کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد - آرشیو
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
(2017-02-12 ساعت 00:58)mrticoen نوشته:  
(2017-02-11 ساعت 22:07)rainyday نوشته:  
(2017-02-11 ساعت 21:36)gozargah نوشته:  اطمینان داشته باشید که دیگه خبری از منع ورود نخواهد بود. آن فـیـلـتــرهایی که قرار بود بعد از این 90 روز اعمال کنند را با پیاز داغ زیاد وارد قانون مهاجرت خواهند کرد که مطمعنا برای خیلی ها مشکل ایجاد خواهد کرد. به نظر من مثلا بخواهد در مورد مدرک تحصیلی یا مهارتی سختگیری کنند یا شاید مقدار تمکین مالی را بالاتر ببرند و در بدترین و عقده ای ترین  Big Grin حالت که قبلا هم حرف هایی از آن زده شده بود بخواهند بحث همکاری دولت کشور محل تولد مهاجران را مطرح کنند و چون آمریکا سفارتی در ایران ندارد ، برای ما ایرانی ها مشکل بزرگی ایجاد خواهد شد در این حالت قانونی هم شکسته نخواهد شد و دادگاه هم دیگر نمی تواند جلوی اجرای آن را بگیرد. البته تمام این حرف ها نظر شخصی است Rolleyes

مطمعن باش نمیتونه توی این قضیه دوباره وارد بشه
نهادهای مدنی و حتی قوه قضاییه برای اطمینان از اجرای قانون کل فرایندهارو نظارت میکنن
احتمالن میره سراغ قول بعدیش که اخراج  مکزیکی ها و ساختن دیوار هستش

دوست عزیز این فرمان اجرایی فقط و فقط مخصوص این 7 کشوره

الان در پیام هایی که میزاره اگه دقت کنی فقط میگه این 7 کشور تروریسم هستن و حتما جلوی اونها رو خواهم گرفت این ها برای کشورخیلی خطرناک هستن!!!

من فکر میکنم ترامپ ملت ما رو توی صف نظری یا هر سف چیز رایگان دیده که انقدر روی ban کردن ملت ایران پافشاری میکنه

وگرنه ایرانیا که همیشه توی کشورای دیگه جیکشون هم در نمیاد فقط بلدن برای خودشون شاخ و شونه بکشن
2017 , 2018 ,2019,2020
می رود راه پیوسته تا آن سو  *** از دری کو شد رهش آغاز
می رود او تا کجا تا کو       *** من روان با او کنم آواز
می روم من همره و همپو     *** تا به دیدار کلان راهی
ره همه این مقصد اما کو      *** چه بگویم جز نه و آهی؟
* شعری از بیلبو بگینز - از آثار JRR TOLKIEN
تشکر کنندگان: mrticoen ، onasiss ، leader-m
(2017-02-12 ساعت 01:03)farzadmohajer نوشته:  
(2017-02-11 ساعت 22:07)rainyday نوشته:  مطمعن باش نمیتونه توی این قضیه دوباره وارد بشه
نهادهای مدنی و حتی قوه قضاییه برای اطمینان از اجرای قانون کل فرایندهارو نظارت میکنن

الان در پیام هایی که میزاره اگه دقت کنی فقط میگه این 7 کشور تروریسم هستن و حتما جلوی اونها رو خواهم گرفت این ها برای کشورخیلی خطرناک هستن!!!

اگه بحث تروریست بودنه ، پس عربستان و پاکستان و ... اینا کجای حکمش هستن پس ؟؟؟
دوباره بخواد غلط اضافی کنه ، سر و کارش با قاضی های خبره ی فدرال هست .
کجایی دوست عزیز الان سازمان سیا به عربستان بالاترین لوح تقدیر یعنی مبارزه با تروریسم رو هدیه داده

اهدای مدال «سیا» به ولیعهد عربستان به دلیل مبارزه با تروریسم

این یعنی فقط و فقط میخواد روز و شبمون رو سیاه کنه

تشکر کنندگان: zamini1975
(2017-02-12 ساعت 01:04)javadth نوشته:  
(2017-02-11 ساعت 22:07)rainyday نوشته:  مطمعن باش نمیتونه توی این قضیه دوباره وارد بشه

من فکر میکنم ترامپ ملت ما رو توی صف نظری یا هر سف چیز رایگان دیده که انقدر روی ban کردن ملت ایران پافشاری میکنه

وگرنه ایرانیا که همیشه توی کشورای دیگه جیکشون هم در نمیاد فقط بلدن برای خودشون شاخ و شونه بکشن

[عکس: AyLTKJy.jpg]

آیا ملتی که از تانکر بنزین واژگون شده میرن بنزین بردارن، ترس داره یا نداره؟ داره یا نداره؟ داااااره یا نداره؟ (با لهجه جیگر)
تشکر کنندگان: Pegah123 ، ali_yari5 ، aazitaa ، leader-m
(2017-02-12 ساعت 01:44)yami نوشته:  
(2017-02-12 ساعت 01:04)javadth نوشته:  
(2017-02-12 ساعت 00:58)mrticoen نوشته:  دوست عزیز این فرمان اجرایی فقط و فقط مخصوص این 7 کشوره

فکر‌نکنم بنزین باشه کامیون ماموت مخصوص حمل گوشت و مواد غدایی هستش لطفا الکی اسم منلکت گل گلابمون خراب نکنین

[عکس: AyLTKJy.jpg]

آیا ملتی که از تانکر بنزین واژگون شده میرن بنزین بردارن، ترس داره یا نداره؟  داره یا نداره؟  داااااره یا نداره؟  (با لهجه جیگر)
از سال ۲۰۰۱ آمریکا هستم، داروساز و در کالیفرنیا
تشکر کنندگان:
خانم Sepidehsalehi تا اونجا که یادمه شما هم تاریخ مصاحبه اعلام شده توی نامه دوم kcc برای شما مثل کیس ما ۲٨ فوریه بوده و سفارت ارمنستان اونو به ۲۳ فوریه تغییر داده، این درسته؟
(2017-02-10 ساعت 17:08)Sepidehsalehi نوشته:  من دوباره رفتم بلیط خریدم.... نمی دونستم باید تا فردا صبر میکردم؟!
میشه دوستانی که انگلیسیشون خوبه بگن این دادگاه ویرجینیا واسه چیه دوباره؟ چه اتفاقی قراره توش بیوفته؟
من خسته شدم از بس هتل بوک کردم کنسل کردم بلیط گرفتم کنسل کردم.....
کیس نامبر:##2017AS38
تعداد افراد کیس:۳ نفر(برنده اصلی خانم)
نامه دوم: دسامبر 2017
تاریخ مصاحبه:28 فوریه،تغییر توسط سفارت به 23 فوریه
محل مصاحبه: ایروان
نتیجه مصاحبه:برنده اصلی و فرزند ویزای یکضرب،شوهر ap
تشکر کنندگان:
(2017-02-11 ساعت 22:54)frozen mind نوشته:  
(2017-02-11 ساعت 11:08)yami نوشته:  وزارت خارجه مکزیک از روند برخورد با مهاجران قانونی ناراحته!
اما یکی نیست بگه شما خودتون با مهاجرای غیرقانونی چه میکنید؟ راستی تا حالا کسی تجربه گرفتن ویزای مکزیک داره؟ پدر در میارن! از ویزای شنگن سختتره.

یامی عزیز، ای یار قدیمی، شما که برای رفتن به مکزیک مشکلی ندارین. هر وقت اراده بفرمایید می تونین از راه زمینی وارد مکزیک بشین.

جناب فروزن مایند شما سالهای پیش در این سایت خیلی پرشور فعالیت داشتید ما هم تازه وارد فقط مطالعه میکردیم
حالا لطف بفرمایید نوبت ما شده که در این شرایط قمردرعقرب ویزامون دراومده ایا اساسن مهاجرت مالی هست که برداریم عزیمت کنیم؟ به اصطلاح شما راضی هستی؟ انتظارتتون براورده شد؟
تشکر کنندگان: sce ، frozen mind
(2017-02-11 ساعت 20:28)bhb32 نوشته:  پـنـاهــنده ها هم يه جور بدبختن
گناهي ندارن اوناهم با زن و بچه آواره هستن
خودتون و سرنوشتتون رو به خدا بسپاريد اگر قبولش داريد و ديگه نگران هيچي نباشيد
بلاخره يه چيزي ميشه

مشکل این پناهنده ها در هر عصری نه تنها حالا میتونه این باشه که با یک طرز فکر بومی و جهان سومی باید خودشونوبا یک روش غربی سازگار کنند
و بسیاری از اونها شاید نتونند
ونتیجه چیه؟
سرخوردگی افسردگی و الی اخر
تشکر کنندگان: gbtm ، bhb32 ، mrticoen
دوستان نیاز به راهنمایی فوری دارم ، این تاپیک فعلا شلوغه زود جواب میگیریم
میخام بدونم ترجمه شناسنامه ها و سایر مدارک مهر دارالترجمه کافیشه یا دادگستری و وزارت امور خارجه هم ببرم برای مهر زدن ؟
و اینکه اونهایی که تازه رفتن مدیکال ، دکتر اونگان چقدر پول میگیره ؟
‎CR1
‎Ankara‎
شروع پرونده 8 ژانویه ‎2016‎
اپرو 25 جون 2016
نقص مدارک   22 اکتبر‎2016 ‎
ایمیل تایید مدارک  23 دسامبر 2016
دریافت ایمیل مصاحبه 30دسامبر 2016
تاریخ مصاحبه  آنکارا   27feb2017
نتیجه  AP
آپدیت  28feb و 2march
مصاحبه دوم 3march 2017
ایشود  3march 2017
تحویل گرفتن پاسپورت و ویزا از پست 4march 2017
ورود به آمریکا 5march 2017
دریافت گرین کارت 10 روز بعد از واریز مبلغ 220 دلار
تشکر کنندگان:
(2017-02-12 ساعت 07:50)Mrs.sara نوشته:  دوستان نیاز به راهنمایی فوری دارم ، این تاپیک فعلا شلوغه زود جواب میگیریم
میخام بدونم ترجمه شناسنامه ها و سایر مدارک مهر دارالترجمه کافیشه یا دادگستری و وزارت امور خارجه هم ببرم برای مهر زدن ؟
مهر دادگستری که الزامی است بدون اون رسمیتی نداره. مهر وزراتخانه هم به من گفتند ضروری هست.
دکتر اونگان ۱۲۰ دلار بابت معاینات و تشکیل \رونده می گیره و بعد از من برای یک واکسن که آبله مرغان بود ۱۸۰ تای دیگه هم گرفت. همین
تشکر کنندگان:
(2017-02-12 ساعت 07:50)Mrs.sara نوشته:  دوستان نیاز به راهنمایی فوری دارم ، این تاپیک فعلا شلوغه زود جواب میگیریم

اگه سفارت ازتون ترجمه ها رو بخواد...مهر داگستری و وزارت خارجه نیاز هست..
ولی اگه قبلا فرستادید معمولا سفارت نمیخواد روز مصاحبه
F2A
Priority Date : 16 Sep. 2013
Approve : Dec 2013
دریافت کیس نامبر : Jan 2014
دریافت اینویس نامبر : Feb 2015
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr 2015
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr 2015
ارسال مدارک نهایی : June 2015
اعلام نقص مدارک :  July 2015
ارسال مجدد مدارک برای رفع نقص : Aug 2015
تکمیل مدارک : Sep 2015
مصاحبه :  (ابوظبی) oct 2015
کلیر شدن : جولای 2016 ( ده ماه انتظار)
دریافت ویزا: آگوست 2016
ورود به آمریکا : فوریه 2017
تشکر کنندگان:
(2017-02-12 ساعت 03:20)lr_rleri نوشته:  خانم Sepidehsalehi تا اونجا که یادمه شما هم تاریخ مصاحبه اعلام شده توی نامه دوم kcc برای شما مثل کیس ما ۲٨ فوریه بوده و سفارت ارمنستان اونو به ۲۳ فوریه تغییر داده، این درسته؟
(2017-02-10 ساعت 17:08)Sepidehsalehi نوشته:  من دوباره رفتم بلیط خریدم.... نمی دونستم باید تا فردا صبر میکردم؟!
میشه دوستانی که انگلیسیشون خوبه بگن این دادگاه ویرجینیا واسه چیه دوباره؟ چه اتفاقی قراره توش بیوفته؟
من خسته شدم از بس هتل بوک کردم کنسل کردم بلیط گرفتم کنسل کردم.....

سلام
تاريخ مصاحبه جديد برأي منهم اول ١٤ فوريه تعيين شد ( ارمنستان)تا خواستم بليط رزرو كنم تغيير كرد شد ٢٤ فوريه كه ميشه جمعه! ميخوام وقت مديكال بگيرم دكتر پيام داده أينا جمعه كه مصاحبه ندارن مطمئنين تاريخ درسته!! هرچي هم إيميل ميزنم جواب نميدن! تو سايت هم نميتونم تاريخ رو وارد كنم . الان واقعاً نميدونم چه كار كنم!
تشکر کنندگان:
(2017-02-12 ساعت 08:46)armehraboon نوشته:  

قبلا فرستادم اما شناسنامه هارو ظاهرن میگن باید ترجمه جدید باشه . برای همین پرسیدم .
‎CR1
‎Ankara‎
اپرو 25 جون 2016
نتیجه  AP
آپدیت  28feb و 2march
مصاحبه دوم 3march 2017
ایشود  3march 2017
تشکر کنندگان:

مهر وزارت خارجه را که مطمئن هستم نمی خواد. من خودم برای ترجمه هام فقط مهر دادگستری را داشتم و هیچ مشکلی پیش نیامد. برای مصاحبه ویزای توریستی مادر خانمم در سفارت دبی از آژانس ایران آنکارا سوال کردم و اونها گفتند که مهر دارالترجمه کافیه گه سفارت برای ایشان هم ایرادی نگرفت. با اینحال اگر می خواهید مطمئن شوید با یکی از این آژانس هایی که وقت مصاحبه می گیرند تماس بگیرید. شماره آژانس ایران آنکارا را با پیام خصوصی برایتان می فرستم.
کتگوری ویزا: EB-2  زیرگروه: NIW
تاریخ مصاحبه: 16 ژوئن 2016 - آنکارا
نتیجه مصاحبه: AP
دوخطی:  29  آگوست 2016
OR شدن: 4 اکتبر 2016
دریافت ایمیل درخواست اطلاعات بیشتر: 5 اکتبر ۲۰۱۶
ارسال اطلاعات درخواستی از طریق ایمیل: 6 اکتبر ۲۰۱۶
دریافت ایمیل اتمام پروسه کلیرنس: 18 اکتبر 2016
تحویل پاسپورتها به دفتر پستی در آنکارا: صبح 24 اکتبر
ایمیل از سفارت مبنی بر دریافت مدارک: عصر 26 اکتبر
آپدیت ها: 26 اکتبر، 27 اکتبر، اول نوامبر، دوم نوامبر ، دوم نوامبر (تغییر OR به /)
Issued  :  سوم نوامبر ۲۰۱۶  
دریافت پاسپورتها از دفتر پستی: چهارم نوامبر
ورود به آمریکا: 24 نوامبر 2016
دریافت گرین کارت در آمریکا: 29 دسامبر 2016
تشکر کنندگان: Mrs.sara
(2017-02-12 ساعت 09:04)shahr2831 نوشته:  

مهر وزارت خارجه را که مطمئن هستم نمی خواد. من خودم برای ترجمه هام فقط مهر دادگستری را داشتم و هیچ مشکلی پیش نیامد. برای مصاحبه  ویزای توریستی مادر خانمم در سفارت دبی از آژانس ایران آنکارا سوال کردم و اونها گفتند که مهر دارالترجمه کافیه گه سفارت برای ایشان هم ایرادی نگرفت. با اینحال اگر می خواهید مطمئن شوید با یکی از این آژانس هایی که وقت مصاحبه می گیرند تماس بگیرید. شماره آژانس ایران آنکارا را با پیام خصوصی برایتان می فرستم.
ممنونم ، منتظر هستم بفرستید
‎CR1
‎Ankara‎
اپرو 25 جون 2016
نتیجه  AP
آپدیت  28feb و 2march
مصاحبه دوم 3march 2017
ایشود  3march 2017
تشکر کنندگان:
دوستان فقط تو اين تاپيك نرخ دلار و سكه رو هم اعلام بفرماييد صبح به صبح ديگه عالي ميشه
چون تاپيك شلوغي هم هست مطمئناً بازارش رو داره
راستي دوستاني كه آمريكا هستند از بورس نيويورك چه خبر شاخص بورس چقدر هست؟

تشکر کنندگان: javad.zabihi ، Pegah123 ، hilla26 ، alireza_guitar ، onasiss ، bhb32

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان