موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2017-03-24 ساعت 14:17)rainyday نوشته: (2017-03-24 ساعت 14:13)Sasa-t نوشته: دستور سختگیری های شدید (Extreme vetting) که به تمام سفارت خانه ها اعلام شده . بچه ها انگار به ظاهر فرمان مهاجرتی متوقف شده، دولت در بحث مهاجرت و سخت گیری ها داره کار خودشو انجام می ده.
لیست سختگیری های شدید سفارت ها:
- مسافرت های ۱۵ ساله اخیر فرد متقاضی ویزا
- اسم خواهر و برادر \ فرزند\ همسرهای قبلی فرد متقاضی ویزا
- ادرس های فرد متقاضی ویزا در ۱۵ سال اخیر
- شماره پاسپورت های قبلی فرد متقاضی ویزا
- شغل ها و فعالیت های قبلی فرد متقاضی ویزا (به همراه توضیح مختصر) در ۱۵ سال اخیر
- تمام شماره تلفن های قبلی فرد متقاضی ویزا در ۵ سال اخیر
- تمام آدرس های ایمیل، شبکه های اجتماعی فرد متقاضی ویزا در ۵ سال اخیر
والا ما که مشکلی نداریم
اگه بخواددکل اطلاعات قوم و خویشمون رو هم میدیم فقط بیخیال بشه
این لیست را قبلا هم می خواستند .
من دقیقن یادمه اسم خواهر برادر و شغلشون و ادرس هاشون یا جایی که پانزده سال گذشته زندگی کردم و یا کار کردم را در فرمها ازمون خواسته بودند .
حالا نمی دونم ربطی به همین برنامه گرفتن ویزا داشت یا چون همسرم پلیس فدرال بود ازمون خواسته بودند و قبل شروع پروسه ویزا چک کردن .
بعد ورودمم شبکه تلوزیونی فوکس و کی_ست باهام مصاحبه کردند که داخل سایتشون اخبار اون روزشون هنوز هست .
اول به منم پروسه کلرنس خورد اما فرداییش به موبایلمو زنگ زدن گفتن الان زود بیا سفارت ، البته اسپانسرم و شوهرم هر دو زنگ زدن با کنسول حرف زده بودن .
داخل فرودگاه پنج دقیقه ای کارهامون انجام شد رفتم خونه و سوشیال سکرتی هم چهار روزه اومد .
ما هم پروسه پر استرسی داشتیم اما خداوند خودش همه را حل کرد .
طی یک روز همچی را جوری تغییر داد که قابل باور نیست .
خودمم شاهد دعاهای دوستان مسیانیک بودم و امیدواریشون .
دوستان داخل ایران و خانواده که فقط انرژی منفی میدادن که ردت کردن برگرد وطنت از نو شروع کن زندگیتونو .
اما طی چند ساعت همچی متفاوت شد .
دوستانی که به محیط جدید زندگی میرید ، از من ناراحت نشوید دلیل حرفم اینه زندگیی نو را شروع کنید تا با فرهنگ و روش زندگیی متفاوت بتونید پیش برید .
CR1
Ankara
شروع پرونده 8 ژانویه 2016
اپرو 25 جون 2016
نقص مدارک 22 اکتبر2016
ایمیل تایید مدارک 23 دسامبر 2016
دریافت ایمیل مصاحبه 30دسامبر 2016
تاریخ مصاحبه آنکارا 27feb2017
نتیجه AP
آپدیت 28feb و 2march
مصاحبه دوم 3march 2017
ایشود 3march 2017
تحویل گرفتن پاسپورت و ویزا از پست 4march 2017
ورود به آمریکا 5march 2017
دریافت گرین کارت 10 روز بعد از واریز مبلغ 220 دلار
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2017-03-24 ساعت 10:45)zamini1975 نوشته: (2017-03-24 ساعت 09:06)Mrs.sara نوشته: بنده به شخصه تمایل دارم کلیه پیامهایی که اینجا گذاشتم ریموو بشه ، کلیه فعالیتهای پاک بشه .
حساب کاربری ام هم پاک بشه .
از مدیر محترم درخواست دارم این کار را برام انجام بده .
زیرا مهاجرسرا قدیم واقعن عالی بود اما برخی از اقایون آمدن اینجا با همه کل کل کنند و نیش بزنن .
خواهشمند هستم من را کلا ریموو کنیدو هرچی فعالیت داشتم پاک بشه .
از دیروز وقتی پستی رو که نوشته بودی از ایرونیها به دور باشین میخواستم جوابی برات بنویسم ولی خیلی سعی کردم که جواب ندم با این حرفت دیگه نتونستم. یادتون هست چند هفته پیش اینجا به التماس کردن افتاده بودین که تو رو خدا کمکم کنین ،وقت سفارت اله شده ، فلان فرم رو چی کار کنم ، استرس دارم شدید ، همسرم هم میگه نمیدونم کجا زنگ بزنم و اطلاعات بگیرم . دم به ثانیه پست میذاشتی و کمک میخواستی ،همه اینارو به تک تک دوستانی که اینجا کمکت کردن و ایرانی هم هستن مدیون هستی ، عوض توهین کردن باید از تک تک این عزیزان تشکر کنی .
مشکل دقیقن همینجاست که شما دلیل نوشتن اون پیام منو متوجه نشدید .
آقای از بدی ها سختی ها بدبختی ها کار زیاد نبودن تفریگاه و هزار چیز دیگه امریکا نوشتن .
منم گفتم بهتره از این مدل ایرانی ها که در امریکا زندگی میکنن ولی ناله میزنن امریکا ال بله ، دوری کنید
اما کسی زحمت نداد چهارتا پیام قبلتر را بخونه .
کسی مجبور نیست ابتدای زندگیش بره لسانجلس یا کالیفرنیا و...
زیرا هزینه زندگی در اون شهرها خیلی بالاست .
تصمیم گیری درست تر اینه از جایی شروع کنید که بتونید پس انداز کنید ، نه اینکه چون در اون شهرها ایرانی زیاده برم اونجا دلتنگ وطن نشم .
حالا متوجه میشوید منظورم چیه ؟
همه ماها دلیلی داشت که از ایران اومدیم بیرون ، پس دلایلمون یادمون نره .... و اینقده ناله نزنیم اینجا بده کار سخته تفریح نیست و زیر پای کسانی که در راهن رو خالی نکنیم .
بجاش انرژی مثبت بدید .
منم تا تعریف کردم برخی گفتن تازه دوهفتس رفتی ، صبر کن بعد .
منم تا اومدم زندگی طبیعیمو شروع کردم .
CR1
Ankara
شروع پرونده 8 ژانویه 2016
اپرو 25 جون 2016
نقص مدارک 22 اکتبر2016
ایمیل تایید مدارک 23 دسامبر 2016
دریافت ایمیل مصاحبه 30دسامبر 2016
تاریخ مصاحبه آنکارا 27feb2017
نتیجه AP
آپدیت 28feb و 2march
مصاحبه دوم 3march 2017
ایشود 3march 2017
تحویل گرفتن پاسپورت و ویزا از پست 4march 2017
ورود به آمریکا 5march 2017
دریافت گرین کارت 10 روز بعد از واریز مبلغ 220 دلار
رتبه:
0
2 تشکر در 0 ارسال
2017-03-24 ساعت 20:27
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-03-24 ساعت 20:28 توسط farzadmohajer.)
(2017-03-24 ساعت 19:57)HamidHu نوشته: (2017-03-24 ساعت 18:57)farzadmohajer نوشته: فقط اگه دوستی میتونه به kcc در رابطه با ارسال نامه دعوت ایمیلی بزنه ممنون میشم ...
بپرسه که نامه ها حداکثر تا چه زمانی ارسال خواهد شد . علت تاخیر هم پرسیده بشه .
ممنون
Man chand tooz pish dobare tamas gereftam. Goftan ke hafteye akhre in mah bayad montazer bashim ke biad.
ممنون عزیز ... هفته آخر ماه فروردین یا مارچ ؟؟
اگه آخر فروردین باشه که خیلی دیره ... میشه مثل همون حکم ترامپ ...
خداکنه منظورش آخر مارچ باشه ...
کیس نامبر: 62XX
مشخصات: یک نفر / ۲۳ ساله / فارغ التحصیل ۳ ماه قبل از مصاحبه
بدون کار دولتی و خصوصی
ارائه مدارک به صورت کامل در روز مصاحبه
تاریخ مشاهده قبولی:4MAY
تاریخ ارسال فرم: 24MAY
محل مصاحبه در نامه اول : آنکارا
دریافت نامه دوم: 28 March
تاریخ و محل جدید مصاحبه : ایروان 30 May
نتیجه : یکضرب
دریافت ویزا May 31
هر اتفاقی در جریان زندگیه شما ، داستان زندگیه شماست ...
پس خودتان را دست سرنوشت بسپارید و نه زور و اجبار ...
هر کار خوبی کنید ، همان انرژی مثبت به شما خواهد برگشت ...
رتبه:
0
2 تشکر در 0 ارسال
(2017-03-24 ساعت 20:54)minaz00 نوشته: (2017-03-24 ساعت 20:27)farzadmohajer نوشته: (2017-03-24 ساعت 19:57)HamidHu نوشته: Man chand tooz pish dobare tamas gereftam. Goftan ke hafteye akhre in mah bayad montazer bashim ke biad.
ممنون عزیز ... هفته آخر ماه فروردین یا مارچ ؟؟
اگه آخر فروردین باشه که خیلی دیره ... میشه مثل همون حکم ترامپ ...
خداکنه منظورش آخر مارچ باشه ...
مارچ دیگه. اونها که به فروردین اعلام نمیکنند.. قاعده ارسال نامه ها سال هاست که هنینطوره..نامه مربوط به مصاحبه ها اخر ماه میاد . خیلی زود اگه بیاد 22 23 ماه اما عموما تا 27 28 طول میکشه.
ممنون دوست عزیز خودم ... خداروشکر زمان خوبی هست بنظرم ...
کیس نامبر: 62XX
مشخصات: یک نفر / ۲۳ ساله / فارغ التحصیل ۳ ماه قبل از مصاحبه
بدون کار دولتی و خصوصی
ارائه مدارک به صورت کامل در روز مصاحبه
تاریخ مشاهده قبولی:4MAY
تاریخ ارسال فرم: 24MAY
محل مصاحبه در نامه اول : آنکارا
دریافت نامه دوم: 28 March
تاریخ و محل جدید مصاحبه : ایروان 30 May
نتیجه : یکضرب
دریافت ویزا May 31
هر اتفاقی در جریان زندگیه شما ، داستان زندگیه شماست ...
پس خودتان را دست سرنوشت بسپارید و نه زور و اجبار ...
هر کار خوبی کنید ، همان انرژی مثبت به شما خواهد برگشت ...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سناتور چاك شومر رهبر اقليت هاي دمكرات گفته به استقلال گورساچ در ديوان عالي اعتماد ندارم(خبر خوبيه) اينجوري اگر اين قاضي تاييد نشه دولت براي برگردوندن حكم تعجيل سابق رو احتمالا نميكنه
خبر ديگه اينكه قاضي واتسون كه توي هاوايي حكمو تعليق كرده بود از طرف افرادي ناشناس تهديد شده، اين نشون ميده كه افراط گراهاي نژادپرست فعال شدن و اين به ضرر دولته كه اين حكم نژاد پرستانه رو امضا كرده
خبر ديگه هم اينكه مدارس كانادايي فعلا تحصيل دانشجوها رو در آمريكا به مدت نامعلومي معلق كردن( بخاطر اتفاقات اخير)
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2017-03-25 ساعت 00:43)Eyelash نوشته: https://mobile.nytimes.com/2017/03/23/us...cebook.com
خيلي از دوستان گفتن روند بررسي كساني كه چك خوردن كند شده، اين مقاله درباره ي اين موضوع
سلام دوست عزيز
من هر كاري كردم نتونستم لينك رو باز كنم اگر امكان داره خيلي مختصر و مفيد بفرماييد از مقاله چي دستگيرتون شد ????????
شماره کیس: 2017AS15XX
تاریخ رویت قبولی 10 MAY
تعداد افراد: 2
کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان
تاریخ ارسال فرم: 24 May
تاریخ مصاحبه: هفته اول Nov
وضعيت: AP
آپديت:كيس اصلي ٦ فبريه و ٨ مي بوسيله ايميل، ٩ مي آپديت از kcc ١٠ مي آپديت از سمت سفارت و تبديل به or و بعد از چند ساعت كلير و دوباره ١٦ مي، ٢٦ مي بوسيله ايميل، تحويل پاسپورت به پست ٣١ مي، ١و ٢ ژوئن و در آخر ٥ ژوئن ٢٠١٧ ويزا ايشود (٢١٠ روز)
كيس همسرم آپديتها ١٠ مي، ١٦ مي، ٢٦ مي، ١ ژوئن، ٢ ژوئن، ٥ ژوئن، ٢٠ ژوئن با ايميل، ٢١ ژوئن تبديل به اور، ٢٢ ژوئن كلير ?????? و بعد از ٢٣٣ روز بالاخره همسر عزيزم هم ويزاش ايشود شد در تاريخ ٢٨ ژوئن ٢٠١٧
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
قاضی ویرجینیا با بلاک کردن ممنوعیت فرمان دوم ترامپ مخالفت کرده
لینک خبر
https://apnews.com/88dd57ae4b3144e7b4113...travel-ban
اسوشییتت پرس خبرو گذاشته
برنده لاتاری ۲۰۱۷
برنده اصلی خودم و همسرم همراه من
مصاحبه ۱۳ مارس ابوظبی
نتیجه ap
اولین اپدیت ۱۹ مارس, ۱۴ جون
مدرک تحصیلی خودم دکتر دامپزشک همسرم لیسانس IT
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من لينكي كه از nytimes گذاشتينو خوندم
تيلرسون دستور داده كه شرايط سختگيرانه تري براي افراد اين شش كشور اعمال بشه بخصوص كساني كه به كشورايي سفر كردن كه تحت كنترل د ا ع ش هستن
گفته سفارتها اگر حس ميكنن ديتاهاشون كافي نيست بايد مصاحبه ها رو دوباره برگزار كنن
هر افيسر اجازه نداره بيش از ١٢٠ مصاحبه در روز انجام بده
سوالاتي هم كه قراره پرسيده بشه يكي از دوستان به اشتراك گذاشته
و اينكه تيلرسون گفته در صورت كوچكترين شك و شبهه اي ميتونن refuse كنن
يه سوال پيش مياد، خيلي از ما ايرانيها به عربستان واسه حج رفتيم، آيا اين مساله دردسر ميشه؟؟!!
و نهايت اينكه به نظر ميرسه با اين پروسه هاي سفت و سخت و امكان دوباره برگزار كردن مصاحبه ها پروسه كندتر بشه??
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2017-03-25 ساعت 01:02)onasiss نوشته: (2017-03-25 ساعت 00:43)Eyelash نوشته: https://mobile.nytimes.com/2017/03/23/us...cebook.com
خيلي از دوستان گفتن روند بررسي كساني كه چك خوردن كند شده، اين مقاله درباره ي اين موضوع
سلام دوست عزيز
من هر كاري كردم نتونستم لينك رو باز كنم اگر امكان داره خيلي مختصر و مفيد بفرماييد از مقاله چي دستگيرتون شد ????????
تو این مقاله گفته طبق دستور رکس تایلرسون به همه سفارتهای امریکا ازشون خواسته در مورد دادن هر گونه ویزا به شهروندان ۶ کشور عمدتا مسلمان بعضی سکیوریتی چک هارو در نظر بگیرن و سخت گیری کنن که این بر میگرده به قول انتخاباتی ترامپ در مورد امنیت امریکا،این سخت گیری شامل اروپا و افریقا و استرلیا و کره جنوبی و ... نمی شه و فقط ۶ کشور مد نظر هستن حتی در مورد اراق هم باید سخت گیری بشه
اما گفته این سخت گیری شفاف نیست چجوری باید بشه ولی اقداماتی مثل بررسی شبکه های اجتماعی و سفرهای فرد مورد نظر طی ۱۵ سال گذشته و ...
انجام میشه
و گفته این باعث بالا رفتن پروسه در سفارت ها میشه که باعث می شه وقت مصاحبه هارو در مواردی دوباره به افراد بدن تا مدارک کافی در صورتیکه ارسال نکرده به سفارت یا ارایه نکرده بدن
این نگرانی هم به خاطر اسلام گرایان افراطی گرفته شده
اما وکلا نظرشون اینکه این حالت که با توجه به ملیت و دین افراد گرفته شده نگران کنندست و باعث می شه ماهها و سالها این بررسی در مورد افراد صورت بگیره و طولانی بشه
این تصمیم روز ۶ مارس به سفارتها ابلاغ شده همون روزب که فرمان دوم مهاجرت ترامپ داده شد
اگر ایرادی در ترجمه خلاصه بوده باشه از دوستان عذرخواهی می کنم
برنده لاتاری ۲۰۱۷
برنده اصلی خودم و همسرم همراه من
مصاحبه ۱۳ مارس ابوظبی
نتیجه ap
اولین اپدیت ۱۹ مارس, ۱۴ جون
مدرک تحصیلی خودم دکتر دامپزشک همسرم لیسانس IT
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانببخشید اینجا میپرسم استتوس ready تو سایت ceac چه معنی میده اینترویو رفتم ای پی بودم امروزready شده
Cr1
مصاحبه ۲۳ feb
Ankara
نقص مدرک رزومه ??برای ویزای ازدواج
اپدیت سایت سیس ۲۳ ۲۸ ۱ ۲ ۱۶ ۲۰ ۲۲ ۲۴
استتوس ceac ready در ۲۴ مارچ
هنوز ایمیل انکارا نیومده ایشالا تو هفته اینده ویزا ☺️ به امید خوشحال شدن همه کسایی که سایت ceac چک میکنن
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2017-03-25 ساعت 01:42)shahin.za نوشته: (2017-03-25 ساعت 01:02)onasiss نوشته: (2017-03-25 ساعت 00:43)Eyelash نوشته: https://mobile.nytimes.com/2017/03/23/us...cebook.com
سلام دوست عزيز
تو این مقاله گفته طبق دستور رکس تایلرسون به همه سفارتهای آمریکا ازشون خواسته در مورد دادن هر گونه ویزا به شهروندان ۶ کشور عمدتا مسلمان بعضی سکیوریتی چک هارو در نظر بگیرن و سخت گیری کنن که این بر میگرده به قول انتخاباتی ترامپ در مورد امنیت آمریکا،این سخت گیری شامل اروپا و افریقا و استرلیا و کره جنوبی و ... نمی شه و فقط ۶ کشور مد نظر هستن حتی در مورد اراق هم باید سخت گیری بشه
اما گفته این سخت گیری شفاف نیست چجوری باید بشه ولی اقداماتی مثل بررسی شبکه های اجتماعی و سفرهای فرد مورد نظر طی ۱۵ سال گذشته و ...
انجام میشه
و گفته این باعث بالا رفتن پروسه در سفارت ها میشه که باعث می شه وقت مصاحبه هارو در مواردی دوباره به افراد بدن تا مدارک کافی در صورتیکه ارسال نکرده به سفارت یا ارایه نکرده بدن
این نگرانی هم به خاطر اسلام گرایان افراطی گرفته شده
اما وکلا نظرشون اینکه این حالت که با توجه به ملیت و دین افراد گرفته شده نگران کنندست و باعث می شه ماهها و سالها این بررسی در مورد افراد صورت بگیره و طولانی بشه
این تصمیم روز ۶ مارس به سفارتها ابلاغ شده همون روزب که فرمان دوم مهاجرت ترامپ داده شد
اگر ایرادی در ترجمه خلاصه بوده باشه از دوستان عذرخواهی می کنم
اراق و خوب اومدی برادر ????
از سال ۲۰۰۱ آمریکا هستم، داروساز و در کالیفرنیا