.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
گفتگوی آزاد - آرشیو
|
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
(2017-01-31 ساعت 21:48)tabangigs نوشته: من تعجب میکنم ی تعدادی از دوستان اینجا پست میزارن ادم میخونه یاد اون یارو تو گالیور میفته گه همش میگفتم من میدونستم همه چی خراب میشه خخخخخخخ چقدر ازین افراد بین دوستان داریم فکر نمیکردم انقدر تعدادشان زیاد باشه لطفاً عزیزانی گه میخانه پست بزارن بگم من میدونستم همه چی خراب میشه سعی کنند پست نزارن فقط مطالب بقیه دوستان رو مطالعه کنن این میدونستماشونو برای دوستان فضای حقیقی بگن نه اینجا تو فضای مجازی عزیزانی گه موافق هستن با من ی اعلام امادگی بکنن لطفاً ؛) دوست جان، با حلوا حلوا گفتن دهن شیرین نمیشه. اونایی که ویزا دستشون بود، ما "من میدونم گالیور"ها امدیم گفتیم سریع برگردید ولی گوش نکردند. ترجیح دادند بشینن خونه به حرفهای دلگرم کنن وکیل فلانی و یا بعضی اعضای خوش قلب گوش کنند. نتیجه هم ضرر کردنشون شد. بعضی اعضا هم در نهایت نا امیدی (که فعلا اشتباهه) کل استرس شان رو با آرزوهاشون مخلوط میکنن و اینجا میان بعنوان fact یا من قول میدم همه همین الان بسرعت درست میشه! همین خیالبافی ها خیلی ها رو از خرید بلیط و حرکت در هفته پیش باز نگه داشت! انگار بحرف و رویاست... امیدوار بودن و مثبت بودن با خیالبافی فرق داره. از موقعیتها هم به لحظه باید استفاده کرد... که خیلی از ویزا بدستها متاسفانه استفاده نکردند هفته پیش. الانشم حتی بذار ببینیم چند نفر ویزا بدست ریسک میکنن و از راههایی که بحث شدهخودشونو سعی میکنن به بوستون برسونن. حرف زیاد و عمل ناچیز... تشکر کنندگان: frz61 ، mulan1979 ، hamid87 ، aazitaa ، victor2017
2017-01-31 ساعت 22:16
فوری :
معافیت شهروندان دوتابعیتی سوئیس از ممنوعیت سفر به آمریکا وزارت خارجه سوئیس اعلام کرده است که شهروندان دوتابعیتی این کشور که اهل ایران، عراق، لیبی، سودان، سومالی، سوریه و یا یمن هستند، میتوانند به آمریکا سفر کنند. بفرمایید ... این حکم هر روز داره تضعیف میشه ... حالا بازم آیه یاس بخونید
کیس نامبر: 62XX
مشخصات: یک نفر / ۲۳ ساله / فارغ التحصیل ۳ ماه قبل از مصاحبه بدون کار دولتی و خصوصی ارائه مدارک به صورت کامل در روز مصاحبه تاریخ مشاهده قبولی:4MAY تاریخ ارسال فرم: 24MAY محل مصاحبه در نامه اول : آنکارا دریافت نامه دوم: 28 March تاریخ و محل جدید مصاحبه : ایروان 30 May نتیجه : یکضرب دریافت ویزا May 31 هر اتفاقی در جریان زندگیه شما ، داستان زندگیه شماست ... پس خودتان را دست سرنوشت بسپارید و نه زور و اجبار ... هر کار خوبی کنید ، همان انرژی مثبت به شما خواهد برگشت ...
2017-01-31 ساعت 22:16
فوری
الان وزیر کشور امریکا(Homeland and security) مستقیم صحبت کرد و گفت این دوره محدود هست "ولی واسه برخی از کشور ها اگر بگم زود برداشته میشه با شما صداقت ندارم" اینش بد بود ولی جمله بعدیش عالی بود. گفت" چون این کشورها در حال فروپاشی هستند" که ما توش نیستیم(لیبی، سودان، یمن، سومالی و سوریه) من مثبت دیدم صحبتش رو ولی بازم زمان نشون میده چه خبره
F2A
جامانده2015 ارسال پانزدهم Feb2016 تایید دریافت هجدهم Feb2016 آپروو بعد از 895 روز تشکر کنندگان: frz61 ، armehraboon ، mulan1979 ، bhb32 ، ramin_red ، battosai ، hsh85 ، victor2017
2017-01-31 ساعت 22:21
(2017-01-31 ساعت 22:16)Kami R نوشته: فوری ظاهرا این فروپاشی لیست صرفا محدود به دارندگان ویزاست در این کشورها و هنوز اجازه تقاضا ویزا جدید ندادند. اگر خلافه اینه اطلاع بدین چون دوستانی دارم که میخوان تقاضا بدن. ظواهر امر نشون میده دلیل این مسله کوتاه امدن این کشورها در قبال تقاضای سیستم اطلاعاتی و بگ گراند چک امریکا در دسترسی به اطلاعات خاص ان کشورهاست. امیدوار باشیم که ایران هم تا حد ممکن همکاری کنه. (2017-01-31 ساعت 21:48)tabangigs نوشته: من تعجب میکنم ی تعدادی از دوستان اینجا پست میزارن ادم میخونه یاد اون یارو تو گالیور میفته گه همش میگفتم من میدونستم همه چی خراب میشه خخخخخخخ چقدر ازین افراد بین دوستان داریم فکر نمیکردم انقدر تعدادشان زیاد باشه لطفاً عزیزانی گه میخانه پست بزارن بگم من میدونستم همه چی خراب میشه سعی کنند پست نزارن فقط مطالب بقیه دوستان رو مطالعه کنن این میدونستماشونو برای دوستان فضای حقیقی بگن نه اینجا تو فضای مجازی عزیزانی گه موافق هستن با من ی اعلام امادگی بکنن لطفاً ؛) چه خبره؟ کمی با آرامش ! تو فضای حقیقی انقدر امیدواری های الکی و دروغهای رنگ و وارنگ شنیدیم که ظرفیتی دیگه باقی نمونده اونم نه برای یک روز و دو روز بلکه سالیانه که این روند ادامه داشته ! نتیجه اون هم موهای سفیدمون هست که چند سال قبل سیاه بود پس یعنی با توجه به تجویز حکیمانه شما ما می بایست فضای مجازی رو هم تبدیل کنیم به فضای حقیقی که الان داریم ازش لذت می بریم ؟همون فضای حقیقی که خود شما هم به قصد گرفتن یه ویزای کذائی قصد فرار از اونو داری؟ اتفاقا اخبار رو هم مو به مو داریم هم میبینیم و هم گوش می کنیم ولی مشکل اصلی اینجاست که سر خودمون رو که دیگه نمی تونیم شیره بمالیم می تونیم؟ روزگارِ غریبیست نازنین
تشکر کنندگان: yami ، EB3 ، frz61 ، victor2017
2017-01-31 ساعت 22:30
(2017-01-31 ساعت 22:16)Kami R نوشته: فوری میشه لینک اصلی یا متن اصلی خبر رو هم بگذاری؟ مرسی روزگارِ غریبیست نازنین
تشکر کنندگان: ramin_red
2017-01-31 ساعت 22:38
امضاء کننده این فرم به صورت داوطلبانه به دولت آمریکا اجازه میده که هر وقت خواستن گرین کارتشو باطل بکنن واقامت رو ازش بگیرن.
(2017-01-30 ساعت 02:42)Mrcivil نوشته:(2017-01-30 ساعت 02:34)iman2 نوشته: سلام دوستان جریان این فرم i-407 چیه که میگویند نباید گرین کارت دار ها پر کنند؟
2017-01-31 ساعت 22:39
(2017-01-31 ساعت 22:23)Phoenix7 نوشته:(2017-01-31 ساعت 21:48)tabangigs نوشته: من تعجب میکنم ی تعدادی از دوستان اینجا پست میزارن ادم میخونه یاد اون یارو تو گالیور میفته گه همش میگفتم من میدونستم همه چی خراب میشه خخخخخخخ چقدر ازین افراد بین دوستان داریم فکر نمیکردم انقدر تعدادشان زیاد باشه لطفاً عزیزانی گه میخانه پست بزارن بگم من میدونستم همه چی خراب میشه سعی کنند پست نزارن فقط مطالب بقیه دوستان رو مطالعه کنن این میدونستماشونو برای دوستان فضای حقیقی بگن نه اینجا تو فضای مجازی عزیزانی گه موافق هستن با من ی اعلام امادگی بکنن لطفاً ؛) اره بابا سرخودمونم میتونن شیره بمالیم نمیگم فضای مجازی و تبدیل به فضای حقیقی کنیم!!! میگم فضای مجازی رو دیگه تبدیل به فضای حقیقی نکنیم اینها معنیشون باهم فرق داره بخون جمله رو دوباره متوجه فرقش میشی دوست خوبم دقیقا منظورم همینه گه شما میگی وقتی تو فضای حقیقی به اندازه کافیست اعصابمون خورد شده چه کاریه تو فضای مجازی هم خودمون کمک کنیم موهامون بیشتر سفید بشه!!؟ تشکر کنندگان: bhb32 ، ramin_red ، mostafa2017
2017-01-31 ساعت 22:52
(2017-01-31 ساعت 22:30)Phoenix7 نوشته:(2017-01-31 ساعت 22:16)Kami R نوشته: فوری پخش زنده بود توی بی بی سی و با ترجمه همزمان شاید توی برنامه ی 60 دقیقه پخشش کنه دوباره
F2A
جامانده2015 ارسال پانزدهم Feb2016 تایید دریافت هجدهم Feb2016 آپروو بعد از 895 روز تشکر کنندگان: armehraboon ، bhb32 ، ramin_red
2017-01-31 ساعت 23:08
سلام دوستان. من بیشتر خواننده مطالب هستم من و همسرم اول اسفند نوبت سفارت داشتیم که کنسل شد. فقط نمیدونم چرا برامون مهم نیست که نوبت کنسل شده و اصلا در آینده دوباره سفارت نوبت بهمون میدن یا نه فقط چیزی که دوست دارم مشخص بشه اینوری هستیم یا اونوری. به هر کس از قبیل دوست و فامیل هم گفتم نوبت سفارتمون کنسل شده گفت بهتر اینو گفتم که بدونید آدم بی تفاوت به این مساله هم هست
تشکر کنندگان: battosai
(2017-01-31 ساعت 22:16)Kami R نوشته: فوری کجا این حرفو زده کنفرانس خبری بوده یا کنگره؟کجا بوده؟ممنون بگید چون خبر یکم برام مبهمه این کشورها در حال فروپاشی هستند یعنی چی؟؟؟؟ خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
تشکر کنندگان: bhb32
2017-01-31 ساعت 23:28
سلام به دوستای عزیزم
از تک تک دوستانی که اخبار بروز و البته درست رو به ما هم منتقل میکنند بسیار سپاسگزارم. آرزو میکنم که همه ما به آرزوهامون که حتما زندگی بهتر و شادتری هست برسیم. دنیای عجیبه ی. تا چند روز پیش فقط منتظر اتمام دوره AP بودم و حالا آرزو دارم به حالت قبلی برگردم. این حوادث روزهای اخیر نشون داد که به هیچ وجه نمیشه آینده رو پیش بینی کرد پس جدال در خصوص شدن یا نشدن اتفاقی نامعلوم بی فایده هست. امید واهی دادن همانقدر اشتباه هست که مایوس بودن قبل از وقوع اتفاق. پس لزومی ندارد به یکدیگر اثبات کنیم که "خواهد شد" یا "نخواهد شد" به هرحال قصد همه ما رفتن بوده و هست و همواره همه سعی کردیم تا موفق شویم در نتیجه همه در یک جبهه هستیم. آنچه که به عهده ما بود رو به درستی انجام دادیم اما همه چیز در محدوده اختیارات ما نیست و به خداوند ، هستی ، سرنوشت و هرچیز دیگری که به آن معتقد هستید بستگی دارد. من از صمیم قلب برای همه ما آرزوی موفقیت دارم و امیدوارم که خدا ما رو یاری کنه. انشاالله چون سرآمد دولت شب های وصل بگذرد ایام هجران نیز هم شاد و پر انرژی باشید یا حق
Case number : 2017AS30**
رویت قبولی 4 May ارسال فرم 6 Jun کارنت 11 October ایمیل از کی سی سی جهت نامه دوم 14 October زمان مصاحبه 29 December محل مصاحبه : آنکارا که به ایروان تغییر یافت برنده : یک نفر سربازی : ن ی ر و ی ا ن ت ظ ا م ی مشغول در شرکت خصوصی تحصیلات : کارشناسی نتیجه AP دریافت ویزا 23 jun ما و می و زاهدان و تقوا. تا یار سر کدام دارد تشکر کنندگان: Mrs.sara ، nssm ، bhb32 ، ziziii ، ....مهرشاد.... ، واهيك آقاجاني ، alireza_guitar ، armehraboon ، victor2017 ، mostafa2017 ، nazanin.ph
2017-01-31 ساعت 23:30
(2017-01-31 ساعت 22:02)javadth نوشته:موارد بالا یک شبه پدیدار نشده ،آمریکایی ها کم کار بوده اند که فرصت کار برای مهاجران پیش آمده(2017-01-31 ساعت 21:48)tabangigs نوشته: من تعجب میکنم ی تعدادی از دوستان اینجا پست میزارن ادم میخونه یاد اون یارو تو گالیور میفته گه همش میگفتم من میدونستم همه چی خراب میشه خخخخخخخ چقدر ازین افراد بین دوستان داریم فکر نمیکردم انقدر تعدادشان زیاد باشه لطفاً عزیزانی گه میخانه پست بزارن بگم من میدونستم همه چی خراب میشه سعی کنند پست نزارن فقط مطالب بقیه دوستان رو مطالعه کنن این میدونستماشونو برای دوستان فضای حقیقی بگن نه اینجا تو فضای مجازی عزیزانی گه موافق هستن با من ی اعلام امادگی بکنن لطفاً ؛) الان هم اخراج شوند بازهم خلا نیروی کاری وجود دارد
2017-01-31 ساعت 23:36
(2017-01-31 ساعت 23:30)abas_kashan نوشته:(2017-01-31 ساعت 22:02)javadth نوشته:موارد بالا یک شبه پدیدار نشده ،آمریکایی ها کم کار بوده اند که فرصت کار برای مهاجران پیش آمده(2017-01-31 ساعت 21:48)tabangigs نوشته: من تعجب میکنم ی تعدادی از دوستان اینجا پست میزارن ادم میخونه یاد اون یارو تو گالیور میفته گه همش میگفتم من میدونستم همه چی خراب میشه خخخخخخخ چقدر ازین افراد بین دوستان داریم فکر نمیکردم انقدر تعدادشان زیاد باشه لطفاً عزیزانی گه میخانه پست بزارن بگم من میدونستم همه چی خراب میشه سعی کنند پست نزارن فقط مطالب بقیه دوستان رو مطالعه کنن این میدونستماشونو برای دوستان فضای حقیقی بگن نه اینجا تو فضای مجازی عزیزانی گه موافق هستن با من ی اعلام امادگی بکنن لطفاً ؛) بله و من هم میگم که باید منتظر همین خلا بعدی نیروی کار موند شاید دو سه سال دیگه شایدم بیشتر
2017 , 2018 ,2019,2020
می رود راه پیوسته تا آن سو *** از دری کو شد رهش آغاز می رود او تا کجا تا کو *** من روان با او کنم آواز می روم من همره و همپو *** تا به دیدار کلان راهی ره همه این مقصد اما کو *** چه بگویم جز نه و آهی؟ * شعری از بیلبو بگینز - از آثار JRR TOLKIEN تشکر کنندگان: ramin_red
2017-01-31 ساعت 23:42
دوستان خبر جدید و امیدوار کننده.
تمام افراد دو تابعیتی می توانند درخواست ویزا به آمریکا بدهند. Update for dual-nationals regarding recent U.S. Executive Order: Dual nationals with a valid passport issued by any country not restricted under the Executive Order may schedule appointments and apply for visas. منبع خبر: http://ustraveldocs.com
کیس: 2017AS30XX
تعداد اعضاء : دو نفر تاریخ مشاهده نتیجه: 5 May تاریخ ارسال فرم: 17 May کارنت شدن کیس: 14 Oct محل مصاحبه: آنکارا تغییر توسط خودم به ابوظبی تاریخ مصاحبه: 8 Dec نتیجه: A.P تاریخ Clear شدن: 8 Feb تاریخ صدور ویزا: 21 Feb تاریخ ورود به آمریکا: Mar 2 |