.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
گفتگوی آزاد - آرشیو
|
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
2017-02-02 ساعت 14:30
دوستان ظاهرا اوضاع داره به نفع آقای ترامپ پیش می ره ، سر و صدا ها می خوابه و همه چیز در نهایت معلق می مونه تا پایان 90 روز
Catagory :F2B
Priority Date : 26APR2012 Case No : Yrv2013...... پس کی روزای خوب میاد؟ اصلا میاد عایا؟!!!
2017-02-02 ساعت 14:34
شما مطمئن باشيد هفته بعد با نشون دادن آتش زدن پرچم آمريكا توسط مردم ايران اوضاع كاملاً عوض ميشه
ترامپ داره لحظه شماري ميكنه براي ٩ صبح ٢٢ بهمن!
2017-02-02 ساعت 14:39
تشکر کنندگان: afshin007x ، eexaminee ، bhb32 ، Sudeh ، ....مهرشاد.... ، Sepidehsalehi ، daria ، negarak62
2017-02-02 ساعت 14:43
What I received from American Immigration Lawyers Association today:
"Effectively [sic] immediately and until additional guidance is received, you may not take final action on any petition or application where the applicant is a citizen or national of Syria, Iraq, Iran, Somalia, Yemen, Sudan, and Libya,” wrote Daniel M. Renaud, Associate Director of field operations for DHS’s office of U.S. Citizenship and Immigration Services. “Field offices may interview applicants for adjustment of status and other benefits according to current processing guidance and may process petitions and applications for individuals from these countries up to the point where a decision would be made.” “At that point, cases shall be placed on hold until further notice and will be shelved with specific NFTS codes which will be provided through the Regional Offices,” Renaud went on to say. “Offices are not permitted [to] make any final decision on affected cases to include approval, denial, withdrawal, or revocation.” “Please look for additional guidance later this weekend on how to process naturalization applicants from one of the seven countries listed above who are currently scheduled for oath ceremony or whose N-400s have been approved and they are pending scheduling of oath ceremony,” Renaud wrote. “We expect to issue more detailed guidance and procedures as needed in the coming days.”
2017-02-02 ساعت 14:47
(2017-02-02 ساعت 14:30)ایلیانا نوشته: دوستان ظاهرا اوضاع داره به نفع آقای ترامپ پیش می ره ، سر و صدا ها می خوابه و همه چیز در نهایت معلق می مونه تا پایان 90 روز ميشه بيشتر توضيح بدين كه چي شده ؟من از ديروز از خبرها جا موندم
تعداد افراد خودم
رویت قبولی :3may ارسال فرمها :30 may کیس نامبر 2017AS000020xx محل مصاحبه : انکاراتغيير توسط خود kcc به ابوظبي نامه دوم : ١٤ اكتبر تاريخ مصاحبه :٨ دسامبر نتيجه مصاحبه :جانم AP بقیه اش هم با خداااااااااااااا تشکر کنندگان: eexaminee
دوستان قدیمی یادشونه یه زمانی بحث میشد بینمون که برای آمریکا رفتن فقط به لاتاری گرین کارت دل نبندین و از طریق تحصیلی، کاری و سرمایه گذاری وغیره هم به فکر رفتن باشین، الان که به اون دوران فکر میکنم خندم میگیره، کسی که گرین کارت دستش هست رو راه نمیدن چه برسه به دانشجویی که چند سال زحمت کشیده و از سد تافل iBT بالای 100 و GRE نمره بالا بر اومده تا بورس کامل گرفته و الان نابود شده همه رویاهاش، خانواده هایی که دیگه نخواهند تونست همدیگرو ببینن و تیره و تار شدن روابط میان دو کشور و اون طوری که خواهیم دید روی هوا رفتن کل قانون لاتاری توسط دولت، مجلسین و دادگستری و سایر سازمانهای آمریکا که همه در دست جمهوری خواهان افتادند.
https://www.youtube.com/watch?v=c3r1q9lZhdo
2017-02-02 ساعت 14:48
(2017-02-02 ساعت 14:43)tabangigs نوشته: What I received from American Immigration Lawyers Association today: یعنی سیتیزنشیپی هم کنسل؟ تشکر کنندگان: eexaminee
2017-02-02 ساعت 14:48
(2017-02-02 ساعت 11:26)ali3875 نوشته: بیانیه جدید کاخ سفید درباره دارندگان «گرین کارت» ًپس فعلا شامل ويزاي مهاجرتي (پاكت زرد) نميشه؟
2017-02-02 ساعت 15:17
(2017-02-02 ساعت 10:51)lady65719 نوشته: من الان دوباره کیس نامبرمون رو تو سایت سفارت ترکیه زدم جالبه دیگه اون پیغام قبل رو نمی ده که فعلا پروسه اتون متوقف شده بلکه مثل قبل میگه شما در پروسه AP هستین، چرا؟ بادرود واحترام اگه بخوایم منطقی و خوشبینانه نگاه کنیم ، اینکه درپروسه اداری تعلیق ایجاد نشده (فقط5روز تعلیق شده وبررسیهای بیشتر اضافه شده) وپروسه درحال انجامه حتی شایدم با اضافه شدن بررسیهای دقیق تر که توسط پرزیدنت ترامپ اضافه شدن وممکنه پرزیدنت اززمانی که رای اوردن وانتخاب شدن میدونستن چه سختگیریهای بیشتریُ میخواستن اضافه کنن تا ازورود انسانهای افراطی وتندرو و... جلوگیری کنن که برای امنیت ما وخانوادهامون ومردم ازادیخواه وانساندوستِ امریکا مفیدو ضروریست......امیدوارم که همینطور باشه درضمن درمورد سوال دوم100٪همه میتونن کیسشون وارد کنن درسایت سفارت ترکیه چون اون متن per executive order..........ازاون بالای صفخه برداشته شده
CATEGORY : F2B
PRIORITY : 24 july 2006 CURRENT : 24 DECEMBER 2013 INTERVIEW : 26 MAY 2015 ANKARA STATUS: ADMINISTRATIVE PROCESSING 753 DAYS
2017-02-02 ساعت 15:37
Below are the actions taken in accordance with the Executive Order signed January 27, 2017.
CBP Executive Order Actions Recommended Denial of Boarding 940 Legal Permanent Resident (LPR) waivers 1,607 Visa holders granted waivers 81 (Statistics are valid as of 0700 hrs, February 1, 2017) Can USCIS continue refugee interviews of religious minorities and for countries with which we have an agreement? DHS and DOS continue to review the Executive Order and will conduct interviews as appropriate and consistent with the Executive Order. Will the U.S. accept emergency requests to process a refugee who will then travel? DHS and DOS will coordinate the processing of individual refugee cases which may be appropriate for travel consistent with the Executive Order. Can the exception for refugee admission be used in I-730 cases (family members following to join) for the petition of refugee/asylee relatives? These cases will be evaluated on a case-by-case basis. Does “from one of the seven countries” mean citizen, national or born in? Travelers are being treated according to the travel document they present. Does the Executive Order apply to those currently being adjudicated for naturalization? No. USCIS will continue to adjudicate N-400 applications for naturalization and administer the oath of citizenship consistent with prior practices. Does DHS have a comment on the protests happening at airports around the country? The Department of Homeland Security fully respects the rights of all people to voice their opinion within the confines of the law. What about refugees who are considered to be “in transit?” There are currently 872 refugees who are considered to be in transit who are scheduled to arrive in the United States this week. The Secretaries of State and DHS have coordinated and will process the 872 individuals consistent with the terms of the Executive Order, which we’ve operationalized by assessing each traveler on a case-by-case basis.
2017 , 2018 ,2019,2020
می رود راه پیوسته تا آن سو *** از دری کو شد رهش آغاز می رود او تا کجا تا کو *** من روان با او کنم آواز می روم من همره و همپو *** تا به دیدار کلان راهی ره همه این مقصد اما کو *** چه بگویم جز نه و آهی؟ * شعری از بیلبو بگینز - از آثار JRR TOLKIEN تشکر کنندگان: mulan1979
2017-02-02 ساعت 16:12
(2017-02-02 ساعت 14:48)Raha_s121 نوشته:خیر(2017-02-02 ساعت 11:26)ali3875 نوشته: بیانیه جدید کاخ سفید درباره دارندگان «گرین کارت»
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7 ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR CLAERANCE 201 Days دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا دریافت SSN هشت روز بعد از ورود San Jose-CA تشکر کنندگان: bhb32
2017-02-02 ساعت 16:31
(2017-02-02 ساعت 15:17)....مهرشاد.... نوشته:(2017-02-02 ساعت 10:51)lady65719 نوشته: من الان دوباره کیس نامبرمون رو تو سایت سفارت ترکیه زدم جالبه دیگه اون پیغام قبل رو نمی ده که فعلا پروسه اتون متوقف شده بلکه مثل قبل میگه شما در پروسه AP هستین، چرا؟ من متوجه تغییر نشدم میشه بگین مگه تو اون چند روز اول چه نوشته ای میومد؟
2017-02-02 ساعت 16:35
(2017-02-02 ساعت 10:52)lady65719 نوشته: ممکنه بقیه هم اگه میتونن چک کنن ببینن مال اونا هم درست شده یا نه؟ من هم الان چك كردم، واسه من هم اون پيغام كذايي نيست ديگه و واسه ٣١ ژانويه ميگه آپديت شده
2014AS78**:CN
سفارت:ابوظبی مصاحبه:هفته آخر جولای،اعضاء کیس:4نفر، نفر اصلی:خودم خودم ونفر سوم و چهارمreadyو همسرمap(سربازی،شغل خصوصی) آپدیتها:24جولای همه اعضا، 31 جولای:نفر اصلی،آگوست13،17،18همه اعضا19 فقط همسرم21 همه 24 آگوست نفر اول و سوم ایشود،25 نفر چهارم ایشود،26 آگوست فقط نفر اول آپدیت،28 آگوست نفر دوم آپدیت ژانويه ٢٠١٥ اقدام براي همسر F2A نوامبر ٢٠١٥ نامه كامپليت شدن ژانويه ٢٠١٧ مصاحبه آنكارا,AP تشکر کنندگان: bhb32 ، mulan1979 ، alireza_guitar
2017-02-02 ساعت 16:39
(2017-02-02 ساعت 15:17)....مهرشاد.... نوشته:(2017-02-02 ساعت 10:51)lady65719 نوشته: من الان دوباره کیس نامبرمون رو تو سایت سفارت ترکیه زدم جالبه دیگه اون پیغام قبل رو نمی ده که فعلا پروسه اتون متوقف شده بلکه مثل قبل میگه شما در پروسه AP هستین، چرا؟ سلام مال من هم درست شده...فک کنم خبر خوبیه تشکر کنندگان: onasiss ، ....مهرشاد.... ، bhb32 ، sina454 ، m_baghaei ، alireza_guitar
2017-02-02 ساعت 17:06
میشه بگین قبلا تو سایت سفارت ترکیه چه نوشته ای میزد؟
|