کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد - آرشیو
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
(2017-02-09 ساعت 02:07)Sepidehsalehi نوشته:  
(2017-02-08 ساعت 20:53)shahin41 نوشته:  
(2017-02-08 ساعت 01:28)Sepidehsalehi نوشته:  سلام دوست عزیز
قرار ملاقات ما هم 20 روز دیگس منم میخواستم ایمیل بزنم بپرسم اما منتظر رای دادگاه بودیم، حالا اگه قراره دادگاهشون ادامه داشته باشه و با توجه به این ایمیل یعنی قرار مصاحبه ما هم سر جاشه؟!
یعنی شما مدارک رو پست کردین؟ من 5 روز دیگه برم مدارک رو پست کنم؟
فقط برای سفارت آنکارا می بایست مدارک را پست کرد. مطمئن باشید برایسفارت ارمنستان لزومی به پست کردن مدارک نیست. باید با خودتان ببرید

دوست عزیز اگه پی دی اف داخل سایت ارمنستان رو برای مدارک مورد نیاز دانلود کنی نوشته که پست کردن فلان مدارک.... کیس شما هم لاتاری هست؟.... آیا در چند ماه اخیر مصاحبه رفتید؟..... اگه آره بگید که ما هم الکی هزینهدپست ندیم.

سلام
من ارمنستان رفتم براي مصاحبه و پست نياز نداره و مدارك رو بايد همراه خودتون ببريد
شماره کیس: ‎2017AS15XX‎
تاریخ رویت قبولی 10 ‎MAY‎
تعداد افراد: 2
کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان
تاریخ ارسال فرم: 24 May ‎‎
تاریخ مصاحبه: هفته اول ‎Nov
وضعيت: AP
آپديت:كيس اصلي ٦ فبريه و ٨ مي بوسيله ايميل، ٩ مي آپديت از kcc ١٠ مي آپديت از سمت سفارت و تبديل به or و بعد از چند ساعت كلير و دوباره ١٦ مي، ٢٦ مي بوسيله ايميل، تحويل پاسپورت به پست ٣١ مي، ١و ٢ ژوئن و در آخر ٥ ژوئن ٢٠١٧ ويزا ايشود (٢١٠ روز)
كيس همسرم آپديتها ١٠ مي، ١٦ مي، ٢٦ مي، ١ ژوئن، ٢ ژوئن، ٥ ژوئن، ٢٠ ژوئن با ايميل، ٢١ ژوئن تبديل به اور، ٢٢ ژوئن كلير ?????? و بعد از ٢٣٣ روز بالاخره همسر عزيزم هم ويزاش ايشود شد در تاريخ ٢٨ ژوئن ٢٠١٧
تشکر کنندگان: mulan1979 ، bhb32 ، leader-m
خوب دوستان از اونجاکه اندکی به امور حقوقی آشنایی دارم خواستم از این منظر یه تحلیلی در مورد این پرونده داشته باشم. بنظرم رای دادگاه تجدید نظر بر علیه دولت "ترامپ" خواهد بود. ببینید دادگاه ها "منجمله دادگاه های آمریکا" برابر با مدارک و مستندات رای میدند، یعنی مثلا اگه ترامپ مدارک موثق و مصداق های عینی ارائه بده که عملیات تروریستی توسط اتباع این 7 کشور انجام گرفته شده، خوب اینجاست که دست دادگاه باز هست که به نفع دولت رای بده ولی وقتی دولت نتونه مدارک موثق ارائه کنه دادگاه علیه ترامپ رای خواهد داد و رای دادگاه بدوی ابرام خواهد شد.. خوب بعضی دوستان میگند که دادگاه رای سیاسی خواهد داد، ولی من اینطور فکر نمیکنم، من بشخصه قضات دادگاه های آمریکا را افراد باوجدان و قانونمدار میدونم، همچنین که شاهد بودیم دادستانی چطور در مورد این دستور ایستادگی کرد و خودش رو حافظ حقوق مردم خواند. پس بنظرم عینک بدبینی رو برداریم (من بشحصه اگه دادگاه به نفع دولت رای بده، دیدم به کل آمریکا عوض خواهد شد). اما مسلما ترامپ طرح هایی ارائه خواهد داد که ورود خیلی ها را با مشکل مواجه خواهد کرد، و تو اون طرح ها دیگه اسامی کشورها رو نخواهد آورد ولی در راستای همون طرح اول بازهم ما ایرانی ها تو مضیقه خواهیم بود. امیدوارم برای بچه های 2017 و همچنین کل هموطنانمون همه جیز بخیر بگذره.
کیس: 2014AS0064XX
ورود به آمریکا: 2014
سلام دوستان من سفارت انکارا ۲۳ فوریه وقت دارم شماره سفارت انکارا رو کسی تماس گرفته یا ایمیل مثل ایروان اومده که سر وقت قبلی باید. حاضر. بشیم میخوام مطمعن شم بلیط میخوام بگیرم
Cr1
مصاحبه ۲۳ feb
Ankara
نقص مدرک رزومه ??برای ویزای ازدواج
اپدیت سایت سیس ۲۳ ۲۸ ۱ ۲ ۱۶ ۲۰ ۲۲ ۲۴
استتوس ceac ready در ۲۴ مارچ
هنوز ایمیل انکارا نیومده ایشالا تو هفته اینده ویزا ☺️ به امید خوشحال شدن همه کسایی که سایت ceac چک میکنن
تشکر کنندگان:
(2017-02-08 ساعت 11:00)victor2017 نوشته:  سلام صبح همه دوستان بخیر

