کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد - آرشیو
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
(2017-02-17 ساعت 14:28)Sasa-t نوشته:  
(2017-02-17 ساعت 01:55)zamini1975 نوشته:  
(2017-02-16 ساعت 23:48)Kami R نوشته:  درود

از همه حرفاش، این خلاصه شاید بهترین بخشش باشه
"وی درباره فرمان جدید هم گفت جزئیات آن را نمی گویم اما سعی می کنیم که همه جوانب را بررسی کنیم که در ضمن حفظ امنیت آمریکا، روند هم خدشه نداشته باشد. همچنین خلاف دستور قضایی نباشد، هرچند که ما این دستور قضایی را قبول نداریم."

چند جلمه پر معنی توش هست. بنظرم فقط بک چک رو میخواد سختر کنه که واسه ما ایرانیا از قبل چنین بود

منم برداشتم همینه و فکر میکنم اتفاق خاصی رخ نخواهد داد و بعد اینکه فرمانش رو صادر کرد کلیری زیاد خواهیم داشت . بنظرم اشخاصی هستن که تو این مدت کلیر شدن ولی همونجوری هم که تو بخشنامه هاشون اشاره کرده بودن نتیجه کلیری رو موکول کردن به بعد فرمان رئیس جمهور .

تو کدوم بخشنامه اشاره کردن؟

بخشنامه هایی که در زمان ممنوعیت ورود صادر کردن .
Category : ‎CR1
Embassy : Ankara
Priority Date : 23JUL2015
Case Created : 14DEC2015
Interview : 26SEP2016
Ceac Update : 29SEP , 12DEC 2016
(26JUL , 29SEP , 19DEC 2017 (2Khati
22FEB (OR) , 14,22,26,30MAR ,3,4 APRIL 2018
تشکر کنندگان:
(2017-02-17 ساعت 12:00)minaz00 نوشته:  
(2017-02-17 ساعت 11:44)maryam1365 نوشته:  به نظر دوستان هر دستوری بده ممکنه به ضرر کسانی که کارت سبز دارند و خارج از آمریکا هستند باشه ؟

خوشحال میشم نظراتتون رو بنویسید Smile
به نظر من در بدترین حالت حکم جدید افراد دارای گرین کارت هستند رو مستثنی میکنه و حکم جدید رو به کسانی که تا به حال به آمریکا وارد نشدند محدود میکنه. اگه خیلی بخواد امتیاز به دادگاه بده شاید افراد دارای ویزا معتبر رو هم مستثنی کنه اما در هر حال برای کسانی که تا به حال وارد آمریکا نشدند محدودیت میذاره . در هر حال افراد گرین کارتی همونطور که در حکم قبلی هم خود کاخ سفید اعلام کرده بود در امان هستند اما به نظر من افرادی که در صف ویزا و مصاحبه هستند هنوز به طور جدی در معرض اسیب هستند. این دعوا فارغ از اینکه بحث محافظت آمریکا رو بخواد در نظر بگیره یه مساله حیثیتی شده برای دولت و خیلی از مواضع قبلیش کوتاه نمیاد و در حکم جدید فقط با کلمات بازی میکنه تا موانع دادگاه رو برداره

دوست عزیز در دادگاه استیناف این رو اعلام کرد که حداقل به افرادی که تا حالا پاشون رو به امریکا نزاشتن اجازه ورود ندن که این مورد را هم دادگاه استیناف قبول نکرد پس فکر نمی کنم دوباره این مورد رو تو برنامه جدیدش اعلام کنه... اما دیروز اخبار از سخت تر شدن شرایط دریافت ویزاهای H1 صحبت کرد . فکر کنم برای کسانی که تازه بخوان اقدام کنن به مهاجرت سختگیری های خاصی اعمال بشه
Category: F1 Family Based
Apply: july 2007
Interview: June 2016
Result: AP
update: 21 June
Second update: 15 August
Clear: 16 August
تشکر کنندگان: zamini1975 ، fb2016 ، mulan1979 ، bhb32 ، gbtm
ترامپ میتونه قرعه کشی های اینده گرین کارت رو برای این 7 کشور برداره فکر کنم بدون نیاز به دادگاه و این صحبتا
2017 , 2018 ,2019,2020
می رود راه پیوسته تا آن سو  *** از دری کو شد رهش آغاز
می رود او تا کجا تا کو       *** من روان با او کنم آواز
می روم من همره و همپو     *** تا به دیدار کلان راهی
ره همه این مقصد اما کو      *** چه بگویم جز نه و آهی؟
* شعری از بیلبو بگینز - از آثار JRR TOLKIEN
تشکر کنندگان: bhb32
دوستان چه موقع قراره که حکم جدید رو اعلام کنن؟
کیس نامبر: 2017AS1xx
تعدادافراد کیس: 2 نفر
تاریخ رویت قبولی:3/May
تاریخ ارسال فرم 260:28/May
تاریخ کارنت:August
تاریخ دریافت نامه دوم:14/October
تاریخ مصاحبه: ِDecember5
وضعیت: AP
ویزا دریافت شد 15/Apr/2017
تشکر کنندگان:
(2017-02-17 ساعت 16:19)فام مج نوشته:  دوستان چه موقع قراره که حکم جدید رو اعلام کنن؟

گفته اوايل يا اواسط هفته آينده
تشکر کنندگان: فام مج
(2017-02-17 ساعت 09:06)amirhoseinc نوشته:  
(2017-02-17 ساعت 08:37)yami نوشته:  منبع اینترنت:
براساس یک تحقیق شورای روابط خارجی، فقط در سال ۲۰۱۶، اوباما ۲۶۱۷۱ بمب ریخته است. یعنی ۷۲ بمب در روز. او این بمب‌ها را روی فقیرترین کشور‌ها ریخته است: افغانستان، لیبی، یمن، سومالی، سوریه، عراق و پاکستان.
همان‌گونه که نیویورک تایمز درج کرده است، هر سه‌شنبه، اوباما شخصا کسانی را که باید کشته شوند انتخاب می‌کند.
.
.
.
.
.
.
آقا ما به قصاب دختر نمی دیم، با سلاخ رفاقت نمی کنیم، اما یک آدم کش حرفه ای می شود قهرمان سیاسی مان!!
از یه دلال و دلال زاده هم بخاطر منافع شخصی خودمان متنفر میشویم.
کلی هم کلاس تمدن و روشنفکری میذارم. والااااا
دوست عزيز شما خيلي تلاش دارين راي خودتون به استادو توجيه كنيد.

دوست عزیز،

دلیل تنّفرجهانی از ترامپ ممنوعیت اخیربرای ۷ کشور وبقول جنابعالی منافع شخصی نیست٬ بلکه طرز تفکراین آدم راجب زنها،مسلمانها٬رنگین پوستها و بطور کلی نژاد پرستی،عوامفریبی،زن ستیزی٬بیسوادی سیاسی٬خودشیفتگی ٬بی منطقی ٬قانون گریزی..(این لیست میتونم تا فردا ادامه بدم).
بنظرمن تنها دلیلی که یک انسان میتونه از این اقا دفاع کنه اینه که طرز فکری مشابه ایشون داشته باشه وخب دراین صورت بنده دیگه حرفی ندارم!
فقط شمایک لطفی در حق این گروه بکن و دفاعیات خودت از آقای ترامپ جای دیگه مطرح کن چون بعید میدونم کسی اینجا علاقه ای به شنیدنش داشته باشه !

با تشکر.
شماره کیس: ‎2017AS6XXX‎
تاریخ رویت قبولی:04 ‎MAY‎
تعداد افراد:2
کنسولگری: استکهلم
تاریخ ارسال فرم:‎September 29
کارنت شدن کیس:  March
تاریخ دریافت نامه دوم: March
تاریخ مصاحبه: 16 May
نتیجه: AP
✈️مقصد: ‎California
تشکر کنندگان: fb2016 ، mrticoen ، فام مج ، m_vaziran ، damoon.rh ، bhb32 ، Mrcivil
(2017-02-17 ساعت 14:43)Sasa-t نوشته:  
(2017-02-17 ساعت 12:00)minaz00 نوشته:  
(2017-02-17 ساعت 11:44)maryam1365 نوشته:  به نظر دوستان هر دستوری بده ممکنه به ضرر کسانی که کارت سبز دارند و خارج از آمریکا هستند باشه ؟

به نظر من در بدترین حالت حکم جدید افراد دارای گرین کارت هستند رو مستثنی میکنه و حکم جدید رو به کسانی که تا به حال به آمریکا وارد نشدند محدود میکنه. اگه خیلی بخواد امتیاز به دادگاه بده شاید افراد دارای ویزا معتبر رو هم مستثنی کنه اما در هر حال برای کسانی که تا به حال وارد آمریکا نشدند محدودیت میذاره . در هر حال افراد گرین کارتی همونطور که در حکم قبلی هم خود کاخ سفید اعلام کرده بود در امان هستند اما به نظر من افرادی که در صف ویزا و مصاحبه هستند هنوز به طور جدی در معرض اسیب هستند. این دعوا فارغ از اینکه بحث محافظت آمریکا رو بخواد در نظر بگیره یه مساله حیثیتی شده برای دولت و خیلی از مواضع قبلیش کوتاه نمیاد و در حکم جدید فقط با کلمات بازی میکنه تا موانع دادگاه رو برداره

دوست عزیز در دادگاه استیناف این رو اعلام کرد که حداقل به افرادی که تا حالا پاشون رو به آمریکا نزاشتن اجازه ورود ندن که این مورد را هم دادگاه استیناف قبول نکرد پس فکر نمی کنم دوباره این مورد رو تو برنامه جدیدش اعلام کنه... اما دیروز اخبار از سخت تر شدن شرایط دریافت ویزاهای H1 صحبت کرد . فکر کنم برای کسانی که تازه بخوان اقدام کنن به مهاجرت سختگیری های خاصی اعمال بشه

در مورد کسایی که سابقه ورود به امریکا ندارند دولت از دادگاه درخواست کرد که حکم رو محدود به اونا کنه اما دادگاه گفت مسولیت تنظیم و تغییر رو نداره و قبول نکرد و مسولیت این کار رو غیر مستقیم انداخت گردن دولت. بعضی سایت های خبرگزاری نوشتن که دادگاه غیر مستقیم با این حرف که این پیشنهاد رو خود دولت تو دستورش اصلاح کنه چراغ سبز نشون داده به دولت.
ترامپ دوست داره با حکماش جنجال به پا شه و مردم بگن این طرف قدرت دستشه و کسی نمیتونه جلوش وایسه و قول های انتخاباتیش رو عملی میکنه حتی با وجود فشار. با این کارش پیش خودش میخواد میخش رو محکم بکوبه. پس نمیشه انتظار یه حکم ملایم رو داشت که هیچکس اسیب نخوره.
با همه این حرف ها این تحلیل های شخصی منه و البته امیدوارم که غلط باشه .
تشکر کنندگان: mrticoen ، bhb32

سلام

اتفاقا اگر دستوری بده به هیچ وجه فکر نکنم مشکلی برای کارت سبزها و سیتیزن ها بشه چون خلاف قانون هستش و گفته هرکاری میکنه Smile جز خلاف قوانین

از همه بیشتر استرس برای افرادی مثل من یعنی لاتاری هاست

در کل به دست آوردن موفقیت با تلاش زیاد و سختی های خودش لذت بخشه Smile

(2017-02-17 ساعت 16:16)javadth نوشته:  ترامپ میتونه قرعه کشی های اینده گرین کارت رو برای این 7 کشور برداره فکر کنم بدون نیاز به دادگاه و این صحبتا

خیر باز هم شدنی نیست . سنا باید رای بده و چند سالی طول خواهد کشید پروسه راحتی نداره که بخوان لاتاری رو سریع حذف کنن

(2017-02-17 ساعت 17:38)mrticoen نوشته:  
(2017-02-17 ساعت 16:16)javadth نوشته:  ترامپ میتونه قرعه کشی های اینده گرین کارت رو برای این 7 کشور برداره فکر کنم بدون نیاز به دادگاه و این صحبتا

خیر باز هم شدنی نیست . سنا باید رای بده و چند سالی طول خواهد کشید پروسه راحتی نداره که بخوان لاتاری رو سریع حذف کنن

پروسه و قانون و این حرفا برای دولت ترامپ بی معنیه.. تو سیاست ترامپ هرچیزی بی منطق و دلیلی قابل اتفاق افتادنه.
و این کار رو انقدر ادامه میده تا کل جامعه داخلی آمریکا عاص بشن. فعلا به این زودیا این اتفاق نمیوفته. رییس جمهور قبلی ایران هم همینطور بود مدتی طول کشید تا هم حزبی ها و مردمی که بهش رای دادن نظرشون برگشت .
تشکر کنندگان:
حکم جدیدش به صدور ویزا و گرین کارت و ... ربطی نداره ....

احتمالا میخواد بررسی و امنیت مرز های ورود خروج و فرودگاه هارو قوی تر کنه ...

هر گونه حکمی در رابطه با ویزا و گرین کارت بده ، دوباره میشه مثل سابق و به زودی
لغو خواهد شد .

پس فقط مسایل امنیتی رو میتونه تقویت کنه ، نه اینکه چیزی رو لغو یا متوقف کنه ...

از قدیم هم همین بوده تو آمریکا ...
کیس نامبر: ‎62XX‎

مشخصات:  یک نفر / ۲۳ ساله / فارغ التحصیل ۳ ماه قبل از مصاحبه

بدون کار دولتی و خصوصی

ارائه مدارک به صورت کامل در روز مصاحبه

تاریخ مشاهده قبولی:4MAY
تاریخ ارسال فرم: ‎24MAY‎

محل مصاحبه در نامه اول : آنکارا

دریافت نامه دوم:  28 March

تاریخ و محل جدید مصاحبه : ایروان 30 May

نتیجه : یکضرب

دریافت ویزا  May 31

هر اتفاقی در جریان زندگیه شما ، داستان زندگیه شماست ...
پس خودتان را دست سرنوشت بسپارید و نه زور و اجبار ...

هر کار خوبی کنید ، همان انرژی مثبت به شما خواهد برگشت ...
تشکر کنندگان: فافافا ، Sepidehsalehi
سه تغییر احتمالی در دستور جدید و تحلیل اون رو در سایت زیر بخونید

http://reason.com/blog/2017/02/17/3-chan...-in-trumps

3 Changes We Are Likely to See in Trump's Revised Travel Ban - Hit & Run : Reason.com
Reason.com - 44 mins ago
تشکر کنندگان: KIKIPOLY
براساس یک تحقیق شورای روابط خارجی، فقط در سال ۲۰۱۶، اوباما ۲۶۱۷۱ بمب ریخته است. یعنی ۷۲ بمب در روز. او این بمب‌ها را روی فقیرترین کشور‌ها ریخته است: افغانستان، لیبی، یمن، سومالی، سوریه، عراق و پاکستان.
همان‌گونه که نیویورک تایمز درج کرده است، هر سه‌شنبه، اوباما شخصا کسانی را که باید کشته شوند انتخاب می‌کند.
.
.
.
.
.
.
آقا ما به قصاب دختر نمی دیم، با سلاخ رفاقت نمی کنیم، اما یک آدم کش حرفه ای می شود قهرمان سیاسی مان!!

دوست عزیز، وقتی تنها انتخاب بین کلینتون و ترامپ بود و با ذره درایت سیاسی و عدم گیر بودن منافع شخصی در سیاستهای کلینتون، انتخاب ترامپ یه انتخاب کاملا واضح بود.
واقعیت این هست که بخشی از رای های ترامپ از درد این به صندوق ریخته شد که فقط کلینتون در نیاد!!
غرور بیخود کلینتون و اطمینان کاذبش به پیروزی و کنار نرفتن به نفع سندرز باعث شکست دموکراتها شد وگرنه واقعیت اینه رقابت ترامپ با سندرز بسیار سخت میشد.
تشکر کنندگان: copol ، aazitaa
(2017-02-17 ساعت 16:38)Bboys_s نوشته:  
.
.
.
.
.
.

دوست عزیز،

دلیل تنّفرجهانی از ترامپ ممنوعیت اخیربرای ۷ کشور وبقول جنابعالی منافع شخصی نیست٬ بلکه طرز تفکراین آدم راجب زنها،مسلمانها٬رنگین پوستها و بطور کلی نژاد پرستی،عوامفریبی،زن ستیزی٬بیسوادی سیاسی٬خودشیفتگی ٬بی منطقی ٬قانون گریزی..(این لیست میتونم تا فردا ادامه بدم).
بنظرمن تنها دلیلی که یک انسان میتونه از این اقا دفاع کنه اینه که طرز فکری مشابه ایشون داشته باشه وخب دراین صورت بنده دیگه حرفی ندارم!
فقط شمایک لطفی در حق این گروه بکن و دفاعیات خودت از آقای ترامپ جای دیگه مطرح کن چون بعید میدونم کسی اینجا علاقه ای به شنیدنش داشته باشه !

با تشکر.

بعد شما با این روحیه دمکراتیک تون انشالا تشریف میارید همشهری هم بشیم؟ آدرس رو اشتباه دادن دوست عزیز...
همانقدر که از بیرون گود دوست دارید اوضاع بر وفق مراد و منافع شخصی شما بگرده، بنده هم از قضا در داخل گود خیلی دوست دارم اوضاع برای ما همانگونه باشه.
تشکر کنندگان: copol ، lr_rleri ، aazitaa
(2017-02-17 ساعت 13:46)sayhoon نوشته:  
(2017-02-17 ساعت 05:23)yami نوشته:  
(2017-02-17 ساعت 03:58)sayhoon نوشته:  من نمیدونم این ترامپ چه دشمنی با ایران داره، هر چهار کلمه ای که از دهنش بیرون میاد، سه تاش در مورد دشمنی با ایرانه.

بابا این همه مملکت تو دنیا مظلوم گیر آوردی؟؟؟؟؟ Sad  Sad  Sad  Sad  Sad  Sad  Sad  Sad  Sad

منصف باشیم... یادمون نره ما هم سی و هشت هر چه فریاد داشتیم بخاطر هر چی سر آمریکا کشیدیماااااا
از قدیم گفتن،  هر که باد بکارد طوفان درو میکند. (به ترامپم میگما اینو، نه صرفا به خودمون...)
بعد از سی و هشت سال پرچم سوزی و رو پرچمشان رژه رفتن و روی الاغ نقاشی کردنش چه انتظاری کمتر از این میشه از یک آمریکایی افراطی داشت؟
یک ملیتی سی و هشت سال بحق یا ناحق به ما اینگونه توهین میکردن، طیف افراطی جامعه ما که هیچ، حتی طیف روشنفکر جامعه ما دیدش به آنها چگونه میشد؟

البته این گفته شما تا حدودی درسته، بذر کینه و نفرت نه از طرف ایران بلکه از طرف آمریکا بود، زمانیکه دولت قانونی کشور (دولت دکتر مصدق) رو ساقط میکردند باید در نظر میگرفتند که یک روزی نتیجه اون را خواهند دید.( برای نمونه وقتی بشار اسد در سوریه بعد از اعتراضات نخواست از حکومت بکشه کنار چی شد؟ همه تندروها جمع شدند تا اونو بگذارند کنار، در نتیجه کشور از هم پاشید و صدها هزار نفر کشته و آواره گشتند).
بعلاوه دولت قانونی آمریکا بدون هرگونه جنگی تونسته به یک توافق خوب با ایران برسه و تا به امروز هم دولت ایران هیچگونه تخلفی نکرده بلکه این آمریکا بوده که با سنگ اندازی نگذاشته بانکها مراودات مناسب مالی با ایران داشته باشند.
ایشون یک عقده ای از ایران داره و دوست نداره ایران همانند 38 سال پیش به لحاظ اقتصادی پیشرو و مقتدر باشه( به لحاظ نظامی و موشکی ایران وضع خوبی داره و تحریم ها وجود نداشته باشه ایران میشه یک ابرقدرت منطقه ای) و برای غربی ها خط و نشون بکشه.
وگرنه پرچم آتش زدن بهانه است و کشورهای عربی بیشترین ترور و کشتار از غربی ها و آمریکایی ها داشته اند.

به هر حال که خودمون کم استرس نداشتیم این جمعه هم که میخواهیم یه استراحتی بکنیم این آقای خوش صحبت یه پلتیکی میزنه تو توییتر، شنبه یکشنبه و دوشنبه مون رو هم خراب میکنه.
امید به خدا

کلیت فرمایش شما را قبول دارم.
متاسفانه در صحنه سیاست همیشه از قدیم زور گفتن و ناعدالتی بوده و خواهد بود.
آیا اینکه آمریکا در سیاست داخلی ایران دخالت منفی کرده و ایران هم با قوه قهره میتونه واکنش نشون بده، این شدنی نیست.
ممکنه زورش نرسه اما یک کشور کوچک هم میتونه افکار عمومی جهان رو با خودش همراه کنه.
همانگونه که در ماجرای فرمان اجرایی دیدیم چطور افکار عمومی میتونن به ملت و کشوری کمک کنند، بر عکسشم صادقه.
تندروهای آمریکا مطمئنا برای اثبات حرفهاشون دوست دارند که صحنه هایی مشابه آنچه گفتم رو بعنوان مدرک استفاده کنند و بجز خود ما کس دیگری نمیتونست این اب رو به اسیابشون بریزه و افکار عمومی رو باهاشون همراه کنه.
البته همه اینا یک طرف و اگر کشوری بتونه مقابل به مثل بکنه حقش براش محفوظه (مثلا ایرانم دولت قانونی آمریکا رو ساقط کنه!) اما وقتی شدنی نیست باید با پنبه سر ببره.
تشکر کنندگان: copol ، aazitaa

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان