.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
گفتگوی آزاد - آرشیو
|
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
2017-02-10 ساعت 23:37
(2017-02-10 ساعت 23:25)فام مج نوشته:(2017-02-10 ساعت 22:55)Ali--usa نوشته: دوستان دادگاه تو ويرجينيا درخواست تعليق حكم ترامب به مدت ٩٠ روز رو دادهسلام،واقعا ممنونم واسه خبر خوشحال کنندتون سلام به همه دوستان گلم من از قدیمی های مهاجر سرا هستم باید بگویم کیس من لاتاری نیست و بعد از 14 سال انتظار دو ماه پیش ویزامو به همراه خانواده گرفتم به هیچ وجه تا ماه فروردین قصد ندارم به امریکا بروم اصلا هم از این بابت نگران نیستم چون هر چه خدا برای انسان ها رقم بزند همان خواهد شد نگرانی معنی ندارد شما راه خودتان را بروید بقیه رو بسپارید به خدا خودش جور خواهد کرد اگر خیری در آن باشد در ضمن همچین رفتن به امریکا آش دهان سوزی نیست که خدای نکرده دوستان با بعضی حرف ها همدیگر را ناراحت کنند در حال زندگی کنید و از دقایق زندگیتان لذت ببرید . به امید موفقیت برای همه دوستان گلم با خبرهای خوب همدیگر را امیدوار کنید.
با تلاش و پشتکار و اراده قوی و امید و هدف های متعالی میتوان به قله های پیشرفت و تکامل رسید. موفق باشید
2017-02-10 ساعت 23:45
(2017-02-10 ساعت 23:25)mrticoen نوشته: سلام بچه ها ترامپ خیلی شاکی هست بابت این رای و قراره هفته آینده تصمیم جدی در مورد مهاجرت بگیره آره این لعنتی ول کن نیست، کشتمون بخدا،داغونمون کرد از بس خبر بد شنیدیم
کیس نامبر: 2017AS1xx
تعدادافراد کیس: 2 نفر تاریخ رویت قبولی:3/May تاریخ ارسال فرم 260:28/May تاریخ کارنت:August تاریخ دریافت نامه دوم:14/October تاریخ مصاحبه: ِDecember5 وضعیت: AP ویزا دریافت شد 15/Apr/2017
2017-02-11 ساعت 00:03
دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، میگوید مطمئن است که در دعوای حقوقی فرمان منع ورود شهروندان هفت کشور مسلمان پیروز خواهد شد. او همچنین از اجرای اقدام امنیتی دیگری در هفته آتی خبر داد.
آقای ترامپ امروز، جمعه ۱۰ فوریه، در نشست مطبوعاتی مشترک با شینزو آبه، نخست وزیر ژاپن، گفت: "هر کاری که لازم باشد برای امنیت کشورمان میکنیم... ما خیلی سریع کاری برای بالا بردن امنیت کشورمان میکنیم. در هفته آینده خواهید دید." او افزود همچنان پیگیری قضایی فرمان مهاجرتی را ادامه خواهد داد و شکی ندارد که دولتش دعوای حقوقی جاری خواهد توانست منع ورود شهروندان هفت کشور به آمریکا را برگرداند.ن رئیس جمهور آمریکا در حالی به برگرداندن ممنوعیت ورود شهروندان ایران و شش کشور دیگر ابراز امیدواری کرده که روز پنجشنبه دادگاه تجدید نظر با رد درخواست دولت آمریکا، تعلیق اجرای آن را تمدید کرده است و به این ترتیب با حکم دادگاه شهروندان این کشورها در صورت داشتن ویزا همچنان میتوانند به آمریکا بروند. منبع:http://www.bbc.com/persian/world-38932878
2017-02-11 ساعت 00:09
(2017-02-10 ساعت 23:25)فام مج نوشته:(2017-02-10 ساعت 22:55)Ali--usa نوشته: دوستان دادگاه تو ويرجينيا درخواست تعليق حكم ترامب به مدت ٩٠ روز رو دادهسلام،واقعا ممنونم واسه خبر خوشحال کنندتون تشکر کنندگان: rainyday ، فام مج ، zamini1975 ، mulan1979 ، victor2017
2017-02-11 ساعت 00:33
(2017-02-11 ساعت 00:03)mrticoen نوشته: دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، میگوید مطمئن است که در دعوای حقوقی فرمان منع ورود شهروندان هفت کشور مسلمان پیروز خواهد شد. او همچنین از اجرای اقدام امنیتی دیگری در هفته آتی خبر داد. این ترامپ خیلی آدم عجیبی است.کل دادگاه و دادگاه تجدیدنظر و دادگاه ویرجنیا علیه اش رای دادن دیوان عالی هم شانسش خیلی خیلی کم است ولی بازهم از برگشت حکم و پیروزی در منع ورود مسلمانان حرف میزنه.آخه یه آدم چقدر می تونه اینقدر اعتماد به نفس داشته باشه.خداییش این اعتماد به نفسش منو کشته.رو هم که رو نیست حالا اینکه بتونه یا نه مهم نیست اینکه اینهمه آدمو تو استرس میبره انگار که می خواد بگه آررره ه اگرم بخواید پاتونو آمریکا بزارید و منم نتونم جلوشو بگیرم حداقل واستون زهرمارش می کنم.واقعا دیگه باید بیخیال این ماجرا میشد و اگه می خواست کاری بکنه زورشو رو سختگیری برای صدور ویزا میزاشت.اینکه تمام آدم و عالم رای به خلافش بدن ولی بازهم از دستور جدید و برگشت حکم و پیروزی حرف بزنه زیبنده ی رئیس جمهور کشوری به بزرگی آمریکا نیست. خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
2017-02-11 ساعت 01:09
دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، میگوید مطمئن است که در دعوای حقوقی فرمان منع ورود شهروندان هفت کشور مسلمان پیروز خواهد شد. او همچنین از اجرای اقدام امنیتی دیگری در هفته آتی خبر داد.
http://www.bbc.com/persian/world-38932878
2017-02-11 ساعت 01:10
Dear Immigrant Visa Applicant,
Pursuant to a U.S. court decision, the Department of State has resumed processing of Immigrant Visa applications for individuals who are nationals of Syria, Iraq, Iran, Libya, Somalia, Sudan, and Yemen. Processing of these applications had been temporarily suspended under provisions of Executive Order 13769, “Protecting the Nation from Foreign Terrorist Entry into the United States,” signed on January 27. Last month, the National Visa Center (NVC) cancelled your immigrant visa interview scheduled in February 2017 in compliance with the Executive Order. U.S. Embassies and Consulates overseas have now resumed interviewing Immigrant Visa applicants. Please contact the embassy or consulate where your original visa interview was scheduled to either confirm your previously scheduled appointment in February or schedule a new appointment. You can find contact information for U.S. Embassies and Consulates online at http://usembassy.gov. Make sure you read the online interview instructions for the embassy or consulate where your interview will take place. You can find those at https://nvc.state.gov/interview. Regards, National Visa Center تشکر کنندگان: shahin zakeri ، zamini1975 ، gbtm ، mulan1979 ، frozen mind
2017-02-11 ساعت 01:19
(2017-02-11 ساعت 01:09)Constantine نوشته: دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، میگوید مطمئن است که در دعوای حقوقی فرمان منع ورود شهروندان هفت کشور مسلمان پیروز خواهد شد. او همچنین از اجرای اقدام امنیتی دیگری در هفته آتی خبر داد. ﻣﻦ اﺯ اﻭﻟﺸﻢ ﻧﻆﺮﻡ ﻫﻤﻴﻦ ﺑﻮﺩ ﻭﻟﻲ ﻧﻤﻴﺨﻮاﺳﺘﻢ ﺑﺎﺭ ﻣﻨﻔﻲ ﺑﺪﻡ اﻳﻦ ﻃﺮﻑ ﭼﻪ ﺩاﺩﮔﺎﻩ ﺭﻭ ﺑﺒﺮﻩ ﭼﻪ ﺑﺒﺎﺯﻩ ﻧﻘﺸﻪ ﻫﺎ ﺩاﺭﻩ ﻭاﺳﻪ اﻳﺮاﻥ! اﮔﺮ ﻛﻪ ﺩاﺩﮔﺎﻩ ﺭﻭ ﻣﻴﺒﺮﺩ ﺟﺴﺎﺭﺗﺶ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﻣﻴﺸﺪ و ﺗﻨﺪﺭﻭﻱ ﻫﺎﺵ ﺭﻭﺯ ﺑﻪ ﺭﻭﺯ ﺑﻴﺸﺘﺮ ! ﺣﺎﻻ ﻛﻪ ﺑﺎﺧﺘﻪ ﻳﺠﻮﺭ ﻛﻴﻨﻪ ﺷﺪﻩ ﺑﺮاﺵ اﮔﺮ ﻭﻳﺰاﻳﻲ ﻫﻢ ﺻﺎﺩﺭ ﻛﻨﻪ ﺟﻮﺭﻱ اﺯ ﻫﻔﺖ ﺧﻮاﻥ ﺭﺳﺘﻢ ﻣﻴﮕﺬﺭﻭﻧﻪ ﻛﻪ ﻫﻤﻪ ﺑﻪ اﺷﺘﺒﺎﻩ ﻛﺮﺩﻥ ﺑﻴﻮﻓﺘﻦ! تشکر کنندگان: yami ، mulan1979 ، bhb32 ، Alirezania
2017-02-11 ساعت 01:31
(2017-02-10 ساعت 23:25)mrticoen نوشته: سلام بچه ها ترامپ خیلی شاکی هست بابت این رای و قراره هفته آینده تصمیم جدی در مورد مهاجرت بگیره بله متاسفانه من هم اين خبر رو ديدم و اميدوارم اين آدم يا از خَر شيطون پياده بشه يا از اين خره به زور پياده اش كنند خدا خودش دوباره كمكمون كنه و داستان رو خام بخير كنه
شماره کیس: 2017AS15XX
تاریخ رویت قبولی 10 MAY تعداد افراد: 2 کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان تاریخ ارسال فرم: 24 May تاریخ مصاحبه: هفته اول Nov وضعيت: AP آپديت:كيس اصلي ٦ فبريه و ٨ مي بوسيله ايميل، ٩ مي آپديت از kcc ١٠ مي آپديت از سمت سفارت و تبديل به or و بعد از چند ساعت كلير و دوباره ١٦ مي، ٢٦ مي بوسيله ايميل، تحويل پاسپورت به پست ٣١ مي، ١و ٢ ژوئن و در آخر ٥ ژوئن ٢٠١٧ ويزا ايشود (٢١٠ روز) كيس همسرم آپديتها ١٠ مي، ١٦ مي، ٢٦ مي، ١ ژوئن، ٢ ژوئن، ٥ ژوئن، ٢٠ ژوئن با ايميل، ٢١ ژوئن تبديل به اور، ٢٢ ژوئن كلير ?????? و بعد از ٢٣٣ روز بالاخره همسر عزيزم هم ويزاش ايشود شد در تاريخ ٢٨ ژوئن ٢٠١٧
2017-02-11 ساعت 01:31
(2017-02-11 ساعت 01:10)Constantine نوشته: 10 دقیقه قبل نامه ای از KCC دریافت کردم مبنی بر اینکه مصاحبه ی شما در ماه march به قوت خودش هست و دوباره دعوت به مصاحبه شروع شده در پایان نامه هم هیچ اشاره ای به دستور ترمپ مبنی بر اینکه اگر دوباره اجرا بشه همه چی کنسل میشه ننوشته امیدوارم همه دوستان کارهاشون طبق روال قبلی جلو بره و ویزاشون رو بگیرن
2017-02-11 ساعت 02:01
Dostan salm.
Kasi inja hast ke barash name omade bashe va police certificate azash bekhad , lotfan agar kasi hast be mn ham begeee
Case:cr1
Uscis recevied:4february 2016 Approved:2june2016 NVC welcome letter:12july2016 Case number:14september2016 Email naghse madrak:26november2016 Emaile naghse madrake boland bala?:4february 2017
2017-02-11 ساعت 02:05
(2017-02-11 ساعت 01:31)shahin zakeri نوشته:درود برشما و همه دوستان مهاجر سرا(2017-02-11 ساعت 01:10)Constantine نوشته: من هم چند دقیقه پیش نامه دعوت به مصاحبه دوباره در ماه مارچ رو دریافت کردم . آرزوی شادی ، تندرستی و پیروزی برای همه تشکر کنندگان: shahin zakeri
http://edition.cnn.com/2017/02/10/politi...l?adkey=bn
Trump won't immediately appeal travel ban halt to Supreme Court (CNN)The Trump administration is not currently planning to appeal the decision blocking its travel ban to the Supreme Court, a source familiar with the matter tells CNN. http://www.independent.co.uk/news/world/...74266.html Donald Trump says he will have 'something new next week' to replace travel ban after court defeat http://www.reuters.com/article/us-usa-tr...SKBN15O2XS Trump pledges new security steps after travel ban court setback
2017 , 2018 ,2019,2020
می رود راه پیوسته تا آن سو *** از دری کو شد رهش آغاز می رود او تا کجا تا کو *** من روان با او کنم آواز می روم من همره و همپو *** تا به دیدار کلان راهی ره همه این مقصد اما کو *** چه بگویم جز نه و آهی؟ * شعری از بیلبو بگینز - از آثار JRR TOLKIEN
2017-02-11 ساعت 03:14
(2017-02-11 ساعت 03:12)javadth نوشته: http://edition.cnn.com/2017/02/10/politi...l?adkey=bn اره همین الان خبرش اومد.... فکر کنم هفته آینده با یسری قانون جدید می خواد بیاد...
Category: F1 Family Based
Apply: july 2007 Interview: June 2016 Result: AP update: 21 June Second update: 15 August Clear: 16 August تشکر کنندگان: mulan1979
2017-02-11 ساعت 03:32
(2017-02-10 ساعت 23:37)mehrdad.agha نوشته:(2017-02-10 ساعت 23:25)فام مج نوشته:(2017-02-10 ساعت 22:55)Ali--usa نوشته: دوستان دادگاه تو ويرجينيا درخواست تعليق حكم ترامب به مدت ٩٠ روز رو دادهسلام،واقعا ممنونم واسه خبر خوشحال کنندتون سلام به شما دوست عزیز با شما تا حد زیادی موافقم که همیشه باید امید و ایمان خودمون رو به هدفی که داریم حفظ کنیم... و سرنوشت ما نباید صرفا یه یکی دو چیز که میتونه تحت کنترلمون هم نباشه گره بخوره که کل زندگیمون تحت الشعاع قرار بگیره.... ولی در مورد رفتنتون برای فروردین با احترام کامل به نظر و برنامه ریزی که فطعا داشتید ...شما اگر دیدی شریاط مناسب نیست.. صرفا ورود اولیه به امریکا و خوردن مهر ورود در ویزا به منزله گرین کارت شما تا یکسال خواهد بود... حالا یکی دو هفته بعدش برگردید و سر فرصت دوباره بیاید امریکا...ضررش فقط قیمت بلیت هواپیما هست... چون مسلما وقتی کسی میخواد برای موندن بیاد امریکا باید کارش رو استعفا بده ..خونه رو اجاره بده یا بفروشه و... اینها زمانبر هست و در عرض یکی دو روز قابل انجام نیست... من خودم همین کار رو کردم ..بلیت من 2 فوریه بود که خوردم به این قانون ولی با اولین روزنه ای که باز شد(حکم دادگاه)5 فوریه اومدم اینجا و الان تا حد زیادی استرسم کم شده...این رو هم بگم که این کار رو مدیون توصیه دوستانی هستم که زیاد خوش بین نبودند ولی ضرری نکردم جز هزینه بلیت هواپیما. البته خود این تصمیم هم با توجه به این به سرعت انجام شد که بعد از دو روزی که واقعا حالم گرفته بود سعی کردم خودم جمع و جور کنم و به شریاط مسلط بشم و اماده همچین کاری بودم... بهر حال برای همه دوستان عزیز ارزوی موفقیت دارم.
F2A
Priority Date : 16 Sep. 2013 Approve : Dec 2013 دریافت کیس نامبر : Jan 2014 دریافت اینویس نامبر : Feb 2015 فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr 2015 فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr 2015 ارسال مدارک نهایی : June 2015 اعلام نقص مدارک : July 2015 ارسال مجدد مدارک برای رفع نقص : Aug 2015 تکمیل مدارک : Sep 2015 مصاحبه : (ابوظبی) oct 2015 کلیر شدن : جولای 2016 ( ده ماه انتظار) دریافت ویزا: آگوست 2016 ورود به آمریکا : فوریه 2017 تشکر کنندگان: yami ، alireza_guitar ، mostafa2017 ، mulan1979 ، victor2017 ، mrticoen ، aazitaa ، afshin007x ، عدلی ، copol ، ....مهرشاد.... ، leader-m
|