کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد - آرشیو
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
از اصگار فرهادی و ترانه علی دوستی چه خبر؟ هنوز روی پایه ی تحریم مراسم اسکارن یا تجدید نظر میکنن؟
تشکر کنندگان: ramin_red
(2017-02-05 ساعت 00:43)sce نوشته:  
(2017-02-05 ساعت 00:15)nikniknik نوشته:  بچه ها کسی سیم کارت بین الملل از فرودگاه امام تا حالا گرفته؟ آمریکا سیم کارت کار میکنه؟ من میخوام مادرم تلفن داشته باشه اینجا رسید.
مادر خانم من هم که چند روز آینده داره تنها میاد همین مشکل رو داره. حتما شماره خودتون رو بهش بدین تا حتی اگه شده بعد از رسیدن از یه ایرانی خواهش کنه که به شما زنگ بزنه. من یه ایمیل به cbp زدم و ازشون خواهش کردم بزارن موقع رسیدن من برم داخل. هنوز جوابی ندادن.

سلام
اگه اسمارت فون دارن كه ميتونن به واي فاي فرودگاه وصل شن. تا بخش Security Inspection كه اونجا تلفن خاموش بايد باشه.
لاتاري ٢٠١٣
تشکر کنندگان: ramin_red ، nikniknik
(2017-02-05 ساعت 01:27)فام مج نوشته:  دوستان ما پاسپورتهامون دست افیسر توی سفارت هستش،قبل از اینکه این مشکلات پیش بیاد پاسپورتهامون رو تحویل دادیم، و یک بار هم کلیر شدیم اما دوباره به حالت ap برگشتیم، بنظرتون ایمیل بدیم پاسپورتا رو پس بگیریم،؟ سفارت خودش هیچ ایمیلی خبری نداده تا حالا

سلام دوست عزیز
اگر امکان داره لطفا بفرمایید چه زمانی کلیر شدید؟
و سوال مهمتر اینکه چطور پاسپورت ها رو به سفارت ارسال کردید؟
خودتون تشریف بردید پست مربوطه یا پیکاپ کردید؟
که البته اگر خودتون رفته باشید الان هم باید تو شهر محل سفارت باشید.
انشاالله که پاسپورت رو همراه با ویزا دریافت خواهید کرد
Case number : 2017AS30**
رویت قبولی 4 May
ارسال فرم 6 Jun
کارنت  11 October
ایمیل از کی سی سی جهت نامه دوم  14 October
زمان مصاحبه 29 December
محل مصاحبه : آنکارا که به ایروان تغییر یافت
برنده : یک نفر
سربازی : ن ی ر و ی ا ن ت ظ ا م ی
مشغول در شرکت خصوصی
تحصیلات : کارشناسی
نتیجه  AP
دریافت ویزا 23 jun

ما و می و زاهدان و تقوا.          تا یار سر کدام دارد

تشکر کنندگان: alireza_guitar ، mulan1979
یک خواهش که از دوستان دارم اینه که اجازه بدن مطالب مربوط به تعلیق موقت ویزا که عنوان این تاپیک هست همچنان همین طور هم باقی بمونه. سوالات غیر مرتبط با این تاپیک یا خصوصی به افراد فرستاده بشه و یا در تاپیک مربوط به خودش ......اینجا کم کم داره نقش شلم شوربارو ایفا میکنه ....

انرژی مثبت یادتون نره
شماره کیس:         2017AS*5**
تعداد نفرات:           یک نفر
تشکر کنندگان: onasiss ، Ali--usa ، bhb32 ، victor2017
ای بابا این دفعه ترامپ شکایت کرده!
تشکر کنندگان: gbtm
یک موردی رو فکر کنم برای آرامش خیال دوستان لازم هست که بگم. طبیعی هست که ترامپ شاکی این حکم قاضی اخیر بوده باشه و کار به دادگاه تجدید نظر کشیده بشه. یکی از دوستان تحلیل بی بی سی فارسی رو بالاتر پست کرده بودند (امیدوارم همان طوری باشه که این وکیل گفته بودند)، که خوب در این صورت باز هم در صورت رفتن شکایت به دیوانعالی کشور، لغو شدن کامل این حکم احتمالش زیاد خواهد بود، انشالله.

اما بر اساس مقالاتی که تا الان خوندم و ترجمه اون رو اینجا براتون مینویسم، بیشترین بحث سر توهین ترامپ به سیستم قضایی امریکاست. همان طور که تا الان حتمن شماهم توئیتهای ترامپ رو خوندین با الفاظ بدی با قاضی صادر کننده این حکم صحبت کرده و اون رو به استهزاء گرفته. کاری که در دوران کمپین انتخاباتیش هم انجام داده بود و به یک قاضی دیگه هم توهین کرده بود. از طرفی دیگه ، در این مقالات با کارشناسان حقوقی مختلفی صحبت شده بود تا که بتونن دیدگاه بالانسی رو از هر دو طرف درباره سرنوشت این حکم بدست بیارن. غیر از یک کارشناس، باقی کارشناسان متفق القول بودند که این توهین ترامپ نوعی ساختار شکنی خطرناک محسوب میشه. گفته شده اگه اینطور بخواد پیش بره، به زودی هر فرد عادی این اجازه رو به خودش خواهد داد که به سیستم قضایی توهین کنه و یا دستورات اون رو به روش غیرقانونی و توهین آمیز به چالش بکشه. امری که بسیار برای کشور دموکراتیکی همچون آمریکا خطرناک خواهد بود.
از طرف دیگر، سخنگوی دادگستری در زمان اوباما هم گفته هرچند این توئیتها بهت آور هستند اما هرچی بیشتر ترامپ اینکار رو انجام بده، پیوستگی دموکراتها برای رد کردن نامزد انتخابی ترامپ برای کسب ریاست دادگاه عالی آمریکا بیشتر خواهد شد. بعدش هم تیکه انداخته که خوب پس ترامپ ادامه بده کارتو... همچنین، کارشناسان بیشتری هم هشدار دادند که تمام صحبتهای ترامپ بر علیه این نامزد در روز بررسی و تایید او به کار گرفته خواهد شد.
موضوع مهم دیگه اشاره شده هم اینه که قضات دادگستری فارغ از وابستگی جناحی، به مر قانون عمل میکنند. یک قاضی در مصاحبه گفت که قاضی صادر کننده حکم اخیر، در تمام عمرش قاضی بوده، همان طور که من هم هستم و ما به قانون عمل میکنیم. گفته شده که قضات، با تمام عدم وابستگی جناحیشون برای صدور حکم، بازهم انسان هستند و وقتی این هجمه رو بر علیه یکی از همکارانشون ببینند، مطمئنن تحت تاثیر قرار میگیرن و ممکنه روی رای صادره اونها تاثیر گذار باشه.
در پایان این طور نتیجه گرفتم که طبق بررسی های این مقالات، بیشتر کارشناسان مورد گفتگو قرار گرفته این حرکتها و صحبتهای ترامپ رو خطرناک برای دموکراسی امریکایی دونسته و گفته شده این کارهای ترامپ باید متوقف بشه تا متوجه بشه هیچ کسی فراتر از قانون نیست.

من هم امیدوارم در دادگاه تجدید نظر، حکم اولیه تایید بشه که در این صورت بسته شدن پرونده برای همیشه بهترین خبر برای افرادی خواهد بود که از طریق این دستور غیر قانونی مورد ظلم واقع شده بودند.

امید خودتونو از دست ندین و یادتون باشه، این دستور غیرقانونی در کشوری اتفاق افتاده که :

1- به شدت از افکار عمومی تاثیر میپذیره (همانطور که قاضی صادر کننده حکم هم تو حکمش به اعتراضات شدید مردم ارجاع داده بود) و در بدترین و بدبینانه ترین حالت هم اگه این حکم تایید بشه، بازهم این مردم هستند که به اعتراض خودشون ادامه میدن تا این حکم غیرقانونی در نهایت ملغی اعلام بشه.
2- سیستم قضایی پیچیده و در عین حال مستقلی داره که فراتر از های و هوی، به کتاب قانون مراجعه میکنه و حتا اگه یک قاضی هم بخواد به قولی موش بدوونه و رای قانونی نده غیر از این که با واکنش قانونی همکارانش مواجه خواهد شد، در نهایت ممکنه به از دست دادن سابقه قضاوتش و از دست دادن شغلش هم هم منجر بشه، که کمتر شخصی حاضر به انجام همچنین ریسکی هست(مگر اینکه بتونه از قانون فصل و یا تبصره ای بیاره) پس باز هم همون داستان اول که مر قانون بود وسط میاد. امری که از هفته گذشته تاکنون مشخص شده کار ترامپ غیرقانونی بوده .
3- غیر از یک دادگاه، همه دادگاههای دیگه حکم به ضرر دستور ترامپ داده بودند. حالا شما میتونی همین نمودار رو بزرگترش کنین تا درصد قبولی نظر ترامپ رو در دادگاههای پیشرو بتونین تا حدودی حدس بزنین (مخالفان90% = 10%ترامپ). پس:

با توجه به صحبتهای گفته شده و اگه اتفاقی خارج از شرایط موجود رخ نده، همچنان من امیدوار هستم که به زودی این قانون به طور کامل لغو خواهد شد. به امید اینکه اون روز رو همه ماها هرچه سریعتر حس و لمس کنیم.

انرژی مثبت یادتون نره
شماره کیس:         2017AS*5**
تعداد نفرات:           یک نفر
درود

به دنبال اعلام امروز وزارتخانه‌های خارجه و امنیت داخلی آمریکا، چند شرکت هواپیمایی عمده جهان، از جمله ایر فرانس، بریتیش ایرویز و خطوط هوایی امارات، اقدام به پذیرش مسافران این کشورها که دارای ویزای معتبر آمریکا هستند، کردند. Big Grin

منبع صدای آمریکا

به گفته به گفته انجمن وکلای مهاجرت آمریکا، افرادی که هفته پیش به آمریکا آمده‎اند و ویزای آنها به دلیل فرمان دونالد ترامپ لغو شده نیازی به درخواست دوباره ویزا ندارند و می‎توانند با همان ویزا و پر کردن فرم ۱۹۳ در فرودگاه وارد آمریکا شوند.

منبع بی بی سی

این نشون میده که ورزش کشتی چقدر واسه قضات امریکا مهمه(اینم یه شوخی واسه تلطیف شرایط)
دوستان ویزا به دست، این سری دیگه فرصت رو از دست ندید و امیدوارم با ورود از مرحله ویزا به مرحله گرین کارت، دیگه دغدغه و استرس نداشته باشید
باقی منتظران هم اندکی صبر شاید سحر نزدیک باشد
F2A
جامانده2015
ارسال
پانزدهم Feb2016
تایید دریافت
هجدهم Feb2016
آپروو بعد از 895 روز
Sad
تشکر کنندگان: bhb32 ، victor2017 ، sina454 ، alireza_guitar ، leader-m
من مادرم آینا ساعت 8 شب پرواز دارن ,به نظرتون قانون عوض میشه تا آون موقع؟
تشکر کنندگان: ....مهرشاد....
(2017-02-05 ساعت 07:08)nikniknik نوشته:  من مادرم آینا ساعت 8 شب پرواز دارن ,به نظرتون قانون عوض میشه تا آون موقع؟

امروز که اونجا تعطیله. بعید میدونم
باید دید از دوشنبه چه خبره
F2A
جامانده2015
ارسال
پانزدهم Feb2016
تایید دریافت
هجدهم Feb2016
آپروو بعد از 895 روز
Sad
[quote='nikniknik' pid='741652' dateline='1486262303']
من مادرم آینا ساعت 8 شب پرواز دارن ,به نظرتون قانون عوض میشه تا آون موقع؟
[/quote

سلام براحتي جوابي نميشه داد براي اين سوال ولي چيزي كه هست اينه كه چون پروسه برگزاري دادگاه تجديد نظر براي همچين حكمي چيز ساده اي نيست ممكنه از يكي دو روز آينده بايد منتظر جواب بود و تا اون زمان فرصت هنوز هست، نگران نباشيد و به اميد خدا مشكلي براي ايشون پيش نميا، ولي دست دست نكنيد و به سرعت ايشون رو راهي كنيد ??????
شماره کیس: ‎2017AS15XX‎
تاریخ رویت قبولی 10 ‎MAY‎
تعداد افراد: 2
کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان
تاریخ ارسال فرم: 24 May ‎‎
تاریخ مصاحبه: هفته اول ‎Nov
وضعيت: AP
آپديت:كيس اصلي ٦ فبريه و ٨ مي بوسيله ايميل، ٩ مي آپديت از kcc ١٠ مي آپديت از سمت سفارت و تبديل به or و بعد از چند ساعت كلير و دوباره ١٦ مي، ٢٦ مي بوسيله ايميل، تحويل پاسپورت به پست ٣١ مي، ١و ٢ ژوئن و در آخر ٥ ژوئن ٢٠١٧ ويزا ايشود (٢١٠ روز)
كيس همسرم آپديتها ١٠ مي، ١٦ مي، ٢٦ مي، ١ ژوئن، ٢ ژوئن، ٥ ژوئن، ٢٠ ژوئن با ايميل، ٢١ ژوئن تبديل به اور، ٢٢ ژوئن كلير ?????? و بعد از ٢٣٣ روز بالاخره همسر عزيزم هم ويزاش ايشود شد در تاريخ ٢٨ ژوئن ٢٠١٧
تشکر کنندگان: nikniknik ، mulan1979 ، leader-m
DHS Statement on Compliance with Recent Court Order
Release Date: February 4, 2017
For Immediate Release
Office of the Press Secretary

WASHINGTON - In accordance with the judge's ruling, DHS has suspended any and all actions implementing the affected sections of the Executive Order entitled, “Protecting the Nation from Foreign Terrorist Entry into the United States."

This includes actions to suspend passenger system rules that flag travelers for operational action subject to the Executive Order.

DHS personnel will resume inspection of travelers in accordance with standard policy and procedure.

At the earliest possible time, the Department of Justice intends to file an emergency stay of this order and defend the president's Executive Order, which is lawful and appropriate. The order is intended to protect the homeland and the American people, and the president has no higher duty and responsibility than to do so.

تشکر کنندگان: nikniknik ، bhb32 ، yami
(2017-02-05 ساعت 08:10)onasiss نوشته:  
(2017-02-05 ساعت 07:08)nikniknik نوشته:  من مادرم آینا ساعت 8 شب پرواز دارن ,به نظرتون قانون عوض میشه تا آون موقع؟
[/quote

سلام براحتي جوابي نميشه داد براي اين سوال ولي چيزي كه هست اينه كه چون پروسه برگزاري دادگاه تجديد نظر براي همچين حكمي چيز ساده اي نيست ممكنه از يكي دو روز آينده بايد منتظر جواب بود و تا اون زمان فرصت هنوز هست، نگران نباشيد و به اميد خدا مشكلي براي ايشون پيش نميا، ولي دست دست نكنيد و به سرعت ايشون رو راهي كنيد ??????
امیدوارم همینطور باشه. دیگه زودتر از پرواز نمیتونم بفرستمشون ,آگهمه دست خودم بود که با پرواز صبح میفرستادمشون ولی سنشان بالاست نمی تونستند. دوشنبه 9 صبح میرسن با وکیل مهاجرتم هماهنگ کردم بیاد فرودگاه. فقط خدا نکنه میرسن اینجا برشون نگردونن.
تشکر کنندگان: mulan1979 ، onasiss ، gbtm ، leader-m
گروه پاریزتراول در تلگرام :
بنظر نمی رسد تا پایان پروسه قانونی و حقوقی فرمان اجرایی ترامپ برای برندگان لاتاری که مصاحبه نرفتند گشایشی ایجاد شود.
@ParizTravel

من که متوجه نمیشم دقیقا منظور از این پیغام چی هست؟

(2017-02-05 ساعت 08:35)nikniknik نوشته:  
(2017-02-05 ساعت 08:10)onasiss نوشته:  
[/quote

امیدوارم همینطور باشه. دیگه زودتر از پرواز نمیتونم بفرستمشون ,آگهمه دست خودم بود که با پرواز صبح میفرستادمشون ولی سنشان بالاست نمی تونستند. دوشنبه 9 صبح میرسن با وکیل مهاجرتم هماهنگ کردم بیاد فرودگاه. فقط خدا نکنه میرسن اینجا برشون نگردونن.

انشاالله مشكلي پيش نمياد، البته منظورم از اينكه گفتم دست دست نكنيد اين بود كه خدايي نكرده پرواز رو جابجا نكنيد و طبق همون بليطي كه تهيه كرديد ايشون رو راهي كنيد ??????
شماره کیس: ‎2017AS15XX‎
تاریخ رویت قبولی 10 ‎MAY‎
تعداد افراد: 2
کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان
تاریخ ارسال فرم: 24 May ‎‎
تاریخ مصاحبه: هفته اول ‎Nov
وضعيت: AP
آپديت:كيس اصلي ٦ فبريه و ٨ مي بوسيله ايميل، ٩ مي آپديت از kcc ١٠ مي آپديت از سمت سفارت و تبديل به or و بعد از چند ساعت كلير و دوباره ١٦ مي، ٢٦ مي بوسيله ايميل، تحويل پاسپورت به پست ٣١ مي، ١و ٢ ژوئن و در آخر ٥ ژوئن ٢٠١٧ ويزا ايشود (٢١٠ روز)
كيس همسرم آپديتها ١٠ مي، ١٦ مي، ٢٦ مي، ١ ژوئن، ٢ ژوئن، ٥ ژوئن، ٢٠ ژوئن با ايميل، ٢١ ژوئن تبديل به اور، ٢٢ ژوئن كلير ?????? و بعد از ٢٣٣ روز بالاخره همسر عزيزم هم ويزاش ايشود شد در تاريخ ٢٨ ژوئن ٢٠١٧
تشکر کنندگان: nikniknik
(2017-02-05 ساعت 09:47)Ali--usa نوشته:  گروه پاریزتراول در تلگرام :
بنظر نمی رسد تا پایان پروسه قانونی و حقوقی فرمان اجرایی ترامپ برای برندگان لاتاری که مصاحبه نرفتند گشایشی ایجاد شود.
@ParizTravel

من که متوجه نمیشم دقیقا منظور از این پیغام چی هست؟

منظور اینه با در راستای لغو فرمان ترامپ توسط دادگاه فقط ورود افرادی که ویزا دارن مقدور شده. سفارت تا تعیین تکلیف کامل و فروکش کردن این جنجالها هیچ مصاحبه یا صدور ویزایی نخواهد داشت
تشکر کنندگان: gbtm ، mulan1979

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان