.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
گفتگوی آزاد - آرشیو
|
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
2017-01-27 ساعت 23:59
2017-01-28 ساعت 00:00
اين جو سازيا و نااميد شدن خيلي بي مورد و زوده ، من متن بخش نامه رو كامل خوندم ، اصلن دال بر ممنوعيت به طور كامل نيست ، اولن سفارت دبي هنوز داره وقت براي ويزا ميده حتا توريستي ، و همه سفارت ها براي دانشجويي وقت مصاحبه ميدن، تو اين بخش نامه اومده به منظور اهراز هويت دقيق افرادي كه وارد امريكا ميشن ، روند مصاحبه تغيير كنه ، اولن از وزير خارجه ايالت متحده خواسته كه اين هفت كشور مدارك شناسايي مهم و اصلي كه دارن شامل چيا هست چون به عنوان مثال ليبي هنوز خيلي از مرمش به صورت قبيله اي هستن و شناسنامه ندارن، به طور كلي مي خوان از هويت شخص به طور قطع مطلع باشن ، و البته يه تبصره گذاشته براي موارد خاص كه اجازه ورود و ويزا دارن، به مدارك مورد نياز ايرانيها كارت ملي جديد هم اصلش اضافه ميشه ، به طور كلي اين مساييل كه مدارك هر كشور بايد طي اين ٣٠ روز مشخص شه ، در رابطه با پناهندگي تا ٤ ماه، ١٢٠ روز اجازه ورود نيست ، در كل از ديد من جاي نگراني نيست
تا زماني كه خدا هست از چيزي نبايد ترسيد اميدوارم همگي بدون نگراني ويزا بگيريد تشکر کنندگان: bhb32 ، Paniz888 ، gozargah ، armehraboon ، فام مج
2017-01-28 ساعت 00:20
منم دلم روشنه ... ولی شماره کیسم یکم بالاست میترسم ...
حالا خداروشکر یک ماه زمان دادن ... اگه مثلا یه سال بود چه خاکی به سرمون میریختیم .... تمدید هم فکر نکنم بشه . کلا سیاست ترامپ تهدید آمیزه و فقط میخواد رعب و وحشت راه بندازه ... مثلا همین قضیه افزایش شکنجه ، ۲ ساعت پیش تو کنفرانس گفت : من همینجوری گفتم و حرفم جدی نبوده ...
کیس نامبر: 62XX
مشخصات: یک نفر / ۲۳ ساله / فارغ التحصیل ۳ ماه قبل از مصاحبه بدون کار دولتی و خصوصی ارائه مدارک به صورت کامل در روز مصاحبه تاریخ مشاهده قبولی:4MAY تاریخ ارسال فرم: 24MAY محل مصاحبه در نامه اول : آنکارا دریافت نامه دوم: 28 March تاریخ و محل جدید مصاحبه : ایروان 30 May نتیجه : یکضرب دریافت ویزا May 31 هر اتفاقی در جریان زندگیه شما ، داستان زندگیه شماست ... پس خودتان را دست سرنوشت بسپارید و نه زور و اجبار ... هر کار خوبی کنید ، همان انرژی مثبت به شما خواهد برگشت ...
2017-01-28 ساعت 00:33
(2017-01-27 ساعت 23:59)HAMİT نوشته:(2017-01-27 ساعت 23:28)Elina1385 نوشته: دوستان واقعا هيچ كدوم از اين وكلا نمى تونن يك راهنمايى درستى كنند تكليف كسانى كه ويزا گرفتن از طريق لاتارى چى ميشه يعنى ما اگر وارد آمريكا بشيم ديپورت ميشيم؟ من تازه يك هفته هست كه پاسم رو گرفتم كلى كار اينجا هنوز ناتموم دارم بچه مدرسه اى دارم فكر نمى كردم اينطور بشه بليط براى اول خرداد دارم حالا بايد واقعا چى كار كرد همه مى گن زود بيا ولى تو اين دستور جديد اصلا اشاره به كيس هاى لاتارى نشده واقعا آدم نمى دونه چى كار كنه
كيس: skilled worker-EB3
تاريخ مصاحبه: 24 August 2017 نتيجه : AP تشکر کنندگان: bhb32
2017-01-28 ساعت 00:34
دوستان در این زمان که این مسئله بوجود امده هیچ کاری از دستمون بر نمیاد و فقط و فقط باید منتظر نتیجه بود ضمنا منبع خبر بسیار مهم هست مثلا بی بی سی اینو گفت و فلان وکیل که خارجی هست ایمیل زده منبع موثق نیست واقعا هنوز کسی خبر نداره و اگر کسی و رسانه ای چیزی میگه کاملا تبلیغاتی می تونه باشه ! من با نظر sepideh hasan کاملا موافقم در واقع امروز که برنامه اقای طاهر کمیلی رو نگاه کردم نیز از حرف های ایشون همین استنباط رو میشه کرد حالا ایشون وکیل هستند و منافع خودشون رو در نظر می گیرند بحثی نیست البته من با توجه به شناختی که تا حدودی از ایشون دارم موافق این مسئله نیستم و این مسئله خیلی زود مشخص خواهد شد چه برای ما و چه برای وکلایی مثل ایشون بنا بر این ساخت برنامه تلویزیونی کاملا بیهوده ست برای ایشون .
2017-01-28 ساعت 00:42
اما نظر بنده این است که همچنان مصاحبه ها ادامه دارد حتی اگر این دستور العمل امضا شود و ایرانیان 30 روز ممنوعیت داشته باشند . به دلیل اینکه هر کس تشریف می بره سفارت باید هزینه سفارت بده و در مجموع پول قابل توجهی برای سفارت ها محسوب میشود که نمی توانند نادیده بگیرند نظر بنده این هست که همه به مصاحبه می روند ولی یا ap می خورند و یا نقص مدارک و نتیجه اصلی این دستور در واقع چند ماه دیگه اثرشو رو نشون میده . اگر مسئله برای ایرانیان حل بشود که هیچ روند صدور ویزا ادامه پیدا می کند ولی اگر این دستور تمدید بشه هیچ و هیچ دستمون هم به هیچی بند نیست و فقط باید انتظار و انتظار بکشیم .
2017-01-28 ساعت 00:55
(2017-01-28 ساعت 00:00)sepideh Hasan نوشته: اين جو سازيا و نااميد شدن خيلي بي مورد و زوده ، من متن بخش نامه رو كامل خوندم ، اصلن دال بر ممنوعيت به طور كامل نيست ، اولن سفارت دبي هنوز داره وقت براي ويزا ميده حتا توريستي ، و همه سفارت ها براي دانشجويي وقت مصاحبه ميدن، تو اين بخش نامه اومده به منظور اهراز هويت دقيق افرادي كه وارد امريكا ميشن ، روند مصاحبه تغيير كنه ، اولن از وزير خارجه ايالت متحده خواسته كه اين هفت كشور مدارك شناسايي مهم و اصلي كه دارن شامل چيا هست چون به عنوان مثال ليبي هنوز خيلي از مرمش به صورت قبيله اي هستن و شناسنامه ندارن، به طور كلي مي خوان از هويت شخص به طور قطع مطلع باشن ، و البته يه تبصره گذاشته براي موارد خاص كه اجازه ورود و ويزا دارن، به مدارك مورد نياز ايرانيها كارت ملي جديد هم اصلش اضافه ميشه ، به طور كلي اين مساييل كه مدارك هر كشور بايد طي اين ٣٠ روز مشخص شه ، در رابطه با پناهندگي تا ٤ ماه، ١٢٠ روز اجازه ورود نيست ، در كل از ديد من جاي نگراني نيست از کجا متوجه شدید کارت ملی جدید هم جزو مدارک شده؟ یعنی اقدام کنیم برای کارت ملی جدید؟
ANK2010XXXXXX
نوع ویزا: F4 اولین اقدام: APR 2004 محل مصاحبه: آنکارا تاریخ دریافت JAN 2016 :NVC Welcome letter تاریخ تکمیل فرم AUG 2016 : DS-260 نامه کامپلیت: DEC 2016 تاریخ کارنت شدن: MAR 2017 تاریخ مصاحبه: MAY 2017 فرم 5535: OCT 2018 ایمیل ویور: OCT 2018 شغل: غیردولتی سربازی: نیروی انتظامی ، درجه سرباز تحصیلات: فوق لیسانس نتیجه: AP تاریخ کلیرینس : - ... ؟ تشکر کنندگان: afshin007x
2017-01-28 ساعت 01:06
(2017-01-27 ساعت 18:42)Bboys_s نوشته:(2017-01-27 ساعت 18:05)Survivor نوشته: متاسفانه ترامپ دوباره مصاحبه اى با فاكس نيوز كرده كه تمام اينهاى كه گفته شد انجام خواهد شد. هم پـنـاهــنده گى هم هر نوع ويزا براى ايرانى ها. فرضا وزات خارحه ایران بخاد همکاری کنه. چطور باید همکاری کنه وقتی رابطه ی دیپلماتیک نیست. نامه با پست که نمیشه بفرستن و جواب بگیرن! باید خود ما براشون بیاریم و ببریم که همین الانم داریم همین کارو می کنیم. اصل و کپی همه مدارک و گواهی وزارت خارجه و دادگسنری رو نحویل دادیم. پس چی میخان؟ حفاظت منافع مگه بخاد بکنه که تا حالا هیچ وقت سفارت سوییس از این کارا نکرده و بعیده الانم بکنه.
ANK2010XXXXXX
نوع ویزا: F4 اولین اقدام: APR 2004 محل مصاحبه: آنکارا تاریخ دریافت JAN 2016 :NVC Welcome letter تاریخ تکمیل فرم AUG 2016 : DS-260 نامه کامپلیت: DEC 2016 تاریخ کارنت شدن: MAR 2017 تاریخ مصاحبه: MAY 2017 فرم 5535: OCT 2018 ایمیل ویور: OCT 2018 شغل: غیردولتی سربازی: نیروی انتظامی ، درجه سرباز تحصیلات: فوق لیسانس نتیجه: AP تاریخ کلیرینس : - ... ؟ تشکر کنندگان: pishtaz611 ، gbtm
2017-01-28 ساعت 01:31
دوستان عزيز سلام،
اميدوارم سرشار از اميد و محبت باشيد. خوب كم وبيش هممون خبر رو شنيديم و نگرانيم از اينكه چه خواهد در پي نگراني ها و سوالهايي كه براي هممون ايجاد شده، بنده شخصا با Homeland Security صحبت كردم و طبق صحبتهايي كه شد، "فعلا" دستور كار مشخصي براي عدم صدور ويزا و يا ممانعت از ورود هموطنان ايراني عزيزمون به مامورين مرزباني و USA CUSTOM ابلاغ نشده، و تمامي امور ويزا و ورود ايرانيان به امريكا كما في السابق روند عادي خودش رو طي مي كنه. ولي به هر حال ممكنه برخي از عزيزان نگران ورود اقوامشون به امريكا باشن و دلهره اين رو داشته باشن كه شايد دم مرز مشكلي براشون ايجاد بشه. به همين منظور، بنده همينجا شماره ي تلفن Borders Patrol رو اعلام مي كنم تا شما عزيزان بتونيد آمار و اخبار دقيقتري درباره ي ورود و خروج عزيزانتون و همينطور هر گونه تغييرات احتمالي در روند صدور ويزا رو از طريق اين اداره به آدرس https://www.cbp.gov مستقيما پيگيري كنيد و ديگران رو هم درباره ي اين مقوله مطلع بفرماييد. Inside USA Borders Patrol: (877) 227-5511
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرمها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد: *San diego *California ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
تشکر کنندگان: zamini1975 ، pishtaz611 ، shahr2831 ، Persischer ، behrad78 ، bargak ، mosa10dei ، Paniz888 ، mostafa2017 ، maymary1220 ، afshin007x
2017-01-28 ساعت 01:33
(2017-01-28 ساعت 00:55)mosa10dei نوشته:(2017-01-28 ساعت 00:00)sepideh Hasan نوشته: اين جو سازيا و نااميد شدن خيلي بي مورد و زوده ، من متن بخش نامه رو كامل خوندم ، اصلن دال بر ممنوعيت به طور كامل نيست ، اولن سفارت دبي هنوز داره وقت براي ويزا ميده حتا توريستي ، و همه سفارت ها براي دانشجويي وقت مصاحبه ميدن، تو اين بخش نامه اومده به منظور اهراز هويت دقيق افرادي كه وارد امريكا ميشن ، روند مصاحبه تغيير كنه ، اولن از وزير خارجه ايالت متحده خواسته كه اين هفت كشور مدارك شناسايي مهم و اصلي كه دارن شامل چيا هست چون به عنوان مثال ليبي هنوز خيلي از مرمش به صورت قبيله اي هستن و شناسنامه ندارن، به طور كلي مي خوان از هويت شخص به طور قطع مطلع باشن ، و البته يه تبصره گذاشته براي موارد خاص كه اجازه ورود و ويزا دارن، به مدارك مورد نياز ايرانيها كارت ملي جديد هم اصلش اضافه ميشه ، به طور كلي اين مساييل كه مدارك هر كشور بايد طي اين ٣٠ روز مشخص شه ، در رابطه با پناهندگي تا ٤ ماه، ١٢٠ روز اجازه ورود نيست ، در كل از ديد من جاي نگراني نيست azizam karte melli jadid va ghadim che farghi dare baraye una? age enjuri bashe pas shenasname ham bayad jadid bashe!!! khode gereftane karte melli jadid man ghablan porsidam 5-6 mah tool mikeshe.
K1
ارسال مدارک: Jul. 2016 اپروو: Oct. کیس نامبر: Nov. مصاحبه: Feb. 2017 ، آنکارا ورود به امریکا: March 2017. ارسال مدارک گرین کارت موقت :April 2017. انگشت نگاری: May 2017 مصاحبه: July 2017 دریافت گرین کارت موقت: یک هفته بعد از مصاحبه ارسال مدارک گرین کارت دائم:April 2019 گرین کارت دائم : May 2020 ارسال مدارک سیتیزن شدن: May 2020 مصاحبه سیتیزنی و مراسم قسم و دریافت سرتیفیکیت (همزمان باهم در یک زمان در اداره مهاجرت انجام شد بدلیل شرایط کرونا) : October 2020 تشکر کنندگان: pishtaz611 ، mosa10dei
2017-01-28 ساعت 01:43
من شنيدم به مدت سى روز جلوگيرى ميكنن از ورود ايرانيان اون هم جهت بررسي بيشتر مدارك نه اينكه كلاً بگن ايرانى حق ورود به آمريكا رو نداره
تشکر کنندگان: pishtaz611 ، Hamid_rr
2017-01-28 ساعت 01:53
ما ویزامون رو گرفتیم و داشتیم برای آخر فروردین بلیط هواپیما میگرفتیم.
خیلی سخته تمام زندگیتو تو یه کشور بخوای تا دوماه دیگه تمام کنی و بعد بفهمی ... رسما از اینجا مونده و از اونجا رونده شدیم
کیس نامبر:***2017as00001
تعداد: 2نفر(آقای همسر نفر اصلی) تاریخ رویت: 3May تاریخ ارسال فرم: 28May تاریخ دریافت نامه دوم: 14Oct تاریخ مصاحبه: 6Dec سفارت: ایروان تشکر کنندگان: pishtaz611 ، alireza_guitar ، gbtm
2017-01-28 ساعت 02:09
(2017-01-28 ساعت 01:06)mosa10dei نوشته:(2017-01-27 ساعت 18:42)Bboys_s نوشته:(2017-01-27 ساعت 18:05)Survivor نوشته: متاسفانه ترامپ دوباره مصاحبه اى با فاكس نيوز كرده كه تمام اينهاى كه گفته شد انجام خواهد شد. هم پـنـاهــنده گى هم هر نوع ويزا براى ايرانى ها. man tu hamin website khundam ke baazi az doostan goftan una sue pishine iraniaro ghabul nadaran, pas dg chio mikhan check konan.
K1
ارسال مدارک: Jul. 2016 اپروو: Oct. کیس نامبر: Nov. مصاحبه: Feb. 2017 ، آنکارا ورود به امریکا: March 2017. ارسال مدارک گرین کارت موقت :April 2017. انگشت نگاری: May 2017 مصاحبه: July 2017 دریافت گرین کارت موقت: یک هفته بعد از مصاحبه ارسال مدارک گرین کارت دائم:April 2019 گرین کارت دائم : May 2020 ارسال مدارک سیتیزن شدن: May 2020 مصاحبه سیتیزنی و مراسم قسم و دریافت سرتیفیکیت (همزمان باهم در یک زمان در اداره مهاجرت انجام شد بدلیل شرایط کرونا) : October 2020
2017-01-28 ساعت 02:12
دوستان حالا خارج از بحث جدی یه چیزی بگم شاید دلتون وا بشه
ما یه بدبختی دیگه هم داریم،یعنی من و همسرم: از روزی که ویزا گرفتیم شوهر خاله همسرم یک عدد بلندگو گرفتن دستشون و همه جا جار زدن و حتی عروسی نوه دسته دیزی و همسايه و ...رفتن اسم مارو کردن نقل مجلس و بماند که همه جا گفتن ما گرین کارت گرفتیم که هنوز نگرفتیم و همه همه گفتن وای چه شانسی دارن ما 100ساله داریم لاتاری ثبت نام میکنیم و برنده نشدیم(این از زبان یه خانمی که کارمند بیت آقاست)،تازه نصف فامیل همسرم با ما قهر کردن که چرا ما باید از زبون یکی دیگه بشویم(حرفی از فامیل خودم نمیزنم چون تا حالا به هیچکی نگفتم ). یعنی ما الان چکار کنیم.کی میخواد به این همه آدم بفهمونه بابا ما شب خوابیدیم و صبح پا شدیم دیدیم آدمهای این طرف کره حق ندارن برن اون طرف کره زمین چون یکی میخواد بدقول نشه یوقت ?? ???????????
کیس نامبر:***2017as00001
تعداد: 2نفر(آقای همسر نفر اصلی) تاریخ رویت: 3May تاریخ ارسال فرم: 28May تاریخ دریافت نامه دوم: 14Oct تاریخ مصاحبه: 6Dec سفارت: ایروان تشکر کنندگان: alireza_guitar ، hesgan ، gbtm ،
2017-01-28 ساعت 02:19
یعنی ما الان چکار کنیم.کی میخواد به این همه آدم بفهمونه بابا ما شب خوابیدیم و صبح پا شدیم دیدیم آدمهای این طرف کره حق ندارن برن اون طرف کره زمین چون یکی میخواد بدقول نشه یوقت
?? ??????????? [/quote] واقعا موندم چی بگم ولی همین که در کنار خانواده هستید باز جای شکرش باقی هست همین الان خواهرم برای شوهرش اقدام کرده بودن یکی دو ماه دیگه وقت سفارتش بود که. حالا اینا هم یه جور به مشگل خوردن!
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared ♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال) ♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن ★★★ خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!) توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم) توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت انسان با Hope زندس |