کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اقدامات احتمالی ترامپ جهت محدودیت ورود ایرانیان به آمریکا
(2017-03-28 ساعت 12:53)Ali--usa نوشته:  
(2017-03-28 ساعت 12:42)bhb32 نوشته:  بچه ها سفارت ارمنستان 2 تا كيس لاتاري رو كلير كرد
2017AS3563
2017AS3904
يه سر و ساموني هم داده به سايتش
فكر كنم تمام كيس هايي كه قبلا كلير شده بودن و ويزاشون صادر شده رو حذف كرده از رو سايت

مباركشون باشه
ديگه يواش يواش بايد مثل سنوات گذشته هورررا كشيدن براي كيسهاي كلير شده شروع بشه
الان تو تاپيك كليرنس هم يكي از كاربران از or شدن كيس خودشون خبر دادن كه انشالله تا چندروز آينده خبر كلير شدنشون مياد
خداروشكر بازار يأس و نااميدي و شايعات با كليير شدن دوستان داره تعطيل ميشه
من ٢ روز پيش هم خدمت دوستان عرض كردم كه جاي نگراني نيست
انشالله نامه دوم دوستان هم تو كمتر از ١٠ روز ديگه بارگذاري ميشه
نگران نباشيد
بجاش اميدوار باشيد?

علي جان من هم به نوبه خودم اين لحظه و شانس و لطفي كه خدا به حالشون كرده رو تبريك ميگم بهشون ??????????
والا راستش تو اين چند وقت تمام كيسهاي كه تو ارمنستان كلير شده بجز يكيش همه بالاي ٢٥٠٠ هستش كه معمولا دسامبر به بعد مصاحبه شدن و تمام كيسهاي اكتبر و نوامبر هيچ كليري نديدم البته من سفارت ارمنستان رو عرض كردم ??????
شماره کیس: ‎2017AS15XX‎
تاریخ رویت قبولی 10 ‎MAY‎
تعداد افراد: 2
کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان
تاریخ ارسال فرم: 24 May ‎‎
تاریخ مصاحبه: هفته اول ‎Nov
وضعيت: AP
آپديت:كيس اصلي ٦ فبريه و ٨ مي بوسيله ايميل، ٩ مي آپديت از kcc ١٠ مي آپديت از سمت سفارت و تبديل به or و بعد از چند ساعت كلير و دوباره ١٦ مي، ٢٦ مي بوسيله ايميل، تحويل پاسپورت به پست ٣١ مي، ١و ٢ ژوئن و در آخر ٥ ژوئن ٢٠١٧ ويزا ايشود (٢١٠ روز)
كيس همسرم آپديتها ١٠ مي، ١٦ مي، ٢٦ مي، ١ ژوئن، ٢ ژوئن، ٥ ژوئن، ٢٠ ژوئن با ايميل، ٢١ ژوئن تبديل به اور، ٢٢ ژوئن كلير ?????? و بعد از ٢٣٣ روز بالاخره همسر عزيزم هم ويزاش ايشود شد در تاريخ ٢٨ ژوئن ٢٠١٧
پاسخ
تشکر کنندگان: bhb32 ، limbo ، Ali--usa
(2017-03-28 ساعت 12:39)fb2016 نوشته:  
(2017-03-28 ساعت 12:22)mohajer20176 نوشته:  دوستانی که میگن زمان کلیری طولانی شده یه سر به فروم کلیرنس ویزاهای نامزدی صفحه ی 800 به بعد رو یه نگاه بندازید. این صفحات دقیقا سال پیش همین روز ها هست. اگه اون صفحات رو بخونید فکر میکنید همین الان هست و همه ی حرفا یکی هستن فقط از زبان یوزر های دیگه و نکته ی جالبش اینجاست که همشون الان آمریکا هستن. پس به قول دوستمون همراه با انرژی مثبت به قضیه نگاه کنیم و شروع کنیم به انجام کارهایی مثل خوندن زبان و جمع آوری مدارک و ترجمه ی اونا.
به امید کلیری هر چه زود تر همه.

همون تاپيك كليرنس ويزاي ازدواج و نامزدي؟

بله عزیز
پاسخ
تشکر کنندگان: bhb32 ، fb2016
Doostan mosahebeha barname rizi shode. Zamanesh maloome alan. ta chand rooze dige email miad
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2017-03-28 ساعت 16:16)HamidHu نوشته:  Doostan mosahebeha barname rizi shode. Zamanesh maloome alan. ta chand rooze dige email miad

بعضی ها با ایمیل یا تلفن مستقیم به kcc از زمان مصاحبه شون مطلع شدن ( بر اساس کامنت های سایت سایمون) . علاوه بر اینکه تاریخ و مکان مصاحبه رو در جواب ایمیل اعلام کردن، گفتن که نامه ها ظرف 7 روز اینده ارسال میشه و 2 3 روز بعدش در سایت dvlottery بارگذاری میشه.
حالا اگه کسی عجله داره میتونه یه ایمیل به KCC بزنه ببینه تاریخ مصاحبه میگن بهش (سنگ مفت گنجشک مفت) یا اینکه میتونه وایسه تا ایمیل ها برسه.
پاسخ
تشکر کنندگان: bhb32
(2017-03-28 ساعت 16:24)minaz00 نوشته:  
(2017-03-28 ساعت 16:16)HamidHu نوشته:  Doostan mosahebeha barname rizi shode. Zamanesh maloome alan. ta chand rooze dige email miad

بعضی ها با ایمیل یا تلفن مستقیم به kcc از زمان مصاحبه شون مطلع شدن ( بر اساس کامنت های سایت سایمون) . علاوه بر اینکه تاریخ و مکان مصاحبه رو در جواب ایمیل اعلام کردن، گفتن که نامه ها ظرف 7 روز اینده ارسال میشه و 2 3 روز بعدش در سایت dvlottery بارگذاری میشه.
حالا اگه کسی عجله داره میتونه یه ایمیل به KCC بزنه ببینه تاریخ  مصاحبه میگن بهش (سنگ مفت گنجشک مفت) یا اینکه میتونه وایسه تا ایمیل ها برسه.

Doroste hamintore. Omidvaram maale hame maloom shode bashe va stressa kamtar beshe.
پاسخ
تشکر کنندگان: limbo ، bhb32
(2017-03-28 ساعت 12:26)shahin.za نوشته:  
(2017-03-28 ساعت 03:35)ملیس نوشته:  با سلام
یه سوال داشتم در مورد اصطلاح " یک ضرب ویزا گرفتن" این یعنی چی؟ و در چنین شرایطی ویزا طی چند روز صادر میشه؟

خیلی ممنون

سلام
یعنی همون لحظه که مصاحبه می شین افیسر پاسپورت شمارو می گیره و نهایتا ۳ روز کاری دیگه میگه پاسپورت رو از پستی که ثبت نام کردین بگیرین که ویزا هم توش زدن و تمام (یک ضرب)

این خیلی عالیه..... امیدوارم بعد از این همه انتظار همگی ویزای یک ضرب بگیریم.

محض احتیاط بهتره بلیط برگشت را برای چند روز بعد از مصاحبه بگیرم....

ممنون از شما
پاسخ
تشکر کنندگان: bhb32 ، shahin.za
(2017-03-28 ساعت 13:08)bah90 نوشته:  بچه ها اگر كسي قبلا يكبار ويزاي امريكا گرفته باشه، اين تاثيري در كاهش مدت كليرنسش داره يانه برعكس ممكنه طولاني تر بشه؟

یکی از دوستان من برای دفعه دوم ۲ ماهه کلیر شد.
March.22 entered
پاسخ
تشکر کنندگان: bah90 ، bhb32
دوستان، مگه قرار نبود دادگاه استیناف جمعه ای که گذشت، برگزار بشه... خبری شد یا من بی خبرم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: bhb32
(2017-03-28 ساعت 21:16)alo نوشته:  دوستان، مگه قرار نبود دادگاه استیناف جمعه ای که گذشت، برگزار بشه... خبری شد یا من بی خبرم؟

نه جمعه گذشته همچین قراری نبود.. 8 می یا 19 اردییهشت دادگاه استیناف مربوط به حکم مریلند قراره برگزار شه تا اون موقع اتفاقی نمیوفته..برای حکم هاوایی هم هنوز دادگاه استینافی قرار نشده برگزار شه.
پاسخ
تشکر کنندگان: mulan1979 ، alo ، rainyday ، bhb32
نامه هاي دعوت به مصاحبه دوستان لاتاري بارگذاري شده گويا دوستان چك كنيد لطفا
تعداد افراد خودم  Big Grin
رویت قبولی :3may
ارسال فرمها :30 may
کیس نامبر 2017AS000020xx
محل مصاحبه : انکاراتغيير توسط خود kcc به ابوظبي

نامه دوم : ١٤ اكتبر
تاريخ مصاحبه :٨ دسامبر
نتيجه مصاحبه :جانم AP

بقیه اش هم با خداااااااااااااا  Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: فام مج ، bhb32 ، zamini1975 ، mulan1979
دوستان سلاممممممم
نامع دوم ما هم اومد‌
برا ۴ می نوبت زدن
دوستان امیدتون بخدا باشه
به امید روزای خوبببببببب
کیس: حدود ۴۰۰۰   Cool
رویت قبولی: ۱۵ اکتبر ۲۰۱۶- برنده مرحله دوم
ارسال فرم: ۱۵ اکتبر ۲۰۱۶
محل مصاحبه: ابوظبی
تاریخ مصاحبه : ۴ می ۲۰۱۷
تعداد افراد کیس: ۲ نفر
شغل آزاد
سربازی معاف
نتیجه: ویزای یک ضرب
سفرنامه

...... مى‏ گويند مگر زمين خدا وسيع نبود تا در آن مهاجرت كنيد *سوره نساء*
پاسخ
تشکر کنندگان: ekhveh ، Pooya ، alo ، bhb32 ، zamini1975 ، V_B ، armehraboon
دوستان گرامی برای ما آنکارا بود که به ایروان تغییر دادن 18 می
کیس نامبر: ‎2017AS60**‎
تاریخ رویت قبولی: هفته اول MAY‎
تعداد اعضای کیس: 2
مصاحبه 18 می ایروان
وضعیت ap
آپدیت (همسر):19،23 ، 25 ،30 ,31می، 1، 2 ،5 و 6.,12 و 20 جون
آپدیت خودم : 19،23 و 25 می،5و 6و 20 جون
پاسخ
تشکر کنندگان: V_B
خب الهي شكر
نامه دوم هم بارگذاري شد
چند شب پيش يادتون مياد
همه نااميد شده بودين
حتي آقا فرزاد?كه نااميدي از ايشون براي من تعجب آور بود
اومدم گفتم خانمم دوخطي شده
پرونده ها داره بررسي ميشه
نگران نباشيد
تا ١٠ روز ديگه نامه ها هم بارگذاري ميشه
ديدين مشكل حل شد
هيچوقت نااميد نشيد
تا٣٠ سپتامبر پراميد ميريم جلو
In God We Trust
?

پاسخ
تشکر کنندگان: شهرادلیلا ، bhb32 ، victor2017 ، farzadmohajer ، ekhveh ، V_B ، armehraboon ، mulan1979
سلام دوستان خوشوقتانه ماهم شدیم 10 می
هرچند که سابمیت مجدد فرم ds260 من ژانویه بود و خیلیها میگفتند اگر درخواست آنلاک بدم چندماه تاخیر خواهم خورد، ولی خوشوقتانه نامه دومم اومد.
فقط متاسفانه محل مصاحبه از آنکارا به ابوظبی تغییر پیدا کرده.
وضعیت ceac هم شده In Transit
دوستان کسی میدونه چطوری میتونم محل مصاحبه رو به آنکارا تغییر بدم؟
اگر تغییر بدم تو همین تاریخ میرم مصاحبه یا با تاخیر احتمالا؟
لطفا جواب بدهید
ممنون
Case Number....: 2017as5600
Case Members...: 2 Adult+1 child
Status...: Military Excemption, Private company employer
ds260.............: 15MAY 2016
Last submit......: 28JAN 2017
Embassy: Ankara-->Abu Dabi(Changed by Kcc)
Interview: 10MAY یک ضرب
Status: Current 18MAR-->Second Email 28MAR-->In Transit 28 MAR-->Ready 4 APR-->Issued 11 MAY
Destination: California
راهنمای پرکردن فرم DS260
آموزش تصویری انتخاب شعبه پستی
سفرنامه از اول تا گرفتن ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: bhb32 ، victor2017 ، armehraboon
(2017-03-29 ساعت 00:23)sayhoon نوشته:  سلام دوستان خوشوقتانه ماهم شدیم 10 می
هرچند که سابمیت مجدد فرم ds260 من ژانویه بود و خیلیها میگفتند اگر درخواست آنلاک بدم چندماه تاخیر خواهم خورد، ولی خوشوقتانه نامه دومم اومد.
فقط متاسفانه محل مصاحبه از آنکارا به دبی تغییر پیدا کرده.
دوستان کسی میدونه چطوری میتونم محل مصاحبه رو به آنکارا تغییر بدم؟
اگر تغییر بدم تو همین تاریخ میرم مصاحبه یا با تاخیر احتمالا؟
لطفا جواب بدهید
ممنون

خدارو شکر
بعید میدونم بشه تغییر داد در این مرحله. احتمالا پرونده شما برای ابوظبی ارسال شده و از این به بعد از زیر دست kcc خارج شده و تحویل سفارت شده. دیگه حتی برای اصلاح تغییرات احتمالی فرم هم باید با سفارت مکاتبه کنید و دیگه kcc جوابگو نیست
پاسخ
تشکر کنندگان: bhb32 ، sayhoon

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان