کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara







##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اقدامات احتمالی ترامپ جهت محدودیت ورود ایرانیان به آمریکا
(2017-03-07 ساعت 01:06)bah90 نوشته:  
(2017-03-07 ساعت 01:00)tabangigs نوشته:  
(2017-03-07 ساعت 00:55)bah90 نوشته:  اگر ويزاي نامزدي مستثنا نشه عملا داره شهروندان امريكارو از حق قانونيشون محروم ميكنه

اونا معتقدن که این حق نیست و یک امتیازه که تاحالا به شهروندان میدادن حالا نمیدن دیگه حالا اگه میخاد صاحب حق بشه ازدواج کنه با ویزای ازدواجی از حقش استفاده کنه

خب پس اگر اينجوريه دادن ويزا به همسر هم يك امتيازه و حق نيست؟ يا فقط نامزد اينجوريه؟

نه دیگه همسر میشه بستگان درجه یک و فرد سیتی زن حق داره همسرش که نزدیک ترین فرد زندگیش هست رو ببره پیش خودش
پاسخ
تشکر کنندگان: bhb32
(2017-03-07 ساعت 01:07)tabangigs نوشته:  
(2017-03-07 ساعت 01:06)Eyelash نوشته:  دوستان  تكليف اونايي كه جز  گروه f4 هستن و از طريق خواهر و برادر سيتيزن اقدام كردن چي ميشه؟

فقط نوشته همسر یا فرزند یا یکی از والدین متاسفانه خواهر و برادر رو ظاهرا دربر نمیگیره

? ?
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان من کتگوری f2b هستم الان کلا روند این کتگوری به کل متوقف می شه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
یه آپدیت مهم از سایت تراول استیت برای کسانی‌ که توی این ۱۰ روز مصاحبه دارن یا منتظر کلیر شدن هستن:

https://travel.state.gov/content/travel/...ement.html

به طور خلاصه داره میگه که تا زمان اجرایی شدن فرمان(۱۶ مارث) سفارتها کارشونو طبقه معمول انجام میدهند و اگه توی این مدت ویزای صادر بشه معتبر خواهد بود.
شماره کیس: ‎2017AS6XXX‎
تاریخ رویت قبولی:04 ‎MAY‎
تعداد افراد:2
کنسولگری: استکهلم
تاریخ ارسال فرم:‎September 29
کارنت شدن کیس:  March
تاریخ دریافت نامه دوم: March
تاریخ مصاحبه: 16 May
نتیجه: AP
✈️مقصد: ‎California
پاسخ
تشکر کنندگان: mulan1979 ، Sudeh
آوردن همسر یک امتیاز هست و نه یک حق:

http://immigration.findlaw.com/citizensh...rview.html

Benefits of Citizenship
Reuniting families. The privilege of helping immediate relatives (spouses, parents, minor and unmarried children) obtain their visas without extended delay.

اما سیتیزن محسوب شدن یک متولد از سیتیزن آمریکا فارغ از اینکه کجا به دنیا امده است، یک حق است.
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، mulan1979
این استثناعاتی که گذاشتن داخل حکم فقط برای اینه که جلوی چالش های حقوقی رو بگیرن وگرنه اگه دقت کنید برای بستگان درجه یک یه کلمه اضافه کرده که در صورتی که لطمه های جبران نشدنی ایجاد شه تعریف حقوقی طمه های جبران نشدنی سخته و مثلا اینکه دل من برای همسرم تنگ شده تو این تعریف جا نمیگیرهّ .. وکلا میگن با این بند مقابله حقوقی سخت شده و باید نشست و دید که چه کسایی ریجکت میشن و بعد کیس بای کیس تو دادگاه به عنوان مصداق تبعیض معرفی کرد و دادخواهی کرد.
پاسخ
تشکر کنندگان: fb2016 ، mulan1979
(2017-03-07 ساعت 00:37)farhadb نوشته:  
(2017-03-06 ساعت 23:32)lr_rleri نوشته:  
(2017-03-04 ساعت 15:44)Erebour نوشته:  سلام دوستان...من هرچی میگردم تو خبرگزاری های ایران،این یکی دوروز هیچ مطلب و تحلیلی چیزی پیدا نمیکنم درباره فرمان جدید و اینکه داره به چه سمتی کشیده میشه ماجرا
اگه کسی خبری از خبرگذاری های خارجی پیدا کرد  یا خودش تحلیلی داره ممنون میشم برامون بنویسه

(2017-03-06 ساعت 21:34)farhadb نوشته:  سلام دوستان، سوال من اینکه صادر نکردن ویزا ۱۰ روز دیگه شروع می‌شه، آیا شامل قبل این 10 روز ویزا گرفت؟  کیس نامبرم درومد بد از یه سال ap و پاسپورتمو ۴ روز دیگه می‌خوام بدم سفارت ارمنستان واسه گرفتن ویزا ، هنوزم ویزا صادر می‌شه قبل ۱۶ مارس یا نه؟ از کجا می‌شه سوال کرد؟

ایمیل بزن سفارت بپرس که پاسپورتت رو بفرستی یا نه
احتمالا  تا فردا جوابت رو میدن

مرسی از جوابتون . ایمیل زدم تا ببینیم چی میگن. ایشالا کار همه درست شه. من که هنوزم نمی دونم پاسپورت باید برد سفارت یا پست dhl تو ایروان!
والا من خودم هم نتونستم هنوز برای پیک آپ ویزا رجیستر کنم
واسه خانومم که متقاضی اصلی بوده راحت رجیستر کردیم ولی واسه پسرم و خودم هر کاری میکنیم سایت ارور میده و میگه کیس نامبرتون invalid هستش
حالا موندیم چه کار باید کرد
حالا هم که با این فرمان جدید مستر نور علی نور شده
کیس نامبر:##2017AS38
تعداد افراد کیس:۳ نفر(برنده اصلی خانم)
نامه دوم: دسامبر 2017
تاریخ مصاحبه:28 فوریه،تغییر توسط سفارت به 23 فوریه
محل مصاحبه: ایروان
نتیجه مصاحبه:برنده اصلی و فرزند ویزای یکضرب،شوهر ap
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2017-03-07 ساعت 00:50)bhb32 نوشته:  
(2017-03-07 ساعت 00:42)farhadb نوشته:   من که هنوزم نمی دونم پاسپورت باید برد سفارت یا پست dhl تو ایروان؟؟
خیلی‌ مرسی‌ ازتون، باعث دلگرمی‌ هستین. ایشالا کار همه درست شه.

شما اگر تشريف ميبريد ارمنستان پاس رو ببريد پست
يا حداقل بريد از پست يا سفارت بپرسيد كدوم زود تر به نتيجه ميرسه

اونجوری که من توجه شدم کیس شما F4 هست که مستثنا نشده، در ضمن تو همین تاپبک هم خوندم دوستانی بودن که رفتن و سفارت نهایت همکاری رو باهاشون کرده، به نظر من اول حضوری هر چه سریعتر برید سفارت، بی تاثیر نخواهد بود، چون بعد از این ماجرا معلوم نیست واقعا چه اتفاقی بیفته
گروه F1
تاریخ اپلای June 2009
تاریخ مصاحبه: october 2016 ابوظبی
وضعیت: AP
معافیت کفالت و شغل غیردولتی
آپدیت: 5 دسامبر ۲۰۱۶و ۱۶ مارچ و ۲۸جون
پاسخ
تشکر کنندگان: bhb32
(2017-03-07 ساعت 01:17)minaz00 نوشته:  این استثناعاتی که گذاشتن داخل حکم فقط برای اینه که جلوی چالش های حقوقی رو بگیرن وگرنه اگه دقت کنید برای بستگان درجه یک یه کلمه اضافه کرده که در صورتی که لطمه های جبران نشدنی ایجاد شه تعریف حقوقی طمه های جبران نشدنی سخته و مثلا اینکه دل من برای همسرم تنگ شده تو این تعریف جا نمیگیرهّ .. وکلا میگن با این بند مقابله حقوقی سخت شده و باید نشست و دید که چه کسایی ریجکت میشن و بعد کیس بای کیس تو دادگاه به عنوان مصداق تبعیض معرفی کرد و دادخواهی کرد.

دقيقا همينطوره
اين بند رو فقط براي فرار از قانون گذاشتن والا كي ميدونه منظورش از هاردشيپ چيه و تشخيصش رو به عهده دست اندر كاراي خودش گذاشته كم و كيف ش رو روتوضيحي نداده
پاسخ
تشکر کنندگان: bhb32
من واقعا گيجم يكى به من بگه تكليف كسايى كه آقا يا خانومشون گرين كارت دارند چيه الان ؟؟ كيس باى كيس بررسى ميشن ؟ يعنى سفارت يه كارش ادامه ميده در رابطه با اين پرونده ها

Category:F2A
Priority Date: 13-AUg-2015
Interview: 13-June-2017
Embassy: Ankara
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2017-03-07 ساعت 01:37)fb2016 نوشته:  
(2017-03-07 ساعت 01:17)minaz00 نوشته:  این استثناعاتی که گذاشتن داخل حکم فقط برای اینه که جلوی چالش های حقوقی رو بگیرن وگرنه اگه دقت کنید برای بستگان درجه یک یه کلمه اضافه کرده که در صورتی که لطمه های جبران نشدنی ایجاد شه تعریف حقوقی طمه های جبران نشدنی سخته و مثلا اینکه دل من برای همسرم تنگ شده تو این تعریف جا نمیگیرهّ .. وکلا میگن با این بند مقابله حقوقی سخت شده و باید نشست و دید که چه کسایی ریجکت میشن و بعد کیس بای کیس تو دادگاه به عنوان مصداق تبعیض معرفی کرد و دادخواهی کرد.

دقيقا همينطوره
اين بند رو فقط براي فرار از قانون گذاشتن والا كي ميدونه منظورش از هاردشيپ چيه و تشخيصش رو به عهده دست اندر كاراي خودش گذاشته كم و كيف ش رو روتوضيحي نداده

این بند رو گذاشته واسه کسایی که مثلا همسرش حامله هست یا پدرو مادرش بیمار و در بستر مرگ یا امرجنسی های دیگه...
واگر نه همه رو نمیگیره. فکر کنم یکم اشتباه تفسیر شده.
پاسخ
تشکر کنندگان: fb2016 ، mulan1979 ، bhb32
دوستان چقدر احتمال میدید که دوباره حکم به دادگاه برده بشه؟
❶ کيس نامبر: ‎2017AS75##‎
❷ تعداد افراد: دو نفر
❸ کنسولگری: ایروان
❹ نامه دوم: 22 می
❺ تاریخ مصاحبه: 11 جولای
❻ قبولی: ویزای یک ضرب ولی به دلیل قانون بن صادر نشد... امید ما هنوز همون دو روز آخره البته اگه مشکلی پیش نیاد Sad
پاسخ
تشکر کنندگان:
من با اجازه مدیران سایت و بدلیل اینکه برام خیلی مهم هست دوستان زیادی این رو بخونن تو بخشهای دیگری از سایت هم پست می کنم.

سلام می کنم به همه عزیزان

این اولین پست من بعد از خداحافظی دو سال پیش هست و امیدوارم مفید باشه.

پست اول

موضوع: بهترین راه و بهترین کشور برای مهاجرت

برای مهاجرت به فکر کشورهای دیگر هم باشید. تنها (تنها!) راه خوب برای داشتن یک زندگی خوب پس از مهاجرت تحصیل هست. برای تحصیل باید مثل یک دانشجوی مهاجر مدرک زبان و سایر چیزها رو آماده کنید اپلای کنید و …

به دو صورت می تونید مهاجرت و تحصیل کنید.

الف - پس از مهاجرت اقدام کنید:
بعد از مهاجرت شدیدا درگیر مسایل ابتدایی زندگی در اینجا می شوید و باید کار کنید تا هزینه زندگی رو تامین کنید و شاید درگیر اتفاقات پیش بینی نشده ای بشید که به زحمت بتونید وقت و حوصله ای برای امتحان زبان و اپلای داشته باشید.
اکثریت مهاجرین مجبور میشن برای ساعتی ۱۰ دلار کار کنن و با کار تمام وقت و درآمد ماهانه حدودا ۱۶۰۰ دلار (قبل از مالیات) یا ۱۳۶۰ دلار (پس از مالیات) زندگی کنند. اگر همسر شاغل داشته باشند شرایط بهتری می تونند داشته باشند مگر اینکه بچه دار باشند. هزینه زندگی در شهرهای گران مثل لس آنجـس برای مجرد و متاهل حداقل و به ترتیب ۲۰۰۰ و ۳۰۰۰ دلار و در شهرهای کمتر گران حداقل ۱۵۰۰ دلار و ۲۰۰۰ دلار است. (اعداد با این فرض هستند که فرد مجرد هم خانه دارد و خانه مستقل اجاره نکرده است).

ب - قبل از مهاجرت اقدام کنید:
در این حالت شما شرایط بسیار متفاوتی دارید. شما در شرایط فعلی تون زندگی می کنید یا کار و زندگی خودتون رو دارید و یا خونه پدری زندگی می کنید. در این حالت مسیری رو که شما برای تحصیل پس از مهاجرت طی می کنید رو می تونید در زمان بسیار کمتری طی کنید. اگر سطح زبانتان در حد تافل ۶۰-۷۰ هست، این مسیر پس از مهاجرت می تونه تا ۲ سال طول بکشه اما قبل از مهاجرت می تونید در عرض کمتر از ۱ سال آماده بشید و اقدام کنید.

وقتی قرار هست درس بخونید، بهتر هست قبل از مهاجرت اقدام کنید. اگر قبل از مهاجرت اقدام می کنید پس به غیر از لاتاری راه دیگری هم هست کشورهای دیگری و بهتری هم هستند.

با ویزای دانشجویی می تونید سریعتر بهتر مطمئن تر برای کشورهای بیشتری دیگری که خیلی هم (شاید!) بهتر از اینجا هستند اقدام کنید و از اول مثل یک انسان تحصیل کرده متشخص وارد کشور جدید و جامعه جدید بشید و زندگی کنید. به جای اینکه مجبور باشید برای صرفه جویی در هزینه ها در شهرها و محله های آشغال پر از دودی و الکلی و فلان کاره زندگی کنید با دانشجوها زندگی می کنید و پس از اتمام تحصیل مستقیم شغل حرفه ای با درآمد بالاتر می گیرید.

اگر تنها راه مهاجرت رو لاتاری می دونید و اگر فکر می کنید (فکر!) اینجا سرزمین آرزوهاست و به غیر از اینجا به چیز دیگه ای فکر نمی کنید اول بیشتر به مهاجرت فکر کنید و دوم قبل از مهاجرت حتما امتحان زبان رو بدید و نمره مورد نیازتون رو بگیرید بعد مهاجرت کنید. توجه کنید که اینجا و بعضی کشورهای دیگه برای بعضی از رشته ها آزمون های تخصصی دیگه ای وجود داره. اگر برای رشته شما هم هست حتما برای اون آزمون هم آماده بشید (کامل و مطمئن) بعد مهاجرت کنید.

به نظر من کسانیکه در یکی از دو گروه زیر هستند می تونند بدون تحصیل و برنامه تحصیل مهاجرت کنند.

۱. کسانیکه پول خیلی زیادی دارند. این افراد هر کاری که دوست داشتن می تونند بکنند و هر جایی دوست داشتن می تونن زندگی کنند. وکیل بسیار مطمئن پیدا کنند و از طریق سرمایه گذاری اقدام کنند. فقط قبل از هر کاری حتی قبل از گرفتن وکیل به کشوری که مدنظر دارن مسافرت کنند و ۳ ماه اونجا زندگی کنند. تو این ۳ ماه تلاش کنند به انجام کارهایی که بعد از مهاجرت باید بکنند زندگی و کار رو تو اون کشور جدید لمس کنند اگر تصمیم به مهاجرت گرفتند اقدام کنند. اگر پشیمان شدند چند صد میلیون تومان و چند سال زندگی خودشون رو برای اقدام و انتظار از دست نمیدند. اگر مهاجرت کردند تنها (تنها!) راه موفقیت شون مهم نیست چقدر پول داشته باشند، زبان انگلیسی بسیار قوی هست (حداقل ۹۰ تافل) وگرنه آنچنان در قوانین و مقررات پیچیده و در دام انسانهای به ظاهر عالم و نیک سیرت گیر می افتند که هیچ وقت نمی تونند جبران کنند.

۲. کسانیکه مدرک فنی و مهندسی دارن و یا از رشته هایی مثل پرستاری از علوم تجربی هستند. شما اگر نمی خواهید تحصیلی اقدام کنید می تونید با داشتن و پذیرفتن شرایط زیر بصورت کاری برای بعضی کشورها اقدام کنید و یا با لاتاری اینجا بیایید.
زبان بسیار قوی داشته باشید (حداقل ۹۰ تافل) و در زبان تخصصی رشته خودتون هم بسیار قوی باشید و اگر می تونید چند ماه تحمل کنید و با هزار دوز و کلکی که سر رزومه تون در میارید تا بعضی کلمات توش نباشن، اسمها رو اختصاری می کنید و یا راحت بگم رزومه سازی می کنید تا کسی بشوید که نیستید ولی می تونید با اون هویت استخدام بشید و اگر در ایران مهندس ارشد شرکت فلان با حداقل ۵ سال سابقه کار بودید و اینجا بعد از ۶ ماه دوندگی و خرج و خرج و خرج می شوید کسیکه با ۱۵ دلار ساعتی در یک شرکت نقشه ها رو چاپ می گیره و کارهای بسیار بسیار ساده ای رو انجام میده و … دوستان مهندس من که با لاتاری اومدند اینطور بودند و بعد از ۳ سال وضعیتشون بهتر شده است. کار با درآمد بیشتر ساعتی ۳۰ تا ۴۰ دلار.

۳. کسانیکه واقعا از نظر کاری اقتصادی و زندگی در شرایط بدی هستند. بیکارند یا واقعا درآمد چندانی ندارند نمی تونند هزینه زندگی رو تامین کنند و یا کلا مجبور (مجبور!) هستند با لاتاری مهاجرت کنند و نمی تونند تحصیلی نه تنها اینجا بلکه هیچ جای دیگه ای اقدام کنند. این گروه اگر می خواهند مهاجرت کنند. امیدوارم مشکلاتی که برای برنامه مهاجرت و لاتاری پیش آمده حل و ختم به خیر بشه و شماها هم بتونید مهاجرت کنید. اینجا با حداقل درآمد ۱۰ دلار در ساعت و در یکی از ایالتها و شهرهای ارزان می تونید زندگی بهتری داشته بشید. برای این گروه از افراد زبان انگلیسی در حد گفتگوهای روزمره کافی هست.

توصیه من برای مهاجرت:

۱. اگر سرمایه گذار و پولدار هستید مهاجرت نکنید اینجا نمی تونید بیزینس کنید. شاید بعدا نوشتم چرا.
۲. فقط اگر خیلی جوان هستید مهاجرت کنید (۲۴ و ۲۶ سال، در دهه سوم زندگی تون)
۳. به غیر از تعداد انگشت شماری تخصص در علوم فنی و مهندسی و یا تخصصی مثل پرستاری مشاغل و متخصین دیگر دچار یک بحران بزرگی می شوند که هیچ راهی غیر از تحصیل دوباره نخواهند داشت. همه مشاغل علوم انسانی و هنر و خیلی از رشته های مهندسی و تجربی جزو این افراد هستند.
۴. با لاتاری مهاجرت نکنید. تحصیلی مهاجرت کنید. با لاتاری فقط اقامت دایم بگیرید.
۵. اینجا سرزمین آرزوها نیست. ۶۰ تا ۷۰ درصد جامعه اینجا قشر عادی و ضعیف جامعه هستند، ۲۰ تا ۲۵ درصد قشر متخصص و ۴ تا ۵ درصد ثروتمند و صاحب کسب و کار هستند. (اعداد فقط برای نشان دادن اکثریت و اقلیت آورده شده و واقعی نیستند). قشر عادی و ضعیف جامعه در اینجا با قشر عادی و ضعیف ایران متفاوت است ولی هر دو باید همیشه به دنبال یک لگمه نان باشند و زندگی نکنند. شاید بعدا در مورد زندگی در اینجا نوشتم.
۶. کشورهای خیلی بهتر دیگری به غیر از اینجا وجود دارد مثل کانادا و استرالیا.
۷. تنها راه یک مهاجرت موفق و زندگی خوب در خارج از ایران، تحصیل هست.
۸. تنها شرط قبل از مهاجرت زبان زبان زبان هست. نه هر زبانی من زبان خوب رو حداقل ۹۰ تافل می دونم.
۹. اگر قصد تحصیل دارید مدرک زبان و مدارک دیگر را قبل از مهاجرت بگیرید.
۱۰ . اگر می توانید قبل از اقدام و قبل از مهاجرت (هر نوع مهاجرتی و هر جایی) حداقل چند هفته در به اون کشور برید و زندگی در اونجا رو تجربه کنید بعد تصمیم قطعی برای مهاجرت بگیرید.
۱۱. هیچ وقت و تا وقتی تجربه مشابهی ندارید نظر دیگران را در خصوص زندگی در این کشور زیر سوال نبرید و مسخره نکنید.
۱۲. کسانیکه کار و زندگی در ایران دارند: همه چیز رو یهو جمع نکنید و برای همیشه خداحافظی نکنید. کار و زندگی تون رو حداقل تا چند ماه پس از مهاجرت و اطمینان از تصمیمی که گرفتید و کاری که کردید حفظ کنید.
۱۳. ایران را کلا زیر سوال نبرید. زندگی در ایران خیلی سخت شده اما چیزهای دیگری هست که دارید و نمی دانید و تنها پس از مهاجرت به وجود و ارزش اونها پی میبرید. اینجا خیلی چیزهای بدتر و بهتری از ایران وجود دارد ولی متاسفانه بدی ها را پیش از آمدن و به چشم دیدن و تجربه کردن نمی تونید ببینید و ما هم نمی تونیم برای شما توصیف کنیم.
۱۴. اشتباهات ما را هیچ وقت تکرار نکنید. یا مهاجرت نکنید یا اگر مهاجرت کردید درست مهاجرت کنید.
۱۵. نگویید به خاطر آینده بچه هام دارم مهاجرت می کنم. بچه ها رو به جایی برسونید که خودشون برای ادامه تحصیل و زندگی مهاجرت کنن و بهترین زندگی رو بسازند. اگر نمی تونید اینجا محال هست که بتونید.

اینها نظرات شخصی من بود و خوشحالم که این وقت رو گذاشتم تا این پست رو براتون بنویسم.
پاسخ
اطلاعیه وزارت خارجه ایالات متحده

On March 6, 2017, President Trump signed a new Executive Order on Protecting the Nation from Foreign Terrorist Entry into the United States which directs us to review current screening procedures, while protecting national security – our top priority when issuing visas.  The Executive Order has an effective date of March 16, 2017.

We are working closely with the Departments of Homeland Security and Justice to review the Executive Order to ensure that we implement it in accordance with its terms, in an orderly fashion, consistent with any applicable court orders, and without compromising national security.

The Executive Order becomes effective March 16, 2017, allowing ten days for making operational adjustments and implementing its provisions.  We will keep the public informed about changes affecting travelers to the United States.

The Executive Order states that no visa issued before its effective date will be revoked pursuant to this order. 

At this time, U.S. embassies and consulates will continue to process visa applications while applying all appropriate screening measures, as they have been.

https://travel.state.gov/content/travel/...ement.html

@ParizTravel
سلام دوستان .وقت بخیر.میشه یکی کلی توضیح بده این قانون جدید چه محدودیت هایی داره مخصوصا برای لاتاری و ویزای کار و پناهنده ها.ممنون میشم توضیح بدین.سپاس
----2019AS
EVERY DAY IS A CHANCE TO CHANGE YOUR LIFE
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2017-03-07 ساعت 01:37)siavashasg نوشته:  
(2017-03-07 ساعت 00:50)bhb32 نوشته:  
(2017-03-07 ساعت 00:42)farhadb نوشته:   من که هنوزم نمی دونم پاسپورت باید برد سفارت یا پست dhl تو ایروان؟؟
خیلی‌ مرسی‌ ازتون، باعث دلگرمی‌ هستین. ایشالا کار همه درست شه.

شما اگر تشريف ميبريد ارمنستان پاس رو ببريد پست
يا حداقل بريد از پست يا سفارت بپرسيد كدوم زود تر به نتيجه ميرسه

اونجوری که من توجه شدم کیس شما F4 هست که مستثنا نشده، در ضمن تو همین تاپبک هم خوندم دوستانی بودن که رفتن و سفارت نهایت همکاری رو باهاشون کرده، به نظر من اول حضوری هر چه سریعتر برید سفارت، بی تاثیر نخواهد بود، چون بعد از این ماجرا معلوم نیست واقعا چه اتفاقی بیفته

بله، درسته. مرسی‌ از راهنمایی‌ و دلگرمیتون. آره میرم. راست میگین، اینجا باعث شدن همگی‌ که رو تصمیمم واسه رفتن بمونم. ایشالا کار همگی‌ درست شه.
پاسخ
تشکر کنندگان: leader-m ، bhb32




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان