کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اقدامات احتمالی ترامپ جهت محدودیت ورود ایرانیان به آمریکا
(2017-03-28 ساعت 01:14)shahin.za نوشته:  سلام
دوستانیکه عجله دارن در روند کلیر شدن یه نگاهی به این لینک بندازن،
http://forums.immigration.com/threads/dv...es.329180/
این روندی که داره طی می شه کاملا طبیعیه
نامه ی دوم دوستان منتظر مصاحبه هم با توجه به گفته های سایمون احتمال زیاد اوایل اپریل  صادر میشه
متوسط زمان کلیرنس کیسهای لاتاری ۹۰ تا ۱۰۰ روز هست برای کشورهای به اصطلاح t country که ایران هم جز این کشورهاست
سایتهای زیادی در مورد کلیرنس هست که بحث و گفتگو کردن در این مورد اما سایت کنسول آمریکا خودش میگه متوسط برای کیسهای مهاجرتی تقریبا ۶۰ روز هست و در موارد غیر مهاجرتی می تونه سالها طول بکشه در برخی موارد
همه اطلاعات رو با بررسی سایتهای مختلف استخراج کردم امیدوارم که مفید بوده باشه
با ارزوی سلامتی و تندرستی برای همه شما عزیزان

ممنون از اطلاعاتی که دادید . یه سوال ؟؟؟

مثلا اگه من اوایل تیر مصاحبه برم و AP بخورم ، دیگه شانسی برای دریافت ویزا ندارم ؟؟
چون نوشتید که متوسط زمان کلیرنس ۹۰ تا ۱۰۰ روزه ... البته من دلیلی برای AP خوردن ندارم .
ولی ممکنه یکی از مصاحبه کننده های سفارت ، از روی لج بازی و کج خلقی منو AP بزنه ...

میخواستم بدونم قبلا کسی بوده که AP خورده باشه و زیر یک ماه کلیر شده باشه ؟؟ ممنون ...
کیس نامبر: ‎62XX‎

مشخصات:  یک نفر / ۲۳ ساله / فارغ التحصیل ۳ ماه قبل از مصاحبه

بدون کار دولتی و خصوصی

ارائه مدارک به صورت کامل در روز مصاحبه

تاریخ مشاهده قبولی:4MAY
تاریخ ارسال فرم: ‎24MAY‎

محل مصاحبه در نامه اول : آنکارا

دریافت نامه دوم:  28 March

تاریخ و محل جدید مصاحبه : ایروان 30 May

نتیجه : یکضرب

دریافت ویزا  May 31

هر اتفاقی در جریان زندگیه شما ، داستان زندگیه شماست ...
پس خودتان را دست سرنوشت بسپارید و نه زور و اجبار ...

هر کار خوبی کنید ، همان انرژی مثبت به شما خواهد برگشت ...
پاسخ
تشکر کنندگان:
با سلام
یه سوال داشتم در مورد اصطلاح " یک ضرب ویزا گرفتن" این یعنی چی؟ و در چنین شرایطی ویزا طی چند روز صادر میشه؟

خیلی ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2017-03-28 ساعت 03:31)farzadmohajer نوشته:  
نامه ی دوم دوستان منتظر مصاحبه هم با توجه به گفته های سایمون احتمال زیاد اوایل اپریل  صادر میشه
متوسط زمان کلیرنس کیسهای لاتاری ۹۰ تا ۱۰۰ روز هست برای کشورهای به اصطلاح t country که ایران هم جز این کشورهاست
سایتهای زیادی در مورد کلیرنس هست که بحث و گفتگو کردن در این مورد اما سایت کنسول آمریکا خودش میگه متوسط برای کیسهای مهاجرتی تقریبا ۶۰ روز هست و در موارد غیر مهاجرتی می تونه سالها طول بکشه در برخی موارد

مثلا اگه من اوایل تیر مصاحبه برم و AP بخورم ، دیگه شانسی برای دریافت ویزا ندارم ؟؟
چون نوشتید که متوسط زمان کلیرنس ۹۰ تا ۱۰۰ روزه ... البته من دلیلی برای AP خوردن ندارم .
ولی ممکنه یکی از مصاحبه کننده های سفارت ، از روی لج بازی و کج خلقی منو AP بزنه ...

میخواستم بدونم قبلا کسی بوده که AP خورده باشه و زیر یک ماه کلیر شده باشه ؟؟ ممنون ...

In tedad roozi ke vase AP neveshtan baraye in ghanoone jadide ? Ke bayad bishtar barresi oonan?
پاسخ
تشکر کنندگان:
در ادامه نظر دوستان در مورد روند کلیرنس (که بحث اصلی رو دوستان میتونند در تاپیک مربوطه دنبال کنند)  و اظهار نگرانیهای یک سری از دوستان، به نظرم رسید نکاتی رو خدمتتون عرض کنم:

نکته اول:
باید اینو بگم که طبق گفته خود kcc  روند بررسی Ap تا 3 ماه طبیعی هست (نه اینکه بعد 3 ماه باعث نگرانی بشه). بلکه تا 3 ماه نیازی به تماس با kcc نیست. بعد 3 ماه شما میتونین با kcc تماس بگیرین و جویای احوال پرونده اتون بشید. طبیعی هست که ایران هم در کتگوری قرار گرفته که به خاطر عدم ارتباط دیپلماتیک دولتها باهم، این روند طولانی تر هم میشه. پس دوستان سریع دچار اضطراب بی مورد نشوند و اگه Ap خوردند چاره ای جز صبر کردن ندارند. در نهایت اگه پروسه اشون بیشتر از 3 ماه تاکنون طول کشیده ماهی یک بار ایمیل به kcc بزنن و جویای اخبار بشوند.

در مورد دوستان لاتاری هم، یادتون باشه این پروسه تا آخر سپتامبر هست. پس اگه مصاحبه رفتین و در مرحله Ap هستین چاره ای جز صبر کردن ندارید. برنامه زندگی شما تا آخر سپتامبر دست خودتون نیست. پس سعی کنین اون رو طوری برنامه ریزی کنین که آسیب روحی کمتری ببینین. کار، خانه ، مدرسه بچه ها و .... تا آخر سپتامبر برنامه اونها دست شما نیست. یادتون باشه حتا اگه 5 ماه پیش هم مصاحبه رفتین و هنوز کلیر نشدین، چیر عجیبی نیست که باعث نگرانی بشه. چون کیس شما با بقیه فرق داشته. اگه چندین نفر هستند که این مدت طولانی Ap هستند هم دو حالت وجود داره:

1- یا سر یک زمان kcc کیسهای زیادی رو با هم کلیر میکنه (که دوستان هم بهش اشاره کردند). اگه فروم سالهای قبل رو مطالعه کرده بودین، حتمن مشاهده میکردین که دوستان در آنجا موارد زیادی کلیر گروهی رو گزارش کرده بودند. پس جای نگرانی نیست.
2- سر قضیه دستور اجرایی کمی وقفه در کار این 6 کشور افتاده و kcc ممکنه کیسهای ایران رو هم اگه کلیر شده باشند، نگه داشته باشه تا گروهی کلیر کنه.

پس دلیلی برای نگرانی وجود نداره. من از خدای خودم بود الان در Ap بودم و فقط باید سایت رو برای آپدیتهام چک میکردم و منتظر نامه کلیریم بودم. پس اینقدر نگران نباشین. این مرحله دست شما نیست. کیس با کیس فرق میکنه و پس صبر داشته باشین و از زندگی لذت ببرین و منتظر نامه ویزاتون باشید.

نکته دوم:
در مورد آپدیتها هم باید بگم که دوستانی بودند که با یک آپدیت کلیر شدند و دوستانی هم بودند که با 10-12 تا آپدیت یا کلیر نشدند و یا بعد آپدیت طولانی کلیر شدند. پس اینقدر نه تعداد آپدیت یک کیس دلیلی بر ارزیابی کلیرشدن سریع اون کیس هست و نه تعداد کم دلیلی بر نگرانی که چرا من کم آپدیت داشتم. هر آپدیتی خوبه، اما دلیلی بر سریعتر کلیر شدن شما نیست. چون همان طور که در نکته اول گفتم، شرایط هر کیس با کیس دیگه فرق میکنه. پس، آپدیت هر کیس با کیس دیگه هم فرق میکنه. پس اضطراب بی مورد به خودتون وارد نکنین.

نکته سوم:
بله دوستانی بودند در سالهای گذشته که حتا سربازی رفته ، ویزای یک ضرب گرفته بودند/یا سر بیست روز ویزاشونو دریافت کردند. این هم باز بر میگرده به شرایط هر کیس که با کیس دیگه متفاوت هستش. بستگی داره که دپارتمانها و سازمانهای مربوطه چقدر به اطلاعات شما دسترسی دارند و چقدر میتونند سوابق شما رو بررسی کنن. طبیعی هست اگه براشون سختتر باشه این مراحل هم بیشتر طول میکشه. بوده افرادی که سربازی نرفته، دانشگاه نرفته و بیکار که Ap خوردند و شخصی که سربازی رفته و کار دولتی داشته و ... زیر یک ماه کلیر شده. پس باز هم درخواست میکنم که این رو در نظر داشته باشین که شرایط هر کیس با کیس دیگه فرق میکنه. قرار نیست هر اتفاقی برای اونها افتاد برای کیس شما هم دقیقن رخ بده. پس بررسی کنین، مقایسه کنین "اما" فکر نکنین حتمن همون هم باید برای شما رخ بده.

یک پیشنهاد:
برای اینکه به خیلی از این نوع سوالهای شما پاسخ داده بشه پیشنهاد میکنم حتمن فروم های سالهای قبل رو مطالعه کنین. فرق نداره الان در کدوم مرحله هستین. همین مطالعه کمک میکنه تا هم شرایط کیسهای متفاوت رو ببینین و هم استرستون کمتر بشه. این حداقل کاری هست که شما در حال حاضر میتونین انجام بدین.

پ.ن: با عذرخواهی از بچه های کتگوریهای دیگه، این اطلاعات بیشتر مربوط به بچه های لاتاری بود. اما فکر میکنم بخش Ap اون با کمی ارفاق تفاوت آنچنانی با کیسهای مهاجرتی فامیلی نداشته باشه (غیر اینکه به صورت طبیعی آن کیسها محدودیت زمان ندارند).

یک درخواست:
از دوستانی که تاکنون امضای خودشونو تکمیل نکردند، درخواست میکنم این کار رو انجام بدهند. باور کنین این اطلاعات کمک میکنه آنالیز اطلاعات هر کیسی آسونتر بشه. با دادن اون اطلاعات قرار نیست خطری کیس شما رو تهدید کنه. پس اگه از قصد اون اطلاعات رو بیان نمیکنین : زرنگ نیستید. پس، لطفن "خودخواه" نباشید. به باقی دوستان احترام بگذارین. همان طور که باقی دوستان هم امضاشونو تکمیل کردند، شما هم انجام بدهید. اگر هم بلد نیستین، به آسونی بعد رفتن در پروفایل خودتون-قسمت امضا- میتونین امضای خودتونو تکمیل کنین.

انرژی مثبت یادتون نره
شماره کیس:         2017AS*5**
تعداد نفرات:           یک نفر
پاسخ
سلام دوستان
کسی آیا در مورد اینکه آیا برای طولانی شدن روند کلییری بیشتر از یکسال بالاخص در مورد کیسهای خانوادگی، petitioner میتونه از طریق دادگاه شکایت کنه، اطلاعاتی داره؟
گروه F1
تاریخ اپلای June 2009
تاریخ مصاحبه: october 2016 ابوظبی
وضعیت: AP
معافیت کفالت و شغل غیردولتی
آپدیت: 5 دسامبر ۲۰۱۶و ۱۶ مارچ و ۲۸جون
پاسخ
تشکر کنندگان: mulan1979 ، Nooshin1361
دوستانی که میگن زمان کلیری طولانی شده یه سر به فروم کلیرنس ویزاهای نامزدی صفحه ی 800 به بعد رو یه نگاه بندازید. این صفحات دقیقا سال پیش همین روز ها هست. اگه اون صفحات رو بخونید فکر میکنید همین الان هست و همه ی حرفا یکی هستن فقط از زبان یوزر های دیگه و نکته ی جالبش اینجاست که همشون الان آمریکا هستن. پس به قول دوستمون همراه با انرژی مثبت به قضیه نگاه کنیم و شروع کنیم به انجام کارهایی مثل خوندن زبان و جمع آوری مدارک و ترجمه ی اونا.
به امید کلیری هر چه زود تر همه.
پاسخ
تشکر کنندگان: bhb32 ، فام مج ، Nooshin1361 ، zamini1975

سلام
سما احتمالش زیاده یک ضرب بگیرید، ولی اگه ap زنن افیسر خودش می دونه که تا سپتامبر ویزا صادر می تونه بشه وبا توجه به اینکه ظاهرا شما مورد خاصی ندارین روند ap مدت زمانش میاد پایین
باید عرض کنم روند ap ارتباط مستقیم داره به لایه های امنیتی که کاملا بستگی به افیسر داره
بله کسانی هم بودن ۲ هفته بعد کلیر شدن ،هیچ افیسری با هیچ کس لجبازی نمی کنه اینو مطمین باشید اینا طبق قانون عمل می کنن
با ارزوی موفقیت
برنده لاتاری ۲۰۱۷
برنده اصلی خودم و همسرم همراه من
مصاحبه ۱۳ مارس ابوظبی
نتیجه ap
اولین اپدیت ۱۹ مارس, ۱۴ جون
مدرک تحصیلی خودم دکتر دامپزشک همسرم لیسانس IT
پاسخ
تشکر کنندگان: bhb32 ، farzadmohajer
(2017-03-28 ساعت 03:35)ملیس نوشته:  با سلام
یه سوال داشتم در مورد اصطلاح " یک ضرب ویزا گرفتن" این یعنی چی؟ و در چنین شرایطی ویزا طی چند روز صادر میشه؟

خیلی ممنون

سلام
یعنی همون لحظه که مصاحبه می شین افیسر پاسپورت شمارو می گیره و نهایتا ۳ روز کاری دیگه میگه پاسپورت رو از پستی که ثبت نام کردین بگیرین که ویزا هم توش زدن و تمام (یک ضرب)
برنده لاتاری ۲۰۱۷
برنده اصلی خودم و همسرم همراه من
مصاحبه ۱۳ مارس ابوظبی
نتیجه ap
اولین اپدیت ۱۹ مارس, ۱۴ جون
مدرک تحصیلی خودم دکتر دامپزشک همسرم لیسانس IT
پاسخ
تشکر کنندگان: bhb32 ، ملیس
(2017-03-28 ساعت 12:22)mohajer20176 نوشته:  دوستانی که میگن زمان کلیری طولانی شده یه سر به فروم کلیرنس ویزاهای نامزدی صفحه ی 800 به بعد رو یه نگاه بندازید. این صفحات دقیقا سال پیش همین روز ها هست. اگه اون صفحات رو بخونید فکر میکنید همین الان هست و همه ی حرفا یکی هستن فقط از زبان یوزر های دیگه و نکته ی جالبش اینجاست که همشون الان آمریکا هستن. پس به قول دوستمون همراه با انرژی مثبت به قضیه نگاه کنیم و شروع کنیم به انجام کارهایی مثل خوندن زبان و جمع آوری مدارک و ترجمه ی اونا.
به امید کلیری هر چه زود تر همه.

همون تاپيك كليرنس ويزاي ازدواج و نامزدي؟
متقاضي ويزاي نامزدي
تاريخ مصاحبه: ٢٩نوامبر ارمنستان
نتيجه: AP
پاسخ
تشکر کنندگان: bhb32 ، mohajer20176 ، Nooshin1361
بچه ها سفارت ارمنستان 2 تا كيس لاتاري رو كلير كرد
2017AS3563
2017AS3904
يه سر و ساموني هم داده به سايتش
فكر كنم تمام كيس هايي كه قبلا كلير شده بودن و ويزاشون صادر شده رو حذف كرده از رو سايت
Cat.: F2A. Priority Date: May, 2014
Interview: YEREVAN. July, 2016 - AP
سربازي: معافيت كفالت. شغل: خصوصي 
دوخطي: 15 دسامبر 2017 
او آر:‌ 18 دسامبر 2017 
دريافت ايميل ويور: 19 دسامبر 2017 
درخواست اطلاعات مسافرت ها: 6 فوريه 2018 
تبديل از اوآر به اسلش: 8 فوريه 2018
پاسخ
تشکر کنندگان: shahin.za ، Ali--usa ، mulan1979 ، V_B ، ekhveh ، فام مج ، mostafa2017 ، onasiss ، Nooshin1361 ، zamini1975
(2017-03-28 ساعت 12:42)bhb32 نوشته:  بچه ها سفارت ارمنستان 2 تا كيس لاتاري رو كلير كرد
2017AS3563
2017AS3904
يه سر و ساموني هم داده به سايتش
فكر كنم تمام كيس هايي كه قبلا كلير شده بودن و ويزاشون صادر شده رو حذف كرده از رو سايت

مباركشون باشه
ديگه يواش يواش بايد مثل سنوات گذشته هورررا كشيدن براي كيسهاي كلير شده شروع بشه
الان تو تاپيك كليرنس هم يكي از كاربران از or شدن كيس خودشون خبر دادن كه انشالله تا چندروز آينده خبر كلير شدنشون مياد
خداروشكر بازار يأس و نااميدي و شايعات با كليير شدن دوستان داره تعطيل ميشه
من ٢ روز پيش هم خدمت دوستان عرض كردم كه جاي نگراني نيست
انشالله نامه دوم دوستان هم تو كمتر از ١٠ روز ديگه بارگذاري ميشه
نگران نباشيد
بجاش اميدوار باشيد?

پاسخ
تشکر کنندگان: bhb32 ، V_B ، ekhveh ، shahin.za ، farzadmohajer ، Nooshin1361 ، victor2017
بچه ها اگر كسي قبلا يكبار ويزاي امريكا گرفته باشه، اين تاثيري در كاهش مدت كليرنسش داره يانه برعكس ممكنه طولاني تر بشه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: bhb32
(2017-03-28 ساعت 12:53)Ali--usa نوشته:  مباركشون باشه
ديگه يواش يواش بايد مثل سنوات گذشته هورررا كشيدن براي كيسهاي كلير شده شروع بشه
الان تو تاپيك كليرنس هم يكي از كاربران از or شدن كيس خودشون خبر دادن كه انشالله تا چندروز آينده خبر كلير شدنشون مياد
خداروشكر بازار يأس و نااميدي و شايعات با كليير شدن دوستان داره تعطيل ميشه
من ٢ روز پيش هم خدمت دوستان عرض كردم كه جاي نگراني نيست
انشالله نامه دوم دوستان هم تو كمتر از ١٠ روز ديگه بارگذاري ميشه
نگران نباشيد
بجاش اميدوار باشيد?

من فقط دعا مي كنم همه بچه ها اونچه كه خير و صلاحشون هست براشون رقم بخوره
و اين انتظار آزار دهنده براي همه تموم بشه
Cat.: F2A. Priority Date: May, 2014
Interview: YEREVAN. July, 2016 - AP
سربازي: معافيت كفالت. شغل: خصوصي 
دوخطي: 15 دسامبر 2017 
او آر:‌ 18 دسامبر 2017 
دريافت ايميل ويور: 19 دسامبر 2017 
درخواست اطلاعات مسافرت ها: 6 فوريه 2018 
تبديل از اوآر به اسلش: 8 فوريه 2018
پاسخ
تشکر کنندگان: ekhveh ، farzadmohajer ، mulan1979 ، mostafa2017 ، Nooshin1361 ، victor2017
(2017-03-28 ساعت 12:23)shahin.za نوشته:  

سلام
سما احتمالش زیاده یک ضرب بگیرید، ولی اگه ap زنن افیسر خودش می دونه که تا سپتامبر ویزا صادر می تونه بشه وبا توجه به اینکه ظاهرا شما مورد خاصی ندارین روند ap مدت زمانش میاد پایین
باید عرض کنم روند ap ارتباط مستقیم داره به لایه های امنیتی که کاملا بستگی به افیسر داره
بله کسانی هم بودن ۲ هفته بعد کلیر شدن ،هیچ افیسری با هیچ کس لجبازی نمی کنه اینو مطمین باشید اینا طبق قانون عمل می کنن
با ارزوی موفقیت

ممنون .. منم همین نظرو دارم .. مدت زمان کلیر شدن لاتاری ها خیلی باید کمتر باشه ..

شما هم تا نهایت ۲ ماه دیگه وارد خاک آمریکا خواهید شد ... با آرزوی بهترین ها ...
کیس نامبر: ‎62XX‎

مشخصات:  یک نفر / ۲۳ ساله / فارغ التحصیل ۳ ماه قبل از مصاحبه

بدون کار دولتی و خصوصی

ارائه مدارک به صورت کامل در روز مصاحبه

تاریخ مشاهده قبولی:4MAY
تاریخ ارسال فرم: ‎24MAY‎

محل مصاحبه در نامه اول : آنکارا

دریافت نامه دوم:  28 March

تاریخ و محل جدید مصاحبه : ایروان 30 May

نتیجه : یکضرب

دریافت ویزا  May 31

هر اتفاقی در جریان زندگیه شما ، داستان زندگیه شماست ...
پس خودتان را دست سرنوشت بسپارید و نه زور و اجبار ...

هر کار خوبی کنید ، همان انرژی مثبت به شما خواهد برگشت ...
پاسخ
تشکر کنندگان: bhb32 ، shahin.za ، limbo
(2017-03-28 ساعت 13:08)bah90 نوشته:  بچه ها اگر كسي قبلا يكبار ويزاي امريكا گرفته باشه، اين تاثيري در كاهش مدت كليرنسش داره يانه برعكس ممكنه طولاني تر بشه؟
من قبل فکر میکردم تاثیر داره اما چهار یا پنج نفر از دوستان رو دیدم که علیرغم سفر به امریکا در گذشته ۶ ماه و ۷ ماه تو پروسه کلیر بودن ظاهرا پروسه ویزای مهاجرتی کلا فرق داره
پاسخ
تشکر کنندگان: bah90 ، bhb32

کاربران در حال بازدید این موضوع: 4 مهمان