کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اقدامات احتمالی ترامپ جهت محدودیت ورود ایرانیان به آمریکا
(2017-03-07 ساعت 01:50)banafsh14 نوشته:  ۱۳. ایران را کلا زیر سوال نبرید. زندگی در ایران خیلی سخت شده اما چیزهای دیگری هست که دارید و نمی دانید و تنها پس از مهاجرت به وجود و ارزش اونها پی میبرید. اینجا خیلی چیزهای بدتر و بهتری از ایران وجود دارد ولی متاسفانه بدی ها را پیش از آمدن و به چشم دیدن و تجربه کردن نمی تونید ببینید و ما هم نمی تونیم برای شما توصیف کنیم.  
۱۴. اشتباهات ما را هیچ وقت تکرار نکنید. یا مهاجرت نکنید یا اگر مهاجرت کردید درست مهاجرت کنید.
۱۵. نگویید به خاطر آینده بچه هام دارم مهاجرت می کنم. بچه ها رو به جایی برسونید که خودشون برای ادامه تحصیل و زندگی مهاجرت کنن و بهترین زندگی رو بسازند. اگر نمی تونید اینجا محال هست که بتونید.

اینها نظرات شخصی من بود و خوشحالم که این وقت رو گذاشتم تا این پست رو براتون بنویسم.

شغل من در ایران: هیات علمی دانشگاه، مهارت زبان قبل از مهاجرت در حدود ۹۰ تافل

خیلی کم پیش میاد که یه مهاجر ایرانی ساکن امریکا یا کانادا یا استرالیا بیاد و از اشتباهاتش بگه شاید 1 درصد

و خیلی کمتر پیش میاد که یه ایرانی از تجربیات یه ایرانی دیگه استفاده کنه و اشتباهات اون رو تکرار نکنه

اکثر ملت ما قصدشون از لاتاری امریکا فقط داشتن پاسپورت دوم هستش
2017 , 2018 ,2019,2020
می رود راه پیوسته تا آن سو  *** از دری کو شد رهش آغاز
می رود او تا کجا تا کو       *** من روان با او کنم آواز
می روم من همره و همپو     *** تا به دیدار کلان راهی
ره همه این مقصد اما کو      *** چه بگویم جز نه و آهی؟
* شعری از بیلبو بگینز - از آثار JRR TOLKIEN
پاسخ
تشکر کنندگان: nikniknik ، zamini1975 ، yami ، copol ، bhb32
Unlike January's order, US embassies are not planning to cancel appointments for people seeking US visas, and will "review each case carefully to ensure it is processed appropriately under the (executive order) and in compliance with any court orders," a State Department official told CNN.
The executive order gives discretion to State Department and Department of Homeland Security personnel, and provides nine specific examples of circumstances when a waiver might be issued.

These include an applicant "needing urgent medical care," coming into the country for "significant business or professional obligations," or planning to "visit or reside with a close family member" when "the denial of entry during the suspension period would cause undue hardship."
Ultimately, whether an applicant can get a waiver is largely in the hands of consular officers at US embassies abroad.
These career diplomats, who adjudicate visa issues, now explicitly have the authority to issue waivers to the president's ban.منبع سایت س ن ن
پاسخ
تشکر کنندگان: alireza_guitar ، mulan1979
(2017-03-07 ساعت 01:17)lr_rleri نوشته:  
(2017-03-07 ساعت 00:37)farhadb نوشته:  
(2017-03-06 ساعت 23:32)lr_rleri نوشته:  ایمیل بزن سفارت بپرس که پاسپورتت رو بفرستی یا نه
احتمالا  تا فردا جوابت رو میدن

مرسی از جوابتون . ایمیل زدم تا ببینیم چی میگن. ایشالا کار همه درست شه. من که هنوزم نمی دونم پاسپورت باید برد سفارت یا پست dhl تو ایروان!
والا من  خودم هم نتونستم هنوز برای پیک  آپ ویزا رجیستر کنم
واسه خانومم که متقاضی اصلی بوده راحت رجیستر کردیم ولی واسه پسرم و خودم هر کاری میکنیم سایت ارور میده و میگه کیس نامبرتون invalid هستش
حالا موندیم چه کار باید کرد
حالا هم که با این فرمان جدید  مستر نور علی نور شده

من خودم توی قسمت register visa appointment هم وقتی‌ واسه خودم پروفایل درست کردم، وقتی‌ پرسید add another applicant، پسرمو هم نوشتم، هم یه بار سوا واسه پسرم پروفایل درست کردم، اگه سوا نمی‌شه حداقل تو پروفایل همسرتون اضافه کنید. امتحان کنید، ایشالا که بشه.
پاسخ
تشکر کنندگان:
خوب الان مشکلش چی‌ بود؟ فقط کس‌های لاتاری رو میخواستن حذف کنن؟ یه جورائی همه رو ویو کردن.
پاسخ
تشکر کنندگان: bhb32
(2017-03-06 ساعت 23:45)fb2016 نوشته:  
(2017-03-06 ساعت 23:41)vanima نوشته:  
(2017-03-06 ساعت 23:31)fb2016 نوشته:  به نظرت نامزد هم جز اين قانون بشه

با توجه به چيزايي كه نوشته معنيش اينطوره كه ميخوان كيس باي كيس بررسي كنن ، من نگراني نميبينم تو اين جريان ممكنه يكم طول بكشه همين. از اون گذشته اگه هم يه درصد بخواد جلوي اين كيسارو بگيره همسر يا نامزد يا كلا خانواده شما به عنوان يه شهروند اين حق و دارن كه از حقوق مسلم خودشون دفاع كنن و شكايت كنن كه چرا اجازه اوردن همسرشون و كلا ندارن. اين بي معنيه عزيزم نميتونه بياد بگه شما حق نداري از فلان جا زن بگيري يا هرچي ديگه.

اميدوارم ?

(2017-03-07 ساعت 03:36)Constantine نوشته:  خوب الان مشکلش چی‌ بود؟ فقط کس‌های لاتاری رو میخواستن حذف کنن؟ یه جورائی همه رو ویو کردن.

معلوم نیست هنوز روندشون چی میشه, از لحاظ قانونی سخته فامیل درجه 1 کسانیکه قانونی آمریکا هستن رو راه نداد , باید ببینیم سفارت چی کار میکنه, ولی توی متنی که از س ن ن من گذاشتم یکی از مقامات نوشته وقتی مصاحبه ها سر جاشه. الان توی واشنگتون پست نوشته آگه بخوان به دادگاه این حکمو بکشونند سر همین مهاجرت اقوام درجه یک هست که خیلی هنوز تکلیفش معلوم نیست و میشه ازش استفاده کرد برای تعلیق دوباره حکم چون یک قسمت از دلیل توقف حکم قبل بوده . امیدوارم برای همه درست بشه این مساله زودتر و حکم تعلیق پیدا کنه.
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، mulan1979 ، bhb32 ، محبوبه. 68
تکلیف بچه های f2b چی می شه؟
Catagory :F2B
Priority Date : 26APR2012
Case No : Yrv2013......

پس کی روزای خوب میاد؟ اصلا میاد عایا؟!!!Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: nikniknik ، battosai
(2017-03-07 ساعت 04:03)ایلیانا نوشته:  تکلیف بچه های f2b چی می شه؟

من از طریقf2b الان بیشتر از یه ماهه که اومدم اینجا هم خیلی خوبه بالاخره باید همه کیسها رو بررسی کنند شما صبور باشید و شکیبا ممکنه چند ماهی یا چند سالی بیشتر طول بکشه ولی بالاخره نوبتتون میشه الان سه ماه رو تعلیق کردن بعد از این مدت میگن که چه مدارک دیگه ای میخوان و چقدر باید منتظر باشین.
كيس نامبر abd2014
كتگوري f2b
تشكيل پرونده April 2010
تاريخ مصاحبه December 2016
دريافت ويزا يك ضرب هوووورا Big Grin
زندگي San Diego California
پاسخ
تشکر کنندگان: nikniknik ، ایلیانا ، battosai ، bhb32
(2017-03-07 ساعت 03:01)javadth نوشته:  
(2017-03-07 ساعت 01:50)banafsh14 نوشته:  ۱۳. ایران را کلا زیر سوال نبرید. زندگی در ایران خیلی سخت شده اما چیزهای دیگری هست که دارید و نمی دانید و تنها پس از مهاجرت به وجود و ارزش اونها پی میبرید. اینجا خیلی چیزهای بدتر و بهتری از ایران وجود دارد ولی متاسفانه بدی ها را پیش از آمدن و به چشم دیدن و تجربه کردن نمی تونید ببینید و ما هم نمی تونیم برای شما توصیف کنیم.  
۱۴. اشتباهات ما را هیچ وقت تکرار نکنید. یا مهاجرت نکنید یا اگر مهاجرت کردید درست مهاجرت کنید.
۱۵. نگویید به خاطر آینده بچه هام دارم مهاجرت می کنم. بچه ها رو به جایی برسونید که خودشون برای ادامه تحصیل و زندگی مهاجرت کنن و بهترین زندگی رو بسازند. اگر نمی تونید اینجا محال هست که بتونید.

اینها نظرات شخصی من بود و خوشحالم که این وقت رو گذاشتم تا این پست رو براتون بنویسم.

خیلی کم پیش میاد که یه مهاجر ایرانی ساکن آمریکا یا کانادا یا استرالیا بیاد و از اشتباهاتش بگه شاید 1 درصد

و خیلی کمتر پیش میاد که یه ایرانی از تجربیات یه ایرانی دیگه استفاده کنه و اشتباهات اون رو تکرار نکنه

اکثر ملت ما  قصدشون از لاتاری آمریکا فقط داشتن پاسپورت دوم هستش

اقا نمیگن چون میدونن بازخوردش فقط یک کلمه خواهد بود: "پس چرا خودت رفتی یا چرا بر نمیگردی؟"
هر کشوری برای همه مناسب نیست. مثلا کشورهای آنگلوساکسون برای خانمهای مجرد جویای روابط ازاد یک بهشته (و بشرط داشتن زیبایی بسیار معمولی تا حدود شصت سالگی هم میتوانند ماجراجویی کنند!) در حالیکه برای مردان مجرد بالای ۲۳ یا ۲۴ سال و خارج از محیط کالج عملا یک جهنم اجتماعیه (این خودش یک مثنوی کتابه که جای کلی مباحثه داره. مطلبی که خیلی از مردهای مجرد بعد از آمدن و مردهای متاهل بعد از از دست دادن همسرشان در عرض چند ماه بعد از آمدن به آمریکا تازه متوجه میشوند).
امریکا برای کارآفرینی بینظیره در حالیکه اروپا برای کار کارمندی بهتره.
شمال اروپا برای پول دراوردن بهتره در حالیکه جنوبش برای لذت بردن از زندگی.
کشورهای اروپای شرقی برای اقایان شان و ارج بالاتری قائل هست و اروپای غربی برای خانمها و الی اخر...
آقایانی که برای عشق حال میان آمریکا یا خانمهایی که برای تربیت بهتر فرزند، بدونن که بهشون آدرس رو اشتباه دادند.
خوب و بد مطلق نداریم ولی اگر ادم بدون حساب کتاب و برنامه و بخاطر اسم و تایتل مقصد، مهاجرت کنه، احتمال زیاد اذیت خواهد شد.
پاسخ
تشکر کنندگان: mostafa2017 ، gbtm ، Ali--usa ، sce ، 200098 ، خوش لحن ، sayhoon ، bhb32 ، feidom30 ، herminka
سلام دوستان
با این وضعیت من که مصاحبم 1 فروردین هست به نظرتون به سفارت ایمیل بزنم که مصاحبم کنسل شده یا نه؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
Executive Order on Visas

On March 6, 2017, President Trump signed a new Executive Order on Protecting the Nation from Foreign Terrorist Entry into the United States which directs us to review current screening procedures, while protecting national security – our top priority when issuing visas. The Executive Order has an effective date of March 16, 2017.

We are working closely with the Departments of Homeland Security and Justice to review the Executive Order to ensure that we implement it in accordance with its terms, in an orderly fashion, consistent with any applicable court orders, and without compromising national security.

The Executive Order becomes effective March 16, 2017, allowing ten days for making operational adjustments and implementing its provisions. We will keep the public informed about changes affecting travelers to the United States.

The Executive Order states that no visa issued before its effective date will be revoked pursuant to this order.

At this time, U.S. embassies and consulates will continue to process visa applications while applying all appropriate screening measures, as they have been.

منبع خبر ویزا بولتنhttps://travel.state.gov/content/travel/en/news/important-announcement.html
case number:2017 AS 6###
form 260: 28 May
interview: 18 May
Yerevan
آپدیت کیس اصلی: 19و23و24 می و 1 جون
آپدیت بقیه اعضا :19و23و24  می
پاسخ
تشکر کنندگان: gbtm ، mulan1979
(2017-03-07 ساعت 06:04)yami نوشته:  
(2017-03-07 ساعت 03:01)javadth نوشته:  

خیلی کم پیش میاد که یه مهاجر ایرانی ساکن آمریکا یا کانادا یا استرالیا بیاد و از اشتباهاتش بگه شاید 1 درصد

اقا نمیگن چون میدونن بازخوردش فقط یک کلمه خواهد بود: "پس چرا خودت رفتی یا چرا بر نمیگردی؟"
هر کشوری برای همه مناسب نیست. مثلا کشورهای آنگلوساکسون برای خانمهای مجرد جویای روابط ازاد یک بهشته (و بشرط داشتن زیبایی بسیار معمولی تا حدود شصت سالگی هم میتوانند ماجراجویی کنند!) در حالیکه برای مردان مجرد بالای ۲۳ یا ۲۴ سال و خارج از محیط کالج عملا یک جهنم اجتماعیه (این خودش یک مثنوی کتابه که جای کلی مباحثه داره. مطلبی که خیلی از مردهای مجرد بعد از آمدن و مردهای متاهل بعد از از دست دادن همسرشان در عرض چند ماه بعد از آمدن به آمریکا تازه متوجه میشوند).
آمریکا برای کارآفرینی بینظیره در حالیکه اروپا برای کار کارمندی بهتره.
کشورهای اروپای شرقی برای اقایان شان و ارج بالاتری قائل هست و اروپای غربی برای خانمها و الی اخر...
آقایانی که برای عشق حال میان آمریکا یا خانمهایی که برای تربیت بهتر فرزند، بدونن که بهشون آدرس رو اشتباه دادند.
خوب و بد مطلق نداریم ولی اگر ادم بدون حساب کتاب و برنامه و بخاطر اسم و تایتل مقصد، مهاجرت کنه، احتمال زیاد اذیت خواهد شد.
"در حالیکه برای مردان مجرد بالای ۲۳ یا ۲۴ سال و خارج از محیط کالج عملا یک جهنم اجتماعیه (این خودش یک مثنوی کتابه که جای کلی مباحثه داره. مطلبی که خیلی از مردهای مجرد بعد از آمدن و مردهای متاهل بعد از از دست دادن همسرشان در عرض چند ماه بعد از آمدن به آمریکا تازه متوجه میشوند). "
این قسمتو متوجه نشدم بهتره بیشتر توضیح بدید.و اینکه چرا برای خانم ها آسون تره؟فقط به خاطر زیبایی؟یعنی اونها اسیر مشکلات بعد مهاجرت مثل غربت و تضاد فرهنگی نمیشن ولی مردا میشن نمیشه این مساله رو کلی در نظر گرفت.به نظر من صرف نظر از جنسیت اون مشکلات مهاجرت همیشه وجود خواهد داشت.ولی خب بازم شما شاید بهتر بدونید اونجا چه خبره Wink
خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان کسی میدونه آپدیت تاریخ تو سایت ceac چه معنایی داره فقط تاریخ هی عوض میشه استتوس همون قبلی هست و اینکه این برای همه عوض میشه یعنی الان همه سایت ceac شون 6 مارچ اپدیت شده ؟
Cr1
مصاحبه ۲۳ feb
Ankara
نقص مدرک رزومه ??برای ویزای ازدواج
اپدیت سایت سیس ۲۳ ۲۸ ۱ ۲ ۱۶ ۲۰ ۲۲ ۲۴
استتوس ceac ready در ۲۴ مارچ
هنوز ایمیل انکارا نیومده ایشالا تو هفته اینده ویزا ☺️ به امید خوشحال شدن همه کسایی که سایت ceac چک میکنن
پاسخ
تشکر کنندگان:
[quote='marco250' pid='745867' dateline='1488832162']
https://youtu.be/ZL3lEb7nj7E
روز ششم مارس فرمان اجرایی تازه پرزیدنت ترامپ توسط وزیرامورخارجه تیلرسون، جان کلی، وزیر امنین میهن و جف سشنز، دادستان کل کشور معرفی شد.  این فرمان اجرایی از ده روز دیگر یعنی ١۶ مارس اجرایی می شود و شامل شهروندان ایرانی نیز خواهد شد.  برگردان فارسی گزیده هایی از این فرمان اجرایی  را که ممکن است پاسخگوی پرسش های شما باشد، از جمله دلیل قرار گرفتن ایران در این فهرست، اینجا بخوانید.
آنچه در زیر می خوانید توضیح کوتاهی از برخی از شرایط ۶ کشور معرفی شده است که در بخشهایی از گزارش سالانه سال ۲۰۱۵ وزارت خارجه ایالات متحده برگرفته شده است که در ژوئن ۲۰۱۶ منتشر شد و نشان می دهد چرا شهروندان این کشورها همچنان برای امنیت ایالات متحده خطر بالایی محسوب می شوند.

ایران:  ایران از سال ۱۹۸۴ به عنوان کشور حامی تروریسم معرفی شده است و همچنان به حمایتش از گروه های تروریستی گوناگون از جمله حزب الله، حماس و گروه های تروریستی در عراق ادامه می دهد.  ایران همچنین با حمایت از القاعده مرتبط است و به این سازمان اجازه ارسال اعضا و منابع مالی از طریق خاک ایران به سوریه و جنوب آسیا را داده است.  ایران در زمینه مبارزه با تروریسم با ایالات متحده همکاری نمی کند.

محدوده و اجرای تعلیق

محدوده: (الف) با در نظر گرفتن استثنائات مندرج در قسمت (ب) در این بند و هر معافیت ذکر شده در قسمت (ج)، تعلیق ورود بر طبق قسمت ۲ این دستور تنها شامل شهروندان خارجی تابع کشورهای تعیین شده که (۱) در تاریخ اجرایی شدن این دستور خارج از ایالات متحده هستند، می شود؛

شهروندان خارجی تابع کشورهای تعیین شده که تا ساعت ۵ بعد از ظهر به وقت شرق آمریکا در روز ۲۷ ژانویه ۲۰۱۷ ویزای معتبر نداشته اند؛ و (۲)

(۳) و در تاریخ اجرای این دستور ویزای معتبر ندارند

(ب) استثنائات: تعلیق ورود مربوط به قسمت ۲ این دستور شامل افراد زیر نمی شود:

(۱)هر فردی که اقامت قانونی و دائم ایالات متحده را دارد؛

(۲) هر تبعه خارجی که در روز اجرایی شدن این دستور یا بعد از آن با اجازه ویژه وارد ایالات متحده شده باشد؛

)۳(هر تبعه خارجی که در روز اجرایی شدن این دستور یا هر زمانی بعد از آن مدرکی معتبر غیر از ویزا دارد که به او اجازه می دهد به ایالات متحده سفر کند یا مدرکی مانند اجازه ویژه که اجازه دهد فرد اجازه ورود یا پذیرش بگیرد؛

)۴(هر فرد دو تابعیتی از کشورهای تعیین شده در قسمت ۲ این دستور که با گذرنامه کشور دیگری غیر از کشورهای تعیین شده سفر کند؛

)۵(هر تبعه خارجی که با ویزای دیپلماتیک  یا ویزای مانند دیپلماتیک، ویزای سازمان پیمان آتلانتیک شمالی، ویزای C-2 برای سفر به سازمان ملل متحد، یا G-1، G-2 ،G-3 ،-G4؛ یا

(۶) هر تبعه خارجی که پـنـاهــندگی دریافت کرده؛ هر پـنـاهــنده ای که وارد ایالات متحده شده؛ یا هر فردی که به او، به دستور قاضی مهاجرتی (برای ماندن)، اجازه ویژه (برای ورود) یا حمایتی تحت کنوانسیون ملل متحد علیه شکنجه اعطا شده.

ج)معافیتها: جدا از لغو ورود ناشی از ۲ این دستور العمل، یک مامور کنسولی یادر صورت لزوم کمیسر، اداره حفاظت از مرزها و گمرک (CBP)، یا نماینده کمیسر، ممکن است در صورتی که مامور کنسولی یا CBP صلاح ببینند و به صورت موردی، صدور ویزا یا صدور اجازه ورود برای یک شهروند خارجی را، که در غیر آن صورت ورودش به آمریکا معلق شده است، اجازه دهد، درصورتی که شهروند خارجی تا درجه قانع شدن مامور کنسولی نشان داده باشد که عدم اجازه ورود به وی در دوره تعلیق موجب مشقت بسیار می شود، و اینکه ورود وی ضرری را متوجه امنیت ملی نخواهد کرد و به نفع منافع ملی خواهد بود. مگر آنکه وزیر امنیت میهن به طریق دیگری تصمیم بگیرد، هر معافیت ویزایی صادر شده توسط مامور کنسولی به عنوان بخشی از روند صدور ویزا، هم بر صدور ویزا و هم بر مرحله ورود بعد از آن موثر خواهد بود، اما تمام دیگر شرایط لازم برای ورود را بدون تغییر باقی می گذارد. معافیتهای مورد به مورد می توانند در شرایطی مانند موارد زیر مناسب باشند:

۱- شهروند خارجی قبلا برای دوره ادامه داری برای کار، تحصیل یا فعالیتهای بلند مدت دیگر به ایالات متحده پذیرفته شده است و در تاریخ موثر شدن این دستور در خارج از آمریکا به سر می برد و می خواهد برای از سرگیری آن فعالیت وارد آمریکا شود و منع وی از ورود به آمریکا در دوره تعلیق ویزاها آن فعالیت را مختل می کند.

۲- شهروند خارجی پیش از این روابطی عمده با ایالات متحده برقرار کرده است اما در روز اجرایی شدن این دستور برای کار، تحصیل و یا دیگر فعالیتهای قانونی در خارج از ایالات متحده به سر می برد.

۳- شهروند خارجی ای که به خاطر تعهد تجاری یا حرفه ای عمده خواستار ورود به آمریکاست و رد درخواست وی در دوره تعلیق ویزا آن فعالیت را به خطر می اندازد.

۴- شهروند بیگانه ای که خواستار ورود به آمریکاست برای دیدار با، یا زندگی کردن با، یک عضو خانواده نزدیک (مانند همسر، فرزند یا یکی از والدین)که شهروند آمریکا، مقیم قانونی آمریکا، یا بیگانه ای که با ویزای معتبر غیر مهاجرتی پذیرفته شده است، و عدم ورود و در دوره تعلیق ویزا موجب سختی بیش از حد خواهد شد.

با سلام بنظرم استثنا هایی که گذاشتن  باسه کیسir1زیاد مشکل ساز نیست درست متوجه شدم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: محبوبه. 68
یعنی این همه تاریخ اپدیت هاتون تو امضاها زدید هیچکی سوال منو نمیدونه ؟؟؟؟
Cr1
مصاحبه ۲۳ feb
Ankara
نقص مدرک رزومه ??برای ویزای ازدواج
اپدیت سایت سیس ۲۳ ۲۸ ۱ ۲ ۱۶ ۲۰ ۲۲ ۲۴
استتوس ceac ready در ۲۴ مارچ
هنوز ایمیل انکارا نیومده ایشالا تو هفته اینده ویزا ☺️ به امید خوشحال شدن همه کسایی که سایت ceac چک میکنن
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2017-03-07 ساعت 10:34)Hadi_20 نوشته:  
(2017-03-07 ساعت 06:04)yami نوشته:  
(2017-03-07 ساعت 03:01)javadth نوشته:  خیلی کم پیش میاد که یه مهاجر ایرانی ساکن آمریکا یا کانادا یا استرالیا بیاد و از اشتباهاتش بگه شاید 1 درصد

آمریکا برای کارآفرینی بینظیره در حالیکه اروپا برای کار کارمندی بهتره.
"در حالیکه برای مردان مجرد بالای ۲۳ یا ۲۴ سال و خارج از محیط کالج عملا یک جهنم اجتماعیه (این خودش یک مثنوی کتابه که جای کلی مباحثه داره. مطلبی که خیلی از مردهای مجرد بعد از آمدن و مردهای متاهل بعد از از دست دادن همسرشان در عرض چند ماه بعد از آمدن به آمریکا تازه متوجه میشوند). "
این قسمتو متوجه نشدم بهتره بیشتر توضیح بدید.و اینکه چرا برای خانم ها آسون تره؟فقط به خاطر زیبایی؟یعنی اونها اسیر مشکلات بعد مهاجرت مثل غربت و تضاد فرهنگی نمیشن ولی مردا میشن نمیشه این مساله رو کلی در نظر گرفت.به نظر من صرف نظر از جنسیت اون مشکلات مهاجرت همیشه وجود خواهد داشت.ولی خب بازم شما شاید بهتر بدونید اونجا چه خبره Wink

هادی جان تاپیک سنگینیه خخخخخ
بذار بیخیال بشیم... دعوا میوفته اونم در تاپیکی که مرتبط نیست...
پاسخ
تشکر کنندگان: gbtm

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان