موضوعها: 3
رتبه:
11
40 تشکر در 21 ارسال
(2017-03-07 ساعت 01:50)banafsh14 نوشته: ۱۳. ایران را کلا زیر سوال نبرید. زندگی در ایران خیلی سخت شده اما چیزهای دیگری هست که دارید و نمی دانید و تنها پس از مهاجرت به وجود و ارزش اونها پی میبرید. اینجا خیلی چیزهای بدتر و بهتری از ایران وجود دارد ولی متاسفانه بدی ها را پیش از آمدن و به چشم دیدن و تجربه کردن نمی تونید ببینید و ما هم نمی تونیم برای شما توصیف کنیم.
۱۴. اشتباهات ما را هیچ وقت تکرار نکنید. یا مهاجرت نکنید یا اگر مهاجرت کردید درست مهاجرت کنید.
۱۵. نگویید به خاطر آینده بچه هام دارم مهاجرت می کنم. بچه ها رو به جایی برسونید که خودشون برای ادامه تحصیل و زندگی مهاجرت کنن و بهترین زندگی رو بسازند. اگر نمی تونید اینجا محال هست که بتونید.
اینها نظرات شخصی من بود و خوشحالم که این وقت رو گذاشتم تا این پست رو براتون بنویسم.
شغل من در ایران: هیات علمی دانشگاه، مهارت زبان قبل از مهاجرت در حدود ۹۰ تافل
خیلی کم پیش میاد که یه مهاجر ایرانی ساکن امریکا یا کانادا یا استرالیا بیاد و از اشتباهاتش بگه شاید 1 درصد
و خیلی کمتر پیش میاد که یه ایرانی از تجربیات یه ایرانی دیگه استفاده کنه و اشتباهات اون رو تکرار نکنه
اکثر ملت ما قصدشون از لاتاری امریکا فقط داشتن پاسپورت دوم هستش
2017 , 2018 ,2019,2020
می رود راه پیوسته تا آن سو *** از دری کو شد رهش آغاز
می رود او تا کجا تا کو *** من روان با او کنم آواز
می روم من همره و همپو *** تا به دیدار کلان راهی
ره همه این مقصد اما کو *** چه بگویم جز نه و آهی؟
* شعری از بیلبو بگینز - از آثار JRR TOLKIEN
موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
Unlike January's order, US embassies are not planning to cancel appointments for people seeking US visas, and will "review each case carefully to ensure it is processed appropriately under the (executive order) and in compliance with any court orders," a State Department official told CNN.
The executive order gives discretion to State Department and Department of Homeland Security personnel, and provides nine specific examples of circumstances when a waiver might be issued.
These include an applicant "needing urgent medical care," coming into the country for "significant business or professional obligations," or planning to "visit or reside with a close family member" when "the denial of entry during the suspension period would cause undue hardship."
Ultimately, whether an applicant can get a waiver is largely in the hands of consular officers at US embassies abroad.
These career diplomats, who adjudicate visa issues, now explicitly have the authority to issue waivers to the president's ban.منبع سایت س ن ن
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
خوب الان مشکلش چی بود؟ فقط کسهای لاتاری رو میخواستن حذف کنن؟ یه جورائی همه رو ویو کردن.
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
تکلیف بچه های f2b چی می شه؟
Catagory :F2B
Priority Date : 26APR2012
Case No : Yrv2013......
پس کی روزای خوب میاد؟ اصلا میاد عایا؟!!!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
با این وضعیت من که مصاحبم 1 فروردین هست به نظرتون به سفارت ایمیل بزنم که مصاحبم کنسل شده یا نه؟؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
Executive Order on Visas
On March 6, 2017, President Trump signed a new Executive Order on Protecting the Nation from Foreign Terrorist Entry into the United States which directs us to review current screening procedures, while protecting national security – our top priority when issuing visas. The Executive Order has an effective date of March 16, 2017.
We are working closely with the Departments of Homeland Security and Justice to review the Executive Order to ensure that we implement it in accordance with its terms, in an orderly fashion, consistent with any applicable court orders, and without compromising national security.
The Executive Order becomes effective March 16, 2017, allowing ten days for making operational adjustments and implementing its provisions. We will keep the public informed about changes affecting travelers to the United States.
The Executive Order states that no visa issued before its effective date will be revoked pursuant to this order.
At this time, U.S. embassies and consulates will continue to process visa applications while applying all appropriate screening measures, as they have been.
منبع خبر ویزا بولتنhttps://travel.state.gov/content/travel/en/news/important-announcement.html
case number:2017 AS 6###
form 260: 28 May
interview: 18 May
Yerevan
آپدیت کیس اصلی: 19و23و24 می و 1 جون
آپدیت بقیه اعضا :19و23و24 می
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی میدونه آپدیت تاریخ تو سایت ceac چه معنایی داره فقط تاریخ هی عوض میشه استتوس همون قبلی هست و اینکه این برای همه عوض میشه یعنی الان همه سایت ceac شون 6 مارچ اپدیت شده ؟
Cr1
مصاحبه ۲۳ feb
Ankara
نقص مدرک رزومه ??برای ویزای ازدواج
اپدیت سایت سیس ۲۳ ۲۸ ۱ ۲ ۱۶ ۲۰ ۲۲ ۲۴
استتوس ceac ready در ۲۴ مارچ
هنوز ایمیل انکارا نیومده ایشالا تو هفته اینده ویزا ☺️ به امید خوشحال شدن همه کسایی که سایت ceac چک میکنن
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
یعنی این همه تاریخ اپدیت هاتون تو امضاها زدید هیچکی سوال منو نمیدونه ؟؟؟؟
Cr1
مصاحبه ۲۳ feb
Ankara
نقص مدرک رزومه ??برای ویزای ازدواج
اپدیت سایت سیس ۲۳ ۲۸ ۱ ۲ ۱۶ ۲۰ ۲۲ ۲۴
استتوس ceac ready در ۲۴ مارچ
هنوز ایمیل انکارا نیومده ایشالا تو هفته اینده ویزا ☺️ به امید خوشحال شدن همه کسایی که سایت ceac چک میکنن