.
نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html
.
نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
گفتگوی آزاد در مورد اعلام نتایج (شمارش معکوس)
|
.
نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018 https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html
2017-01-06 ساعت 19:49
(2017-01-05 ساعت 21:35)Hoseinu نوشته: ما پارسال یه فامیل داشتیم به خاطر این لاتاری امام زاده و حرم نبود ک نرفته باشه.ولی آخرش هیچی نشد.اصلا بیچاره تا ۱ماه با هیچکی حرف نمیزد. انشالله هر چی خیره برای همه ما پیش بیاد و چیزی را به زور از خدا نخواهیم ... راضیم به رضای خدا در نا امیدی بسی امید است نیست 18-9
تشکر کنندگان: jsmlz ، mehre cyrus ، aram_hpanahi ، alirezanz
2017-01-07 ساعت 09:08
هیچ چیز غیر ممکن نیست?
DV 2015 نشد که بشه
DV 2016 نشد که بشه DV 2017 نشد که بشه DV 2018 از دست دادمش DV 2019 ایشالا که میشه تشکر کنندگان: jsmlz ، alireza_guitar ، darabi ، mehre cyrus ، hameddjj ، elahe mousavi ، saeed_gh ، alirezanz
2017-01-07 ساعت 09:10
(2017-01-05 ساعت 21:35)Hoseinu نوشته: ما پارسال یه فامیل داشتیم به خاطر این لاتاری امام زاده و حرم نبود ک نرفته باشه.ولی آخرش هیچی نشد.اصلا بیچاره تا ۱ماه با هیچکی حرف نمیزد. الهی آمیـــــــن ?
DV 2015 نشد که بشه
DV 2016 نشد که بشه DV 2017 نشد که بشه DV 2018 از دست دادمش DV 2019 ایشالا که میشه تشکر کنندگان: jsmlz ، alireza_guitar ، darabi ، mehre cyrus ، alirezanz
2017-01-07 ساعت 16:10
با سلام
و وقت بخیر در مراحل بعد از برنده شدن در لاتاری داشتم میخوندم که: شما می بایستی یک اسپانسر نیز برای خود معرفی کنید . اسپانسر قرار است اظهار کند که حاضر است شما را از نظر مالی حمایت کند، اما چه طوری؟ خیلی ساده است! فرمی هست به نام «I-134» یا Affidavit of Support که اسپانسر شما باید آن را امضا کند و بعد به یک محضر ببرد تا گواهی امضا بگیرد (روی فرم یک مهر میزنند و تمام). فردی که اسپانسر شما میشود باید خود ساکن آمریکا بوده و آن قدر توان مالی داشته باشد تا بتواند شما را ساپورت کند. برای اثبات این توانایی باید از طرق زیر عمل کرد : با ارائه گواهی مالیات سال قبل خود، میزان مالیات داده شده و یا به عبارت دیگر مقدار درآمد واقعی خود را اعلام نماید. این گواهی شامل فرمهایی نظیر فرم ۱۰۴۰ و فرم W2 هست که اگر اسپانسر مالیات سال قبل را پرداخت کرده باشد این فرمها را در اختیار دارد و کافی است کپی فرمها را برای شما بفرستد. ممکن است اسپانسر شما سال قبل مالیات نداده و یا به طور کامل پرداخت نکرده باشد. در این صورت باید ثابت کند که درآمد امسال او بیشتر از سال قبل می باشد ، و برای این کار باید به صورت رسمی از محل کارخود یک گواهی بگیرد و برای شما بفرستد. اگر این فرد مالیات خود را پرداخت نکرده و همچنین قادر به ارائه گواهی یاد شده نمی باشد ، میتواند یک گواهی بانک مبنی بر اینکه پول نقد کافی در بانک دارد دریافت کرده و برای شما بفرستد. اگر اسپانسر شما هیچ کدوم از شرایط بالا رو ندارد شما باید به فکر یک اسپانسر دیگر باشید یا اینکه خودتان به سفارت تمکن مالی خودتان را نشان دهید. اگر کسی اسپانسر نداشته باشه چی؟
2017-01-07 ساعت 16:13
در جای دیگر هم گفته باید کپی پاسپورت امریکایی اسپانسر رو داشته باشید. خب خیلی ها امریکا هستند ولی پاسپورت امریکایی ندارند.
چنین اسپانسری باید از کجا گیر آورد واقعا؟ تشکر کنندگان: jsmlz
2017-01-07 ساعت 18:36
(2017-01-07 ساعت 16:10)fatemehf نوشته: با سلام کسی اسپانسر نداره باید گواهی تمکن مالی از بانکی تو ایران بگیر. معمولا مدتی چولی رو که دولت آمریکا برای هر نفر خط فقر تعیین کرده رو باید مدتی تو حساب بخوابونی و بعدش همون استیتمنت رو از بانک بگیری حله.
2017-01-07 ساعت 19:06
تیم انتقالی دونالد ترامپ، رئیس جمهوری منتخب ایالات متحده، طی حکمی سراسری به تمامی سفیران آمریکا خبر داد که تا روز تحلیف ترامپ وقت دارند تا از مقام خود کناره گرفته و پستهای خود را ترک کنند.
به گزارش رسانههای آمریکایی، در این حکم از تمامی سفیران آمریکا «بدون استثناء» خواسته شده که تا روز بیستم ژانویه، اول بهمن، که دوره ریاست جمهوری دونالد ترامپ رسما آغاز میشود محل کار خود را ترک کنند.
2017-01-07 ساعت 19:44
(2017-01-07 ساعت 19:06)Farzad Immigrant نوشته: تیم انتقالی دونالد ترامپ، رئیس جمهوری منتخب ایالات متحده، طی حکمی سراسری به تمامی سفیران آمریکا خبر داد که تا روز تحلیف ترامپ وقت دارند تا از مقام خود کناره گرفته و پستهای خود را ترک کنند. فقط سفیران انتصابی باراک اوباما نه همه
آسمون خدا همه جا یه رنگه ولی زمینش?............NYC❤️REZA??
NYC or LA?
Dvlottery2018:IT IS MY TURN
شمارش معکوس لاتاری (نترس کلیک بکن) سایت معرفی نیویورک تشکر کنندگان: jsmlz
2017-01-07 ساعت 19:49
(2017-01-07 ساعت 19:44)Reza2018 نوشته:(2017-01-07 ساعت 19:06)Farzad Immigrant نوشته: تیم انتقالی دونالد ترامپ، رئیس جمهوری منتخب ایالات متحده، طی حکمی سراسری به تمامی سفیران آمریکا خبر داد که تا روز تحلیف ترامپ وقت دارند تا از مقام خود کناره گرفته و پستهای خود را ترک کنند. اولا در خبر نوشته همه سفیرانو در پاراگراف دوم نوشته بدون استثنا. ثانیا مگه سفیری هم غیر از وزارت امور خارجه ای که تحت النظر اوباما بوده جایی میتونسته منصوب بشه؟ تشکر کنندگان: jsmlz
2017-01-08 ساعت 11:40
(2017-01-07 ساعت 19:06)Farzad Immigrant نوشته: تیم انتقالی دونالد ترامپ، رئیس جمهوری منتخب ایالات متحده، طی حکمی سراسری به تمامی سفیران آمریکا خبر داد که تا روز تحلیف ترامپ وقت دارند تا از مقام خود کناره گرفته و پستهای خود را ترک کنند. اوه مای گاد چقدر تندرو هست این ترامپ تشکر کنندگان: jsmlz
2017-01-09 ساعت 10:51
(2017-01-06 ساعت 19:49)darabi نوشته:دوستانی که به نذر ونیاز اعتقاد دارن من خودم خوندن 10 صفحه قران البته ترجمه فارسیش رو از اینترنت دانلود کردم و یک مقدار صدقه ماهیانه نذر کردم جواب داد راستش برای مصاحبه هم دوباره همین نذر ها رو کردم.(2017-01-05 ساعت 21:35)Hoseinu نوشته: ما پارسال یه فامیل داشتیم به خاطر این لاتاری امام زاده و حرم نبود ک نرفته باشه.ولی آخرش هیچی نشد.اصلا بیچاره تا ۱ماه با هیچکی حرف نمیزد.
کيس نامبر: 2016AS18## ♥
تعداد افراد:4 نفر ♥ کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥ ارسال فرم : 26 می♥ تاریخ مصاحبه : 21 اکتبر ،برگه سفید♥ برنده:سربازی ارتش،لیسانس مکانیک،شرکت خصوصی،AP:نفر اصلی آپدیت ها: 22 اکتبر ,9دسامبر،25ژانویه ،2 مارچ(تبدیل به orکیس اصلی) کلیر:زیباترین روز خدا 3 مارچ پس از 134 روز،دریافت ویزا 31 مارچ سفر به آمریکا:
2017-01-09 ساعت 17:39
قابل توجه دوستانی که راه های دیگه ی مهاجرت رو هم پیگیر هستن.
شرایط اکسپرس انتری تغییرات زیادی پیدا کرده. و به نظر من بهتر شده. این لینک رو مطالعه کنین http://www.cic.gc.ca/english/express-entry/ تشکر کنندگان: darabi ، copol ، Ashkan3832 ، jsmlz ، jalayevatan ، alirezanz
2017-01-10 ساعت 00:27
(2017-01-09 ساعت 10:51)sahar2016 نوشته:(2017-01-06 ساعت 19:49)darabi نوشته:دوستانی که به نذر ونیاز اعتقاد دارن من خودم خوندن 10 صفحه قران البته ترجمه فارسیش رو از اینترنت دانلود کردم و یک مقدار صدقه ماهیانه نذر کردم جواب داد راستش برای مصاحبه هم دوباره همین نذر ها رو کردم.(2017-01-05 ساعت 21:35)Hoseinu نوشته: ما پارسال یه فامیل داشتیم به خاطر این لاتاری امام زاده و حرم نبود ک نرفته باشه.ولی آخرش هیچی نشد.اصلا بیچاره تا ۱ماه با هیچکی حرف نمیزد. چه باحال اسم اکانت شما sahar 2016 لاتاری 2016 برنده شدید منم اسم اکانتمReza2018 ایشلا لاتاری 2018 برنده میشم
آسمون خدا همه جا یه رنگه ولی زمینش?............NYC❤️REZA??
NYC or LA?
Dvlottery2018:IT IS MY TURN
شمارش معکوس لاتاری (نترس کلیک بکن) سایت معرفی نیویورک تشکر کنندگان: aram_hpanahi ، darabi ، sheghi ، jsmlz ، alirezanz
(2017-01-10 ساعت 00:27)Reza2018 نوشته:(2017-01-09 ساعت 10:51)sahar2016 نوشته:(2017-01-06 ساعت 19:49)darabi نوشته: انشالله هر چی خیره برای همه ما پیش بیاد و چیزی را به زور از خدا نخواهیم ... راضیم به رضای خدادوستانی که به نذر ونیاز اعتقاد دارن من خودم خوندن 10 صفحه قران البته ترجمه فارسیش رو از اینترنت دانلود کردم و یک مقدار صدقه ماهیانه نذر کردم جواب داد راستش برای مصاحبه هم دوباره همین نذر ها رو کردم. دوست عزیزم امیدوارم امسال برنده بشید ما توی شرایطی برنده شدیم که وضعیت خیلی بغرنجی داشتیم با افزایش ناگهانی قیمتها همسرم که اولین بار بود به ساختمان سازی رو اورده بود و طبقات ساختمون رو پیش فروش کرده بود ورشکست شدیم و ناگهان دیدیم ماهیانه ده میلیون قسط بانکی داریم در حالیکه درامد من و همسرم نصف این بود.من همیشه در کارم به خدا توکل میکنم و وقتی میدیدم که همکارانی که با چاپلوسی و برقراری ارتباط گرم با مدیریت پیشرفت میکنن اما من با تمام تلاش و نو اوری که در کارم دارم همواره پایین ترین امتیازات رو دارم دلم میشکست و در دلم به خداوند شکایت میکردم اما باز هم حاضر به چاپلوسی یا خبر چینی برای دیده شدن نبودم و تا الان که بیست سال است کارمندم پیش نیومده از همکاری پیش مدیر یا رییس بد بگم و به همین دلیل هم پس از بیست سال هنوز یه کارشناس معمولیم و در دلم از خداوند شاکی بودم و نمیدانستم هدیه های خداوند چشمها را خیره میکنه.
کيس نامبر: 2016AS18## ♥
تعداد افراد:4 نفر ♥ کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥ ارسال فرم : 26 می♥ تاریخ مصاحبه : 21 اکتبر ،برگه سفید♥ برنده:سربازی ارتش،لیسانس مکانیک،شرکت خصوصی،AP:نفر اصلی آپدیت ها: 22 اکتبر ,9دسامبر،25ژانویه ،2 مارچ(تبدیل به orکیس اصلی) کلیر:زیباترین روز خدا 3 مارچ پس از 134 روز،دریافت ویزا 31 مارچ سفر به آمریکا: تشکر کنندگان: darabi ، copol ، vidatanha ، Reza2018 ، matin.sh ، jalayevatan ، aram_hpanahi ، alirezanz ، jsmlz
|