کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اقدامات احتمالی ترامپ جهت محدودیت ورود ایرانیان به آمریکا
ترامپ دیشب میگفت کشور ما هم مانند کانادا و دیگر کشورها براساس امتیازاتی باید ویزا بده... فکر کنم منظورش کسایی ان که یا نخبه ان یا تحصیلاتی دارن که به درد آمریکا می خوره یا سرمایه دارانی هستند که برای آمریکا مفید واقع میشن.... به نظرم ترامپ می خواد دیگه افراد معمولی و بدون امتیاز خاص را وارد کشورش نکنه.... اما چه بر سر ویزاهای خانوادگی می یاد رو نمی دونم دیگه داره خیلی ظلم میشه کاش واقعا کسایی که تازه می خواستن اقدام کنن شامل میشدن نه ماهایی که همه کارامون شده و فقط منتظر تاریخ مصاحبه یا کلرنس یا نامه دوم و... هستیم...
Category: F1 Family Based
Apply: july 2007
Interview: June 2016
Result: AP
update: 21 June
Second update: 15 August
Clear: 16 August
پاسخ
تشکر کنندگان: Ali--usa ، mrticoen ، mulan1979 ، zamini1975 ، ramin_red ، Sudeh
سی ان ان هم خبر تاخیر در امضا رو کار کرد. خبر خوب هم اینه که طبق گقته وکلای ACLU، معاف کردن دارندگان گرین کارت و ویزای معتبر باز هم هسته اصلی این دستور رو که بر خلاف قانون اساسی (محدودیت به خاطر مذهب) هست تغییر نمیده و آنها منتظر اعلام دستور برای به چالش کشیدن آن هستند. همچنین آنها گفتند که وکلای دولت فکر میکنن که باهوش هستند که با برداشتن دوتا تیکه از متن اصلی این حکم تبعیض آمیز میتونن حکم رو سرهم بندی کنند. (تیکه خوبی بود، خوشم اومد):

"Exempting lawful permanent residents and current visa holders will not cure the core legal problem -- that the ban was motivated by religious discrimination, as evidenced by the President's repeated statements calling for a Muslim ban," ACLU attorney Lee Gelernt explained. "That discriminatory taint cannot be removed simply by eliminating a few words or clever tinkering by lawyers."

خلاصه دوستان عزیز
امیدتونو از دست ندین. باز هم میگن واقع بین باشین، همچنان پرانرژی و مثبت فکر کنین و خودتونو سال دیگه تو کشور آرزوها تصور کنین. اونی که شما رو تو این مسیر گذاشته، اگه خیر و صلاحمون هم باشه، خودشم پشتیبانمون هست. پس، نگران نباشید و امیدتون به خدای بزرگ باشه.

لینک خبر

انرژی مثبت یادتون نره
شماره کیس:         2017AS*5**
تعداد نفرات:           یک نفر
پاسخ
تشکر کنندگان: V_B ، فام مج ، Saeed rezaee ، sayhoon ، mulan1979 ، شهرادلیلا ، Ali--usa ، copol ، خوش لحن ، Sudeh ، mrticoen
(2017-03-01 ساعت 16:12)vanima نوشته:  
(2017-03-01 ساعت 16:08)Saeed rezaee نوشته:  اکثر مطبوعات دارن اطلاع میدن که تفاوت حکم جدید با قبلی در اینه که دارندگان ویزا و شهروندان عراق دیگه ممنوعیت وروود ندارند
حالا آیا حقیقتن همین طور خواهد بود؟
یا اینکه باز یک اتفاق شوک آور در پیش رو داریم؟

ويزادارها كه نگراني ندارن. نگراني مال ماها ap هاست كه نشستيم يه زردك برامون تعيين تكليف كنه كه كي ميتونيم بريم پيش خانواده هامون. جرم ما اينه كه ناخواسته در خاكي به دنيا اومديم كه هر روزش با استرسه Sad

شرایط افرادی مثل شمارو که از خانواده دور افتادید و بلاتکلیفیت خیلی سخته واقعا.من خودم هم قبلا به این مساله فکر می کردم که چرا باید در همچین کشوری متولد بشم و چرا نباید در کشور آزاد اروپایی یا آمریکا بدنیا بیایم.ولی الان به این هم فکر می کنم که خداروشکر در کشورهای پایین تر از خودمون(از نظر امکانات و امنیت) هم به دنیا نیومدیم.کشورهایی مثل کره شمالی یا کشورهایی که درگیر جنگ هستند مثل عراق سوریه لیبی یا کشورهایی که گرفتار قحطی هستند مثل کشورهای آفریقایی یا کشورهایی که درگیر مسائل قومیتی هستند مثل افغانستان.باور کنید اگر 30 کشور اروپایی رو همراه آمریکا و کانادا استرالیا و چندی از کشورهای شرق آسیا رو کنار بزارید زندگی در جاهای دیگر هم کمابیش مثل ایران است فقط یکی از مشکلاتی که ما داریم و این کشورها ندارند اینه که دچار انزوا و ت.ح.ر.ی.م هستیم و این مارو ناراحت و عصبانی می کند.
خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
پاسخ
تشکر کنندگان: sahar2016 ، vanima ، Saeed rezaee ، mulan1979 ، Ali--usa ، شهرادلیلا ، battosai ، limbo ، mrticoen
آسوشیتدپرس یک سری سوال و جواب درباره حکم جدید رو کار کرده. خلاصه این سوال و جوابها اینه که باز هم احتمال به چالش کشیدن حکم جدید در دادگاه هست و مانند حکم اول هم باعث هرج و مرج خواهد شد. همچنین، حکم تا زمانی که کشورها رو بر اساس مذهب ممنوع الورود کرده، همچنان بر خلاف قانون اساسی خواهد بود. بزرگترین چالش کاخ سفید هم همان وجه قانونی بخشیدن به حکم هست که تا الان باهاش درگیر بوده. در کل هم به نظر نمیرسه آنچنان کار ترامپ در به کرسی نشوندن حکم جدیدش آسون باشه.

لینک خبر

انرژی مثبت یادتون نره
شماره کیس:         2017AS*5**
تعداد نفرات:           یک نفر
پاسخ
تشکر کنندگان: V_B ، fb2016 ، vanima ، Saeed rezaee ، mulan1979 ، شهرادلیلا ، mrticoen
(2017-03-01 ساعت 17:23)Ali--usa نوشته:  
(2017-03-01 ساعت 17:07)minaz00 نوشته:  
(2017-03-01 ساعت 16:59)Ali--usa نوشته:  چه فرقی میکنه یه سری دیگه میفتن تو عذاب
چقدر قشنگتر میشد که حکم برای هیچ کشوری صادر نمیشد

درسته اما نمیشه پنهان کرد که وقتی تیتر اخیر خبرگزاری ها رو تو گوگل میبینی دوست نداشته باشی به جای q حرف n رو ببینی. کلمه ش زیباتر میشد

درسته قبول دارم
ولی وقتی به شرایط زندگی تو عراق هم نگاه کنیم میبینیم وضعیتشون خیلی بدتر از ماست
حداقل اون بدبختها زودتر خلاص بشن
خدای ما هم بزرگه
اگه قسمت باشه ماهم کارمون درست میشه
البته باید دید که پشت پرده چه امتیازاتی از عراق گرفته شده تا این حکم از روشون برداشته بشه
سیاست دنیای بسیار کثیفی داره متاسفانه

اي جانم چه قلب بزرگي داري Ali-usa
نوع ویزا: k1
ارسال مدارک: 2016-Jun-28
Nov-16-2016: Approve
Case Number: 09-Dec-2016
تاریخ دریافت ایمیل از سفارت : 2017-jan-09
سفارت ارمنستان-ایروان
وقت سفارت: 2-feb.2017
Status: وقت مصاحبه كنسل شد
وقت مصاحبه دوم : 09-Feb-2017
به علت نقص در فرم Ds-160 مصاحبه نهائي در تاريخ 10 فبريه انجام شد.
نتيجه مصاحبه :  AP
تاریخ های اپدیت در سایت سیس:  14 , 15 , 17 ,23 فبريه، 2 مارچ، 10 مي
تاريخ كلير:
تاريخ صدور ويزا:
ورود با امريكا:
پاسخ
تشکر کنندگان: Ali--usa
سلام دوستان با خبرهای خوب از سفارت آنکارا خدمتتون هستم.
دیروز اطلاعات سفارت ترکیه برای روز آخر فوریه بروز شد،
خبر اول دیروز 100 نفر برای مصاحبه به لیست سفارت ترکیه اضافه شدند.
خبر بهتر از اون اینکه 45 نفر از نفرات جدید سفارت آنکارا از بروبچ لاتاری هستند.
بزرگترین شماره کیسی که برای سفارت ترکیه ارسال شده 2017AS4596 هستش که از همینجا براشون آرزوی موفقیت میکنم.
فایل جدید رو انشاالله بعد از اتمام محاسبات حتما تو بخش برندگان لاتاری 2017 قرار میدم.

در واقع این نشون میده که nvc و kcc وسفارتها فارغ از همه هیاهوها کارشون رو صحیح انجام میدهند
Case Number....: 2017as5600
Case Members...: 2 Adult+1 child
Status...: Military Excemption, Private company employer
ds260.............: 15MAY 2016
Last submit......: 28JAN 2017
Embassy: Ankara-->Abu Dabi(Changed by Kcc)
Interview: 10MAY یک ضرب
Status: Current 18MAR-->Second Email 28MAR-->In Transit 28 MAR-->Ready 4 APR-->Issued 11 MAY
Destination: California
راهنمای پرکردن فرم DS260
آموزش تصویری انتخاب شعبه پستی
سفرنامه از اول تا گرفتن ویزا
پاسخ
(2017-03-01 ساعت 19:33)sayhoon نوشته:  سلام دوستان با خبرهای خوب از سفارت آنکارا خدمتتون هستم.
بزرگترین شماره کیسی که برای سفارت ترکیه ارسال شده 2017AS4596 هستش که از همینجا براشون آرزوی موفقیت میکنم.
فایل جدید رو انشاالله بعد از اتمام محاسبات حتما تو بخش برندگان لاتاری 2017 قرار میدم.

در واقع این نشون میده که nvc و kcc وسفارتها فارغ از همه هیاهوها کارشون رو صحیح انجام میدهند

این سازمان و سفارت ها مثل ربات هستن از خودشون اختیار ندارن و بر مبنای دستورالعمل جاری کار انجام میدن. دستورالعملی که الان دارن بر طبقش کار انجام میدند دستور دوره اوباماست کافیه که دستور امضا شه به لحظه روند کارشون رو بر میگردونند به حالت جدید که ممکنه 180 درجه عکس حالت حاضر باشه..اینکه الان دارن خوب کار راه میندازن دلیل نمیشه که بعد فرمان هم همینجوری پیش بره..نگرانی ما برای بعد از ابلاغ دستور جدید هست.
پاسخ
تشکر کنندگان: mulan1979 ، fb2016 ، Sudeh ، mrticoen
(2017-03-01 ساعت 19:33)sayhoon نوشته:  سلام دوستان با خبرهای خوب از سفارت آنکارا خدمتتون هستم.

ممنون دوست عزیز ...

منظور شما این هست که قراره چند روز دیگه ، شماره کیس جدید کارنت کنن ؟؟؟
کیس نامبر: ‎62XX‎

مشخصات:  یک نفر / ۲۳ ساله / فارغ التحصیل ۳ ماه قبل از مصاحبه

بدون کار دولتی و خصوصی

ارائه مدارک به صورت کامل در روز مصاحبه

تاریخ مشاهده قبولی:4MAY
تاریخ ارسال فرم: ‎24MAY‎

محل مصاحبه در نامه اول : آنکارا

دریافت نامه دوم:  28 March

تاریخ و محل جدید مصاحبه : ایروان 30 May

نتیجه : یکضرب

دریافت ویزا  May 31

هر اتفاقی در جریان زندگیه شما ، داستان زندگیه شماست ...
پس خودتان را دست سرنوشت بسپارید و نه زور و اجبار ...

هر کار خوبی کنید ، همان انرژی مثبت به شما خواهد برگشت ...
پاسخ
تشکر کنندگان: gbtm
(2017-03-01 ساعت 18:24)mostafa2017 نوشته:  سی ان ان هم خبر تاخیر در امضا رو کار کرد. خبر خوب هم اینه که طبق گقته وکلای ACLU، معاف کردن دارندگان گرین کارت و ویزای معتبر باز هم هسته اصلی این دستور رو که بر خلاف قانون اساسی (محدودیت به خاطر مذهب) هست تغییر نمیده و آنها منتظر اعلام دستور برای به چالش کشیدن آن هستند. همچنین آنها گفتند که وکلای دولت فکر میکنن که باهوش هستند که با برداشتن دوتا تیکه از متن اصلی این حکم تبعیض آمیز میتونن حکم رو سرهم بندی کنند. (تیکه خوبی بود، خوشم اومد):

"Exempting lawful permanent residents and current visa holders will not cure the core legal problem -- that the ban was motivated by religious discrimination, as evidenced by the President's repeated statements calling for a Muslim ban," ACLU attorney Lee Gelernt explained. "That discriminatory taint cannot be removed simply by eliminating a few words or clever tinkering by lawyers."

خلاصه دوستان عزیز
امیدتونو از دست ندین. باز هم میگن واقع بین باشین، همچنان پرانرژی و مثبت فکر کنین و خودتونو سال دیگه تو کشور آرزوها تصور کنین. اونی که شما رو تو این مسیر گذاشته، اگه خیر و صلاحمون هم باشه، خودشم پشتیبانمون هست. پس، نگران نباشید و امیدتون به خدای بزرگ باشه.

لینک خبر

انرژی مثبت یادتون نره
در حکم اول هم بعد از دو روز گرین کارتی ها و ویزادارها را از حکم حذف کردند ولی باز دادگاه حکم بر متوقف کردن آن را داد و طبق خبری که در وب سایت رادیو فردا قرار گرفته ، در فرمان اجرایی جدید نسبت به فرمان پیشین تغییرات دیگری نیز داده شده، از آن‌ جمله در حالی که فرمان قبلی برای اقلیت‌های مذهبی کشورهای یادشده استثناء قائل می‌شد، در فرمان جدید این بند حذف شده است که اگر این مورد در فرمان جدید باشد مشکلاتی جدی را برای حکم جدید ترامپ ایجاد خواهد کرد.
منبع : رادیو فردا
پاسخ
تشکر کنندگان: mulan1979 ، Sudeh ، mrticoen
(2017-03-01 ساعت 19:54)farzadmohajer نوشته:  

ممنون دوست عزیز ...

احتمالا مربوط میشه به تنظیم وقت های جدید کارنتی های ماه قبل که هنوز نامه دومشون رو نگرفتن. همین روزها قراره نامه دوم و وقت سفارت برای کارنتی های اپریل ارسال شه اما . . .
پاسخ
تشکر کنندگان: farzadmohajer ، شهرادلیلا
(2017-03-01 ساعت 20:18)minaz00 نوشته:  
(2017-03-01 ساعت 19:54)farzadmohajer نوشته:  

ممنون دوست عزیز ...

احتمالا مربوط میشه به تنظیم وقت های جدید کارنتی های ماه قبل که هنوز نامه دومشون رو نگرفتن. همین روزها قراره نامه دوم و وقت سفارت برای کارنتی های اپریل ارسال شه اما . . .

باور کن اصلا خود ترامپ هم گیج شده و نمیدونه میخواد چیکار کنه ...
از چپ و راست دارن میزنن تو سرش که یه وقت همچین حکمی رو امضا نکن ...

چون سن زیادی داره ، حرکاتش کنترل شده و منطقی نیست ...
کیس نامبر: ‎62XX‎

مشخصات:  یک نفر / ۲۳ ساله / فارغ التحصیل ۳ ماه قبل از مصاحبه

بدون کار دولتی و خصوصی

ارائه مدارک به صورت کامل در روز مصاحبه

تاریخ مشاهده قبولی:4MAY
تاریخ ارسال فرم: ‎24MAY‎

محل مصاحبه در نامه اول : آنکارا

دریافت نامه دوم:  28 March

تاریخ و محل جدید مصاحبه : ایروان 30 May

نتیجه : یکضرب

دریافت ویزا  May 31

هر اتفاقی در جریان زندگیه شما ، داستان زندگیه شماست ...
پس خودتان را دست سرنوشت بسپارید و نه زور و اجبار ...

هر کار خوبی کنید ، همان انرژی مثبت به شما خواهد برگشت ...
پاسخ
تشکر کنندگان: ramin_red
گزیده هایی از خطابه پرزیدنت ترامپ در کنگره ایالات متحده آمریکا

جوامع آزاد بهترین وسیله برای ابراز اراده مردم هستند و آمریکا به حق همه کشورها در ترسیم مسیرشان احترام می گذارد. شغل من نمایندگی جهان نیست. کار من نمایندگی ایالات متحده آمریکاست. اما ما می دانیم که آمریکا وضعیت بهتری دارد وقتی که درگیریها کمتر است، نه بیشتر.
ما باید از اشتباهات گذشته بیاموزیم. ما جنگ و نابودی ای را که سراسر دنیا را درنوردیده است دیده ایم.
تنها راه حل بلند مدت این فجایع انسانی ایجاد شرایطی است که آوارگان [جنگ] بتوانند با امنیت به خانه هایشان بازگردند و روند طولانی مدت بازسازی را آغاز کنند.
آمریکا مایل است که هر جایی که منافع مشترک وجود داشته باشند، دوستان جدیدی پیدا کند و شراکتهای تازه ای ایجاد کند. ما خواستار توازن و ثبات هستیم، نه جنگ و تنازع.
ما خواستار صلحیم؛ هرجا که صلح یافت شود. امروز آمریکا با دشمنان سابق دوست است. برخی از نزدیک ترین همپیمانان ما دهه های پیش در طرف مقابل این جنگهای جهانی جنگیدند. این تاریخ باید امید امکان دنیایی بهتر را به همه ما بدهد. امیدواریم که دویست و پنجاهمین سالگرد [تولد] آمریکا شاهد دنیایی باشد صلح آمیز تر، عادلانه تر و آزادتر.
2017 , 2018 ,2019,2020
می رود راه پیوسته تا آن سو  *** از دری کو شد رهش آغاز
می رود او تا کجا تا کو       *** من روان با او کنم آواز
می روم من همره و همپو     *** تا به دیدار کلان راهی
ره همه این مقصد اما کو      *** چه بگویم جز نه و آهی؟
* شعری از بیلبو بگینز - از آثار JRR TOLKIEN
پاسخ
تشکر کنندگان: mulan1979
دوستان بنظر میرسه امضای فرمان جدید ترامپ بعد از سخنرانی موفق ایشان در کنگره به تعویق افتاده یا حتی شاید اصلاً امضا نشه.
امیدوارم خبر موثق باشه. لینک زیر را ببینید.
http://www.msn.com/en-us/news/politics/t...id=DELLDHP
کیس نامبر: 2017AS3xxx
تعداد نفرات کیس 3
برنده اصلی: خانم
رویت نامه قبولی: 4 May
تکمیل فرم 260: 4 May
نامه دوم :دسامبر
تاریخ مصاحبه: 21 فوریه
محل مصاحبه: ايروان ( تغییر از آنکارا به ايروان توسط KCC)
آپدیت دو خطی برنده اصلی و فرزند: 12 جون
کلیر برنده اصلی و دخترم : 14 جون
وضعیت بنده: همچنان AP
پاسخ
تشکر کنندگان: فام مج ، Persischer ، mulan1979 ، farzadmohajer ، Sudeh ، mrticoen
(2017-03-01 ساعت 20:57)javadth نوشته:  گزیده هایی از خطابه پرزیدنت ترامپ در کنگره ایالات متحده آمریکا

جوامع آزاد بهترین وسیله برای ابراز اراده مردم هستند و آمریکا به حق همه کشورها در ترسیم مسیرشان احترام می گذارد. شغل من نمایندگی جهان نیست. کار من نمایندگی ایالات متحده آمریکاست. اما ما می دانیم که آمریکا وضعیت بهتری دارد وقتی که درگیریها کمتر است، نه بیشتر.
ما باید از اشتباهات گذشته بیاموزیم. ما جنگ و نابودی ای را که سراسر دنیا را درنوردیده است دیده ایم.
تنها راه حل بلند مدت این فجایع انسانی ایجاد شرایطی است که آوارگان [جنگ] بتوانند با امنیت به خانه هایشان بازگردند و روند طولانی مدت بازسازی را آغاز کنند.
آمریکا مایل است که هر جایی که منافع مشترک وجود داشته باشند، دوستان جدیدی پیدا کند و شراکتهای تازه ای ایجاد کند. ما خواستار توازن و ثبات هستیم، نه جنگ و تنازع.
ما خواستار صلحیم؛ هرجا که صلح یافت شود. امروز آمریکا با دشمنان سابق دوست است. برخی از نزدیک ترین همپیمانان ما دهه های پیش در طرف مقابل این جنگهای جهانی جنگیدند. این تاریخ باید امید امکان دنیایی بهتر را به همه ما بدهد. امیدواریم که دویست و پنجاهمین سالگرد [تولد] آمریکا شاهد دنیایی باشد صلح آمیز تر، عادلانه تر و آزادتر.
(شاید این حرف ها ارتباطی با موضوع تاپیک نداشته باشد ولی آینده خیلی از ماها به تصمیمات این فرد وابسته شده)
وقتی که صحبت های جدید و قدیمش را کنار هم قرار می دهیم واقعا نگران کننده است و این رفتارها نشانه های بیماری روانی اختلال دوقطبی است برخی از نشانه های این بیماری عبارتند از :
بی‌قراری، افزایش انرژی و میزان فعالیت
خلق خیلی بالا واحساس نشاط شدید همراه با احساس خودبزرگ‌بینی
تحریک پذیری مفرط
صحبت کردن بی‌وقفه، مسابقه افکار، پریدن از موضوعی به موضوع دیگر با سرعت خیلی زیاد
عدم توانایی برای تمرکز، حواس‌پرتی
اعتقادات غیرواقعی درمورد توانمندی‌ها و قدرت فرد
قضاوت ضعیف
ولخرجی و یا خساست
رفتار متفاوت از حالت معمول که مدتی طولانی ادامه داشته‌است
افزایش تمایلات جنسی
نشان دادن حرکات و تصمیم‌های ضدونقیض از خود
رفتارهای اغواگرانه، مداخله جویانه، و پرخاشگرانه
تمام این نشانه ها را می توان در رفتارهایی که ترامپ در این مدت از خود نشان داده ، مشاهده کرد. این انسان مشکل روانی دارد و با قدرتی که در اختیار او است ممکن است .....
خدایا خودت به خیر کن!
پاسخ
تشکر کنندگان: Sudeh ، melisa ، mrticoen ، gbtm
(2017-03-01 ساعت 21:26)shahin41 نوشته:  دوستان بنظر میرسه امضای فرمان جدید ترامپ بعد از سخنرانی موفق ایشان در کنگره به تعویق افتاده یا حتی شاید اصلاً امضا نشه.
امیدوارم خبر موثق باشه. لینک زیر را ببینید.
http://www.msn.com/en-us/news/politics/t...id=DELLDHP

با سلام و تشكر از پيام شما دوست عزيز
متن انگليسي پيامو خوندم معني دقيقش اين بود كه دستور قبلي احتمالا revoke ميشه نه اينكه فرمان جديد اصلا امضا نشه بلكه به تاخير ميفته!!!
پاسخ
تشکر کنندگان: shahin41

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان