کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد - آرشیو
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
مخ
(2017-01-31 ساعت 23:30)abas_kashan نوشته:  
(2017-01-31 ساعت 22:02)javadth نوشته:  
(2017-01-31 ساعت 21:48)tabangigs نوشته:  من تعجب میکنم ی تعدادی از دوستان اینجا پست میزارن ادم میخونه یاد اون یارو تو گالیور میفته گه همش میگفتم من می‌دونستم همه چی خراب میشه خخخخخخخ چقدر ازین افراد بین دوستان داریم فکر نمی‌کردم انقدر تعدادشان زیاد باشه لطفاً عزیزانی گه میخانه پست بزارن بگم من می‌دونستم همه چی خراب میشه سعی کنند پست نزارن فقط مطالب بقیه دوستان رو مطالعه کنن این میدونستماشونو برای دوستان فضای حقیقی بگن نه اینجا تو فضای مجازی عزیزانی گه موافق هستن با من ی اعلام امادگی بکنن لطفاً ؛)

با سلام

شما خودت رو بزار جای ترامپ

هزینه های الکی برای حمایت از پناه جویان تقریبا بیمصرف و نون خور اضافه با وجود بدهی داخلی و خارجی سرسام اور آمریکا

غصب کردن کار ها به دست مکزیکی ها و بیکار موندن خود آمریکایی و در واقع اشباع اکثر شهرهای آمریکا مخصوصا ایالت های جمهوری خواه از کارگران مکزیکی با حقوق کم و کارکردن زیاد

نیروی کار حرفه ای اشباع شده از کشور های چین و هند و فلیپین و کره و بقیه کشورها

امکان تهدیدات امنیتی از سوی بعضی مهاجران مثل اتفاقات برلین و پاریس

اولین کاری که به ذهن شما میریه چیه ؟؟

نیازی به لاتاری و وارد کردن نیروی کار بدون تحصیلات و علم هستش ؟

هر چند دانشجوها این وسط حسابشون جدا هستش

ولی برای افرادی مثل من که تنها امیدشون لاتاری هستش تقریبا هیچ اینده روشنی نیست
موارد بالا یک شبه پدیدار نشده ،آمریکایی ها کم کار بوده اند که فرصت کار برای مهاجران پیش آمده

الان هم اخراج شوند بازهم خلا نیروی کاری وجود دارد

حرف شما درست من حرفم اینه نباید اینجا فقط بگین من میدونم ی اتفاق بدی میفته من میدونم جنگ میشه من میدونم بدتر میکنن!!! اینا گفتن ندارن!! خب حالا شما گفتی ما هم شنیدیم حالا چیکار کنیم؟؟ اگه خبری گه اتفاق افتاده دارین بدین با اگه تو ی سری مسائل تخصص دارین گه با توجه به اون تخصص میتونین به افرادی گه تو این شرایط به کمک نیاز دارن کمک کنین خب بیاین بگین چیکار کنن بچه ها اینکه به نظرتون چی درسته چی اشتباهه و با حس میکنید اتفاق بدی میخاد بیفته دردی از بچه ها دوا نمی‌کند حرف من اینه حرفایی منفی بیهوده نزنین اینجا
تشکر کنندگان: bhb32 ، ramin_red
(2017-01-31 ساعت 23:21)Hadi_20 نوشته:  
(2017-01-31 ساعت 22:16)Kami R نوشته:  فوری

الان وزیر کشور آمریکا(Homeland and security) مستقیم صحبت کرد و گفت این دوره محدود هست "ولی واسه برخی از کشور ها اگر بگم زود برداشته میشه با شما صداقت ندارم" اینش بد بود ولی جمله بعدیش عالی بود. گفت" چون این کشورها در حال فروپاشی هستند" که ما توش نیستیم(لیبی، سودان، یمن، سومالی و سوریه)
من مثبت دیدم صحبتش رو ولی بازم زمان نشون میده چه خبره

کجا این حرفو زده کنفرانس خبری بوده یا کنگره؟کجا بوده؟ممنون بگید چون خبر یکم برام مبهمه این کشورها در حال فروپاشی هستند یعنی چی؟؟؟؟

کنفرانس خبری بود
کمی حرفش منطقی بود(کمی البته) احتمالا منظورش این بود که چون سیستم پایداری توی برخی از این کشورها وجود نداره، بعد 90 روز شاید برخی از اونا هنوز محدود بمانند. اصل حرفش این بود که ما میخوایم از هویت اعلام شده ی افراد، اطمینان حاصل کنیم
F2A
جامانده2015
ارسال
پانزدهم Feb2016
تایید دریافت
هجدهم Feb2016
آپروو بعد از 895 روز
Sad
تشکر کنندگان: Hadi_20 ، bhb32 ، ramin_red ، battosai ، armehraboon ، victor2017
گرفتاری 3 ایرانی در ترانزیت فرودگاه وین

در حالی که دستور ضد مهاجرتی دولت دونالد ترامپ مشکلاتی برای تعدادی از اتباع جمهوری اسلامی ایران در کشور اتریش ایجاد کرده است، سفارت ایران برای حل مشکلات این هموطنان در تلاش است.

به گزارش ایرنا از وین، مقامات سفارت جمهوری اسلامی ایران در وین با آگاهی از مشکلات ایجاد شده برای شهروندان ایرانی در فرودگاه بین المللی وین در پی دستور اجرایی دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا، با اعزام نماینده ای به فرودگاه وین تلاش کرد در راستای وظایف ذاتی خویش مبنی بر ارائه تسهیلات کنسولی به شهروندان ایرانی در شرایط حساس کنونی اقدامات لازم را بعمل آورد.

ارتباط مستمر با مسئولین شرکت هواپیمایی اتریش ایر و فرودگاه بین المللی وین با هدف یافتن راه حلی برای خروج از بن بست موجود و همچنین فراهم نمودن زمینه اقامت کوتاه مدت شهروندان ایرانی در بخش ترانزیت فرودگاه وین با همکاری هواپیمایی اتریش با توجه به اینکه این افراد روادید ورود به کشور اتریش را نداشتند، از جمله اقداماتی است که سفارت جمهوری اسلامی ایران در وین برای حل مشکلات هموطنان در فرودگاه وین در دستور کار داشته است.

همچنین تماس تلفنی با خانواده های آنها با هدف حفظ و تقویت روحیه و کمک به برطرف شدن مشکل انها از جمله اقدامات دیگر سفارت جمهوری اسلامی ایران در وین بوده است.

به گزارش ایرنا، سه تن از اتباع جمهوری اسلامی ایران چند روزی است در محدوده ترانزیت فرودگاه وین گرفتار شده وبه علت قانون جدید دولت ترامپ قادرنیستند این فرودگاه را به مقصد آمریکا ترک کنند.

ترامپ روز جمعه فرمان اجرایی به امضا رساند که بر اساس آن ورود شهروندان هفت کشور ایران، عراق، لیبی، سومالی، سودان، سوریه و یمن به آمریکا به مدت دست‌کم 90 روز متوقف شده است.
2017 , 2018 ,2019,2020
می رود راه پیوسته تا آن سو  *** از دری کو شد رهش آغاز
می رود او تا کجا تا کو       *** من روان با او کنم آواز
می روم من همره و همپو     *** تا به دیدار کلان راهی
ره همه این مقصد اما کو      *** چه بگویم جز نه و آهی؟
* شعری از بیلبو بگینز - از آثار JRR TOLKIEN
تشکر کنندگان: bhb32 ، ramin_red ، gbtm
(2017-01-31 ساعت 23:36)javadth نوشته:  
(2017-01-31 ساعت 23:30)abas_kashan نوشته:  
(2017-01-31 ساعت 22:02)javadth نوشته:  با سلام

شما خودت رو بزار جای ترامپ

هزینه های الکی برای حمایت از پناه جویان تقریبا بیمصرف و نون خور اضافه با وجود بدهی داخلی و خارجی سرسام اور آمریکا

غصب کردن کار ها به دست مکزیکی ها و بیکار موندن خود آمریکایی و در واقع اشباع اکثر شهرهای آمریکا مخصوصا ایالت های جمهوری خواه از کارگران مکزیکی با حقوق کم و کارکردن زیاد

نیروی کار حرفه ای اشباع شده از کشور های چین و هند و فلیپین و کره و بقیه کشورها

امکان تهدیدات امنیتی از سوی بعضی مهاجران مثل اتفاقات برلین و پاریس

اولین کاری که به ذهن شما میریه چیه ؟؟

نیازی به لاتاری و وارد کردن نیروی کار بدون تحصیلات و علم هستش ؟

هر چند دانشجوها این وسط حسابشون جدا هستش

ولی برای افرادی مثل من که تنها امیدشون لاتاری هستش تقریبا هیچ اینده روشنی نیست
موارد بالا یک شبه پدیدار نشده ،آمریکایی ها کم کار بوده اند که فرصت کار برای مهاجران پیش آمده

بله

و من هم میگم که باید منتظر همین خلا بعدی نیروی کار موند

شاید دو سه سال دیگه شایدم بیشتر

بنظر میرسه سیاست ترامپ قطع واردات نیروی کار نیست بلکه سنگینتر کردن وزنه به نفع کارگر داخلی (چه سیتیزن چه گرین کارتی) هست.
برای مثال خبری میخوندم که ظاهرا میخوان حداقل حقوق نیروی کار وارداتی رو خیلی بالا ببرند تا اگر واقعا تخصص فرد ویژه نیست صرف نکه با وعده اقامت از یک خارجی برای سالها بیگاری بکشند بیشتر موسسات.
این سیاست حمایت و ترجیح نیروی کار داخلی بر خارجی سیاست خوبی هست و همه مهاجران بعد از ورود ازش سود میبرند و زیر فشار رقابت با نیروی کار ارزان و بقول معروف ***کار وارداتی له نمیشن!!
در ضمن این نیروی کار داخلی خوشحال و خانواده هاشون به حامیان دور دوم ریاست جمهوری ترامپ تبدیل خواهند شد در حالیکه نیروی کار وارداتی هر چقدر هم راضی باشه امکان رای دادن نداره.
تشکر کنندگان: ramin_red ، gbtm ، Hadi_20 ، victor2017
(2017-01-31 ساعت 23:42)ssalahi نوشته:  دوستان خبر جدید و امیدوار کننده.
تمام افراد دو تابعیتی می توانند درخواست ویزا به آمریکا بدهند.

Update for dual-nationals regarding recent U.S. Executive Order: Dual nationals with a valid passport issued by any country not restricted under the Executive Order may schedule appointments and apply for visas.

منبع خبر:
http://ustraveldocs.com

ممنون . خبر خوبی بود ...
اما الان بهترین خبری که بیاد این هست که ، اجازه مصاحبه بدن برای دریافت ویزا
چون پس از مدتی کم ، مثل همون اول خواهد شد ...
کیس نامبر: ‎62XX‎

مشخصات:  یک نفر / ۲۳ ساله / فارغ التحصیل ۳ ماه قبل از مصاحبه

بدون کار دولتی و خصوصی

ارائه مدارک به صورت کامل در روز مصاحبه

تاریخ مشاهده قبولی:4MAY
تاریخ ارسال فرم: ‎24MAY‎

محل مصاحبه در نامه اول : آنکارا

دریافت نامه دوم:  28 March

تاریخ و محل جدید مصاحبه : ایروان 30 May

نتیجه : یکضرب

دریافت ویزا  May 31

هر اتفاقی در جریان زندگیه شما ، داستان زندگیه شماست ...
پس خودتان را دست سرنوشت بسپارید و نه زور و اجبار ...

هر کار خوبی کنید ، همان انرژی مثبت به شما خواهد برگشت ...
تشکر کنندگان: ramin_red ، armehraboon
دوستان باور کنید بعد از یک روز کاری خسته کننده و سر و کله زدن با مشتری و بیمه و مالیات و ترافیک و هزار مشکل دیگه وقتی می رسم خونه سریع میام سروقت مهاجر سرا به دنبال یه کورسوی امید بعد با حجم زیاد متلک گویی دوستان به همدیگه مواجه می شم ! چی می شه برای اصلاح اول از خودمون شروع کنیم؟ یه مشکلی هست و هممون توش گرفتاریم بگذارید این دوران هم با صبر و انرژی مثبت و امید بگذره باور کنید چه شما به هم متلک و بد و بیراه بگین و چه نه این روزا می گذره تا الانم پنج روزش گذشته پس عوض آه و ناله دعا کنید و انرژی مثبت بدین
Catagory :F2B
Priority Date : 26APR2012
Case No : Yrv2013......

پس کی روزای خوب میاد؟ اصلا میاد عایا؟!!!Sad
(2017-01-31 ساعت 19:36)فام مج نوشته:  
(2017-01-31 ساعت 11:37)Raha_s121 نوشته:  [quote='mrb' pid='740657' dateline='1485843894']
دوستان با سلام
همه در شرایط سختی هستیم چه دوستانی که که مصاحبه رفتند و یا مصاحبه آنها کنسل شده  و یا در شرایط پروسه اداری و  ......  و یا مثل ما ویزا مهاجرتی دارند و تا 90 روز آینده مدت آن تمام میشه . امیدوار باشید و به هم دلگرمی بدیم و مثبت فکر کنید . این  مشکل برای تعداد زیادی از عزیزان پیش اومده و فقط باید منتظر بود . این مشکل همه ماست . با درود به تک تک شما عزیزان

اميدوارم، من هم كمتر ا دوماه ديگه تموم ميشه ، زندگيمو فروختم، ًواقعا الان شوك شدم ، بچه هام شوك شدن، نُمي دونم ًواقعا جطوري دوباره شروع كنم، فقط يك معجزه

دقیقا ما هم اینطوری هستیم، اخه توی ایران از اول نمیشه شروع کرد وقتی استعفا بدی جایی واسه استخدام نداره ایران، خدا خودش کمکمون کنه
[/quote
اميدوارم
تشکر کنندگان: bhb32 ، ramin_red ، victor2017
? واشنگتن: ممنوعیت ورود اتباع برخی کشورها به این زودی‌ها برداشته نمی‌شود

?در روند بررسی صلاحیت افراد برای ورود به آمریکا از سابقه ورود آن‌ها به وبسایت‌ها و مطالب درج‌شده توسط آن‌ها در شبکه‌های اجتماعی هم استفاده می‌شود.
ﺣﻮاﺳﺘﻮﻥ ﺑﺎﺷﻪ ﻣﺨﺼﻮﺻﺎ ﺑﭽﻪ ﻫﺎﻳﻲ ﻛﻪ ﺗﺮﻭﺭ ﻣﻴﻜﻨﻦاﻳﻦ ﺑﻨﺪﻩ ﺧﺪاﺭﻭ اﻳﻨﺠﺎ ??? ﭼﻮﻥ ﺑﻨﻆﺮﻡ اﺣﺘﻤﺎﻟﺶ ﻫﺴﺖ اﻳﻨﻜﺎﺭﻭ ﻛﻨﻦ
تشکر کنندگان: gbtm ، victor2017
دوستان من الان با اقوام كه ساكن آمريكا هستن صحبت ميكردم گويا كار داره به ديوان عالي كشور كشيده ميشه
ميگفتن ١٠٠٪‏ جلوي تمديد طرح گرفته شده
و ممكنه كه بتونن بر طبق رأي دادگاه حكمش رو ملغي كنن
همين كه نتونه طرح رو تمديد كنه هم خيلي خوبه
بعد از ٣ ماه براي برندگان لاتاري دقيقاً ٥ ماه وقت هست
انشالله كه خبرهاي خوب در راهه
فقط از صميم قلب از خدا بخواين ?

تشکر کنندگان: Mrs.sara ، tabangigs ، mulan1979 ، bhb32 ، victor2017 ، mostafa2017 ، فام مج
(2017-01-31 ساعت 23:48)yami نوشته:  
(2017-01-31 ساعت 23:36)javadth نوشته:  
(2017-01-31 ساعت 23:30)abas_kashan نوشته:  موارد بالا یک شبه پدیدار نشده ،آمریکایی ها کم کار بوده اند که فرصت کار برای مهاجران پیش آمده

بله

بنظر میرسه سیاست ترامپ قطع واردات نیروی کار نیست بلکه سنگینتر کردن وزنه به نفع کارگر داخلی (چه سیتیزن چه گرین کارتی) هست.
برای مثال خبری میخوندم که ظاهرا میخوان حداقل حقوق نیروی کار وارداتی رو خیلی بالا ببرند تا اگر واقعا تخصص فرد ویژه نیست صرف نکه با وعده اقامت از یک خارجی برای سالها بیگاری بکشند بیشتر موسسات.
این سیاست حمایت و ترجیح نیروی کار داخلی بر خارجی سیاست خوبی هست و همه مهاجران بعد از ورود ازش سود میبرند و زیر فشار رقابت با نیروی کار ارزان و بقول معروف ***کار وارداتی له نمیشن!!
در ضمن این نیروی کار داخلی خوشحال و خانواده هاشون به حامیان دور دوم ریاست جمهوری ترامپ تبدیل خواهند شد در حالیکه نیروی کار وارداتی هر چقدر هم راضی باشه امکان رای دادن نداره.

اگر اینطوری بود ترامپ دستور نمیداد که بودجه ایالت های پذیرای مهاجران اسپانیش و مکزیکی قطع بشه

چون کارفرما هر جای دنیا که باشه کارگری رو میخواد که کم پول بخواد و کار زیادی بکنه
2017 , 2018 ,2019,2020
می رود راه پیوسته تا آن سو  *** از دری کو شد رهش آغاز
می رود او تا کجا تا کو       *** من روان با او کنم آواز
می روم من همره و همپو     *** تا به دیدار کلان راهی
ره همه این مقصد اما کو      *** چه بگویم جز نه و آهی؟
* شعری از بیلبو بگینز - از آثار JRR TOLKIEN
تشکر کنندگان:
درود
نقل قول:
٣٨ ساله كه به هر مناسبتى پرچم آمريكا رو آتیش ميزنيم ، رو زمين ميكشونيم و از روش رد ميشيم ، ميليونها بار فرياد زديم مرگ بر آمريكا ... اونوقت بعد از اين همه سال ١ رئيس جمهورشون نميخواد بهمون ويزا بده ، همه ى ايرانيا بهشون برخورده كه به ما توهين شده و ناراحتن!!!!

اما جالب اينه كه مردم همون آمريكا واسه دفاع از همين مردم ايران رفتن تو فرودگاه و با كاغذنوشته و پارچه نوشته دارن به تصميم رئيس جمهورشون اعتراض ميكنن . بعضى وقتا آدم به بعضى چيزا فكر كنه بد نيست.

اين حرف نه از كوروش بزرگ بوده ، نه حسين پناهى ، نه چاپلين، نه نيچه ، حرف يه آدم معمولى از همين مملكته.
F2A
جامانده2015
ارسال
پانزدهم Feb2016
تایید دریافت
هجدهم Feb2016
آپروو بعد از 895 روز
Sad
تشکر کنندگان: yami ، battosai ، daria ، alireza_guitar ، mulan1979 ، Ali--usa ، ali3875 ، victor2017 ، Mrcivil ، samirakn ، aazitaa
(2017-02-01 ساعت 00:42)javadth نوشته:  
(2017-01-31 ساعت 23:48)yami نوشته:  
(2017-01-31 ساعت 23:36)javadth نوشته:  بله

اگر اینطوری بود ترامپ دستور نمیداد که بودجه ایالت های پذیرای مهاجران اسپانیش و مکزیکی قطع بشه

چون کارفرما هر جای دنیا که باشه کارگری رو میخواد که کم پول بخواد و کار زیادی بکنه

فرمایش شما صحیحه ولی دولتها الزاما آنچه که کارفرما میخواد انجام نمیدن.
اگر آنطور بود الان باید افغانها همه مشاغل ایران رو گرفته بودند چون نیروی کار ارزانتری هستند.
در واقع سیاست همه دولتها بر نیاوردن نیروی کار هیس مگر واقعا کارفرما ثابت کند "ان تخصص و نیروی کار در بازار داخلی وجود ندارد".
تشکر کنندگان: copol ، victor2017
(2017-01-31 ساعت 19:59)farzadmohajer نوشته:  
(2017-01-31 ساعت 19:54)javadth نوشته:  @Kami R

فعلا که میگن فرایند صدور ویزا برای ایرانیا لغو شده متوقف یا لغو باید دید کدومشونه

بعد 90 روز هم اگر خدایی نکرده به این نتیجه برسن که مهاجر ایرانی به درد بقیه کشورا نمیخوره

خیلی راحت این 5000 سهمیه رو تقسیم میکنن بر بقیه کشور ها

من باخیال راحت این اطمینان رو میدم که کمتر از یک ماه دیگه این
حکم لغو خواهد شد. موج اعتراظات روز بروز زیاد تر میشه .........

دوست عزیز شما یک لحظه خوش بین هستین و یک لحظه بدبین، باور کنین اگر بعد از سه ماه این قوانین تمدید نشه وقت مصاحبه برای همه مون میرسه منم مثل شما کیس نامبر بالایی دارم بعلاوه تاکنون هم هزینه و وقت زیادی صرف کردم ولی باید منتظر باشیم، بعلاوه حتی اگر این ماه برای ایران کارنتی جدید رو اعلام نکنند هم اصلا نگران نباشید، چون کشورهای دیگرو احتمالا سریعتر کارنت کنند و بعد از سه ماه ایرانی و عراقی هارو هم با تعداد های بیشتری کارنت خواهند کرد، پس صبر پیشه کنیم از پرسیدن سوالاتی که هیچکسی جوابی ندارد پرهیز کنیم تا این فروم تبدیل شود به انعکاس اخبار و تحلیل دوستان
باتشکر
Case Number....: 2017as5600
Case Members...: 2 Adult+1 child
Status...: Military Excemption, Private company employer
ds260.............: 15MAY 2016
Last submit......: 28JAN 2017
Embassy: Ankara-->Abu Dabi(Changed by Kcc)
Interview: 10MAY یک ضرب
Status: Current 18MAR-->Second Email 28MAR-->In Transit 28 MAR-->Ready 4 APR-->Issued 11 MAY
Destination: California
راهنمای پرکردن فرم DS260
آموزش تصویری انتخاب شعبه پستی
سفرنامه از اول تا گرفتن ویزا
تشکر کنندگان: alireza_guitar ، Ali--usa ، bhb32 ، mostafa2017 ، hamedtaghani
(2017-01-31 ساعت 21:42)farzadmohajer نوشته:  
(2017-01-31 ساعت 21:28)Phoenix7 نوشته:  
(2017-01-31 ساعت 21:16)EB3 نوشته:  آقای عزیز تو هم دلت خوشه ها
هر روز داره خبرهایی بمراتب بدتر و ناامیدکننده تر از جمله وقوع جنگ در آینده ای نزدیک میاد بعد شما دم و دقیقه میای اینجا میگی که این حکم ظرف چند روز آینده لغو میشه!
شما که اینقدر داری دست و پا میزنی که بری اونور بشین شب و روز دعا کن که این حکم بعد از این 3 ماه دوباره برای 6 ماه و بعد از اونم دائمی نشه.

منم یه دلشوره عجیبی دارم
یه حسی بهم میگه هر لحظه شاید یه اتفاقی بیوفته که خیلی بدتر از لغو 4 تا ویزا و این چیزها باشه
حسم هیچوقت بهم دروغ نگفته... Sad

شهروندان انگلیس حدود ۲ میلیون امضا کردن که ترامپ نره کشورشون ..
( بیشتر بخاطر اون حکم لعنتی )
همینطور تظاهرات در شهر واشنگتن ادامه داره .. این همه خبر خوب ..
صدای طرفداران خودش هم درآورده .. این کار مخالف قانون اساسی هست.
رییس سازمان ملل هم یک اخطار جدی داد امروز به ترامپ
من مطمنم که تا ۹۰ روز نمیکشه .. مطمنم ..

البته اعتراض اونها بیشتر بخاطر حقوق زنان هست، هر چند اعتراضات اینچنینی به نفع ماست
Case Number....: 2017as5600
Case Members...: 2 Adult+1 child
Status...: Military Excemption, Private company employer
ds260.............: 15MAY 2016
Last submit......: 28JAN 2017
Embassy: Ankara-->Abu Dabi(Changed by Kcc)
Interview: 10MAY یک ضرب
Status: Current 18MAR-->Second Email 28MAR-->In Transit 28 MAR-->Ready 4 APR-->Issued 11 MAY
Destination: California
راهنمای پرکردن فرم DS260
آموزش تصویری انتخاب شعبه پستی
سفرنامه از اول تا گرفتن ویزا
تشکر کنندگان: yami ، battosai ، bhb32
تشکر از دل نوشته های زیباتون ,
برای من خیلی اتفاق افتاده که یه اتفاق بد زمینه ساز یه اتفاق خوب بوده و واقعا نمیشه در مورد آینده قظاوت کرد
و باید با امید منتظر آینده باشیم و با تمام انرژی به رویاهامون فکر کنیم و حتما به اونا خواهیم رسید.

(2017-01-31 ساعت 23:28)V_B نوشته:  سلام به دوستای عزیزم
از تک تک دوستانی که اخبار بروز و البته درست رو به ما هم منتقل میکنند بسیار سپاسگزارم. آرزو میکنم که همه ما به آرزوهامون که حتما زندگی بهتر و شادتری هست برسیم. دنیای عجیبه ی. تا چند روز پیش فقط منتظر اتمام دوره AP بودم و حالا آرزو دارم به حالت قبلی برگردم. این حوادث روزهای اخیر نشون داد که به هیچ وجه نمیشه آینده رو پیش بینی کرد پس جدال در خصوص شدن یا نشدن اتفاقی نامعلوم بی فایده هست.
امید واهی دادن همانقدر اشتباه هست که مایوس بودن قبل از وقوع اتفاق.
پس لزومی ندارد به یکدیگر اثبات کنیم که "خواهد شد" یا "نخواهد شد"
به هرحال قصد همه ما رفتن بوده و هست و همواره همه سعی کردیم تا موفق شویم در نتیجه همه در یک جبهه هستیم.
آنچه که به عهده ما بود رو به درستی انجام دادیم اما همه چیز در محدوده اختیارات ما نیست و به خداوند ، هستی ، سرنوشت و هرچیز دیگری که به آن معتقد هستید بستگی دارد.
من از صمیم قلب برای همه ما آرزوی موفقیت دارم و امیدوارم که خدا ما رو یاری کنه. انشاالله

چون سرآمد دولت شب های وصل
بگذرد ایام هجران نیز هم
شاد و پر انرژی باشید
یا حق
تشکر کنندگان: alireza_guitar ، zamini1975 ، bhb32 ، victor2017 ، mostafa2017

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان