.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
گفتگوی آزاد - آرشیو
|
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
2017-02-17 ساعت 01:42
(2017-02-17 ساعت 00:30)saba rad نوشته: سلام دوستان من باید هفته دیگه برم مصاحبه نمیدونم وقتی سوال هاشون تموم. شد مدارک دیدن پاسپورت وقتی میگیرن برای ویزا اون ادرس پستی که زمان تعیین وقتمون تو سایت سفارت انتخاب کردیم ویزامون. میره به اون ادرس یا میره دم هتل نمیدونم چجوریه کسی اطلاعی داره؟ بعد. فرق ap با بک گراند. چک چی هست ؟ age visa ye zarb begirin, passportetuno negah midaran va baad az sodure visa mifrestan be hamun posti ke entekhab kardin, albate behetun email ham midan ke visa sader shode va berin az post tahvil begirin. darmorede soale dovometun: farghi ba ham nadaran.
K1
ارسال مدارک: Jul. 2016 اپروو: Oct. کیس نامبر: Nov. مصاحبه: Feb. 2017 ، آنکارا ورود به امریکا: March 2017. ارسال مدارک گرین کارت موقت :April 2017. انگشت نگاری: May 2017 مصاحبه: July 2017 دریافت گرین کارت موقت: یک هفته بعد از مصاحبه ارسال مدارک گرین کارت دائم:April 2019 گرین کارت دائم : May 2020 ارسال مدارک سیتیزن شدن: May 2020 مصاحبه سیتیزنی و مراسم قسم و دریافت سرتیفیکیت (همزمان باهم در یک زمان در اداره مهاجرت انجام شد بدلیل شرایط کرونا) : October 2020
2017-02-17 ساعت 01:55
(2017-02-16 ساعت 23:48)Kami R نوشته: درود منم برداشتم همینه و فکر میکنم اتفاق خاصی رخ نخواهد داد و بعد اینکه فرمانش رو صادر کرد کلیری زیاد خواهیم داشت . بنظرم اشخاصی هستن که تو این مدت کلیر شدن ولی همونجوری هم که تو بخشنامه هاشون اشاره کرده بودن نتیجه کلیری رو موکول کردن به بعد فرمان رئیس جمهور .
Category : CR1
Embassy : Ankara Priority Date : 23JUL2015 Case Created : 14DEC2015 Interview : 26SEP2016 Ceac Update : 29SEP , 12DEC 2016 (26JUL , 29SEP , 19DEC 2017 (2Khati 22FEB (OR) , 14,22,26,30MAR ,3,4 APRIL 2018
2017-02-17 ساعت 01:59
دوستان ميدونم كه جاي مناسبي واسه برسيدن سوالم نيست اما سعي ميكنم اولين و اخرين بارم باشه اين قصورم.
من الان دانشجوي ارشد هستم و كواهي اشتغال به تحصيل ميكيرم از دانشگاه. از طرفي من مدرك موقت دوران لسانسم رو هم گرفتم. حالا سوالم اينه كه من به ريز نمرات ليسانس و فوق ليسانسم هم نياز دارم كه ترجمه بشن؟ ممكنه توي سفارت انكارا اينا رو ازم بخوان؟ اينكه من مدرك موقت رو ميخوام ترجمه كنم مشكلي نداره؟ ممكنه اونجا بگن كه مدركت چرا موقته و اصلي نيس؟ ممنون از وقتي كه ميزاريد برا پاسخگويي پيشاپيش
2017-02-17 ساعت 02:58
به نظر شخص بنده امکان نداره هیچ اتفاقی نیوفته با اتفاقاتی که افتاده صدرصد به دنبال اینه که یه جوری ضربه خودشو بزنه حالا به هرشکلی که بشه درسته نمیتونه مثل حکم قبل بده ولی حتما حکمی صادر خواهد که به یه طریقی چوب لای چرخ ما بکنه مثلا بگه باشه میتونید بیاین ولی با اما و اگرهای خیلی زیاد که از کرده ای خودمون پشیمون بشیم ?
ولی از وقتی که این اتفاقات افتاده من خیلی بیشتر علاقه مند به این کشور و رفتن به آمریکا شدم چون نشون داد حتی اگه راحت ترین راه هم برای ورود به خاک آمریکا بتونی پیدا کنی باز باید خودتو به چلنج بکشونی و بهترین عملکردهارو داشته باشی تا بتونی موفق بشی این خیلی خوبه تشکر کنندگان: alireza_guitar ، yami ، Saeed rezaee
2017-02-17 ساعت 03:02
دوستان! انقدر به هم دیگه خورده نگیرین! اجازه بدید هرکسی هر حرفی دلش میخواد بزنه(گفتگوی آزاده) ما منتظران یا مهاجران؛ همون کسانی هستیم که سال های سال منتظر یه اتفاق خوبیم! حالا شما هایی که می بینید کسانی میان اینجا سوال می کنن یا دردو دل دارن، چند ثانیه هم به احترام هم قطارانتون صبر پیشه کنید (اگه براتون سخته پیشنهاد میشه که مطلبی که به شما مربوط نیست رو مطالعه نکنید و به مطالب جلوتر رجوع کنید) یا حق
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared ♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال) ♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن ★★★ خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!) توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم) توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت انسان با Hope زندس تشکر کنندگان: shahin zakeri ، armehraboon ، saba rad ، gozargah ، bhb32 ، Sudeh ، lr_rleri ، Pegah123
2017-02-17 ساعت 03:55
(2017-02-17 ساعت 01:19)hilla26 نوشته: با توجه به اینکه گفته دستوری میده که خلاف حکم دادگاه نباشه قطعا مثل قبل ban نمیکنه خیالتون راحت احتمالا فرمانش اینه که روند کار سخت گیرانه تر شه فکرشو بکنید که امثال من همون تاریخ بلیط دارند و چه سفری میشه تا مقصد ! سوار قایق شکسته در دریایی طوفانی این بهترین تشبیه هست! لعنت به این زندگی کوفتی که همش بدبختی و استرس و تشکر کنندگان: alireza_guitar ، bhb32 ، mulan1979 ، 200098
2017-02-17 ساعت 03:58
من نمیدونم این ترامپ چه دشمنی با ایران داره، هر چهار کلمه ای که از دهنش بیرون میاد، سه تاش در مورد دشمنی با ایرانه.
بابا این همه مملکت تو دنیا مظلوم گیر آوردی؟؟؟؟؟ Case Number....: 2017as5600
راهنمای پرکردن فرم DS260Case Members...: 2 Adult+1 child Status...: Military Excemption, Private company employer ds260.............: 15MAY 2016 Last submit......: 28JAN 2017 Embassy: Ankara-->Abu Dabi(Changed by Kcc) Interview: 10MAY یک ضرب Status: Current 18MAR-->Second Email 28MAR-->In Transit 28 MAR-->Ready 4 APR-->Issued 11 MAY Destination: California آموزش تصویری انتخاب شعبه پستی سفرنامه از اول تا گرفتن ویزا تشکر کنندگان: alireza_guitar ، Alirezania ، nikniknik ، bhb32 ، mulan1979 ، mrticoen
2017-02-17 ساعت 05:07
تشکر کنندگان: bhb32
2017-02-17 ساعت 05:18
انصراف ترامپ از فرجامخواهی درپرونده لغو مهاجرت
دولت آمریکا که از رأی قضات این کشور مبنی بر لغو طرح ضدمهاجرتی ترامپ به دیوان عالی این کشور شکایت کرده بود، درخواست استیناف خود را پس گرفت. به گزارش فارس، بامداد جمعه پیش بود که 3 قاضی حاضر در دادگاه تجدیدنظر سانفرانسیسکو، درخواست ترامپ برای ابطال رأی یکی از قضات سیاتل و ازسرگیری اجرای فرمان ضدمهاجرتی ترامپ را رد کردند. منظور از فرمان ضدمهاجرتی، همان فرمان اجرایی است که ترامپ در هفتمین روز از ورود به کاخ سفید، امضاء کرد و ورود اتباع 7 کشور را ممنوع کرد؛ این یعنی اتباع ایران، سودان، سوریه، سومالی، یمن، عراق و لیبی تا 90 روز نمیتوانستند حتی در صورت داشتن ویزا، وارد خاک آمریکا شوند. دقائقی بعد از صدور رأی دادگاه تجدیدنظر، «دونالد ترامپ» مثل خیلی اوقات دیگر، برای اظهار نقطهنظرهای رسمی خود به توئیتر متوسل شد و نوشت: «در دادگاه (دیوان عالی) شما را خواهم دید. امنیت ملت ما در خطر است.» با این حساب، بنا شد که تکلیف دعوای حقوقی ترامپ و قضات، در بالاترین مرجع قضایی آمریکا یعنی دیوان عالی مشخص شود. امشب اما رویترز در خبری فوری و به نقل از مقامات کاخ سفید اعلام کرد که ترامپ از تصمیم خود برای استیناف در دیوان عالی، منصرف شده است. رئیسجمهور آمریکا شامگاه پنجشنبه هم در یک کنفرانس خبری در کاخسفید گفته بود که ظرف یک هفته آینده فرمان اجرایی جدیدی برای «محافظت فراگیر» از کشورش در برابر تهدیدات صادر خواهد کرد.
2017 , 2018 ,2019,2020
می رود راه پیوسته تا آن سو *** از دری کو شد رهش آغاز می رود او تا کجا تا کو *** من روان با او کنم آواز می روم من همره و همپو *** تا به دیدار کلان راهی ره همه این مقصد اما کو *** چه بگویم جز نه و آهی؟ * شعری از بیلبو بگینز - از آثار JRR TOLKIEN تشکر کنندگان: alireza_guitar ، bhb32 ، mulan1979
(2017-02-17 ساعت 03:58)sayhoon نوشته: من نمیدونم این ترامپ چه دشمنی با ایران داره، هر چهار کلمه ای که از دهنش بیرون میاد، سه تاش در مورد دشمنی با ایرانه. منصف باشیم... یادمون نره ما هم سی و هشت هر چه فریاد داشتیم بخاطر هر چی سر آمریکا کشیدیماااااا از قدیم گفتن، هر که باد بکارد طوفان درو میکند. (به ترامپم میگما اینو، نه صرفا به خودمون...) بعد از سی و هشت سال پرچم سوزی و رو پرچمشان رژه رفتن و روی الاغ نقاشی کردنش چه انتظاری کمتر از این میشه از یک امریکایی افراطی داشت؟ یک ملیتی سی و هشت سال بحق یا ناحق به ما اینگونه توهین میکردن، طیف افراطی جامعه ما که هیچ، حتی طیف روشنفکر جامعه ما دیدش به آنها چگونه میشد؟
2017-02-17 ساعت 06:40
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-02-17 ساعت 06:41 توسط Persischer.)
فهمیدن ترامپ به این سادگیها نیست. مثلا آدم باید متخصص در رشته پلیتیکال سایکولوژی باشه. اصلا اگر همچین رشته ای وجود نداره خودش یکی تاسیس کنه.
آدم باید بتونه مث اون فکر کنه تا بفهمه چرا وقتی یکی میخواد قاضی رو تهدید کنه، میگه: «تو دادگاه میبینمت!» خوبه قاضی هم بگه: پس چی؟ میخواستی تو کافی شاپ قرار بذاریم. میدهم من مالیات به اوباما ----- با لبی خندان، نه با افسوس و آه
مالیات بر درآمد، مالیات مستقیم ---- تا دهد پاسپورت آبی او به ما تشکر کنندگان: nikniknik ، alireza_guitar ، mrticoen
2017-02-17 ساعت 08:37
منبع اینترنت:
براساس یک تحقیق شورای روابط خارجی، فقط در سال ۲۰۱۶، اوباما ۲۶۱۷۱ بمب ریخته است. یعنی ۷۲ بمب در روز. او این بمبها را روی فقیرترین کشورها ریخته است: افغانستان، لیبی، یمن، سومالی، سوریه، عراق و پاکستان. همانگونه که نیویورک تایمز درج کرده است، هر سهشنبه، اوباما شخصا کسانی را که باید کشته شوند انتخاب میکند. . . . . . . آقا ما به قصاب دختر نمی دیم، با سلاخ رفاقت نمی کنیم، اما یک آدم کش حرفه ای می شود قهرمان سیاسی مان!! از یه دلال و دلال زاده هم بخاطر منافع شخصی خودمان متنفر میشویم. کلی هم کلاس تمدن و روشنفکری میذارم. والااااا تشکر کنندگان: aazitaa
2017-02-17 ساعت 09:06
(2017-02-17 ساعت 08:37)yami نوشته: منبع اینترنت:دوست عزيز شما خيلي تلاش دارين راي خودتون به استادو توجيه كنيد.
لاتاري ٢٠١٣
2017-02-17 ساعت 09:24
هنوز بیست روز از امضای حکم اجرایی ترامپ نگذشته و این همه هجمه بر علیه ش شده. مگه اون چی گفته
1-جلوی مهاجرت غیر قانونی گرفته بشه 2-مهاجرین غیر قانونی تعیین تکلیف بشن 3- نود روز به من وقت بدید تا ساز و کار امنیتی صدور ویزا رو بیشتر بررسی کنم 4-اولویت برای خرید اول محصول آمریکاییه و اولویت کار با بیکاران آمریکاست 5- میخوام با روسیه به جای جنگ مذاکره کنم اینها شعارهای پوپولیستی نیست اگه این شعارها از طرف جناح مخالف بیان میشد یا اگه خلاف منافع ما نبود حتما میگفتیم این درست میگه. بیست روز گذشته و مخالفین هر روز یه تنش بوجود آوردن اصلا بهش اجازه ندادن فکر کنه قرار بود این هفته حکم جدید رو ابلاغ کنه ولی با مشکلاتی که براش بوجود آوردن افتاد واسه هفته بعد بنظر من ترامپ اصلا آدم پیچیده ای نیست هر چی ته دلشه سر زبونشه ولی مجال بهش نمیدن کارشو انجام بده اگر چه تصمیمات ترامپ با منافع من در تضاده و همه برنامه های من رو بهم ریخته ولی من بهش احترام میزاریم و اعتقاد دارم زمان همه این مشکلات رو حل خواهد کرد. بشنو این نکته که خود را ز غم آزاده کنی خون خوری گر طلب روزی ننهاده کنی مفهوم این شعر ناامیدی نیست مفهومش اینه که من برای رسیدن به خواسته هام تمام تلاشم رو میکنم اگر شد که به مقصودم رسیدم ولی اگر نشد پشیمون نمیشم که چرا تلاشم رو نکردم و غصه هم نمی خورم که چرا نشد چون تقدیر نبوده زندگی جریان داره و من خودم رو محکوم کردم به لذت بردن از زندگی در هر شرایطی موفق و پایدار باشید. تشکر کنندگان: alireza_guitar ، bhb32 ، Paniz888 ، Ali--usa ، mrticoen ، Sudeh ، infernal667 ، علیا
2017-02-17 ساعت 10:43
(http://smartel.kayhanco.ir/handler/image...4448)توافق ایران و دولت اوباما؛ اعطای ۲۸۰۰ گرین کارت به منسوبین مقامات کشور
۲۸۰۰ تن از برندگان لاتاری اقامت آمریکا، از بستگان و افراد مورد اعتماد برخی مقامات کشور هستند که با سرمایههای چند میلیارد دلاری در خاک آمریکا حضور دارند. یک منبع آگاه خبری به خبرنگار «آمدنیوز» اطلاع داده است که یکی از اسناد محرمانه توافقات هستهای ایران با دولت باراک اوباما، «اعطای گرین کارت به ۲۸۰۰ دارنده پاسپورت ایرانی، عراقی و سوری»، با توافق دولت جمهوری اسلامی و به دستور مستقیم «جان کری» وزیر امور خارجه آمریکا بوده است. اعطای گرین کارت به این ۲۸۰۰ نفر برای ابقای میلیاردها دلار سرمایه جمهوری اسلامی ایران در خاک آمریکا صورت گرفته است. همچنین ساخت «مسجد بورلی هیلز» در لس آنجلس از جمله سرمایهگذاری کلان جمهوری اسلامی ایران در خاک آمریکا اعلام شده است. افشای همین اسناد پیششرطهای برجام باعث شد که تیم «دونالد ترامپ» رئیسجمهور آمریکا به طمع تصاحب سرمایه کلان جمهوری اسلامی و پیشدستی به مسئولین کشور، پاسپورت جمهوری اسلامی را از ورود به خاک آمریکا منع کند. همچنین همین توافق با جمهوری اسلامی با باراک اوباما بود که باعث شد، مقامات ارشد کشور، اقدام دونالد ترامپ در ممنوعیت موقت ورود دارندگان گرین کارت به خاک آمریکا را «نقض برجام» عنوان کنند. بدین ترتیب جمهوری اسلامی ایران با دولت اوباما توافق کردند که میلیارها دلار از اموال مردم ایران به جای بازگرداندن به کشور و صرف آن در توسعه و آبادانی، در سیستم پولی و مالی ایالات متحده آمریکا بماند و به نام اطرافیان مقامات کشور و برخی سرداران سپاه پاسداران در گردش مالی و سرمایهگذاریهای خاص با شرط اعطای اقامت دائم به نام این افراد ثبت شود. بنا بر این گزارش، دولت جدید آمریکا به ریاست «دونالد ترامپ» قصد بازگرداندن این سرمایه کلان ملی را به ایران ندارد، اما میتواند با شیوه منع ورود این افراد وابسته، ثروت ملی کشور را از کنترل جمهوری اسلامی خارج کند. به نظر میرسد جنجال و هیاهوی لابی «نایاک» به رهبری «تریتا پارسی» نیز به همین موضوع باز میگردد. گفته میشود لابی جمهوری اسلامی ایران موسوم به «نایاک» چند میلیون دلار را در اختیار گرفته تا اعتراضات علیه این ترفند «دونالد ترامپ» را رهبری و هدایت کند. اختلاف ارقام اعلامی از سوی مقامات کشور در خصوص منابع بلوکه شده ایران در آمریکا پیش از اجرای برجام و «لزوم به انجام رسیدن توافق هستهای» برای بازگرداندن منابع کشور، یکی از مواردی است که اختلافات زیادی را در زمان امضای برجام و پس از آن میان رسانهها و صاحبنظران به وجود آورد. این اختلاف آماری به قدری متفاوت بود که وبسایت تابناک در تیرماه سال ۱۳۹۴ در مطلبی اعتراضی با عنوان «پولهای بلوکه شده ایران چقدر است؛ ۲۹ یا ۱۳۰ میلیارد دلار؟»، نوشت: «میزان داراییهای بلوکه شده کشورمان در خارج از کشور ـ که قرار است در راستای اجرای «برجام» عودت داده شود ـ چقدر است و چرا هر کسی درباره آن یک عدد میگوید؟ چرا این همه اظهارات مسئولان داخلی و مقامات خارجی درباره این پولهای بلوکه شده، ضد و نقیض است و اختلافاتی چندین برابری نشان میدهد؟!» این منبع خبری در پایان اظهار کرد: چند ماه پیش از پایان دولت باراک اوباما، برخی افرادی که پاسپورت ایرانی، عراقی و سوری داشتهاند، به صورت دستهجمعی توانستهاند گرین کارت ایالات متحده آمریکا را اخذ کنند و در لس آنجلس منازلی را به قیمت بیش از دو میلیون دلار خریداری کنند. گفته میشود فرزند معصومه ابتکار رئیس سازمان محیط زیست کشور نیز در لیست این ۲۸۰۰ نفر قرار دارد. منبع : آمد نيوز |