موضوعها: 0
رتبه:
0
2 تشکر در 0 ارسال
2017-03-24 ساعت 02:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-03-24 ساعت 02:37 توسط farzadmohajer.)
(2017-03-24 ساعت 02:12)minaz00 نوشته: به نظر میاد تاریخ 8 می یعنی اواسط اردیبهشت تاریخ دادگاه تجدید نظر حکم مریلند هست. به نظر من این حکم دیگه به اون صورت قابلیت اجرا نداره چون بر خلاف حکم قبلی که قاضی واشنگتن کامل لغو کرد تو این حکم فقط دوتا بند که قابلیت ضرر رساندن مستقیم داشتن لغو شد و در واقع الان اون بندهای مرتبط به دستور رییس جمهور که مربوط میشه به بررسی روند چک کردن پیشینه و اعمال دستورات جدید در حال اجراست و اگر خدایی نکرده حکم برگرده دوباره نمیشه دستور داد از اول 90 روز همه چیز تعلیق تا ما بررسی کنیم ببینیم چی به چیه چون الان طبق قانون دارن بررسی میکنن و این بند لغو نشده و کنتور 90 روز داره براش انداخته میشه . اتفاقی که ممکنه این وسط بیوفته اینه که یکدفعه دستور العمل های جدید به سفارت ها ابلاغ شه و مثلا فرم های مربوط به شبکه های اجتماعی و این چیزا اضافه شه اما تعلیق موقت و این حرفا دیگه معنی نداره.این نظر منه البته
لینک زمان دادگاه تجدید نظر هم اینجاست
https://www.buzzfeed.com/chrisgeidner/ap...n-case-out
اگر هم یک درصد حکم برگرده ، این دادگاه برای فرمان مریلند هست .
هاوایی رو میخوان چیکار کنن ؟؟ برای اونم باید دادگاهی تشکیل بشه
باور کنید که دیگه اتفاقی نمیوفته ... جریان این حکم ها خیلی کمرنگ شده ...
الان درگیر قضیه ارتباط ترامپ با روسیه شدن ... امکان نداره که دیگه در این رابطه خبر بدی برامون بیاد
اصل کار ، لغو حکم بود که انجام شد ... دیگه یجورایی جریان پیچ در پیچ قانونی شده ...
اگر هم ، اگر هم یک هزارم در این رابطه اتفاق بدی بیوفته ، مربوط به دو سه سال دیگست ...
کیس نامبر: 62XX
مشخصات: یک نفر / ۲۳ ساله / فارغ التحصیل ۳ ماه قبل از مصاحبه
بدون کار دولتی و خصوصی
ارائه مدارک به صورت کامل در روز مصاحبه
تاریخ مشاهده قبولی:4MAY
تاریخ ارسال فرم: 24MAY
محل مصاحبه در نامه اول : آنکارا
دریافت نامه دوم: 28 March
تاریخ و محل جدید مصاحبه : ایروان 30 May
نتیجه : یکضرب
دریافت ویزا May 31
هر اتفاقی در جریان زندگیه شما ، داستان زندگیه شماست ...
پس خودتان را دست سرنوشت بسپارید و نه زور و اجبار ...
هر کار خوبی کنید ، همان انرژی مثبت به شما خواهد برگشت ...
رتبه:
-1
0 تشکر در 0 ارسال
(2017-03-23 ساعت 19:20)ملیس نوشته: (2017-03-23 ساعت 17:51)vanima نوشته: (2017-03-23 ساعت 17:27)ملیس نوشته: تشکر فراوان از راهنمایی تون
من هم دقیقا همون میسر را که اشاره کردید میرم.در سایت usvisa مشخصات اسم کاربری و غیره را وارد میکنم. قمستی که نوشتهappointment و تاریخ مصاحبه کنسل شده را نشان میدهد ، هر چقدر روی ان کلیک میکنم به هیچ صفحه دیگری منتقل نمی شه.
یک ماه هست که این مشگل را دارم . دارم دیونه میشم.
پیام شما و راهنمایی تون یک دنیا ارزش داشت.
فکر میکنید با سفارت تماس بگیرم و این مشگل را بگم؟
قطعا بي تأثير نيست شايد أصلا خودشون وقت دادن به نظرم مشكلتون و بگين و بخواين كه بهتون وقت بدن .... خوبي سايت ارمنستان اينه كه زود جواب ميده... الان إيميل بزنيد كه تا فردا جواب بده و اگه به اميد خدا واسه هفته بعد وقت دادن از شنبه و يكشنبه استفاده كنيد خودتون و برسونيد..... يه خورده تو دست و بالشون هي بايد بچرخين( ببخشيد ولي خود منم سمج بازي دراردن تا خودشون وقت دادن) اگه إيميل و نداشتين بكين بفرستم
ایمیل سفارت را دارم. حتما مکاتبه میکنم.
برای شما ارزوی بهترین ها را در مسیر مهاجرت تون دارم
خيلي ممنونم به همچنين... نگران نياشين زود وقت ميگيرين و به اميد خدا ويزاتون و هم يه ضرب ميدن
نوع ویزا: k1
ارسال مدارک: 2016-Jun-28
Nov-16-2016: Approve
Case Number: 09-Dec-2016
تاریخ دریافت ایمیل از سفارت : 2017-jan-09
سفارت ارمنستان-ایروان
وقت سفارت: 2-feb.2017
Status: وقت مصاحبه كنسل شد
وقت مصاحبه دوم : 09-Feb-2017
به علت نقص در فرم Ds-160 مصاحبه نهائي در تاريخ 10 فبريه انجام شد.
نتيجه مصاحبه : AP
تاریخ های اپدیت در سایت سیس: 14 , 15 , 17 ,23 فبريه، 2 مارچ، 10 مي
تاريخ كلير:
تاريخ صدور ويزا:
ورود با امريكا:
رتبه:
0
2 تشکر در 0 ارسال
(2017-03-24 ساعت 02:54)minaz00 نوشته: (2017-03-24 ساعت 01:34)yami نوشته: (2017-03-23 ساعت 20:49)marco250 نوشته: امیدوارم دیدگاه ۲ هفته ای شما نسبت به این کشور تا آخر همینجور مثبت بمونه.
ضمنا عید همه مبارک!!
این که حرمت امامزاده به متولیش هست رو من کاملا قبول دارم و موافقم که وقتی احترام خودمون رو خودمون نگه نداریم چه انتظار از غریبه.
متاسفانه دلایل زیادی وجود داره که مهاجر ها از هم وطن های خودشون ناراضی هستن و ریشه های مختلفی داره..من تاحالا تجربه مهاجرت نداشتم اما میتونم حس کنم که مهاجرها سختی های زیادی رو سالهای ابتدایی متحمل میشن و از نظر روحی زیر فشارهای زیادی هستن و ممکنه توی رابطشون با هم وطن هاشون تاثیر منفی بذاره . وقتی توی غربت یه نفر تازه وارد میاد و هیچکس رو نداره و یک هم وطن میبینه انتظار داره اون هم وطن نقش پدر مادر رو براش بازی کنه و نجاتش بده از شرایط سختی که داره و اگه جواب مناسبی از طرف نگیره نفرت جاشو میگیره . یه دلیل دیگه این هست که ما عادت داریم وقتی چیزی رو به سختی به دست میاریم دوست نداشته باشیم بقیه اسون بدست بیارن که این ریشه تو همون سختی کشیدن ها و تنهایی های اولیه داره که روحمون رو سیاه و مریض میکنه.
اما این داستان تو مهاجرت های با برنامه و سالم کمتر دیده میشه، من چون به شخصه با جمع دانشجوهای دکتری و فوق لیسانس که برای ادامه تحصیل با برنامه و بورس میان اونور در ارتباطم و مشخصا میبینم که کمتر رنج مهاجرت کشیدن و دارای روابط سالم و شاد و دوستانه ای تری هستن و سایه همو با تیر نمیزنن بلکه برعکس انجمن های ایرانی رو تو دانشگاه خیلی خوب میچرخونن. چون همه در یک سطحن و جای انتظار از هم دیگه با هم دیگه جلو میرن.
اما در کل ادم خوب و بد همه جا هست و این دلیل نمیشه چون اونجا ایرانی کمه همه رو به یه دید نگاه کنیم و اگه خوب بود بگیم ایرانی خوبه و اگه بد بگیم ایرانی بده..
من نزدیک به پنجاه نفر از وکیل و مشاور گرفته تا دوست و فامیل و آشنا که آمریکا هستن ، صحبت کردم :
همشون در یک کلام بهم گفتند که : به هیچ وجه با ایرانیا در ارتباط نباش ... به هیچ وجه ...
همشون قصد دارند بکشن تو رو پایین ... هیچ ایرانی اونجا عاشق چشم و ابروت نیست .
حتی گفتند اگر وسط بیابون های آریزونا هم گیر کردی ، اگر یک ایرانی به کمکت اومد ، قبول نکن ...
منم نمیدونم واقعا چیکار کنم اگه رفتم ... با آمریکایی ها هم یبار نمیتونم ارتباط بر قرار کنم .
بدون کار دولتی و خصوصی
دریافت ویزا May 31
رتبه:
0
2 تشکر در 0 ارسال
(2017-03-24 ساعت 03:27)minaz00 نوشته: (2017-03-24 ساعت 03:23)farzadmohajer نوشته: (2017-03-24 ساعت 02:54)minaz00 نوشته: اما این داستان تو مهاجرت های با برنامه و سالم کمتر دیده میشه، من چون به شخصه با جمع دانشجوهای دکتری و فوق لیسانس که برای ادامه تحصیل با برنامه و بورس میان اونور در ارتباطم و مشخصا میبینم که کمتر رنج مهاجرت کشیدن و دارای روابط سالم و شاد و دوستانه ای تری هستن و سایه همو با تیر نمیزنن بلکه برعکس انجمن های ایرانی رو تو دانشگاه خیلی خوب میچرخونن. چون همه در یک سطحن و جای انتظار از هم دیگه با هم دیگه جلو میرن.
اما در کل ادم خوب و بد همه جا هست و این دلیل نمیشه چون اونجا ایرانی کمه همه رو به یه دید نگاه کنیم و اگه خوب بود بگیم ایرانی خوبه و اگه بد بگیم ایرانی بده..
من نزدیک به پنجاه نفر از وکیل و مشاور گرفته تا دوست و فامیل و آشنا که آمریکا هستن ، صحبت کردم :
همشون در یک کلام بهم گفتند که : به هیچ وجه با ایرانیا در ارتباط نباش ... به هیچ وجه ...
همشون قصد دارند بکشن تو رو پایین ... هیچ ایرانی اونجا عاشق چشم و ابروت نیست .
حتی گفتند اگر وسط بیابون های آریزونا هم گیر کردی ، اگر یک ایرانی به کمکت اومد ، قبول نکن ...
منم نمیدونم واقعا چیکار کنم اگه رفتم ... با آمریکایی ها هم یبار نمیتونم ارتباط بر قرار کنم .
شما اگه بخوای مشاوره اون ها جدی بگیری در اولین گام باید ارتباطتو با اونها قطع کنی..نکنه اون ها خودشون رو ایرانی نمیدونن یا اگه میدونن میگن فقط ما خوب، بقیه بد !!
این مشاور ها و وکیل هایی که این حرف رو به شما زدن خودشون جز مریض های روحی اونجان.شما ادم خوب پیدا کردی چه ایرانی بود چه آمریکایی چه افریقایی چه مریخی ازش کمک بگیر و خیلی دنبال این نباش بپرسی ملیتت چیه بعد ازش کمک بگیری.
این فروم هم با این روند کند اخبار قانون ترامپ مارو سوق داده به سمت حرف های حاشیه ای. تا اواسط اردیبهشت باید از این حرفا بزنیم تا دادگاه جدید نزدیک شه ?
کلا من که آزارم به مورچه هم نمیرسه ... چون من زیادی سادم و فکر میکنم همه مهربونن ،
اونا هم نگران شدن و بهم میگن : یوقت از سادگیت سواستفاده نکنن ...
دادگاه اردیبهشت هم که برای مریلند هست . یک هزارم اگه اونو ببازیم ، هنوز هاوایی رو داریم .
بدون کار دولتی و خصوصی
دریافت ویزا May 31
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
[
[/quote]
مارکو جان، ایشون خانم جوانی هستند (همین بتنهایی ۸۶/۳۴% احساس خوشبختی در مهاجرین جدید رو شامل میشه!!) که نه خرج زندگی رو دوششونه و نه اجاره خانه میدن و نه دنبال شغل بخصوصی بودند که کفاف مخارجشون رو بده و از روی علاقه ازاد بودند که بدون توجه به درامد و مخارج زندگی یک چیزی رو انتخاب کنند.
شرایط ایشون رو نمیشه با یک مرد جوان که در لس انجلس روزی نزدیک چهارده ساعت خودشو میکشه تا بزور خرج رندگی و اجاره اش رو با حقوق ساعتی ده دلار در بیاره مقایسه کرد.
من هم تازه که امده بودم دقیقا شرایطم اینگونه بود (به استثنای اینکه مذکر هستم!!) و خداییش خیلی هم خوشحال بودم. اینگونه راحت زندگی کردن در آمریکا لذتی داره که خدا قسمت همه بکنه، امین.
اما در مورد قسمت اخر پیامشان من کمی نا امید شدم... من بعد شش سال هنوز از پیدا کردن یک دوست ایرانی خوب نا امید نشدم. برای همینم احتمالا کماکان مهاجرسرا هستم و از هر فرصتی برای آشنایی با ایرانیهایی که فکر میکنم مناسب هم هستیم استفاده میکنم. با این اپیدمی هموطن گریزی (بهر دلیل و توجیهی) (که سالهاست تا حد فامیل گریزی و همسرگریزی هم رسیده) ترامپ که سهله، ابدارچی ترامپ هم لزومی به محترم شمردن ایرانی ها نخواهد دید.
وقتی خود ما ایرانیها بعد از دو هفته زندگی در آمریکا به این نتیجه برسیم که ایرانی ارزش دوستی ندارد (باز بهر دلیل و توجیه منطقی و یا غیرمنطقی) باید منتظر باشیم که غیر ایرانی که سالهاست از نزدیک و دور با جامعه ایرانی در ارتباط است بصورت مادرزادی و by default کوچکترین احترامی به ما نگذارد.
نکته عجیبتر اینکه من متوجه شدم عده زیادی از ایرانیها این مسئله رو که ما بشدت از ایرانیهای دیگر دوری میکنیم رو با افتخار به دوستان و همکاران آمریکایشون میگن... چندین بار شده که آمریکاییها مخصوصا آمریکاییهایی که کالیفرنیا مدت کوتاهی بودن تا میفهمن من ایرانی هستم در چند دقیقه اول صحبت میپرسن راستی درگیری داخلی ایرانیها چیه؟ مورد نژادیه یا مذهبی؟
یک مثلی هست که میگه (دقیق یادم نیست البته) احترام امامزاده به متولی اش هست یا همچین چیزی...
ضمنا عید همه مبارک!!
[/quote]
من هم کاملا در مورد اپیدمی ایرانی گریزی یا شما موافقم...
اصولا ارتباط با بقیه فرمول نداره که حالا ایرانی خوب یا بد و ....
ما تو ایران هم مگه با 100 نفر دوست هستیم..هرکس که با ما علایق مشترک و .. داره باهاش مراوده داریم...
مسلمه ادم خوب و بد و ایرانی خوب و بد همه جا هست...اصلا نمیشه گفت که همه ایرانیها رو باید گذاشت کنار یا بر عکس به همشون باید دوست بود...
همین که ما بگیم همه بد هستن داریم شروع کار با عینک بد بینی میریم جلو..
صد در صد هست که هر کسی میخواد زندگی ادم رو بهم بزنه باید کنازش گداشت..
ولی توی این همه ایرانی حتما چند نفر خوب پیدا میشن..اینکه خوب خیلیها فکر میکنن تنها یک ایرانی خول تو امریکا هست و اونهم خودشون
دور از واقعیته...
به قول خیلی از ایرانیهای مقیم خارج درسته ایرانیها فضول میتونن باشن و حسود ... ولی اگه تو شرایط سخت
که احتیاج به کمک دارید کسی دست شما رو بگیره همین ایرانی جماعت هست..الیته مظلق نمیخوام صحبت کنم.
امیدوارم همه دوستانی که اونجا هستن و یا میخوان برن با افرادی خیلی خوب و مثبت ارتباط داشته باشن
F2A
Priority Date : 16 Sep. 2013
Approve : Dec 2013
دریافت کیس نامبر : Jan 2014
دریافت اینویس نامبر : Feb 2015
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr 2015
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr 2015
ارسال مدارک نهایی : June 2015
اعلام نقص مدارک : July 2015
ارسال مجدد مدارک برای رفع نقص : Aug 2015
تکمیل مدارک : Sep 2015
مصاحبه : (ابوظبی) oct 2015
کلیر شدن : جولای 2016 ( ده ماه انتظار)
دریافت ویزا: آگوست 2016
ورود به آمریکا : فوریه 2017
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2017-03-24 ساعت 08:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-03-24 ساعت 08:19 توسط Mrs.sara.)
(2017-03-23 ساعت 20:49)marco250 نوشته: (2017-03-23 ساعت 01:08)Mrs.sara نوشته: (2017-03-21 ساعت 04:13)rahbar نوشته: خداییش قدر عید که شاید آخرینش تو ایران باشه را بدونید و از زندگی کم دغدغه ایران لذت ببرید. آمریکا یا از بیکاری و تنهایی و بی برنامگی خل چل میشید یا زمانیکه کردنهای این زردک دلم براتون میسوزه... ماها که بی دردسر امدیم اینطور تخلیه انرژی شدیم به شماها از الان چه استرس الکی وارد کردن. ... سال نوتونم مبارک.
نمیدونم شما چه مدلی زندگی میکنید ، اما خداوند برکت بده به آمریکا ، به محض ورودم برخوردی عالی و خوب دیدم در فرودگاه و پنج دقیقه ای کارهام انجام شد و دو روز بعد ورودم به آمریکا مشغول به کار آشپزی خودم شدم . خوبم ازم استقبال کردند آمریکایی ها .
مردم خیلی صادقتر و مهربونتر از ایرانن . من واقعن راضی هستم . برای کسی که تن پرور و مفت خور باشه ایران عالیه ، اما برای ماهایی که یاد گرفتیم چهار روز کار کنیم و سه روز استراحت ، آمریکا عالیه .
قیمت خوراکی و لوازم مسکن عالیه . همسرم خونه ساخته برای همین کرایه خونه نمیدیم . اونقده هم جاهای دیدنی داره که کسی حوصله اش سر نره . اینجا هر کسی سرش به زندگی خودش گرمه . امنیت و رفاه و امکانات عالیه . سیستم بانکی عالیه . عمرن قابل مقایسه با ایران نیست .
در محیط کار ، درست رفتار کنی و درست کار کنید عمرن به مشکل برنمیخورید .
پیشنهاد من اینه مثل من از ایرانی ها واقعا دوری کنید .
ما اینجا با هیچ خانواده ایرانیی در ارتباط نیستیم برای همین زندگی آرامی داریم ، زیرا ایرانی ها عادت دارن دماغشون در زندگی دیگران فرو کنن یا آیه یاس بخونن و ته دلتون خالی کنن .
از چک حقوقتون مثل ایران ، بیمه و ... کسر میشه و بس ، مگر اینکه با کارت اعتباری خرید کرده باشید و بدهی بانکی داشته باشید که مثل ایران از حقوقتون کسر میشه و طبیعیه .
فقط به حرفهای ایرانهای اینور گوش ندید زیرا چشم دیدن موفقیت دیگران رو ندارن و عادت به نالیدن دارن .
امیدوارم هرجای دنیا هستید دلتون آرام باشه .
امیدوارم دیدگاه ۲ هفته ای شما نسبت به این کشور تا آخر همینجور مثبت بمونه.
قطعا دیدگاهم همین خواهد موند . بخاطر آزادی مذهبی ام و بخاطر وجود همسرم و بخاطر انتخاب صحیح شغل .
هفته اول ورودم سفارش شیرینی گرفتم و موفق هم شدم چون احترام و اعتماد یک حس متقابله .
باز هم تکرار میکنم ، در امریکا زمانی موفقید که از ایرانی های دیگه فاصله بگیرید .
من تنها ۴۰٪ تسلط به زبان انگلیسی دارم اما بالای دویست دوست امریکایی دارم که واقعن خانواده های محترمی هستند .
کسانی که با زندگی در امریکا مشکل دارن ، خوب چرا برنمیگردید ایران ؟ دوبار مزه شیر تلفیقی ایرانو بچشید دستتون میاد کجا چی خوبه چی بد .
درضمن دوستانی موفق خواهند بود که از مهمانی بازی و کلوپ رفتن و بار رفتن و.... کمی دست بردارن و پس انداز کنن و بعد چند سال خونه بسازن بعدش برن دنبال تفریح .
برخی اول بسم الله همچیو باهم میخان .
من به شخصه واقعن شکر میکنم خداوند رو بخاطر فرصتی که بهم داد برای زندگیی جدید .
CR1
Ankara
شروع پرونده 8 ژانویه 2016
اپرو 25 جون 2016
نقص مدارک 22 اکتبر2016
ایمیل تایید مدارک 23 دسامبر 2016
دریافت ایمیل مصاحبه 30دسامبر 2016
تاریخ مصاحبه آنکارا 27feb2017
نتیجه AP
آپدیت 28feb و 2march
مصاحبه دوم 3march 2017
ایشود 3march 2017
تحویل گرفتن پاسپورت و ویزا از پست 4march 2017
ورود به آمریکا 5march 2017
دریافت گرین کارت 10 روز بعد از واریز مبلغ 220 دلار
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2017-03-24 ساعت 01:34)yami نوشته: [quote='marco250' pid='747681' dateline='1490285963']
[quote='Mrs.sara' pid='747615' dateline='1490215122']
مارکو جان، ایشون خانم جوانی هستند (همین بتنهایی ۸۶/۳۴% احساس خوشبختی در مهاجرین جدید رو شامل میشه!!) که نه خرج زندگی رو دوششونه و نه اجاره خانه میدن و نه دنبال شغل بخصوصی بودند که کفاف مخارجشون رو بده و از روی علاقه ازاد بودند که بدون توجه به درامد و مخارج زندگی یک چیزی رو انتخاب کنند.
شرایط ایشون رو نمیشه با یک مرد جوان که در لس انجلس روزی نزدیک چهارده ساعت خودشو میکشه تا بزور خرج رندگی و اجاره اش رو با حقوق ساعتی ده دلار در بیاره مقایسه کرد.
من هم تازه که امده بودم دقیقا شرایطم اینگونه بود (به استثنای اینکه مذکر هستم!!) و خداییش خیلی هم خوشحال بودم. اینگونه راحت زندگی کردن در آمریکا لذتی داره که خدا قسمت همه بکنه، امین.
اما در مورد قسمت اخر پیامشان من کمی نا امید شدم... من بعد شش سال هنوز از پیدا کردن یک دوست ایرانی خوب نا امید نشدم. برای همینم احتمالا کماکان مهاجرسرا هستم و از هر فرصتی برای آشنایی با ایرانیهایی که فکر میکنم مناسب هم هستیم استفاده میکنم. با این اپیدمی هموطن گریزی (بهر دلیل و توجیهی) (که سالهاست تا حد فامیل گریزی و همسرگریزی هم رسیده) ترامپ که سهله، ابدارچی ترامپ هم لزومی به محترم شمردن ایرانی ها نخواهد دید.
وقتی خود ما ایرانیها بعد از دو هفته زندگی در آمریکا به این نتیجه برسیم که ایرانی ارزش دوستی ندارد (باز بهر دلیل و توجیه منطقی و یا غیرمنطقی) باید منتظر باشیم که غیر ایرانی که سالهاست از نزدیک و دور با جامعه ایرانی در ارتباط است بصورت مادرزادی و by default کوچکترین احترامی به ما نگذارد.
نکته عجیبتر اینکه من متوجه شدم عده زیادی از ایرانیها این مسئله رو که ما بشدت از ایرانیهای دیگر دوری میکنیم رو با افتخار به دوستان و همکاران آمریکایشون میگن... چندین بار شده که آمریکاییها مخصوصا آمریکاییهایی که کالیفرنیا مدت کوتاهی بودن تا میفهمن من ایرانی هستم در چند دقیقه اول صحبت میپرسن راستی درگیری داخلی ایرانیها چیه؟ مورد نژادیه یا مذهبی؟
یک مثلی هست که میگه (دقیق یادم نیست البته) احترام امامزاده به متولی اش هست یا همچین چیزی...
ضمنا عید همه مبارک!!
اشتباهات همینه زیرا من در ایران از شانزده سالگی سرکار رفتم تا سی و سه سالگی ام . یک بچه را هم بی پدر بزرگ کردم ،
به محض ورود به آمریکا مشغول به کار شدم . و هفته ای چهار روز کار میکنم ، باید بوق بزنم تا متوجه بشید ؟
خوبم خرج و مخارج مو می پردازم زیرا به مفت خوری عادت ندارم .
اما برای ما اقلیت های مذهبی ، اینجا برای زندگیی آرام بهتره .
شوهرمم چهل ساعت در هفته کار میکنه .
درضمن شاید من دوهفته است در آمریکا اما همسرم سال هاست شهروند آمریکاست .
بله من علاقه ای به داشتن دوستان ایرانی ندارم زیرا به اندازه کافی در ایران دوستان ایرانیی داشتم که از پشت خنجر بهمون زدند .
مجبور نیستید کالفرنیا یا لسانجلس زندگی کنید .
بیاید تگزاس مثل همسرم سه سال مستاجر باشید بعد وام بگیرید خونه بسازید و امکانات زندگیتونو کامل کنید با مبلقی کمتر از کرایه خونه ، قسط وام بدید و هی نگید کرایه خونه میدید .
یه سکریتی آفیسر ساده هم ساعتی ۱۲ دلار میگیره در تگزاس . مجبور نیستید در ایالتهای شلوغ و پر هزینه زندگی کنید که .
CR1
Ankara
اپرو 25 جون 2016
نقص مدارک 22 اکتبر2016
نتیجه AP
آپدیت 28feb و 2march
مصاحبه دوم 3march 2017
ایشود 3march 2017
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
بنده به شخصه تمایل دارم کلیه پیامهایی که اینجا گذاشتم ریموو بشه ، کلیه فعالیتهای پاک بشه .
حساب کاربری ام هم پاک بشه .
از مدیر محترم درخواست دارم این کار را برام انجام بده .
زیرا مهاجرسرا قدیم واقعن عالی بود اما برخی از اقایون آمدن اینجا با همه کل کل کنند و نیش بزنن .
خواهشمند هستم من را کلا ریموو کنیدو هرچی فعالیت داشتم پاک بشه .
CR1
Ankara
اپرو 25 جون 2016
نقص مدارک 22 اکتبر2016
نتیجه AP
آپدیت 28feb و 2march
مصاحبه دوم 3march 2017
ایشود 3march 2017
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2017-03-24 ساعت 09:06)Mrs.sara نوشته: بنده به شخصه تمایل دارم کلیه پیامهایی که اینجا گذاشتم ریموو بشه ، کلیه فعالیتهای پاک بشه .
حساب کاربری ام هم پاک بشه .
از مدیر محترم درخواست دارم این کار را برام انجام بده .
زیرا مهاجرسرا قدیم واقعن عالی بود اما برخی از اقایون آمدن اینجا با همه کل کل کنند و نیش بزنن .
خواهشمند هستم من را کلا ریموو کنیدو هرچی فعالیت داشتم پاک بشه .
از دیروز وقتی پستی رو که نوشته بودی از ایرونیها به دور باشین میخواستم جوابی برات بنویسم ولی خیلی سعی کردم که جواب ندم با این حرفت دیگه نتونستم. یادتون هست چند هفته پیش اینجا به التماس کردن افتاده بودین که تو رو خدا کمکم کنین ،وقت سفارت اله شده ، فلان فرم رو چی کار کنم ، استرس دارم شدید ، همسرم هم میگه نمیدونم کجا زنگ بزنم و اطلاعات بگیرم . دم به ثانیه پست میذاشتی و کمک میخواستی ،همه اینارو به تک تک دوستانی که اینجا کمکت کردن و ایرانی هم هستن مدیون هستی ، عوض توهین کردن باید از تک تک این عزیزان تشکر کنی .
Category : CR1
Embassy : Ankara
Priority Date : 23JUL2015
Case Created : 14DEC2015
Interview : 26SEP2016
Ceac Update : 29SEP , 12DEC 2016
(26JUL , 29SEP , 19DEC 2017 (2Khati
22FEB (OR) , 14,22,26,30MAR ,3,4 APRIL 2018