کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara







##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد در مورد اعلام نتایج (شمارش معکوس)
.

نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html

.
(2018-04-17 ساعت 21:59)American Darlin نوشته:  
(2018-04-17 ساعت 20:08)afshin4749 نوشته:  خیلی ساده ست !! اگر قبول شدم ، جایم را میفروشم. میرویم کارگزاری KCC در کنسولگری ترکیه و یا ارمنستان آنوقت برگه ی قبولی را پس از پرداخت کامل پول و کارمزد KCC بنام میزنیم !! بله ، هرکی راضی ست بفرمایند جلو  Big Grin  Big Grin  Big Grin  Big Grin  Big Grin خیلی هم قیمتش مناسب است.  Cool  Cool  Cool

حالا بذارید قبول بشین بعد راجب قیمت صحبت میکنیم ، هر چند میتونید الان یه قیمتی بدین  Big Grin  همچنین شما آزاد هستین که اینو رایگان به من بدید که برای آخرت ـتون توشه جمع کنید ...  Big Grin
ولی جدا از شوخی نمیدونم جدی بود فرمایشتون راجب بازگشت به ایران یا فقط جهت مزاح بود : |||

حالا بریم سر اصل مطلب

شما که شهروند ایالات متحده هستین فکر کنم بتونید به این سوالها جواب بدین :
1- کسی که توی آمریکا زندگی میکنه امکانش هست که توی ایران هم حساب بانکی داشته باشه ؟
2- فرستادن پول از آمریکا به ایران و بالعکس به چه صورته ؟

اصلا فدای سرت ، اگر بخت با من یاری کرد و مجددا قبول شدم ، آن را بعنوان هدیه تقدیم شما بزرگوار میکنم ، به روی دو چشمانم! Big Grin Big Grin Big Grin
اما گذشته از همه ی این شوخیها ، ای کاش میشد که برای شما دوستان عزیزم کاری بکنم تا همه شما از آن جهنم خشک و بی آب و علف ، منتقل شوید به جهنم که قدری اوضاعش بهتر از آنجاست !
بنده حساب بانکی در ایران ندارم ، اما همسرم دارد و دائم برای پرداخت بازنشستگی خود ازیک حساب برداشته و به حساب دیگرش واریز میکند. هر دو حساب در ایران است و ایشان برای انتقال وجه از بانک دستگاه تووکن دریافت کرده و با ایجاد رندمایز کد ، پول را انتقال میدهد. اما تا کنون هیچکدام از ما تجربه ی انتقال پول از اینجا را به ایران نداشته ایم. اما تصور میکنم از طریق صرافی این امر امکانپذیر باشد ، البته بر اساس یک سری مقررات و دستورهای بانک مرکزی آمریکا!! اگر این وجوه واریز از ایران همینطور صورت بگیرد ، فرقی ندارد که سیتیزن باشید یا نه ، فورا حسابهای شما در اینجا به هر تعدادی که باشد بلوکه میشوند !!بهر صورت هر روز در رادیوهای فارسی زبان از طریق متخصصان میشنویم که میگویند اگر مشکلات انتقال وجه و یا تجارت را در ایران دارید ، قبل از هرچیزی با ما در ارتباط باشید تا شما را از مشکلات و خطرات احتمالی محافظت کنیم. قطع به یقین راههایی وجود دارد که اینها به آن اشاره میکنند. توصیه میکنم اپ رادیو ایران را روی گوشی نصب کنید و هر روز به سخنان کارشناسان گوش بدهید. این به من کمک کرده که بیشتر حقوق خودم را در اینجا بدانم .کافیست در اپ استور جستجو کنید:
KIRN 670 AM
پاسخ
تشکر کنندگان: gbtm ، copol ، dv2017 ، jalayevatan ، American Darlin ، farid-nhp ، khatarnak ، Bald Eagle
۱۱ کشور برتر دنیا برای مهاجرت در ۲۰۱۸


دنیا در سال ۲۰۱۷ اتفاقات بسیار بدی را از نظر کوچ افراد جنگ زده و ستمدیده از کشورشان تجربه کرده است. به طور حتم در ۲۰۱۸ هم افراد بسیار بیشتری تصمیم به مهاجرت می‌گیرند. در این نوشتار با ما همراه باشید تا ۱۱ کشور برتر دنیا برای مهاجرت در ۲۰۱۸ را بشناسید.

۱. سوئد

[عکس: %D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA...B%B8-1.jpg]

بزرگترین و پرجمعیت‌ترین کشور اسکاندیناوی در صدر لیست ما قرار دارد و از جمله نکات تاثیرگذار آن می‌توان به تعهد این کشور به حقوق بشر و خدمات عمومی عالی اشاره کرد. نظام برابری ثروت و رفاه اجتماعی نیز در انتخاب سوئد به عنوان مهاجرپذیرترین کشور دنیا موثر بوده‌اند. در سال‌های اخیر، تنوع مهاجران سوئد بیش از پیش شده و درحال‌حاضر ۱۰% جمعیت ۹.۸ میلیون نفری این کشور را مهاجران تشکیل می‌دهند.


۲. کانادا

[عکس: %D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA...B%B8-2.jpg]

کانادا به عنوان دومین کشور از نظر وسعت بعد از روسیه، دارای سوابق درخشانی در زمینه ی سیاست‌های دوستدار مهاجر است. نخست وزیر کانادا جاستین ترودو درباره ی موضوع مهاجران و پناهجویان رویکردی مثبت دارد. او کمی پیش تر اعلام کرده بود: «تنوع، قدرت ما است.» در سال ۲۰۱۱، حدود ۳۸% جمعیت کانادا را مهاجران و فرزندان آنها تشکیل می‌دادند. اگر روند فعلی ادامه پیدا کند، انتظار می‌رود که این عدد تا سال ۲۰۳۶، به نیمی از جمعیت کانادا برسد.


۳. سوئیس

[عکس: %D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA...DB%B83.jpg]

سوئیس کشوری کوچک اما قدرتمند از نظر اقتصادی است که آن را با نرخ بیکاری پایین، درآمدهای بالا و استانداردهای زندگی خارق العاده می‌شناسند. در نظرسنجی ذکر شده، این کشور در لیست بهترین کشورها مقام اول را از آن خود کرده بود و دلیل اینکه در این مطلب مقام سوم را دارد این است که نسبت به سوئد و کانادا، درجه ی مهاجرپذیری کمتری دارد.


۴. استرالیا

[عکس: %D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA...B%B8-4.jpg]

مهاجران استرالیا که عمدتا از ملت‌های غیر انگلیسی زبان هستند، هویت چند فرهنگی استرالیا را تشکیل داده‌اند. کشوری ثروتمند که از نظر تراکم جمعیت، مقام سوم از انتهای جدول را به خود اختصاص داده، مقصدی بسیار محبوب برای مهاجران دارای مهارت است. هرچند در سال‌های اخیر، سیاست‌های استرالیا در برابر پناهجویان سر و صدای زیادی را برانگیخته است.


۵. آلمان

[عکس: %D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA...B%B8-5.jpg]

آلمان با وجود داشتن یکی از بزرگترین اقتصادهای دنیا، برای اغلب مهاجران به عنوان سرزمین فرصت‌ها شناخته می‌شود. هرچند بعد از آنکه آنجلا مرکل قول باز نگه داشتن مرزها به روی مهاجران را داد، حمایت‌ها از او اندکی افت داشته، اما نظرسنجی‌ها نشان می‌دهند که جمعیت جوان آلمانی همچنان نسبت به جمعیت مهاجر با روی باز استقبال می‌کنند. مطالعاتی که اخیرا توسط رسانه‌های آلمانی انجام شده، نشان داده‌اند که ۸۰ درصد جوان‌های آلمانی نظری مساعد نسبت به پدیده ی مهاجرت داشته‌اند.


۶. نروژ

[عکس: -کشور-دنیا-برای-مهاجرت-در-۲۰۱۸-6.jpg]

این ملت اسکاندیناویایی با میزان حقوق بالا را به خاطر اقتصاد قوی و سیستم رفاهی معقول آن می‌شناسند. بر اساس آمار منتشر شده، درحال‌حاضر ۱۶.۸ درصد جمعیت نروژ را مهاجران تشکیل می‌دهند. سه گروه بزرگ مهاجران نروژ از لهستان، لیتوانی و سوئد هستند.


۷. ایالات متحده امریکا

[عکس: %D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA...B%B8-7.jpg]

در حالیکه رییس‌جمهوری امریکا دونالد ترامپ درباره ی مهاجرت نگرشی منفی دارد، اما این کشور همچنان یکی از مقاصد محبوب برای مهاجران بوده و درحال‌حاضر بیش از هر کشور دیگری، جمعیت مهاجران را در خود جای داده است. به عنوان قدرت اقتصادی غالب در جهان، همچنان افراد زیادی به امتحان کردن شانس خود در امریکای شمالی و امکان موفقیت، باور دارند.


۸. هلند

[عکس: %D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA...B%B8-8.jpg]

جمعیت نواحی غربی اروپا به طور فزاینده‌ای از نظر جمعیتی متنوع شده و اکنون در میان بهترین مقاصد مهاجرپذیر قرار دارند. هلند را نیز در این میان به داشتن اقتصادی سلامت می‌شناسند که سابقه ی خوبی از نظر بردباری و برخورد با مهاجران داشته است.


۹. فنلاند

[عکس: -کشور-دنیا-برای-مهاجرت-در-۲۰۱۸-9.jpg]

فنلاند به عنوان یکی دیگر از شمالی‌ترین کشورهای دنیا، مقادیر زیادی روی خدمات عمومی سرمایه‌گذاری کرده است. نرخ بالای مهاجرت در سال‌های اخیر مناقشات زیادی را در این کشور برانگیخته، اما بسیاری از افراد همچنان فنلاند را به عنوان مقصدی دوستدار مهاجر می‌شناسند.


۱۰. دانمارک

[عکس: -کشور-دنیا-برای-مهاجرت-در-۲۰۱۸-10.jpg]

دانمارک نیز یکی دیگر از کشورهای شمالی است که به خاطر خدمات خوب و امنیت اجتماعی به لیست ده تای برتر راه پیدا کرده است. نرخ مهاجرت در این کشور طی سه دهه ی گذشته، افزایش قابل ملاحظه‌ای داشته که بیشتر مهاجران آن از لهستان، ترکیه و آلمان بوده‌اند.


۱۱. لوکزامبورگ

[عکس: -کشور-دنیا-برای-مهاجرت-در-۲۰۱۸-11.jpg]

لوکزامبورگ با ابعاد کوچک و موقعیت جغرافیای خود (محصور در خشکی) دارای استانداردهای زندگی خارق العاده‌ای است. این کشور زیبا دومین کشور ثروتمند دنیا بعد از قطر است. مناظر خارق العاده ی جنگل‌های این کشور در کنار توان اقتصادی و پایداری آن از جمله عوامل مهم در جذب مهاجر هستند.


bazdeh
پاسخ
تشکر کنندگان: ostokhan ، farid-nhp ، nargol1990 ، afshin4749 ، gbtm ، iSalar ، khatarnak ، Bald Eagle ، jalayevatan
(2018-04-18 ساعت 01:40)afshin4749 نوشته:  بهر صورت هر روز در رادیوهای فارسی زبان از طریق متخصصان میشنویم که میگویند اگر مشکلات انتقال وجه و یا تجارت را در ایران دارید ، قبل از هرچیزی با ما در ارتباط باشید تا شما را از مشکلات و خطرات احتمالی محافظت کنیم. قطع به یقین راههایی وجود دارد که اینها به آن اشاره میکنند. توصیه میکنم اپ رادیو ایران را روی گوشی نصب کنید و هر روز به سخنان کارشناسان گوش بدهید. این به من کمک کرده که بیشتر حقوق خودم را در اینجا بدانم .کافیست در اپ استور جستجو کنید:
KIRN 670 AM

بعد افشین جان میگم راسته که تو آمریکا شغل پیک نامه رسون / پیک موتوری ، همینا که سوار دوچرخه روزنامه میندازن در خونه ها 150 دلار در روز دستمزدشونه ؟
آخه من 7-8 ماهه دارم کلاس زبان میرم ، الان کتاب اول رو تموم کردیم و رفتیم کتاب دوم : American Headway 2 ... تو یکی از درسهامون نوشته بود من Bike Messenger هستم و روزی 150 دلار دستمزدمه ، از کانادا به آمریکا (نیویورک) مهاجرت کردم ، دارم پول جمع میکنم که درس بخونم ...

و اینکه روزهای تعطیل در هفته چند روز هست ؟ اینجا که دو روز پنجشنبه و جمعه تعطیله ، اما باز جمعه تعطیل تره Big Grin اونجا چطور ؟ وضعیت ادارات و مدارس و بازار و ...
پاسخ
تشکر کنندگان: farid-nhp ، afshin4749 ، gbtm ، khatarnak ، Bald Eagle ، jalayevatan
(2018-04-18 ساعت 12:10)American Darlin نوشته:  
(2018-04-18 ساعت 01:40)afshin4749 نوشته:  بهر صورت هر روز در رادیوهای فارسی زبان از طریق متخصصان میشنویم که میگویند اگر مشکلات انتقال وجه و یا تجارت را در ایران دارید ، قبل از هرچیزی با ما در ارتباط باشید تا شما را از مشکلات و خطرات احتمالی محافظت کنیم. قطع به یقین راههایی وجود دارد که اینها به آن اشاره میکنند. توصیه میکنم اپ رادیو ایران را روی گوشی نصب کنید و هر روز به سخنان کارشناسان گوش بدهید. این به من کمک کرده که بیشتر حقوق خودم را در اینجا بدانم .کافیست در اپ استور جستجو کنید:
KIRN 670 AM

بعد افشین جان میگم راسته که تو آمریکا شغل پیک نامه رسون / پیک موتوری ، همینا که سوار دوچرخه روزنامه میندازن در خونه ها 150 دلار در روز دستمزدشونه ؟
آخه من 7-8 ماهه دارم کلاس زبان میرم ، الان کتاب اول رو تموم کردیم و رفتیم کتاب دوم : American Headway 2 ... تو یکی از درسهامون نوشته بود من Bike Messenger هستم و روزی 150 دلار دستمزدمه ، از کانادا به آمریکا (نیویورک) مهاجرت کردم ، دارم پول جمع میکنم که درس بخونم ...

و اینکه روزهای تعطیل در هفته چند روز هست ؟ اینجا که دو روز پنجشنبه و جمعه تعطیله ، اما باز جمعه تعطیل تره  Big Grin  اونجا چطور ؟ وضعیت ادارات و مدارس و بازار و ...

سوال بسیار جالب و خوبی بود!
در آمریکا پرداخت حقوق به چند شکل صورت میپذیرد که هرکدام را برای شما مختصرا توضیح میدهم.
روش اول که به ان سالاری میگویند ، پرداختی ست توافقی که مبلغ آن مشخص و برای یکسال در نظر گرفته میشود. مثلا سالی پنجاه هزار دلار ناخالص که بعد از آن مالیات و سایر کسور از آن خارج میشوند. اما پایه ی در نظر گرفتن حقوق برای هر حرکت اقتصادی ناخالص حقوق است یعنی کسی درآمد خالص شما را در نظر نمیگیرد و این خودش یکی از بدترین چیزهایی ست که در اینجا وجود دارد. برای این نوع حقوق و مزایا ، اضافه کاری پرداخت نمی شود، چون توافق شده که سالیانه همین مقدار مشخص پرداخت شود مگر آنکه کارفرما در این خصوص یک تعهدی را به کارمند بدهد
روش دوم ، براساس پرداخت ساعتی ست مثلا میگویند شما در ازای انجام اینکار ساعتی ده دلار بصورت ناخالص دریافت خواهید کرد که یک حداقل هم دارد که در هر ایالت برمبنای میزان گردش درآمدی و اقتصاد آن ایالت متفاوت است . فرضا در میشیگان حداقل دستمزد ساعتی حدود هشت دلار و در کالیفرینا حدود یازده دلار است. این نوع پرداخت بستگی به میزان تخصص افراد و جایگاه آنها دارد که معمولا برای افراد بی تخصص همین مبلغ پایه درنظر گرفته میشود با تعداد ساعت مشخص در هفته و یا در روز که میتواند تمام وقت و یا پاره وقت باشد . اما حداکثر ساعت کاری مجاز و قانونی برای این نوع دستمزد چهل ساعت در هفته ست و الباقی میشود اضافه کاری با نرخ یک و نیم برابر حداقل دستمزد معمولی. مثلا اگر کسی چهل و چهار ساعت در هفته کار کند چهل ساعت آن نرمال و چهار ساعت دیگر آن با یک و نیم برابر نرخ معمول اضافه کار محسوب و پرداخت میشود. اگر کسی متخصص باشد ممکن است حقوق آن تا ساعتی شصت و پنج دلار و یا شاید هم بیشتر برسد ، البته اگر ساعتی باشد.
روش سوم پرداخت براساس کانترکت و یا قرارداد ست که میشود همان پیمانکاری خودمان نه از فرد مالیاتی کسر میشود و نه چیز دیگری و فقط ناخالص به ایشان پرداخت میکنند و سر آخر یک فرم مالیاتی به ایشان میدهند تا خودش در پایان سال مبادرت به پرداخت آن نماید و در این مورد شرکت طرف قرارداد هیچ مسئولیتی در قبال مالیات آن پیمانکار ندارد. این نوع پرداخت در واقع اصلا مزایایی مثل بازنشستگی و امثال آن را برای کارگر ندارد و خود او موظف است که همه ی آنها را در صورت تمایل پرداخت نماید.
این مختصری بود از آنچه که در این کشور تحت عنوان پرداخت دستمزد بکار برده میشود. چون این نوع عملیات در حیطه ی تخصص من است ، در آینده ای نزدیک مفصل در مورد بازنشستگی ، ازکار افتادگی و سایر مسائل حقوقی و اجتماعی برای شما مطلب خواهم گذاشت . پیشنهاد میکنم شما سوال کنید تا من جواب دهم چرا که انقدر مطالب در این خصوص وجود دارد که من قادر نیستم آنها را تمام و کمال به یاد بیاورم. Cool  Cool  Cool
اما سخت میشود باور کرد ساعتی حدود 15 دلار به کسی بابت پخش روزنامه بدهند!!!!!
پاسخ
تشکر کنندگان: American Darlin ، gbtm ، copol ، peyman.n ، Kamyab22 ، khatarnak ، dv2017 ، Bald Eagle ، jalayevatan ، farid-nhp
با کمال تاسف ، redbull کاری کرد که مجبور شوم ایشان را بلاک کنم !! از این بابت هم از ایشان عذرخواهی میکنم چرا که قبلا به ایشان تذکر داده بودم که مراقب نوع ارسالهایشان باشند. ارسال مطالبی که در خور سن و سال بنده نیست میتواند منجر به ترک این محیط توسط بنده شود و چون قصد بنده کمک به دیگر دوستان است ، به ناچار ایشان را محدود نمودم و پس از این دیگر کامنتهای بی پروای ایشان را نخواهم دید !! ایشان هم نه تنها عذرخواهی نکردند ، بلکه موضوع را بیشتر کش داده و حرمت شکنی را همچنان ادامه دادند. Sad Sad Sad Sad
دوستان من پیش از این خدمت شما عرض کردم که من حدود پنجاه سال سن دارم و خیلی چیزهایی را که ممکن است برای سن و سال پائین جنبه حتی شوخی و طنز داشته باشد ، برای من ممکن است نه تنها جالب نباشد ، بلکه ممکن است که زننده هم باشد. آیا شما این حس را دارید که محضر برادر بزرگتر و یا پدرتان اینگونه صبحتها را عنوان کنید؟؟! مسلما خیر ، ولی خواهش میکنم حرمت این محیط را حفظ بفرمایید. اگر هر شخصی بخواهد که پس از این مسائل چاله میدانی را اینجا مطرح کند ، لااقل از سوی بنده بلاک میشود تا شان و منزلت این فروم حفظ شود. از همه ی شما بخاطر این صراحت لهجه عذرخواهی میکنم .
پاسخ
تشکر کنندگان: American Darlin ، gbtm ، copol ، Kamyab22 ، milade ، khatarnak ، jalayevatan ، farid-nhp
(2018-04-18 ساعت 20:29)afshin4749 نوشته:  با کمال تاسف ، redbull کاری کرد که مجبور شوم ایشان را بلاک کنم !! از این بابت هم از ایشان عذرخواهی میکنم چرا که قبلا به ایشان تذکر داده بودم که مراقب نوع ارسالهایشان باشند. ارسال مطالبی که در خور سن و سال بنده نیست میتواند منجر به ترک این محیط توسط بنده شود و چون قصد بنده کمک به دیگر دوستان است ، به ناچار ایشان را محدود نمودم و پس از این دیگر کامنتهای بی پروای ایشان را نخواهم دید !! ایشان هم نه تنها عذرخواهی نکردند ، بلکه موضوع را بیشتر کش داده و حرمت شکنی را همچنان ادامه دادند. Sad  Sad  Sad  Sad
دوستان من پیش از این خدمت شما عرض کردم که من حدود پنجاه سال سن دارم و خیلی چیزهایی را که ممکن است برای سن و سال پائین جنبه حتی شوخی و طنز داشته باشد ، برای من ممکن است نه تنها جالب نباشد ، بلکه ممکن است که زننده هم باشد. آیا شما این حس را دارید که محضر برادر بزرگتر و یا پدرتان اینگونه صبحتها را عنوان کنید؟؟! مسلما خیر ، ولی خواهش میکنم حرمت این محیط را حفظ بفرمایید. اگر هر شخصی بخواهد که پس از این مسائل چاله میدانی را اینجا مطرح کند ، لااقل از سوی بنده بلاک میشود تا شان و منزلت این فروم حفظ شود. از همه ی شما بخاطر این صراحت لهجه عذرخواهی میکنم .
ناراحت شدی آرش خان؟
پاسخ
تشکر کنندگان: khatarnak ، farid-nhp
(2018-04-18 ساعت 20:15)afshin4749 نوشته:  سوال بسیار جالب و خوبی بود!
در آمریکا پرداخت حقوق به چند شکل صورت میپذیرد که هرکدام را برای شما مختصرا توضیح میدهم.

تشکر از توضیحات خوب و مفیدتون افشین جان

حقیقتش یک بار در رابطه با اینترنت سوال پرسیدم ولی هنوز که هنوزه در این زمینه اطلاعات دقیقی ندارم ،

خواستم راجب مسادلی مثل ترافیک اینترنت ، سرعت دانلودش یکم توضیح بدین و اینکه حجم اینترنت ارزونه یا گرون ؟ و یه مسئله مهم هم فیلـــــترینگ ... تو آمریکا هم وجود داره یا هیچ گونه فیــــلترینگی وجود نداره ؟ چون شنیدم بعضی کشورهای اروپایی و آمریکا در موارد خاصی از این سیستم استفاده میکنن ...
پاسخ
تشکر کنندگان: copol ، khatarnak ، afshin4749 ، Bald Eagle ، farid-nhp
(2018-04-17 ساعت 20:10)afshin4749 نوشته:  
(2018-04-17 ساعت 17:10)khatarnak نوشته:  
(2018-04-16 ساعت 21:02)afshin4749 نوشته:  آن خلاصی را که شما به ردبول گفتید، الهی که نصیب گرگ بیابان هم نشود !!! خیلی خطرناک بود !! خدا میداند که من یک لحظه خودم را جای ایشان قرار دادم ، با خودم پیمان بستم که هرگز چنین سوال و یا درخواستی را از کسی نکنم  !!  Big Grin  Big Grin  Big Grin  Big Grin حالا در مورد ایشان نظری ندارم!! جز آنکه بگویم یا خود خدا

داش افشین گل کاش به جای واژه خطر ناک از واژه بد یا اسفناک و فاجعه بار استفاده می کردی ....

داش؟؟؟؟!!
من فقط اسم خودتان را برای آن انتخاب کردم ، آیا نام کاربری شما بد و یا اسفناک است ؟؟!!

Big Grin داش همون داداش
دوم که اسم من از بین اسامی اسفناک و ... واقعا تکه
سوما که خیلی مخلصیم
پاسخ
تشکر کنندگان: afshin4749 ، jalayevatan ، farid-nhp
(2018-02-10 ساعت 13:09)s_miran2001 نوشته:  سلام روزتون به خیر شادی

بات ارسال جوابتون ممنون و اینکه احساس مسئولیت کردین که حتما جواب سوال منو بدید ..........

s_miran2001 عزیز ،
شما برای بنده پیام خصوصی فرستاده و مشورت خواسته اید در حالی که دریافت پیام خصوصیتان را مسدود کرده اید و من قادر به ارسال آن نیستم. بهر صورت من سعی در راهنمایی داشتم که البته نشد Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: farid-nhp
(2018-04-19 ساعت 15:07)American Darlin نوشته:  
(2018-04-18 ساعت 20:15)afshin4749 نوشته:  سوال بسیار جالب و خوبی بود!
در آمریکا پرداخت حقوق به چند شکل صورت میپذیرد که هرکدام را برای شما مختصرا توضیح میدهم.

تشکر از توضیحات خوب و مفیدتون افشین جان

حقیقتش یک بار در رابطه با اینترنت سوال پرسیدم ولی هنوز که هنوزه در این زمینه اطلاعات دقیقی ندارم ،

خواستم راجب مسادلی مثل ترافیک اینترنت ، سرعت دانلودش یکم توضیح بدین و اینکه حجم اینترنت ارزونه یا گرون ؟ و یه مسئله مهم هم فیلـــــترینگ ... تو آمریکا هم وجود داره یا هیچ گونه فیــــلترینگی وجود نداره ؟ چون شنیدم بعضی کشورهای اروپایی و آمریکا در موارد خاصی از این سیستم استفاده میکنن ...

بحث اینترنت بحث بسیار گسترده ایست که نیاز به توضیحات زیادی دارد چرا که هر کمپانی شرایط خاص خودش را در مارکت اعمال میکند. اما اینترنت در آمریکا حجمی نیست !! بلکه بصورت یا پکیج ست و یا بصورت یک لاین. پکیج همان امکاناتی ست که براساس آن دسترسی شما را علاوه بر داشتن اینترنت پرسرعت به داشتن شبکه های خصوصی و دولتی تلویزیونی هم امکانپذیر میسازد. و یک لاین در واقع همان دسترسی به اینترنت پر سرعت است که بر اساس حجم دانلود و آپلود بهای آن تغییر میکند و بصورت نامحدود و یا همان آنلیمیتد است ! در ایران اینترنت حجمی بود و شما وقتی میزان حجم در اختیارتان به پایان میرسید ، ملزم بودید که دوباره حجم بخرید ، اما در اینجا به پولش فکر میکنند تا به حجمش. اگر شما یک ماه هم از اینترنت استفاده نکنید ، باز هم از شما پول میگیرند ، درست مثل خدمات تلفن همراه. در واقع در آمریکا به استثنای آب و گاز و برق ، به میزان مصرف شما در هر چیزی کاری ندارند ، چه شما استفاده کنید چه نه ، آنها پولشان را تمام و کمال از شما میگیرند. فرض کنید که شما یکماه به ایران تشریف ببرید ، پول تلفن ازشما دریافت میشود، اینترنت دریافت میشود، خدمات تجهیزات ماهواره ای از شما دریافت میشود و الا آخر............................... در اینجا نیز گاهی اختلال ترافیکی ایجاد میشود و گاهی هم اینترنت کاملا قطع میشود که البته بصورت کردیت استفاده از زمان خارج از سرویس را به شما میدهند یعنی در واقع از پول قابل پرداخت ماهانه که باید از بابت خدمات به آنها پرداخت شود، آن پیک زمانی کسر میشود. اما خیلی کم اتفاق میافتد که مثل ایران به هر دلیل و بی دلیلی قطع شود و کسی هم کک ش نگزد!! و بگویند که همین است و بس !! اینجا اینطور نیست !!
در مورد فیلترینگ من هیچ اطلاعی ندارم و تا بحال هم با آن برخوردی نداشته ام و از کسی هم نشنیده ام . چون دولت در امور اقتصادی هیچ دخالتی ندارد ، در نتیجه اگر هم فیلترینگی صورت بگیرد ، از سوی صاحبان آن موسسات است نه دولت !! شما اگر در پشت تریبون تلویزیون هم به رئیس جمهور علنا انتقاد کنید ، هیچکس مانع شما نمیشود و اما باید اثبات کنید که حرفهای شما منبع و مآخذ دارد ! وگرنه کسی دیگر به حرفهای شما اعتماد نخواهد کرد ! در یک صورت دولت و قانون جلوی شما را گرفته و برایتان دردسر ایجاد میکنند و آن این است که به قانون آمریکا توهین کنید و یا مثل ایران پرچم آتش بزنید !! و یا امنیت کشور را به خطر بیندازید و اقدامات امنیتی را زیر پا بگذارید که آن وقت دیگر حسابتان با کرام الکاتبین است !!!
پاسخ
تشکر کنندگان: American Darlin ، gbtm ، dv2017 ، copol ، milade ، sheghi ، Bald Eagle ، jalayevatan ، farid-nhp
(2018-04-19 ساعت 21:14)afshin4749 نوشته:  اینترنت در آمریکا حجمی نیست !! بلکه بصورت یا پکیج ست و یا بصورت یک لاین. پکیج همان امکاناتی ست که براساس آن دسترسی شما را علاوه بر داشتن اینترنت پرسرعت به داشتن شبکه های خصوصی و دولتی تلویزیونی هم امکانپذیر میسازد. و یک لاین در واقع همان دسترسی به اینترنت پر سرعت است که بر اساس حجم دانلود و آپلود بهای آن تغییر میکند و بصورت نامحدود و یا همان آنلیمیتد است ! در ایران اینترنت حجمی بود و شما وقتی میزان حجم در اختیارتان به پایان میرسید ، ملزم بودید که دوباره حجم بخرید ، اما در اینجا به پولش فکر میکنند تا به حجمش.
آقا افشین من به طرز عجیبی گیج شدم ، شما در جایی گفتین که اینترنت حجمی نیست و در جای دیگه گفتین که ملزمید حجم بخرید و در پایان ماه حساب کنید ...
قیمت هر گیگ چقدره ؟
میشه تو یک ماه 200 گیگ دانلود کنیم ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: jalayevatan ، farid-nhp
(2018-04-19 ساعت 21:30)American Darlin نوشته:  
(2018-04-19 ساعت 21:14)afshin4749 نوشته:  اینترنت در آمریکا حجمی نیست !! بلکه بصورت یا پکیج ست و یا بصورت یک لاین. پکیج همان امکاناتی ست که براساس آن دسترسی شما را علاوه بر داشتن اینترنت پرسرعت به داشتن شبکه های خصوصی و دولتی تلویزیونی هم امکانپذیر میسازد. و یک لاین در واقع همان دسترسی به اینترنت پر سرعت است که بر اساس حجم دانلود و آپلود بهای آن تغییر میکند و بصورت نامحدود و یا همان آنلیمیتد است ! در ایران اینترنت حجمی بود و شما وقتی میزان حجم در اختیارتان به پایان میرسید ، ملزم بودید که دوباره حجم بخرید ، اما در اینجا به پولش فکر میکنند تا به حجمش.
آقا افشین من به طرز عجیبی گیج شدم ، شما در جایی گفتین که اینترنت حجمی نیست و در جای دیگه گفتین که ملزمید حجم بخرید و در پایان ماه حساب کنید ...
قیمت هر گیگ چقدره ؟
میشه تو یک ماه 200 گیگ دانلود کنیم ؟

اینترنت حجمی نداریم !! اینجا لاین خریداری میکنید با سرعت های متفاوت مثل 20G, 3G, 54G و قیمتهای متفاوت و الا آخر
ولی در اینجا اینترنت حجمی در مارکت نیست !! اما خط موبایل حجمی وجود دارد Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: gbtm ، American Darlin ، dv2017 ، copol ، milade ، Bald Eagle ، jalayevatan
(2018-04-19 ساعت 21:58)afshin4749 نوشته:  اینترنت حجمی نداریم !! اینجا لاین خریداری میکنید با سرعت های متفاوت مثل 20G, 3G, 54G و قیمتهای متفاوت و الا آخر
ولی در اینجا اینترنت حجمی در مارکت نیست !! اما خط موبایل حجمی وجود دارد Cool
با این حساب محدودیتی برای دانلود وجود نداره ، یعنی تا سقف 100 گیگ هم میشه دانلود کرد ؟ اخطاری ، چیزی ، محرومیت یا هر چیز دیگه نصیبمون نمیشه ؟
بعد افشین جان "اینترنت حجمی در مارکت" یعنی چی واقعا ؟؟ من اصلا متوجه نشدم ...
پاسخ
تشکر کنندگان: jalayevatan ، farid-nhp
اقا افشین اونجا تاس کباب هم پیدا میشه؟ پ: بله
اقا افشین شیر خشک هم پیدا میشه : بله پیدا میشه.
اقا افشین اونجا مثلا صدگیگ بگیرم خوبه؟ بله خوبه
واقعا فکر میکنم 12 سال خیلی رقم شایسته زیباییهاتونه
پاسخ
تشکر کنندگان: farid-nhp
(2018-04-19 ساعت 22:30)American Darlin نوشته:  
(2018-04-19 ساعت 21:58)afshin4749 نوشته:  اینترنت حجمی نداریم !! اینجا لاین خریداری میکنید با سرعت های متفاوت مثل 20G, 3G, 54G و قیمتهای متفاوت و الا آخر
ولی در اینجا اینترنت حجمی در مارکت نیست !! اما خط موبایل حجمی وجود دارد Cool
با این حساب محدودیتی برای دانلود وجود نداره ، یعنی تا سقف 100 گیگ هم میشه دانلود کرد ؟ اخطاری ، چیزی ، محرومیت یا هر چیز دیگه نصیبمون نمیشه ؟
بعد افشین جان "اینترنت حجمی در مارکت" یعنی چی واقعا ؟؟ من اصلا متوجه نشدم ...

ای بابا !! من نمیفهمم که چرا شما انقدر سخت میگیرید و میخواهید کلا وارد جز به جز موضوعات بشوید !!؟؟ من به وضوح توضیح دادم و خواهش میکنم به دقت مطالعه بفرمایید. حالا ببین کاری میکنی من را بخاطر بیان جزئیات از این شرکت جهنمی بیرون کنند و بگویند برو ور دست عمه ات !!!خب منظورم این بود که این نوع خدمات اینترنتی به مشتریان بطور معمول عرضه نمیشود. مثلا یکی برود و بگوید آقا من 10 گیگا بایت حجم اینترنت در ماه لازم دارم و بیشتر هم نمیخواهم! این را ما اینجا نداریم و اگر هم وجود دارد ، من نه دیده ام و نه شنیده ام و کسی هم چنین درخواست فضایی و تخیلاتی را نمیدهد مگر اینکه یک ایرانی آن هم از نوع تازه واردش باشد که بخواهد موجبات تفرج و تفریح و خنده ی اینها را فراهم سازد!! Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: American Darlin ، milade ، jalayevatan ، farid-nhp




کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان