موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
شمارش معکوس برای حکم جدید شروع شده و وکلای داوطلب آماده به حضور در فرودگاه ها شدند. این هم سرخط خبرجدیدآسوشیتد:
SEATTLE (AP) - Airport officials and civil rights lawyers around the country are getting ready for President Donald Trump's new travel ban - mindful of the chaos that accompanied his initial executive order but hopeful the forthcoming version will be rolled out in a more orderly way.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
رئیسجمهوری آمریکا، بامداد امروز در نخستین سخنرانی خود در نشست مشترک اعضای مجلس نمایندگان و سنای آمریکا، حمله به مقابر و اماکن متعلق به یهودیان را محکوم و بر ائتلاف جداییناپذیر آمریکا با اسرائیل، تأکید کرد.
به گزارش تسنیم به نقل از خبرگزاری فرانسه، «دونالد ترامپ» رئیسجمهوری آمریکا، بامداد امروز- چهارشنبه- در نخستین سخنرانی خود در نشست مشترک اعضای مجلس نمایندگان و سنا که بیش از یک ساعت طول کشید، گفت: «غرور و افتخار ملی تازهای سراسر کشور را فرا گرفته است. خوشبینی مضاعف تازه ای، رویاهایی که تاکنون غیرممکن تصور میشدند را دوباره در دسترس ما قرار داده است.»
ترامپ تصریح کرد، طبق برنامه او برای اجرای طرح مقابله با مهاجران غیرقانونی باعث صرفهجویی میلیاردها دلار خواهد شد.
وی بر ضرورت ساخت دیوار در مرزهای جنوبی تأکید کرد و افزود: «ما میبایست بار دیگر حاکمیت قانون را در مرزها برقرار کنیم.»
البته ترامپ در آغاز سخنرانی خود به تخریبهای اخیر در قبرستانهای یهودیان و تیراندازی به دو هندی در میکدهای در ایالت «کانزاس» پرداخت و گفت: « شاید ما درخصوص سیاستها جاری با یکدیگر اختلاف داشته باشیم، اما کشور ما در محکوم کردن نفرت و شرارت در همه اشکال زشت، یکپارچه است.»
یک سخنگوی کاخ سفید، روز سهشنبه تیراندازی به دو هندی در یک میکده در شهر «اولات» در ایالت کانزاس را محکوم کرد و گفت، به نظر میرسد این اقدام انگیزهای زاییده نفرت نژادی است.
دونالد ترامپ در بخش دیگری از سخنرانی خود بر تعهد آمریکا در قبال سازمان پیمان آتلانتیک شمالی( ناتو) تاکید کرد، ولی گفت اعضای این پیمان می@بایست سهم خود را در این زمینه بپردازند.
رئیسجمهوری آمریکا گفت: «ما انتظار داریم شرکای ما در ناتو، خاورمیانه یا در اقیانوس آرام نقش معنی داری به لحاظ راهبردی و نظامی ایفا کنند و همچنین سهم عادلانه خود را از هزینهها بپردازند.»
دونالد ترامپ اضافه کرد: «وظیفه من این نیست که جهان را نمایندگی کنم. وظیفه من این است که ایالات متحده امریکا را نمایندگی کنم.»
رئیسجمهوری آمریکا به اقدامات انجام شده در زمان حضورش در کاخ سفید اشاره کرد و گفت: «من همچنین تحریمهای تازهای را علیه نهادهایی که برنامه موشکهای بالستیک ایران را حمایت میکردند، اعمال کردم و بار دیگر بر اتحاد ناگسستنی خود با اسرائیل تاکید کردم.»
وی گفت: «همانطور که وعده دادم با هدایت من، وزارت دفاع طرحی برای نابودی و از بین بردن گروه داعش توسعه خواهد داد.»
دونالد ترامپ در بخش دیگری با اشاره به راهکارها برای مقابله با تروریسم، گفت: «ما نمیتوانیم اجازه دهیم که کشور ما به یک پناهگاه امن برای افراطگرایان تبدیل شود.»
وی تاکید کرد که به زودی دولت اقداماتی برای جلوگیری از ورود چنین افرادی به آمریکا را اجرایی خواهند کرد.
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2017-03-01 ساعت 11:03
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-03-01 ساعت 11:17 توسط mostafa2017.)
بر طبق آخرین خبر، دستور اجرایی جدید فردا امضا نخواهد شد و باز هم تا آخر هفته به تاخیر افتاد.
منبع خبر
***دوستان، من تا الان منبع دیگه ای غیر از NBC پیدا نکردم. اگه شما پیدا کردین ممنون میشم به اشتراک بگذارید.
شماره کیس: 2017AS*5**
تعداد نفرات: یک نفر
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2017-03-01 ساعت 10:11)Persischer نوشته: منبع خارجی؟ داخلی؟
(2017-03-01 ساعت 09:17)victor2017 نوشته: نام عراق ازفهرست كشورهاي مورد ممنوعيت حذف شد.
این هم از منبع خبر دوستمون.
شماره کیس: 2017AS*5**
تعداد نفرات: یک نفر
رتبه:
0
2 تشکر در 0 ارسال
(2017-03-01 ساعت 09:17)victor2017 نوشته: نام عراق ازفهرست كشورهاي مورد ممنوعيت حذف شد.
والا سر در نمیارم .....
عراقی که توش پر از داعشی و تروریسته ، امن تر از ایرانه ؟؟؟؟
کیس نامبر: 62XX
مشخصات: یک نفر / ۲۳ ساله / فارغ التحصیل ۳ ماه قبل از مصاحبه
بدون کار دولتی و خصوصی
ارائه مدارک به صورت کامل در روز مصاحبه
تاریخ مشاهده قبولی:4MAY
تاریخ ارسال فرم: 24MAY
محل مصاحبه در نامه اول : آنکارا
دریافت نامه دوم: 28 March
تاریخ و محل جدید مصاحبه : ایروان 30 May
نتیجه : یکضرب
دریافت ویزا May 31
هر اتفاقی در جریان زندگیه شما ، داستان زندگیه شماست ...
پس خودتان را دست سرنوشت بسپارید و نه زور و اجبار ...
هر کار خوبی کنید ، همان انرژی مثبت به شما خواهد برگشت ...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2017-03-01 ساعت 11:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-03-01 ساعت 11:58 توسط victor2017.)
دوستان سلام
من الان سوارتاكسي هستم درابوظبي بسمت فرودگاه به مقصد تهران با ويزا دردست.
نمي دونم كار صحيحي مي كنم كه يك هفته ديگه مي خوام برم امريكا يا نه.
موزيك تاكسي همچين غمناك نواي دل منه و دوري از زن و زندگي ... همزمان غصه واقعي ترك وطن و رفقا و همه و همه چيزايي كه برامون آشناس منو گرفته.
اينجا رو كه مي بينم همش مي گم چرا مملكت خودمون نبايد اينجوري باشه كه همه ماها زندگي رو جاي ديگه اي دنبال كنيم ، يا بقول امريكايي ها purse of happiness رو تو مملكت خودمون نكنيم.
ببخشيد بيشتر درد دل شد... هدف پرسش ميزان ريسك دستور موقشنگ بود تا هفته ديگه و نظر و راهنمايي دوستان.
يا حق
March.22 entered
رتبه:
0
2 تشکر در 0 ارسال
2017-03-01 ساعت 12:28
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-03-01 ساعت 12:29 توسط farzadmohajer.)
(2017-03-01 ساعت 12:10)fb2016 نوشته: اين خبرو ببينيد
گفته حكم جديد براي كساييه كه در آينده تقاضاي ويزا ميدن!
https://www.wsj.com/articles/draft-of-do...31?mod=e2f
—President Donald Trump on Wednesday will sign a revised executive order banning certain travelers from entering the U.S., but unlike the original version, it is likely to apply only to future visa applicants from targeted countries, according to people familiar with the planning.b
اگر اینطور باشه ، نباید شامل حال ما بشه ...
من این ماه کارنت میشم و تاریخ مصاحبم میاد ...
احتمالا برای کسانی هست که از هفته ی بعد ، تازه میخوان درخواست مصاحبه و ویزا بدن
اصلا نمیدونم چی میخواد پیش بیاد ... فقط خدا بخیر کنه ...
اگر کل حکمش هم لغو بشه ، تو این مدت از فکر زیاد کلی مشکلات روحیه جدی پیدا کردم ...
نه بخاطر ویزا ... بخاطر بلاتکلیفی ...
من نمیدونم چرا گیر داده به این حکم ... کارای خیلی مهم تری داره ...
درصورتی که این حکمش ، هیچ ربطی به بحث تروریستی نداره ...
فقط میخواد کار مردم رو خراب کنه و خیالش راحت بشه ...
بدون کار دولتی و خصوصی
دریافت ویزا May 31
رتبه:
0
2 تشکر در 0 ارسال
(2017-03-01 ساعت 12:52)minaz00 نوشته: (2017-03-01 ساعت 12:16)gozargah نوشته: (2017-03-01 ساعت 12:10)fb2016 نوشته: اين خبرو ببينيد
گفته حكم جديد براي كساييه كه در آينده تقاضاي ويزا ميدن!
https://www.wsj.com/articles/draft-of-do...31?mod=e2f
—President Donald Trump on Wednesday will sign a revised executive order banning certain travelers from entering the U.S., but unlike the original version, it is likely to apply only to future visa applicants from targeted countries, according to people familiar with the planning.b
به نظر من تیم ترامپ هنوز نتوانسته حمایت های لازم برای صدور این حکم را به دست آورد و گرنه با این روحیات دیوانه واری که ترامپ دارد تا الان آن را امضا کرده بود. امیدوارم که به نتیجه هم نرسد و حکم را امضا نکند.
همه چیز برای امضا مهیا شده این یکی دو روز تاخیر هم صرفا به خاطر اینه که مطمین شه وقتی حکم امضا میشه از لحاظ رسانه ای سر و صدا کنه و اخبارش قاطی اخبار حواشی سخنرانی دیروزش نشه و تحت تاثیر قرار بگیره. احتمالا جمعه امضا میشه.
روح خودتون در عذاب قرار ندید با این امیدها. سعی کنید برنامه ریزی هارو بر اساس واقیعت موجود انجام بدید و خودتون رو اماده پذیرش خبر بد نگه دارید که ضربه سنگین نخورید.
اینو که تا فردا امضا کرده ... من دارم برای بعد از ۹۰ روز برنامه ریزی میکنم .
البته اگر تو این مدت یه قاضی دوباره لغوش کنه که احتمالش خیلی کمه ...
تنها قصدش ، رسوندن ضرر و زیان به ملت ایران بود ...
مردم ایران ، مظلوم ترین ملت دنیا هستن ... از هزاران سال پیش تا الان ...
بدون کار دولتی و خصوصی
دریافت ویزا May 31