کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد در مورد اعلام نتایج (شمارش معکوس)
.

نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html

.
ممنون از کاربر @sahar2016 که به ما شمارش معکوسی ها امید میدن ...

انشالله که هر چی به صلاح ما هست برامون اتفاق بیوفته ...
 در نا امیدی بسی امید است نیست 18-9
پاسخ
تشکر کنندگان: sheghi ، Reza2018 ، elahe mousavi ، copol ، aram_hpanahi ، alirezanz ، jsmlz
(2017-01-10 ساعت 10:02)sahar2016 نوشته:  دوست عزیزم امیدوارم امسال برنده بشید ما توی شرایطی برنده شدیم که وضعیت خیلی بغرنجی داشتیم با افزایش ناگهانی قیمتها همسرم که اولین بار بود به ساختمان سازی رو اورده بود و طبقات ساختمون رو پیش فروش کرده بود ورشکست شدیم و ناگهان دیدیم ماهیانه ده میلیون قسط بانکی داریم در حالیکه درامد من و همسرم نصف این بود.من همیشه در کارم به خدا توکل میکنم و وقتی میدیدم که همکارانی که با چاپلوسی و برقراری ارتباط گرم با مدیریت پیشرفت میکنن اما من با تمام تلاش و نو اوری که در کارم دارم همواره پایین ترین امتیازات رو دارم دلم میشکست و در دلم به خداوند شکایت میکردم اما باز هم حاضر به چاپلوسی یا خبر چینی برای دیده شدن نبودم و تا الان که بیست سال است کارمندم پیش نیومده از همکاری پیش مدیر یا رییس بد بگم و به همین دلیل هم پس از بیست سال هنوز یه کارشناس معمولیم و در دلم از خداوند شاکی بودم و نمیدانستم هدیه های خداوند چشمها را خیره میکنه.

انشالله که همیشه در همه ی مراحل زندگی موفق باشید.
شما چند ساله برای لاتاری ثبت نام می کنید ؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Reza2018 ، jsmlz ، armin1006
111 روز 21 ساعت 41 دقیقه 11 ثانیه‌ مونده تا برنده بشم.
فقط امید داشته باشین من که مطمئنم برنده میشم
Just Seattle/Washington
Telegram : Sohi2018
...Happiness Is Coming
پاسخ
تشکر کنندگان: darabi ، Ashkan3832 ، Reza2018 ، copol ، alirezanz ، jsmlz ، armin1006
فوت ایت الله رفسنجانی را به همه مهاجرسرایها تسلیت میگم بازم من اولین نفر گفتم
آسمون خدا همه جا یه رنگه ولی زمینش?............NYC❤️REZA??
NYC or LA?
Dvlottery2018:IT IS MY TURN
شمارش معکوس لاتاری (نترس کلیک بکن)

سایت معرفی نیویورک
پاسخ
تشکر کنندگان: darabi ، Ashkan3832 ، alirezanz ، jsmlz
(2017-01-10 ساعت 10:02)sahar2016 نوشته:  
(2017-01-10 ساعت 00:27)Reza2018 نوشته:  
(2017-01-09 ساعت 10:51)sahar2016 نوشته:  دوستانی که به نذر ونیاز اعتقاد دارن من خودم خوندن 10 صفحه قران البته ترجمه فارسیش رو از اینترنت دانلود کردم و یک مقدار صدقه ماهیانه نذر کردم جواب داد راستش برای مصاحبه هم دوباره همین نذر ها رو کردم.

چه باحال اسم اکانت شما sahar 2016 لاتاری 2016 برنده شدید منم اسم اکانتمReza2018 ایشلا لاتاری 2018 برنده میشم Cool

دوست عزیزم امیدوارم امسال برنده بشید ما توی شرایطی برنده شدیم که وضعیت خیلی بغرنجی داشتیم با افزایش ناگهانی قیمتها همسرم که اولین بار بود به ساختمان سازی رو اورده بود و طبقات ساختمون رو پیش فروش کرده بود ورشکست شدیم و ناگهان دیدیم ماهیانه ده میلیون قسط بانکی داریم در حالیکه درامد من و همسرم نصف این بود.من همیشه در کارم به خدا توکل میکنم و وقتی میدیدم که همکارانی که با چاپلوسی و برقراری ارتباط گرم با مدیریت پیشرفت میکنن اما من با تمام تلاش و نو اوری که در کارم دارم همواره پایین ترین امتیازات رو دارم دلم میشکست و در دلم به خداوند شکایت میکردم اما باز هم حاضر به چاپلوسی یا خبر چینی برای دیده شدن نبودم و تا الان که بیست سال است کارمندم پیش نیومده از همکاری پیش مدیر یا رییس بد بگم و به همین دلیل هم پس از بیست سال هنوز یه کارشناس معمولیم و در دلم از خداوند شاکی بودم و نمیدانستم هدیه های خداوند چشمها را خیره میکنه.

امیدوارم در هرکجا که هستید موفق باشید ولی مطمعن باشید که کسی که بدون لیاقت به جای میریسه باعث نابودیش در طولانی مدت میشه فرض کنید من دو کلاس سواد ندارم میشم مدیر یه شرکتی میشم فرداش شرکت حتما ورشکست میکنه و کسی که من مدیر کرده میاد منو گیر میاره بیچارم میکنه این که می بنید کسی بدون سواد مدیر میشه برا این که کسی کار نمی کنه تو ایران همه چی خود کار گرون میشه برای همین کارخانه ها و شرکت نیازی به بهتر کردن محصولاتشون شرکت های خدماتی نیازی به بهتر کردن خدماتشون ندارند ولی توی کشوری مثل امریکا بر فرض اگر Iphone7 نسب به iphone 6 بیشرفتی نداشته باشه باعث ورشکت شدن اون شرکت میشه برای همین مثلا یه محصولی امسال میخریه ده سال بعد بدون هیچ فرقی ده برابر  قیمت میخریه و اون کارخونه به چند کارگر نیاز داره جنس هارو سر هم بکنه و یه مدیری که پول بره تو جیبش به مهندس نیاز نداره  که باعث تغیر طرح محصولات یا خط تولید بشه
NYC or LA?

سایت معرفی نیویورک
پاسخ
تشکر کنندگان: darabi ، Ashkan3832 ، sahar2016 ، mehre cyrus ، alirezanz ، jsmlz
@soruosh@ سه بار برنده شدن در لاتاری - چه شانسی .....................
این امضاء یکی از مدیران عزیزه
خوش شانسه یا بد شانس به نظرتون ؟

اعضا کیس 4 نفر

کیس نامبر سال 2013 :
 2013AS90xx
سفارت: آنکارا   - مصاحبه : دوم  2013 ‎July‎  -(بازمانده ‎2013)‎ ویزا صادر نشد 20 سپتامبر سهمیه ایرانیها پر شد .

کیس نامبر سال 2014 :
 2014AS84xx
باز هم جاموندیم - تا کیس نامبر ‎7650‎ اعلام شد .

کیس نامبر سال 2017
2017AS72XX
معلوم نیست چی بشه ....

Big Grin  ولی از قدیم گفتن تا سه نشه بازی نشه . ایندفعه ویزا را میگیره دیگه ...
پاسخ
تشکر کنندگان: saeed_gh ، alirezanz ، jsmlz ، soruosh ، mehre cyrus
(2017-01-12 ساعت 09:35)darabi نوشته:  @soruosh@ سه بار برنده شدن در لاتاری - چه شانسی .....................

اعضا کیس 4 نفر

کیس نامبر سال 2013 :
 2013AS90xx
سفارت: آنکارا   - مصاحبه : دوم  2013 ‎July‎  -(بازمانده ‎2013)‎ ویزا صادر نشد 20 سپتامبر سهمیه ایرانیها پر شد .

کیس نامبر سال 2014 :
 2014AS84xx

کیس نامبر سال 2017
2017AS72XX
معلوم نیست چی بشه ....

مگه میشه؟!؟! ? علم احتمال نابود شد!
من بودم سری اول اگه موفق نمی‌شدم دچار افسردگی درجه یک می‌شدم، چه برسه بخوام دوباره شرکت کنم... ?
مشخصه آمریکا ایشون رو طلبیده ولی چه چیزی مانع رفتن میشه خدا می‌دونه... ?
DV-Lottery'13: FAILED
DV-Lottery'14: FAILED
DV-Lottery'15: FAILED
DV-Lottery'16: FAILED
DV-Lottery'17: FAILED
DV-Lottery'18: FAILED
DV-Lottery'19: FAILED
DV-Lottery'20: FAILED
پاسخ
تشکر کنندگان: alirezanz ، jsmlz ، soruosh ، mehre cyrus
(2017-01-12 ساعت 13:06)iSalar نوشته:  
(2017-01-12 ساعت 09:35)darabi نوشته:  @soruosh@ سه بار برنده شدن در لاتاری - چه شانسی .....................

اعضا کیس 4 نفر

کیس نامبر سال 2013 :
 2013AS90xx

کیس نامبر سال 2014 :
 2014AS84xx

کیس نامبر سال 2017
2017AS72XX
معلوم نیست چی بشه ....

من بودم سری اول اگه موفق نمی‌شدم دچار افسردگی درجه یک می‌شدم، چه برسه بخوام دوباره شرکت کنم... ?

اره اگه حتی شانس برد 1%بگیریم شانس سه دفعه برنده شدن 1 در یک میلیون فکر کنم دیگه با افیسره رفیق شدن تا رفتند اونجا بهشون میگه ا دوباره شما خخخخخ
NYC or LA?

سایت معرفی نیویورک
پاسخ
تشکر کنندگان: saeed_gh ، alirezanz ، jsmlz ، soruosh ، mehre cyrus ، iSalar
ولی خوب اگه به من دودفعه بهم ویزا نمیرسید میرفتم تو خیابون شعار مرگ بر آمریکا سر میدادم Cool لاتاری خیلی چیز مزخرفیه این همه صبر بکنی  واقعا من نمیتونم جملهHas not been selected ببینم اگه امسال قبول نشدم سال اول اخرمه که ثبت نام میکنم این همه صبر کنی اون وقت معلوم نیست چی بشه واقعا کسی که ده سال داره قبول نمیشه اعصاب فولادی داره Wink
NYC or LA?

سایت معرفی نیویورک
پاسخ
تشکر کنندگان: saeed_gh ، darabi ، jsmlz ، soruosh ، mehre cyrus
(2017-01-12 ساعت 15:30)Reza2018 نوشته:  ولی خوب اگه به من دودفعه بهم ویزا نمیرسید میرفتم تو خیابون شعار مرگ بر آمریکا سر میدادم  Cool لاتاری خیلی چیز مزخرفیه این همه صبر بکنی  واقعا من نمیتونم جملهHas not been selected ببینم اگه امسال قبول نشدم سال اول اخرمه که ثبت نام میکنم این همه صبر کنی اون وقت معلوم نیست چی بشه واقعا کسی که ده سال داره قبول نمیشه اعصاب فولادی داره Wink

منو @LORDAmiroo@ اعصاب فولادی داریم دیگه ...

باز لرد عزیز که دیگه هیچی ...
پاسخ
تشکر کنندگان: Reza2018 ، alirezanz ، jsmlz ، soruosh ، LORDAmiroo ، mehre cyrus
(2017-01-12 ساعت 15:25)Reza2018 نوشته:  
(2017-01-12 ساعت 13:06)iSalar نوشته:  

اعضا کیس 4 نفر

کیس نامبر سال 2013 :
 2013AS90xx

کیس نامبر سال 2014 :
 2014AS84xx

کیس نامبر سال 2017
2017AS72XX
معلوم نیست چی بشه ....

اره اگه حتی شانس برد 1%بگیریم شانس سه دفعه برنده شدن 1 در یک میلیون فکر کنم دیگه با افیسره رفیق شدن تا رفتند اونجا بهشون میگه ا دوباره شما خخخخخ

البته ایشون از سال 2003 ثبت نام میکردن یعنی اولین قبولیشون بعد از ده سال بوده
هر چه دلم خواست نه آن میشود
هر چه خدا خواست همان میشود

2017 نشد   2018 نشد   2019 نشد  2020 نشد 2021 نشد 2022 نشد
پاسخ
تشکر کنندگان: darabi ، Reza2018 ، alirezanz ، jsmlz ، soruosh ، jalayevatan ، iSalar
(2017-01-12 ساعت 20:26)vidatanha نوشته:  
(2017-01-12 ساعت 13:06)iSalar نوشته:  مگه میشه؟!؟! ? علم احتمال نابود شد!

وای گریه ام گرفت یعنی چند سال! خب از ی راه دیگه ای هم امتحان میکردید کاری تحصیلی بعد وکیل بگیرید اونجا بمونید
خودم
کیس ازدواج با فرد گرین کارتی(f2a)
ارسال مدارک: اکتبر 2015
اپروو مدارک:دسامبر2015 (pd)
اپروو کیس : می 2016 تعیین سفارت (ارمنستان)
ایمیل شروع مراحل nvc جدول دوم بولتن: جون 2017
ایمیل درخواست حامی مالی:اگوست2017
ارسال فرم حامی مالی: سپتامبر2017
ایمیل نوبت مصاحبه: دسامبر2017
نوبت مصاحبه: : ژانویه2018
ویزا: نقص مدرک (نبود کپی پاسپورت همسرم و پرینت مکالمات)
پست مدارک اضافی: 20ژانویه 2018از طریق پست داخل ارمنستان
اپدیت های کیس: 22ژانویه ap (دوخطی)، 26فوریه (ریفیوز قانون ترامپ) و ایمیل بررسی ویور، 25ژوئن فرم 5535 و ap شدن,
1نوامبر 2019 or, 27نوامبر ایمیل کپی پاس, 2دسامبر ایمیل رینیو مدیکال برای گرفتن ویزا , 10 دسامبر وقت دکتر, 17 دسامبر فینگر پرینت , 18 دسامبر صدور ویزا Tongue 
و.....

برادرم
لاتاری برای دو کیس
2018 HAS NOT BEEN SELECTED
2019 HAS NOT BEEN SELECTED
پاسخ
تشکر کنندگان: Reza2018 ، alirezanz ، jsmlz ، soruosh ، mehre cyrus
(2017-01-12 ساعت 20:26)vidatanha نوشته:  
(2017-01-12 ساعت 13:06)iSalar نوشته:  مگه میشه؟!؟! ? علم احتمال نابود شد!

جالب بوده ولی شاید مثلا اولین بار خودشون بردند دومین بار همسرشون
NYC or LA?

سایت معرفی نیویورک
پاسخ
تشکر کنندگان: alirezanz ، jsmlz ، soruosh ، jalayevatan ، iSalar
بستگی به شانس آدم داره البته بعضی ها به شانس اعتقاد ندارن ولی خوب شانس هم تاثیر داره ولی بازم کسی که چند سال ثبت نام میکنه اینا اعصاب فولادی ندارن اینا امید دارن به قبولی چه سال اول باشه چه ده سال دیگه ولی انشاالله که همه با یه بار شرکت کردن برنده بشن و به آرزوی زندگی کردن در آمریکا برسن.
پاسخ
تشکر کنندگان: alirezanz ، jsmlz ، soruosh ، mehre cyrus
دوستان یه سئوال کلی و شاید غیر معمول

به نظر شما، اگر کسی در یه سالی لاتاری برنده شده باشه و ویزا هم گرفته باشه، اما به دلایلی نتونسته باشه به آمریکا بره، احتمال داره که در صورت برنده شدن دوباره، آمریکا با بررسی پرونده قبلیش، اصلا اسم این فرد رو به عنوان برنده اعلام نکنه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: jsmlz ، mehre cyrus

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان