کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اقدامات احتمالی ترامپ جهت محدودیت ورود ایرانیان به آمریکا
(2017-03-21 ساعت 20:07)lr_rleri نوشته:  
(2017-03-19 ساعت 18:43)HamidHu نوشته:  
(2017-03-19 ساعت 18:29)minaz00 نوشته:  پس اینطوری گویا kcc برای اپریل مصاحبه ای تنظیم نکرده. منطقی نیست اخر مارچ  ایمیل بزنن فردا بیا مصاحبه .. احتمالا مصاحبه های may شلوغ شه
ببین فقط یک هفته اجرای فرمان اول چه بی نظمی و سردرگمی درست کرد..هنوز اوضاع عادی نشده. اگه سه ماه میخواست اجرا بشه تا سه سال سفارت ها دور خودشون میچرخیدن تا شرایط رو عادی کنن و قرار مصاحبه هارو منظم کنند

Momkene barate akharaye April mosahebe bashe. Vali man nemidunam nameye dovomo ke mifrestan mamoolan interview baraye chand roo badeshe?
ما نامه دوم مون رو تغریبا دو ماه قبل از تاریخ مصاحبه دریافت کردیم

hamash aghab miofte zamane in mosahebe. dar har soorat merc ke goftid Smile
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2017-03-22 ساعت 11:15)محبوبه. 68 نوشته:  
(2017-03-21 ساعت 16:43)minaz00 نوشته:  
(2017-03-21 ساعت 16:27)bhb32 نوشته:  راستي بچه ها اين بازي جديد چيه باز در آوردن
ك بجز موبايل چيزه ديگه اي نمي شه برد داخل هواپيما
لپ تاپ رو چ كار كنيم؟؟
اين نُنُر بازيا چيه هي از خودشون در ميارن؟؟

داخل کاببن نمیشه برد ..تو چمدون باید جاساز کرد تحویل بار داد . یا از خط های دیگه مثل لوفتانزا و اذربایجان و اونجاها استفاده کرد

میشه این قانون جدیدو کامل بگید ؟ من دیروز شنیدم ولی خیلی سطحی و گذرا . دقیقش چی هست ؟

‏۸کشور که پرواز مستقیم شرکت‌های هوایی‌شان به آمریکا هست شامل محدودیت جدید «فقط تلفن همراه» می‌شود يعني شما داخل كابين هواپيما وسيله اي بزرگتر از موبايل نميتوني ببري مثل اي پد لب تاب ، بايد بدي به بار،،،، البته من سوْال كردم كه كيف مدارك و إسناد مهم و كه نميخواي بدي تَو بار ميشه برد گفتن ظاهرا مشكلي نداره.

مصر
اردن
مراکش
قطر
عربستان
ترکیه
امارات
کویت
نوع ویزا: k1
ارسال مدارک: 2016-Jun-28
Nov-16-2016: Approve
Case Number: 09-Dec-2016
تاریخ دریافت ایمیل از سفارت : 2017-jan-09
سفارت ارمنستان-ایروان
وقت سفارت: 2-feb.2017
Status: وقت مصاحبه كنسل شد
وقت مصاحبه دوم : 09-Feb-2017
به علت نقص در فرم Ds-160 مصاحبه نهائي در تاريخ 10 فبريه انجام شد.
نتيجه مصاحبه :  AP
تاریخ های اپدیت در سایت سیس:  14 , 15 , 17 ,23 فبريه، 2 مارچ، 10 مي
تاريخ كلير:
تاريخ صدور ويزا:
ورود با امريكا:
پاسخ
تشکر کنندگان: محبوبه. 68
(2017-03-22 ساعت 11:21)vanima نوشته:  
(2017-03-22 ساعت 11:15)محبوبه. 68 نوشته:  
(2017-03-21 ساعت 16:43)minaz00 نوشته:  داخل کاببن نمیشه برد ..تو چمدون باید جاساز کرد تحویل بار داد . یا از خط های دیگه مثل لوفتانزا و اذربایجان و اونجاها استفاده کرد

میشه این قانون جدیدو کامل بگید ؟ من دیروز شنیدم ولی خیلی سطحی و گذرا . دقیقش چی هست ؟

‏۸کشور که پرواز مستقیم شرکت‌های هوایی‌شان به آمریکا هست شامل محدودیت جدید «فقط تلفن همراه» می‌شود يعني شما داخل كابين هواپيما وسيله اي بزرگتر از موبايل نميتوني ببري مثل اي پد لب تاب ، بايد بدي به بار،،،، البته من سوْال كردم كه كيف مدارك و إسناد مهم و كه نميخواي بدي تَو بار ميشه برد گفتن ظاهرا مشكلي نداره.

مصر
اردن
مراکش
قطر
عربستان
ترکیه
امارات
کویت

واسه ما ایرانی ها مشکلی نیست اگه از لوفت هانزا یا ایرفرانس یا بریتیش ایر ویز استفاده کنیم. انگلیس هم همین محدودیت رو گذاشته ولی شامل ایران نمیشه. واسه ما مشکلی نیست.
پاسخ
تشکر کنندگان: محبوبه. 68 ، bhb32 ، zamini1975
(2017-03-22 ساعت 11:38)mohajer20176 نوشته:  
(2017-03-22 ساعت 11:21)vanima نوشته:  
(2017-03-22 ساعت 11:15)محبوبه. 68 نوشته:  میشه این قانون جدیدو کامل بگید ؟ من دیروز شنیدم ولی خیلی سطحی و گذرا . دقیقش چی هست ؟

مصر
اردن
مراکش
قطر
عربستان
ترکیه
امارات
کویت

واسه ما ایرانی ها مشکلی نیست اگه از لوفت هانزا یا ایرفرانس یا بریتیش ایر ویز استفاده کنیم. انگلیس هم همین محدودیت رو گذاشته ولی شامل ایران نمیشه. واسه ما مشکلی نیست.

فكر ميكنم دليلش اينه كه از ايران پرواز مستقيم نداره به امريكا والا فرقي نميكنه ايراني باشي يا نه با هر كدوم از اون پروازاي ممنوعه بريم نميتونيم اين وسايل رو حمل كنيم
پاسخ
تشکر کنندگان: محبوبه. 68
(2017-03-22 ساعت 13:02)fb2016 نوشته:  
(2017-03-22 ساعت 11:38)mohajer20176 نوشته:  
(2017-03-22 ساعت 11:21)vanima نوشته:  ‏۸کشور که پرواز مستقیم شرکت‌های هوایی‌شان به آمریکا هست شامل محدودیت جدید «فقط تلفن همراه» می‌شود يعني شما داخل كابين هواپيما وسيله اي بزرگتر از موبايل نميتوني ببري مثل اي پد لب تاب ، بايد بدي به بار،،،، البته من سوْال كردم كه كيف مدارك و إسناد مهم و كه نميخواي بدي تَو بار ميشه برد گفتن ظاهرا مشكلي نداره.

مصر
اردن
مراکش
قطر
عربستان
ترکیه
امارات
کویت

فكر ميكنم دليلش اينه كه از ايران پرواز مستقيم نداره به امريكا والا فرقي نميكنه ايراني باشي يا نه با هر كدوم از اون پروازاي ممنوعه بريم نميتونيم اين وسايل رو حمل كنيم

نه عزیز . به انگلیس که پرواز مستقیم داریم و شامل این قانون نشده. ولی در کل بله به ملیت ربطی نداره و سوار هر کدوم از اونا بشین شامل میشه .
پاسخ
تشکر کنندگان: bhb32
(2017-03-18 ساعت 14:26)HamidHu نوشته:  
(2017-03-18 ساعت 14:10)shayan_yg نوشته:  
(2017-03-18 ساعت 04:27)HamidHu نوشته:  Case shoma lottrry e ?

Na ir1 ama injor ke malome koli az lottaty haro base emirate ok kardan case mano az oja ferestadan iravan

Merc khabar dadid. Faghat ye soal. Nameye dovome shoma ke omad mosahebaro hodoudan vase key taein kardan? Mikham bebinam vase 1 mah bade ya bishatar. Mamnoon
بله اردیبهشت ماه میمه اول نامه ی مصاحبه رو دادن من کیسم ازدواجه
پاسخ
تشکر کنندگان:
Mamnoon. Omidvaram be zoodi karetoon anjam she
پاسخ
تشکر کنندگان:
اقا خداوکیلی این چه وضعیه؟ درصد ویزا یه ضربی ها رفته بالا (که مبارک همشون باشه) بچه هایی که در مرحله کلیرنس هستند اصلا انگار نه انگار که آدمن و منتظر... ده ماه داره میشه برای من...واقعا دیگه صبوری حدی داره. تا کی می خوان اینجوری اذیتمون کنن... مگه چی کار کردیم که این همه مرحله کلیرنسیشون داره طول میکشه... والا ماها هم زندگی داریم تا کی میتونیم الاف باشیم و زندگیمون رو روی زمین و هوا نگه داریم.
Category: F1 Family Based
Apply: july 2007
Interview: June 2016
Result: AP
update: 21 June
Second update: 15 August
Clear: 16 August
پاسخ
تشکر کنندگان: bhb32 ، mulan1979 ، gbtm
این طوری که داره پیش میره من فکر میکنم NVC منتظره ببینه نیل گورساچ و بازنگری اوباماکر از مجلس رای اعتماد میگیرن یا نه، بعدش نامه های دوم رو بفرسته (شوخی). این ماه دوم هست که بعد دو روز هنوز نامه دوم رو نفرستادند. امیدوارم این هفته نامه دوم رو به دوستان بفرستند.

انرژی مثبت یادتون نره
شماره کیس:         2017AS*5**
تعداد نفرات:           یک نفر
پاسخ
تشکر کنندگان: farzadmohajer ، bhb32 ، Pooya ، mosa10dei ، copol ، Sudeh
نهایتا تا هفته بعد نامه هارو دادن ...

با حجم بالایی هم دعوت می کنند ... منتظر یه وقت درست حسابی بودن که این همه کیس رو
باهم به مصاحبه دعوت کنند . چون سه بار از آخرین کارنت شده ها رو همزمان باید دعوت کنند .

فقط خداروشکر ، قضیه این حکم مسخره ختم به خیر شد .. و اگر نه خدا میدونست چه زمان به
مصاحبه میرفتیم ... البته اگه دعوت میشدیم که احتمالش صفر بود .

الان فقط یواش یواش بار سفر به کشور مصاحبه کننده رو ببندید ...

دیگه اگه کسی نگران چیزی باشه خودش مشکل روحی داره . چون همه چیز رفته رو روال عادی ...

شاد باشید و از ایام عید لذت کامل رو ببرید ... بعدا تو آمریکا این روزای آخر براتون حسرت میشه ...

حالا یچیز خنده دار بگم :

ترامپ تبریک فرستاد برای سال نو ... گفته که ما به وجود ایرانیان در آمریکا افتخار می کنیم ...

حالا هی من میگم این مریضه کسی باور نمیکنه ...
کیس نامبر: ‎62XX‎

مشخصات:  یک نفر / ۲۳ ساله / فارغ التحصیل ۳ ماه قبل از مصاحبه

بدون کار دولتی و خصوصی

ارائه مدارک به صورت کامل در روز مصاحبه

تاریخ مشاهده قبولی:4MAY
تاریخ ارسال فرم: ‎24MAY‎

محل مصاحبه در نامه اول : آنکارا

دریافت نامه دوم:  28 March

تاریخ و محل جدید مصاحبه : ایروان 30 May

نتیجه : یکضرب

دریافت ویزا  May 31

هر اتفاقی در جریان زندگیه شما ، داستان زندگیه شماست ...
پس خودتان را دست سرنوشت بسپارید و نه زور و اجبار ...

هر کار خوبی کنید ، همان انرژی مثبت به شما خواهد برگشت ...
پاسخ
تشکر کنندگان: zamini1975 ، mosa10dei
⚡️دونالد ترامپ در پیامی نوروز را تبریک گفت.
دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در بیانیه‌ای عید نوروز را به مردم تمام کشورهایی که آن را جشن می‌گیرند تبریک گفت.
@bbcpersian
پاسخ
تشکر کنندگان: bhb32 ، zamini1975 ، V_B ، mosa10dei
(2017-03-22 ساعت 18:21)mostafa2017 نوشته:  این طوری که داره پیش میره من فکر میکنم NVC منتظره ببینه نیل گورساچ و بازنگری اوباماکر از مجلس رای اعتماد میگیرن یا نه، بعدش نامه های دوم رو بفرسته (شوخی). این ماه دوم هست که بعد دو روز هنوز نامه دوم رو نفرستادند. امیدوارم این هفته نامه دوم رو به دوستان بفرستند.

انرژی مثبت یادتون نره

Hoftan hafteye alhare mah nameharo mifrestan
پاسخ
تشکر کنندگان: mosa10dei
دوستاي عزيز سفارت ارمنستان براي ماه اپريل وقتاش و باز كرد گفتم اگه كسي ميخواد وقت بگيره
نوع ویزا: k1
ارسال مدارک: 2016-Jun-28
Nov-16-2016: Approve
Case Number: 09-Dec-2016
تاریخ دریافت ایمیل از سفارت : 2017-jan-09
سفارت ارمنستان-ایروان
وقت سفارت: 2-feb.2017
Status: وقت مصاحبه كنسل شد
وقت مصاحبه دوم : 09-Feb-2017
به علت نقص در فرم Ds-160 مصاحبه نهائي در تاريخ 10 فبريه انجام شد.
نتيجه مصاحبه :  AP
تاریخ های اپدیت در سایت سیس:  14 , 15 , 17 ,23 فبريه، 2 مارچ، 10 مي
تاريخ كلير:
تاريخ صدور ويزا:
ورود با امريكا:
پاسخ
تشکر کنندگان: zamini1975 ، copol ، tamoko89
? ترامپ استعفا می‌دهد!

?دیانه فینشتاین عضو کمیته قضایی سنا با بیان اینکه اطلاعاتی در اختیار دارد که فعلا قادر به گفتن آنها نیست، مدعی شد ترامپ به زودی از مقام خود کناره‌گیری می‌کند.

آقا مصطفي بيا برادر بريم تو تحليل اين خبر
http://www.independent.co.uk/news/world/...1.html?amp
Cat.: F2A. Priority Date: May, 2014
Interview: YEREVAN. July, 2016 - AP
سربازي: معافيت كفالت. شغل: خصوصي 
دوخطي: 15 دسامبر 2017 
او آر:‌ 18 دسامبر 2017 
دريافت ايميل ويور: 19 دسامبر 2017 
درخواست اطلاعات مسافرت ها: 6 فوريه 2018 
تبديل از اوآر به اسلش: 8 فوريه 2018
پاسخ
تشکر کنندگان: mosa10dei
دوستان متن پيام تبريك ترامپ به مناسبت عيد نوروز رو كه خوندم حس كردم خيلي نظرش به ايراني ها عوض شده
اصلاً حال و روز اين آدم معلوم نيست!
تا ديروز محور شرارت بوديم
ولي شكر خدا اوضاع داره هروز به نفع ما بهتر ميشه
لينك خبر

پاسخ
تشکر کنندگان: zamini1975 ، bhb32

کاربران در حال بازدید این موضوع: 4 مهمان