کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد - آرشیو
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
(2017-02-12 ساعت 10:00)Ali--usa نوشته:  دوستان فقط تو اين تاپيك نرخ دلار و سكه رو هم اعلام بفرماييد صبح به صبح ديگه عالي ميشه
چون تاپيك شلوغي هم هست مطمئناً بازارش رو داره
راستي دوستاني كه آمريكا هستند از بورس نيويورك چه خبر شاخص بورس چقدر هست؟

شاید بازگو کردن مطالب سیاسی و بحث های متفرقه جایش اصلا اینجا نباشه ، اما اسم این سایت مگر مهاجر سرا نیست ؟ وقتی تاپیک مخصوص مدارک بسته شده بنده اینجا سوال پرسیدم چون دو هفته دیگه مصاحبه دارم . اما بحث های دیگه صد در صد بیمورده و درخواست دارم پاکش کنن چون ماهایی که وکیل نداریم میایم اینجا تا یک راهنمایی بشیم و بتونیم کارهامون رو درست انجام بدیم . و از تجربه سایرین استفاده کنیم و بس .
‎CR1
‎Ankara‎
شروع پرونده 8 ژانویه ‎2016‎
اپرو 25 جون 2016
نقص مدارک   22 اکتبر‎2016 ‎
ایمیل تایید مدارک  23 دسامبر 2016
دریافت ایمیل مصاحبه 30دسامبر 2016
تاریخ مصاحبه  آنکارا   27feb2017
نتیجه  AP
آپدیت  28feb و 2march
مصاحبه دوم 3march 2017
ایشود  3march 2017
تحویل گرفتن پاسپورت و ویزا از پست 4march 2017
ورود به آمریکا 5march 2017
دریافت گرین کارت 10 روز بعد از واریز مبلغ 220 دلار
تشکر کنندگان: hilla26 ، Ali--usa ، alireza_guitar ، ....مهرشاد.... ، leader-m
(2017-02-12 ساعت 01:02)شهرام شهیر نوشته:  از وضعیت سفارت ارمنستان کسی خبری داره

سلام من توي يكي دو تا پست قبل نوشتم مراجعه خودم و به سفارت .
نوع ویزا: k1
ارسال مدارک: 2016-Jun-28
Nov-16-2016: Approve
Case Number: 09-Dec-2016
تاریخ دریافت ایمیل از سفارت : 2017-jan-09
سفارت ارمنستان-ایروان
وقت سفارت: 2-feb.2017
Status: وقت مصاحبه كنسل شد
وقت مصاحبه دوم : 09-Feb-2017
به علت نقص در فرم Ds-160 مصاحبه نهائي در تاريخ 10 فبريه انجام شد.
نتيجه مصاحبه :  AP
تاریخ های اپدیت در سایت سیس:  14 , 15 , 17 ,23 فبريه، 2 مارچ، 10 مي
تاريخ كلير:
تاريخ صدور ويزا:
ورود با امريكا:
تشکر کنندگان:
(2017-02-12 ساعت 07:50)Mrs.sara نوشته:  دوستان نیاز به راهنمایی فوری دارم ، این تاپیک فعلا شلوغه زود جواب میگیریم
میخام بدونم ترجمه شناسنامه ها و سایر مدارک مهر دارالترجمه کافیشه یا دادگستری و وزارت امور خارجه هم ببرم برای مهر زدن ؟
و اینکه اونهایی که تازه رفتن مدیکال ، دکتر اونگان چقدر پول میگیره ؟

من مهر دادگستری رو نداشتم ،فقط مهر دارالترجمه رو داشتم چون دارالترجمه بهم گفت اگه برا سفارت آمریکا میخوای نیازی نیست و هیچ ایرادی هم نگرفتن

