.
نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html
.
نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
گفتگوی آزاد در مورد اعلام نتایج (شمارش معکوس)
|
.
نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018 https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html
2017-02-20 ساعت 01:54
سلام دوستان ، یه سوال داشتم اینکه من اسمم تو شناسنامه به تازگی عوض شده ! ، اگه ۱ تریلیاردم درصد برنده بشم ، مشکلی پیش نمیاد ؟
تشکر کنندگان: jsmlz
2017-02-20 ساعت 04:03
(2017-02-19 ساعت 19:24)copol نوشته:(2017-02-18 ساعت 03:54)copol نوشته: سلام.دوره های زبان یکی ازبهترین راه ها برای ورود قانونی به اتحادیه اروپا میباشد.یکی ازبهترین گزینه ها لهستان (ورشو یا کراکوف)هستش.شماپیشنهاد دیگه ایی هم دارید؟ سلام .اینها نتیجه پیگیری 6ماهه اخیرشخص بنده میباشد ویک کیس هم در لهستان الان ساکن هستند که به همین روش رفتن(البته بنده بعدازرفتن ایشون به لهستان با ایشان آشنا شدم).شاید خیلی ها بگن که راه های بهتری هم هست ولی این راه باتوجه به بودجه وسن وسطح سوادوسطح مالی بنده وامثال بنده میباشد.(بازم عرض میکنم اگرکسی پیشنهاد بهتری داره ارائه کنه لطفا).درضمن بنده درعین نگاه به نتیجه لاتاری دارم زمینه این نوع مهاجرت رو هم برای خودم میچینم.ممنون ازدوستان بیشماری دراین تاپیک واین سایت که امثال بنده رو به فکرکردن به راه های دیگه مهاجرت سوق دادند. پیرو گفته بالا: در حال حاضر ارزانترین و یکی از بهترین راهها همین کالجهای زبان لهستان هستند . هزینه شون تقریبا مناسب هست . نسبت به اینکه شما میرید لهستان و یک اقامت یک ساله کشور عضو شنگن رو میگیرید. در این یک سال هم وقت دارید که برنامه برای تمدید اقامتتون بچینید.دوره زبان هم لهستانی هست که دراصل مورد بحث نیست وفقط راهی برای رفتن به حوزه شینگن ودست و پا کردن موقعیت تحصیلی یاشغلی برای دریافت اقامت هست. بعدازرسیدن به حوزه شینگن اینکارهارو میتونین انجام بدید وبا این چهار روش اقامتتون رو تمدید کنید: 1- پذیرش دانشگاهی می گیرند . 2- کارفرما پیدا می کنند و درخواست اقامت کاری می دهند . 3- بچه های مجرد میتوانند ازدواج کنند. 4-می رن انگلیس و درخواست پناهندگی می دهند . ( البته این مورد پیشنهاد نمی شود . ) مورد یک تا سه اجباری به اینکه حتما در لهستان باشه نیست . میتواند در سایر کشورهای عضو شنگن باشد. بازهم عرض میکنم که این اطلاعات موثق وازیکی ازدوستان ساکن ورشو براتون نقل کردم.بنده کم کم این مطلب رو کامل میکنم.شاید یه روزی بدرد یکی بخوره.سپاس تشکر کنندگان: masi2018 ، dv2017 ، alireza_guitar ، jsmlz ، jalayevatan ، Ashkan3832 ، JAVID2015 ، alirezanz
2017-02-20 ساعت 13:17
(2017-02-19 ساعت 12:37)jsmlz نوشته: چند وقتی هستش دارم روی یک مسیله ای فکر میکنم دوستان میخواستم نظر شما رو هم بدونم بله درسته میگید ما از یه چهارم استفاده میکنیم ولی اونجا اگه کار گیرمون نیاد وضع مون از اینجا بدتر میشه چون همبرگ 5 دلاری میشه بیست تومن که اینجا پنچ تومن ولی چون در امد اونجا خیلی بالاتر زندگی اونا در نهایت بهتره
آسمون خدا همه جا یه رنگه ولی زمینش?............NYC❤️REZA??
NYC or LA?
Dvlottery2018:IT IS MY TURN
شمارش معکوس لاتاری (نترس کلیک بکن) سایت معرفی نیویورک
2017-02-20 ساعت 14:20
71 روز و 5 ساعت چه زود گذشت
دیگه چیزی نمونده قبولیو ببینم البته اگه ترامپ بد بختمون کنه ? Just Seattle/Washington
Telegram : Sohi2018
...Happiness Is Coming
تشکر کنندگان: alireza_guitar ، masi2018 ، copol ، jsmlz ، alirezanz
2017-02-20 ساعت 14:49
سلام دوستان راستش من تاحالا خواننده خاموش سایت بودم امسال برای اولین بار تو ساعتای آخرثبت نام کردم. عکسم آپلود نمیشد واسه همین عکس کراپ کردم البته پیکسلش استاندارد بود با این حال اصلن امیدی ندارم که قبول بشه به همه جور عکسی کانفیرمیشن نامبر میدن؟راستش واسه سال بعد سوال کردم نظری دارید؟؟؟
امیدوارم هرجا میری یکی مثل خودت سرراهت باشه این جمله میتونه زیباترین دعای خیر ، یا بدترین اتفاق ممکن باشه ...
تشکر کنندگان: jsmlz ، jalayevatan ، alirezanz
2017-02-20 ساعت 14:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-02-20 ساعت 14:57 توسط alireza_guitar.)
(2017-02-19 ساعت 12:47)amiralijoonz نوشته: سلام به همه دوستان امیر جان شما یه نگاه دقیق به امضای بنده بنداز، کل مطلب دستت میاد! در یک جمله: بنده تماااام شرایط رفتن رو دارم و اگه قرار به این بود(که کسانی رو اونجا داشته باشید) که تا الان ۱۰۰بار لاتری قبول شده بودم!!!!
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared ♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال) ♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن ★★★ خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!) توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم) توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت انسان با Hope زندس
2017-02-20 ساعت 15:05
(2017-02-20 ساعت 13:17)Reza2018 نوشته:(2017-02-19 ساعت 12:37)jsmlz نوشته: چند وقتی هستش دارم روی یک مسیله ای فکر میکنم دوستان میخواستم نظر شما رو هم بدونم با اتکا به مدرک قابل قبول زبان کار جنرال برای شروع حتمن گیر میاد مشکل برنده شدن و گرفتن بموقع ویزاس. به این امید شرکت کردم که اونجا تو دل کاپیتالیسم قرار نیس وامی رو با بهره بیست و شش درصد پس بدم
امیدوارم هرجا میری یکی مثل خودت سرراهت باشه این جمله میتونه زیباترین دعای خیر ، یا بدترین اتفاق ممکن باشه ...
تشکر کنندگان: dv2017 ، jsmlz ، copol ، jalayevatan
2017-02-20 ساعت 15:20
(2017-02-20 ساعت 13:17)Reza2018 نوشته:(2017-02-19 ساعت 12:37)jsmlz نوشته: چند وقتی هستش دارم روی یک مسیله ای فکر میکنم دوستان میخواستم نظر شما رو هم بدونم بهترین راه نسبت گرفتنه. باید مثلآ نسبت قیمت یک کیلو سینه مرغ بدون استخوان را با حداقل دستمزد در شهر مورد نظر در آمریکا رو بدست بیاورید و همینطور ایران رو و بعد این نسبت ها رو با هم مقایسه کنید او موقع قیمت دلار هر چه می خواهد باشد. مثلا نسبت قیمت مرغ به حداقل دستمزد در آتلانتا 0.001 و در ایران میشه 0.02 . اینجوری مشخص میشه هزینه مرغ در آمریکا کمتر از ایرانه. تشکر کنندگان: jsmlz ، Reza2018 ، dv2017 ، jalayevatan
2017-02-20 ساعت 18:42
در مورد پیدا کردن یک کار مناسب که شاید دغدغه اصلی اکثریت مهاجرها هستش
حداقل کار تو آمریکا چیه ؟ حداقل حداقل حداقل کار چیه ؟ (البته گذشته از کارتون خواب های خیابونی و دست فروش ها خیابونی و این مانکن ها !) کار کردن تو مک دونالد هستش ، درسته ؟ تورو خدا نیاین بگین مک دونالد هم الان سخت گیر شده و سخت کار میده ، این فقط مثال بود همه معترض هستن که مک دونالد بیگاری میکشه و پول کم میده آخرین اطلاعی که من دارم واسه سال 1393 هستش که 8 دلار ساعتی میده http://www.tabnak.ir/fa/news/400878/%D8%...8%B2%D8%AF اونطوری که تو فیلم های هالیودی هم که میبینیم طرف وقتی از کار کارمندش راضی نیست و میخواد اخراجش کنه میگه لیاقت تو کار تو مک دونالد هستش حالا گذشته از این حرفا ، همون 8 دلار ساعتی رو تصور کن ، با خرج و مخارج و مسکن و خوراک و پوشاک بلاخره میشه یه زندگی متوسط و معمولی داشت . بــــــــــــــــــــــــاز ببین این شرایط بد و کار سخت بهتر از کار تو ایران هستش یا نه ؟ یادمه سال 83 تو یه رستوران کار میکردم ! 12 سال پیش ! ساعت 11 صبح تا 3 نصف شب ! باورتون میشه 16 ساعت بهم میدادن روزی 6 هزار تومن ! جنازم خونه میرسید ، اونم با اون شرایط کاری و بد اخلاقی صاحب رستوران و ... ولی الان خدارو شکر بعد از چندین سال به جایی رسیدیم اینا بدترین شرایط بود ، ماها که قرار نیست تو بدترین شرایط زندگی کنیم . از کارگر و کاسب و ... بگیر تا مهندس و دکتر و همه و همه تو ایران شاکی هستن و ناراضی و عصبی حالا فکرش رو بکن تو آمریکا ، اروپا مهندس باشی ، دکتر باشی و یا هر تخصص دیگه ای کار کنی . ایران کار میکنی و بدبختی ... آمریکا کار میکنی و زندگی
DV 2016 ....... قسمت نبود
DV 2017 ....... شرکت نکردم DV 2018 ....... یا قسمت !
