کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد - آرشیو
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
(2017-02-08 ساعت 09:08)yami نوشته:  این کاری قضات دموکرات کردن بنوعی شروع رویه ای بود که ادامه اش در آینده میتواند دامن روسای جمهور حزب خودشان را هم بگیرد.
بنظر من احتمال پیروزی ترامپ (بصورت قاطع یا بشرط تعدیل دستور اجرایی) به یکی از دو دلیل زیر کماکان بالاست (یا حداقل آنقدر هم که خیلی ها فکر میکنند پایین نیست):

۱- قضات دموکرات با قناعت به همینکه به ترامپ نشان دادند باید حزب آنها را هم داخل بازی نگه دارد و یکه تازی نکند (وگرنه میتوانند برایش مشکل ایجاد کنند)، به شکست داوطلبانه در راستای حفظ شان مقام ریاست جمهوری تن در دهند.

۲- دیوان عالی به هر قیمتی بخواهد در راستای حفظ شان مقام ریاست جمهوری و جلوگیری از تکرار زنجیروار اقدامات مشابه و تلافی جویانه دو حزب علیه همدیگر، ترامپ را پیروز میدان قلمداد کند.

نظر شما ها چیه؟ پیش بینی بکنیم ببینیم چی میشه. حداقل انتظارش راحتتر میشه.

با توجه به اینکه دادستان وزارت دادگستری (طرف ترامپ) به دادگاه تجدید نظر یشنهاد داده که اگر قراره حکم دادگاه اولیه تایید بشه تغییراتی درون اون اعمال بشه, به احتمال زیاد دادگاه تجدید نظر با افزودن این تغییرات حکم اولیه رو تایید خواهد کرد. این تغییرات متاسفانه برای افرادی مثل من که هنوز به خاک امریکا وارد نشدن خوب نیست. در واقع دادستان دولت گفته این محدودیت ها برای کسانی که تا بحال به برای یکبار به کشور وارد نشدن برقرار بشه ولی برای سایرین که قبلا یکبار اومدن خیر. یک نکته دیگه هم که باید بهش توجه کرد اینه که حکمی که دادگاه منطقه ای داده یک حکم موقت هستش و 30 روزه. در واقع بعد از این 30 روز دادگاه باید مجددا با بررسی مدارک تعیین کنه که این حکم ادامه پیدا کنه یا خیر و با توجه به اینکه باید برای دادگاه محرز بشه که این ممنوعیت 3 ماه غیر قانونی هست من فکر میکنم در نهایت محدودیت ها شاید کمتر اما اجرایی بشه. بهرحال با توجه به ساختار سیاسی و قانونی امریکا این جنگ های داخلی خیلی ادامه پیدا نمیکنه و طرفین به توافق میرسن.
واقعا امیدوارم تحلیلم اشتباه باشه
شماره کیس: ‎2017AS48XX  ‎
تاریخ رویت قبولی:  ‎2016 may 4‎
تعداد افراد کیس:  2
کنسولگری:  آنکارا
اولین تاریخ ارسال فرم:   ‎2016  may 17
آخرین تاریخ ارسال فرم:  ‎2016  may 21
کارنت شدن کیس: ‎2017  feb 8
تاریخ دریافت نامه دوم: ‎2017  March 28
تاریخ و محل مصاحبه: ‎2017  may 3 ANKARA
آپدیت ها: 29 مارچ,10 ,11 ,13 آپریل, 5,4,3 می
نتیجه: AP
کلیرنس : 15 آگوست - صدور ویزا 25 آگوست
تشکر کنندگان: victor2017 ، mulan1979 ، mpas89 ، mrticoen ، leader-m
دوستان ببینید بحث این داستان خیلی پیچیده ست
یکم باید مطالعه کنید -> https://www.supremecourt.gov/about/procedures.aspx
مهمترین اتفاقی که می افته اینه Supreme court از June تا October عملا تعطیلن و تقریبا فعالیتی ندارن و دوباره Session از October شروع میشه
برای همین ترامپ هم میدونه که حداقل تا October نمیتونه نیل گورساچ رو بفرسته تو دیوان عالی برای همین ترامپ و دولتش میدونن که این دادگاه استیناف خیلی براشون مهمه
چون اگر هم کار به دیوان عالی بکشه باز برگ برنده دست مخالفهای ترامپه
بعدشم دوستان همین قاضی غیور "James Robert " که رای به تعلیق حکم ترامپ داد مگه جمهوری خواه نبود پس مطمئن باشید قاضی ها خودشون رو بخاطر احدی نمیفروشن چه برسه به ترامپ که الان اصلا تو دنیا سیاست وجهه خوبی نداره
امید داشته باشید مشکلات داره حل میشه
تنها نگرانی من از کلیر کردن کیسهاست چون اون قسمتش دیگه در اختیار کامل ترامپ عزیزمون هست.

