.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
گفتگوی آزاد - آرشیو
|
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
2017-02-11 ساعت 03:56
برای آزاد شدن ذهن ها (چاشنی شوخی) دوستان! یکی بود این وسط ها میگفت پیشگویی میکنم!! خدا خیرت بده... بی زحمت بیا دربی (استقلال پرسپولیس) رو پیشگویی کن، دست شما درد نکنه?
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared ♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال) ♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن ★★★ خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!) توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم) توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت انسان با Hope زندس تشکر کنندگان: خوش لحن ، onasiss ، victor2017 ، mrticoen ، aazitaa ، Kami R ، ....مهرشاد.... ، leader-m
2017-02-11 ساعت 04:00
(2017-02-11 ساعت 03:32)armehraboon نوشته:(2017-02-10 ساعت 23:37)mehrdad.agha نوشته:(2017-02-10 ساعت 23:25)فام مج نوشته: سلام،واقعا ممنونم واسه خبر خوشحال کنندتون الان دارایی های ایران شما چی شدن ؟ انتقال دادید یا وکالت ؟
2017 , 2018 ,2019,2020
می رود راه پیوسته تا آن سو *** از دری کو شد رهش آغاز می رود او تا کجا تا کو *** من روان با او کنم آواز می روم من همره و همپو *** تا به دیدار کلان راهی ره همه این مقصد اما کو *** چه بگویم جز نه و آهی؟ * شعری از بیلبو بگینز - از آثار JRR TOLKIEN تشکر کنندگان: leader-m
2017-02-11 ساعت 04:13
(2017-02-11 ساعت 04:00)javadth نوشته:راستش بیشتر کارها رو انجام داده بودم..(2017-02-11 ساعت 03:32)armehraboon نوشته:(2017-02-10 ساعت 23:37)mehrdad.agha نوشته: سلام به همه دوستان گلم من از قدیمی های مهاجر سرا هستم باید بگویم کیس من لاتاری نیست و بعد از 14 سال انتظار دو ماه پیش ویزامو به همراه خانواده گرفتم به هیچ وجه تا ماه فروردین قصد ندارم به آمریکا بروم اصلا هم از این بابت نگران نیستم چون هر چه خدا برای انسان ها رقم بزند همان خواهد شد نگرانی معنی ندارد شما راه خودتان را بروید بقیه رو بسپارید به خدا خودش جور خواهد کرد اگر خیری در آن باشد در ضمن همچین رفتن به آمریکا آش دهان سوزی نیست که خدای نکرده دوستان با بعضی حرف ها همدیگر را ناراحت کنند در حال زندگی کنید و از دقایق زندگیتان لذت ببرید . به امید موفقیت برای همه دوستان گلم با خبرهای خوب همدیگر را امیدوار کنید. البته یه اجاره خونه باید انجام بشه و فروختن چند تا از اسباب های منزل و ماشین... فکر کنم دو هفته ای کار داشته باشه که هفته دیگه میرم انجام میدم و میام... عرض کردم که یه هزینه بلیت رو ضرر کردم
F2A
Priority Date : 16 Sep. 2013 Approve : Dec 2013 دریافت کیس نامبر : Jan 2014 دریافت اینویس نامبر : Feb 2015 فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr 2015 فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr 2015 ارسال مدارک نهایی : June 2015 اعلام نقص مدارک : July 2015 ارسال مجدد مدارک برای رفع نقص : Aug 2015 تکمیل مدارک : Sep 2015 مصاحبه : (ابوظبی) oct 2015 کلیر شدن : جولای 2016 ( ده ماه انتظار) دریافت ویزا: آگوست 2016 ورود به آمریکا : فوریه 2017 تشکر کنندگان: mulan1979 ، victor2017 ، Pegah123 ، leader-m
2017-02-11 ساعت 06:19
(2017-02-11 ساعت 03:32)armehraboon نوشته:سلام دوست عزیز ممنون از راهنمایی تان من تمام این موارد را میدانم و از قبل هم برای خرداد برنامه ریزی داشتم ولی متاسفانه به خاطر مشغله زیاد دیگر زودتر از اواخر اسفند یا عید نمیتوانم بروم هر چند ممکن است این تصمیم به قیمت باطل شدن ویزا ی ما که حاصل حدود دوسال تلاش با انجام دو بار مدیکال در ابوظبی و پروسه طولانی کلیرنس بوده تمام شود.و کار من طوریست که باید در ایران باشم و گرنه بحث فقط هزینه هواپیما مطرح نیست. آرزوی سلامتی و موفقیت برای شما و دیگر عزیزان را از خداوند مسئلت دارم.(2017-02-10 ساعت 23:37)mehrdad.agha نوشته:(2017-02-10 ساعت 23:25)فام مج نوشته: سلام،واقعا ممنونم واسه خبر خوشحال کنندتون
با تلاش و پشتکار و اراده قوی و امید و هدف های متعالی میتوان به قله های پیشرفت و تکامل رسید. موفق باشید
تشکر کنندگان: armehraboon ، leader-m
2017-02-11 ساعت 07:53
آغاز برنامه ترامپ برای اخراج مهاجران غیرقانونی: اخراج یک زن مکزیکی
دولت دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا سختگیری و اخراج مهاجران غیرقانونی را آغاز کرده است. به گزارش یورونیوز، ژنرال جان کلی وزیر امنیت داخلی آمریکا در دیدار از منطقه مرزی ایالت آریزونا با مکزیک با فرماندار این ایالت دیدار کرد. شهروندان مکزیکی که بطور غیر قانونی در آمریکا بسر می برند و اقدامی غیر قانونی را در پرونده خود دارند در اولویت برنامه دونالد ترامپ برای اخراج هستند. گوادلوپ گارسیا ریوس، اولین قربانی این برنامه بود. او که دو فرزند دارد، بیش از ۲۰ سال است که در آمریکا زندگی می کند. او در سن ۱۴ سالگی از مکزیک وارد آمریکا شد. او که قبلا برای پیدا کردن کار از مدارک جعلی استفاده کرده بود مشمول برنامه اخراج دولت ترامپ شده است. معترضان به این اقدام روز پنج شنبه مانع حرکت خودروی حامل گوادلوپ گارسیا شدند و شعار می دادند:«ترامپ باید بفهمد که مردم از خودشان دفاع می کنند.» فرزندان گوادلوپ گارسیا که در آمریکا متولد شده اند اجازه اقامت در آمریکا را دارند. ری یبارا مالدونادو وکیل گوادلوپ گارسیا می گوید: «از نظر قانونی هیچ راهی برای بازگشت او به آمریکا وجود ندارد. هیچ شانسی ندارد. او برنامه دفاع از کودکان مهاجر که باراک اوباما امضا کرده بود را از دست داد چرا که چهار ماه مسن تر از شرایط این قانون بود با این که در سن ۱۴ سالگی وارد آمریکا شده است. این نمونه ای از شکست سیستم مهاجرتی ماست.» ژاکلین دختر ۱۴ ساله گوادلوپ گارسیا بعد از آگاهی از اینکه مادرش روز پنج شنبه به مکزیک فرستاده شده به خبرنگاران گفت که این اقدام واقعا دردناک است و هیچ کس نباید شاهد دور شدن مادر از فرزندانش شود. گوادلوپ گارسیا روز چهارشنبه در حالی دستگیر شد که برای کنترل سالانه مدارکش به اداره مهاجرت مراجعه کرده بود.
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7 ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR CLAERANCE 201 Days دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا دریافت SSN هشت روز بعد از ورود San Jose-CA تشکر کنندگان: alireza_guitar ، mulan1979 ، bhb32
2017-02-11 ساعت 08:15
(2017-02-11 ساعت 07:53)ali3875 نوشته: آغاز برنامه ترامپ برای اخراج مهاجران غیرقانونی: اخراج یک زن مکزیکی
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared ♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال) ♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن ★★★ خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!) توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم) توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت انسان با Hope زندس تشکر کنندگان: leader-m
ترامپ قصد ندارد قضيه محدوديت ويزا را به دادگاه عالى ببرد.
Donald Trump 'won't challenge Muslim travel ban' in Supreme Court تشکر کنندگان: mulan1979 ، frozen mind
2017-02-11 ساعت 09:12
(2017-01-29 ساعت 01:21)frozen mind نوشته: دوستان عزیزم سلام چقدر لذت بخشه که پیشبینی مثبت (نه منفی) آدم درست از آب در بیاد. تبریک میگم به دوستانی که از روز از سرگیری مصاحبه ها تونستن ویزا بگیرن و الآن در تدارک آمدن به این ور آب هستند امیدوارم بقیه دوستان هم در مهلت زیاد باقیمانده تا پایان سپتامبر ویزاهاشونو بگیرن و چمدانهاشونو ببندن و ... پرواز!
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012 F4 [/en] تشکر کنندگان: armehraboon ، Ali--usa ، mulan1979 ، maymary1220 ، onasiss ، aazitaa ، فام مج ، bsbali ، copol ، leader-m
2017-02-11 ساعت 09:19
(2017-02-08 ساعت 12:53)saba rad نوشته:(2017-02-08 ساعت 12:00)Lilimamali نوشته:(2017-02-08 ساعت 11:13)victor2017 نوشته: والا برا کسایی که متاسفانه مصاحبشون توی این ماجرا ها بود و کنسل شد کسی نمی دونه سفارت چه تدبیری اندیشیده....بنظرم تماس و ارتباط مستمر با سفارتتون داشته باشین ، قاعدتا دو راه بیشتر ندارن... من جزء برندگان لاتاری هستم در امضاء بنده قابل رویت هست. و وقت ما کنسل شده بود و پرسیدم از سفارت گفت بیا. وقتی میگه بیا چرا نریم؟؟؟؟
کیس: 2017AS38XX
تعداد اعضاء : 2 نفر تاریخ مشاهده نتیجه: 3 May تاریخ ارسال فرم: 24 May کارنت شدن کیس: 12 Dec تاریخ نامه دوم: 20 Dec محل مصاحبه: آنکارا تغییر به ابوظبی تاریخ مصاحبه : 21 Feb ویزا دریافت شد.
2017-02-11 ساعت 10:33
(2017-02-11 ساعت 02:01)setaree نوشته: Dostan salm. خوب ضرر نداره که بگیر ببر ولی معمولا مال ایران قبول ندارن مگه اینکه یه کشور دیگه بوده باشی
از سال ۲۰۰۱ آمریکا هستم، داروساز و در کالیفرنیا
2017-02-11 ساعت 10:40
مثل اینکه یک جنجال جدید دیگر در راه است. متاسفانه ترامپ هم دچار بیماری دژمن پنداری! شده است. به نظر می رسد که این ماجرای مهاجرت سری دراز دارد و ترامپ در مقابل دستگاه قضایی و دموکراتها و البته مردم آمریکا چالشی بزرگ را برای خود ایجاد کرده. کسانی که ویزا دارند و قصد سفر به آمریکا را دارند بهتر است تا آخر هفته به آمریکا بروند چون طبق گفته امام ترامپ داستان جدیدی در راه است.
تشکر کنندگان: mrticoen ، lady65719 ، mulan1979 ، alireza_guitar ، afshin007x ، عدلی ، armehraboon
2017-02-11 ساعت 10:47
(2017-02-11 ساعت 04:30)Alirezania نوشته: آقا ول کن نیست این پدر سگ ...... باید دید دوشنبه یا سه شنبه چی باز علم میکنه ! امیدوارم نیاد بگه هر کی گرین کارت داره قبل از اینکه بیاد باید بره سفارت اوکی بگیره ! کار و زندگی داریم ما بخدا امروز پرواز داشتم به اروپا ، کنسل کردم ! شماره کیس: 2010AS00029XXX کنسولگری: ابوظبی تاریخ مصاحبه: September 2 تاریخ دریافت کلیرنس: September 14 تشکر کنندگان: armehraboon ، copol
2017-02-11 ساعت 10:54
سلام. ما اول اسفند نوبت مصاحبه داریم. امروز برای ما ایمیل آمده شما که نوبت مصاحبه برایتان برنامه ریزی شده و قبلا از طریق ایمیل نامه کنسلی دریافت کرده اید، مصاحبه شما به قوت خود باقیست و جهت مصاحبه در تاریخ مقرر اقدام کنید. با تچکر.....
(2017-02-11 ساعت 07:53)ali3875 نوشته: آغاز برنامه ترامپ برای اخراج مهاجران غیرقانونی: اخراج یک زن مکزیکی وزارت خارجه مکزیک از روند برخورد با مهاجران قانونی ناراحته! اما یکی نیست بگه شما خودتون با مهاجرای غیرقانونی چه میکنید؟ راستی تا حالا کسی تجربه گرفتن ویزای مکزیک داره؟ پدر در میارن! از ویزای شنگن سختتره.
2017-02-11 ساعت 11:10
(2017-02-11 ساعت 10:54)sadeghsa نوشته: سلام. ما اول اسفند نوبت مصاحبه داریم. امروز برای ما ایمیل آمده شما که نوبت مصاحبه برایتان برنامه ریزی شده و قبلا از طریق ایمیل نامه کنسلی دریافت کرده اید، مصاحبه شما به قوت خود باقیست و جهت مصاحبه در تاریخ مقرر اقدام کنید. با تچکر..... امروز صبح براي من هم از KCC نامه اومده كه وقت مصاحبه ت سر جاشه وهمان تاريخ و ساعت تو سفارت جهت انجام مصاحبه ت حضور داشته باش يعني دوباره سه شنبه ترامپ يه حكم جديد ميده دوباره مثل دفعه قبل ميخوان ايميل بدن نيا بعد دوباره جيمز روبارت يه تعليق رو حكم ميزنه بعد دوباره KCC ايميل ميزنه بيان? واقعاً هم خودشون رو مسخره كردن هم مارو ديشب ميخواستم امضام رو تغيير بدم و تعليق تا بي نهايت رو بردارم ولي ديدم دوباره CNN پيام اومد كه ترامپ ميخواد حكم جديد بده? خدا براي اين بنده خدا يه سرگرمي جديد درست كنه دست از سر ما برداره قضيه ما شده عين اون موش و گربه كه گربه موش رو گرفته ولي نميخورتش فقط هي باهاش بازي ميكنه تا جونش دربياد بابا يا بگن نياين تموم شه بره يا بگن حل شد رفت جونمون بالا اومد شب ساعت ٥ صبح از خواب ميپرم خبرگزاري ها رو چك ميكنم |