کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد - آرشیو
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
(2017-02-08 ساعت 17:31)lr_rleri نوشته:  برای قرار مصاحبه کنسل شده مون برای ۲۳ فوریه در ایروان چند روز پیش به kcc ایمیل داده بودم که هنوز جوابی به ما ندادن امرور صبح هم به سفارت در ایروان ایمیل دادم که آیا برای همون تاریخ مصاحبه انجام میشه یا تاریخش عوض میشه. کسی تا بحال تاریخ جدیدی از ایروان گرفته؟

قبلا اعلامیه دادن. شما باید همون زمان تعیین شده برید برای مصاحبه. مگه این که دادگاه تجدید نظر حکم به نفع ترامپ بده. اگه رفتید حتما تجربیات خودتون رو در مهاجرسرا بنویسید. با تشکر.
‎ANK2010XXXXXX‎
نوع ویزا: F4
اولین اقدام:  ‎APR 2004‎
محل مصاحبه: آنکارا
تاریخ دریافت ‎ ‎JAN 2016‎ ‎:NVC‎ ‎Welcome letter‎‎
تاریخ تکمیل فرم ‎    AUG 2016 : DS-260  ‎
نامه کامپلیت: ‎DEC 2016‎ ‎
تاریخ کارنت شدن: ‎MAR 2017‎
تاریخ مصاحبه: MAY 2017
فرم 5535: OCT 2018
ایمیل ویور: OCT 2018
شغل: غیردولتی
سربازی: نیروی انتظامی ، درجه سرباز
تحصیلات: فوق لیسانس
نتیجه: AP
تاریخ کلیرینس ‎: -‎ ‎...‎ ؟
تشکر کنندگان: mulan1979 ، gbtm
(2017-02-08 ساعت 17:31)lr_rleri نوشته:  برای قرار مصاحبه کنسل شده مون برای ۲۳ فوریه در ایروان چند روز پیش به kcc ایمیل داده بودم که هنوز جوابی به ما ندادن امرور صبح هم به سفارت در ایروان ایمیل دادم که آیا برای همون تاریخ مصاحبه انجام میشه یا تاریخش عوض میشه. کسی تا بحال تاریخ جدیدی از ایروان گرفته؟

سلام
ماهم درتاریخ 2فوریه در ایروان مصاحبه داشتیم که کنسل شد ودیروز به سفارت ارمنستان ایمیل زدیم که در جواب اتومات ایمیلی آمد که سایت رو چک کنین اما هنوز ایمیلی بابت تاریخ مصاحبه جدید نیامده .
دوستان اگر خبرجدیدی دارن ممنون میشیم که اطلاع بدید.
کیس نامبر:زیر 400
تعداد نفرات :2نفر (خانم برنده )
تحصیلات: خانم فوق لیسانس وآقا فوق دیپلم
ارسال فرم :11جولای
تاریخ مصاحبه :2فوریه
نتیجه :کنسل مصاحبه 2فوریه
تاریخ مجدد:16فوریه
آپدیتها :16و21و22 فوریه و14مارچ ,17 آپریل(کیس اصلی ازطریق ایمیل )
نتیجه :ap
تشکر کنندگان:
بچه ها کسانی رو میشناسید که تو این چند روز کیلیر شده باشند؟ از هر سفارتی؟ هشت ماهه تو پروسه کیلیری هستم و هنوز یه اپدیت هم نداشتم این وضعیت خیلی دیگه اعصاب خورد کن شده؟ با این اوضاعی هم که پیش اومده هر روز تنمون میلرزه
Category: F1 Family Based
Apply: july 2007
Interview: June 2016
Result: AP
update: 21 June
Second update: 15 August
Clear: 16 August
تشکر کنندگان: mulan1979 ، battosai ، mrticoen
سه ماه پیش یه خبری توی ایسنا یا باشگاه خبرنگاران جوان خوندم که نوشته بود برای ورود به امریکا شبکه های اجتماعی فرد هم کنترل خواهد شد

اونموقه فکر میکردم که شوخی هستش ولی مثل اینکه جدیه

حالا مثلا خود ما ایرانی ها که توی 50 تا کانال و پیج مربوط به اخبار سیاسی و جنگی و سوریه و یمن و عراق عضویم چطوری باید توضیح بدیم که ما ایرانیا عاشق اخباریم و قصد دیگه ای نداریم
2017 , 2018 ,2019,2020
می رود راه پیوسته تا آن سو  *** از دری کو شد رهش آغاز
می رود او تا کجا تا کو       *** من روان با او کنم آواز
می روم من همره و همپو     *** تا به دیدار کلان راهی
ره همه این مقصد اما کو      *** چه بگویم جز نه و آهی؟
* شعری از بیلبو بگینز - از آثار JRR TOLKIEN
تشکر کنندگان: mulan1979 ، nikniknik ، ed2008 ، battosai ، mrticoen ، leader-m
(2017-02-08 ساعت 15:03)saba rad نوشته:  
(2017-02-08 ساعت 14:56)ziziii نوشته:  
(2017-02-08 ساعت 13:36)amir1344 نوشته:  سلام
کسی در طی هفته ای که مصاحبه ها کنسل بود در انکارا مصاحبه داشته که مصاحبه اش کنسل شده باشه؟
اگر بله گام بعدی چیست؟
ایمیل زدم جواب دادند. در سایت در خواست کنید با ایمیل زمان جدید اعلام میکنیم.
مورد مشابه لطفا اطلاع رسانی کنند که ایا زمانبندی جدید اعلام شده بهشون یا نه.
bale dooste aziz, yeki az doostan 31 Jan. mosahebe dashtan ke cancel shode bud, va do ruz pish beheshun email dadan ke jome hamin hafte vaghte mosahebashe. aslan negaran nabashid, khodeshun bahatun tamas migiran va vaghte jadid midan.

سلام برای من ایمیل کنسلی دوتا اومد ولی امروز که به پشتیبانی تماس گرفتم گفت وقتت کنسل نشده  تو سیستم  بعد هم یه ایمیل از سفارت انکارا اومد که وقت سفارتت  23 فوریه هست حالا نمیدونم باید برم یا نه چون وقت قبلیم هم 23 فوریه بود

vaghti behetun email dadan hatman berid, dooste manam farda dare mire.
K1
‎ارسال مدارک: Jul. 2016
‎اپروو: Oct.
‎کیس نامبر: Nov.
‎مصاحبه: Feb. 2017 ، آنکارا
‎ورود به امریکا: March 2017.
‎ارسال مدارک گرین کارت موقت :April 2017.
‎انگشت نگاری:  May 2017
‎مصاحبه: July 2017
دریافت گرین کارت موقت: یک هفته بعد از مصاحبه
ارسال مدارک گرین کارت دائم:April 2019
گرین کارت دائم : May 2020
ارسال مدارک سیتیزن شدن: May 2020
مصاحبه سیتیزنی و مراسم قسم و دریافت سرتیفیکیت (همزمان باهم در یک زمان در اداره مهاجرت انجام شد بدلیل شرایط کرونا) : October 2020  Rolleyes
تشکر کنندگان:
ما کیس های لاتاری که مصاحبه هامون توسط kcc تنظیم شده و خودشون تاریخ مصاحبه رو به ما اطلاع دادن قاعدتا دیگه نیاز به ثبت اون توی usvisa نداریم؟
راستش منم خیلی سر در نمیارم که اونجا باید چه کار بکنیم
مخصوصا که توی سایتش هشدار داده که اگه اطلاعات رو اشتباه وارد کنید ممکنه توی مصاحبه تون تاخیر ایجاد بشه
آیا اینکه به زبان فارسی وارد سایت بشیم یا به زبان انگلیسی فرقی داره و ممکنه که اگه به زبان انگلیسی وارد بشیم مصاحبه مون هم به همون زبان باشه یا ربطی نداره؟
آخر فرم یه شماره فرم ds-260 رو خواسته، آیا این همون کانفرمیشن نامبر هست که بعد از تکمیل فرم ds-260 به ما میده؟
و آخر اینکه شماره تلفنی که توی سایت خواسته شماره تماس خودمونه؟ آخه در توضیح پایینش چیزهایی میگه که آدم رو به شک میندازه که شماره سفارتی که باید ویزا صادر کنه رو باید وارد کنیم.
ممنون میشم اگه کسی اطلاع دقیق داره پاسخ بده
(2017-02-07 ساعت 00:35)victor2017 نوشته:  
(2017-02-06 ساعت 23:28)faegheh_niazmand نوشته:  
(2017-02-06 ساعت 16:50)Lilimamali نوشته:  سایت ثبت نام مصاحبه رو زدم امروز. وقت مصاحبه پاک شده بود که دوباره تایید کردم و ثبت شد.
سایت https://ceac.state.gov/ceac/ رو چک کردم میزنه Ready.

سلام من تو سایت Usvisa قرار مصاحبه ثبت نکرده بودم،با این اوصاف چیزی رو نمیتونم اونجا چک کنم؟
در واقع من از این سایت سر در نمیارم
اصلا یعنی چی که باید قرار مصاحبه ثبت کنیم؟ Sad

برای مصاحبه در هر سفارتی باید در سایت سفارت ثبت نام کنید و دراین سایت اداره پست مورد نظرتونو برای دریافت ویزاتون انتخاب کنید.

در ورودی به سفارت برگه تایید ثبت نام در سایت رو ازتون می خوان که اجازه ورود بدن.
کیس نامبر:##2017AS38
تعداد افراد کیس:۳ نفر(برنده اصلی خانم)
نامه دوم: دسامبر 2017
تاریخ مصاحبه:28 فوریه،تغییر توسط سفارت به 23 فوریه
محل مصاحبه: ایروان
نتیجه مصاحبه:برنده اصلی و فرزند ویزای یکضرب،شوهر ap
تشکر کنندگان: nikniknik
(2017-02-08 ساعت 18:31)javadth نوشته:  سه ماه پیش یه خبری توی ایسنا یا باشگاه خبرنگاران جوان خوندم که نوشته بود برای ورود به آمریکا شبکه های اجتماعی فرد هم کنترل خواهد شد

حالا مثلا خود ما ایرانی ها که توی 50 تا کانال و پیج مربوط به اخبار سیاسی و جنگی و سوریه و یمن و عراق عضویم چطوری باید توضیح بدیم که ما ایرانیا عاشق اخباریم و قصد دیگه ای نداریم

کانال خبر عضو بودن مشکلی ایجاد نمیکنه, شما سی. ان. ان هم عضو باشی هر روز کلی خبر راجع به اون کشورا میاد , آگه بخوان چک کنن فقط میخوان ببینن که شما چیزی خودتون در باره تهدید به حمله و اینا نوشتید یا نه, آگه واقعا اینکارو بخوان بکنن که به نظر من هیچ کدوم از دوستان نباید نگران باشن. ولی بعیید میدونم پسورد بخوان.
تشکر کنندگان: m_baghaei ، mulan1979 ، mrticoen
یک برنامه طنز در مورد ترامپ جالبه Big Grin

https://www.youtube.com/watch?v=yhvs69QUZZ0
خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
تشکر کنندگان:
(2017-02-08 ساعت 18:45)nikniknik نوشته:  
(2017-02-08 ساعت 18:31)javadth نوشته:  سه ماه پیش یه خبری توی ایسنا یا باشگاه خبرنگاران جوان خوندم که نوشته بود برای ورود به آمریکا شبکه های اجتماعی فرد هم کنترل خواهد شد

کانال خبر عضو بودن مشکلی ایجاد نمیکنه, شما سی. ان. ان هم عضو باشی هر روز کلی خبر راجع به اون کشورا میاد , آگه بخوان چک کنن فقط میخوان ببینن که شما چیزی خودتون در باره تهدید به حمله و اینا نوشتید یا نه, آگه واقعا اینکارو بخوان بکنن که به نظر من هیچ کدوم از دوستان نباید نگران باشن. ولی بعیید میدونم پسورد بخوان.

پنجشنبه 10 تير 1395 :

ارایه اکانت شبکه‌های اجتماعی هنگام ورود به آمریکا

شنبه 4 دى 1395 :

قانونی که برای شهروندان کشورهای اروپایی به اجرا در می آید
پرسش درباره اکانت شبکه‌های اجتماعی هنگام ورود به آمریکا
2017 , 2018 ,2019,2020
می رود راه پیوسته تا آن سو  *** از دری کو شد رهش آغاز
می رود او تا کجا تا کو       *** من روان با او کنم آواز
می روم من همره و همپو     *** تا به دیدار کلان راهی
ره همه این مقصد اما کو      *** چه بگویم جز نه و آهی؟
* شعری از بیلبو بگینز - از آثار JRR TOLKIEN
تشکر کنندگان: mulan1979 ، m_baghaei ، leader-m
(2017-02-08 ساعت 17:06)ali3875 نوشته:  ارائه پسورد شبکه های اجتماعی، شرط صدور ویزای آمریکا
وزیر امنیت داخلی آمریکا: می خواهیم بدانیم این افراد چه صفحاتی را در اینترنت می بینند. می خواهیم ببینیم این افراد در اینترنت چه می کنند. اگر همکاری نکنند وارد آمریکا نخواهند شد.
وزیر امنیت داخلی آمریکا گفت که سفارت های آمریکا در آینده از افراد متقاضی دریافت ویزا خواهند خواست پسورد صفحات خود در شبکه های اجتماعی را ارائه کنند.

به نقل از خبرگزاری فرانسه، این اقدام با هدف بررسی گذشته افراد متقاضی ویزا صورت می گیرد.

جان کیلی ادامه داد: این اقدام در راستای تلاش های برای افزایش دقت در بررسی افراد متقاضی سفر به آمریکا و کشف افرادی است که ممکن است تهدید امنیتی باشند.

کیلی افزود: این یکی از موضوعات در حال بحث و بررسی است. به ویژه مسافران از 7 کشور اسلامی ( ایران، لیبی، یمن، سوریه، عراق، سودان و سومالی) که ترامپ علیه سفر آنها ممنوعیت اعلام کرده است.

وزیر امنیت داخلی آمریکا این سخنان را در جلسه کمیته امنیت داخلی مجلس نمایندگان آمریکا مطرح کرد.

او افزود: می خواهیم بدانیم این افراد چه صفحاتی را در اینترنت می بینند. می خواهیم ببینیم این افراد در اینترنت چه می کنند. اگر همکاری نکنند وارد آمریکا نخواهند شد.

این وزیر دولت آمریکا تاکید کرد: در این زمینه هنوز تصمیمی نگرفته ایم اما افزایش دقت و بررسی در آینده حتمی است حتی اگر این موضوع باعث شود زمان صدور ویزا طولانی تر شود.
به نظرم این نوع بررسی بهتر از این هست که بگند مسوولین کشورتون باید اطلاعات شمارو بدند، حداقل آدم میدونه با خودش چند چنده، ولی مسوولین ما اطلاعاتی نمیدند اگرهم بدند، خدارو چه دیدی شاید اشتباهی دادند...
Case Number....: 2017as5600
Case Members...: 2 Adult+1 child
Status...: Military Excemption, Private company employer
ds260.............: 15MAY 2016
Last submit......: 28JAN 2017
Embassy: Ankara-->Abu Dabi(Changed by Kcc)
Interview: 10MAY یک ضرب
Status: Current 18MAR-->Second Email 28MAR-->In Transit 28 MAR-->Ready 4 APR-->Issued 11 MAY
Destination: California
راهنمای پرکردن فرم DS260
آموزش تصویری انتخاب شعبه پستی
سفرنامه از اول تا گرفتن ویزا
تشکر کنندگان:
(2017-02-08 ساعت 18:26)Sasa-t نوشته:  بچه ها کسانی رو میشناسید که تو این چند روز کیلیر شده باشند؟ از هر سفارتی؟ هشت ماهه تو پروسه کیلیری هستم و هنوز یه اپدیت هم نداشتم این وضعیت خیلی دیگه اعصاب خورد کن شده؟ با این اوضاعی هم که پیش اومده هر روز تنمون میلرزه

تا جاییکه برخی دوستان میگفتند طبق لینک ذیل تو ارمنستان چندین نفر کلیر شدند که هفت نفرشون برای لاتاری هستند:

https://armenia.usembassy.gov/casenumber.html
Case Number....: 2017as5600
Case Members...: 2 Adult+1 child
Status...: Military Excemption, Private company employer
ds260.............: 15MAY 2016
Last submit......: 28JAN 2017
Embassy: Ankara-->Abu Dabi(Changed by Kcc)
Interview: 10MAY یک ضرب
Status: Current 18MAR-->Second Email 28MAR-->In Transit 28 MAR-->Ready 4 APR-->Issued 11 MAY
Destination: California
راهنمای پرکردن فرم DS260
آموزش تصویری انتخاب شعبه پستی
سفرنامه از اول تا گرفتن ویزا
تشکر کنندگان: Sasa-t ، mulan1979 ، m_baghaei
(2017-02-08 ساعت 14:56)ziziii نوشته:  
(2017-02-08 ساعت 13:36)amir1344 نوشته:  سلام
کسی در طی هفته ای که مصاحبه ها کنسل بود در انکارا مصاحبه داشته که مصاحبه اش کنسل شده باشه؟
اگر بله گام بعدی چیست؟
ایمیل زدم جواب دادند. در سایت در خواست کنید با ایمیل زمان جدید اعلام میکنیم.
مورد مشابه لطفا اطلاع رسانی کنند که ایا زمانبندی جدید اعلام شده بهشون یا نه.
bale dooste aziz, yeki az doostan 31 Jan. mosahebe dashtan ke cancel shode bud, va do ruz pish beheshun email dadan ke jome hamin hafte vaghte mosahebashe. aslan negaran nabashid, khodeshun bahatun tamas migiran va vaghte jadid midan.

تشکر از پیام شما
برایم ایمیل امد و وقت مجدد تعیین کردند
البته برای یک ماه دیگر
تشکر کنندگان:
(2017-02-08 ساعت 16:19)Amiran53 نوشته:  
(2017-02-08 ساعت 15:02)amir1344 نوشته:  
(2017-02-08 ساعت 14:10)Amiran53 نوشته:  سلام
من موردم شبیه شماست منتها سفارت ابوظبی
به من هیچ چیزی اعلام نشده، در سایت خود سفارت باید درخواست بدیم؟
لطفا راهنمایی کنید

منم دنبال راهنمایی میگردم Wink
در جواب ایمیل من گفتند تو سایت USVISA درخواست تجدید بدین.

منظورتون سایت https://ais.usvisa-info.com/ هست؟

بله
تشکر کنندگان: Amiran53
دوستان ترامپ الان داره حرف میزنه در مورد دستوری که در مورد مهاجران صادر کرده
خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
تشکر کنندگان: battosai ، mrticoen
دوستان كسي بوده با درخواست ويزا غيرمهاجرتي بهش اطلاع داده باشن كه براي وقت كنسل شده بره ؟ يا كسي تو اين چند روز مصاحبه رفته ؟ممنون
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان