.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
گفتگوی آزاد - آرشیو
|
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
2017-02-09 ساعت 20:43
(2017-02-09 ساعت 16:59)Tilda نوشته:(2017-02-09 ساعت 12:56)Mrs.sara نوشته:(2017-02-09 ساعت 11:54)victor2017 نوشته: امروز من تو حرفای ترامپ هم تناقض دیدم هم اینکه یکم عقب کشیده. ضمن آرزوی موفقیت براتون در این راه، شخصا نظر من اینه که آمریکا یکی از بدترین کشورها برای تربیت دختر بچه هست. یک نگاه اجمالی به اخلاق و روحیات زنانی که در امریکا متولد یا بزرگ شدن برای اثبات این قضیه کافیه. در هر حال ادمها یک به یک با هم فرق دارند و نظر من کلی بود. تشکر کنندگان: ali_yari5 ، ....مهرشاد.... ، copol
2017-02-09 ساعت 21:02
(2017-02-09 ساعت 20:04)mostafa2017 نوشته:(2017-02-09 ساعت 15:41)فام مج نوشته:(2017-02-09 ساعت 15:23)lady65719 نوشته: سلام و تبریکسلام.ممنونم سلام مقدمه ش رو خواستن که توی رزومه گذاشتیم(خودشون گفتن) و در مورد نامه دانشگاه هم مثل گواهی بود که از این تاریخ تا این تاریخ ما اینجا دانشجو بودیم
کیس نامبر: 2017AS1xx
تعدادافراد کیس: 2 نفر تاریخ رویت قبولی:3/May تاریخ ارسال فرم 260:28/May تاریخ کارنت:August تاریخ دریافت نامه دوم:14/October تاریخ مصاحبه: ِDecember5 وضعیت: AP ویزا دریافت شد 15/Apr/2017 تشکر کنندگان: mostafa2017
2017-02-09 ساعت 21:35
متاسفانه همين الان خبري رو توي CNN خوندم كه نوشته وكلاي ترامپ ٧٨ مورد رو به حمله تروريستي اين ٧ كشور ارتباط دادن كه بيشترش مربوط ميشه به ٥ تا از اين كشورها كه اسم ايران جز اون ٥ تا نيست ولي اين ليست رو به دادگاه اعلام كرده كه ثابت كنه حرفش درست بوده ???????
http://www.cnn.com/2017/02/09/opinions/w...index.html اميدوارم كه اوضاع به ضرر ما پيش نره ??????????????
شماره کیس: 2017AS15XX
تاریخ رویت قبولی 10 MAY تعداد افراد: 2 کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان تاریخ ارسال فرم: 24 May تاریخ مصاحبه: هفته اول Nov وضعيت: AP آپديت:كيس اصلي ٦ فبريه و ٨ مي بوسيله ايميل، ٩ مي آپديت از kcc ١٠ مي آپديت از سمت سفارت و تبديل به or و بعد از چند ساعت كلير و دوباره ١٦ مي، ٢٦ مي بوسيله ايميل، تحويل پاسپورت به پست ٣١ مي، ١و ٢ ژوئن و در آخر ٥ ژوئن ٢٠١٧ ويزا ايشود (٢١٠ روز) كيس همسرم آپديتها ١٠ مي، ١٦ مي، ٢٦ مي، ١ ژوئن، ٢ ژوئن، ٥ ژوئن، ٢٠ ژوئن با ايميل، ٢١ ژوئن تبديل به اور، ٢٢ ژوئن كلير ?????? و بعد از ٢٣٣ روز بالاخره همسر عزيزم هم ويزاش ايشود شد در تاريخ ٢٨ ژوئن ٢٠١٧ تشکر کنندگان: mulan1979
2017-02-09 ساعت 21:43
(2017-02-04 ساعت 03:24)yami نوشته: Hamid_rr عزیز شما متوجه نشدي چرا كه من مخاطبم يه رفيق ديگه بود .. راستي خبر بد چي داري برا بچها آقاي بي بي سي .
CR1
ارسال جون ۲۰۱۵ اپروو دسامبر ارسال ان وی سی مارچ ۰۱۶ تایید سپتامبر ایمیل مصاحبه دو روز بعد تاریخ مصاحبه نوامبر سفارت قطر ویزا یکضرب سفر تاریخی به امریکا ۰۲ فبریه ۰۱۷ _____________________________________________________ مثبت اندیش باشیم اما خوش بینی را با خوش خیالی اشتباه نگیریم _______________________
2017-02-09 ساعت 22:44
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-02-09 ساعت 22:45 توسط farzadmohajer.)
(2017-02-09 ساعت 21:35)onasiss نوشته: متاسفانه همين الان خبري رو توي CNN خوندم كه نوشته وكلاي ترامپ ٧٨ مورد رو به حمله تروريستي اين ٧ كشور ارتباط دادن كه بيشترش مربوط ميشه به ٥ تا از اين كشورها كه اسم ايران جز اون ٥ تا نيست ولي اين ليست رو به دادگاه اعلام كرده كه ثابت كنه حرفش درست بوده ??????? اگر هزار مورد تروریستی هم اعلام کنن ، بازم ملاک نمیشه ... چون اون شب خود قاضیه به وکیل ترامپ گفت : ما هیچ گونه عملیات تروریستی از این کشور ها ، داخل خاک آمریکا ندیدیم ... دقت کنید ، گفتش داخل خاک آمریکا ... من نمیدونم چرا بعضی دوستان انقدر انرژی منفی میدن ... کل دنیا داره میگه احتمال پیروزی ترامپ یک درصد هم نمیشه ... بعد اینجا که میام همه نا امید هستن ... یادتونه دو هفته پیش من هی به شماها میگفتم انقدر انرژی منفی ندید ، بالاخره اوکی میشه و حکم ترامپ دو هفته هم دووم نمیاره ... الان دیگه بحث قانون و دادگاه هست . مطمن باش در دادگاه حق علیه باطل صورت میگیره ... اگه میدونی حق با شماست و سر حرفتون هستید ، پس بدونید برنده نهایی کسی نیست جز شما
کیس نامبر: 62XX
مشخصات: یک نفر / ۲۳ ساله / فارغ التحصیل ۳ ماه قبل از مصاحبه بدون کار دولتی و خصوصی ارائه مدارک به صورت کامل در روز مصاحبه تاریخ مشاهده قبولی:4MAY تاریخ ارسال فرم: 24MAY محل مصاحبه در نامه اول : آنکارا دریافت نامه دوم: 28 March تاریخ و محل جدید مصاحبه : ایروان 30 May نتیجه : یکضرب دریافت ویزا May 31 هر اتفاقی در جریان زندگیه شما ، داستان زندگیه شماست ... پس خودتان را دست سرنوشت بسپارید و نه زور و اجبار ... هر کار خوبی کنید ، همان انرژی مثبت به شما خواهد برگشت ... تشکر کنندگان: mrticoen
2017-02-09 ساعت 22:45
(2017-02-09 ساعت 21:43)Hamid_rr نوشته:(2017-02-04 ساعت 03:24)yami نوشته: Hamid_rr عزیز آرزوی موفقیت شما تشکر کنندگان: ....مهرشاد.... ، Hadi_20 ، leader-m ، aazitaa
2017-02-10 ساعت 00:59
(2017-02-09 ساعت 22:45)yami نوشته:(2017-02-09 ساعت 21:43)Hamid_rr نوشته:(2017-02-04 ساعت 03:24)yami نوشته: Hamid_rr عزیز اين خبر خوبي بود ... در هر حال خوش باشي رفيق
CR1
ارسال جون ۲۰۱۵ اپروو دسامبر ارسال ان وی سی مارچ ۰۱۶ تایید سپتامبر ایمیل مصاحبه دو روز بعد تاریخ مصاحبه نوامبر سفارت قطر ویزا یکضرب سفر تاریخی به امریکا ۰۲ فبریه ۰۱۷ _____________________________________________________ مثبت اندیش باشیم اما خوش بینی را با خوش خیالی اشتباه نگیریم _______________________
2017-02-10 ساعت 02:17
(2017-02-10 ساعت 02:00)onasiss نوشته:(2017-02-09 ساعت 22:44)farzadmohajer نوشته:(2017-02-09 ساعت 21:35)onasiss نوشته: متاسفانه همين الان خبري رو توي CNN خوندم كه نوشته وكلاي ترامپ ٧٨ مورد رو به حمله تروريستي اين ٧ كشور ارتباط دادن كه بيشترش مربوط ميشه به ٥ تا از اين كشورها كه اسم ايران جز اون ٥ تا نيست ولي اين ليست رو به دادگاه اعلام كرده كه ثابت كنه حرفش درست بوده ??????? این دوست جوان ما تو مایه های ترول troll تشریف دارند اخه یک کمی میاد اینجا شعارشو میده میره. از دو حالت که خارج نیست! یا حرف ترامپ میشه یا نمیشه!! اگه بشه دوباره با جلیقه عنفجاری و تیر و ترقه میاد که فقط میخوام برم حقشو بذارم کف دستش... اگه هم نشه میگه من که گفته بودم یک درصدم نمیشه!! مهم حرف من و شما و ایشون شدن نیست.. اکثرمان امدیم اینجا دو کلمه حرف از هم دیگه یاد بگیریم و احیانا دوستی هم پیدا کنیم. وگرنه مدرسه جادوگری و پیشگویی هری پاتر که نیست تا قدرت پیشگویی مونو بهم ثابت کنیم!! این اقا فرزاد هم با این اطلاعاتی که از خودش در امضاش گذاشته و اون حرفایی که نوشته، بهتره بیشتر به فکر قبولی تو بک گراند چکش باشه تا حرفای ترامپ!! [الان امضاشو پاک میکنه ]
" الان بیشتر اساتید دانشگاهم تو بیشتر مسایل میان با من مشورت میکنن ... اگر هم باورتون نمیشه آدرس بدم از نزدیک ببینید"
فرزاد، علامت میتی کومان رو نشون دادی دیگه... همه احترام بذارن!! پانوشت ۱: مشخص شد که واقعا لاتاری زیادم شانسی نیست. اینا با شناخت قبلی انتخاب میکنن. پانوشت ۲: "پس پیشنهاد میکنم نظراتی که میدم رو ، صد در صد بهش اعتقاد پیدا کنید" پیشنهاد تونو در پاکت در بسته تا مورخه فردا به دبیرخانه انجمن تحویل دهید. تشکر کنندگان: ....مهرشاد.... ، aazitaa
2017-02-10 ساعت 02:35
(2017-02-10 ساعت 02:28)yami نوشته: " الان بیشتر اساتید دانشگاهم تو بیشتر مسایل میان با من مشورت میکنن ... اگر هم باورتون نمیشه آدرس بدم از نزدیک ببینید"دفعه قبلی عبرت نشد که نظرات من چیزی جز واقعیت نیست ؟؟؟؟؟
کیس نامبر: 62XX
مشخصات: یک نفر / ۲۳ ساله / فارغ التحصیل ۳ ماه قبل از مصاحبه بدون کار دولتی و خصوصی ارائه مدارک به صورت کامل در روز مصاحبه تاریخ مشاهده قبولی:4MAY تاریخ ارسال فرم: 24MAY محل مصاحبه در نامه اول : آنکارا دریافت نامه دوم: 28 March تاریخ و محل جدید مصاحبه : ایروان 30 May نتیجه : یکضرب دریافت ویزا May 31 هر اتفاقی در جریان زندگیه شما ، داستان زندگیه شماست ... پس خودتان را دست سرنوشت بسپارید و نه زور و اجبار ... هر کار خوبی کنید ، همان انرژی مثبت به شما خواهد برگشت ...
2017-02-10 ساعت 03:37
دوستان آماده شنیدن هر خبری باشید. حکم دادگاه تجدید نظر تا 2-3 ساعت دیگر اعلام می شود. امیدوارم به سود ترامپ نباشد.
2017-02-10 ساعت 03:47
khabar e khoob
میدهم من مالیات به اوباما ----- با لبی خندان، نه با افسوس و آه
مالیات بر درآمد، مالیات مستقیم ---- تا دهد پاسپورت آبی او به ما
FoxNews
COURT UPHOLDS RULING BLOCKING TRUMP'S IMMIGRATION ORDER تشکر کنندگان: Persischer ، armehraboon ، aazitaa
2017-02-10 ساعت 03:50
دادگاه علیه ترامپ رای داد!
میدهم من مالیات به اوباما ----- با لبی خندان، نه با افسوس و آه
مالیات بر درآمد، مالیات مستقیم ---- تا دهد پاسپورت آبی او به ما
I'm سلام دوستان
يه خبر خوب،دادگاه به نفع قاضى تعليق حكم، رأى رو صادر كرد منبع خبر CNN
نوع ويزا:CR1
ارسال مدارك:١٠/٣/٢٠١٦ اپرو:١٤/٧/٢٠١٦ دريافت كيس نامبر:١٦/٨/٢٠١٦ ارسال مدارك به NVC:١٨/٩/٢٠١٦ ايميل نقص مدارك از NVC:٢٠/١٠/٢٠١٦ ايميل مجدد نقص مدارك:٧/١/٢٠١٧ هر دو ايميل نقص بى دليل بود. ايميل تكميل مدارك از NVC:١٢/٤/٢٠١٧ دريافت ايميل وقت سفارت:١٤/٤/٢٠١٧ محل و وقت سفارت:ايروان٢٥/٥/٢٠١٧ نتيجه:AP آپديت:25,26,30,31may 29Dec/10,12,16,17,29,30jan/1,2,5feb دريافت ايميل ويور:١٢jan دريافت ايميل اينفورميشن(٥٥٣٥):٣٠jan |