کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد در مورد اعلام نتایج (شمارش معکوس)
.

نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html

.
(2017-01-05 ساعت 21:35)Hoseinu نوشته:  ما پارسال یه فامیل داشتیم به خاطر این لاتاری امام زاده و حرم نبود ک نرفته باشه.ولی آخرش هیچی نشد.اصلا بیچاره تا ۱ماه با هیچکی حرف نمیزد.
خدا خودش میدونه کی باید بره کی نه.
خدایا من و بچه های مهاجرسرا را در لیست قبول شدگان قرار بده.بیشتر از این منتظرمون نزار
همه با هم الهی آمین.

انشالله هر چی خیره برای همه ما پیش بیاد و چیزی را به زور از خدا نخواهیم ... راضیم به رضای خدا
 در نا امیدی بسی امید است نیست 18-9
پاسخ
تشکر کنندگان: jsmlz ، mehre cyrus ، aram_hpanahi ، alirezanz
هیچ چیز غیر ممکن نیست?
DV 2015 نشد که بشه
DV 2016 نشد که بشه
DV 2017 نشد که بشه
DV 2018 از دست دادمش
DV 2019 ایشالا که میشه
پاسخ
تشکر کنندگان: jsmlz ، alireza_guitar ، darabi ، mehre cyrus ، hameddjj ، elahe mousavi ، saeed_gh ، alirezanz
(2017-01-05 ساعت 21:35)Hoseinu نوشته:  ما پارسال یه فامیل داشتیم به خاطر این لاتاری امام زاده و حرم نبود ک نرفته باشه.ولی آخرش هیچی نشد.اصلا بیچاره تا ۱ماه با هیچکی حرف نمیزد.
خدایا من و بچه های مهاجرسرا را در لیست قبول شدگان قرار بده.بیشتر از این منتظرمون نزار
همه با هم الهی آمین.

الهی آمیـــــــن ?
DV 2015 نشد که بشه
DV 2016 نشد که بشه
DV 2017 نشد که بشه
DV 2018 از دست دادمش
DV 2019 ایشالا که میشه
پاسخ
تشکر کنندگان: jsmlz ، alireza_guitar ، darabi ، mehre cyrus ، alirezanz
با سلام
و وقت بخیر
در مراحل بعد از برنده شدن در لاتاری داشتم میخوندم که:
شما می بایستی یک اسپانسر نیز برای خود معرفی کنید .

اسپانسر قرار است اظهار کند که حاضر است شما را از نظر مالی حمایت کند، اما چه طوری؟ خیلی ساده است! فرمی هست به نام «I-134» یا Affidavit of Support‎‏ ‏که اسپانسر شما باید آن را امضا کند و بعد به یک محضر ببرد تا گواهی امضا بگیرد (روی فرم یک مهر می‌زنند و تمام).

فردی که اسپانسر شما می‌شود باید خود ساکن آمریکا بوده و آن قدر توان مالی داشته ‏باشد تا بتواند شما را ساپورت کند. برای اثبات این توانایی باید از طرق زیر عمل کرد :

با ارائه گواهی مالیات سال قبل خود، میزان مالیات داده شده و یا به عبارت دیگر مقدار درآمد واقعی خود را اعلام نماید. این گواهی شامل فرم‌هایی نظیر
فرم ۱۰۴۰ و فرم W2 هست که اگر اسپانسر مالیات سال قبل را پرداخت کرده باشد این فرم‌ها را در اختیار دارد و کافی است کپی فرم‌ها را برای شما بفرستد.
ممکن است اسپانسر شما سال قبل مالیات نداده و یا به طور کامل پرداخت نکرده باشد. در این صورت باید ثابت کند که درآمد امسال او بیشتر از سال قبل می باشد ، و برای این کار باید به صورت رسمی از محل کارخود یک گواهی بگیرد و برای شما بفرستد.
اگر این فرد مالیات خود را پرداخت نکرده و همچنین قادر به ارائه گواهی یاد شده نمی باشد ، می‌تواند یک گواهی بانک مبنی بر اینکه پول نقد کافی در بانک دارد دریافت کرده و برای شما بفرستد.
اگر اسپانسر شما هیچ کدوم از شرایط بالا رو ندارد شما باید به فکر یک اسپانسر دیگر باشید یا اینکه خودتان به سفارت تمکن مالی خودتان را نشان دهید.

اگر کسی اسپانسر نداشته باشه چی؟
پاسخ
تشکر کنندگان: jsmlz ، hameddjj ، saeed_gh
در جای دیگر هم گفته باید کپی پاسپورت امریکایی اسپانسر رو داشته باشید. خب خیلی ها امریکا هستند ولی پاسپورت امریکایی ندارند.
چنین اسپانسری باید از کجا گیر آورد واقعا؟
پاسخ
تشکر کنندگان: jsmlz
(2017-01-07 ساعت 16:10)fatemehf نوشته:  با سلام
و وقت بخیر
در مراحل بعد از برنده شدن در لاتاری داشتم میخوندم که:
شما می بایستی یک اسپانسر نیز برای خود معرفی کنید .

اسپانسر قرار است اظهار کند که حاضر است شما را از نظر مالی حمایت کند، اما چه طوری؟ خیلی ساده است! فرمی هست به نام «I-134» یا Affidavit of Support‎‏ ‏که اسپانسر شما باید آن را امضا کند و بعد به یک محضر ببرد تا گواهی امضا بگیرد (روی فرم یک مهر می‌زنند و تمام).

فردی که اسپانسر شما می‌شود باید خود ساکن آمریکا بوده و آن قدر توان مالی داشته ‏باشد تا بتواند شما را ساپورت کند. برای اثبات این توانایی باید از طرق زیر عمل کرد :

با ارائه گواهی مالیات سال قبل خود، میزان مالیات داده شده و یا به عبارت دیگر مقدار درآمد واقعی خود را اعلام نماید. این گواهی شامل فرم‌هایی نظیر
فرم ۱۰۴۰ و فرم W2 هست که اگر اسپانسر مالیات سال قبل را پرداخت کرده باشد این فرم‌ها را در اختیار دارد و کافی است کپی فرم‌ها را برای شما بفرستد.
ممکن است اسپانسر شما سال قبل مالیات نداده و یا به طور کامل پرداخت نکرده باشد. در این صورت باید ثابت کند که درآمد امسال او بیشتر از سال قبل می باشد ، و برای این کار باید به صورت رسمی از محل کارخود یک گواهی بگیرد و برای شما بفرستد.
اگر این فرد مالیات خود را پرداخت نکرده و همچنین قادر به ارائه گواهی یاد شده نمی باشد ، می‌تواند یک گواهی بانک مبنی بر اینکه پول نقد کافی در بانک دارد دریافت کرده و برای شما بفرستد.
اگر اسپانسر شما هیچ کدوم از شرایط بالا رو ندارد شما باید به فکر یک اسپانسر دیگر باشید یا اینکه خودتان به سفارت تمکن مالی خودتان را نشان دهید.

اگر کسی اسپانسر نداشته باشه چی؟

کسی اسپانسر نداره باید گواهی تمکن مالی از بانکی تو ایران بگیر. معمولا مدتی چولی رو که دولت آمریکا برای هر نفر خط فقر تعیین کرده رو باید مدتی تو حساب بخوابونی و بعدش همون استیتمنت رو از بانک بگیری حله.
پاسخ
تشکر کنندگان: jsmlz ، hameddjj ، saeed_gh ، alirezanz
تیم انتقالی دونالد ترامپ، رئیس جمهوری منتخب ایالات متحده، طی حکمی سراسری به تمامی سفیران آمریکا خبر داد که تا روز تحلیف ترامپ وقت دارند تا از مقام‌ خود کناره گرفته و پست‌های خود را ترک کنند.
به گزارش رسانه‌های آمریکایی، در این حکم از تمامی سفیران آمریکا «بدون استثناء» خواسته شده که تا روز بیستم ژانویه، اول بهمن، که دوره ریاست جمهوری دونالد ترامپ رسما آغاز می‌شود محل کار خود را ترک کنند.
پاسخ
تشکر کنندگان: jsmlz ، hameddjj ، saeed_gh
(2017-01-07 ساعت 19:06)Farzad Immigrant نوشته:  تیم انتقالی دونالد ترامپ، رئیس جمهوری منتخب ایالات متحده، طی حکمی سراسری به تمامی سفیران آمریکا خبر داد که تا روز تحلیف ترامپ وقت دارند تا از مقام‌ خود کناره گرفته و پست‌های خود را ترک کنند.
به گزارش رسانه‌های آمریکایی، در این حکم از تمامی سفیران آمریکا «بدون استثناء» خواسته شده که تا روز بیستم ژانویه، اول بهمن، که دوره ریاست جمهوری دونالد ترامپ رسما آغاز می‌شود محل کار خود را ترک کنند.

فقط سفیران انتصابی باراک اوباما نه همه
آسمون خدا همه جا یه رنگه ولی زمینش?............NYC❤️REZA??
NYC or LA?
Dvlottery2018:IT IS MY TURN
شمارش معکوس لاتاری (نترس کلیک بکن)

سایت معرفی نیویورک
پاسخ
(2017-01-07 ساعت 19:44)Reza2018 نوشته:  
(2017-01-07 ساعت 19:06)Farzad Immigrant نوشته:  تیم انتقالی دونالد ترامپ، رئیس جمهوری منتخب ایالات متحده، طی حکمی سراسری به تمامی سفیران آمریکا خبر داد که تا روز تحلیف ترامپ وقت دارند تا از مقام‌ خود کناره گرفته و پست‌های خود را ترک کنند.

فقط سفیران انتصابی  باراک اوباما نه همه

اولا در خبر نوشته همه سفیرانو در پاراگراف دوم نوشته بدون استثنا. ثانیا مگه سفیری هم غیر از وزارت امور خارجه ای که تحت النظر اوباما بوده جایی میتونسته منصوب بشه؟
پاسخ
چه تاثیری بر مصاحبه های لاتاری داره؟
پاسخ
تشکر کنندگان: jsmlz ، hameddjj

اوه مای گاد
چقدر تندرو هست این ترامپ
پاسخ
(2017-01-06 ساعت 19:49)darabi نوشته:  
همه با هم الهی آمین.

انشالله هر چی خیره برای همه ما پیش بیاد و چیزی را به زور از خدا نخواهیم ... راضیم به رضای خدا
دوستانی که به نذر ونیاز اعتقاد دارن من خودم خوندن 10 صفحه قران البته ترجمه فارسیش رو از اینترنت دانلود کردم و یک مقدار صدقه ماهیانه نذر کردم جواب داد راستش برای مصاحبه هم دوباره همین نذر ها رو کردم.
کيس نامبر: 2016AS18## ♥
 تعداد افراد:4 نفر ♥
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
 ارسال فرم : 26 می♥
تاریخ مصاحبه : 21 اکتبر ،برگه سفید♥
برنده:سربازی ارتش،لیسانس مکانیک،شرکت خصوصی،AP:نفر اصلی
 آپدیت ها: 22 اکتبر ,9دسامبر،25ژانویه ،2 مارچ(تبدیل به orکیس اصلی)
کلیر:زیباترین روز خدا 3 مارچ پس از 134 روز،دریافت ویزا 31 مارچ
سفر به آمریکا:
پاسخ
تشکر کنندگان: vidatanha ، jsmlz ، Reza2018 ، darabi ، hameddjj ، alirezanz
قابل توجه دوستانی که راه های دیگه ی مهاجرت رو هم پیگیر هستن.
شرایط اکسپرس انتری تغییرات زیادی پیدا کرده. و به نظر من بهتر شده. این لینک رو مطالعه کنین http://www.cic.gc.ca/english/express-entry/
پاسخ
تشکر کنندگان: darabi ، copol ، Ashkan3832 ، jsmlz ، jalayevatan ، alirezanz
(2017-01-09 ساعت 10:51)sahar2016 نوشته:  
(2017-01-06 ساعت 19:49)darabi نوشته:  
همه با هم الهی آمین.

دوستانی که به نذر ونیاز اعتقاد دارن من خودم خوندن 10 صفحه قران البته ترجمه فارسیش رو از اینترنت دانلود کردم و یک مقدار صدقه ماهیانه نذر کردم جواب داد راستش برای مصاحبه هم دوباره همین نذر ها رو کردم.

چه باحال اسم اکانت شما sahar 2016 لاتاری 2016 برنده شدید منم اسم اکانتمReza2018 ایشلا لاتاری 2018 برنده میشم Cool
آسمون خدا همه جا یه رنگه ولی زمینش?............NYC❤️REZA??
NYC or LA?
Dvlottery2018:IT IS MY TURN
شمارش معکوس لاتاری (نترس کلیک بکن)

سایت معرفی نیویورک
پاسخ
تشکر کنندگان: aram_hpanahi ، darabi ، sheghi ، jsmlz ، alirezanz
(2017-01-10 ساعت 00:27)Reza2018 نوشته:  
(2017-01-09 ساعت 10:51)sahar2016 نوشته:  
(2017-01-06 ساعت 19:49)darabi نوشته:  انشالله هر چی خیره برای همه ما پیش بیاد و چیزی را به زور از خدا نخواهیم ... راضیم به رضای خدا

چه باحال اسم اکانت شما sahar 2016 لاتاری 2016 برنده شدید منم اسم اکانتمReza2018 ایشلا لاتاری 2018 برنده میشم Cool

دوست عزیزم امیدوارم امسال برنده بشید ما توی شرایطی برنده شدیم که وضعیت خیلی بغرنجی داشتیم با افزایش ناگهانی قیمتها همسرم که اولین بار بود به ساختمان سازی رو اورده بود و طبقات ساختمون رو پیش فروش کرده بود ورشکست شدیم و ناگهان دیدیم ماهیانه ده میلیون قسط بانکی داریم در حالیکه درامد من و همسرم نصف این بود.من همیشه در کارم به خدا توکل میکنم و وقتی میدیدم که همکارانی که با چاپلوسی و برقراری ارتباط گرم با مدیریت پیشرفت میکنن اما من با تمام تلاش و نو اوری که در کارم دارم همواره پایین ترین امتیازات رو دارم دلم میشکست و در دلم به خداوند شکایت میکردم اما باز هم حاضر به چاپلوسی یا خبر چینی برای دیده شدن نبودم و تا الان که بیست سال است کارمندم پیش نیومده از همکاری پیش مدیر یا رییس بد بگم و به همین دلیل هم پس از بیست سال هنوز یه کارشناس معمولیم و در دلم از خداوند شاکی بودم و نمیدانستم هدیه های خداوند چشمها را خیره میکنه.
کيس نامبر: 2016AS18## ♥
 تعداد افراد:4 نفر ♥
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
 ارسال فرم : 26 می♥
تاریخ مصاحبه : 21 اکتبر ،برگه سفید♥
برنده:سربازی ارتش،لیسانس مکانیک،شرکت خصوصی،AP:نفر اصلی
 آپدیت ها: 22 اکتبر ,9دسامبر،25ژانویه ،2 مارچ(تبدیل به orکیس اصلی)
کلیر:زیباترین روز خدا 3 مارچ پس از 134 روز،دریافت ویزا 31 مارچ
سفر به آمریکا:
پاسخ
تشکر کنندگان: darabi ، copol ، vidatanha ، Reza2018 ، matin.sh ، jalayevatan ، aram_hpanahi ، alirezanz ، jsmlz

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان