.
نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html
.
نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
گفتگوی آزاد در مورد اعلام نتایج (شمارش معکوس)
|
.
نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018 https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html
2018-05-15 ساعت 23:14
خب منم چک کردم و طبق روال سالهای قبل قبول نشدم ولی مثل سالهای پیش دیگه دپرس نمیشم
تشکر کنندگان: algh900 ، Ali_Hunter ، American Darlin ، copol ، Kamyab22 ، shahin61 ، Marmar1990 ، dv2017 ، قرباني ، mona_ir ، aram_hpanahi ، mehrzad2013
2018-05-15 ساعت 23:14
من برای 9 نفر چک کردم.. 4تا هم دوستای دیگم هیچکدوم برنده نشدن
تشکر کنندگان: ostokhan ، American Darlin ، farid-nhp ، aram_hpanahi
2018-05-15 ساعت 23:21
منم همون همیشگی
جا داره همینجا یه خسته نباشید ویژه بگم به برو بچ کنتاکی که تمام ip های ایران که ثبت نام کردن راحت has not selected کردن فقط رو حساب باد معده خسته نباشی دلاور خسته نباشی قهرمان خدا قوت پهلوان
God Bless America ♡ چه کسی میگوید که گرانی اینجاست؟؟؟ همه جا ارزانی است... چه شرافت ارزان... تن عریان ارزان... و دروغ از همه چیز ارزان تر... آبرو قیمت یک تکه نان... و چه تخفیف بزرگی خورده است قیمت هر انسان !!! ♧.::سیاتل::.♧
2018-05-15 ساعت 23:29
(آخرین تغییر در ارسال: 2018-05-15 ساعت 23:32 توسط American Darlin.)
HAS NOT BEEN SELECTED
پارسال که موقع ثبت نام بود و ثبت نام کردم چه ذوقی داشتم ... خیلی سر حال بودم ، انگار که دارم میرم آمریکا ... فکز میکردم اگر درنیام نابود میشم ... ولی کم کم با وضعیتی که پیش اومد ، شرایطی که ایجاد شد ، شرایط بسیار سخت ایرانیها برای ورود به آمریکا ... اینها در نهایت باعث شد اون حس شدید علاقه به قبولی در لاتاری برام کمتر و کمتر بشه تا جایی که وقتی چند دقیقه پیش نتیجه رو دیدم واسم سخت نبود تحملش ... قبولی نوش جون کسایی که ثبت نام کردن ... و هنوز نمیدونن دراومدن ! و هرگز نخواهند فهمید !! آخه یادشون رفته ثبت نام کرده بودن ... آخه همینجوری حسش اومده بود ثبت نام کرده بودن ... قبول شده های مفتی ... قبول شده های بی خبر ... من برم ببینم با این وضع مالی کجای دنیا میتونم برم ...
2018-05-15 ساعت 23:36
(2018-05-15 ساعت 23:29)American Darlin نوشته: HAS NOT BEEN SELECTED سخت نگیر. به هر حال از 15 میلیون ثبت نام 50000 تا قبول میشن. البته فرقی هم نداره کی قبول میشه و کی رد. اینم یه نوع باصطلاح قرعه کشی تشکر کنندگان: American Darlin ، copol ، shahin61 ، dv2017 ، farid-nhp
2018-05-15 ساعت 23:44
با سلام خدمت دوستان عزیز
دوستان کسی قبول شده امسال ؟ تشکر کنندگان: farid-nhp
2018-05-15 ساعت 23:51
خب طبق روال یازده سال گذشته Has Not Been Selected، دست و جیغ و هووورا
2018-05-15 ساعت 23:51
بشخصه آرزو میکنم ترامپ بساط لاتاری رو جمع بکنه
سنجش افراد در کار نیست و ساز و کارش معلوم نیست برچه اساسیه. 50000 تا ویزا چقدر میتونه در تنوع فرهنگی و قومی اثر بزاره تو جمعیت 350 میلیونی امریکا ایرانی هام آرامش بهشون برمیگرده در رابطه با این موضوع
ببین چی شده که با دیدن عدم قبولی آدم خوشحال هم میشه!☺
ولی خوبیش اینه که با وجدان راحت ناموس دوست کله هویجی مون رو مورد عنایت قرار خواهم داد 😉 امشب از اون شباس که واقعا باید بترسید و بلرزید اونم با ریتم بندری پر ترس باشید 😎 روزگارِ غریبیست نازنین
سلام دوستان من نامزدم قبول شده. البته كيس حدود ده هزار هست. لطفا كساني كه اطلاع دارن بگن بايد چه كرد. ما قرار ازدواج كنيم اماا نه الان.حدود ٢ماه ديگه عقد ميكنيم.اگه الان فرم ٢٦٠ رو مجرد پر كنه و بعد درخواست بده كه باز كنن نوبتش عقب ميوفته؟بعد اينكه ايا اين كيس فايده اي داره؟و اينكه قوانين ترامپ برا ايرانيها چي هست؟لطفا همه رو پاسخ بدين
2018-05-16 ساعت 00:47
(2018-05-16 ساعت 00:24)milad67a نوشته: سلام دوستان من نامزدم قبول شده. البته كيس حدود ده هزار هست. لطفا كساني كه اطلاع دارن بگن بايد چه كرد. ما قرار ازدواج كنيم اماا نه الان.حدود ٢ماه ديگه عقد ميكنيم.اگه الان فرم ٢٦٠ رو مجرد پر كنه و بعد درخواست بده كه باز كنن نوبتش عقب ميوفته؟بعد اينكه ايا اين كيس فايده اي داره؟و اينكه قوانين ترامپ برا ايرانيها چي هست؟لطفا همه رو پاسخ بدين ی کیسش خیلی بالاست به نظرم تا پر کردن فرمها میتونین ازدواج کنید ولی باید ثابت کنید ازدواج صوری نبوده
2017 , 2018 ,2019,2020
می رود راه پیوسته تا آن سو *** از دری کو شد رهش آغاز می رود او تا کجا تا کو *** من روان با او کنم آواز می روم من همره و همپو *** تا به دیدار کلان راهی ره همه این مقصد اما کو *** چه بگویم جز نه و آهی؟ * شعری از بیلبو بگینز - از آثار JRR TOLKIEN
2018-05-16 ساعت 00:50
(2018-05-16 ساعت 00:47)javadth نوشته:(2018-05-16 ساعت 00:24)milad67a نوشته: سلام دوستان من نامزدم قبول شده. البته كيس حدود ده هزار هست. لطفا كساني كه اطلاع دارن بگن بايد چه كرد. ما قرار ازدواج كنيم اماا نه الان.حدود ٢ماه ديگه عقد ميكنيم.اگه الان فرم ٢٦٠ رو مجرد پر كنه و بعد درخواست بده كه باز كنن نوبتش عقب ميوفته؟بعد اينكه ايا اين كيس فايده اي داره؟و اينكه قوانين ترامپ برا ايرانيها چي هست؟لطفا همه رو پاسخ بدين تا چه زماني فرصت داره؟و اينكه يعني اميدي نيس به كيس؟
2018-05-16 ساعت 00:52
(2018-05-16 ساعت 00:24)milad67a نوشته: سلام دوستان من نامزدم قبول شده. البته كيس حدود ده هزار هست. لطفا كساني كه اطلاع دارن بگن بايد چه كرد. ما قرار ازدواج كنيم اماا نه الان.حدود ٢ماه ديگه عقد ميكنيم.اگه الان فرم ٢٦٠ رو مجرد پر كنه و بعد درخواست بده كه باز كنن نوبتش عقب ميوفته؟بعد اينكه ايا اين كيس فايده اي داره؟و اينكه قوانين ترامپ برا ايرانيها چي هست؟لطفا همه رو پاسخ بدينکیس رو از کجا متوجه میشین که مثلآ حدود ده هزار هست ؟ شماره های آخر کیس؟
راهنمایی کامل در مورد چگونگی پر کردن فرم پاس سفید (Re-entry Permit/Form I-131)و قوانین مربوطه :
https://www.mohajersara.org/forum/showth...#pid742810 https://www.mohajersara.org/forum/showth...#pid771485 لطفا از ورژن جدید فرم I-131 (تاریخ انقضا ۲۰۲۲) استفاده فرمایید. قابل توجه دوستان : با توجه به رخدادهای اخیر (از قبیل کرونا و غیره..) اگرچه هزینه انگشت نگاری را میگیرند ولی عطف به انگشت نگاریهای قبل دیگر انگشت نگاری نمیکنند.. همینطور محدودیت تعداد درخواست پاس سفید برداشته شده و دفعه سوم هم دوسال میتوان درخواست کرد و گرفت و ظاهرا میتوان بار چهارم هم تقاضا کرد ! مهم برا آنها هزینه است که میگیرند! تشکر کنندگان: farid-nhp
|