کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد - آرشیو
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
(2017-01-31 ساعت 21:48)tabangigs نوشته:  من تعجب میکنم ی تعدادی از دوستان اینجا پست میزارن ادم میخونه یاد اون یارو تو گالیور میفته گه همش میگفتم من می‌دونستم همه چی خراب میشه خخخخخخخ چقدر ازین افراد بین دوستان داریم فکر نمی‌کردم انقدر تعدادشان زیاد باشه لطفاً عزیزانی گه میخانه پست بزارن بگم من می‌دونستم همه چی خراب میشه سعی کنند پست نزارن فقط مطالب بقیه دوستان رو مطالعه کنن این میدونستماشونو برای دوستان فضای حقیقی بگن نه اینجا تو فضای مجازی عزیزانی گه موافق هستن با من ی اعلام امادگی بکنن لطفاً ؛)

دوست جان، با حلوا حلوا گفتن دهن شیرین نمیشه.
اونایی که ویزا دستشون بود، ما "من میدونم گالیور"ها امدیم گفتیم سریع برگردید ولی گوش نکردند.
ترجیح دادند بشینن خونه به حرفهای دلگرم کنن وکیل فلانی و یا بعضی اعضای خوش قلب گوش کنند. نتیجه هم ضرر کردنشون شد.
بعضی اعضا هم در نهایت نا امیدی (که فعلا اشتباهه) کل استرس شان رو با آرزوهاشون مخلوط میکنن و اینجا میان بعنوان fact یا من قول میدم همه همین الان بسرعت درست میشه!
همین خیالبافی ها خیلی ها رو از خرید بلیط و حرکت در هفته پیش باز نگه داشت!
انگار بحرف و رویاست... امیدوار بودن و مثبت بودن با خیالبافی فرق داره.
از موقعیتها هم به لحظه باید استفاده کرد... که خیلی از ویزا بدستها متاسفانه استفاده نکردند هفته پیش.
الانشم حتی بذار ببینیم چند نفر ویزا بدست ریسک میکنن و از راههایی که بحث شدهخودشونو سعی میکنن به بوستون برسونن.
حرف زیاد و عمل ناچیز...
تشکر کنندگان: frz61 ، mulan1979 ، hamid87 ، aazitaa ، victor2017
فوری :

معافیت شهروندان دوتابعیتی سوئیس از ممنوعیت سفر به آمریکا

وزارت خارجه سوئیس اعلام کرده است که شهروندان دوتابعیتی این کشور که اهل ایران، عراق، لیبی، سودان، سومالی، سوریه و یا یمن هستند، می‌توانند به آمریکا سفر کنند.

بفرمایید ... این حکم هر روز داره تضعیف میشه ... حالا بازم آیه یاس بخونید
کیس نامبر: ‎62XX‎

مشخصات:  یک نفر / ۲۳ ساله / فارغ التحصیل ۳ ماه قبل از مصاحبه

بدون کار دولتی و خصوصی

ارائه مدارک به صورت کامل در روز مصاحبه

تاریخ مشاهده قبولی:4MAY
تاریخ ارسال فرم: ‎24MAY‎

محل مصاحبه در نامه اول : آنکارا

دریافت نامه دوم:  28 March

تاریخ و محل جدید مصاحبه : ایروان 30 May

نتیجه : یکضرب

دریافت ویزا  May 31

هر اتفاقی در جریان زندگیه شما ، داستان زندگیه شماست ...
پس خودتان را دست سرنوشت بسپارید و نه زور و اجبار ...

هر کار خوبی کنید ، همان انرژی مثبت به شما خواهد برگشت ...
تشکر کنندگان: mulan1979 ، ramin_red ، battosai
فوری

الان وزیر کشور امریکا(Homeland and security) مستقیم صحبت کرد و گفت این دوره محدود هست "ولی واسه برخی از کشور ها اگر بگم زود برداشته میشه با شما صداقت ندارم" اینش بد بود ولی جمله بعدیش عالی بود. گفت" چون این کشورها در حال فروپاشی هستند" که ما توش نیستیم(لیبی، سودان، یمن، سومالی و سوریه)
من مثبت دیدم صحبتش رو ولی بازم زمان نشون میده چه خبره
F2A
جامانده2015
ارسال
پانزدهم Feb2016
تایید دریافت
هجدهم Feb2016
آپروو بعد از 895 روز
Sad
تشکر کنندگان: frz61 ، armehraboon ، mulan1979 ، bhb32 ، ramin_red ، battosai ، hsh85 ، victor2017
(2017-01-31 ساعت 22:16)Kami R نوشته:  فوری

الان وزیر کشور آمریکا(Homeland and security) مستقیم صحبت کرد و گفت این دوره محدود هست "ولی واسه برخی از کشور ها اگر بگم زود برداشته میشه با شما صداقت ندارم" اینش بد بود ولی جمله بعدیش عالی بود. گفت" چون این کشورها در حال فروپاشی هستند" که ما توش نیستیم(لیبی، سودان، یمن، سومالی و سوریه)

ظاهرا این فروپاشی لیست صرفا محدود به دارندگان ویزاست در این کشورها و هنوز اجازه تقاضا ویزا جدید ندادند. اگر خلافه اینه اطلاع بدین چون دوستانی دارم که میخوان تقاضا بدن.
ظواهر امر نشون میده دلیل این مسله کوتاه امدن این کشورها در قبال تقاضای سیستم اطلاعاتی و بگ گراند چک امریکا در دسترسی به اطلاعات خاص ان کشورهاست.
امیدوار باشیم که ایران هم تا حد ممکن همکاری کنه.
تشکر کنندگان: Phoenix7 ، EB3 ، mulan1979 ، ramin_red ، gbtm ، aazitaa ، victor2017
Photo 
(2017-01-31 ساعت 21:48)tabangigs نوشته:  من تعجب میکنم ی تعدادی از دوستان اینجا پست میزارن ادم میخونه یاد اون یارو تو گالیور میفته گه همش میگفتم من می‌دونستم همه چی خراب میشه خخخخخخخ چقدر ازین افراد بین دوستان داریم فکر نمی‌کردم انقدر تعدادشان زیاد باشه لطفاً عزیزانی گه میخانه پست بزارن بگم من می‌دونستم همه چی خراب میشه سعی کنند پست نزارن فقط مطالب بقیه دوستان رو مطالعه کنن این میدونستماشونو برای دوستان فضای حقیقی بگن نه اینجا تو فضای مجازی عزیزانی گه موافق هستن با من ی اعلام امادگی بکنن لطفاً ؛)

چه خبره؟ کمی با آرامش !
تو فضای حقیقی انقدر امیدواری های الکی و دروغهای رنگ و وارنگ شنیدیم که ظرفیتی دیگه باقی نمونده اونم نه برای یک روز و دو روز بلکه سالیانه که این روند ادامه داشته ! نتیجه اون هم موهای سفیدمون هست که چند سال قبل سیاه بود
پس یعنی با توجه به تجویز حکیمانه شما ما می بایست فضای مجازی رو هم تبدیل کنیم به فضای حقیقی که الان داریم ازش لذت می بریم ؟همون فضای حقیقی که خود شما هم به قصد گرفتن یه ویزای کذائی قصد فرار از اونو داری؟
اتفاقا اخبار رو هم مو به مو داریم هم میبینیم و هم گوش می کنیم ولی مشکل اصلی اینجاست که سر خودمون رو که دیگه نمی تونیم شیره بمالیم
می تونیم؟ Sad
                                                       روزگارِ غریبیست نازنین
Cool
تشکر کنندگان: yami ، EB3 ، frz61 ، victor2017

الان وزیر کشور آمریکا(Homeland and security) مستقیم صحبت کرد و گفت این دوره محدود هست "ولی واسه برخی از کشور ها اگر بگم زود برداشته میشه با شما صداقت ندارم" اینش بد بود ولی جمله بعدیش عالی بود. گفت" چون این کشورها در حال فروپاشی هستند" که ما توش نیستیم(لیبی، سودان، یمن، سومالی و سوریه)

میشه لینک اصلی یا متن اصلی خبر رو هم بگذاری؟
مرسی Cool
                                                       روزگارِ غریبیست نازنین
Cool
تشکر کنندگان: ramin_red
امضاء کننده این فرم به صورت داوطلبانه به دولت آمریکا اجازه میده که هر وقت خواستن گرین کارتشو باطل بکنن واقامت رو ازش بگیرن.

(2017-01-30 ساعت 02:42)Mrcivil نوشته:  
(2017-01-30 ساعت 02:34)iman2 نوشته:  سلام دوستان جریان این فرم i-407 چیه که میگویند نباید گرین کارت دار ها پر کنند؟

نه!
تو کانال تلگرام عضو شید توضیح میدن آقای سپهر
تشکر کنندگان: bhb32 ، ramin_red
(2017-01-31 ساعت 22:23)Phoenix7 نوشته:  

چه خبره؟ کمی با آرامش !
تو فضای حقیقی انقدر امیدواری های الکی و دروغهای رنگ و وارنگ شنیدیم که ظرفیتی دیگه باقی نمونده اونم نه برای یک روز و دو روز بلکه سالیانه  که این روند ادامه داشته ! نتیجه اون هم موهای سفیدمون هست که چند سال قبل سیاه بود
پس یعنی با توجه به  تجویز حکیمانه شما ما می بایست فضای مجازی رو هم تبدیل کنیم به فضای حقیقی که الان داریم ازش لذت می بریم ؟همون فضای حقیقی که  خود شما هم به قصد گرفتن یه ویزای کذائی قصد فرار از اونو داری؟
اتفاقا اخبار رو هم مو به مو داریم هم میبینیم و هم گوش می کنیم  ولی مشکل اصلی اینجاست که سر خودمون رو که دیگه نمی تونیم شیره بمالیم
می تونیم؟   Sad

اره بابا سرخودمونم میتونن شیره بمالیم نمیگم فضای مجازی و تبدیل به فضای حقیقی کنیم!!! میگم فضای مجازی رو دیگه تبدیل به فضای حقیقی نکنیم اینها معنیشون باهم فرق داره بخون جمله رو دوباره متوجه فرقش میشی دوست خوبم دقیقا منظورم همینه گه شما میگی وقتی تو فضای حقیقی به اندازه کافیست اعصابمون خورد شده چه کاریه تو فضای مجازی هم خودمون کمک کنیم موهامون بیشتر سفید بشه!!؟
تشکر کنندگان: bhb32 ، ramin_red ، mostafa2017
(2017-01-31 ساعت 22:30)Phoenix7 نوشته:  

میشه لینک اصلی یا متن اصلی خبر رو هم بگذاری؟
مرسی Cool

پخش زنده بود توی بی بی سی و با ترجمه همزمان شاید توی برنامه ی 60 دقیقه پخشش کنه دوباره
F2A
جامانده2015
ارسال
پانزدهم Feb2016
تایید دریافت
هجدهم Feb2016
آپروو بعد از 895 روز
Sad
تشکر کنندگان: armehraboon ، bhb32 ، ramin_red
سلام دوستان. من بیشتر خواننده مطالب هستم Cool من و همسرم اول اسفند نوبت سفارت داشتیم که کنسل شد. فقط نمیدونم چرا  برامون مهم نیست که نوبت کنسل شده و اصلا در آینده دوباره سفارت نوبت بهمون میدن یا نه Rolleyes فقط چیزی که دوست دارم مشخص بشه اینوری هستیم یا اونوری. به هر کس از قبیل دوست و فامیل هم  گفتم نوبت سفارتمون کنسل شده گفت بهتر Big Grin اینو گفتم که بدونید آدم بی تفاوت به این مساله هم هست Tongue
تشکر کنندگان: battosai
(2017-01-31 ساعت 22:16)Kami R نوشته:  فوری

کجا این حرفو زده کنفرانس خبری بوده یا کنگره؟کجا بوده؟ممنون بگید چون خبر یکم برام مبهمه این کشورها در حال فروپاشی هستند یعنی چی؟؟؟؟
خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
تشکر کنندگان: bhb32
سلام به دوستای عزیزم
از تک تک دوستانی که اخبار بروز و البته درست رو به ما هم منتقل میکنند بسیار سپاسگزارم. آرزو میکنم که همه ما به آرزوهامون که حتما زندگی بهتر و شادتری هست برسیم. دنیای عجیبه ی. تا چند روز پیش فقط منتظر اتمام دوره AP بودم و حالا آرزو دارم به حالت قبلی برگردم. این حوادث روزهای اخیر نشون داد که به هیچ وجه نمیشه آینده رو پیش بینی کرد پس جدال در خصوص شدن یا نشدن اتفاقی نامعلوم بی فایده هست.
امید واهی دادن همانقدر اشتباه هست که مایوس بودن قبل از وقوع اتفاق.
پس لزومی ندارد به یکدیگر اثبات کنیم که "خواهد شد" یا "نخواهد شد"
به هرحال قصد همه ما رفتن بوده و هست و همواره همه سعی کردیم تا موفق شویم در نتیجه همه در یک جبهه هستیم.
آنچه که به عهده ما بود رو به درستی انجام دادیم اما همه چیز در محدوده اختیارات ما نیست و به خداوند ، هستی ، سرنوشت و هرچیز دیگری که به آن معتقد هستید بستگی دارد.
من از صمیم قلب برای همه ما آرزوی موفقیت دارم و امیدوارم که خدا ما رو یاری کنه. انشاالله

چون سرآمد دولت شب های وصل
بگذرد ایام هجران نیز هم
شاد و پر انرژی باشید
یا حق
Case number : 2017AS30**
رویت قبولی 4 May
ارسال فرم 6 Jun
کارنت  11 October
ایمیل از کی سی سی جهت نامه دوم  14 October
زمان مصاحبه 29 December
محل مصاحبه : آنکارا که به ایروان تغییر یافت
برنده : یک نفر
سربازی : ن ی ر و ی ا ن ت ظ ا م ی
مشغول در شرکت خصوصی
تحصیلات : کارشناسی
نتیجه  AP
دریافت ویزا 23 jun

ما و می و زاهدان و تقوا.          تا یار سر کدام دارد

(2017-01-31 ساعت 22:02)javadth نوشته:  

با سلام

شما خودت رو بزار جای ترامپ

هزینه های الکی برای حمایت از پناه جویان تقریبا بیمصرف و نون خور اضافه با وجود بدهی داخلی و خارجی سرسام اور آمریکا

غصب کردن کار ها به دست مکزیکی ها و بیکار موندن خود آمریکایی و در واقع اشباع اکثر شهرهای آمریکا مخصوصا ایالت های جمهوری خواه از کارگران مکزیکی با حقوق کم و کارکردن زیاد

نیروی کار حرفه ای اشباع شده از کشور های چین و هند و فلیپین و کره و بقیه کشورها

امکان تهدیدات امنیتی از سوی بعضی مهاجران مثل اتفاقات برلین و پاریس

اولین کاری که به ذهن شما میریه چیه ؟؟

نیازی به لاتاری و وارد کردن نیروی کار بدون تحصیلات و علم هستش ؟

هر چند دانشجوها این وسط حسابشون جدا هستش

ولی برای افرادی مثل من که تنها امیدشون لاتاری هستش تقریبا هیچ اینده روشنی نیست
موارد بالا یک شبه پدیدار نشده ،آمریکایی ها کم کار بوده اند که فرصت کار برای مهاجران پیش آمده

الان هم اخراج شوند بازهم خلا نیروی کاری وجود دارد
تشکر کنندگان: yami ، bhb32 ، ramin_red ، battosai
(2017-01-31 ساعت 23:30)abas_kashan نوشته:  
(2017-01-31 ساعت 22:02)javadth نوشته:  

با سلام

شما خودت رو بزار جای ترامپ

هزینه های الکی برای حمایت از پناه جویان تقریبا بیمصرف و نون خور اضافه با وجود بدهی داخلی و خارجی سرسام اور آمریکا

غصب کردن کار ها به دست مکزیکی ها و بیکار موندن خود آمریکایی و در واقع اشباع اکثر شهرهای آمریکا مخصوصا ایالت های جمهوری خواه از کارگران مکزیکی با حقوق کم و کارکردن زیاد

نیروی کار حرفه ای اشباع شده از کشور های چین و هند و فلیپین و کره و بقیه کشورها

امکان تهدیدات امنیتی از سوی بعضی مهاجران مثل اتفاقات برلین و پاریس

اولین کاری که به ذهن شما میریه چیه ؟؟

نیازی به لاتاری و وارد کردن نیروی کار بدون تحصیلات و علم هستش ؟

هر چند دانشجوها این وسط حسابشون جدا هستش

ولی برای افرادی مثل من که تنها امیدشون لاتاری هستش تقریبا هیچ اینده روشنی نیست
موارد بالا یک شبه پدیدار نشده ،آمریکایی ها کم کار بوده اند که فرصت کار برای مهاجران پیش آمده

الان هم اخراج شوند بازهم خلا نیروی کاری وجود دارد

بله

و من هم میگم که باید منتظر همین خلا بعدی نیروی کار موند

شاید دو سه سال دیگه شایدم بیشتر
2017 , 2018 ,2019,2020
می رود راه پیوسته تا آن سو  *** از دری کو شد رهش آغاز
می رود او تا کجا تا کو       *** من روان با او کنم آواز
می روم من همره و همپو     *** تا به دیدار کلان راهی
ره همه این مقصد اما کو      *** چه بگویم جز نه و آهی؟
* شعری از بیلبو بگینز - از آثار JRR TOLKIEN
تشکر کنندگان: ramin_red
دوستان خبر جدید و امیدوار کننده.
تمام افراد دو تابعیتی می توانند درخواست ویزا به آمریکا بدهند.

Update for dual-nationals regarding recent U.S. Executive Order: Dual nationals with a valid passport issued by any country not restricted under the Executive Order may schedule appointments and apply for visas.

منبع خبر:
http://ustraveldocs.com
کیس: ‎2017AS30XX‎
تعداد اعضاء ‎: دو نفر
تاریخ مشاهده نتیجه: ‎5 May‎
تاریخ ارسال فرم: ‎17 May‎
کارنت شدن کیس: ‎14 Oct‎
محل مصاحبه: آنکارا تغییر توسط خودم به ابوظبی
تاریخ مصاحبه: ‎8 Dec‎
نتیجه: A.P
تاریخ Clear شدن: 8 Feb
تاریخ صدور ویزا: 21 Feb