2017-02-20 ساعت 19:24
در مورد اروپا یکی از کاربرای سایت تصمیم داشت از طریق یه رابط ویزای چکاپ فنلاند بگیره یعنی قانونی برن و بعد اینکه رسیدن اونجا کیس پ ن ا ه ن د گ ی بدن .خبر ندارم موفق شدن برن فنلاند یا نه
2017-02-20 ساعت 22:06
سلام دوستان ....
فقط 70 روز مونده. به خدا توکل کنید.
- 2017 قسمت نبود
- 2018 به امید خدا - تاریخ چک قبولی: - تشکر کنندگان: copol ، alireza_guitar ، dv2017 ، jsmlz ، limbo ، jalayevatan
2017-02-21 ساعت 00:03
(2017-02-20 ساعت 22:06)خباز نوشته: سلام دوستان .... انشالله من یکی که امسال سال آخری بود که ثبت نام کردم نشد - دیگه من نمیخوام که بشه ... وطنم پاره ی تنم در نا امیدی بسی امید است نیست 18-9
2017-02-21 ساعت 11:44
چند سالیه ثبت نام میکنم. بعضی سال ها خیلی فعال بودم تو فروم با کلی شوق و انگیزه . الان هنوز همون شوق و انگیزه رو دارم اما دارم به کارهام هم میرسم، تو این چندسال واسه خودم کم نذاشتم هرسال سطح زبانمو بهتر کردم هنوزم اکثر روزها روزی یکی دو ساعت زبان می خونم. از بیکاری هم دراومدم. کار و کاسبی خودمو دارم. ولی هیچوقت از فکر آمریکا در نمیام. شاید نشه با لاتاری یهو بپرم وسط کالیفورنیا ولی برنامه هایی دارم که کم کم خودمو نزدیک میکنم بهش.
زبان انگلیسیتونو جدی بگیرین هم تو ایران کمکتون میکنه هم تو هر کشور دیگه ای. الان دیگه مثل چندسال قبل نیست کلی نرم افزار آموزش زبان واسه موبایل و کامپیوتر وجود داره که از هرکلاسی بهترن. وقتی که واسه بازی و خوندن چرندیات تو تلگرام صرف می کنین را بذارین واسه یه نرم افزار آموزش زبان. به مرور زمان متوجه میشین چه کار ارزشمندی انجام دادین. تشکر کنندگان: copol ، alireza_guitar ، dv2017 ، jsmlz ، jalayevatan ، Reza2018 ، storagemeter ، limbo ، alirezanz
2017-02-21 ساعت 12:43
(2017-02-20 ساعت 14:49)limbo نوشته: سلام دوستان راستش من تاحالا خواننده خاموش سایت بودم امسال برای اولین بار تو ساعتای آخرثبت نام کردم. عکسم آپلود نمیشد واسه همین عکس کراپ کردم البته پیکسلش استاندارد بود با این حال اصلن امیدی ندارم که قبول بشه به همه جور عکسی کانفیرمیشن نامبر میدن؟راستش واسه سال بعد سوال کردم نظری دارید؟؟؟ سلام ، خوش اومديد عكس شما پيكسلش درست بوده اگه ساير مشخصات مثل فواصل و وضوح و عدم استفاده از عينك و نزديك بودن تاريخ عكس تا زمان ثبت نام درست بوده باشه فكر نكنم مشكلي پيش بيياد. اگه عكس شما مرحله ثبت در هنگام ثبت نام رو پاس كنه بهتون شماره داده ميشه اما اينكه هنگام بررسي اون عكس مورد قبول باشه يانه كسي نميدونه و كسي هم بهتون نميگه كه شما از پروسه قرعه كشي حذف شديد ( زبونم لال) مثلا بخاطر عكستون . اميدوارم كه امسال قبول بشيد ، اگرم نه براي سال بعد با حوصله و دقت و در بازه زماني مناسب ثبت نام كنيد. براي ماها هم دعا كنيد
✓ چگونه کاربر حرفه ای مهاجرسرا شویم؟
We don't grow when things are easy We grow when we face challenges تشکر کنندگان: jsmlz ، jalayevatan ، Reza2018 ، limbo ، alirezanz
2017-02-21 ساعت 15:17
ما منتظریم ...
تشکر کنندگان: jsmlz ، copol ، storagemeter ، dv2017 ، jalayevatan ، alirezanz
|