کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد در مورد اعلام نتایج (شمارش معکوس)
.

نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html

.
(2017-05-02 ساعت 17:49)khatarnak نوشته:  
(2017-05-02 ساعت 17:45)Lucky.samira نوشته:  
(2017-05-02 ساعت 16:55)hosseinix نوشته:  ساعت 10 تازه می فهمید که چقدر الکی ثبت نام کردن و حتی شرایط مهاجرت و ندارن و اسمشون در اومده و بعضی ها هم اصلا دنبال فرم DS260 نیستن  Big Grin  Big Grin
برا این فرم چقدر وقت داریم؟
زودتر یا دیرتر فرستادنش اثری در وقت سفارت داره؟
بعد این فرم چیکار باید کرد؟

سمیرا جان  شما قبل  از مصاحبت هم  می تونی  این فرمو  بر کنی  

فرم  DS260

نه تا ثییری  نداره

انلاین  پر  می کنی و ارسال می کنی

نکنه  دیشب  مثل ما  خواب  قبولی رو دیدی   Big Grin  Big Grin  Big Grin  Big Grin

عجله نکن  بزار  نتایج و اعلام کنند  بعد  سوال  کن

من دیشب خوابم نبرد
فکر کردم چون چایی خوردمه?
نگو بخاطر لاتاری بوده. عهههههه?
خواب ندیدم بعدش
ولی پرسیدن بهتر از ندانستن است برادر
شاید یکی از قبولیا اومد ازم پرسید
لاقل اطلاعات غلط به اون بدم تا قبول نشه دلم خنک شه یا نههههه?
پاسخ
تشکر کنندگان: khatarnak ، mehrdad4422 ، nargol1990 ، امیر007 ، milad.abadani ، Kismet ، aram_hpanahi ، hosseinix
فقط 9 هزار و چهارصد ثانیه دیگه تا اعلام مردودی باقی مونده :|
آدم روحش شاد میشه وقتی صحفه معروف رو میبینه و با خیال راحت به این فکر میکنه که آره تقصیر عکس بود! : ))
پاسخ
تشکر کنندگان: mehrdad4422 ، Lucky.samira ، امیر007 ، Rfali77 ، mona_ir ، @t@r ، aram_hpanahi ، hosseinix
شرکت کنندگان در برنامه قرعه کشی روادید گونه گونی (لاتاری گرین کارت) سال ۲۰۱۸، از تاریخ ۲ ماه مه ۲۰۱۷ (سه شنبه ۱۲ اردیبهشت) از ساعت ۱۲ ظهر به وقت واشنگتن (۸:۳۰ شب به وقت تهران) می توانند با مراجعه به سایت رسمی قرعه کشی یعنی www.dvlottery.state.gov و با وارد کردن شماره تاییدیه شان وضعیت پرونده خود را بررسی کنند.
چنانچه شماره تاییدیه تان را در اختیار ندارید، در قسمت بررسی پرونده روی گزینه forgot confirmation number کلیک کنید و با وارد کردن برخی اطلاعات شخصی دیگر که در زمان ثبت نام از آنها استفاده کرده اید، می توانید شماره تاییدیه تان را بازیابید.
یادآوری می کنیم که وزارت امور خارجه هرگز ایمیلی مبتنی بر پذیرش یا عدم پذیرش در قرعه کشی به شما نمی فرستد. وزارت امور خارجه هرگز از شما نمی خواهد توسط پست یا سرویسهایی مانند Western Union پول ارسال کنید. هر ایمیل یا مکاتبه ای از این دست جعلی و با هدف کلاهبرداری است و از سوی وزارت امور خارجه ارسال نشده است. تنها با مراجعه به بخش Entrant Status Check در سایت رسمی قرعه کشی میتوانید از وضعیت پذیرش پرونده تان در قرعه کشی سال ۲۰۱۸ مطلع شوید.
از صفحه وزارت امورخارجه آمریکا به فارسی
USAdarFarsi (وزارت امورخارجه آمریکا به زبان فارسی)
پاسخ
تشکر کنندگان: copol ، امیر007 ، leader-m ، dv2017 ، mona_ir ، milad.abadani ، aram_hpanahi
(2017-05-02 ساعت 17:53)leader-m نوشته:  دوستان این قسمت دوم برا چک کردن نتیجه( Last / Family NameSmile باید فامیلیمونو  فقط بزنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

LastName=FamilyName= نام خانوادگی.
آره اما اگر قبول نکرد اسمت رو هم بزن.

باز اگر قبول نکرد تو همون کادر شماره شناسنامت رو بدون خط تیره بزن. اگر نشد کامپیوتر رو خاموش کن.
پاسخ
تشکر کنندگان: Lucky.samira ، copol ، aram_hpanahi ، hosseinix
(2017-05-02 ساعت 17:53)leader-m نوشته:  دوستان این قسمت دوم برا چک کردن نتیجه( Last / Family NameSmile باید فامیلیمونو  فقط بزنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

عاقا نرو تو سایت
یه بار بزنی شمارتو
سیو میکنن میگن چون قانون رعایت نکردی و زودتر از وقت اومدی حتما ردت میکنیم
از ما گفتن بود?
پاسخ
تشکر کنندگان: mehrdad4422 ، milade ، leader-m ، امیر007 ، dv2017 ، milad.abadani ، Kismet ، aram_hpanahi
(2017-05-02 ساعت 17:55)milade نوشته:  

باز اگر قبول نکرد تو همون کادر شماره شناسنامت رو بدون خط تیره بزن. اگر نشد کامپیوتر رو خاموش کن.

