.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
گفتگوی آزاد - آرشیو
|
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
2017-01-27 ساعت 22:34
(2017-01-27 ساعت 22:31)victor2017 نوشته: دوستان بجاي بحث هاي فردي و فرسايشي لطف كنين و گرهي از مشكل كسي باز كنين من اگر بعد امضا دستور میخواستم ریسک کنم و بذم میرفتم پورتوریکو با پرواز مستقیم از اروپا!! بلکه مرزبانی اونجا بخاطر مستقل بودنش طول بکشه تا اعمال کنه سرایط جدید رو.
2017-01-27 ساعت 22:39
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-01-27 ساعت 22:40 توسط victor2017.)
(2017-01-27 ساعت 22:34)yami نوشته:(2017-01-27 ساعت 22:31)victor2017 نوشته: دوستان بجاي بحث هاي فردي و فرسايشي لطف كنين و گرهي از مشكل كسي باز كنين در تمام مراحل ميگفتن تا ويزا نگرفتين خونتون رو نفروشين از كارتون استعفا ندين... الان من ويزا دارم و همه اينكارا رو كردم... مي رسم به فرودگاه تو امريكا... بعد بگن برگرد .... من وكيل بايد بگيرم و گاورمنتو سو كنم؟؟؟؟؟ بي منطق تر و كشكي تر از اين نمي شه
March.22 entered
تشکر کنندگان: mulan1979 ، alireza_guitar
2017-01-27 ساعت 22:41
دوستان عزیز من با نماینده مجلس ایالت تماس گرفتم و قرار شد همین الان با کاخ سفید تماس بگیرن و به من اطلاع بدن . به نماینده سنای دوم هم زنگ زدم که رفت رو ویس میل و یک ایمیل 4 صفحه ای زدم براش! از سناتوری هم که قبلا باهاش حرف زدم وقت ملاقات گرفتم واسه هفته دیگه. هر خبری بهم بدن بهتون میگم, میدونم امروز قرار امضا بشه ولی شاید بتونیم کاری کنیم که بعد عوضش کنن. امروز رو هم مرخصی گرفتم که اینو اونو زنگ بزنم. دوستانی که در آمریکا هم هستن تشویق میکنم که با نمایندشون تماس بگیرن.
تشکر کنندگان: behrad78 ، victor2017 ، فام مج ، Ali--usa ، JAVID2015 ، mulan1979 ، drfaezeh ، shahin61 ، mostafa2017 ، ie86 ، alireza_guitar ، zamini1975 ، mrticoen ، sina454
2017-01-27 ساعت 22:45
(2017-01-27 ساعت 22:41)nikniknik نوشته: دوستان عزیز من با نماینده مجلس ایالت تماس گرفتم و قرار شد همین الان با کاخ سفید تماس بگیرن و به من اطلاع بدن . به نماینده سنای دوم هم زنگ زدم که رفت رو ویس میل و یک ایمیل 4 صفحه ای زدم براش! از سناتوری هم که قبلا باهاش حرف زدم وقت ملاقات گرفتم واسه هفته دیگه. هر خبری بهم بدن بهتون میگم, میدونم امروز قرار امضا بشه ولی شاید بتونیم کاری کنیم که بعد عوضش کنن. امروز رو هم مرخصی گرفتم که اینو اونو زنگ بزنم. دوستانی که در آمریکا هم هستن تشویق میکنم که با نمایندشون تماس بگیرن. كاشكي همه ما ايرانيا درد ديگران رو درد خودمون بدونيم و وقتي خودمون در محدوده آسايش هستيم همچنان نگران غم ديگران بايم، مشكلي كه ايران الان داره بي تفاوتي ايرانيا در هنگام درد ديگران( بجز فوت) هستش
March.22 entered
تشکر کنندگان: فام مج ، mulan1979 ، shahin61 ، mostafa2017 ، afshin007x ، mrticoen
2017-01-27 ساعت 22:46
(2017-01-27 ساعت 22:29)khatarnak نوشته: اقای دکتر ترامب حق دارد برای امنیت کشور و ملتش این دستورا بدهد از کجا میدونین لاتاری سر جاشه و شاملش نمیشه؟
کیس نامبر: 2017AS1xx
تعدادافراد کیس: 2 نفر تاریخ رویت قبولی:3/May تاریخ ارسال فرم 260:28/May تاریخ کارنت:August تاریخ دریافت نامه دوم:14/October تاریخ مصاحبه: ِDecember5 وضعیت: AP ویزا دریافت شد 15/Apr/2017
2017-01-27 ساعت 22:49
(2017-01-27 ساعت 22:46)فام مج نوشته:(2017-01-27 ساعت 22:29)khatarnak نوشته: اقای دکتر ترامب حق دارد برای امنیت کشور و ملتش این دستورا بدهد چون نهادهای حقوق بشری پشت سر لاتاری هست و دوم این قرارداد است و در صورت می توان این لاتاری را برداشت که ایران مانند کره ی شمالی یک خطر بالقوه محسوب شود تشکر کنندگان: فام مج
2017-01-27 ساعت 22:53
(2017-01-27 ساعت 22:49)khatarnak نوشته:(2017-01-27 ساعت 22:46)فام مج نوشته:(2017-01-27 ساعت 22:29)khatarnak نوشته: اقای دکتر ترامب حق دارد برای امنیت کشور و ملتش این دستورا بدهد دوست عزیز این فرمایشات چیه؟ حمایت سازمانهای حقوق بشری از لاتاری؟؟؟ خواهشا کمی مستندتر اینجا بحث کنیم. عدم تایید سالانه برنامه لاتاری حداقل تا زمانی که ترامپ سر قدرت هست از اصلی ترین شعارهای انتخاباتی ترامپ بوده. تشکر کنندگان: Survivor
2017-01-27 ساعت 22:54
(2017-01-27 ساعت 22:41)nikniknik نوشته: دوستان عزیز من با نماینده مجلس ایالت تماس گرفتم و قرار شد همین الان با کاخ سفید تماس بگیرن و به من اطلاع بدن . به نماینده سنای دوم هم زنگ زدم که رفت رو ویس میل و یک ایمیل 4 صفحه ای زدم براش! از سناتوری هم که قبلا باهاش حرف زدم وقت ملاقات گرفتم واسه هفته دیگه. هر خبری بهم بدن بهتون میگم, میدونم امروز قرار امضا بشه ولی شاید بتونیم کاری کنیم که بعد عوضش کنن. امروز رو هم مرخصی گرفتم که اینو اونو زنگ بزنم. دوستانی که در آمریکا هم هستن تشویق میکنم که با نمایندشون تماس بگیرن. همه اینکارهارو از تو ایران انجام دادی؟ تشکر کنندگان: علیا
2017-01-27 ساعت 22:56
خیلی عالیه، به شما به خاطر احساس مسئولیت و پیگیریتان تبریک میگم.
ممکنه بفرمایید شما کدوم ایالت هستید که نمایندتون به سادگی به خواسته های شما رسیدگی میکنن (پیام خصوصی) ممنون (2017-01-27 ساعت 22:41)nikniknik نوشته: دوستان عزیز من با نماینده مجلس ایالت تماس گرفتم و قرار شد همین الان با کاخ سفید تماس بگیرن و به من اطلاع بدن . به نماینده سنای دوم هم زنگ زدم که رفت رو ویس میل و یک ایمیل 4 صفحه ای زدم براش! از سناتوری هم که قبلا باهاش حرف زدم وقت ملاقات گرفتم واسه هفته دیگه. هر خبری بهم بدن بهتون میگم, میدونم امروز قرار امضا بشه ولی شاید بتونیم کاری کنیم که بعد عوضش کنن. امروز رو هم مرخصی گرفتم که اینو اونو زنگ بزنم. دوستانی که در آمریکا هم هستن تشویق میکنم که با نمایندشون تماس بگیرن. میدهم من مالیات به اوباما ----- با لبی خندان، نه با افسوس و آه
مالیات بر درآمد، مالیات مستقیم ---- تا دهد پاسپورت آبی او به ما
2017-01-27 ساعت 23:04
(2017-01-27 ساعت 22:54)خوش لحن نوشته:(2017-01-27 ساعت 22:41)nikniknik نوشته: دوستان عزیز من با نماینده مجلس ایالت تماس گرفتم و قرار شد همین الان با کاخ سفید تماس بگیرن و به من اطلاع بدن . به نماینده سنای دوم هم زنگ زدم که رفت رو ویس میل و یک ایمیل 4 صفحه ای زدم براش! از سناتوری هم که قبلا باهاش حرف زدم وقت ملاقات گرفتم واسه هفته دیگه. هر خبری بهم بدن بهتون میگم, میدونم امروز قرار امضا بشه ولی شاید بتونیم کاری کنیم که بعد عوضش کنن. امروز رو هم مرخصی گرفتم که اینو اونو زنگ بزنم. دوستانی که در آمریکا هم هستن تشویق میکنم که با نمایندشون تماس بگیرن. نه, من آمریکا هستم. تشکر کنندگان: victor2017 ، alireza_guitar
2017-01-27 ساعت 23:08
(2017-01-27 ساعت 23:04)nikniknik نوشته:(2017-01-27 ساعت 22:54)خوش لحن نوشته:(2017-01-27 ساعت 22:41)nikniknik نوشته: دوستان عزیز من با نماینده مجلس ایالت تماس گرفتم و قرار شد همین الان با کاخ سفید تماس بگیرن و به من اطلاع بدن . به نماینده سنای دوم هم زنگ زدم که رفت رو ویس میل و یک ایمیل 4 صفحه ای زدم براش! از سناتوری هم که قبلا باهاش حرف زدم وقت ملاقات گرفتم واسه هفته دیگه. هر خبری بهم بدن بهتون میگم, میدونم امروز قرار امضا بشه ولی شاید بتونیم کاری کنیم که بعد عوضش کنن. امروز رو هم مرخصی گرفتم که اینو اونو زنگ بزنم. دوستانی که در آمریکا هم هستن تشویق میکنم که با نمایندشون تماس بگیرن. من نمی دونم توی این شرایط که یه عده واقعا نگران و مضطرب هستند بعضی ها از سرکار گذاشتن مردم چه لذتی میبرند دوستان وارد پروفایل ایشون بشید و زمان محلی رو مشاهده کنید واقعا براتون متاسفم
2017-01-27 ساعت 23:08
(2017-01-27 ساعت 22:53)yami نوشته:(2017-01-27 ساعت 22:49)khatarnak نوشته:(2017-01-27 ساعت 22:46)فام مج نوشته: از کجا میدونین لاتاری سر جاشه و شاملش نمیشه؟ دوست عزیز من نمی دونم شما فرمایشات ایشون را خوندید یا گوش کردید یا به عبارتی به زبان اصلی گوش کرده باشید ایشون در درجه ی اول فرمودند که باید از جلوی این قاچاقچیان که از مکزیک وارد میشن را باید گرفت ایشون فرمودند که جلوی مسلمونایی که مشخص نیست با چه نیت و باوری وارد میشن را گرفت ( اما کمی بعد نظر ایشون با توجه به نظریات کارشناسان حقوق بشر و سازمان امنیت ) عوض شد ایشون لاتاری را بر نمی چیند زیرا لاتاری یک قرارداد هست کاری که ایشان در امر مهاجرت انجام خواهد داد همان fbi cheking هست اما با متد جدید و سخت تر از گذشته و بروسه های پرونده های لاتاری طولانی تر از گذشته خواهد شد " عدم تایید سالانه برنامه لاتاری حداقل تا زمانی که ترامپ سر قدرت هست از اصلی ترین شعارهای انتخاباتی ترامپ بوده""" من این نظر شمارا به هیچ عنوان قبول نداشته و نخواهم داشت تمام بحث ایشون مبتنی بر امنیت داخلی هست و ایشون منطق بیشتری نسبت به حسین اباما در خصوص امنیت داخلی خواهند داشت بس اگر دوستان و مدیران اجازه بدهند از شایعه پراکنی دور باشیم باشیم
2017-01-27 ساعت 23:10
سلام بر همه دوستان نگران و غیر نگران
مساله محدودیت ورود ایرانیان عزیز به آمریکا جدی است. امروز یک ایمیل از طرف یکی از تیم های وکالت معتبر آمریکا (غیر ایرانی) برای همه مشتریان سابق و کنونی ارسال شده است. که نکات مهم آن به شرح زیر است: 1- این دستور اجرایی هنوز توسط رئیس جمهور امضا نشده است و در صورت امضا شدن ممنوعیت آن شامل متولدین کشورهای عراق، ایران، سوریه، یمن، سودان، لیبی و سومالی خواهد شد. 2- احتمال امضای آن در روزهای اینده بسیار بالاست. 3- اگر شما از یکی از کشورهای ذکر شده در بالا هستید و در حال حاضر در آمریکا تشریف دارید. حتی با در دست داشتن هر گونه ویزای معتبر و یا گرین کارت، فعلا از آمریکا خارج نشوید. 4- اگر هم اکنون در خارج از امریکا به سر می برید اما دارای ویزای معتبر مهاجرتی، غیر مهاجرتی و یا گرین کارت هستید، فورا به امریکا وارد شوید. اگر این دستور اجرایی امضا شود، هیچ تضمینی برای ورود شما به آمریکا وجود ندارد. تشکر کنندگان: Persischer ، gbtm ، mrticoen
2017-01-27 ساعت 23:10
(2017-01-27 ساعت 22:56)Persischer نوشته: خیلی عالیه، به شما به خاطر احساس مسئولیت و پیگیریتان تبریک میگم. اکلاهما دوست عزیز تشکر کنندگان: Persischer
2017-01-27 ساعت 23:16
ماها چون تو کشور جهان سوم زندگی کردیم فکر میکنیم همه جا اینجوریه!!شما فکر کردین جناب ترامپ شب غذای سنگین خورده صبح پاشده گفته ویزا نمیدم!!! این سیاستهای مهاجرتی سالها روش کار میشه،برنامه میشه،حزب تصمیم میگیره ،جوانب سنجیده میشه ،توسط فرد مورد نظر در دولت مورد نظر اجرا میشه.لطفا احساسی قضاوت نکنین.وقتی مساله بسیار مهمی مثل مکزیک اجرا میشه،با وجود مرز مشترک،تعداد زیاد مهاجر واردات و صادرات سنگین،شما فکر کردین متوقف کردن ویزا برای ایران انقدر سخته!!!؟؟؟ یه مقدار از بالاتر به مسایل نگاه کنید
تشکر کنندگان: gbtm
|