هزینه دکتر هم از من ۳۳۰ $ واکسن و ویزیت گرفت و ۴۷.۵ $ هم آزمایشگاه گرفت البته این ماله شهریور ماهه .
Category : ‎CR1
Embassy : Ankara
Priority Date : 23JUL2015
Case Created : 14DEC2015
Interview : 26SEP2016
Ceac Update : 29SEP , 12DEC 2016
(26JUL , 29SEP , 19DEC 2017 (2Khati
22FEB (OR) , 14,22,26,30MAR ,3,4 APRIL 2018
تشکر کنندگان: armehraboon ، Mrs.sara ، leader-m
نمی دونم چرا از خبرهای فردا که می خوان بگن می ترسم...... این دفعه حتما حساب شده تر می خواد مانع بشه و این خیلی می تونه وحشتناک باشه... مخصوصا برای ماهایی که آخر راه هستیم خدا کنه نزنه همه چیز رو خراب کنه....

امشب تو سی ان ان برنامه فرید زکریا خوبه پیشنهاد می دم اون دوستانی که زبانشون خوبه گوش کنن
Category: F1 Family Based
Apply: july 2007
Interview: June 2016
Result: AP
update: 21 June
Second update: 15 August
Clear: 16 August
تشکر کنندگان: فام مج ، gbtm
(2017-02-12 ساعت 10:00)Ali--usa نوشته:  دوستان فقط تو اين تاپيك نرخ دلار و سكه رو هم اعلام بفرماييد صبح به صبح ديگه عالي ميشه
دوست عزیز شرایط شما قابل درک و بسیار قابل احترام است ولی این تاپیک در قسمت اعلام نظر و گفتگوی آزاد قرار گرفته!! ولی به روی چشم. امیدوارم هر چی سریعتر مشکلات شما و دیگر دوستان حل شود و از این روزهای سخت به راحنی عبور کنید.
تشکر کنندگان: Ali--usa ، mrticoen
(2017-02-12 ساعت 12:06)Sasa-t نوشته:  نمی دونم چرا از خبرهای امروز که می خوان بگن می ترسم...... این دفعه حتما حساب شده تر می خواد مانع بشه و این خیلی می تونه وحشتناک باشه... مخصوصا برای ماهایی که آخر راه هستیم خدا کنه نزنه همه چیز رو خراب کنه....

امشب تو سی ان ان برنامه فرید زکریا خوبه پیشنهاد می دم اون دوستانی که زبانشون خوبه گوش کنن
هرچی هست ، به صدور ویزا و مصاحبه مربوط نمیشه . چون پای پناهنده ها هم درمیونه ...
اگر یک درصد هم به حکم قبلیش شباهت داشته باشه ، به زودی لغو خواهد شد ...
یه آدم عقده ای همین کار هارو میکنه دیگه ... چه برسه روانی هم باشه ....
مثلا میخواد بگه حرف آخرو من زدم و کوتاه نیومدم ...
پول زیاد زده زیر دلش حالیش نیست .......
تنها کسی که قبولش داره ، فقط خودشه ...
کیس نامبر: ‎62XX‎

مشخصات:  یک نفر / ۲۳ ساله / فارغ التحصیل ۳ ماه قبل از مصاحبه

بدون کار دولتی و خصوصی

ارائه مدارک به صورت کامل در روز مصاحبه

تاریخ مشاهده قبولی:4MAY
تاریخ ارسال فرم: ‎24MAY‎

محل مصاحبه در نامه اول : آنکارا

دریافت نامه دوم:  28 March

تاریخ و محل جدید مصاحبه : ایروان 30 May

نتیجه : یکضرب

دریافت ویزا  May 31

هر اتفاقی در جریان زندگیه شما ، داستان زندگیه شماست ...
پس خودتان را دست سرنوشت بسپارید و نه زور و اجبار ...

هر کار خوبی کنید ، همان انرژی مثبت به شما خواهد برگشت ...
تشکر کنندگان:
اینجور که خبرگزاری ها میگن قراره تغییرات خیلی کوچیکی در محتوای دستور قبلی ایحاد شه تا صرفا اسم دستور عوض شه و قابلیت صدور به عنوان دستور جدید پیدا کنه. بعضی از نزدیکای ترامپ گفتن که ممکنه فقط به طور واضح در متن دارندگان گرین کارت رو مستثنی کنه و دستور رو صادر کنه. اگه این طور بشه و سه ماه محدودیت بخواد ایجاد شه از تاریخ امضا این چند وقت که به دعوا گذشت زمان دست رفت فقط حداقل یه ماهش رفته بود تا الان
تشکر کنندگان: bhb32
(2017-02-12 ساعت 13:17)minaz00 نوشته:  اینجور که خبرگزاری ها میگن قراره تغییرات خیلی کوچیکی در محتوای دستور قبلی ایحاد شه تا صرفا اسم دستور عوض شه و قابلیت صدور به عنوان دستور جدید پیدا کنه. بعضی از نزدیکای ترامپ گفتن که ممکنه فقط به طور واضح  در متن دارندگان گرین کارت رو مستثنی کنه و دستور رو صادر کنه. اگه این طور بشه و سه ماه محدودیت بخواد ایجاد شه از تاریخ امضا این چند وقت که به دعوا گذشت زمان دست رفت فقط حداقل یه ماهش رفته بود تا الان
وقتی که قاضی ، دو روز دیگه دوباره حکمش رو لغو میکنه ، دلیلی نداره بازم این کارو کنه ...
اگر تو این حکم جدید ، دادن ویزا رو لغو کنه ، میشه مثل همون حکم سابق ...
دفعه ی قبلی هم کاخ سفید گفت که گریین کارتی ها آزادن بیان . ولی تظاهرات تموم نشد و
حکم قاضی بعد از این اتفاق صادر شد . کلا بحث داشتن گریین کارت نیست . بحث ورود به آمریکاست

احتمالا بازرسی های مرز ورود به آمریکا رو تقویت میکنه ...
سفارت ها تاریخ مصاحبه جدید دادن . امکان نداره دوباره بزنن زیرش ...
کیس نامبر: ‎62XX‎

مشخصات:  یک نفر / ۲۳ ساله / فارغ التحصیل ۳ ماه قبل از مصاحبه

بدون کار دولتی و خصوصی

ارائه مدارک به صورت کامل در روز مصاحبه

تاریخ مشاهده قبولی:4MAY
تاریخ ارسال فرم: ‎24MAY‎

محل مصاحبه در نامه اول : آنکارا

دریافت نامه دوم:  28 March

تاریخ و محل جدید مصاحبه : ایروان 30 May

نتیجه : یکضرب

دریافت ویزا  May 31

هر اتفاقی در جریان زندگیه شما ، داستان زندگیه شماست ...
پس خودتان را دست سرنوشت بسپارید و نه زور و اجبار ...

هر کار خوبی کنید ، همان انرژی مثبت به شما خواهد برگشت ...
تشکر کنندگان:
سلام دوستان

من نمي دونم حكم ترامپ در خصوص قوانين مهاجراتي چي مي تونه باشه

اما مي دونم اين حكم چي ميتونه نباشه

حكم جديد ترامپ نبايد ناقض قانون اساسي باشه

حكم جديد نبايد آزادي ها مذهبي رو تحت الشعاع قرار بده

حكم جديد نبايد تبعيض قوميتي و نژادي داشته باشه

حكم جديد نمي تونه غيرمستند و بودن شواهد باشه ....

هدف ترامپ از امضاء حكم اجرايي تعليق سه ماهه مهاجرت از هفت كشور براي ايجاد ساز و كار امنيتي محكم تر بوده. عزم ايشون هم مقابله محكم با مهاجرت غير قانوني و ايجاد امنيت بيشتر براي كشورش هست.

بنابراين من به آينده خيلي اميدوارم چون ايراني ها شامل هيچ يك از موارد فوق نميشن

و يه خواهش از دوستان دارم ترامپ هر كي كه هست نفر اول و رئيس جمهور منتخب يه كشوره به ايشون توهين نكنيد اگر حتي اشتباهاتي داشته باشه ساز و كارهاي قانوني مانع از ادامه اشتباهاتش ميشن. رفتار ما با مهاجرهاي توي كشورمون صدها برابر بدتر از آمريكاست هيچوقت مردم افغانستان پرچم ما رو آتيش نزدن هيچوقت به رئيس جمهورمون توهين نكردن.

با كمال آرامش به آينده اميدوار باشيد و سعي كنيد از لحظه لحظه زندگيتون لذت ببريد چون چيزي كه توي كنترل شما نيست غصه خوردن واسش بيهودست. مهم اين لحظاتيه كه ديگه برنميگرده

پيروز باشيد و پايدار

(2017-02-12 ساعت 10:41)Mrs.sara نوشته:  

شاید بازگو کردن مطالب سیاسی و بحث های متفرقه جایش اصلا اینجا نباشه ، اما اسم این سایت مگر مهاجر سرا نیست ؟ وقتی تاپیک مخصوص مدارک بسته شده بنده اینجا سوال پرسیدم چون دو هفته دیگه مصاحبه دارم . اما بحث های دیگه صد در صد بیمورده و درخواست دارم پاکش کنن چون ماهایی که وکیل نداریم میایم اینجا تا یک راهنمایی بشیم و بتونیم کارهامون رو درست انجام بدیم . و از تجربه سایرین استفاده کنیم و بس .

(2017-02-12 ساعت 12:27)gozargah نوشته:  
دوست عزیز شرایط شما قابل درک و بسیار قابل احترام است ولی این تاپیک در قسمت اعلام نظر و گفتگوی آزاد قرار گرفته!! ولی به روی چشم. امیدوارم هر چی سریعتر مشکلات شما و دیگر دوستان حل شود و از این روزهای سخت به راحنی عبور کنید.

ممنون از شما دوستای گل
درست میگین
انشالله مشکل همه حل بشه
هر سوالی و هر مشکلی هم هست بپرسین
حداقل حالا که بزرگترین مشکل ما ایرانی ها ترامپ عزیز هست خودمون هوای خودمون رو داشته باشیم.

تشکر کنندگان: gozargah ، Mrs.sara
كلن تو سايت سفارت ، در قسمت مدارك مورد نياز مصاحبه، به طور مشخص قيد كردن كه كارت ملي و سو پيشينه نياز نيست ، به اين دليل كه شماره ملي مهمه،كه داخل پاسپورت هست، و سو پيشينه هم فرم مخصوص داره كه بايد داخل اون پرشه ، نه چيزي كه تو ايران عرفه و به ما ميدن .

(2017-01-28 ساعت 02:09)ziziii نوشته:  
(2017-01-28 ساعت 01:06)mosa10dei نوشته:  
(2017-01-27 ساعت 18:42)Bboys_s نوشته:  بله متاسفانه بزوی امضاء میشه . فکر کنم تنها کاری که از ما مردم بر میاد اینکه از وزارت خارجه بخواهیم برای دادن سوء پیشینه با هاشون همکاری کنن تا دیر نشده.گرچه بعیده که همکاری کنن!

فرضا وزات خارحه ایران  بخاد همکاری کنه. چطور باید همکاری کنه وقتی رابطه ی دیپلماتیک نیست. نامه با پست که نمیشه بفرستن و جواب بگیرن! باید خود ما براشون بیاریم و ببریم که همین الانم داریم همین کارو می کنیم. اصل و کپی همه مدارک و گواهی وزارت خارجه و دادگسنری رو نحویل دادیم. پس چی میخان؟ حفاظت منافع مگه بخاد بکنه که تا حالا هیچ وقت سفارت سوییس از این کارا نکرده و بعیده الانم بکنه.

man tu hamin website khundam ke baazi az doostan goftan una sue pishine iraniaro ghabul nadaran, pas dg chio mikhan check konan.
تشکر کنندگان: Mrs.sara
کانال آخرین خبر:
?ترامپ به دریافت مبالغ غیرقانونی از عربستان متهم شد

?يک گروه حقوقي با طرح شکايتي در دادگاه فدرال آمريکا، دونالد ترامپ، رئيس جمهور اين کشور را به دريافت غير قانوني پول از عربستان متهم کرد.
@akharinkhabar
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★      خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
 توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
 توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت

توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس

تشکر کنندگان: victor2017 ، mulan1979 ، فام مج ، mosa10dei ، saba rad ، mrticoen ، leader-m
سلام دوستان کسی هست تو این چند روز سفارت انکارا رفته باشه ؟ من خیلی استرس دارم هفته دیگه باید برم مصاحبه نمیدونم ترامپ هم میخواد چکار کنه نمیدونم اصلا چی میشه یسری بهشون کلیرنس میخوره؟ اگر کسی تجربشو داره میشه بگه چجوری هست بعد ما که ویزامون cr1 هست فقط باید هزینه کتر ازمایش بدیم با هزیبنه دیگه ای هم داره ؟
Cr1
مصاحبه ۲۳ feb
Ankara
نقص مدرک رزومه ??برای ویزای ازدواج
اپدیت سایت سیس ۲۳ ۲۸ ۱ ۲ ۱۶ ۲۰ ۲۲ ۲۴
استتوس ceac ready در ۲۴ مارچ
هنوز ایمیل انکارا نیومده ایشالا تو هفته اینده ویزا ☺️ به امید خوشحال شدن همه کسایی که سایت ceac چک میکنن
تشکر کنندگان:
دوستانی که انتقاد می کنند از بحث های متفرقه ی و غیرمرتبط با مشکلات این عزیزان عارضم که عنوان این تاپیک "اعلام نظر و گفتگوی آزاد" است.
شاید دوستان در پیدا کردن تاپیک برای سوالاتشون مشکل دارند.یا چون این تاپیک پربیننده است ترجیح میدن سوالاتشونو اینجا مطرح کنند.

برای رسیدگی به مشکلات ویزا به این تاپیک مراجعه کنید:
https://www.mohajersara.org/forum/forum-155.html
برای کسب تجربه از دوستان در زمینه صدور ویزا یا مراجعه به سفارت خانه ها به تاپیک زیر مراجعه کنید:
https://www.mohajersara.org/forum/forum-154.html
خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
تشکر کنندگان: ....مهرشاد.... ، mulan1979 ، yami ، aazitaa
(2017-02-12 ساعت 08:57)Mrs.sara نوشته:  
(2017-02-12 ساعت 08:46)armehraboon نوشته:  
(2017-02-12 ساعت 07:50)Mrs.sara نوشته:  دوستان نیاز به راهنمایی فوری دارم ، این تاپیک فعلا شلوغه زود جواب میگیریم
میخام بدونم ترجمه شناسنامه ها و سایر مدارک مهر دارالترجمه کافیشه یا دادگستری و وزارت امور خارجه هم ببرم برای مهر زدن ؟
و اینکه اونهایی که تازه رفتن مدیکال ، دکتر اونگان چقدر پول میگیره ؟

اگه سفارت ازتون ترجمه ها رو بخواد...مهر داگستری و وزارت خارجه نیاز هست..
ولی اگه قبلا فرستادید معمولا سفارت نمیخواد روز مصاحبه
قبلا فرستادم اما شناسنامه هارو ظاهرن میگن باید ترجمه جدید باشه . برای همین پرسیدم .
اگه گفتن...هز ذو مهر رو بزنید و جای ریسک نگدارید...
خود دارلترجمه مهرها رو میگیره.
F2A
Priority Date : 16 Sep. 2013
Approve : Dec 2013
دریافت کیس نامبر : Jan 2014
دریافت اینویس نامبر : Feb 2015
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr 2015
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr 2015
ارسال مدارک نهایی : June 2015
اعلام نقص مدارک :  July 2015
ارسال مجدد مدارک برای رفع نقص : Aug 2015
تکمیل مدارک : Sep 2015