موضوعها: 0
رتبه:
0
2 تشکر در 0 ارسال
2017-03-07 ساعت 23:32
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-03-07 ساعت 23:34 توسط farzadmohajer.)
(2017-03-07 ساعت 23:29)بابي نوشته: (2017-03-07 ساعت 20:47)farzadmohajer نوشته: (2017-03-07 ساعت 20:35)minaz00 نوشته: Unlike January's order, US embassies are not planning to cancel appointments for people seeking US visas, and will "review each case carefully to ensure it is processed appropriately under the (executive order) and in compliance with any court orders," a State Department official told CNN.
این یعنی چی؟ cnn به نقل از مقام رسمی میگه بر خلاف دستور قبل وقت ها کنسل نمیشه و روند مصاحبه ها ادامه پیدا میکنه. نظر بقیه چیه
احتمالا تا قبل از ۲۶ اسفند هست ... شاید هم بعدش مصاحبه کنن ... نمیدونم
ویزابولتن پس فردا کارنت کنه ، پس معلومه که مصاحبه ها انجام میشه و فقط ویزا نمیدن
جایی از پیش نویس جدید ذکر شده که مصاحبه ها کنسل میشه ؟؟
آخه من تو پیش نویس حکم اول ، دیدم که نوشته بود مصاحبه ها متوقف میشه . اما تو این
حکم جدید راجب مصاحبه ها چیزی دستگیرم نشده راستش ...
بنظر من که کارنت کردن ادامه داره و روند سفارت متوقف نمیشه ، فقط ویزا نمیدن تا ۹۰ روز
نظر شما چیه ؟؟
دوست من .در متن اصلي اواخر متن خوندم كه نوشته بود طي ٩٠ روز هيچ تغييري روي پرونده ها داده نميشه.نميدونم شامل مصاحبه ميشه اين جمله يا خير
تو حکم اول ، از کلمه interview هم استفاده شده بود ... تو این حکم همچین چیزی اومده ؟؟
اگه قرار بود مصاحبه ها تکونی بخوره ، سفارت ها یه ایمیل آماده باش میدادند ...
ممنون
کیس نامبر: 62XX
مشخصات: یک نفر / ۲۳ ساله / فارغ التحصیل ۳ ماه قبل از مصاحبه
بدون کار دولتی و خصوصی
ارائه مدارک به صورت کامل در روز مصاحبه
تاریخ مشاهده قبولی:4MAY
تاریخ ارسال فرم: 24MAY
محل مصاحبه در نامه اول : آنکارا
دریافت نامه دوم: 28 March
تاریخ و محل جدید مصاحبه : ایروان 30 May
نتیجه : یکضرب
دریافت ویزا May 31
هر اتفاقی در جریان زندگیه شما ، داستان زندگیه شماست ...
پس خودتان را دست سرنوشت بسپارید و نه زور و اجبار ...
هر کار خوبی کنید ، همان انرژی مثبت به شما خواهد برگشت ...
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
من برای پدر و مادرم اقدام کرده بودم که وقتشون جمعه هست . این ایمیل رو الان سفارت داد.
Executive Order on Visas
On March 6, 2017, President Trump signed a new Executive Order on Protecting the Nation from Foreign Terrorist Entry into the United States which directs us to review current screening procedures, while protecting national security – our top priority when issuing visas. The Executive Order has an effective date of March 16, 2017.
We are working closely with the Departments of Homeland Security and Justice to review the Executive Order to ensure that we implement it in accordance with its terms, in an orderly fashion, consistent with any applicable court orders, and without compromising national security.
The Executive Order becomes effective March 16, 2017, allowing ten days for making operational adjustments and implementing its provisions. We will keep the public informed about changes affecting travelers to the United States.
The Executive Order states that no visa issued before its effective date will be revoked pursuant to this order.
At this time, U.S. embassies and consulates will continue to process visa applications while applying all appropriate screening measures, as they have been.
ويزاي نامزدي
ارسال مدارك : ٢٨ ژانويه ٢٠١٥
دريافت رسيد نامبر : ٢ فوريه ٢٠١٥
سرويس سنتر : كاليفرنيا
اپرو : ١٢ فوريه ٢٠١٥
سفارت : ارمنستان
وقت مصاحبه :٧ آوریل
دریافت ویزا : 11 آوریل
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2017-03-07 ساعت 22:50)15964 نوشته: سلام
من واسه ۱ feb قرار مصاحبه ویزا توریستی داشتم که کنسل کردم و دوباره واسه ۸ مارچ قرار جدید تعیین کردند. تو سایت یه قسمت urgent زده که ۶ مارچ فرمانی جدید امضا شده و از ۱۶ مارچ اجرا میشه و در این بین ویزایی صادر نمیشه!!!
من فرادا مصاحبه دارم ، امروز زنگ زدم سفارت گفتم وقتم سره جاشه با این دستوری که امضا شده اول گفت فکر نمی کنم بدش که گفتم ۱۰ روز مهلت داده گفت بزار از کنسولی بپرسم ، بعدش گفت مشکلی نیست فردا می تونید تشریف بیارید!!!
با توجه به قانون ویزا صادر میشه یا نه؟؟!!
از یه طرف نوشته هیچ وایزایی صادر نمی گردد و از طرفی میگن مشکلی نیست برای مصاحبه بیاین!
من گیج شدم ، به نظرتون فردا برم؟!
سلام دوست عزيز،به اميد گرفتن ويزاى يك ضرب.لطفا فردا به ما هم اطلاع بديد.
نوع ويزا:CR1
ارسال مدارك:١٠/٣/٢٠١٦
اپرو:١٤/٧/٢٠١٦
دريافت كيس نامبر:١٦/٨/٢٠١٦
ارسال مدارك به NVC:١٨/٩/٢٠١٦
ايميل نقص مدارك از NVC:٢٠/١٠/٢٠١٦
ايميل مجدد نقص مدارك:٧/١/٢٠١٧
هر دو ايميل نقص بى دليل بود.
ايميل تكميل مدارك از NVC:١٢/٤/٢٠١٧
دريافت ايميل وقت سفارت:١٤/٤/٢٠١٧
محل و وقت سفارت:ايروان٢٥/٥/٢٠١٧
نتيجه:AP
آپديت:25,26,30,31may
29Dec/10,12,16,17,29,30jan/1,2,5feb
دريافت ايميل ويور:١٢jan
دريافت ايميل اينفورميشن(٥٥٣٥):٣٠jan
رتبه:
0
2 تشکر در 0 ارسال
2017-03-08 ساعت 00:07
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-03-08 ساعت 00:25 توسط farzadmohajer.)
(2017-03-07 ساعت 23:35)Mahanturbo نوشته: من برای پدر و مادرم اقدام کرده بودم که وقتشون جمعه هست . این ایمیل رو الان سفارت داد.
Executive Order on Visas
On March 6, 2017, President Trump signed a new Executive Order on Protecting the Nation from Foreign Terrorist Entry into the United States which directs us to review current screening procedures, while protecting national security – our top priority when issuing visas. The Executive Order has an effective date of March 16, 2017.
We are working closely with the Departments of Homeland Security and Justice to review the Executive Order to ensure that we implement it in accordance with its terms, in an orderly fashion, consistent with any applicable court orders, and without compromising national security.
The Executive Order becomes effective March 16, 2017, allowing ten days for making operational adjustments and implementing its provisions. We will keep the public informed about changes affecting travelers to the United States.
The Executive Order states that no visa issued before its effective date will be revoked pursuant to this order.
At this time, U.S. embassies and consulates will continue to process visa applications while applying all appropriate screening measures, as they have been.
دقیقا چی داره میگه ؟؟
تا اونجایی که من فهمیدم داره میگه که :
ما طبق این فرمان نمیتوانیم ویزایی صادر کنیم ، اما به بررسی روند پرونده شما میپردازیم
حرفی از توقف مصاحبه نزده ...
بدون کار دولتی و خصوصی
دریافت ویزا May 31
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2017-03-07 ساعت 23:35)Mahanturbo نوشته: من برای پدر و مادرم اقدام کرده بودم که وقتشون جمعه هست . این ایمیل رو الان سفارت داد.
Executive Order on Visas
درحال حاضر همه سفارتخونه ها و کنسولگریا پروسه ی درخواستهای ویزا رو که با استفاده از ابزارهای سنجش مناسب بررسی میشه، ادامه میدن همونطور که قبلن اینکار انجام میشد
امیدوارم هرجا میری یکی مثل خودت سرراهت باشه این جمله میتونه زیباترین دعای خیر ، یا بدترین اتفاق ممکن باشه ...
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2017-03-08 ساعت 00:38
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-03-08 ساعت 00:39 توسط Mahanturbo.)
at this time منظورش این 9 روز باقیمانده هست. الانم دارن رو دستور العمل های جزیی کار می کنن که دادگاه نتونه لغو دستور کنه .
ويزاي نامزدي
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان گرامی درود،
ما امروز 7مارچ، کیسمون آپدیت شد، به نظر میرسه سفارتها درحال انجام وظیفه شون هستن طبق روال عادی.
شماره کیس: 2017ASXXX
تاریخ رویت قبولی: 2016 - may 5
تعداد افراد کیس: 3
نظام وظیفه: خرید خدمت
کنسولگری: آنکارا
اولین تاریخ ارسال فرم: 2016 - may 13
آخرین تاریخ ارسال فرم: 2016 - may 18
کارنت شدن کیس: 2016 - agu 14
تاریخ دریافت نامه دوم: 2016 - agu 22
تاریخ مصاحبه: 2016 - oct 21
نتیجه:AP
آپدیتها:12دسامبر،11و15و16 می توسط سیس.
7فوریه، 7مارچ توسط ایمیل
دریافت ایمیل کلیرنس:16می
ایشود: 31می
رتبه:
0
2 تشکر در 0 ارسال
(2017-03-08 ساعت 01:34)m_baghaei نوشته: دوستان گرامی درود،
ما امروز 7مارچ، کیسمون آپدیت شد، به نظر میرسه سفارتها درحال انجام وظیفه شون هستن طبق روال عادی.
موفق باشی دوست عزیز ...
فقط خداکنه بعد از ۹ روز هم اتفاقی تو روند مصاحبه نیوفته ...
بدون کار دولتی و خصوصی
دریافت ویزا May 31
رتبه:
0
2 تشکر در 0 ارسال
2017-03-08 ساعت 01:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-03-08 ساعت 01:43 توسط farzadmohajer.)
(2017-03-08 ساعت 00:38)Mahanturbo نوشته: at this time منظورش این 9 روز باقیمانده هست. الانم دارن رو دستور العمل های جزیی کار می کنن که دادگاه نتونه لغو دستور کنه .
at this time رو فقط برای صدور ویزا زده و مربوط به متن بالاش نمیشه . درسته ؟؟
احتمالا بعد از ۹ روز ، روند مصاحبه هست اما خبری از صدور ویزا نیست ...
بدون کار دولتی و خصوصی
دریافت ویزا May 31
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2017-03-08 ساعت 01:42)farzadmohajer نوشته: (2017-03-08 ساعت 00:38)Mahanturbo نوشته: at this time منظورش این 9 روز باقیمانده هست. الانم دارن رو دستور العمل های جزیی کار می کنن که دادگاه نتونه لغو دستور کنه .
at this time رو فقط برای صدور ویزا زده و مربوط به متن بالاش نمیشه . درسته ؟؟
احتمالا بعد از ۹ روز ، روند مصاحبه هست اما خبری از صدور ویزا نیست ...
باید صبر کرد دید دستوالعمل چیه .
ولی نظر من اینه این هست اینا از MRV FEE نمی گذزن ، مصاحبه ها انجام می شه ولی دیگه خبری از ویزای یه ضرب نیست .
ولی هر اطلاعیه یه چی می گه ، باید صبر کرد تا 16 ام.
ويزاي نامزدي
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
افراد با تابعیت دو گانه هم شامل این قانون خواهند شد؟
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2017-03-08 ساعت 08:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-03-08 ساعت 08:03 توسط mostafa2017.)
برای دوستان عزیز
ایالت هاوایی اولین ایالتی است که علیه دستور اجرایی-2 شکایت کرد. دوستان کمی صبر داشته باشند. یادتون باشه صبر کردن جزو اصول اصلی مهاجرت هستش. همه ما با کیسهای مختلف خواهان رفتن به سرزمین آرزوها هستیم. اما، لازمه هر مهاجرتی صبر داشتن هم هست. این تازه شروع کار شکایت هست.
باقی ایالتها و سازمانهای حقوقی هم گفته اند که با دقت متن رو میخونن و بعد اون سریع علیه اش به دادگاه شکایت خواهند کرد. یادتون نره حکم اصلی علیه دستور اجرایی قبل یک هفته بعد امضای اون صادر شد. متاسفانه سرم شلوغه این روزها وگرنه کلی متن بود که براتون ترجمه کنم و اینجا بذارم که ببینید سازمانهای حقوقی شروع به موشکافی کردن این حکم کردند.
تا اینجا به طور خلاصه میتونم بهتون بگم که هسته اصلی این حکم که همون ممنوعیت بر اساس مذهب و کشور محل تولد هست سر جای خودش باقیه. حالا هرچقدر هم تغییرات دیگه ای در متن داده شده باشه تا اونو حقوقی جلوه بده، این نکته پاشنه آشیل (1) محکم و اصلی این حکم در دادگاه خواهد بود. از طرفی به تاخیر انداختن بارها و بارهای حکم(آخرین تاخیر به خاطر اینکه نمیخواستند این حکم بازخورد مثبت سخنرانی ترامپ در سنا رو تحت تاثیر قرار بده)، در صورتی که همون موقع دولت اعلام کرد باید هرچه سریعتر مرزها رو ببندند و ..... هم پاشنه آشیل بعدی (2) است. ضعف سوم هم کنار گذاشتن عراق از لیست هستش، در صورتی که عراق یکی از مناطقی هست که سرگرم جنگیدن با ت هستند و در حکم اول هم حضور داشت. ضعف چهارم، عدم ارایه هرگونه مدرکی مبنی بر عملیات ت در امریکا از طرف اتباع این کشورها هست. ضعف پنجم، مخالفت داخل سازمانی و درز کردن نظر اونها به رسانه ها است که بر طبق نظر کارشناسی اونها کشور محل تولد معیار مناسبی برای این محدودیت نیست و این کار اتفاقن باعث به خطر افتادن امنیت کشور میشه. ضعف ششم، هنوز هم در وبسایت ترامپ سخنرانیش که گفته بود وقتی به ریاست جمهوری برسه از ورود مسلمانان جلوگیری میکنه وجود داره. نکته اینکه ، همه متفق القول هستند که این ممنوعیت ورود مسلمانان هست که باز هم با معیار امریکایی تفاوت داره (برخلاف ادعای دولت) و بر خلاف قانون اساسی است. ضعف هفتم اینکه، بر خلاف دو مثالی که حکومت در دستور 2 زده، افرادی که عملیات ت در امریکا انجام داده بودند، در کودکی وارد امریکا شدند و در اونجا تفکرات افراطی پیدا کردند. پس باز هم منع ورود نمیتونه به امنیت کمک کنه. ضعف هشتم، گفته شده اگه مکانیسم چک امنیتی الان ضعیفه و باید بررسی بشه، غیر این که چرا 1)این همه تاخیر افتاده بین حکم دادگاه و دستور دوم 2) چرا 10 روز هم مهلت داده شده؟ افراد مختلفی با همین سیستم غلط(طبق گقته دولت) همچنان تو این 10 روز میتونن وارد کشور بشن و ...
تمام مواردی که بالا هم بیان کردم خلاصه ای از مقالاتی بود که تاکنون خواندم. در همه گفته شده که درسته حکم جدید به ظاهر خوشگلتر شده و شاید جنگیدن علیه اون در دادگاه سخت تر هم شده باشه، اما ایراد اصلی که همون ممنوعیت بر اساس مذهب و کشور محل تولد هست هنوز بر سر جای خودش باقی هست. حالا به توان و دفاع حقوقی سازمانهای حقوقی بستگی داره چطور این نکات رو بتونن در دادگاه به چالش بکشن. از طرفی سازمانهای حقوقی و آزاد هم سرگرم برنامه ریزی برای اعتراضات خیابانی در آخر همین هفته هستند.
پس، میدونم نگرانید. هممون نگران هستیم. اما توکلتون به خدا باشه. تا اینجا صبر کردین، باز هم صبر داشته باشین. تا آخر هفته برخی نکات نامعلوم روشن خواهد شد.
لینک خبر سی ان ان
منبع اول
منبع دوم
منبع سوم
انرژی مثبت یادتون نره
شماره کیس: 2017AS*5**
تعداد نفرات: یک نفر