.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
گفتگوی آزاد - آرشیو
|
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
2017-02-02 ساعت 10:40
منابع غیر رسمی از داخل امریکا خبر دادن ترامپ میخواد اسامی کشورهای کلمبیا ، ونزوئلا، مصر ، لبنان ،پاکستان و عراق و افغانستان رو هم به لیست کشورهای شامل محدودیت اضافه کنه فکر کنم با اضافه کردن کلمبیا و ونزوئلا ی جورایی میخاد بگه فقط مسلمانان نیستن میخاد خودشو از فشار انتقادات گه میگه تحریم فقط درمورد مسلمانان هست خودشو خارج کنه
تشکر کنندگان: bhb32 ، zamini1975 ، ed2008
2017-02-02 ساعت 10:42
White House Makes Another Tweak To Trump's Ban On Refugees And Certain Foreign Nationals
طبق دستور جدید، افرادی که گرین کارت دارن دیگه نیازی به بررسی مجدد برای ورود به آمریکا ندارند. منبع: https://a.msn.com/r/2/AAmw2Tv?m=en-us
کیس: 2017AS30XX
تعداد اعضاء : دو نفر تاریخ مشاهده نتیجه: 5 May تاریخ ارسال فرم: 17 May کارنت شدن کیس: 14 Oct محل مصاحبه: آنکارا تغییر توسط خودم به ابوظبی تاریخ مصاحبه: 8 Dec نتیجه: A.P تاریخ Clear شدن: 8 Feb تاریخ صدور ویزا: 21 Feb تاریخ ورود به آمریکا: Mar 2
2017-02-02 ساعت 10:45
سلام بچه ها من امروز دوباره خواستم پرواز كنم حالا اينكه وكيلم چقدر تلاش كرد بماند خلاصه به من گفتن منتظر باش تا با cbp مكاتبه كنيم بعد از نيم ساعت ايميل اومد و خود سوپروايز پرواز بهم نشون داد كه مشخصات من نوشته شده بودكه اين فرد clear نيست و بايد به نزديك ترين سفارت امريكا مراجعه كند!!!!!يعني چي؟؟؟؟؟؟دوباره بايد برم سفارت ببينم مشگل چيه؟
كيس نامبر abd2014
كتگوري f2b تشكيل پرونده April 2010 تاريخ مصاحبه December 2016 دريافت ويزا يك ضرب هوووورا زندگي San Diego California
2017-02-02 ساعت 10:51
من الان دوباره کیس نامبرمون رو تو سایت سفارت ترکیه زدم جالبه دیگه اون پیغام قبل رو نمی ده که فعلا پروسه اتون متوقف شده بلکه مثل قبل میگه شما در پروسه AP هستین، چرا؟
2017-02-02 ساعت 10:52
ممکنه بقیه هم اگه میتونن چک کنن ببینن مال اونا هم درست شده یا نه؟
2017-02-02 ساعت 10:59
(2017-02-02 ساعت 10:40)tabangigs نوشته: منابع غیر رسمی از داخل آمریکا خبر دادن ترامپ میخواد اسامی کشورهای کلمبیا ، ونزوئلا، مصر ، لبنان ،پاکستان و عراق و افغانستان رو هم به لیست کشورهای شامل محدودیت اضافه کنه فکر کنم با اضافه کردن کلمبیا و ونزوئلا ی جورایی میخاد بگه فقط مسلمانان نیستن میخاد خودشو از فشار انتقادات گه میگه تحریم فقط درمورد مسلمانان هست خودشو خارج کنه اگه ممکنه اسم همون منابع غیر رسمی رو هم اعلام کنید
2017-02-02 ساعت 11:03
[quote='Constantine' pid='741076' dateline='1485999346']
قاضی دادگاهی فدرال در لس آنجلس طی یک رای "اضطراری" دستور داده است مقام های دولت مقررات تازه ای که در فرمان اجرایی دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در زمینه مهاجرت صادر شده است را اجرا نکنند. قاضی آندره بیروت سه شنبه طی دستوری فرمان اجرایی آقای ترامپ را موقتا متوقف کرد. به گزارش لس آنجلس تایمز حکم قاضی به پرونده کسانی که سعی دارند به عنوان پـنـاهــنده یا با ویزای غیرمهاجرتی مثل توریستی وارد آمریکا شوند اشاره ای نمی کند. نشریه پولیتیکو اما اشاره می کند که حکم تازه ممکن است تاثیر زیادی نداشته باشد چون یک مقام وزارت خارجه آمریکا به فاصله کوتاهی پس از فرمان ترامپ "موقتا" همه ویزاهای معتبر مهاجرتی و غیرمهاجرتی که شهروندان هفت کشور مشمول این دستور دریافت کرده اند را به جز استثناهایی لغو می کرد. جاناتان مه یر از مشاوران سابق سازمان امنیت ملی آمریکا به این نشریه گفت: "به نظر می رسد که قاضی خبر نداشته که ویزاهای مزبور قبلا باطل شده است در نتیجه دستور دادن به دولت برای به رسمیت شناختن ویزاهای موجود بی معنی است." بیشتر بخوانید: + دبیرکل سازمان ملل متحد خواهان لغو فرمان اجرایی ترامپ شد + واکنش رهبران جهان به فرمان مهاجرتی ترامپ + شهروندان دو تابعیتی بریتانیایی دارای ویزا میتوانند به آمریکا سفر کنند + رئیس دفتر کاخ سفید: محدودیتهای اخیر شامل دارندگان گرین کارت نمیشود این حکم در واکنش به شکایت ۲۸ نفر که متولد یمن هستند صادر شد. اینها شامل شهروندان آمریکاست که در آمریکا زندگی می کنند اما خانواده های آنها علیرغم گرفتن ویزای آمریکا در یمن مانده اند. هرچند این حکم به نفع این ۲۸ شاکی صادر شده اما به گفته قاضی همچنین شامل همه کسانی خواهد شد که ویزای معتبر مهاجرت دارند. دونالد ترامپ روز جمعه دستوری را با عنوان "حفاظت از آمریکا در مقابل حملات تروریستی" امضا کرد که بر اساس آن ورود پناهجویان به آمریکا به مدت چهار ماه معلق شد و بازدید شهروندان هفت کشور _ ایران، عراق، لیبی، سومالی، سودان، سوریه و یمن _ به آمریکا برای ۹۰ روز ممنوع شد. در ابتدا پس از صدور این فرمان گفته شد که دارندگان گرین کارت (اقامت) از این هفت کشور هم مشمول آن خواهند بود. اما مقام ها به تدریج از آن عقب نشینی کردند و سازمان امنیت ملی روز یکشنبه گفت که طرح شامل دارندگان کارت اقامت نمی شود. پل رایان رئیس مجلس نمایندگان هم روز سه شنبه گفت: "هیچ کس نمی خواهد شاهد باشد کسانی که گرین کارت دارند یا ویزاهای ویژه مثل مترجمان (ارتش آمریکا) دارند گرفتار این ممنوعیت ها شوند." قبلا هم شمار دیگری از دادگاه ها در اطراف آمریکا بخش هایی از فرمان دونالد ترامپ را مسدود کرده بودند. از جمله روز شنبه یک قاضی در نیویورک حکم توقف اخراج مسافرانی که با ویزای معتبر وارد فرودگاه های آمریکا شده بودند را داد. تجمع معترضان و وکلا در فرودگاه هاحق نشر عکسREUTERS دوست عزیز می شه بگید منبع خبرتون هم از کجا بوده؟
2017-02-02 ساعت 11:26
بیانیه جدید کاخ سفید درباره دارندگان «گرین کارت»
کاخ سفید اعلام کرد که از این پس، ورود دارندگان «کارت سبز» (گرین کارت) و اقامت دائم و قانونی به آمریکا که از اتباع هفت کشور مسلمان از جمله ایران باشند، بلامانع خواهد بود. به گزارش مهر، کاخ سفید با انتشار یک دفترچه راهنمای به روز رسانی شده در خصوص دستور محدودیت مهاجرتی «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد که دارندگان کارت سبز (گرین کارت) یا اقامت دائم و قانونی آمریکا که از اتباع هفت کشور مسلمان (ایران، سوریه، عراق، لیبی، سودان، سومالی و یمن) باشند، برای ورود به آمریکا منع قانونی نخواهند داشت. رویترز گزارش داد؛ «شون اسپایسر» سخنگوی کاخ سفید در یک نشست خبری اعلام کرد که «افرادی که دارای اقامت دائم و قانونی هستند [برای ورود به آمریکا] منع قانونی ندارند». گفتنی است که محدودیت اِعمالی بر دارندگان کارت سبز آمریکا از جمله پیچیده ترین موارد موجود در دستور اجرایی امضاء شده توسط ترامپ در جمعه گذشته بشمار می رفت. در وهله اول، مقامات دولت آمریکا گفتند که به موجب این دستور اجرایی، دارندگان اقامت دائم و قانونی آمریکا- که از اتباع هفت کشور فوق الذکر هستند- از ورود به این کشور منع می شوند؛ اما می توانند با ارائه درخواستی برای اِسقاط حق، مجدداً مورد غربالگری قرار گیرند. پس از گسترش اعتراضات متعاقب صدور این دستور اجرایی و پدیدار شدن چالشهای حقوقی فراروی دولت آمریکا بخصوص بر سر بازداشت ساکنان قانونی این کشور، وزارت امنیت داخلی آمریکا روز یکشنبه اعلام کرد که دارندگان کارت سبز اجازه دارند که سوار پروازهایی به مقصد آمریکا شوند و سپس در هنگام ورود مورد ارزیابی مجدد قرار گیرند.
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7 ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR CLAERANCE 201 Days دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا دریافت SSN هشت روز بعد از ورود San Jose-CA تشکر کنندگان: mulan1979
2017-02-02 ساعت 11:56
(2017-02-02 ساعت 10:45)arminpaye نوشته: سلام بچه ها من امروز دوباره خواستم پرواز كنم حالا اينكه وكيلم چقدر تلاش كرد بماند خلاصه به من گفتن منتظر باش تا با cbp مكاتبه كنيم بعد از نيم ساعت ايميل اومد و خود سوپروايز پرواز بهم نشون داد كه مشخصات من نوشته شده بودكه اين فرد clear نيست و بايد به نزديك ترين سفارت امريكا مراجعه كند!!!!!يعني چي؟؟؟؟؟؟دوباره بايد برم سفارت ببينم مشگل چيه؟ با CIP برای چی میخواد مکاتبه کنه؟ مگه قبلا رزرو نکرده؟
2017-02-02 ساعت 12:01
Cip
(2017-02-02 ساعت 11:56)yami نوشته:(2017-02-02 ساعت 10:45)arminpaye نوشته: سلام بچه ها من امروز دوباره خواستم پرواز كنم حالا اينكه وكيلم چقدر تلاش كرد بماند خلاصه به من گفتن منتظر باش تا با cbp مكاتبه كنيم بعد از نيم ساعت ايميل اومد و خود سوپروايز پرواز بهم نشون داد كه مشخصات من نوشته شده بودكه اين فرد clear نيست و بايد به نزديك ترين سفارت امريكا مراجعه كند!!!!!يعني چي؟؟؟؟؟؟دوباره بايد برم سفارت ببينم مشگل چيه؟ Cip رو كه بريتيش اصلا نداره ولي واقعا كسي نميدونه cbp چرا اينو گفته؟حالا دوباره بايد برم سفارت اصلا سفارت وقت ميده؟كسي چيزي ميدونه؟
كيس نامبر abd2014
كتگوري f2b تشكيل پرونده April 2010 تاريخ مصاحبه December 2016 دريافت ويزا يك ضرب هوووورا زندگي San Diego California تشکر کنندگان: mulan1979
Washington Post:
The Trump administration is considering a plan to weed out would-be immigrants who are likely to require public assistance, as well as to deport — when possible — immigrants already living in the United States who depend on taxpayer help, according to a draft executive order obtained by The Washington Post. البته این قانون رو کاغذ بوده همیشه ولی با قدرت اعمال نمیشد. نتیجه اش هم این بود که مهاجران مهر ورودشان خشک نشده دم در موسسات حمایتی تو صف بودن برای گرفتن فود استمپ و خانه رایگان یا سکشن ۸ و الی اخر... تشکر کنندگان: afshin007x ، mulan1979 ، ed2008 ، feidom30
2017-02-02 ساعت 13:26
سخنگوی کاخ سفید: «اجازه ورود به آمریکا یک امتیاز است، نه یک حق.»
https://goo.gl/OlN3Bj سخنگوی کاخ سفید در خصوص فرمان اجرایی ریاست جمهوری برای الزام بررسی های شدید گفت: «آمدن به این کشور هنوز یک امتیاز است، ما برجسته ترین کشور روی زمین هستیم. اجازه ورود به آمریکا یک امتیاز است، نه یک حق. این وظیفه ما و هدف ریاست جمهوری است، تا جایی که در توانمان است، اطمینان حاصل کنیم هرکسی که وارد این کشور می شود، با صلح و آرامش آمده و آمده تا از این کشور لذت ببرد. بنابراین، او (رییس جمهوری) این تعهد را بشدت جدی می گیرد. و مردم با این گونه تجربیات همیشه آشنا هستند، بعضی وقتها موقع ورود و خروج از بخش امنیتی فرودگاه، ما هم باید در صف منتظر بمانیم. ولی ما اینکار را می کنیم تا مطمئن شویم سوار هواپیما می شویم تا به مقصدی برویم نه اینکه کار شرورانه ای انجام دهیم. فکر می کنم امنیت کشورمان، امنیت ملتمان، همیشه برای این ریاست جمهوری تقدم خواهد داشت و این روشی است که او می خواهد در پیش بگیرد.»
2017-02-02 ساعت 13:41
ويزاي نامزدي جزو غير مهاجرتي محسوب ميشه؟پس تكليف ما چي ميشه?
نوع ويزا:نامزديk1
تاريخ ارسال مدرك:اگست ٢٠١٦ تاريخ مصاحبه:١٠ژانويه ٢٠١٧ تاريخ ورود:فوريه ٢٠١٧ تاريخ ازدواج:فوريه٢٠١٧ ارسال مدارك براي گرين كارت:مي ٢٠١٧ تاريخ انگشت نگاري: ٢٣ جون ٢٠١٧ دريافت نامه مصاحبه:اگست ٢٠١٧ دريافت مجوز كار و سفر:سپتامبر٢٠١٧ مصاحبه:٢٦سپتامبردريافت گرين كارت:يكهفته بعد از مصاحبه
2017-02-02 ساعت 13:51
اینم حکم صادره در دادگاه لس آنجلس برای 28 پناهجوی یمنی که در جیبوتی منتظر ورود به خاک آمریکا بودند که دادگاه دستور مهاجرتی ترامپ را نقض کرده و به آنها اجازه ورود داد
http://documents.latimes.com/read-federa...travel-ban the federal judge’s temporary restraining order against Trump’s travel ban FEB. 1, 2017 A federal judge in Los Angeles has added another legal challenge to President Trump’s controversial suspension of travel from a group of predominantly Muslim countries, issuing an emergency order that forbids government officials from enforcing many of the new rules. (2017-02-02 ساعت 13:41)negarak62 نوشته: ويزاي نامزدي جزو غير مهاجرتي محسوب ميشه؟پس تكليف ما چي ميشه? ﻧﺎﻣﺰﺩﻱ ﻣﻬﺎﺟﺮﺗﻴﻪ ﺩﺭﺳﺘﻪ ﺷﺮاﻳﻄ ﺩاﺭﻩ ﺑﺪ ﻣﻴﺸﻪ ﻭﻟﻲ ﺑﻨﻆﺮﻡ ﻭﻳﺰاﻫﺎﻱ ﺧﺎﻧﻮاﺩﮔﻲ و ﻧﺎﻣﺰﺩﻱ و اﺯﺩﻭاﺝ اﺯﻳﻦ ﻗﺎﻋﺪﻩ ﻣﺴﺘﺜﻨﻲ ﺧﻮاﻫﻨﺪ ﺑﻮﺩ اﺣﺘﻤﺎﻻ ﻭاﺳﻪ ﻻﺗﺎﺭﻱ , ﺩاﻧﺸﺠﻮﻳﻲ و ﺗﻮﺭﻳﺴﺘﻲ ﻣﺸﻜﻞ ﺩﺭﺳﺖ ﻛﻨﻦ , ﭼﻮﻥ ﺗﻮ ﻫﻴﭻ ﻗﺎﻧﻮﻧﻲ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﻧﺸﺪﻩ ﻛﻪ ﺯﻥ و ﺷﻮﻫﺮ ﺟﺪا ﻛﻨﻦ ﻣﻦ ﺩﻟﻢ ﺭﻭﺷﻨﻪ ﺧﻮﺩﻣﻢ اﻳﻦ ﺷﺮاﻳﻄ ﺭﻭ ﺩاﺭﻡ ﻓﻮﻗﺶ ﭘﺮﻭﺳﻪ ﺭﻭ ﺳﺨﺖ ﺗﺮ ﻣﻴﻜﻨﻦ |