تشکر کنندگان: onasiss ، lady65719 ، victor2017 ، خوش لحن ، bhb32 ، mulan1979 ، Bboys_s ، mrticoen ، leader-m
(2017-02-08 ساعت 10:57)Sudeh نوشته:  
(2017-02-08 ساعت 10:45)lady65719 نوشته:  سلام دوستان من دوروزه سایت سفارت ترکیه رو که چک میکنم وقتی کیس نامبرمون رو وارد میکنم میزنه not found مال شما هم اینجور شده ؟ یعنی سایت مشکل داره؟ممکنه یکی لطف کنه و مال خودشو چک کنه و بهم بگه من نگگرانم . چرا اینطور شده اخه؟

سلام
بله مال مارم همینو میزنه. یکی از دوستان نامزدش تماس گرفته گفتن دارن سایت رو آپدیت میکنن

لطفا دقیق توضیح بدید کجا وارد می کنید که ما هم چک کنیم البته ما سفارت ارمنستان هستیم
شماره کیس: ‎##46‎-----تاریخ رویت قبولی: MAY 12-----تعداد اعضا: 3------ارسال فرم: 10 JUN
محل مصاحبه: ارمنستان----تاریخ کارنت: JAN 12----تاریخ نامه دوم: 20 JAN
تاریخ مصاحبه: MAR 23- AP
تاریخ update کیس اصلی: 28-27-24 MAR و  2 MAY و 25,28 AUG
تاریخ update بقیه اعضاء: 27-24 MAR و AUG 28
تاریخ کلییرنس:   AUG 28 بدون بنافاید
دریافت ویزا:  *
ورود به آمریکا:  *
مقصد:  *
تاریخ دریافت گرین کارت:  *   <<انتظار>>
تشکر کنندگان: leader-m
(2017-02-08 ساعت 11:33)hsh85 نوشته:  
(2017-02-08 ساعت 09:08)yami نوشته:  این کاری قضات دموکرات کردن بنوعی شروع رویه ای بود که ادامه اش در آینده میتواند دامن روسای جمهور حزب خودشان را هم بگیرد.
بنظر من احتمال پیروزی ترامپ (بصورت قاطع یا بشرط تعدیل دستور اجرایی) به یکی از دو دلیل زیر کماکان بالاست (یا حداقل آنقدر هم که خیلی ها فکر میکنند پایین نیست):

۱- قضات دموکرات با قناعت به همینکه به ترامپ نشان دادند باید حزب آنها را هم داخل بازی نگه دارد و یکه تازی نکند (وگرنه میتوانند برایش مشکل ایجاد کنند)، به شکست داوطلبانه در راستای حفظ شان مقام ریاست جمهوری تن در دهند.

۲- دیوان عالی به هر قیمتی بخواهد در راستای حفظ شان مقام ریاست جمهوری و جلوگیری از تکرار زنجیروار اقدامات مشابه و تلافی جویانه دو حزب علیه همدیگر، ترامپ را پیروز میدان قلمداد کند.

با توجه به اینکه دادستان وزارت دادگستری (طرف ترامپ) به دادگاه تجدید نظر یشنهاد داده که اگر قراره حکم دادگاه اولیه تایید بشه تغییراتی درون اون اعمال بشه, به احتمال زیاد دادگاه تجدید نظر با افزودن این تغییرات حکم اولیه رو تایید خواهد کرد. این تغییرات متاسفانه برای افرادی مثل من که هنوز به خاک آمریکا وارد نشدن خوب نیست. در واقع دادستان دولت گفته این محدودیت ها برای کسانی که تا بحال به برای یکبار به کشور وارد نشدن برقرار بشه ولی برای سایرین که قبلا یکبار اومدن خیر. یک نکته دیگه هم که باید بهش توجه کرد اینه که حکمی که دادگاه منطقه ای داده یک حکم موقت هستش و 30 روزه. در واقع بعد از این 30 روز دادگاه باید مجددا با بررسی مدارک تعیین کنه که این حکم ادامه پیدا کنه یا خیر و با توجه به اینکه باید برای دادگاه محرز بشه که این ممنوعیت 3 ماه غیر قانونی هست من فکر میکنم در نهایت محدودیت ها شاید کمتر اما اجرایی بشه. بهرحال با توجه به ساختار سیاسی و قانونی آمریکا این جنگ های داخلی خیلی ادامه پیدا نمیکنه و طرفین به توافق میرسن.

نه دوست من به 30 روز نمیرسه چون Court Appeal رو (همین دادگاه استیناف) ترامپ به احتمال 90% میبازه و وقتی ببازه فقط کافیه یه قاضی دیگه هم این حکم رو تایید کنه تا حکم موقت تعلیق به Permanent تبدیل بشه

تشکر کنندگان: victor2017 ، hsh85 ، bhb32 ، mulan1979 ، mrticoen
(2017-02-08 ساعت 11:13)victor2017 نوشته:  
(2017-02-07 ساعت 18:08)lr_rleri نوشته:  دوستا آیا سایت usvisa برای کیس های لاتاری هم هست یا مربوط به ویزا های دیگره؟
(2017-02-06 ساعت 17:20)vanima نوشته:  من سفارتم ارمنستان هست . توی سایت usvisa که میرم و میخوام وقت جدید بگیرم میبینم همش غیر فعال هستش.  الان ما که وقتامون کنسل شده باید چیکار کنیم

والا برا کسایی که متاسفانه مصاحبشون توی این ماجرا ها بود و کنسل شد کسی نمی دونه سفارت چه تدبیری اندیشیده....بنظرم تماس و ارتباط مستمر با سفارتتون داشته باشین ، قاعدتا دو راه بیشتر ندارن...
یا بفرستن ته خط دوباره وقت بدن ( که واقعا بی انصافیه) و یا اینکه این وسطها یه جوری رد کنن چنتایی مثل شمارو که بنظر محتمل تره.

ولی تماس و ارتباط مستمر رو داشته باشین و لطفا سایر دوستان رو از نتیجه کارتون مطلع کنین....ممنون و  موفق باشین

من ایمیل زدم پریروز. دیروز جواب دادن که بیایین همون روز قبلی برای مصاحبه.
کیس: ‎2017AS38XX‎
تعداد اعضاء : 2 نفر
تاریخ مشاهده نتیجه: 3 May
تاریخ ارسال فرم: 24 May
کارنت شدن کیس: 12 Dec
تاریخ نامه دوم:  ‎20 Dec
محل مصاحبه: آنکارا تغییر به ابوظبی
تاریخ مصاحبه : 21 Feb
ویزا دریافت شد. Shy
تشکر کنندگان: bhb32 ، Sepidehsalehi ، victor2017 ، leader-m
(2017-02-08 ساعت 11:54)Ali--usa نوشته:  
(2017-02-08 ساعت 11:33)hsh85 نوشته:  

با توجه به اینکه دادستان وزارت دادگستری (طرف ترامپ) به دادگاه تجدید نظر یشنهاد داده که اگر قراره حکم دادگاه اولیه تایید بشه تغییراتی درون اون اعمال بشه, به احتمال زیاد دادگاه تجدید نظر با افزودن این تغییرات حکم اولیه رو تایید خواهد کرد. این تغییرات متاسفانه برای افرادی مثل من که هنوز به خاک آمریکا وارد نشدن خوب نیست. در واقع دادستان دولت گفته این محدودیت ها برای کسانی که تا بحال به برای یکبار به کشور وارد نشدن برقرار بشه ولی برای سایرین که قبلا یکبار اومدن خیر. یک نکته دیگه هم که باید بهش توجه کرد اینه که حکمی که دادگاه منطقه ای داده یک حکم موقت هستش و 30 روزه. در واقع بعد از این 30 روز دادگاه باید مجددا با بررسی مدارک تعیین کنه که این حکم ادامه پیدا کنه یا خیر و با توجه به اینکه باید برای دادگاه محرز بشه که این ممنوعیت 3 ماه غیر قانونی هست من فکر میکنم در نهایت محدودیت ها شاید کمتر اما اجرایی بشه. بهرحال با توجه به ساختار سیاسی و قانونی آمریکا این جنگ های داخلی خیلی ادامه پیدا نمیکنه و طرفین به توافق میرسن.

نه دوست من به 30 روز نمیرسه چون Court Appeal رو (همین دادگاه استیناف) ترامپ به احتمال 90% میبازه و وقتی ببازه فقط کافیه یه قاضی دیگه هم این حکم رو تایید کنه تا حکم موقت تعلیق به Permanent تبدیل بشه

من هم موافقم که در این دادگاه بازنده هست و واقعا امیدوارم که همینطور که شما میگید حکم قطعی بشه.
شماره کیس: ‎2017AS48XX  ‎
تاریخ رویت قبولی:  ‎2016 may 4‎
تعداد افراد کیس:  2
کنسولگری:  آنکارا
اولین تاریخ ارسال فرم:   ‎2016  may 17
آخرین تاریخ ارسال فرم:  ‎2016  may 21
کارنت شدن کیس: ‎2017  feb 8
تاریخ دریافت نامه دوم: ‎2017  March 28
تاریخ و محل مصاحبه: ‎2017  may 3 ANKARA
آپدیت ها: 29 مارچ,10 ,11 ,13 آپریل, 5,4,3 می
نتیجه: AP
کلیرنس : 15 آگوست - صدور ویزا 25 آگوست
تشکر کنندگان: victor2017 ، mulan1979 ، mrticoen ، leader-m
وقتی درخواست تجدید نظر ترامپ بار اول رد میشه ، پس بار دوم هم نباید اتفاقی بیوفته ...
کیس نامبر: ‎62XX‎

مشخصات:  یک نفر / ۲۳ ساله / فارغ التحصیل ۳ ماه قبل از مصاحبه

بدون کار دولتی و خصوصی

ارائه مدارک به صورت کامل در روز مصاحبه

تاریخ مشاهده قبولی:4MAY
تاریخ ارسال فرم: ‎24MAY‎

محل مصاحبه در نامه اول : آنکارا

دریافت نامه دوم:  28 March

تاریخ و محل جدید مصاحبه : ایروان 30 May

نتیجه : یکضرب

دریافت ویزا  May 31

هر اتفاقی در جریان زندگیه شما ، داستان زندگیه شماست ...
پس خودتان را دست سرنوشت بسپارید و نه زور و اجبار ...

هر کار خوبی کنید ، همان انرژی مثبت به شما خواهد برگشت ...
تشکر کنندگان: leader-m
(2017-02-08 ساعت 12:00)Lilimamali نوشته:  
(2017-02-08 ساعت 11:13)victor2017 نوشته:  
(2017-02-07 ساعت 18:08)lr_rleri نوشته:  دوستا آیا سایت usvisa برای کیس های لاتاری هم هست یا مربوط به ویزا های دیگره؟

والا برا کسایی که متاسفانه مصاحبشون توی این ماجرا ها بود و کنسل شد کسی نمی دونه سفارت چه تدبیری اندیشیده....بنظرم تماس و ارتباط مستمر با سفارتتون داشته باشین ، قاعدتا دو راه بیشتر ندارن...
یا بفرستن ته خط دوباره وقت بدن ( که واقعا بی انصافیه) و یا اینکه این وسطها یه جوری رد کنن چنتایی مثل شمارو که بنظر محتمل تره.

ولی تماس و ارتباط مستمر رو داشته باشین و لطفا سایر دوستان رو از نتیجه کارتون مطلع کنین....ممنون و  موفق باشین

من ایمیل زدم پریروز. دیروز جواب دادن که بیایین همون روز قبلی برای مصاحبه.

سلام ببخشید شما ویزاتون cr1 بوده ؟ ایمیل کنسلی گرفته بودین؟ من ایمیل کنسلی برام اومده ولی سفارت میگه وقتت کنسل نیست دوباره امروز برام ایمیل اومد که تاریخ مصاحبه ام بود نمیدونم الان باید برم یا نه ؟
Cr1
مصاحبه ۲۳ feb
Ankara
نقص مدرک رزومه ??برای ویزای ازدواج
اپدیت سایت سیس ۲۳ ۲۸ ۱ ۲ ۱۶ ۲۰ ۲۲ ۲۴
استتوس ceac ready در ۲۴ مارچ
هنوز ایمیل انکارا نیومده ایشالا تو هفته اینده ویزا ☺️ به امید خوشحال شدن همه کسایی که سایت ceac چک میکنن
تشکر کنندگان:
(2017-02-08 ساعت 11:45)فافافا نوشته:  
(2017-02-08 ساعت 10:45)lady65719 نوشته:  سلام دوستان من دوروزه سایت سفارت ترکیه رو که چک میکنم وقتی کیس نامبرمون رو وارد میکنم میزنه not found مال شما هم اینجور شده ؟ یعنی سایت مشکل داره؟ممکنه یکی لطف کنه و مال خودشو چک کنه و بهم بگه من نگگرانم . چرا اینطور شده اخه؟

سلام
بله مال مارم همینو میزنه. یکی از دوستان نامزدش تماس گرفته گفتن دارن سایت رو آپدیت میکنن

لطفا دقیق توضیح بدید کجا وارد می کنید که ما هم چک کنیم البته ما سفارت ارمنستان هستیم

در مورد سفارت ارمنستان نمی دونم اما در سفارت آنکارا به آدرس زیر می ریم و کیس نامبرمون رو وارد می کنیم تا وضعیتمون رو ببینیم
http://turkey.usembassy.gov/iv
ما در پروسه ap هستیم و بعد از مصاحبه، سفارت این آدرس رو بهمون داد تا وضعیتمون رو از اونجا پیگیری کنیم
تشکر کنندگان: mulan1979 ، فافافا
سلام
کسی در طی هفته ای که مصاحبه ها کنسل بود در انکارا مصاحبه داشته که مصاحبه اش کنسل شده باشه؟
اگر بله گام بعدی چیست؟
ایمیل زدم جواب دادند. در سایت در خواست کنید با ایمیل زمان جدید اعلام میکنیم.
مورد مشابه لطفا اطلاع رسانی کنند که ایا زمانبندی جدید اعلام شده بهشون یا نه.

سلام

سلام
من هم مال سه کیس نامبرو مربوط به خودم آشنایان را چک میکنم همین جواب رو میده
f4
sep2003
کیس :ANK2009

تشکر کنندگان:
(2017-02-08 ساعت 13:36)amir1344 نوشته:  سلام
کسی در طی هفته ای که مصاحبه ها کنسل بود در انکارا مصاحبه داشته که مصاحبه اش کنسل شده باشه؟
اگر بله گام بعدی چیست؟
سلام
من موردم شبیه شماست منتها سفارت ابوظبی
به من هیچ چیزی اعلام نشده، در سایت خود سفارت باید درخواست بدیم؟
لطفا راهنمایی کنید
تشکر کنندگان:
(2017-02-08 ساعت 11:45)فافافا نوشته:  

سلام

مال من آنکارا هست و اطلاعات دقیقی از ارمنستان ندارم ولی این شاید به دردتون بخوره

https://armenia.usembassy.gov/casenumber.html
Category : ‎CR1
Embassy : Ankara
Priority Date : 23JUL2015
Case Created : 14DEC2015
Interview : 26SEP2016
Ceac Update : 29SEP , 12DEC 2016
(26JUL , 29SEP , 19DEC 2017 (2Khati
22FEB (OR) , 14,22,26,30MAR ,3,4 APRIL 2018
تشکر کنندگان: فافافا

اولا باید چند مورد رو مد نظر داشته باشیم:
یکی اینکه ماها میخواهیم به هر نحوی است بریم آمریکا.
دوم همه مون امروزه دموکرات شدیم و مدافع حقوق مهاجران و تنوع نژادی( یادمون رفته به غیر ایرانیها سوسمار خور یا افغان و ... میگیم)
سوم دوست داریم قاضی ها واقعیتهای کشورشون رو کنار بگذارند( در واقع از دید شهروند و قاضی آمریکایی بررسی بیشتر سوابق کاری قانونی و بجاست، ولی جلوگیری از کسی که ویزا دراه غیرقانونی است).
چهارم اگر قاضیها منطقی فکر کنند مطمئی باشید تغییرات ترامپ رو قبول میکنند.
پنجم در صورتیکه مورد چهار اتفاق بیفته باتوجه به اینکه مسوولین غیور ما هیچ همکاری با کشور آمریکا نخواهند کرد(دویست در صد مطمین باشید) پس ویزایی هم برای ما ایرانیها متصور نباشید.

ششم: خدایا قاضیهای آمریکا رو فعلا احساسی نگه دار تا این دستور ترامپ رو نقض کنند، انشاالله بعد از ورود ما هر اتفاقی میخواهد بیفته بیفته  Wink  Wink
این بند آخر رو شوخی کردم ولی واقعیت این است که اونقدر کشور ما سختی و بدبختی و ترس از آینده داشته که همه مون فقط به فکر رد کرد  خرمون از پل هستیم و زمانی این رزایل فرهنگ درست میشه که م. س. و . و. ل.ی.ن بالادستی و سپس مدارس و ... آموزش باهم خوردن را جایگزین تک خوری بکنند
Case Number....: 2017as5600
Case Members...: 2 Adult+1 child
Status...: Military Excemption, Private company employer
ds260.............: 15MAY 2016
Last submit......: 28JAN 2017
Embassy: Ankara-->Abu Dabi(Changed by Kcc)
Interview: 10MAY یک ضرب
Status: Current 18MAR-->Second Email 28MAR-->In Transit 28 MAR-->Ready 4 APR-->Issued 11 MAY
Destination: California
راهنمای پرکردن فرم DS260
آموزش تصویری انتخاب شعبه پستی
سفرنامه از اول تا گرفتن ویزا
تشکر کنندگان: mulan1979 ، Sudeh ، Hadi_20 ، leader-m
(2017-02-08 ساعت 13:36)amir1344 نوشته:  سلام
اگر بله گام بعدی چیست؟
bale dooste aziz, yeki az doostan 31 Jan. mosahebe dashtan ke cancel shode bud, va do ruz pish beheshun email dadan ke jome hamin hafte vaghte mosahebashe. aslan negaran nabashid, khodeshun bahatun tamas migiran va vaghte jadid midan.
K1
‎ارسال مدارک: Jul. 2016
‎اپروو: Oct.
‎کیس نامبر: Nov.
‎مصاحبه: Feb. 2017 ، آنکارا
‎ورود به امریکا: March 2017.
‎ارسال مدارک گرین کارت موقت :April 2017.
‎انگشت نگاری:  May 2017
‎مصاحبه: July 2017
دریافت گرین کارت موقت: یک هفته بعد از مصاحبه
ارسال مدارک گرین کارت دائم:April 2019
گرین کارت دائم : May 2020
ارسال مدارک سیتیزن شدن: May 2020
مصاحبه سیتیزنی و مراسم قسم و دریافت سرتیفیکیت (همزمان باهم در یک زمان در اداره مهاجرت انجام شد بدلیل شرایط کرونا) : October 2020  Rolleyes
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان