.
نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html
.
نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
گفتگوی آزاد در مورد اعلام نتایج (شمارش معکوس)
|
.
نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018 https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html
2017-05-08 ساعت 00:32
نمیدونم چرا با اینکه میدونم نات سلکتدتغییری نمیکنه باز هر نیم ساعت یه بار میرم چک میکنم...الانه که کنسولگری کنتاکی ایمیل میده میگه داداش خدا کریمه
در به در در پی معشوق دویدیم چه غم
گر به معشوق رسیدیم چه بهتر نرسیدیم چه غم تشکر کنندگان: nazi56 ، copol ، dv2017 ، mehrdad4422 ، jalayevatan ، nargol1990
2017-05-08 ساعت 00:41
(2017-05-08 ساعت 00:02)javadth نوشته:(2017-05-07 ساعت 23:53)khatarnak نوشته:(2017-05-07 ساعت 23:39)javadth نوشته: کسی که نتایج لاتاری رو بعد از قبولی هیچ کاری نمیشه کرد شرایط با اوضاع برگزیت و جنگ در خاورمیانه و مسایل ایران و دیگر مسایل می تواند اوضاع مهاجرت را به خطر انداخت دوم که با گسترش ارتباطات مردم از چگونگی رفتن و مهاجرت اطلاع کسب خواهند کرد سوم: عقاید و نظریات مخالف در امر مهاجرت از نگاه سیاسیون : اگر جنگ و مسایل اقتصادی باعث افزایش مهاجرت شود انوقت تاثییرات منفی در لاتاری و ویزای گوناگون را خواهیم داشت یعنی به سختی می توان ویزا دریافت کرد چهارم : اوضاع امنتیتی و تروریست در اروپا و امریکاست همین روند هم باعث ایجاد مشکلات در لاتاری و ویزاهای گونا گون هست بنده با رفتن به امریکا بیل گیتس نمی شوم ترامب نمی شوم اما همین که بتوانم بروم سر کار یا یک بزینس کوچلو داشته باشم خیالم از زندگی و تشکیل خانواده راحت تر است اما در ایران فقط من نیستم خیلی ها از جمله خود شما دق دقه ی ازدواج دق دقه ی کار و شغل دق دقه ی هزاران مسایلی که باعث بیشرفت و زندگی شما می شود وقتی یک کارگر از زندگی ساده ی خود ناراضی هست وقتی یک تحصیل کرده از ادامه ی تحصیل نا امید هست وقتی دکترای این مملکت ساندویچ فروشی باز می کنند چه انتظاری از اوج مهاجرت و مشکلات ان در روند سهمیه و ویزا و غیره داشت ؟ وقتی بنده نمی توانم با مسایل اقتصادی ایران دسته پنجه نرم کنم چه انتظاری باید داشته باشم و چه بهانه ای برای رفتن می توانم داشته باشم که از وطنم دل بکنم ؟ اینکه بعضی ها فکر می کنند در ایران چیزی نمی شوند درست فکر می کنند شما شاید سن تان کمتر از ما باشد و یک جوان امیدوار به زندگی هستید اما ما در شرف زندگی هستیم و امیدمون از دست رفته است زمانی که با گذر نامه ی ایران دوره دنیا را می چرخیدید یادتون رفته و حالا ذات مردم این چنین هست عدم اعتماد به جامعه ی بین الملل و نتیجش در زندگی شخصی و دریافت ویزا و تورم از هم گسیخته و بی کاری هست تشکر کنندگان: jalayevatan
2017-05-08 ساعت 00:45
تشکر کنندگان: mehrdad4422 ، farrokh33
2017-05-08 ساعت 00:48
تشکر کنندگان: ofrfar ، copol ، mehrdad4422
2017-05-08 ساعت 01:17
جالبه حرکت این دوستان قبول شدة تازه وارد... خب عزیزم حالا که قبول شدی یه زحمت یکی دو ساعته بکش یه چند صفحه ای از این سایت و مطالعه کن تا ساده ترین سوالات را نپرسی و داغ این بچه های قبول نشده رو تازه کنی ....
من فکر میکنم همین گروهن که وقتی هم که پاشون میرسه امریکا بعد 2 ماه میان مینویسن که اینجا همچین آش دهن سوزی نیست و بشینید تو مملکت خودتون راحت........ خب شمایی که حوصله نداری یه تایم کوتاه برای افزایش حداقلی اطلاعات صرف کنی، اونوقت میتونی تو امریکا خوشبخت بشی؟؟؟؟ والله من تک تک صفحات مهاجرسرا رو خوندم... چیزی حدود 2 سال وقت صرف کردم و کلی سایت زیرو رو کردم تا بتونم پروندمو آماده کنمو بفرستم... اونوقت این دوستان از یکی شنیدن لاتاریو ثبت نامشونم حتما رفتن سرکوچه کافی نتی، حالا قبول شدند و نمیدونن چی هست و لاتاریو اصلا با چه ل ای مینویسن... والله بخدااا تشکر کنندگان: nazi56 ،
2017-05-08 ساعت 01:58
(2017-05-08 ساعت 00:32)Erebour نوشته: نمیدونم چرا با اینکه میدونم نات سلکتدتغییری نمیکنه باز هر نیم ساعت یه بار میرم چک میکنم...الانه که کنسولگری کنتاکی ایمیل میده میگه داداش خدا کریمه نگران نباش یه روز از لنگرگاه های خاکستری ماهم لنگر میکشیم به سمت کرانه های غربی
2017 , 2018 ,2019,2020
می رود راه پیوسته تا آن سو *** از دری کو شد رهش آغاز می رود او تا کجا تا کو *** من روان با او کنم آواز می روم من همره و همپو *** تا به دیدار کلان راهی ره همه این مقصد اما کو *** چه بگویم جز نه و آهی؟ * شعری از بیلبو بگینز - از آثار JRR TOLKIEN تشکر کنندگان: Erebour ، copol ، dv2017 ، saber enrique ، jalayevatan ، nargol1990
2017-05-08 ساعت 02:06
(2017-05-08 ساعت 01:58)javadth نوشته:(2017-05-08 ساعت 00:32)Erebour نوشته: نمیدونم چرا با اینکه میدونم نات سلکتدتغییری نمیکنه باز هر نیم ساعت یه بار میرم چک میکنم...الانه که کنسولگری کنتاکی ایمیل میده میگه داداش خدا کریمه روزی رو میبینم که اسماگ (موقشنگ) از اره بور رفته و یاران سپربلوط هم به منزلگاه رسیدن....ایلوواتار با ماست
در به در در پی معشوق دویدیم چه غم
گر به معشوق رسیدیم چه بهتر نرسیدیم چه غم تشکر کنندگان: saber enrique ، jalayevatan ، nargol1990
سلام دوستان من کدم زیر 500 هست اگه فورمو پر کنم چه مدتت زمان میبره برای مصاحبه دعوت بشم و اینکه وقت دکترو چطور باید بگیرم از قبل رزرو کنم یا بریم اونجا خودشون معرفی میکنن و اینکه من تازگیا خانمم بار دار شده کسی میدونه در این مورد کاری باید انجام بدم مدارکی لازم داره لطفا اگه کسی اطلاعاتی داره راهنمایی کنه با تشکر
بعضی از چیز ها
تنها از دور ظاهر آرام و زیبا دارند و انسان برای نزدیک شدن به آنها نباید پافشاری کند مثل عشق سیاست و مهاجرت… من بر آسمان خراش ها پرنده های مهاجر زیادی دیده ام که چشم هایشان پر از اشک بود! شهر زیبای fort mayers تشکر کنندگان: toofan63 ، dv2017 ، saber enrique ، jalayevatan ، nargol1990 ، mehre cyrus
سوالات یسری از قبول شده ها تو تاپیک برنده ها نشان از 100 درصدی آمادگیشون برای مهاجرته ...... بنظرتون این افراد چقدر شانس موفقیت در آمریکا دارند؟؟؟
تشکر کنندگان: toofan63 ، saber enrique ، jalayevatan
2017-05-08 ساعت 08:37
خستگی آدم ها,
بزرگ است، خیلی بزرگ، شایدم به وسعت یک دریاست، اما! برای رفع کردنش یک سفر کافیست…! سواحل زیبای fort myers تشکر کنندگان: dv2017 ، saber enrique ، mehrdad4422 ، jalayevatan
مهاجرت همه چیز آدم را می فروشد
میز را…صندلی را تلویزیون را فرش را کتاب ها را … مهاجرت آنقدر امیدوارت می کند که امیدهایت روزی بالاخره به واقعیت تبدیل شود خیابان میامی تشکر کنندگان: dv2017 ، saber enrique ، mehrdad4422 ، Erebour ، jalayevatan
2017-05-08 ساعت 08:52
می گویند مهاجرت متعلق به خوش شانساست ، دروغ است؛
مهاحرت متعلق به کسانی ست که از نا امیدی می گریزند و در اخر تصویر زیبای یک از خیابانهای شهر های امریکا تشکر کنندگان: toofan63 ، dv2017 ،
2017-05-08 ساعت 08:56
سلام دوستان
من برنده شدم با کیس نامبر nمیلیون کسی میدونه آمریکا کجاست و چجوری باید برم چمدونام را هم بستم و فقط مونده برم ترمینال لطف کنید بهم بگید باید با کدوم اتوبوس برم؟؟؟؟؟؟ تشکر کنندگان: mona_ir ، Erebour ، jalayevatan
2017-05-08 ساعت 08:58
تشکر کنندگان: dv2017 ، mona_ir ، mehrdad4422 ، jalayevatan ، toofan63
|