کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اقدامات احتمالی ترامپ جهت محدودیت ورود ایرانیان به آمریکا
(2017-03-18 ساعت 21:18)mosa10dei نوشته:  
(2017-03-18 ساعت 20:10)mostafa2017 نوشته:  
(2017-03-18 ساعت 19:58)ahmadrezaatefi نوشته:  سلام اقا مصطفی.

این دادگاه برای فرمان اول هست یا فرمان دوم و اصولا تکلیف فرمان اول چی میشه ؟

در ضمن از شما بابت پیگیری و اطلاع رسانیتون همچنین انرژی مثبتون تشکر میکنم.

سلام دوست عزیز و خواهش میکنم. این دادگاه استیناف برای دستور اجرایی دوم هست. دولت گفته دستور اجرایی اول رو حذف کرده و پیگیری نمیکنه. ولی تاییدم نکرده هنوز. ممکنه تو آب نمک نگه اش داشته باشه (طبق اخرین صحبت ترامپ که گفته بود ممکنه اصلن برگرده به دستور اجرایی اول).

انرژی مثبت یادتون نره

می دونید طرفین چقدر فرصت برای تجدیدنظرخواهی دارند؟

نه متاسفانه. ولی در همین هفته پیش رو تاریخ دادگاه هم مشخص خواهد شد. دولت روز جمعه درخواست تجدید نظر خودشو به دادگاه ارائه کرد.

انرژی مثبت یادتون نره
شماره کیس:         2017AS*5**
تعداد نفرات:           یک نفر
پاسخ
تشکر کنندگان: mosa10dei
خوب دوستان

نمیدونم فقط من اینطوری هستم یا بقیه هم این حالت رو تجربه کردند. از وقتی این ماجرا شروع شده واقعن خواب درستی نداشتم. هربار تا صبح حداقل 1-2 بار بیدار میشم و بصورت اتومات خبرها رو چک میکنم و سعی میکنم از آخرین خبرها آگاه بشم. جالب اینجاست ناخودآگاه مغزم بیشتر از خودم نگرانه، هرچند خودم دلم روشنه. از این بگذریم، از این سری کشفیات هم یکی دیشب ساعت 3 صبح رخ داد:

1- دولت از قاضی دادگاه هاوایی خواسته که حکمشو لاغرتر کنه (اصطلاح از منه). همان طور که میدونید، قاضی هاوایی هم منع ورود افراد از شش کشور رو خلاف قانون اساسی دونست و هم منع ورود پناهجویان رو جلوش رو گرفت. حالا دولت از قاضی خواسته که حداقل بذاره منع ورود پناهجویان برگرده سرجای خودش. دولت گفته که وقتی تو حکم گفته میشه این حکم منع ورود بر اساس مذهب هست فقط به منع ورود افراد از این شش کشور میشه اطلاقش کرد و نه پناهجویان. چرا که پناهجویان از کشورهای مختلف و با مذاهب مختلف هستند. دولت در متن درخواستش به دادگاه، اشاره ای هم به حکم قاضی مریلند کرده که در اون دادگاه،قاضی فقط منع ورود افراد از شش کشور رو خلاف قانون اساسی دونسته و نه منع ورود پناهجویان رو. چرا که شکات نتوانستند ثابت کنند منع ورودپناهجویان خلاف قانون اساسی هستش. وقتی این خبر رو خوندم نمیدونم چرا فکر کردم انگاری دولت یه جوری فهمیده از قبل تو این بازی بازنده هست و فقط میخواد به ظاهر یک حال برد-بردی داشته باشه. (منع ورود حذف میشه به نفع شکات و منع ورود پناهجویان باقی میمونه به نفع دولت). اینطوری دولت هم میتونه مانور بده در آینده در مقابل طرفداراش. (این حدس منه و میتونه اشتباهم باشه، روزهای آینده قضیه بیشتر مشخص میشه).

2- موردی که تو این 1-2 روز تو خیلی تحلیلها بیان شده، حرکت دو قاضی برای رد کردن ممنوعیت ورود افراد از شش کشور بر اساس صحبتهای قبلی ترامپ هستش. برخی، اینطور نتیجه گرفتند که اینکار رفرنس قانونی نداره و اشتباهه(بعید میدونم قضات صادرکننده حکم ندونند چی درسته و چی غلط). اونها ادعا کردند در کمپین انتخاباتی هر حرفی زده میشه و اگه اینطور بخواد پیش بره دیگه کاندیداها نمیتونند تو کمپینشون حرفی بزنن چون ممکنه علیه اشون بعدها استفاده بشه (این که خوبه، کجاش بده من متوجه نشدم. این تحلیل بیشتر در مدیای جهوری خواهان داره بازی میشه). از طرف دیگه، موافقان گفتند که وقتی شما داری یک کیس رو مورد بررسی قرار میدی، از ابتدا که اون بحث باز شده تا زمان دادگاه همه مواردی که به اون کیس ربط داره باید مورد بررسی قرار بگیره و امری غیرقانونی نیستش. به قولی اونها گفتند که همه ماجرا در یک شکل باید مورد بررسی قرار بگیره و نمیشه چشمانمونو روی برخی شواهد که به کیس ربط دارند ببندیم. موردی که قاضی هاوایی هم اتفاقن بهش اشاره کرده بود.

3- از طرف دیگه، اینطور به نظر میرسه که ترامپ هم برای حرکت بعدی خودش دچار سردرگمی شده. وقتی تو اجتماع هواداراش در نشویل اول گفته بود که حاضره تا دادگاه عالی بره و بعدش اضافه کرده بود اصلن با دستور 1 بیشتر موافق بوده و میخواد اونو پیگیری کنه و دستور 2 رو به پیشنهاد مشاوراش قبول کرده.

4- از طرفی هم باز گفته شده که ممکنه قاضی مورد نظر دولت به روز دادگاه عالی برسه. اما اگه دولت از قصد سعی کنه که این پروسه دادرسی رو آهسته کنه تا قاضی مورد نظرش تاییده سنا رو بگیره، این ممکنه برای دولت سنگین تموم بشه و خلاف ادعاش در دادخواستش باشه که گفته امنیت کشور در خطره. همچنین، گفته شده که دولت کار سختی پیش رو خواهد داشت برای اینکه نشون بده این کشورها یک خطر فوری برای کشور هستند وقتی دستور 2 حدود یک ماه طول کشید تا نوشته بشه.

5- از طرف دیگه، درسته که دادگاه منطقه 4 بیشتر لیبرال هست، اما دموکراتها در هر دو دادگاه استیناف غالب هستند. این که سه قاضی دادگاه استیناف ناحیه 4 لیبرال خواهند شد یا نزدیک به جمهوری خواهان، بستگی به شانس داره (قضات به صورت تصادفی انتخاب میشوند). باید دعا کنیم و امیدوارم باشیم که این هفته هم قضاتی لیبرال و نزدیک به تفکرات دموکراتها قضاوت رو عهده دار بشوند تا بلکه همچنان رای دادگاه اول رو تایید کنند.

6- روند بررسی قاضی مورد نظر دولت در دادگاه عالی، از دوشنبه در سنا شروع میشه.

لینک خبر اول
لینک خبر دوم

انرژی مثبت یادتون نره
پاسخ
(2017-03-19 ساعت 08:20)mostafa2017 نوشته:  خوب دوستان

نمیدونم فقط من اینطوری هستم یا بقیه هم این حالت رو تجربه کردند. از وقتی این ماجرا شروع شده واقعن خواب درستی نداشتم. هربار تا صبح حداقل 1-2 بار بیدار میشم و بصورت اتومات خبرها رو چک میکنم و سعی میکنم از آخرین خبرها آگاه بشم. جالب اینجاست ناخودآگاه مغزم بیشتر از خودم نگرانه، هرچند خودم دلم روشنه. از این بگذریم، از این سری کشفیات هم یکی دیشب ساعت 3 صبح رخ داد:

1- دولت از قاضی دادگاه هاوایی خواسته که حکمشو لاغرتر کنه (اصطلاح از منه). همان طور که میدونید، قاضی هاوایی هم منع ورود افراد از شش کشور رو خلاف قانون اساسی دونست و هم منع ورود پناهجویان رو جلوش رو گرفت. حالا دولت از قاضی خواسته که حداقل بذاره منع ورود پناهجویان برگرده سرجای خودش. دولت گفته که وقتی تو حکم گفته میشه این حکم منع ورود بر اساس مذهب هست فقط به منع ورود افراد از این شش کشور میشه اطلاقش کرد و نه پناهجویان. چرا که پناهجویان از کشورهای مختلف و با مذاهب مختلف هستند. دولت در متن درخواستش به دادگاه، اشاره ای هم به حکم قاضی مریلند کرده که در اون دادگاه،قاضی فقط منع ورود افراد از شش کشور رو خلاف قانون اساسی دونسته و نه منع ورود پناهجویان رو. چرا که شکات نتوانستند ثابت کنند منع ورودپناهجویان خلاف قانون اساسی هستش. وقتی این خبر رو خوندم نمیدونم چرا فکر کردم انگاری دولت یه جوری فهمیده از قبل تو این بازی بازنده هست و فقط میخواد به ظاهر یک حال برد-بردی داشته باشه. (منع ورود حذف میشه به نفع شکات و منع ورود پناهجویان باقی میمونه به نفع دولت). اینطوری دولت هم میتونه مانور بده در آینده در مقابل طرفداراش. (این حدس منه و میتونه اشتباهم باشه، روزهای آینده قضیه بیشتر مشخص میشه).
لینک خبر اول
لینک خبر دوم

انرژی مثبت یادتون نره

سلام و خسته نباشيد فراوان بابت پستهاي مفيد شما دوست عزيزم
آقا مصطفي هم درديم
منم دقيقاً ساعت ٥ صبح ميپرم و يه CNN و مهاجرسرا چك ميكنم دوباره ميخوابم تا ٦:٣٠
خلاصه بد وضعي داريم
يه سوال داشتم تو يكي از پستهاي ديروزت نوشته بودي كه اگه تو دادگاه حكم بدن كلك اين حكم ضد مهاجرتي ترامپ كنده ميشه
واقعيتش من پشت چراغ قرمز اون پست رو خوندم نتونستم همون موقع بپرسم
ميشه بيشتر توضيح بدي ؟
يعني واقعاً ميشه پرونده اين حكم بسته شه و من و شما يه شب راحت بخوابيم?

پاسخ
تشکر کنندگان: محبوبه. 68 ، mostafa2017
(2017-03-19 ساعت 08:54)Ali--usa نوشته:  

لینک خبر اول
لینک خبر دوم

انرژی مثبت یادتون نره

آقا مصطفي هم درديم
منم دقيقاً ساعت ٥ صبح ميپرم و يه CNN و مهاجرسرا چك ميكنم دوباره ميخوابم تا ٦:٣٠
خلاصه بد وضعي داريم
يه سوال داشتم تو يكي از پستهاي ديروزت نوشته بودي كه اگه تو دادگاه حكم بدن كلك اين حكم ضد مهاجرتي ترامپ كنده ميشه
واقعيتش من پشت چراغ قرمز اون پست رو خوندم نتونستم همون موقع بپرسم
ميشه بيشتر توضيح بدي ؟
يعني واقعاً ميشه پرونده اين حكم بسته شه و من و شما يه شب راحت بخوابيم?

راستش اون فقط حدس من بود. چون ایشالله اگه این اتفاق بیوفته، کار دولت حتا تو دادگاه عالی هم سختتر میشه (البته حدس منه). چرا که همان طور که قبلن گفتم، دوبار این حکم با ویرایشهای مختلف رفته تا دادگاه تجدید نظر مختلف و هر دوبار هم توسط قضات مختلف، حکم دادگاه اول تایید شده. اما از طرف دیگه، این احتمال هم هست که بعد تایید رای دادگاه دوم در دادگاه تجدید نظر دوم، ترامپ حکم قاضی هاوایی رو هم بخواد که به دادگاه تجدید نظر ببره و دوباره بخواد اونجا شانسشو امتحان کنه. این بیشتر محتمل به نظر میرسه. از طرفی هم، اگه خدای نکرده دادگاه استیناف دوم رای دادگاه دوم رو تایید نکنه، اونوقت احتمالن شکات از قاضی روبارت درخواست کنند که نظرشو نسبت به دستور 2 بده. همانطور که تو پستهای قبلی گفتم، قاضی روبارت اعلام کرده برای جلوگیری از دوباره کاری و موازی کاری با دادگاههای دیگه، صبر میکنه تا نتایج اون دادگاهها مشخص بشه. حال، احتمال این هم هست که بعد رد شدن در دادگاه استیناف هم، دادگاه قاضی روبارت به جریان بیوفته (البته حدس منه، ولی محتمل هم هست)

از طرف دیگه، من فکر میکنم این طبیعی هست که یک مقدار سخت گیری بیشتری اینروزها در مورد مصاحبه ها هم رخ بده. مثلن، خانمی که تا قبل این احتمال میرفت یک ضرب بگیره ممکنه AP بخوره. نباید زیاد در این موارد نگرانی به خرج داد. همچنین دوستانی که به مصاحبه رفتند هم بالاخره ایشالله ویزاشون ایشود میشه و تا این اتفاق بیوفته طبیعی هست حتا اگه حکم امضا هم بشه خدای نکرده دوباره، حداقل خیالشون راحته در مرحله AP هستند. باید منتظر شروع هفته بود تا تحلیلهای دیگه هم رخ بده و بعد براساس اون بشه که حدس زد. چون من هم اطلاع از چند و چون وکالت ندارم و حدسیات من هم بر اساس اخباری هست که پیگیری میکنم. تا الان، خدارو شکر وزنه بیشتر طرف شکات سنگینی میکنه تا دولت. امیدوارم به لطف خدا تا آخر هفته شاهد خبرهای خوبی باشیم. هم دریافت نامه دوم توسط دوستان کارنت شده، دریافت ویزا توسط دوستان مصاحبه رفته و همچنین تایید حکم دادگاه دوم توسط قضات دادگاه استیناف برای بار دوم. من این طور تصور میکنم و میخوام که همین اتفاق هم بیفته. امیدوارم دوستان هم در این مسیر همراهی کنند.

انرژی مثبت یادتون نره
پاسخ
تشکر کنندگان: Ali--usa ، mosa10dei ، rainyday ، V_B ، Pooya ، bhb32 ، copol ، mulan1979 ، Nooshin1361
سلام کسی جوابی برا این سوال من داره که به فرض اگه دولت تونست حکمشو برگردونه زمان اجرای حکم دوباره صفر خواهد شد و سه ماه از اون زمان شروع میشه یا ددلاین قانون همون 26 خرداد خواهد بود.
چه جوریه حساب کتابشون
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2017-03-19 ساعت 09:32)mostafa2017 نوشته:  
(2017-03-19 ساعت 08:54)Ali--usa نوشته:  

دولت هم میتونه مانور بده در آینده در مقابل طرفداراش. (این حدس منه و میتونه اشتباهم باشه، روزهای آینده قضیه بیشتر مشخص میشه).
لینک خبر اول
لینک خبر دوم

انرژی مثبت یادتون نره

آقا مصطفي هم درديم
ه و من و شما يه شب راحت بخوابيم?

راستش اون فقط حدس من بود. چون ایشالله اگه این اتفاق بیوفته، کار دولت حتا تو دادگاه عالی هم سختتر میشه (البته حدس منه). چرا که همان طور که قبلن گفتم، دوبار این حکم با ویرایشهای مختلف رفته تا دادگاه تجدید نظر مختلف و هر دوبار هم توسط قضات مختلف، حکم دادگاه اول تایید شده. اما از طرف دیگه، این احتمال هم هست که بعد تایید رای دادگاه دوم در دادگاه تجدید نظر دوم، ترامپ حکم قاضی هاوایی رو  هم بخواد که به دادگاه تجدید نظر ببره و دوباره بخواد اونجا شانسشو امتحان کنه. این بیشتر محتمل به نظر میرسه. از طرفی هم، اگه خدای نکرده دادگاه استیناف دوم رای دادگاه دوم رو تایید نکنه، اونوقت احتمالن شکات از قاضی روبارت درخواست کنند که نظرشو نسبت به دستور 2 بده. همانطور که تو پستهای قبلی گفتم، قاضی روبارت اعلام کرده برای جلوگیری از دوباره کاری و موازی کاری با دادگاههای دیگه، صبر میکنه تا نتایج اون دادگاهها مشخص بشه. حال، احتمال این هم هست که بعد رد شدن در دادگاه استیناف هم، دادگاه قاضی روبارت به جریان بیوفته (البته حدس منه، ولی محتمل هم هست)
کنند.

انرژی مثبت یادتون نره
من يه سوالي دارم .... اگه به قول شما اين حكم كلا برداشته شه و ما و دوستان ديگه برسيم أمريكا أيا ممكنه از لحاظ قانوني اونجا هم دچار مشكل كنه مارو اين اقا با حكم هاي جديد؟ يعني مثلا بياد يه سري حق و حقوق و از مهاجرا بگيره يا كارشون و با زمان بيشتري انجام بشه؟؟ يعني اگه الان يكي با ازدواج ٣ ساله سيتيزين ميشه اون موقع بيان بگن بايد مثلا ٥ سال صبر كنن؟؟ راستش من از اين اتفاقا بيشتر ميترسم تا إجرائي شدن حكم الانش
نوع ویزا: k1
ارسال مدارک: 2016-Jun-28
Nov-16-2016: Approve
Case Number: 09-Dec-2016
تاریخ دریافت ایمیل از سفارت : 2017-jan-09
سفارت ارمنستان-ایروان
وقت سفارت: 2-feb.2017
Status: وقت مصاحبه كنسل شد
وقت مصاحبه دوم : 09-Feb-2017
به علت نقص در فرم Ds-160 مصاحبه نهائي در تاريخ 10 فبريه انجام شد.
نتيجه مصاحبه :  AP
تاریخ های اپدیت در سایت سیس:  14 , 15 , 17 ,23 فبريه، 2 مارچ، 10 مي
تاريخ كلير:
تاريخ صدور ويزا:
ورود با امريكا:
پاسخ
تشکر کنندگان: bhb32 ، Nooshin1361
(2017-03-19 ساعت 11:35)minaz00 نوشته:  سلام کسی جوابی برا این سوال من داره که به فرض اگه دولت تونست حکمشو برگردونه زمان اجرای حکم دوباره صفر خواهد شد و سه ماه از اون زمان شروع میشه یا ددلاین قانون همون 26 خرداد خواهد بود.
چه جوریه حساب کتابشون

به صورت طبیعی وقتی حکم اجرا بشه از همون موقع هم 3 ماه حساب میشه (هنوز حکم اجرا نشده). ولی شما به اونجاش فکر نکنین. ایشالله در دادگاه تجدید نظر و عالی هم رد خواهد شد. من که به اونجاش فکر نمیکنم. پیشنهاد هم میکنم شما هم فکر نکنین.

انرژی مثبت یادتون نره
پاسخ
تشکر کنندگان: Pooya ، bhb32 ، vanima ، Nooshin1361
(2017-03-19 ساعت 11:37)vanima نوشته:  
(2017-03-19 ساعت 09:32)mostafa2017 نوشته:  
(2017-03-19 ساعت 08:54)Ali--usa نوشته:  سلام و خسته نباشيد فراوان بابت پستهاي مفيد شما دوست عزيزم
آقا مصطفي هم درديم
ه و من و شما يه شب راحت بخوابيم?

راستش اون فقط حدس من بود. چون ایشالله اگه این اتفاق بیوفته، کار دولت حتا تو دادگاه عالی هم سختتر میشه (البته حدس منه). چرا که همان طور که قبلن گفتم، دوبار این حکم با ویرایشهای مختلف رفته تا دادگاه تجدید نظر مختلف و هر دوبار هم توسط قضات مختلف، حکم دادگاه اول تایید شده. اما از طرف دیگه، این احتمال هم هست که بعد تایید رای دادگاه دوم در دادگاه تجدید نظر دوم، ترامپ حکم قاضی هاوایی رو  هم بخواد که به دادگاه تجدید نظر ببره و دوباره بخواد اونجا شانسشو امتحان کنه. این بیشتر محتمل به نظر میرسه. از طرفی هم، اگه خدای نکرده دادگاه استیناف دوم رای دادگاه دوم رو تایید نکنه، اونوقت احتمالن شکات از قاضی روبارت درخواست کنند که نظرشو نسبت به دستور 2 بده. همانطور که تو پستهای قبلی گفتم، قاضی روبارت اعلام کرده برای جلوگیری از دوباره کاری و موازی کاری با دادگاههای دیگه، صبر میکنه تا نتایج اون دادگاهها مشخص بشه. حال، احتمال این هم هست که بعد رد شدن در دادگاه استیناف هم، دادگاه قاضی روبارت به جریان بیوفته (البته حدس منه، ولی محتمل هم هست)
کنند.

انرژی مثبت یادتون نره
من يه سوالي دارم .... اگه به قول شما اين حكم كلا برداشته شه و ما و دوستان ديگه برسيم أمريكا أيا ممكنه از لحاظ قانوني اونجا هم دچار مشكل كنه مارو اين اقا با حكم هاي جديد؟ يعني مثلا بياد يه سري حق و حقوق و از مهاجرا بگيره يا كارشون و با زمان بيشتري انجام بشه؟؟ يعني اگه الان يكي با ازدواج ٣ ساله سيتيزين ميشه اون موقع بيان بگن بايد مثلا ٥ سال صبر كنن؟؟ راستش من از اين اتفاقا بيشتر ميترسم تا إجرائي شدن حكم الانش

همین که شما وارد خاک امریکا بشین، مشکل حل خواهد شد. نمیخواد خیلی جلوتر بهش فکر کنین. تا همینجاش دولت برای به کرسی نشوندن حرفش به مشکل قانونی برخورده. دیگه وقتی شما وارد خاک امیکا بشین، غیر از اینکه بازهم قانون از شما پشتیبانی میکته، نمیتونه هم یک شبه قانون رو تغییر بده(چون اختیار تغییر قانون با مجلس هست و دولت اجرا کننده قانون هست ونه وضع کننده قانون). اون موردی هم که شما اشاره کردین با دستور اجرایی نمیتونه رخ بده. نیازمند تغییر قانون وتصویب اون هست که هرگز رخ نخواهد داد. پس الکی فکر خودتونو مشغول نکنین. (حالا از این قضیه هم میگذریم که اول از همه باید دعا کرد بتونیم ویزا رو بگیریم و وارد کشور بشیم، باقیش زیاد دیگه مهم نیست).

انرژی مثبت یادتون نره
پاسخ
تشکر کنندگان: vanima ، bhb32 ، m_baghaei ، Nooshin1361
(2017-03-19 ساعت 12:07)mostafa2017 نوشته:  
(2017-03-19 ساعت 11:37)vanima نوشته:  
(2017-03-19 ساعت 09:32)mostafa2017 نوشته:  انرژی مثبت یادتون نره

همین که شما وارد خاک آمریکا بشین، مشکل حل خواهد شد. نمیخواد خیلی جلوتر بهش فکر کنین. تا همینجاش دولت برای به کرسی نشوندن حرفش به مشکل قانونی برخورده. دیگه وقتی شما وارد خاک امیکا بشین، غیر از اینکه بازهم قانون از شما پشتیبانی میکته، نمیتونه هم یک شبه قانون رو تغییر بده(چون اختیار تغییر قانون با مجلس هست و دولت اجرا کننده قانون هست ونه وضع کننده قانون). اون موردی هم که شما اشاره کردین با دستور اجرایی نمیتونه رخ بده. نیازمند تغییر قانون وتصویب اون هست که هرگز رخ نخواهد داد. پس الکی فکر خودتونو مشغول نکنین. (حالا از این قضیه هم میگذریم که اول از همه باید دعا کرد بتونیم ویزا رو بگیریم و وارد کشور بشیم، باقیش زیاد دیگه مهم نیست).

انرژی مثبت یادتون نره
انشالله كه زودتر همه بتوني،م ويزا بگيريم.... أمسال سر لحظه تحويل سال همه برأي هم دعا كنيم چه كسايي كه ماه ها منتظرن و چه أونايي كه تازه به جمع منتظران پيوستن
نوع ویزا: k1
ارسال مدارک: 2016-Jun-28
Nov-16-2016: Approve
Case Number: 09-Dec-2016
تاریخ دریافت ایمیل از سفارت : 2017-jan-09
سفارت ارمنستان-ایروان
وقت سفارت: 2-feb.2017
Status: وقت مصاحبه كنسل شد
وقت مصاحبه دوم : 09-Feb-2017
به علت نقص در فرم Ds-160 مصاحبه نهائي در تاريخ 10 فبريه انجام شد.
نتيجه مصاحبه :  AP
تاریخ های اپدیت در سایت سیس:  14 , 15 , 17 ,23 فبريه، 2 مارچ، 10 مي
تاريخ كلير:
تاريخ صدور ويزا:
ورود با امريكا:
پاسخ
تشکر کنندگان: bhb32 ، mulan1979 ، mostafa2017 ، Nooshin1361
با سلام
دوستان لاتاري هنوز نامه ي دوم نگرفتن؟
دليل اين همه تاخير آيا واقعا مشغوليت شديد كي سي سي هست؟؟!!!
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2017-03-19 ساعت 14:37)arezoo dream نوشته:  با سلام

من شماره كيس ام 5400 هست ولى هنوز نامه اى دريافت نكردم با اينكه فرم ds260 رو هم زود إرسال كردم . لطفا از دوستان ى كه به تازگي نامه ى دوم دريافت كردن بهمون اطلاع بدين(با شماره كيس) تا نگرانى مون كمتر بشه .. ممنون
برنده :2016.  3 May
 برنده خودم ١ نَفَر

سربازي: معافيت
••Case: 54
Interview page: 28 March
Interview time: 11 May

Interview place: Armenia- Yerevan
پاسخ
تشکر کنندگان: bhb32
ک سوال هم ذهن من را درگیر کرده که بعد از قانون معلق شدن ویزا به طور موقت برای 90 روز چه اتفاقی قرار بود بیفته یا خواهد افتاد؟ چرا هیچ کسی از ایشون نمیپرسه که خوب بعدش چی ؟
به قول خودش what is going on
تا جایی که یادم میاد تو قانون ورژن 1 90 روز معلق کردند که 30 روز قانون رو اصلاح کنند و 60 روز هم 7 کشور وقت داشتند تا با قوانین جدید خودشان را هماهنگ کنند.
پاسخ
سلام دوستان
ضمن تشکر از دوستانی که اطلاعات و تحلیل هاشون را با بقیه به اشتراک می گذارند به خصوص آقای مصطفی عزیز
دوستان اگر اطلاعات و تحلیلی در مورد اتهام فرار مالیاتی خوش تیپ هم دارید به اشتراک بگذارید
ی
پاسخ

والا با این همه تاخیر ، اگر حکم ترامپ هم اجرا میشد زیاد فرقی نداشت ...

من خوشحال شدم که بعد از لغو حکم اول و دوم ، از فرداش نامه های دعوت رو ارسال کنن . ولی ...

لطفا اگر کسی میتونه یه ایمیل بزنه ... یذره به شک افتادم که شاید پروسه لاتاری رو کلا متوقف کردن

وقتی نمیخوان نامه بدن چرا کارنت میکنن پس ؟ ؟ ؟

واقعا موندم که این همه کارمند تحصیل کرده و با سواد ، منتظر فرمان یه مو قشنگ مریض هستن ...

خودشون باید کاری رو که درسته رو انجام بدن ... دولت آمریکا که دیگه اعتباری نداره ...

بزارن ترامپ برا خودش همینطوری فرمان بده ... کارمندان آمریکا چیزی به اسم اعتصاب و اعتراض ندارن ؟؟
کیس نامبر: ‎62XX‎

مشخصات:  یک نفر / ۲۳ ساله / فارغ التحصیل ۳ ماه قبل از مصاحبه

بدون کار دولتی و خصوصی

ارائه مدارک به صورت کامل در روز مصاحبه

تاریخ مشاهده قبولی:4MAY
تاریخ ارسال فرم: ‎24MAY‎

محل مصاحبه در نامه اول : آنکارا

دریافت نامه دوم:  28 March

تاریخ و محل جدید مصاحبه : ایروان 30 May

نتیجه : یکضرب

دریافت ویزا  May 31

هر اتفاقی در جریان زندگیه شما ، داستان زندگیه شماست ...
پس خودتان را دست سرنوشت بسپارید و نه زور و اجبار ...

هر کار خوبی کنید ، همان انرژی مثبت به شما خواهد برگشت ...
پاسخ
(2017-03-19 ساعت 15:44)farzadmohajer نوشته:  

والا با این همه تاخیر ، اگر حکم ترامپ هم اجرا میشد زیاد فرقی نداشت ...

من خوشحال شدم که بعد از لغو حکم اول و دوم ، از فرداش نامه های دعوت رو ارسال کنن . ولی ...

لطفا اگر کسی میتونه یه ایمیل بزنه ... یذره به شک افتادم که شاید پروسه لاتاری رو کلا متوقف کردن

وقتی نمیخوان نامه بدن چرا کارنت میکنن پس ؟ ؟ ؟

واقعا موندم که این همه کارمند تحصیل کرده و با سواد ، منتظر فرمان یه مو قشنگ مریض هستن ...

خودشون باید کاری رو که درسته رو انجام بدن ... دولت آمریکا که دیگه اعتباری نداره ...

بزارن ترامپ برا خودش همینطوری فرمان بده ... کارمندان آمریکا چیزی به اسم اعتصاب و اعتراض ندارن ؟؟

na baba man zang zadam KCC goft nameha akhare har mah ersaal mishe. bad goft hafteye akhare in mah check kon emailo
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 4 مهمان