.
نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html
.
نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
گفتگوی آزاد در مورد اعلام نتایج (شمارش معکوس)
|
.
نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018 https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html
2017-02-17 ساعت 21:07
سلام به همه دوستان عزیز که در لاتاری 2018 ثبت نام کرده اید و روز شماری میکنید تا روز موعود فرا برسه و .....
همونطور که در امضا من مشاهده کنید متوجه میشوید که در چه وضعیتی قرار دارم ، نصیحت من به همه شما عزیزان اینه که از تجارب خوب و بد دوستان سالهای قبل از خودتان استفاده کنید. بزرگ ترین تجربه من به شما اینه که وقتی متوجه شدید که در قرعه کشی برنده شدید ، به هیچ عنوان به کسی نگویید که برنده شده اید و در ابتدا تکلیف خودتان را با خودتان مشخص کنید. عزیزان پروسه لاتاری خیلی نفس گیر هستش مخصوصاً برای افراد متاهل و دارای فرزند ، شما پیش خودتان حساب کنید که از ابتدا باید اول از همه پاسپورت داشته و یا تهیه کنید چون در فرم 260 باید شماره پاس خودتون را اعلام کنید. وقتی که قبول میشوید یک شماره بعنوان Case Number بشما تعلق میگیره که با داشتن اون میتونید حدس بزنید که حدود چه ماهی وقت مصاحبه شما فرا میرسه! هزینه های مدیکال ، ترجمه اسناد مورد نیاز جهت ارائه به سفارت ، هزینه های رفتن برای مصاحبه که شامل مدیکال در کشور مصاحبه کننده( ترکیه ، ارمنستان و امارات) و هزینه خود سفارت و ..... دوستان عزیز اگر میخواهید تمرکز برای رفتن داشته باشید ، هر چقدر کمتر کسی از موقعیت شما خبر داشته باشه بهتره. یکی از دلایلی که روی این مطلب تکیه میکنم اینه که الان ما در موقعیتی قرار گرفتیم که رئیس جمهور آمریکا هر روز داره شل کن سفت کن در میآره و واقعاً از حال ما خبر ندارید که چه میکشیم از یک طرف و جواب پس دادن به آدمهای دور و بر خودمون که واقعاً جدی میگم که نمیدونم از این وضعیت خوشحالن یا ناراحت! تازه هر کدام از آنها نقطه نظری هم برای خودشان دارن و عادت بد ما ایرانیها که برای هر کسی سریع نسخه مینویسیم!!! ایشالا هر وقت که سایت باز شد و نامه اول خودتان را دیدید (هر کسی که نامه برایش آمده باشد یعنی اینکه قبول شده) حتماً به یاد عرایض این حقیر بی افتید و بدانید که هر کسی از این موضوع در ظاهر برای شما خوشحال میشه و در انتظار مینشیند تا سقوط و شکست شما را ببیند. این به من ثابت شده و دوست ندارم برای شما چنین اتفاقی بی افته. این انجمن مهاجرسرا محلی بسیار مفید و به نوعی مرجعی کامل از اطلاعات مهاجرت به عناوین قانونی هستش و از همه دست اندرکاران این انجمن بخصوص مدیریت فنی آن " کاوه " عزیز و دوست داشتنی بی نهایت سپاسگذارم و آرزوی موفقیت برای این عزیزان و یکایک شما دارم. ارادتمند - م . ل
کیس نامبر: 2017AS30XX
تاریخ رویت قبولی: هفته اول MAY تعداد اعضای کیس: 3 تاریخ شروع فرم: اواسط MAY تاریخ اولین ارسال فرم: 26-05-2016 تاریخ آخرین ارسال فرم: 13-06-2016 محل مصاحبه : ایروان 08-12-2016 نتیجه مصاحبه : نقص مدارک AP Just Do It
تشکر کنندگان: copol ، Am0.s0h3il ، ريحانه سليمي ، dv2017 ، Reza2018 ، storagemeter ، Ashkan3832 ، jsmlz ، alireza_guitar ، jalayevatan ، hosseinix ، saeed_gh ، gozargah ، limbo ، nargol1990 ، tadaee ، alirezanz
2017-02-17 ساعت 21:47
سلااام همه عزیزان.منم همچنان هستم اومدم اعلام حضور کنم یه وقت فراموش نشم.کار زیاده دیگه دور به دور میام ولی از وقتی که قبولیو ببینم دیگه ثانیه به ثانیه گزارش میدم ?? امریکا میبینمتون ❤️?
Just Seattle/Washington
Telegram : Sohi2018
...Happiness Is Coming
تشکر کنندگان: copol ، dv2017 ، Reza2018 ، jsmlz ، alireza_guitar ، jalayevatan ، gozargah ، alirezanz
2017-02-17 ساعت 22:15
(2017-02-13 ساعت 22:14)babak_m نوشته: سلام دوستان کسی در مورد اینایی که پول میگیرن و از طریق رابط تو سفارت ها ویزا مثل شینگن و ویزا کانادا ردیف میکنن اطلاعاتی داره ؟ سلام به همگی منم بعضی وقتا میرم و میام.ولی تمام مطالبو میخونم واما دوست عزیزدر راجب سوال شما: البته من در حدی نیستم ک بخوام جواب این سوال و بدما ولی اون تجربه ای که دارم رو میگم من حدودا نزدیک به 5 ماهه دنبال مهاجرت به اروپا هستم و تمام این پیشنهادارو دونه به دونه امتحان کردم. اینی ک از شما پول میگیره برا شما ویزای شنگن میگیره من نمیگم حرف دروغی میگه ولی تمام این مراحلو خود شما میتونین پیگیری کنین و خودتون این ویزا رو بگیرین. ولی خواهشا و خواهشا به این شرکت هایی که میگن ما اینیم ما اونیم اعتماد نکنین که بعدا واقعا بدجور ضربه میخورین. شما براحتی میتونین با مطالعه سایت های سفارت کشورای مختلف برای انواع ویزا های توریستی و کار یابی البته با ا فراهم کردن مدارک مورد نیاز اقدام کنین. موفق باشین
روي كاغذ خم شده بود
بنويسد «آزادي» بالای سرش بيست قرن پرنده بود كه در هوا ميچرخيد هر دور خستهتر هر دور، بالاتر و، دورتر. تشکر کنندگان: copol ، dv2017 ، jsmlz ، alireza_guitar ، jalayevatan ، hosseinix ، alirezanz
2017-02-18 ساعت 03:54
(2017-02-17 ساعت 22:15)Pakpourasghar نوشته:سلام.دوره های زبان یکی ازبهترین راه ها برای ورود قانونی به اتحادیه اروپا میباشد.یکی ازبهترین گزینه ها لهستان (ورشو یا کراکوف)هستش.شماپیشنهاد دیگه ایی هم دارید؟(2017-02-13 ساعت 22:14)babak_m نوشته: سلام دوستان کسی در مورد اینایی که پول میگیرن و از طریق رابط تو سفارت ها ویزا مثل شینگن و ویزا کانادا ردیف میکنن اطلاعاتی داره ؟ تشکر کنندگان: dv2017 ، Reza2018 ، Ashkan3832 ، jsmlz ، hosseinix
2017-02-18 ساعت 11:01
(2017-02-17 ساعت 21:07)KORYO نوشته: سلام به همه دوستان عزیز که در لاتاری 2018 ثبت نام کرده اید و روز شماری میکنید تا روز موعود فرا برسه و ..... خیلی سخته قبول بشی و جار نزنی برا من که اینطوریه
آسمون خدا همه جا یه رنگه ولی زمینش?............NYC❤️REZA??
NYC or LA?
Dvlottery2018:IT IS MY TURN
شمارش معکوس لاتاری (نترس کلیک بکن) سایت معرفی نیویورک تشکر کنندگان: Ashkan3832 ، alireza_guitar ، hosseinix ، copol ، saeed_gh ، dv2017 ، alirezanz
2017-02-18 ساعت 13:42
(2017-02-18 ساعت 11:01)Reza2018 نوشته:(2017-02-17 ساعت 21:07)KORYO نوشته: سلام به همه دوستان عزیز که در لاتاری 2018 ثبت نام کرده اید و روز شماری میکنید تا روز موعود فرا برسه و ..... آخ گفتی ! ما که وقتی تصورش رو هم میکنیم همون جایی که هستیم 2 متر میپریم هوا از خوشحالی !!!
DV 2016 ....... قسمت نبود
DV 2017 ....... شرکت نکردم DV 2018 ....... یا قسمت !
2017-02-18 ساعت 15:13
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-02-18 ساعت 15:15 توسط alireza_guitar.)
دوستان گل یه همچین تجربه ای رو من دارم! همونطور که دوستمون KORYO گفتن. بنده توی محل کارم چندین سال بود کسی جریان خانواده ی منو که توی آمریکا هستن؛ اصلا خبر نداشتن.(من کارمند رسمی دولت) تا اینکه یه روز برای داشتن مدرکه اشتغال به کارم به کارگزینی مراجعه کردم و اونجا مجبووووور شدم فقط به یکی بگم ! هیچی دیگه!!! کارم طوری هست که همکار توی سطح تهران زیاد دارم و هر روز یکیشونو میبینم! حالا شما فک کن باید هررررر روززز به آدم های مختلف چنتا چیزو توضیح بدم!!! سوالاتی که از من میشه و اعصابمو بهم ریخته : -چییییی شد پس! -تو که هنوز اینجایی!!! (منظورشون مهاجرت از طریق خانواده) -ترامپ چی شد جلوتونو گرفت!!! -کارتو ول کن برو! -من اگه جات بودم... -و... خلاصه هر روز به همکارا باید چی شد چی نشد بگیم! خداییش خسته شدم. این زبونمو چندین سال بود نگه داشته بودم اما ...! ولی چنتا مطلب رو به تجربه ی خودم بعد از این اتفاق یاد گرفتم و افرادی که خودمو برای خودم دوس دارن نه برای موقعیت خانواده ام تو آمریکا؛ شناختم!!! ●همکارای قدیمی تر از خودم که خیلی مغروور بودن و منو اصلا به حساب نمی آوردن؛ الان جلو پام بلند میشنو سلام و به به چه چه! ●رفتارشون نسبت بهم کاملا عوض شده! ● بعضی ها رفتارشون طوری که هست مشخصه داره ظاهر سازی میکنه تا یه روزی به دردش بخورم! ●خیلی ها هم که هیچ اطلاعاتی از آمریکا ندارن، فکر میکنن که دیگه چون خانواده ی من اونجان دیگه من آآآآخره پول و ثروتم! و خانوادم دارن اونجا پول پارو میکنن! اما واقعیت چیزه دیگه هست (توش خودمونو سوزنده بیرونش دیگرانو! ) خلاصه که از این رفتارها اصلا خوشم نمیاد و متاسفانه وارده این داستان شدم! همه میگن خوش بحالت! اما نمی دونن که دور بودن از خانواده و آغوش مادر و پدر چه نعمتی و ثروتی هست که من ازش دورم! +++حفظ کردن خوشحالی و نگهداریش به عنوان یه رااااز خیلی سخته+++ یا حق
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared ♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال) ♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن ★★★ خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!) توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم) توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت انسان با Hope زندس تشکر کنندگان: jalayevatan ، hosseinix ، copol ، Reza2018 ، Phoenix7 ، zamini1975 ، dv2017 ، gozargah ، jsmlz ، KORYO ، limbo ، Ashkan3832 ، alirezanz
2017-02-18 ساعت 23:47
دوستان کسی اینجا ایده خفن برا پولدار شدن داره بیاد با من شریک بشه البته من فقط تشویقش میکنم و 50% سودشم مال من خخخ
NYC or LA?
شمارش معکوس لاتاری (نترس کلیک بکن) سایت معرفی نیویورک تشکر کنندگان: jsmlz ، jalayevatan
2017-02-18 ساعت 23:48
هر موقع تایپیک به 100 صفحه رسید میخوام یه چیز مهم بگم
NYC or LA?
شمارش معکوس لاتاری (نترس کلیک بکن) سایت معرفی نیویورک
2017-02-19 ساعت 12:10
(2017-02-18 ساعت 22:23)Phoenix7 نوشته:(2017-02-18 ساعت 15:13)alireza_guitar نوشته: دوستان گل همه میدونن ، به هر کی هم بگی میگه هم رنگ جماعت باید بشی من خودم کاسب هستم ، خدای من شاهده هر روزی که با خوش رویی میرم سرکار ، یه قرون کاسب نیستیم ولی وقتی با اخم و تخم جواب مشتری رو میدی انگار بهشت رو دادی بهش ، سفارش کار میده ! نمیدونم انگار آخر الزمان شده ، هر وقت با کسی مدارا میکنی بجای قدردانی میشینه رو سرت و تا جایی که جا داره دوست داره ازت سواستفاده کنه نه اینکه ما این وضعیت رو دوست داشته باشین ، باور کن اون پولی که با بداخلاقی با مشتری عایدمون میشه به دلم نمیچسبه ولی مجبوریم ... این مملکت خوبه ، نفت داریم اقتصاد هر روز داره پیشرفت میکنه ، تسهیلات میدم و ... ولی حتی اگه تا آخر عمرت زحمت بکشی و خون دل بخوری و پول روی پول نه نگی ، میتونی پولات رو با عشق خرج کنی ؟؟؟ میتونی لذت ببری از زندگی بدون اینکه کسی پشت سرت نگه دزد عوضی ؟ نگه مال مردم خور ؟ نگه تازه به دوران رسیده و ... البته از هر 100 نفر راحت بگم 90 نفرشون همونی هستن که جماعت میگن !!! ولی فرقی نمیکنه با یه پیکان مدل 47 بری خیابون یا با یه مارزاتی 2017 ، انقدر از نحوه رانندگی کردم مردم عصبی میشی که ... بیایم نگیم دولت و مسئولین و ... خود جماعت با خودشون مشکل دارن ! چند تا ایرانی رو یه هفته بزاری تو یه اتاف همدیگرو نمیخورن ، ایرانی ها فقط واسه روزهای سخت کمک هم هستن ولی ... وای به روزای خوشی ... انقدر جسادت و چشم و هم چشمی و دروغ و نیرنگ تو کارشون هستش که ... دل اونی که چشماش بازه و فقط تا نوک بینیش رو نمیبینه این مسایل رو میفهمه و همه بچه های مهاجر سرا بخاطر همین دارن میرن همه سختی ها و غربت و دوری رو به جون خریدن و دنبال راهی هستن که برن ... شرمنده زیاد طولانی شد ...
DV 2017 ....... شرکت نکردم DV 2018 ....... یا قسمت ! تشکر کنندگان: jalayevatan ، Phoenix7 ، Reza2018 ، alireza_guitar ، Ashkan3832 ، tadaee
2017-02-19 ساعت 12:37
چند وقتی هستش دارم روی یک مسیله ای فکر میکنم دوستان میخواستم نظر شما رو هم بدونم
توی هر کشور خارجی (البته توسعه یافته) میزان درآمد هر کسی یه رقمی هستش یکی 1000 یکی 2000 یکی 5000 یکی 20000 دلار ماهانه فکر کنم حداقل درآمد رو کارگران ساده میگیرن ساعتی 8 9 دلار (حالا به فرض 10 دلار) با 40 ساعت کار استاندارد هفته ای بدون اضافه کار میشه ماهانه میشه 1200 دلار و به طبع بقیه اصناف هم به همین صورت توی ایران حداقل حقوق مربوط میشه به کارگری و قانون کار که میشه حدودا 850 هزار تومن ماهی بقیه اصناف هم به همین صورت 1 میلیون ، 1.5 ، 2 ، 2.5 میلیون و به همین صورت تا 100 میلیون و بالاتر ! و اما اون چیزی که در تفکرات من هستش اگه میزان دلار رو مثلا 1000 تومن در نظر بگیریم کسی که تو ایران 1 میلیون حقوق میگیره تو آمریکا 1000 دلار میگیره (به فرض) مهندسی که تو ایران مثلا 2 میلیون حقوق میگیره تو آمریکا 2000 دلار حقوق میگیره حالا یه طرف دیگه قضیه ... محارج اصل مخارج چیا هستن: خوراک ، پوشاک ، مسکن خوراک : تا اونجایی که من تو سایت ها دیدم ، اگه دلار رو روی 1000 تومن در نظر بگیریم دقیقا همونی میشه که تو ایران هستش مثلا همبرگر 5 دلار ، تو ایران 5 هزار تومن ، میوه 3 دلار ایران 3 هزار تومن و ... پوشاک : تی شرت 40 دلار ، ایران 40 هزار تومن ، شلوار 80 دلار ، ایران 80 هزار تومن و ... مسکن : یه جا اجاره خونه 500 دلار باشه ایران 500 هزار تومن ، هزار دلار ، میشه ایران 1 میلیون تومن و به همین صورت بقیه مخارج ولی ماشین قضیش یکم فرق داره ! کسی که تو ایران یه ماشین 150 میلیونی سوار میشه تو آمریکا 25 تا 30 هزار دلار قیمت داره ! یکی که مازراتی 1.5 میلیاردی سوار میشه تو آمریکا چیزی نزدیک به 300 هزار دلار قیمت داره ولی مسیله اصلی اینجاست که دلار 1000 تومن نیست ، 4000 تومن هستش ! حقوق کارگر در بدترین شرایط 1200 دلار (1.2 میلیون تومن) نیست ، 850 تومن هستش یعنی در در بهترین شرایط ما به تناسب فقط از یک چهارم ارزش واقعی پولی که در میآریم استفاده میکنیم اونم نه در جهان اول و با امکانات و رفاه بالا ، بلکه در جهان سوم با یکی از بدترین شرایط زندگی در دنیا چند وقتیه که این مسایل زهنم رو مشغول کرده ، نمیدونم حساب کتاب هام درست بود یا اشتباه ، دوستان نظر شما چیه ؟
DV 2017 ....... شرکت نکردم DV 2018 ....... یا قسمت ! تشکر کنندگان: storagemeter ، jalayevatan ، Reza2018 ، Ashkan3832 ، alirezanz
2017-02-19 ساعت 12:47
سلام به همه دوستان
اولین باره که کامنت میزارم توی انجمن و خیلی خوشحالم همگی نظراتشونو میگن و ماهم استفاده میکنیم. تقزیبا هر روز میام سر میزنم شمام شنیدین که گرین کارت صرفا رندوم نیست و آدمایی که کساییرو اونجا دارن و میشه راحت تر بیان رو انتخاب میکنن؟ من فقط شنیدم . مرسی تشکر کنندگان: Reza2018 ، jsmlz ، jalayevatan
2017-02-19 ساعت 17:38
(2017-02-19 ساعت 12:37)jsmlz نوشته: چند وقتی هستش دارم روی یک مسیله ای فکر میکنم دوستان میخواستم نظر شما رو هم بدونم ببین کلا هر شرایطی رو توی هر کشوری مردم اون کشور به وجود می آرن و بدبختی و عقب افتادگی و فقر فرهنگی و ....به هیچ وجه چیز وارداتی نیست.هر کسی هم میگه دروغ میگه.ملتی که ذاتا منظمند و با غیرت ؛توی بدترین شرایط هم با غیرتند و منظم؛نمونه اش هم سامورائی ها ی ژاپن ولی ملتی که ذاتا دروغگو و " متظاهر " و دزد و دغل بازند ؛ اگه ببرینشون تو بهشتی که کلی منابع و ثروت داره ؛ اون ملت از اون بهشت یه جهنم میسازند مثل ملت قهرمان... فقط این وسط برای رد گم کردن؛ همشون بازی قدیمی کی بود کی بود من نبودم رو انجام میدن و تقصیرها رو می اندازن گردن بالا سری هاشون !! مثل ملت.... دست آخر هم وقتی بهشتشون رو با دستهای خودشون تبدیل به جهنم می کنند و یه دفعه با بحرانی مهار نشدنی مواجه میشن بازم دستهاشونو به سمت اسمون میبرند و به کس دیگه گیر میدن .مثل ملت... در مورد عدم تناسب دست مزدهایی هم که اشاره کردی؛ نمیشه اینجا چیزی نوشت چون کاوه رو به زحمت می ندازیم.هر چند خودمون دقیقا میدونیم علت چیه برم که وقت ترسیدنم رسید دوباره روزگارِ غریبیست نازنین
تشکر کنندگان: jalayevatan ، jsmlz ، Reza2018 ، Ashkan3832
2017-02-19 ساعت 19:24
(2017-02-18 ساعت 03:54)copol نوشته: سلام.دوره های زبان یکی ازبهترین راه ها برای ورود قانونی به اتحادیه اروپا میباشد.یکی ازبهترین گزینه ها لهستان (ورشو یا کراکوف)هستش.شماپیشنهاد دیگه ایی هم دارید؟ سلام.میدونم خیلی ربطی به تاپیک نداره ولی بنابر راهنمایی قدیمی ها نباید صرفا برای مهاجرت به لاتاری دلخوش بود چون درصد انتخاب بسیارپایین است. ازاین رو میخوام هرکدام ازدوستان که تجربه ایی هرچند کم درزمینه مهاجرت به اروپا دارند با ما منتظران تاپیک شمارش معکوس درمیان بگذارند تاشاید یه پلن b یا برنامه جایگزین بتونیم داشته باشیم.منتظرکمک تک تک شما عزیزان هستم. بنده درمورد لهستان اطلاعات به نسبت خوبی دارم که درپست بعد خدمتتون ارائه میکنم. کلا ماهیت فروم یاانجمن اشتراک گذاری تجربیات ودانسته های فردی هست.درسته که کار تیمی زیاد باروحیات ما ایرانی ها سازگارنیست ولی من به عنوان یه کاربر12 یا13ساله فروم های ایرانی(موبایل و گیرنده های ماهواره ایی)میتونم بگم که بهترین دوران یاد گیری رو اشتراک تجربه درفضای مجازی رو تو همین فروم های ایرانی دیدم و پشت سرگذروندم.پس کارنشد نداره! بازم عرض میکنم منتظر کمک تک تک شما عزیزان هستم.سپاس پ ن:چون این تاپیک رونق داره وبچه ها بهش سرمیزنند اگردوستان اجازه بدهند همینجا پیگیراین مطلب بشیم.میدونم انجمن مهاجرت به ارو پا هم دراین فروم هست.سپاس تشکر کنندگان: dv2017 ، Reza2018 ، alireza_guitar ، jsmlz ، Ashkan3832
2017-02-19 ساعت 23:35
[/quote]
مُرَدد بودم که این موضوع رو بنویسم یا نه ؛ شاید به یه عده بر بخوره ولی حرف دلمو میزنم ما ملت قهرمان؛ ملت به شدت بدی هستیم؛ تو دنیا نظیر نداریم ؛ خباثت؛ خیانت؛ خرافه گرائی محض؛خنگی مفرط؛خیال پردازی احمقانه؛خارجی پرستی ؛خود بزرگ بینی ؛خودسری ؛از خصوصیات به شدت بارز و زشت ماست...... [/quote] سلام دوست عزیز پیرو دل نوشته جنابعالی ، در جهت تائید فرمایشات شما نظرتان را به دیدگاههای آرش در همین انجمن جلب می کنم. آرش این موضوع را بطور گسترده تری عنوان کرده و جای شرمساری داره که ما با هم چگونه ایم! امیدوارم یک روز از این فقر و قحطی فرهنگی خارج شویم. موفق باشید
کیس نامبر: 2017AS30XX
تاریخ رویت قبولی: هفته اول MAY تعداد اعضای کیس: 3 تاریخ شروع فرم: اواسط MAY تاریخ اولین ارسال فرم: 26-05-2016 تاریخ آخرین ارسال فرم: 13-06-2016 محل مصاحبه : ایروان 08-12-2016 نتیجه مصاحبه : نقص مدارک AP Just Do It
تشکر کنندگان: Phoenix7 ، alireza_guitar ، jsmlz ، jalayevatan ، alirezanz
|