بازم اگه نشد
یه لگد بزن به بخت و زندگی و شانست?
پاسخ
تشکر کنندگان: milade ، leader-m ، dv2017 ، milad.abadani ، aram_hpanahi ، hosseinix
نمیدونم این تئوری قبولی در روزهای بعد که دارابی جان مدافع پر و پا قرصش هست رو طبق چه اساسی مطرح میکنید.

ولی بالا برید و پایین برید نتیجه عوض نمیشه.

البته هر کسی خودش مختاره هر تایمی خواست چک کنه ولی این مسایل فکر کنم جنبه این رو داره که به دل خودتون وعده قبولی بدید.

من هر موقع سایت اجازه بده چک میکنم.

شما هم هر موقع خواستید
پاسخ
(2017-05-02 ساعت 17:55)Lucky.samira نوشته:  

عاقا نرو تو سایت
یه بار بزنی شمارتو
سیو میکنن میگن چون قانون رعایت نکردی و زودتر از وقت اومدی حتما ردت میکنیم
از ما گفتن بود?

از این گذشته یه کوکی ساختن تعداد بازدید رو میشمره، اگر زیاد سایت رو باز کرده باشی لج میکنه اسمت رو از لیست برنده ها خط میزنه و به لیست بدها با دو تا ضربدر اضافه میکنه.
پاسخ
تشکر کنندگان: Lucky.samira ، leader-m ، Marmar1990 ، aram_hpanahi ، hosseinix
(2017-05-02 ساعت 17:54)milade نوشته:  فقط 9 هزار و چهارصد ثانیه دیگه تا اعلام مردودی باقی مونده :|
آدم روحش شاد میشه وقتی صحفه معروف رو میبینه و با خیال راحت به این فکر میکنه که آره تقصیر عکس بود! : ))

منم دارم به همین فکر میکنم
پاسخ
تشکر کنندگان: milade ، khatarnak ، امیر007 ، aram_hpanahi
(2017-05-02 ساعت 17:57)ostokhan نوشته:  نمیدونم این تئوری قبولی در روزهای بعد که دارابی جان مدافع پر و پا قرصش هست  رو طبق چه اساسی مطرح میکنید.

البته هر کسی خودش مختاره هر تایمی خواست چک کنه ولی این مسایل فکر کنم جنبه این رو داره که به دل خودتون وعده قبولی بدید.

شما هم هر موقع خواستید

تئوری من درست و کامله
ولی حقیقت اینه نمیشه مشاهده نتایج موکول کرد به روزای دیگه
 در نا امیدی بسی امید است نیست 18-9
پاسخ
تشکر کنندگان: khatarnak ، ostokhan ، milade ، leader-m ، milad.abadani ، @t@r ، aram_hpanahi
خیابانها ی لوس انجلس در چند سال اینده به خاطر ترافیک شدید زیر زمینی خواهد شد

برای مشاهده به لینک زیر با ف ی ل شکن بروید

یوتیوب
پاسخ
تشکر کنندگان: ostokhan ، leader-m ، dv2017 ، milad.abadani ، Kismet ، aram_hpanahi
(2017-05-02 ساعت 16:20)Lucky.samira نوشته:  
(2017-05-02 ساعت 15:29)Rfali77 نوشته:  این جانب از علی از شیراز
تمامی امور شرخری دوستان رو به انجام میرسونم
تبلیغات بود این؟؟؟
من یه حق مسلمی دارم پیش این دپارتمان کنتاکی
اونم اینکه اسممو باید بزنن تو لیست قبولیا
شما میتونی بری بگیری ای حقو؟
چقد این ادبیات آشناست Cool
چگونه کاربر حرفه ای مهاجرسرا شویم؟‎
We don't grow when things are easy  We grow when we face challenges
پاسخ
تشکر کنندگان: leader-m ، khatarnak ، aram_hpanahi
(2017-05-02 ساعت 17:55)milade نوشته:  

ممنون.ولی خاموشش کنم تورو دیگه  نمیبینم و این از جمله معروف برام ناراحت کننده تره. Cool
----2019AS
EVERY DAY IS A CHANCE TO CHANGE YOUR LIFE
پاسخ
تشکر کنندگان: khatarnak ، aram_hpanahi
(2017-05-02 ساعت 18:00)darabi نوشته:  
(2017-05-02 ساعت 17:57)ostokhan نوشته:  نمیدونم این تئوری قبولی در روزهای بعد که دارابی جان مدافع پر و پا قرصش هست  رو طبق چه اساسی مطرح میکنید.

شما هم هر موقع خواستید

تئوری من درست و کامله
ولی حقیقت اینه نمیشه مشاهده نتایج موکول کرد به روزای دیگه

بالاخره کی چک میکنی؟
پاسخ
تشکر کنندگان: leader-m ، milad.abadani ، aram_hpanahi
یادم میاد موقع ثبت نام یکی به جای عکس خودش یک عکس گلدون گذاشته بود.
عمرا همون قبول می شه، می ره مصاحبه بهش می گن تو این نیستی!
«هی فلانی! زندگی شاید همین باشد»
پاسخ
تشکر کنندگان: ostokhan ، امیر007 ، milade ، leader-m ، sadeghi897 ، nargol1990 ، dv2017 ، milad.abadani ، copol ، @t@r ، Kismet ، aristotel ، aram_hpanahi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان