کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد - آرشیو
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
"سخنگوي وزارت امور خارجه: با صدور رواديد براي تيم ملي كشتي آمريكا موافقت شد"

من مطئنم اگه تيم ملي كشتي آمريكا بياد ايران مردم ما حسابي مهمون نوازي مي كنند حسابي تشويقشون مي كنن مطمئنم روزهاي به ياد ماندني براشون رقم ميزنند.

در جريان حكم اخير ترامپ، مردم آمريكا خيلي از ايراني ها حمايت كردن. نوبتي هم باشه نوبت ماست.

فرایند کاری کانسولگری ها به صورت سابق برگشت :

ویزاها صادر میشه .

اینم صفحه سایت : ضمیمه

فایل‌های پیوست پیش‌نمایش تصاویر

March.22 entered
تشکر کنندگان: خوش لحن ، mostafa2017 ، ekhveh ، sina454 ، mulan1979 ، Sasa-t ، leader-m
(2017-02-05 ساعت 10:18)آخشام نوشته:  
(2017-02-05 ساعت 09:47)Ali--usa نوشته:  گروه پاریزتراول در تلگرام :
بنظر نمی رسد تا پایان پروسه قانونی و حقوقی فرمان اجرایی ترامپ برای برندگان لاتاری که مصاحبه نرفتند گشایشی ایجاد شود.
@ParizTravel

من که متوجه نمیشم دقیقا منظور از این پیغام چی هست؟

منظور اینه با در راستای لغو فرمان ترامپ توسط دادگاه فقط ورود افرادی که ویزا دارن مقدور شده. سفارت تا تعیین تکلیف کامل و فروکش کردن این جنجالها هیچ مصاحبه یا صدور ویزایی نخواهد داشت

خب چرا کیسهای لاتاری؟ یعنی بقیه کیسها که مصاحبه نرفتن شامل حالشون نمیشه؟
پروسه قانونی یعنی 90 روز ؟ یا پایان دادگاه تجدید نظر؟

دوستان به نظرم مدیریت سایت اسم تاپیک رو هم به " اخذ بلیت آمریکا از آژانس های مسافرتی " تغییر بده بد نیست !
کل تاپیک شده بلیت خریدم ، ساعت 8 میرم ، کی میرسی آمریکا ؟ بوستون هوا خوبه؟ Big Grin چه خبر؟

تشکر کنندگان: ekhveh ، mulan1979 ، Mrcivil ، leader-m
(2017-02-05 ساعت 00:30)nikniknik نوشته:  
(2017-02-05 ساعت 00:26)alireza_guitar نوشته:  
(2017-02-05 ساعت 00:15)nikniknik نوشته:  بچه ها کسی سیم کارت بین الملل از فرودگاه امام تا حالا گرفته؟ آمریکا سیم کارت کار میکنه؟ من میخوام مادرم تلفن داشته باشه اینجا رسید.

حتی در صورت تهیه سیم کارت

براش لاین.وایبر. ایمو . واتس اپ...چنتا نصب کن و بهش یاد بده؛  اونجا احتمالا وای فای هست رایگان

داره همه رو ولی من میترسم نتونه وصل کنه به وای فای ,واسه همین میخوام سیم کارتم بگیرن. مادر من از آون است که بهش میگی حالا کلیک کن میگه با کدوم انگشت کلیک کنم!!!!!

فرودگاه امام ، الان باجه فروش سیم کارت بین المللی معتبر نداره
اگر نیاز دارید ، از جای دیگه ای تهیه کنید.
3  may  :  ?
c/n :   +6000
ds_260 : 20 may
Resubmit : 09  nov
Current : April
Interview : 16 jun
Embassy : ank >>>abudhabi
Status : in transit
نتیجه :  رشته ای بر گردنم افکنده دوست. میکشد هرجا که خاطرخواه اوست. رشته برگردن نه از بی مهری است. رشته عشق است و برگردن نکوست.
«خدایا بهترین ها رو به  همه ببخش ، به من هم ببخش
ای بخشاینده مهربان.
تشکر کنندگان: nikniknik ، mulan1979
(2017-02-05 ساعت 10:24)victor2017 نوشته:  فرایند کاری کانسولگری ها به صورت سابق برگشت :

ویزاها صادر میشه .

بچه هایی که دوبی مصاحبه دارند کیسشونو یه چک بکنن ببینند وقت مصاحبه اشون تغییری کرده یا نه
شماره کیس:         2017AS*5**
تعداد نفرات:           یک نفر
تشکر کنندگان: ekhveh ، mulan1979
(2017-02-05 ساعت 10:42)mostafa2017 نوشته:  
(2017-02-05 ساعت 10:24)victor2017 نوشته:  فرایند کاری کانسولگری ها به صورت سابق برگشت :

ویزاها صادر میشه .

بچه هایی که دوبی مصاحبه دارند کیسشونو یه چک بکنن ببینند وقت مصاحبه اشون تغییری کرده یا نه

برای کیس لاتاری ما که از همون روز اول تا الان تغییری نداشته همچنان نامه دوم بالا میاد و همون وقت و ساعت مصاحبه سر جاشه
همین الان هم چک کردم

تشکر کنندگان: mostafa2017 ، mulan1979 ، Mrcivil ، Paniz888
من همین الان دارم بلیط میگیرم برم ابوظبی پاسو دوباره بدم مهر بزنن، همونجا می مونم که تا گرفتم سوار شم برم دالاس.

وقت بسیار تنگه و سفارت فقط یکشنبه ها و سه شنبه ها می گیره گذرنامه رو.

کنسولگری هم گفته آقا طبق روال سابق ویزا صادر می شه و متن بالاشو که به ایرونیا ویزا نمی دن رو عوض کرده.

یا حق

آخرین پست قبل از سفارت جهت دریافت ویزا
March.22 entered
تشکر کنندگان: خوش لحن ، mulan1979 ، nikniknik ، Ali--usa ، sina454 ، gbtm ، bhb32 ، yami ، alireza_guitar ، Paniz888 ، leader-m
دوستانی که ویزا دارند و زمانش میگذره، از فرصت استفاده کنند.
برداشت من اینه که حکم قاضی واشنگتن پایدار نمی مونه.
البته، دستور اجرایی هم همینطور و مجبور میشه اصلاحش کنه.
ولی ممکنه زمان ببره.
موفق باشید
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: frz61 ، mulan1979 ، nikniknik ، gbtm ، bhb32 ، yami ، leader-m
(2017-02-04 ساعت 14:26)Mrs.sara نوشته:  
(2017-02-04 ساعت 10:21)vanima نوشته:  
(2017-02-04 ساعت 09:13)sina454 نوشته:  دوستانی که ویزا تو پاس شما خورده معطل نکنید تا این رای  از طریق دادگاه تجدید نظر رد نشده هر خط هوایی که شده استفاده کنید و به هرشهر آمریکا که بلیط صادر میشه پرواز کنید.کارا تون رو بزارید برای بعد که اوضاع اروم شد برمیگردید انشالله.
یا حق

أنشالله كه همه ويزادارها بتونن برن،،،،.

تكليف ماهايي كه وقت مصاحبمون كنسل شده چي ميشه؟ ? Sad

????? من که از بس گریه کردم سرم درد میکنه ... دلتنگم و غمگین و نمیدونم برای ماها چی میشه
منم همينطور ، من و نامزدم با كلي اميد رفتيم ارمنستان. طفلك همه كاراش و گذاشت اونجا و به اميد ويزا گرفتن با من اومد و تا به فرودگاه رسيديم إيميل سفارت اومد اونقدر گريه كردم كه نگو، ولي مجبور شديم بمونيم و الان باهم برگشتيم ايران شايد به اين اميد كه دوباره تَو اين چند روز عوض شه همه چي . اين همه هزينه و وقت و اميد از بين رفت...
نوع ویزا: k1
ارسال مدارک: 2016-Jun-28
Nov-16-2016: Approve
Case Number: 09-Dec-2016
تاریخ دریافت ایمیل از سفارت : 2017-jan-09
سفارت ارمنستان-ایروان
وقت سفارت: 2-feb.2017
Status: وقت مصاحبه كنسل شد
وقت مصاحبه دوم : 09-Feb-2017
به علت نقص در فرم Ds-160 مصاحبه نهائي در تاريخ 10 فبريه انجام شد.
نتيجه مصاحبه :  AP
تاریخ های اپدیت در سایت سیس:  14 , 15 , 17 ,23 فبريه، 2 مارچ، 10 مي
تاريخ كلير:
تاريخ صدور ويزا:
ورود با امريكا:
تشکر کنندگان: nikniknik ، mulan1979 ، Mrs.sara ، gozargah ، fb2016 ، bhb32 ، ramin_red ، leader-m
(2017-02-05 ساعت 11:05)victor2017 نوشته:  من همین الان دارم بلیط میگیرم برم ابوظبی پاسو دوباره بدم مهر بزنن، همونجا می مونم که تا گرفتم سوار شم برم دالاس.

وقت بسیار تنگه و سفارت فقط یکشنبه ها و سه شنبه ها می گیره گذرنامه رو.

کنسولگری هم گفته آقا طبق روال سابق ویزا صادر می شه و متن بالاشو که به ایرونیا ویزا نمی دن رو عوض کرده.

یا حق

آخرین پست قبل از سفارت جهت دریافت ویزا

انشالله موفق باشید
منتظر خبرهای خوش هستیم.

تشکر کنندگان: mulan1979 ، bhb32 ، Pegah123 ، leader-m
سازمان مهاجرت آمريكا امروز در اطلاعيه اي كه به كاركنان و وكلاي خود اين سازمان ابلاغ شده است از از سر گيريِ بررسي پرونده هاي گرين كارت و تغيير استاتوس براي متقاضيان داخل آمريكا داده است.

‎ اين خبر خوب شامل متقاضياني از داخل امريكا مي شود كه از چند روز پيش بررسي پرونده هاي گرين كارت آنها از طرق مختلف نظير اشتغال، ازدواج و سرمايه گذاري و استعداد هاي برتر به حالت تعليق درآمده بود. يعني افرادي كه فرمهاي ١٤٠ و ١٢٩ را براي دريافت گرين كارت و فرم ٤٨٥ رو براي تغيير استانوس خود ارسال كرده بودند. همچنين پرونده گرين كارت افرادي كه خارج از امريكا هستند ولي تقاضاي ورود به امريكا نكرده اند نيز به جريان خواهد افتاد.

‎همچنين سازمان مهاجرت به علت صدور قوانين ضد و نقيضي كه در روزهاي اخير منتشر شده است يك كنفرانس ويديويي براي وكلاي اين سازمان در تاريخ ٩ فوريه تدارك ديده كه ما سعي خواهيم كرد به محض انجام اين كنفرانس از طريق وكلاي همكارمون جزييات بيشتري رو در اختيار شما قرار دهيم.
اميدواريم به زودي شاهد رفع مشكلات متقاضيان ويزا و پناهندگي هم باشيم
Persian Americans : ایرانیان امریکا
تشکر کنندگان: mulan1979 ، Constantine ، bhb32
(2017-02-05 ساعت 11:24)sina454 نوشته:  سازمان مهاجرت آمريكا امروز در اطلاعيه اي كه به كاركنان و وكلاي خود اين سازمان ابلاغ شده است از از سر گيريِ بررسي پرونده هاي گرين كارت و تغيير استاتوس براي متقاضيان داخل آمريكا داده است.

‎ اين خبر خوب شامل متقاضياني از داخل امريكا مي شود كه از چند روز پيش بررسي پرونده هاي گرين كارت آنها از طرق مختلف نظير اشتغال، ازدواج و سرمايه گذاري و استعداد هاي برتر به حالت تعليق درآمده بود. يعني افرادي كه فرمهاي ١٤٠ و ١٢٩ را براي دريافت گرين كارت و فرم ٤٨٥ رو براي تغيير استانوس خود ارسال كرده بودند. همچنين پرونده گرين كارت افرادي كه خارج از امريكا هستند ولي تقاضاي ورود به امريكا نكرده اند نيز به جريان خواهد افتاد.

‎همچنين سازمان مهاجرت به علت صدور قوانين ضد و نقيضي كه در روزهاي اخير منتشر شده است يك كنفرانس ويديويي براي وكلاي اين سازمان در تاريخ ٩ فوريه تدارك ديده كه ما سعي خواهيم كرد به محض انجام اين كنفرانس از طريق وكلاي همكارمون جزييات بيشتري رو در اختيار شما قرار دهيم.
Persian Americans : ایرانیان آمریکا
ماهایی که وقت مصاحبمون کنسل شده بود باید چکار کنیم ؟ چجوری وقت میدن ؟
‎CR1
‎Ankara‎
شروع پرونده 8 ژانویه ‎2016‎
اپرو 25 جون 2016
نقص مدارک   22 اکتبر‎2016 ‎
ایمیل تایید مدارک  23 دسامبر 2016
دریافت ایمیل مصاحبه 30دسامبر 2016
تاریخ مصاحبه  آنکارا   27feb2017
نتیجه  AP
آپدیت  28feb و 2march
مصاحبه دوم 3march 2017
ایشود  3march 2017
تحویل گرفتن پاسپورت و ویزا از پست 4march 2017
ورود به آمریکا 5march 2017
دریافت گرین کارت 10 روز بعد از واریز مبلغ 220 دلار
تشکر کنندگان:
(2017-02-05 ساعت 11:31)Mrs.sara نوشته:  
(2017-02-05 ساعت 11:24)sina454 نوشته:  سازمان مهاجرت آمريكا امروز در اطلاعيه اي كه به كاركنان و وكلاي خود اين سازمان ابلاغ شده است از از سر گيريِ بررسي پرونده هاي گرين كارت و تغيير استاتوس براي متقاضيان داخل آمريكا داده است.

انشالله صبر کنید 9 فوریه خبرهای خوب در راهه
تشکر کنندگان: mulan1979 ، bhb32

از كجا ميتونيم بفهميم كه چطوري وقت سفارت ها و از سرگيري ويزاها از سر گرفته ميشه؟؟؟ به سفارت إيميل زديم ولي جوابي ندادن
نوع ویزا: k1
ارسال مدارک: 2016-Jun-28
Nov-16-2016: Approve
Case Number: 09-Dec-2016
تاریخ دریافت ایمیل از سفارت : 2017-jan-09
سفارت ارمنستان-ایروان
وقت سفارت: 2-feb.2017
Status: وقت مصاحبه كنسل شد
وقت مصاحبه دوم : 09-Feb-2017
به علت نقص در فرم Ds-160 مصاحبه نهائي در تاريخ 10 فبريه انجام شد.
نتيجه مصاحبه :  AP
تاریخ های اپدیت در سایت سیس:  14 , 15 , 17 ,23 فبريه، 2 مارچ، 10 مي
تاريخ كلير:
تاريخ صدور ويزا:
ورود با امريكا:
تشکر کنندگان: Mrs.sara
(2017-02-05 ساعت 11:38)vanima نوشته:  

از كجا ميتونيم بفهميم كه چطوري وقت سفارت ها و از سرگيري ويزاها از سر گرفته ميشه؟؟؟ به سفارت إيميل زديم ولي جوابي ندادن
سوال اصلی منم همینه ، اما نمیدونم چرا تاپیک پر شده از مطالب متفرقه ????? چجوری بفهمم کی وقت میدن ؟ وقت اصلی من ۲۷فوریه بود که کنسل شده بود
‎CR1
‎Ankara‎
شروع پرونده 8 ژانویه ‎2016‎
اپرو 25 جون 2016
نقص مدارک   22 اکتبر‎2016 ‎
ایمیل تایید مدارک  23 دسامبر 2016
دریافت ایمیل مصاحبه 30دسامبر 2016
تاریخ مصاحبه  آنکارا   27feb2017
نتیجه  AP
آپدیت  28feb و 2march
مصاحبه دوم 3march 2017
ایشود  3march 2017