من فکر می کنم شدت مخالت ها با ترامپ صرفا بخاطر پناهندگان و یا سقط جنین و یا مهاجرین نیست....  احنمالا حس ضعیف انگاشته شدن و اینکه یک نفر زورگو سر کار اومده که هر روز ممکنه با تصمیماتش زندگی هر آمریکایی رو تحت تاثیر قراربده باعث شده ناخوداگاه یه حسی درونشون بوجود بیاد که باهاش مقابله کنن.

حسی که ما هم بخوبی باهاش آشناییم.....انتخاب خاتمی، روحانی، لیست امید و .....

منظورم اینه که وقتی ما لج میکنیم و می ریم رای می دیم بیشتر برای اینه که طرف مقابل نره و ما با اون مخالفت کنیم ....الان بنظرم جامعه آمریکا بنوعی در همین شرایط مشابه قرار دارند.
بیشتر می خوان تو دهنی به ترامپ بزنن.

تا نظر شما چی باشه.
سلام ببخشید شما کیستون cr1 بوده مثل من میخواستم ببینم دلیل خاصی داشته که کلیرنس خوردین ؟مصاحبهتون چطور بوده ؟ ببخشید نمیتونستم به صورت خصوصی پیام بدم
Cr1
مصاحبه ۲۳ feb
Ankara
نقص مدرک رزومه ??برای ویزای ازدواج
اپدیت سایت سیس ۲۳ ۲۸ ۱ ۲ ۱۶ ۲۰ ۲۲ ۲۴
استتوس ceac ready در ۲۴ مارچ
هنوز ایمیل انکارا نیومده ایشالا تو هفته اینده ویزا ☺️ به امید خوشحال شدن همه کسایی که سایت ceac چک میکنن
تشکر کنندگان: victor2017
(2017-02-08 ساعت 18:40)lr_rleri نوشته:  ما کیس های لاتاری که مصاحبه هامون توسط  kcc تنظیم شده و خودشون تاریخ مصاحبه رو به ما اطلاع دادن قاعدتا دیگه نیاز به ثبت اون توی usvisa نداریم؟
راستش منم خیلی سر در نمیارم که اونجا باید چه کار بکنیم
مخصوصا که توی سایتش هشدار داده که اگه اطلاعات رو اشتباه وارد کنید ممکنه توی مصاحبه تون تاخیر ایجاد بشه
آیا اینکه به زبان فارسی وارد سایت بشیم یا به زبان انگلیسی فرقی داره و ممکنه که اگه به زبان انگلیسی وارد بشیم مصاحبه مون هم به همون زبان باشه یا ربطی نداره؟
آخر فرم یه شماره فرم ds-260 رو خواسته، آیا این همون کانفرمیشن نامبر هست که بعد از تکمیل فرم ds-260 به ما میده؟
و آخر اینکه شماره تلفنی که توی سایت خواسته شماره تماس خودمونه؟ آخه در توضیح پایینش چیزهایی میگه که آدم رو به شک میندازه که شماره سفارتی که باید ویزا صادر کنه رو باید وارد کنیم.
ممنون میشم اگه کسی اطلاع دقیق داره پاسخ بده  
(2017-02-07 ساعت 00:35)victor2017 نوشته:  
(2017-02-06 ساعت 23:28)faegheh_niazmand نوشته:  سلام من تو سایت Usvisa قرار مصاحبه ثبت نکرده بودم،با این اوصاف چیزی رو نمیتونم اونجا چک کنم؟
در واقع من از این سایت سر در نمیارم
اصلا یعنی چی که باید قرار مصاحبه ثبت کنیم؟ Sad

برای مصاحبه در هر سفارتی باید در سایت سفارت ثبت نام کنید و دراین سایت اداره پست مورد نظرتونو برای دریافت ویزاتون انتخاب کنید.

در ورودی به سفارت برگه تایید ثبت نام در سایت رو ازتون می خوان که اجازه ورود بدن.

دوست عزیز کیس های ازدواج و نامزدی هم خودشون به ما وقت می دن و روز تعیین می کنند ولی نکته ای که عرض کردم خدمتتون اینه که جدای از هر وقتی که دارین....باید برین توی سایت سفارت و بصورت مجازی برای دیدار با مسولین سفارت ثبت نام کنین.

این برگه ثبت نام نباشه از در سفارت اجازه ورود به داخلو نمی دن بهتون.

امیدوارم موفق باشین
March.22 entered
تشکر کنندگان: mulan1979 ، Mrs.sara ، lr_rleri
(2017-02-09 ساعت 10:13)victor2017 نوشته:  
(2017-02-08 ساعت 18:40)lr_rleri نوشته:  ما کیس های لاتاری که مصاحبه هامون توسط  kcc تنظیم شده و خودشون تاریخ مصاحبه رو به ما اطلاع دادن قاعدتا دیگه نیاز به ثبت اون توی usvisa نداریم؟
راستش منم خیلی سر در نمیارم که اونجا باید چه کار بکنیم
مخصوصا که توی سایتش هشدار داده که اگه اطلاعات رو اشتباه وارد کنید ممکنه توی مصاحبه تون تاخیر ایجاد بشه
آیا اینکه به زبان فارسی وارد سایت بشیم یا به زبان انگلیسی فرقی داره و ممکنه که اگه به زبان انگلیسی وارد بشیم مصاحبه مون هم به همون زبان باشه یا ربطی نداره؟
آخر فرم یه شماره فرم ds-260 رو خواسته، آیا این همون کانفرمیشن نامبر هست که بعد از تکمیل فرم ds-260 به ما میده؟
و آخر اینکه شماره تلفنی که توی سایت خواسته شماره تماس خودمونه؟ آخه در توضیح پایینش چیزهایی میگه که آدم رو به شک میندازه که شماره سفارتی که باید ویزا صادر کنه رو باید وارد کنیم.
ممنون میشم اگه کسی اطلاع دقیق داره پاسخ بده  
(2017-02-07 ساعت 00:35)victor2017 نوشته:  برای مصاحبه در هر سفارتی باید در سایت سفارت ثبت نام کنید و دراین سایت اداره پست مورد نظرتونو برای دریافت ویزاتون انتخاب کنید.

در ورودی به سفارت برگه تایید ثبت نام در سایت رو ازتون می خوان که اجازه ورود بدن.

دوست عزیز کیس های ازدواج و نامزدی هم خودشون به ما وقت می دن و روز تعیین می کنند ولی نکته ای که عرض کردم خدمتتون اینه که جدای از هر وقتی که دارین....باید برین توی سایت سفارت و بصورت مجازی برای دیدار با مسولین سفارت ثبت نام کنین.

این برگه ثبت نام نباشه از در سفارت اجازه ورود به داخلو نمی دن بهتون.

امیدوارم موفق باشین

خب الان که وقت مارو از توی usvisa هم پاک کردن چجوری میتونیم دوباره ثبت کنیم؟
وقت جدید رو هم خودشون دادن و مصاحبه رو هم گفتن سر جاشه اگر اتفاقی نیفته.
من میخواستم مرکز پست رو هم عوض کنم اما گزینه ای نداره توش.
تشکر کنندگان: mulan1979
اگر بهتون تاریخی رو اعلام کردن مجددا برین توی سایت سفارت و برای اون تاریخ ثبت نام کنید.
مرکز پست رو هم عموما تا روز قبل از مصاحبه و یا همانرو مصاحبه می تونین عوض کنین.
March.22 entered
تشکر کنندگان: mulan1979
(2017-02-09 ساعت 07:39)Ali--usa نوشته:  شكايت ١٨ دادستان كل ايالات مختلف آمريكا از حكم ضد مهاجرتي ترامپ
دوستان اين داستان اگر تا آخر هفته حل هم نشه مطمئن باشيد سر دراز داره
اگرهم(به احتمال خيلي كم البته) رأي به سود ترامپ در دادگاه استيناف داده بشه ، باز شكايتهاي جديد ثبت ميشه

نگران نباشيد
فقط به خدا توكل كنيد ، مشكلي وجود نداره

ببخشید عزیز ... لینک این خبر رو بزارید ممنون میشم ...
کیس نامبر: ‎62XX‎

مشخصات:  یک نفر / ۲۳ ساله / فارغ التحصیل ۳ ماه قبل از مصاحبه

بدون کار دولتی و خصوصی

ارائه مدارک به صورت کامل در روز مصاحبه

تاریخ مشاهده قبولی:4MAY
تاریخ ارسال فرم: ‎24MAY‎

محل مصاحبه در نامه اول : آنکارا

دریافت نامه دوم:  28 March

تاریخ و محل جدید مصاحبه : ایروان 30 May

نتیجه : یکضرب

دریافت ویزا  May 31

هر اتفاقی در جریان زندگیه شما ، داستان زندگیه شماست ...
پس خودتان را دست سرنوشت بسپارید و نه زور و اجبار ...

هر کار خوبی کنید ، همان انرژی مثبت به شما خواهد برگشت ...
تشکر کنندگان: mrticoen
امروز من تو حرفای ترامپ هم تناقض دیدم هم اینکه یکم عقب کشیده.

گفت حکم دادگاه هرچی باشه من قبولش میکنم.

دوما گفت من نظرم بوده یه دوره 30 روزه قبل از این حکم بذارم که همه بیان ولی مشاورای حقوقیم گفتن نه.

من حس می کنم این قضیه بزودی تموم میشه.
March.22 entered
تشکر کنندگان: mulan1979 ، ziziii ، rainyday ، onasiss ، ali_yari5 ، Ali--usa ، battosai
(2017-02-09 ساعت 11:54)victor2017 نوشته:  امروز من تو حرفای ترامپ هم تناقض دیدم هم اینکه یکم عقب کشیده.

دوما گفت من نظرم بوده یه دوره 30 روزه قبل از این حکم بذارم که همه بیان ولی مشاورای حقوقیم گفتن نه.

آمین . خداوند کمک کنه زیرا من یکی واقعن شرایط روانی و روحی ام بهم ریخته
‎CR1
‎Ankara‎
شروع پرونده 8 ژانویه ‎2016‎
اپرو 25 جون 2016
نقص مدارک   22 اکتبر‎2016 ‎
ایمیل تایید مدارک  23 دسامبر 2016
دریافت ایمیل مصاحبه 30دسامبر 2016
تاریخ مصاحبه  آنکارا   27feb2017
نتیجه  AP
آپدیت  28feb و 2march
مصاحبه دوم 3march 2017
ایشود  3march 2017
تحویل گرفتن پاسپورت و ویزا از پست 4march 2017
ورود به آمریکا 5march 2017
دریافت گرین کارت 10 روز بعد از واریز مبلغ 220 دلار
تشکر کنندگان: victor2017 ، Sudeh ، leader-m
(2017-02-09 ساعت 11:33)farzadmohajer نوشته:  
(2017-02-09 ساعت 07:39)Ali--usa نوشته:  شكايت ١٨ دادستان كل ايالات مختلف آمريكا از حكم ضد مهاجرتي ترامپ
اگرهم(به احتمال خيلي كم البته) رأي به سود ترامپ در دادگاه استيناف داده بشه ، باز شكايتهاي جديد ثبت ميشه

نگران نباشيد

ديشب تو شبكه. وي. ا. اي. اعلام كرد

تشکر کنندگان:
(2017-02-09 ساعت 13:06)Ali--usa نوشته:  
(2017-02-09 ساعت 11:33)farzadmohajer نوشته:  

نگران نباشيد

ديشب تو شبكه.    وي. ا.  اي.   اعلام كرد

من خیلی سرچ کردم ... چیزی ندیدم راستش ...
کیس نامبر: ‎62XX‎

مشخصات:  یک نفر / ۲۳ ساله / فارغ التحصیل ۳ ماه قبل از مصاحبه

بدون کار دولتی و خصوصی

ارائه مدارک به صورت کامل در روز مصاحبه

تاریخ مشاهده قبولی:4MAY
تاریخ ارسال فرم: ‎24MAY‎

محل مصاحبه در نامه اول : آنکارا

دریافت نامه دوم:  28 March

تاریخ و محل جدید مصاحبه : ایروان 30 May

نتیجه : یکضرب

دریافت ویزا  May 31

هر اتفاقی در جریان زندگیه شما ، داستان زندگیه شماست ...
پس خودتان را دست سرنوشت بسپارید و نه زور و اجبار ...

هر کار خوبی کنید ، همان انرژی مثبت به شما خواهد برگشت ...
تشکر کنندگان:
(2017-02-09 ساعت 12:56)Mrs.sara نوشته:  
(2017-02-09 ساعت 11:54)victor2017 نوشته:  امروز من تو حرفای ترامپ هم تناقض دیدم هم اینکه یکم عقب کشیده.

سلام

سارا خانوم چیکار کردین شما؟ نفهمیدم نهایتا خودتون بردین گذرنامه هارو یا دادین اداره پست؟

امیدوارم همه واقعا زودتر خبرای خوب بشنوند. من دارم برای دالاس هفته آینده بلیط میگیرم.

امیدوارم تا اون موقع شما هم بایط بگیرین.

بی خبر نذارین مارو
March.22 entered
تشکر کنندگان: Ehsan-3ehsan
(2017-02-09 ساعت 13:21)victor2017 نوشته:  
(2017-02-09 ساعت 12:56)Mrs.sara نوشته:  

سلام

سارا خانوم چیکار کردین شما؟  نفهمیدم نهایتا خودتون بردین گذرنامه هارو یا دادین اداره پست؟

امیدوارم همه واقعا زودتر خبرای خوب بشنوند. من دارم برای دالاس هفته آینده بلیط میگیرم.

بی خبر نذارین مارو

سلام ، نمیدونم من منظورتون بودم یا خیر ، اما اگه منم ، که من ۲۷فوریه مصاحبه دارم و قلبم امده در دهنم تا حکم تجدید نظر بیاد و بعد اون هم ببینم لطف خدا شامل بشه و یکضرب بگیریم ، اون وقته که نفس میکشم بدون استرس .
‎CR1
‎Ankara‎
شروع پرونده 8 ژانویه ‎2016‎
اپرو 25 جون 2016
نقص مدارک   22 اکتبر‎2016 ‎
ایمیل تایید مدارک  23 دسامبر 2016
دریافت ایمیل مصاحبه 30دسامبر 2016
تاریخ مصاحبه  آنکارا   27feb2017
نتیجه  AP
آپدیت  28feb و 2march
مصاحبه دوم 3march 2017
ایشود  3march 2017
تحویل گرفتن پاسپورت و ویزا از پست 4march 2017
ورود به آمریکا 5march 2017
دریافت گرین کارت 10 روز بعد از واریز مبلغ 220 دلار
تشکر کنندگان: victor2017 ، leader-m
(2017-02-09 ساعت 13:27)Mrs.sara نوشته:  
(2017-02-09 ساعت 13:21)victor2017 نوشته:  
(2017-02-09 ساعت 12:56)Mrs.sara نوشته:  آمین . خداوند کمک کنه زیرا من یکی واقعن شرایط روانی و روحی ام بهم ریخته

سلام

سارا خانوم چیکار کردین شما؟  نفهمیدم نهایتا خودتون بردین گذرنامه هارو یا دادین اداره پست؟

بی خبر نذارین مارو

سلام ، نمیدونم من منظورتون بودم یا خیر ، اما اگه منم ، که من ۲۷فوریه مصاحبه دارم و قلبم امده در دهنم تا حکم تجدید نظر بیاد و بعد اون هم ببینم لطف خدا شامل بشه و یکضرب بگیریم ، اون وقته که نفس میکشم بدون استرس .

سارا خانم منم شرايط شمارو دارم از ٢٩نوامبر هر روزم با استرس و فشار گذشته تا اين اواخر كه اين اتفاق هم اضافه شده بهش??
ميخواستم بگم كه شما تنها نيستين اين دلتنگي داره همه افرادي مث ما رو نابود ميكنه
تشکر کنندگان: Mrs.sara ، leader-m

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان