کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد - آرشیو
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
(2017-02-05 ساعت 18:59)Mrs.sara نوشته:  
(2017-02-05 ساعت 18:53)farzadmohajer نوشته:  
(2017-02-05 ساعت 18:51)Mrs.sara نوشته:  منم ۲۷فوریه وقت مصاحبه داشتم . واقعن نمیدونم چکار کنیم . هیچ کسی هم نمیاد راهنمایی کنه از بس که مطالب متفرقه میزارن همه
یه ایمیل بزنید اوکی میشه ... به kcc

?گیج شدم ، به چه آدرسی ایمیل بزنم آخه ؟ تو رو بخدا راهنماییم کنید . شوهرم میگه تا دوشنبه تعطیلن ولی من از استرس دارم میمیرم . دقیقن از کجا بفهمیم ؟

دوست عزیر
اگر قبلا وقت مصاحبه در آنکارا داشتید پیشنهاد می کنم یک تماس با سفارت در آنکارا بگیرید. از طریق Contact Form (از طریق لینک زیر) و یا تلفن.

https://tr.usembassy.gov/visas/contact-i...a-section/
کتگوری:             EB 2-NIW
تاریخ اپلای:         15 دسامبر 2015
تاریخ مصاحبه:     24 اکتبر 2016
محل مصاحبه:     آنکارا
نتیجه مصاحبه:    AP
آپدیتها:               تبدیل به وضعیت دوخطی: 10 ژانویه 2017، تبدیل به وضعیت OR  ا:  13 ژانویه 2017،
دریافت ایمیل:     17 ژانویه 2017
تشکر کنندگان: Mrs.sara ، mulan1979 ، bhb32 ، ramin_red
(2017-02-05 ساعت 22:43)behz_mohaj نوشته:  
(2017-02-05 ساعت 18:53)farzadmohajer نوشته:  یه ایمیل بزنید اوکی میشه ... به kcc

?گیج شدم ، به چه آدرسی ایمیل بزنم آخه ؟ تو رو بخدا راهنماییم کنید . شوهرم میگه تا دوشنبه تعطیلن ولی من از استرس دارم میمیرم . دقیقن از کجا بفهمیم ؟

دوست عزیر
اگر قبلا وقت مصاحبه در آنکارا داشتید پیشنهاد می کنم یک تماس با سفارت در آنکارا بگیرید. از طریق Contact Form (از طریق لینک زیر) و یا تلفن.

نه مصاحبمون ابوظبيه چكار كنم؟؟؟؟؟
شماره کیس: ‎2017AS32XX  ‎
تاریخ رویت قبولی:  ‎2016 ‎July 12‎
برنده اصلی: همسر (مرد)
تعداد افراد کیس:  2
کنسولگری:  آنکارا تغییر به ابوظبی توسط خودمون
تاریخ ارسال فرم:   ‎2016 ‎July 14
کارنت شدن کیس: 2016 9Nov‎
تاریخ دریافت نامه دوم: ‎20 Dec 2016
تاریخ مصاحبه: ‎2017 ‎Feb 12
نتیجه مصاحبه: AP‎
21 جولای دوخطی
23جولای آپدیت و تبدیل به یک خطی و OR
مقصد: هیوستون شاید هم دالاس
issued: 09.09.2017
visa: 09.14.2017
arrival to USA: 10.10.2017
تشکر کنندگان: ramin_red
(2017-02-05 ساعت 22:47)MOZHDEHHHHHH نوشته:  
(2017-02-05 ساعت 22:43)behz_mohaj نوشته:  
(2017-02-05 ساعت 18:59)Mrs.sara نوشته:  ?گیج شدم ، به چه آدرسی ایمیل بزنم آخه ؟ تو رو بخدا راهنماییم کنید . شوهرم میگه تا دوشنبه تعطیلن ولی من از استرس دارم میمیرم . دقیقن از کجا بفهمیم ؟

دوست عزیر

نه مصاحبمون ابوظبيه چكار كنم؟؟؟؟؟

قاعدتا باید سفارت ابوظبی هم مشابه همین روش تماس را داشته باشد.
کتگوری:             EB 2-NIW
تاریخ اپلای:         15 دسامبر 2015
تاریخ مصاحبه:     24 اکتبر 2016
محل مصاحبه:     آنکارا
نتیجه مصاحبه:    AP
آپدیتها:               تبدیل به وضعیت دوخطی: 10 ژانویه 2017، تبدیل به وضعیت OR  ا:  13 ژانویه 2017،
دریافت ایمیل:     17 ژانویه 2017
تشکر کنندگان: ramin_red
(2017-02-05 ساعت 18:53)farzadmohajer نوشته:  
(2017-02-05 ساعت 18:51)Mrs.sara نوشته:  منم ۲۷فوریه وقت مصاحبه داشتم . واقعن نمیدونم چکار کنیم . هیچ کسی هم نمیاد راهنمایی کنه از بس که مطالب متفرقه میزارن همه
یه ایمیل بزنید اوکی میشه ... به kcc

فکر کنم ربطی به kcc نداره باید به سفارتتون ایمیل بدید اونا هم حتما قبل از مصاحبه جوابتون رو میدن. چون توی سایت کی سی سی نوشته منتظر دریافت ایمیل از سفارتتون برای دریافت وقت جدید باشید. و اگه ایمیل دریافت نکردید باید برید مصاحبه چون کی سی سی نوشته به حالت اول برگشته
کیس نامبر: 2017AS1xx
تعدادافراد کیس: 2 نفر
تاریخ رویت قبولی:3/May
تاریخ ارسال فرم 260:28/May
تاریخ کارنت:August
تاریخ دریافت نامه دوم:14/October
تاریخ مصاحبه: ِDecember5
وضعیت: AP
ویزا دریافت شد 15/Apr/2017
تشکر کنندگان: ramin_red ، mulan1979
دوستان عزيز توجه فرمايند آنچه در دادگاه تجديدنظر درخواست رئيس جمهور رد شده درخواست فوري رئيس جمهور براي بازگرداندن راي قاضي بوده است. دادگاه همچنان سرفرصت به بررسي درخواست رئيس جمهور براي بازگرداندن راي خواهد پرداخت و هرگونه تغييري در راي صادره ممكن است.
لذا همچنان توصيه مي شود كساني كه داراي ويزا (مهاجرتي و يا غيرمهاجرتي) در پاسپورتشان هستند به هيچ عنوان درنگ نكرده و قبل از هرگونه تغييري خود را به كشور آمريكا برسانند.
اين مساله را به گوش دوستان و آشنايان خود برسانيد تا كسي از اين فرصت ايجاد شده بي خبر نماند.
با آرزوي موفقيت
طاهركاملي
@EB5USA
Case:cr1
Uscis recevied:4february 2016
Approved:2june2016
NVC welcome letter:12july2016
Case number:14september2016
Email naghse madrak:26november2016
Emaile naghse madrake boland bala?:4february 2017
تشکر کنندگان: ramin_red ، sina454 ، yami ، mulan1979 ، daria
(2017-02-05 ساعت 14:45)amirhm7 نوشته:  
(2017-02-05 ساعت 11:47)nikniknik نوشته:  
(2017-02-05 ساعت 11:43)Mrs.sara نوشته:  
(2017-02-05 ساعت 11:38)vanima نوشته:  از كجا ميتونيم بفهميم كه چطوري وقت سفارت ها و از سرگيري ويزاها از سر گرفته ميشه؟؟؟ به سفارت إيميل زديم ولي جوابي ندادن
سوال اصلی منم همینه ، اما نمیدونم چرا تاپیک پر شده از مطالب متفرقه ????? چجوری بفهمم کی وقت میدن ؟ وقت اصلی من ۲۷فوریه بود که کنسل شده بود

وقت ما ۲۷ فوریه بود و کنسل کردن.زنم بارداره و دکتر با نامه گفته باید بیاد.حالا بیان وقت دوباره بگیرمگه میشه به این راحتی.اصلا نمی دانم چکار کنم.
اینقدر حرفای ضد و نقیض اینجا میزنن که ادم نمیفهمه . باید ادمین بگه لطفا اخبار با منابع غیر رسمی نذارن دوستان. چون هم گمراه کننده هست هم ازار دهنده
نوع ویزا: k1
ارسال مدارک: 2016-Jun-28
Nov-16-2016: Approve
Case Number: 09-Dec-2016
تاریخ دریافت ایمیل از سفارت : 2017-jan-09
سفارت ارمنستان-ایروان
وقت سفارت: 2-feb.2017
Status: وقت مصاحبه كنسل شد
وقت مصاحبه دوم : 09-Feb-2017
به علت نقص در فرم Ds-160 مصاحبه نهائي در تاريخ 10 فبريه انجام شد.
نتيجه مصاحبه :  AP
تاریخ های اپدیت در سایت سیس:  14 , 15 , 17 ,23 فبريه، 2 مارچ، 10 مي
تاريخ كلير:
تاريخ صدور ويزا:
ورود با امريكا:
تشکر کنندگان: MOZHDEHHHHHH
(2017-02-05 ساعت 21:49)HGhAzAl نوشته:  
(2017-02-05 ساعت 20:26)ziziii نوشته:  
(2017-02-05 ساعت 20:21)HGhAzAl نوشته:  دوست عزيز از امروز سفارت كارش رو طبق روال قبل شروع كرد و ختي صدور ويزا انجام شد.فقط افرادي كه تو اين مدت نتونستن برن سفارت كنسل شده اگه شما هنوز وقت سفارتتون نرسيده سر موعد بايد بريد .نياز به نامه ي جديد هم نيست با همون اينيل قبلي مراجعه كنيد اصلا هم نگران نباشيد.با اميد بهدا

dooste aziz shoma az sefarat porsidin? man vaghte mosahebam nareside vali motmaen nostam vaghte ghablio behem bedan
بله عزيزم دوستم امروز رفت سفارت و مصاحبشم انجام شد من خودمم اخر ماه فوريه مصاخبه ام هست و مشكلي نيست اگر وقتتون نرسيده سر تايمتون بريد سفارت

دوستانی که وقت مصاحبه دارید اگر قرار بود کنسل بشه تا الان باید بهتون ایمیل میزدن. اگر سفارت ایمیلی نزده پس حتما برید. به امید خدا کارتون درست شه و ما رو هم در جریان بذارید. من وقت مصاحبه ام 2 فبریه بود که هم سفارت و هم ویزا سنتر بهم ایمیل زد و کنسل کرد.
نوع ویزا: k1
ارسال مدارک: 2016-Jun-28
Nov-16-2016: Approve
Case Number: 09-Dec-2016
تاریخ دریافت ایمیل از سفارت : 2017-jan-09
سفارت ارمنستان-ایروان
وقت سفارت: 2-feb.2017
Status: وقت مصاحبه كنسل شد
وقت مصاحبه دوم : 09-Feb-2017
به علت نقص در فرم Ds-160 مصاحبه نهائي در تاريخ 10 فبريه انجام شد.
نتيجه مصاحبه :  AP
تاریخ های اپدیت در سایت سیس:  14 , 15 , 17 ,23 فبريه، 2 مارچ، 10 مي
تاريخ كلير:
تاريخ صدور ويزا:
ورود با امريكا:
تشکر کنندگان: mulan1979
دوستان امیدوارم همه چی به خوبی پیش بره . سوالی داشتم اگر چنانچه اقای ترامپ بتواند در دادگاه فردا پیروز بشود چه سرنوشتی برای کسانی می تونه باشه که هنوز به مصاحبه نرفتن پیش بیاد؟ ایا دوباره به وضعیت قبل بر می گرده ؟ یا ..... نمی دونم کسی از دوستان اطلاعات کافی داره ؟ راستش نگرانم ! بهر صورت اقای ترامپ رئیس جمهوره و ادمه ثروتمندیه و می تونه نفوذ داشته باشه ! نمی دونم . بههرحال ...
امارات متحده عربی (دوبی)

تنها به تقاضای ایرانی هایی که یکی از این زبان های را صحبت می کنند رسیدگی می کند: عربی, انگلیسی, فارسی
قرار ملاقات بعدی موجود برای دانشجویان ایرانی: 30 آوریل, 2017
در حال حاصر زمان خالی برای تعیین وقت وجود ندارد.

مأموریت ارمنستان (ایروان)

تنها به تقاضای ایرانی هایی که یکی از این زبان های را صحبت می کنند رسیدگی می کند: انگلیسی, فارسی, ارمنی
قرار ملاقات بعدی موجود برای دانشجویان ایرانی: 03 مارس, 2017
قرار ملاقات بعدی موجود برای همه دسته بندی های دیگر رواديد: 17 فوریه, 2017

مأموریت ترکیه (آنکارا)

تنها به تقاضای ایرانی هایی که یکی از این زبان های را صحبت می کنند رسیدگی می کند: ترکی, انگلیسی, فارسی
2017 , 2018 ,2019,2020
می رود راه پیوسته تا آن سو  *** از دری کو شد رهش آغاز
می رود او تا کجا تا کو       *** من روان با او کنم آواز
می روم من همره و همپو     *** تا به دیدار کلان راهی
ره همه این مقصد اما کو      *** چه بگویم جز نه و آهی؟
* شعری از بیلبو بگینز - از آثار JRR TOLKIEN
تشکر کنندگان: gbtm ، copol ، mulan1979 ، m_baghaei
(2017-02-06 ساعت 00:56)raman_np نوشته:  دوستان امیدوارم همه چی به خوبی پیش بره . سوالی داشتم اگر چنانچه اقای ترامپ بتواند در دادگاه فردا پیروز بشود چه سرنوشتی برای کسانی می تونه باشه که هنوز به مصاحبه نرفتن پیش بیاد؟ ایا دوباره به وضعیت قبل بر می گرده ؟ یا ..... نمی دونم کسی از دوستان اطلاعات کافی داره ؟ راستش نگرانم ! بهر صورت اقای ترامپ رئیس جمهوره و ادمه ثروتمندیه و می تونه نفوذ داشته باشه ! نمی دونم . بههرحال ...

دوست عزیز بعد از رای دادگاه استیناف در صورت پیروزی ترامپ کلیه قوانین فرمان اجرایی مجددا لازم الاجرا میشه یعنی همون مشکلات بر میگردند سر جاشون ، در صورت پیروزی مردم قوانین تا یک ماه آینده که زمان مشخص‌شده در دادگاه فدرال هست اجرایی نخواهد شد، در هر دو حال طرفین میتونن درخواست تجدید نظر در دادگاه بالاتری رو ارایه بدن که در واقع میشه دادگاه عالی با همون سوپریم کورت تا زمانی هم که پرونده به دادگاه عالی بره نتیجه این دادگاه بصورت قانون اجرا میشه، در نهایت دادگاه عالی در صورت درخواست یکی از طرفین که باخته تصمیم نهایی رو خواهد گرفت.
شماره کیس: ‎2017AS48XX  ‎
تاریخ رویت قبولی:  ‎2016 may 4‎
تعداد افراد کیس:  2
کنسولگری:  آنکارا
اولین تاریخ ارسال فرم:   ‎2016  may 17
آخرین تاریخ ارسال فرم:  ‎2016  may 21
کارنت شدن کیس: ‎2017  feb 8
تاریخ دریافت نامه دوم: ‎2017  March 28
تاریخ و محل مصاحبه: ‎2017  may 3 ANKARA
آپدیت ها: 29 مارچ,10 ,11 ,13 آپریل, 5,4,3 می
نتیجه: AP
کلیرنس : 15 آگوست - صدور ویزا 25 آگوست
تشکر کنندگان: gbtm ، mulan1979 ، Sudeh ، m_baghaei ، victor2017 ، sabmn
(2017-02-06 ساعت 01:05)javadth نوشته:  امارات متحده عربی (دوبی)

تنها به تقاضای ایرانی هایی که یکی از این زبان های را صحبت می کنند رسیدگی می کند: عربی, انگلیسی, فارسی
قرار ملاقات بعدی موجود برای دانشجویان ایرانی: 30 آوریل, 2017

مأموریت ارمنستان (ایروان)

تنها به تقاضای ایرانی هایی که یکی از این زبان های را صحبت می کنند رسیدگی می کند: انگلیسی, فارسی, ارمنی
قرار ملاقات بعدی موجود برای دانشجویان ایرانی: 03 مارس, 2017
قرار ملاقات بعدی موجود برای همه دسته بندی های دیگر رواديد: 17 فوریه, 2017

مأموریت ترکیه (آنکارا)

تنها به تقاضای ایرانی هایی که یکی از این زبان های را صحبت می کنند رسیدگی می کند: ترکی, انگلیسی, فارسی

اين سايت اپديت ميشه ولي سايت سفارت ارمنستان اجازه وقت گرفتن رو نمي ده تقويم سفارت غير فعاله! Sad
اطلاعیه سفارت ابوظبی:
In implementing this executive order, the Department of State had temporarily stopped scheduling appointments and halted processing of immigrant and nonimmigrant visa applications for individuals from Syria, Iraq, Iran, Libya, Somalia, Sudan, and Yemen, with limited exceptions. Processing of those applications has now resumed and appointments will be scheduled.

در اجرای فرمان اجرایی رییس جمهور ، وزارت امور خارجه به طور موقت برنامه ریزی قرار ملاقات و پردازش ویزاهای مهاجرتی و غیرمهاجرتی برای افراد از سوریه، عراق، ایران، لیبی، سومالی، سودان و یمن را متوقف کرده بود، اما با استثنائات حال پردازش آن برنامه ها در حال حاضر از سر گرفته شد و قرار ملاقات برنامه ریزی خواهد شد.

@ParizTravel
@Mohajersara

این پیام چند دقیقه پیش پاریزتراول تو تلگرام فرستاد.دوستان امیدوارم بتونینن هرچه زودتر ویزاتونو بگیرین.
https://abudhabi.usembassy.gov/pr-020517.html
----2019AS
EVERY DAY IS A CHANCE TO CHANGE YOUR LIFE
تشکر کنندگان: mulan1979 ، Sudeh
(2017-02-06 ساعت 01:09)hsh85 نوشته:  
(2017-02-06 ساعت 00:56)raman_np نوشته:  دوستان امیدوارم همه چی به خوبی پیش بره . سوالی داشتم اگر چنانچه اقای ترامپ بتواند در دادگاه فردا پیروز بشود چه سرنوشتی برای کسانی می تونه باشه که هنوز به مصاحبه نرفتن پیش بیاد؟ ایا دوباره به وضعیت قبل بر می گرده ؟ یا ..... نمی دونم کسی از دوستان اطلاعات کافی داره ؟ راستش نگرانم ! بهر صورت اقای ترامپ رئیس جمهوره و ادمه ثروتمندیه و می تونه نفوذ داشته باشه ! نمی دونم . بههرحال ...

دوست عزیز بعد از رای دادگاه استیناف در صورت پیروزی ترامپ کلیه قوانین فرمان اجرایی مجددا لازم الاجرا میشه یعنی همون مشکلات بر میگردند سر جاشون ، در صورت پیروزی مردم قوانین تا یک ماه آینده که زمان مشخص‌شده در دادگاه فدرال هست اجرایی نخواهد شد، در هر دو حال طرفین میتونن درخواست تجدید نظر در دادگاه بالاتری رو ارایه بدن که در واقع میشه دادگاه عالی با همون سوپریم کورت تا زمانی هم که پرونده به دادگاه عالی بره نتیجه این دادگاه بصورت قانون اجرا میشه، در نهایت دادگاه عالی در صورت درخواست یکی از طرفین که باخته تصمیم نهایی رو خواهد گرفت.
به هیچ عنوان ترامپ ، برنده نخواهد بود . به این دلیل :
دادگاه و قاضی ، بر پایه قانون اساسی و احترام شدید به مهاجرین کار خودش رو
انجام میده ...
ضمن اینکه ترامپ ، به قاضی ها هم توهین کرده که در تاریخ بی سابقه هست .
الان ترامپ ، در حال درگیریه شکایات قضایی متعددی قرار گرفته که برای پیگیریش
به حداقل هفت تا هشت سال زمان لازم داره ...
عاقبت کسی که با قوانین مهاجرتی در بیوفته چیزی جز این نیست ...
کیس نامبر: ‎62XX‎

مشخصات:  یک نفر / ۲۳ ساله / فارغ التحصیل ۳ ماه قبل از مصاحبه

بدون کار دولتی و خصوصی

ارائه مدارک به صورت کامل در روز مصاحبه

تاریخ مشاهده قبولی:4MAY
تاریخ ارسال فرم: ‎24MAY‎

محل مصاحبه در نامه اول : آنکارا

دریافت نامه دوم:  28 March

تاریخ و محل جدید مصاحبه : ایروان 30 May

نتیجه : یکضرب

دریافت ویزا  May 31

هر اتفاقی در جریان زندگیه شما ، داستان زندگیه شماست ...
پس خودتان را دست سرنوشت بسپارید و نه زور و اجبار ...

هر کار خوبی کنید ، همان انرژی مثبت به شما خواهد برگشت ...
تشکر کنندگان:
سلام دوستان من ميخواستم براي ويزاي eb3 براي وكيلم فردا پول بريزم به نظرتون صبر كنم؟يا خوشبين هستين به نفع مردم تموم ميشه اين داستان؟
تشکر کنندگان:
واقعا بعضی وقتها به این نتیجه میرسم سربازی برای همه لازمه!!
خود قاضی فدرال با خدا سال سابقه کاری در داخل آمریکا اینقدر به نتیجه کار خودش اطمینان نداره که بعضی ها بهش اطمینان دارند!!
افزایش اعتماد بسقف چیز خوبیه ولی نه به قیمت خود گول زدن و فریاد زدن آرزوهای شخصی بعنوان fact.
در حال حاضر حتی خبره ترین تحلیل گران مسائل سیاسی پیش بینی جز انتظار رای دادگاه رو کشیدن ندارند. چه برسه به اینکه ماها بیاییم اینجا و اینقدر مطمئن صحبت کنیم.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان