موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2017-03-21 ساعت 04:13)rahbar نوشته: خداییش قدر عید که شاید آخرینش تو ایران باشه را بدونید و از زندگی کم دغدغه ایران لذت ببرید. آمریکا یا از بیکاری و تنهایی و بی برنامگی خل چل میشید یا زمانیکه کار دارید بسکه کارفرما رستون را میکشه میخاید سربه کوه و بیابون بذارید... از زیرپای فیل باید یک دلاری بردارید فکر کردید مثل ایرانه نصف فروردین را شما کارمند جماعتا برید ارمنستان و تایلند و... نه تنها حقوق کامل میگیرید بلکه عیدی وپاداش که مبادا اونجاها بهتون بد بگذره! ... والا من اینجا ندیدم و نشنیدم اضافه برحقوق یه دوزاری کف دست کسی بذارند بلکه هزار و یک قلم فقط کسراز حقوق دارید. تازه همون حقوقیم که با خون دل دستتون میاد اگر مدیرابله یا همکارای حسود آمریکائیتون بذارن از گلوتون پایین بره. خلاصه بیشترتون فقط تصورات توهمی از اینجادارید همانطور که ما داشتیم و الان حالمون خوب جا اومده فقط از این اذیت کردنهای این زردک دلم براتون میسوزه... ماها که بی دردسر امدیم اینطور تخلیه انرژی شدیم به شماها از الان چه استرس الکی وارد کردن. ... سال نوتونم مبارک.
لطفا سریعا به ایران برگردید با این وضع زندگی سخته واستون ، خیلی ظلم داره در حقتون می شه و این درست نیست
ما حالمون خیلی خوبه اینجا نگران ما نباشید همه چی عالیه جاتون خالی دلتون برای خودتون بسوزه ما در رفاه و اسایش هستیم
انتخابات هم نزدیکه قراره که یه رییس جمهور شایسته که به فکر مردم هست بیاد سر کار مثل شما گیر زردک نیستیم
فقط یه چیزی تا یادم نرفته بگم اینجا تنها ایرادی که داره اینکه مف خوری هم بکنیم بازم هیچی نداریم درجا که هیچی به طرز عجیبی داریم عقب می ریم
انقد اینجا خوبه همه به قول شما می رن ارمنستان و تایلند و ... راستی شما که تو امریکا جایی واسه رفتن ندارین!اصلا امریکا جای تفریحی داره؟! من که فکر نکنم داشته باشه !?
برنده لاتاری ۲۰۱۷
برنده اصلی خودم و همسرم همراه من
مصاحبه ۱۳ مارس ابوظبی
نتیجه ap
اولین اپدیت ۱۹ مارس, ۱۴ جون
مدرک تحصیلی خودم دکتر دامپزشک همسرم لیسانس IT
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان، عید همگیتون مبارک. امیدوارم که سال خوب و پر برکتی داشته باشین. به زودی با برطرف شدن مشکل محدودیت ویزا کبکتون هم خروس سال 1396 رو بخونه. خوب، نظرتون چیه شروع سال جدید رو با خوندن خبرهای خوب شروع کنیم:
1- خبر اول اینکه طبق گفته وکلا، حتا اگه دادگاه استیناف مریلند، حکم دادگاه دوم رو رد کنه باز به خاطر اینکه دادگاه هاوایی بخش 2 و 6 دستور اجرایی 2 رو ردکرده، دولت نمیتونه همچنان دستور اجرایی 2 رو به اجرا بگذارد. یعنی، دولت مجبوره رای دادگاه هاوایی رو هم به دادگاه استیناف بکشونه. تازه اینجارو داشته باشین که هوز قاضی روبارت نظر خودشو درباره دستور 2 اعلام نکرده.
The fact that Watson’s TRO covers all of sections 2 and 6 of the new EO, however, means that winning a stay of — or even an appeal of — Chuang’s injunction would not enable the Trump administration to enforce the new executive order
2- به نظر میرسه که دادگاه استیناف مریلند در 26 آپریل برگزار بشه.
As of now, the Justice Department’s opening brief in the appeal is due April 26
منبع خبر
3- بر طبق آخرین خبر تا دوشنبه شب، در شکایت دادگاه هاوایی دولت و شاکیان توافق کردند تا دادگاه بعدی همچنان حکم دولت مبنی بر عدم ورود از شش کشور در حالت تعلیق باشه تا دادگاه بعدی، رای جدید رو صادر کنه. بر طبق این دستور قرار شد که:
- در صبح 21 مارچ، شاکیان دستور تبدیل تعلیق موقت به دستور مقدماتی رو پر کنند.
- دولت دلایل خودشو در 24 مارچ به دادگاه ارایه بده.
- شاکیان در25 مارچ به دلایل دولت پاسخ بدهند.
- هر دو طرف (دولت و شاکیان) در 27 مارچ (یا تاریخی بعد 27 مارچ بر اساس وقت دادگاه) به صورت تلفنی در دادگاه حضور داشته باشند.
4- در مورد دادگاه مریلند، هنوز هیچ خبری از دادگاه استیناف و یا ادامه تعلیق حکم دولت نشده.
منبع خبر و متن رای دادگاه
5- در 21 مارچ ساعت 3 عصر به وقت محلی هاوایی هم قراره که کنفرانس تلفنی داشته باشه درباره این موضوع که دادگاه میتونه دستور موقت رو به دستور مقدماتی (تا برگزاری دادگاه استیناف) تبدیل کنه یا خیر؟
منبع خبر و متن رای دادگاه
6- دادستان میشیگان هم همچنان داره درباره دستور اجرایی 1 میجنگه. قسمتی که مربوط به حکم دائمی دارندگان گرین کارت هست و در دستور اجرایی 2 معاف شده.
منبع خبر
پ.ن 1: خدایی تفسیر رای های دادگاه خیلی سخته. اگه دوستان از متن دادگاه برداشت دیگه داشتند یا جایی رو اشتباه تفسیر کردم، خوشحال میشم که اشتباه منو تصحیح کنند.
پ.ن 2: توضیح اینکه الان دستور لغو دستور اجرایی 2 به اسم TRO شناخته میشه و این دستور موقت هست و باید یا دوباره تمدید بشه و یا به دستور مقدماتی که طولانی تر هست تبدیل بشه.
انرژی مثبت یادتون نره
شماره کیس: 2017AS*5**
تعداد نفرات: یک نفر
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
(2017-03-21 ساعت 04:13)rahbar نوشته: خداییش قدر عید که شاید آخرینش تو ایران باشه را بدونید و از زندگی کم دغدغه ایران لذت ببرید. آمریکا یا از بیکاری و تنهایی و بی برنامگی خل چل میشید یا زمانیکه کار دارید بسکه کارفرما رستون را میکشه میخاید سربه کوه و بیابون بذارید... از زیرپای فیل باید یک دلاری بردارید فکر کردید مثل ایرانه نصف فروردین را شما کارمند جماعتا برید ارمنستان و تایلند و... نه تنها حقوق کامل میگیرید بلکه عیدی وپاداش که مبادا اونجاها بهتون بد بگذره! ... والا من اینجا ندیدم و نشنیدم اضافه برحقوق یه دوزاری کف دست کسی بذارند بلکه هزار و یک قلم فقط کسراز حقوق دارید. تازه همون حقوقیم که با خون دل دستتون میاد اگر مدیرابله یا همکارای حسود آمریکائیتون بذارن از گلوتون پایین بره. خلاصه بیشترتون فقط تصورات توهمی از اینجادارید همانطور که ما داشتیم و الان حالمون خوب جا اومده فقط از این اذیت کردنهای این زردک دلم براتون میسوزه... ماها که بی دردسر امدیم اینطور تخلیه انرژی شدیم به شماها از الان چه استرس الکی وارد کردن. ... سال نوتونم مبارک.
سلام دوست عزیز
واقعا فکر می کنید نمی شد زیباتر صحبت کرد؟ همین فقط
2015AS4XXX** ابوظبی**۲ نفر ** کارنت: ۱۰ فوریه** مصاحبه: ۶ آپریل** کلير: من بعد از ۱۰۹ روز در ۲۷ جولاي و ايشود ۲۹ جولای، همسرم کلير بعد از ۱۶۵ روز در ۲۰ سپتامبر و ايشود ۲۷ سپتامبر.
ورود: ۳ اکتبر،لس آنجلس، سانتاکلاريتا.
دریافت سوشال سکوریتی نامبر: ۲۱ روز پس از ورود.
دریافت گرین کارد: ۴۲ روز پس از ورود.
خدا خواست و شد.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2017-03-21 ساعت 10:50)yami نوشته: (2017-03-21 ساعت 06:25)rahbar نوشته: shahin.za برادر جان باید بیایید و ببنید... فقط تورو خدا آمدی واقعیتهاش را بنویسی.. قول بده که بعدش یادت نره... آمریکا جای تفریحی داره اما یا پولش را نداریم یا وقت یا حوصله... اصلا تنهایی چه تفریحی بریم. تهران نیست که تا زنگ بزنی شش تا رفیقت پاشن بیان.
اینکه میگی برگرد درسته... ولی حتما باید بیایی تا بفهمی خراب کردن یک زندگی خیلی راحته ولی ساختن دوباره اش یعنی چه؟
راسنی بذارید یک خبر جدیدی بدم شاید بعضیاتون خوشحال شین.... میدونین رفیق نارنجی ما میخاد قبل از اینکه بندازنش بیرون خودش مودبانه استعفا بده.
http://www.independent.co.uk/news/world/...39341.html
دوست عزیز، روال کار مهاجرسرا همین بوده و خواهد بود.
بیاییم چیزی بنویسیم اول میگن چرا خودت پس موندی؟
بعدم به نتیجه ای که ما رسیدیم اگر نرسند (مثلا طبیعیه که زندگی یک مرد مجرد با یک زن مجرد ایرانی در آمریکا از زمین تا آسمان فرق داره! خیلی چیزها رو نمیشه اینجا باز کرد و گفت) میگند دیدی دروغ میگفت؟
اگرم به نتیجه ای که ما گفتیم هم برسند مثل ۹۹/۹% بقیه خیلی شیک میرن و دیگه اینورا آفتابی نمیشن.
بطور خلاصه بگم... این کشور برای مهاجرین مجرد (و حتی متاهلین غیر متعهد که در بین مهاجرین کم نیستن ولی معمولا خودشون خبر ندارند و آقا وقتی میفهمه که جزو آنها بودن که کار از کار گذشته!!) عملا راهی بجز "خرج" کردن برای خوش بودن نمیذاره...
حالا مرد پولشو باید خرج کنه و زن جنسیتش رو.
بقول شما مثل ایران نیست مفتکی با به تلفن شش تا رفیق دور هم جمع بشن و بی هزینه بگن و بخندن.
اصلا اون مدل رفاقت و فرهنگ برادری brotherhood که بین مردهای خاورمیانه ای هست و البته در شهرهای بزرگ ایران بشدت و سرعت در حال از بین رفتنه، در آمریکا "آنهم بصورت خیلی ضعیف" ممکنه بین مردهای همجنسگرا و یا رد نک های ساکن دهات و جاهای دورافتاده مرسوم باشه.
موضوعاتی که مطرح می کنین بسیار متنوع و جسته گربخته هست ومن نمی دونم منظور شما از خوب یا بد چیه ، ولی مهمترین مسیله اینکه که نظر یک شخص نمی تونه ملاک همه باشه ، ولی با ابن ظلمی که شما ازش تغریف می کنین مطمین باشین برگردین ایران براتون خیلی بهتره
من دیگه چیزی نمی خوتم بگم و وقت دوستای خوبمو که خبرهای مربوط به تاپیک رو دنبال می کنن رو بگیرم
برنده لاتاری ۲۰۱۷
برنده اصلی خودم و همسرم همراه من
مصاحبه ۱۳ مارس ابوظبی
نتیجه ap
اولین اپدیت ۱۹ مارس, ۱۴ جون
مدرک تحصیلی خودم دکتر دامپزشک همسرم لیسانس IT
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و ضمن تبريك مجدد سال نو
آيا تا به حال يه امضاي دسته جمعي در مخالفت با دستور اجرايي دو گرفته شده؟ توي مهاجرسرا اطلاعات تماس با سناتورها رو ديدم كه ميشه از اين طريق براي دمكراتهاشون ارسال كرد...
ميدونم براي همه شرايط خيلييييي سخته(از هر كتگوري ويزايي و دوستاني كه در مرحله ي سخت انتظار اي پي هستن) و دوستان لاتاري كه متاسفانه end point دارن....
اگر موافق هستين لطفا اطلاع بدين و اگر كسي از دوستان آشنا به اموز حقوقي و مسلط تر به زبان انگليسي باشه و زحمتشو بكشه عالي ميشه???
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
2017-03-21 ساعت 15:07
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-03-21 ساعت 15:50 توسط funnybluesolea.)
سلام دوستان خوبم
بعد از مقایسه ها و صحبتهای عمدتا منفی ای که در مورد مهاجرت به آمریکا انجام شد دوست دارم من هم نظر و تجربه ام رو با شما در میان بزارم.
به نظرم زدن برچسب خوب یا بد بر روی هر چیزی به صورت مطلق درست نیست. با اینکه دیدگاه دوستمون در مورد سختی کار، کشیدن 1 دلاری از زیر پای فیل و شرایط متفاوت زندگی در آمریکا غلط نیست اما از طرف دیگر آمریکا برای کسانی که عاشق رقابت و کارآفرینی هستند و می دانند چه چیزی از زندگیشان می خواهند بهترین جای دنیاست.
بهتر بگم تنها اهداف و پایبندی شما به اونها می تونه سختی این تغییر بزرگ رو برای شما آسون کنه.
در همین فروم زیاد می بینم دوستانی که دارن از "ایران و ایرانی" فرار می کنن (گویی که آسمان پاره شده و در سرزمین بدان فرود اومده و گرفتار شدن) اما به نظر من:
اگر در حال فرار از شرایط فعلی و به امید شرایط بهتر مهاجرت می کنید یا بهتر است "نیایید" و یا اینکه قبل از عزیمت دیدگاهتان را تغییر دهید.
اگر از آن دسته افرادی هستید که مدام با خود می گویید "این هم شد مملکت"، روزی در کالیفرنیا یا نیویورک مچ خود رو خواهید گرفت که همین کلمات رو در مورد سرزمین رویاهاتون (آمریکا) در حال زمزمه هستید.
اگر در حال فرار از ایران و ایرانی هستید، روزی خود را در زندانی کوچک میان ایرانیان خواهید دید و مطمئنا گله و شکایتتان از اصلتان تمام نخواهد شد.
اگر می دانید چه می خواهید و عاشق هدفتان و رقابت هستید حتما بیایید، هیچ جا مثل آمریکا شرایط رو برای رسیدن به هدفتان فراهم نمی کند.
امیدوارم مطالب بالا رو به دید نصیحت نگاه نکنید. من هم مثل شما 5 سال پیش انتظار ویزایم رو می کشیدم و مثل بعضی از شماها فکر می کردم ایران جای من نیست اما خدا با سختیهایی که بر سر راهم قرار داد من رو متوجه دیدگاه غلطم کرد و از این بابت خوشحالم.
دوستان، به اعتقاد من به مهاجرت تنها به دید یک فرصت و تنها یکی از راهها برای رسیدن به هدف نگاه کنید. نه رویابافی کنید و نه اجازه دهید بی هدفی برای شما استرس درست کنه. یادتون نره که بلد بودن انگلیسی و داشتن اعتماد به نفس مهمترین ابزار برای رسیدن به اهدافتون در آمریکاست.
مهاجرت مثل خیلی چیزهای دیگه نه خوبه نه بد. ما با دیدگاههای خودمان این برچسبها رو به اتفاقات زندگی می زنیم.
با احترام
CN:2012AS63XXX
ارسال فرمها: 21 july 2011
سفارت:آنکارا
مصاحبه:june 21
دریافت ویزا:23 June
اولین سفر : 3rd NOV
هزینه ها
سفرنامه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها کسی در مورد خبری که تمام خبرگزاری های معتبر ایران زدن با عنوان ترامپ به زودی استعفا میکند از قول «داین فاینستاین» عضو کمیته قضایی سنای آمریکا چیزی شنیده؟ ظاهرا مشخص شده دخالت روسیه تو انتخابات قطعی بوده . دوستانی که اطلاعت بیشتری دارن لطفا اطلاع رسانی کنن ممنون از همه
رتبه:
0
4 تشکر در 3 ارسال
(2017-03-21 ساعت 15:13)tabangigs نوشته: بچه ها کسی در مورد خبری که تمام خبرگزاری های معتبر ایران زدن با عنوان ترامپ به زودی استعفا میکند از قول «داین فاینستاین» عضو کمیته قضایی سنای آمریکا چیزی شنیده؟ ظاهرا مشخص شده دخالت روسیه تو انتخابات قطعی بوده . دوستانی که اطلاعت بیشتری دارن لطفا اطلاع رسانی کنن ممنون از همه
با اثبات دخالت روسیه در انتخابات آمریکا ترامپ سقوط نمی کنه، فقط با اثبات این که ترامپ یا پنس شخصا از این ماجرا پیشاپیش خبر داشتن دولتش سقوط می کنه. این محتمله ولی امکانش کمه. دیروز رییس اف بی آی اطلاعات صریحی نداد، تا زمانی هم که نتیجه تحقیقات اعلام نشه چیزی معلوم نیست.
ANK2010XXXXXX
نوع ویزا: F4
اولین اقدام: APR 2004
محل مصاحبه: آنکارا
تاریخ دریافت JAN 2016 :NVC Welcome letter
تاریخ تکمیل فرم AUG 2016 : DS-260
نامه کامپلیت: DEC 2016
تاریخ کارنت شدن: MAR 2017
تاریخ مصاحبه: MAY 2017
فرم 5535: OCT 2018
ایمیل ویور: OCT 2018
شغل: غیردولتی
سربازی: نیروی انتظامی ، درجه سرباز
تحصیلات: فوق لیسانس
نتیجه: AP
تاریخ کلیرینس : - ... ؟
رتبه:
0
4 تشکر در 3 ارسال
(2017-03-21 ساعت 15:07)funnybluesolea نوشته: سلام دوستان خوبم
بعد از مقایسه ها و صحبتهای عمدتا منفی ای که در مورد مهاجرت به آمریکا انجام شد دوست دارم من هم نظر و تجربه ام رو با شما در میان بزارم.
به نظرم زدن برچسب خوب یا بد بر روی هر چیزی به صورت مطلق درست نیست. با اینکه دیدگاه دوستمون در مورد سختی کار، کشیدن 1 دلاری از زیر پای فیل و شرایط متفاوت زندگی در آمریکا غلط نیست اما از طرف دیگر آمریکا برای کسانی که عاشق رقابت و کارآفرینی هستند و می دانند چه چیزی از زندگیشان می خواهند بهترین جای دنیاست.
بهتر بگم تنها اهداف و پایبندی شما به اونها می تونه سختی این تغییر بزرگ رو برای شما آسون کنه.
در همین فروم زیاد می بینم دوستانی که دارن از "ایران و ایرانی" فرار می کنن (گویی که آسمان پاره شده و در سرزمین بدان فرود اومده و گرفتار شدن) اما به نظر من:
اگر در حال فرار از شرایط فعلی و به امید شرایط بهتر مهاجرت می کنید بهتر است "نیایید"
اگر از آن دسته افرادی هستید که مدام با خود می گویید "این هم شد مملکت"، روزی در کالیفرنیا یا نیویورک مچ خود رو خواهید گرفت که همین کلمات رو در مورد سرزمین رویاهاتون (آمریکا) در حال زمزمه هستید.
اگر در حال فرار از ایران و ایرانی هستید، روزی خود را در زندانی کوچک میان ایرانیان خواهید دید و مطمئنا گله و شکایتتان از اصلتان تمام نخواهد شد.
اگر می دانید چه می خواهید و عاشق هدفتان و رقابت هستید حتما بیایید، هیچ جا مثل آمریکا شرایط رو برای رسیدن به هدفتان فراهم نمی کند.
امیدوارم مطالب بالا رو به دید نصیحت نگاه نکنید. من هم مثل شما 5 سال پیش انتظار ویزایم رو می کشیدم و مثل بعضی از شماها فکر می کردم ایران جای من نیست اما خدا با سختیهایی که بر سر راهم قرار داد من رو متوجه دیدگاه غلطم کرد و از این بابت خوشحالم.
دوستان، به اعتقاد من به مهاجرت تنها به دید یک فرصت و تنها یکی از راهها برای رسیدن به هدف نگاه کنید. نه رویابافی کنید و نه اجازه دهید بی هدفی برای شما استرس درست کنه. یادتون نره که بلد بودن انگلیسی و داشتن اعتماد به نفس مهمترین ابزار برای رسیدن به اهدافتون در آمریکاست.
مهاجرت مثل خیلی چیزهای دیگه نه خوبه نه بد. ما با دیدگاههای خودمان این برچسبها رو به اتفاقات زندگی می زنیم.
با احترام
دوست عزیز حق با شماست ولی وقتی کسی مهاجرت کرده آمریکا و نظرش اینه ایران جای خیلی بهتریه از آمریکا ولی برنمی گرده ، معلومه کسی نظرش رو قبول نمی کنه. برای این که بگیم کجا بهتره ده ها معیار هست و بعضی معیارها هم به خلق و خو و شخصیت افراد بستگی داره اما اولین مورد و مهم ترین مورد درآمده، وقتی حداقل درآمد در آمریکا شش برابر ایرانه مشخصه کجا بهتره. باقی موارد بماند. این که زندگی سخته همه جا حاکمه، زمین بهشت نیست، ولی امنیت، درآمد، هوای پاک، نبود فساد اداری، قیمت مسکن ماشین خوراک پوشاک، آزادی اجتماعی و.... قابل محاسبه س.
ANK2010XXXXXX
نوع ویزا: F4
اولین اقدام: APR 2004
محل مصاحبه: آنکارا
تاریخ دریافت JAN 2016 :NVC Welcome letter
تاریخ تکمیل فرم AUG 2016 : DS-260
نامه کامپلیت: DEC 2016
تاریخ کارنت شدن: MAR 2017
تاریخ مصاحبه: MAY 2017
فرم 5535: OCT 2018
ایمیل ویور: OCT 2018
شغل: غیردولتی