کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد - آرشیو
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
(2017-02-05 ساعت 19:59)ziziii نوشته:  
(2017-02-05 ساعت 19:39)مهاجر سبز نوشته:  ziziii عزیز درست میگید شما تو دو تا لینک دیگه فقط از فبریه صحبت شده در زیر هر سه لینک رو گذاشتم
لینک شما با ذکر فبریه و مارچ
https://travel.state.gov/content/visas/e...ement.html

دو تا لینک دیگه که فقط در مورد فبریه صحبت شده
https://travel.state.gov/content/visas/e...rview.html
من هم با نظر دوستان موافقم که باید از کی سی سی سوال کرد.
دلیلی نداره که وقت ها از بین بره چون به جاش به کس دیگه ای که وقت نداده اند.
Mrs.sara عزیز دیگه استرس چی دارید یک لحظه به چند روز پیش فکر کنید که در چه موقیعتی بودیم و حالا در چه موقعیتی هستیم.

un linki ke faghat gofte Feb. baraye NVC hast, va uni ke Feb. va March ro shamel mishe KCC hast.

doostani ke vaghte mosahebatun cancel shode, bezudi be hame vaghte jadid midan Rolleyes baraye hamamun behtarinaro arezoo mikonam Shy
ممنونم دوست عزیزم . منم اگر خبری شد درجا بهتون میگم
‎CR1
‎Ankara‎
شروع پرونده 8 ژانویه ‎2016‎
اپرو 25 جون 2016
نقص مدارک   22 اکتبر‎2016 ‎
ایمیل تایید مدارک  23 دسامبر 2016
دریافت ایمیل مصاحبه 30دسامبر 2016
تاریخ مصاحبه  آنکارا   27feb2017
نتیجه  AP
آپدیت  28feb و 2march
مصاحبه دوم 3march 2017
ایشود  3march 2017
تحویل گرفتن پاسپورت و ویزا از پست 4march 2017
ورود به آمریکا 5march 2017
دریافت گرین کارت 10 روز بعد از واریز مبلغ 220 دلار
تشکر کنندگان:
(2017-02-05 ساعت 20:03)Sudeh نوشته:  
(2017-02-05 ساعت 19:59)ziziii نوشته:  
(2017-02-05 ساعت 19:39)مهاجر سبز نوشته:  ziziii عزیز درست میگید شما تو دو تا لینک دیگه فقط از فبریه صحبت شده در زیر هر سه لینک رو گذاشتم
لینک شما با ذکر فبریه و مارچ

دو تا لینک دیگه که فقط در مورد فبریه صحبت شده
من هم با نظر دوستان موافقم که باید از کی سی سی سوال کرد.
دلیلی نداره که وقت ها از بین بره چون به جاش به کس دیگه ای که وقت نداده اند.
Mrs.sara عزیز دیگه استرس چی دارید یک لحظه به چند روز پیش فکر کنید که در چه موقیعتی بودیم و حالا در چه موقعیتی هستیم.

un linki ke faghat gofte Feb. baraye NVC hast, va uni ke Feb. va March ro shamel mishe KCC hast.

doostani ke vaghte mosahebatun cancel shode, bezudi be hame vaghte jadid midan Rolleyes baraye hamatun behtarinaro arezoo mikonam Shy

زی زی عزیز خوش خبر باشی
امیدوارم وقتای همگیمون به زودی برگرده سر جاش!
دوستانی که وقتتون کنسل شده لطف کنین اکانتتون توی usvisa رو چک کنین و وقت مصاحبه دادن بهتون به ما هم بگین Rolleyes
خدا کنه زودتر این وضعیت آشفته و بلاتکلیف به خیر و خوشی تموم شه

من ۷ فوریه کانفرم شدم
تشکر کنندگان: nikniknik ، شهرادلیلا ، bhb32 ، mostafa2017
(2017-02-05 ساعت 18:51)Mrs.sara نوشته:  
(2017-02-05 ساعت 18:36)مهاجر سبز نوشته:  The Department of State had also, under the Executive Order, provisionally revoked all valid visas of nationals of those seven countries. That provisional revocation is now lifted, and those visas are now valid for travel to the United States by visa holders otherwise eligible. Individuals whose visas are expired, or were physically cancelled, must apply for a new visa at a U.S. embassy or consulate.

The Kentucky Consular Center cancelled all scheduled diversity visa interviews for these applicants scheduled in February 2017. The Kentucky Consular Center or U.S. Embassy contact those affected to reschedule interview appointments.

تا اینجا یعنی اینکه کسانی که فبریه قرار سفارتشون کنسل شده کی سی سی یا سفارت باهاشون تماس میگیره برای قرار ملاقات جدید.
خوب میشه از این متن برداشت کرد که قرار های مارچ سر جاش هست ولی قرار های فبریه همجنان کنسل هست تا قرار ملاقات جدید صادر بشه
واقعا الان کسی که 7 فبریه وقت سفارت داره چکار باید بکنه؟؟

منم ۲۷فوریه وقت مصاحبه داشتم . واقعن نمیدونم چکار کنیم . هیچ کسی هم نمیاد راهنمایی کنه از بس که مطالب متفرقه میزارن همه
دوست عزيز از امروز سفارت كارش رو طبق روال قبل شروع كرد و ختي صدور ويزا انجام شد.فقط افرادي كه تو اين مدت نتونستن برن سفارت كنسل شده اگه شما هنوز وقت سفارتتون نرسيده سر موعد بايد بريد .نياز به نامه ي جديد هم نيست با همون اينيل قبلي مراجعه كنيد اصلا هم نگران نباشيد.با اميد بهدا
Shy
تشکر کنندگان: خوش لحن ، bhb32 ، mulan1979
(2017-02-05 ساعت 20:21)HGhAzAl نوشته:  
(2017-02-05 ساعت 18:51)Mrs.sara نوشته:  
(2017-02-05 ساعت 18:36)مهاجر سبز نوشته:  The Department of State had also, under the Executive Order, provisionally revoked all valid visas of nationals of those seven countries. That provisional revocation is now lifted, and those visas are now valid for travel to the United States by visa holders otherwise eligible. Individuals whose visas are expired, or were physically cancelled, must apply for a new visa at a U.S. embassy or consulate.

The Kentucky Consular Center cancelled all scheduled diversity visa interviews for these applicants scheduled in February 2017. The Kentucky Consular Center or U.S. Embassy contact those affected to reschedule interview appointments.

تا اینجا یعنی اینکه کسانی که فبریه قرار سفارتشون کنسل شده کی سی سی یا سفارت باهاشون تماس میگیره برای قرار ملاقات جدید.
خوب میشه از این متن برداشت کرد که قرار های مارچ سر جاش هست ولی قرار های فبریه همجنان کنسل هست تا قرار ملاقات جدید صادر بشه
واقعا الان کسی که 7 فبریه وقت سفارت داره چکار باید بکنه؟؟

منم ۲۷فوریه وقت مصاحبه داشتم . واقعن نمیدونم چکار کنیم . هیچ کسی هم نمیاد راهنمایی کنه از بس که مطالب متفرقه میزارن همه
دوست عزيز از امروز سفارت كارش رو طبق روال قبل شروع كرد و ختي صدور ويزا انجام شد.فقط افرادي كه تو اين مدت نتونستن برن سفارت كنسل شده اگه شما هنوز وقت سفارتتون نرسيده سر موعد بايد بريد .نياز به نامه ي جديد هم نيست با همون اينيل قبلي مراجعه كنيد اصلا هم نگران نباشيد.با اميد بهدا

dooste aziz shoma az sefarat porsidin? man vaghte mosahebam nareside vali motmaen nostam vaghte ghablio behem bedan
K1
‎ارسال مدارک: Jul. 2016
‎اپروو: Oct.
‎کیس نامبر: Nov.
‎مصاحبه: Feb. 2017 ، آنکارا
‎ورود به امریکا: March 2017.
‎ارسال مدارک گرین کارت موقت :April 2017.
‎انگشت نگاری:  May 2017
‎مصاحبه: July 2017
دریافت گرین کارت موقت: یک هفته بعد از مصاحبه
ارسال مدارک گرین کارت دائم:April 2019
گرین کارت دائم : May 2020
ارسال مدارک سیتیزن شدن: May 2020
مصاحبه سیتیزنی و مراسم قسم و دریافت سرتیفیکیت (همزمان باهم در یک زمان در اداره مهاجرت انجام شد بدلیل شرایط کرونا) : October 2020  Rolleyes
تشکر کنندگان:
(2017-02-05 ساعت 20:13)Constantine نوشته:  
(2017-02-05 ساعت 19:59)ziziii نوشته:  un linki ke faghat gofte Feb. baraye NVC hast, va uni ke Feb. va March ro shamel mishe KCC hast.

doostani ke vaghte mosahebatun cancel shode, bezudi be hame vaghte jadid midan Rolleyes baraye hamatun behtarinaro arezoo mikonam Shy

زی زی عزیز خوش خبر باشی
دوستانی که وقتتون کنسل شده لطف کنین اکانتتون توی usvisa رو چک کنین و وقت مصاحبه دادن بهتون به ما هم بگین Rolleyes

من ۷ فوریه کانفرم شدم
دوستان عزيزم اصلا نيازي به اينيل نيست سفارت با همون متن اينيل قبلي همه رو پذيرش ميكنه نگران نباشيد دوستان امروز انجام دادن و بخير بوده.استرس رو بزاريد كنار و متمركز كارتون باشيد.
ارزوي موفقيت براي همه
Shy
تشکر کنندگان: شهرادلیلا ، Mrs.sara ، bhb32 ، mulan1979
آیا کسی بوده که پاسپورتش برای صدور ویزا در این چند روز تو سفارت در ایروان باشه ؟
تشکر کنندگان: mulan1979
یکی از اقوام من دو روز دیگه وقت مصاحبه اشه که کنسل شده بود یعنی بره؟
کسی امروز رفته؟
تشکر کنندگان: bhb32 ، mulan1979
(2017-02-05 ساعت 20:37)lady65719 نوشته:  یکی از اقوام من دو روز دیگه وقت مصاحبه اشه که کنسل شده بود یعنی بره؟
کسی امروز رفته؟

از بستگان ما امروز رفتن دبي
ويزاي غير مهاجرتي
تاريخ مصاحبه فردا
نتيجه رو اعلام ميكنم
Cat.: F2A. Priority Date: May, 2014
Interview: YEREVAN. July, 2016 - AP
سربازي: معافيت كفالت. شغل: خصوصي 
دوخطي: 15 دسامبر 2017 
او آر:‌ 18 دسامبر 2017 
دريافت ايميل ويور: 19 دسامبر 2017 
درخواست اطلاعات مسافرت ها: 6 فوريه 2018 
تبديل از اوآر به اسلش: 8 فوريه 2018
(2017-02-05 ساعت 20:26)ziziii نوشته:  
(2017-02-05 ساعت 20:21)HGhAzAl نوشته:  
(2017-02-05 ساعت 18:51)Mrs.sara نوشته:  منم ۲۷فوریه وقت مصاحبه داشتم . واقعن نمیدونم چکار کنیم . هیچ کسی هم نمیاد راهنمایی کنه از بس که مطالب متفرقه میزارن همه

dooste aziz shoma az sefarat porsidin? man vaghte mosahebam nareside vali motmaen nostam vaghte ghablio behem bedan
بله عزيزم دوستم امروز رفت سفارت و مصاحبشم انجام شد من خودمم اخر ماه فوريه مصاخبه ام هست و مشكلي نيست اگر وقتتون نرسيده سر تايمتون بريد سفارت
Shy
تشکر کنندگان: bhb32 ، Mrs.sara ، mulan1979 ، فام مج ، ramin_red ، mrticoen ، alireza_guitar
(2017-02-05 ساعت 21:49)HGhAzAl نوشته:  
(2017-02-05 ساعت 20:21)HGhAzAl نوشته:  دوست عزيز از امروز سفارت كارش رو طبق روال قبل شروع كرد و ختي صدور ويزا انجام شد.فقط افرادي كه تو اين مدت نتونستن برن سفارت كنسل شده اگه شما هنوز وقت سفارتتون نرسيده سر موعد بايد بريد .نياز به نامه ي جديد هم نيست با همون اينيل قبلي مراجعه كنيد اصلا هم نگران نباشيد.با اميد بهدا

بله عزيزم دوستم امروز رفت سفارت و مصاحبشم انجام شد من خودمم اخر ماه فوريه مصاخبه ام هست و مشكلي نيست اگر وقتتون نرسيده سر تايمتون بريد سفارت
امروز دوستان مصاحبه شده و ويزا هم گرفتن
Shy
تشکر کنندگان: ziziii ، mulan1979 ، فام مج ، ramin_red ، alireza_guitar
(2017-02-05 ساعت 20:28)HGhAzAl نوشته:  
(2017-02-05 ساعت 20:03)Sudeh نوشته:  زی زی عزیز خوش خبر باشی

من ۷ فوریه کانفرم شدم
دوستان عزيزم اصلا نيازي به اينيل نيست سفارت با همون متن اينيل قبلي همه رو پذيرش ميكنه نگران نباشيد دوستان امروز انجام دادن و بخير بوده.استرس رو بزاريد كنار و متمركز كارتون باشيد.
ارزوي موفقيت براي همه
سلام
چطوری هفت فوریه کانفرم شدین؟چیکار کردین؟ به سفارت میل زدین؟کدوم سفارت بودین ؟
ممکنه سریع راهنمایی کنین؟
خیلی فوریه
یکی از اقوام ما هم هفت فوریه در ارمنستان مصاحبه داره، نمی دونه فردا بره یا نه
لطفا راهنمایی کنین که چیکار باید بکنیم برای کانفرم؟
تشکر کنندگان: bhb32 ، mulan1979 ، ramin_red
مدیکال هم که نداره چون زمانش سوخته چی میشه ایا بدون مدیکال میشه؟نقص مدارک میخوره؟میتونه همونجا روز بعدش بره مدیکال رو انجام بده و مدارکش رو به سفارت تحویل بده؟
تشکر کنندگان: ramin_red
(2017-02-05 ساعت 19:59)ziziii نوشته:  un linki ke faghat gofte Feb. baraye NVC hast, va uni ke Feb. va March ro shamel mishe KCC hast.

زی زی عزیز خوش خبر باشی

من ۷ فوریه کانفرم شدم
سلام بچه ها من حسابي گيج شدم بالاخره مصاحبه ما كنسله يا نه؟ تو سايت ابوظبي يعني همونجايي كه واشه پيكاپ پاسپورت ثبت نام كرديم بايد چك كنيم؟؟؟؟؟ خوب براي ما وقت مصاحبه سرجاشه. اين واقعيعه يا نه؟ خواهش ميكنم راهنمايي كنيد
شماره کیس: ‎2017AS32XX  ‎
تاریخ رویت قبولی:  ‎2016 ‎July 12‎
برنده اصلی: همسر (مرد)
تعداد افراد کیس:  2
کنسولگری:  آنکارا تغییر به ابوظبی توسط خودمون
تاریخ ارسال فرم:   ‎2016 ‎July 14
کارنت شدن کیس: 2016 9Nov‎
تاریخ دریافت نامه دوم: ‎20 Dec 2016
تاریخ مصاحبه: ‎2017 ‎Feb 12
نتیجه مصاحبه: AP‎
21 جولای دوخطی
23جولای آپدیت و تبدیل به یک خطی و OR
مقصد: هیوستون شاید هم دالاس
issued: 09.09.2017
visa: 09.14.2017
arrival to USA: 10.10.2017
تشکر کنندگان: lady65719 ، mulan1979 ، bhb32 ، ramin_red
(2017-02-05 ساعت 21:49)HGhAzAl نوشته:  
(2017-02-05 ساعت 20:21)HGhAzAl نوشته:  دوست عزيز از امروز سفارت كارش رو طبق روال قبل شروع كرد و ختي صدور ويزا انجام شد.فقط افرادي كه تو اين مدت نتونستن برن سفارت كنسل شده اگه شما هنوز وقت سفارتتون نرسيده سر موعد بايد بريد .نياز به نامه ي جديد هم نيست با همون اينيل قبلي مراجعه كنيد اصلا هم نگران نباشيد.با اميد بهدا

خداوند از دهنتون بشنوه ، یعنی واقعن از خداوند میطلبم اوضاع خوب پیش بره طی روزهای آینده و منم ۲۷فوریه برم سفارت برا مصاحبه
‎CR1
‎Ankara‎
شروع پرونده 8 ژانویه ‎2016‎
اپرو 25 جون 2016
نقص مدارک   22 اکتبر‎2016 ‎
ایمیل تایید مدارک  23 دسامبر 2016
دریافت ایمیل مصاحبه 30دسامبر 2016
تاریخ مصاحبه  آنکارا   27feb2017
نتیجه  AP
آپدیت  28feb و 2march
مصاحبه دوم 3march 2017
ایشود  3march 2017
تحویل گرفتن پاسپورت و ویزا از پست 4march 2017
ورود به آمریکا 5march 2017
دریافت گرین کارت 10 روز بعد از واریز مبلغ 220 دلار
تشکر کنندگان: mulan1979 ، bhb32 ، فام مج ، ramin_red ، Sudeh
(2017-02-05 ساعت 22:22)lady65719 نوشته:  مدیکال هم که نداره چون زمانش سوخته چی میشه ایا بدون مدیکال میشه؟نقص مدارک میخوره؟میتونه همونجا روز بعدش بره مدیکال رو انجام بده و مدارکش رو به سفارت تحویل بده؟

مديكال مدركي نيست كه لازم باشه همون روز مصاحبه تحويل داده بشه من مصاحبم ٢٩نوامبر سه شنبه بود اما مديكالم پنج شنبه اماده شده بود اما مشكلي نبود اصلا قبلشم ايميل زده بودم به سفارت و بهشون توضيح دادم كه گفتن مشكلي نيست
تشکر کنندگان: mulan1979 ، bhb32 ، ramin_red ، Sudeh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان