کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اقدامات احتمالی ترامپ جهت محدودیت ورود ایرانیان به آمریکا
بله اولین شکایت ثبت شد

[عکس: xi48_photo_2017-03-08_07-57-52.jpg]

البته من تو یه مطلب هم خوندم که تیم حقوقی ترامپ میدونستن که این حکم هم لغو خواهد شد و از الان دنبال دفاع محکم تو دادگاه هستن
البته حکم جدید از نظر حقوقی محکم تر هست و قابل دفاع ولی در کل اینکه یه سری از مردم رو بخاطر به دنیا آمدن در برخی کشورهای خاص از ورود به آمریکا منع کنید خلاف قانون اساسی آمریکاست.
پاسخ
(2017-03-08 ساعت 09:05)Ali--usa نوشته:  بله اولین شکایت ثبت شد

[عکس: xi48_photo_2017-03-08_07-57-52.jpg]

البته من تو یه مطلب هم خوندم که تیم حقوقی ترامپ میدونستن که این حکم هم لغو خواهد شد و از الان دنبال دفاع محکم تو دادگاه هستن
البته حکم جدید از نظر حقوقی محکم تر هست و قابل دفاع ولی در کل اینکه یه سری از مردم رو بخاطر به دنیا آمدن در برخی کشورهای خاص از ورود به آمریکا منع کنید خلاف قانون اساسی آمریکاست.

دیدید گفتم صبر کنیم چند روز بگذره و اون وقت اعتراضات کم کم شروع خواهد شد Big Grin
کیس نامبر: ‎62XX‎

مشخصات:  یک نفر / ۲۳ ساله / فارغ التحصیل ۳ ماه قبل از مصاحبه

بدون کار دولتی و خصوصی

ارائه مدارک به صورت کامل در روز مصاحبه

تاریخ مشاهده قبولی:4MAY
تاریخ ارسال فرم: ‎24MAY‎

محل مصاحبه در نامه اول : آنکارا

دریافت نامه دوم:  28 March

تاریخ و محل جدید مصاحبه : ایروان 30 May

نتیجه : یکضرب

دریافت ویزا  May 31

هر اتفاقی در جریان زندگیه شما ، داستان زندگیه شماست ...
پس خودتان را دست سرنوشت بسپارید و نه زور و اجبار ...

هر کار خوبی کنید ، همان انرژی مثبت به شما خواهد برگشت ...
پاسخ
تشکر کنندگان: Erebour ، شهرادلیلا
رادیو فردا

ایالت هاوایی می‌گوید تلاش می‌کند فرمان تازه مهاجرتی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری ایالات متحده، که مانع از ورود شهروندان ایران و پنج کشور دیگر می‌شود، را به‌طور موقت به حال تعلیق درآورد.

آقای ترامپ ۱۶ اسفند ماه، پس از کشمکش‌های حقوقی میان دولت و دادگاه‌های فدرال ایالات متحده، فرمان مهاجرتی تازه‌ای را صادر کرد که بر اساس آن صدرو روادید و ورود شهروندان ایران و پنج کشور دیگر، که عمدتا مسلمان‌نشین هستند، موقتا برای مدت ۹۰ رو متوقف می‌شود.

فرمان تازه، برخلاف فرمان صادرشده در هشتم اسفند ماه، عراق را در بر نمی‌گیرد و در عین‌حال استثناء‌هایی را نیز برای صدور روادید در نظر گرفته‌است. از سوی دیگر جلوی اقامت شهروندانی که در حال حاضر روادید معتبر آمریکا دارند را نمی‌گیرد.

با این‌همه دادستان ایالت هاوایی آن را «همچنان منع ورود مسلمانان» در نسخه‌ای تازه توصیف کرده‌است. داگ چین، دادستان کل هاوایی، گفته است این فرمان «به بهانه امنیت ملی، همچنان مهاجران و پناهجویان را هدف گرفته است و راه را برای محدودیت‌های بیشتری باز گذاشته‌است».

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا بارها تاکید کرده است که هدف از صدور فرمان مهاجرتی، حفاظت از امنیت آمریکا و مردم آن کشور است و هدف از دستور او مسلمانان نیستند، چراکه ورود شهروندان ده‌ها کشور مسلمان‌نشین دیگر منع نشده‌است.

وزارت دادگستری آمریکا نیز گفته است «مطمئن هستیم اقدام رئیس‌جمهوری قانونی‌ و برای حفظ امنیت ملی و کشور ما است».

روز گذشته شماری از نمایندگان جمهوری‌خواه نیز به دفاع از فرمان جدید آقای ترامپ اقدام کردند. با این همه سناتور جمهوری‌خواه لامار الکساندر گفته اجرای آن باید فقط تا زمانی طول بکشد که روند بررسی پیشنه‌ها و اصلاحات لازم در صدور روادید به پایان برسد.

اما شماری از نمایندگان ارشد حزب دمکرات که در کنگره در اقلیت است، به انتقاد از فرمان تازه پرداخته‌اند. برای نمونه نانسی پلوسی، رهبر این حزب در مجلس نمایندگان گفته است «شکل تازه‌ای که دولت ترامپ به فرمان مهاجرتی داده، در وجه غیراخلاقی و غیرقانونی آن، در هدف خطرناکش یعنی جلوگیری از ورود مسلمان و پناهجویان، هیچ تغییری نداده است».
از سال ۲۰۰۱ آمریکا هستم، داروساز و در کالیفرنیا
پاسخ
دوستان ما تازه از سفارت برگشتیم.
بعد از اینکه ازمون قسم رو گرفت گفت همه مدارکتون خوب و کامله ولی ی برگه سفید داد که لیست مدارک توش بود و جلوی مدرک دامیسیل مادبزرگم به همراه اظهارنامه ای که امضا کنه چرا در سال 2015 مالیات نداده تیک زده بود. گفت اینارو هم براشون بفرستیم.
روی برگه نوشته پاسپورتتون با رسید پیکتون رو با این مدارک بفرستین، مدارک کامل باشه بین یک تا دو هفته بهتون ویزای مهاجرتیتونو میدیم اگرم ناقص باشه با برگه توضیحات پاسپورتتونو میفرستیم پست.
:|
امروز چن تا ایرانی بودن اونجا. یه خانوم و آقا فکر کنم مثل ما نقص مدارک داشتن، ی بنده خدا چِک خورد و یه خانوم و آقای دیگه ویزا گرفتن.
حالا تو این چند روز من چیکاررررررر کنم؟
الان این میشه AP؟
F3
تعداد نفرات: 4 نفر
محل مصاحبه: آنکارا
اقدام اولیه: اکتبر 2001
تشکیل پرونده: آگوست 2008
مصاحبه: دسامبر 2016 (کنسل به دلیل برف سنگین!)
مصاحبه اصلی: 8 مارس 2017
نتیجه: ناقصی مدارک و پروسه اداری(AP)
صدور ویزا: 16 مارچ برای متقاضی اصلی و یک نفر از اعضای کیس(ورود به امریکا 7 می)
دو نفر دیگر: AP
پاسخ
تشکر کنندگان: maymary1220 ، gbtm ، bhb32 ، zamini1975 ، m_baghaei
(2017-03-08 ساعت 12:27)Sudeh نوشته:  دوستان ما تازه از سفارت برگشتیم.
بعد از اینکه ازمون قسم رو گرفت گفت همه مدارکتون خوب و کامله ولی ی برگه سفید داد که  لیست مدارک توش بود و جلوی مدرک دامیسیل مادبزرگم به همراه اظهارنامه ای که امضا کنه چرا در سال 2015 مالیات نداده تیک زده بود. گفت اینارو هم براشون بفرستیم.
روی برگه نوشته پاسپورتتون با رسید پیکتون رو با این مدارک بفرستین، مدارک کامل باشه بین یک تا دو هفته بهتون ویزای مهاجرتیتونو میدیم اگرم ناقص باشه با برگه توضیحات پاسپورتتونو میفرستیم پست.
امروز چن تا ایرانی بودن اونجا. یه خانوم و آقا فکر کنم مثل ما نقص مدارک داشتن، ی بنده خدا چِک خورد و یه خانوم و آقای دیگه ویزا گرفتن.
الان این میشه AP؟

بله اگه نقص مدرک خوردین فعلا تو سایت ceac میزنه AP تا سریع نقص مدرک را رفع کنید و براشون بفرستید. بعد خودشون بهتون خبر می دن
Category: F1 Family Based
Apply: july 2007
Interview: June 2016
Result: AP
update: 21 June
Second update: 15 August
Clear: 16 August
پاسخ
تشکر کنندگان: Sudeh
وزارت دادگستری آمریکا درخواست تجدیدنظر در حکم قاضی فدرال را پس گرفت

وزارت دادگستری آمریکا خواهان لغو درخواست تجدیدنظرش علیه حکم یک قاضی فدرال که موقتا اجرای دستور مهاجرتی ترامپ را متوقف کرده بود، شد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس،‌ دستور اجرایی جدید دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا دوشنبه به امضا رسید که محدودتر از دستور پیشین است و به دنبال آن است تا تنش‌ها درباره نقض حقوق مسافران شش کشور عمدتا مسلمان را کاهش دهد.

پس از آن وزارت دادگستری آمریکا در دادگاه استیناف بخش نهم خواستار تجدیدنظر شد و حال می‌خواهد روند بررسی این استیناف متوقف شود. این سازمان سه‌شنبه در همان دادگاه درخواست توقف بررسی تجدیدنظر ارائه کرد.

دولت آمریکا گفته است که هزینه‌های مربوط به رسیدگی این پرونده را پرداخت می‌کند و تاکید کرد که ایالات واشنگتن و مینه‌سوتا هم که دولت را بابت ممنوعیت مهاجرتی اول تحت پیگرد قرار داده بودند، با آن موافقت کردند.

باب فرگوسن، دادستان کل ایالت واشنگتن در ایمیلی گفت، این حرکت تایید می‌کند که موضع او درباره غیر قانونی بودن دستور اجرایی ۲۷ ژانویه کاملا صحیح بوده است.

دفتر او همچنین اعلام کرد در حال بررسی دستور اجرایی جدید است تا در صورت غیر قانونی بودن، به آن هم اعتراض شود.
Cat.: F2A. Priority Date: May, 2014
Interview: YEREVAN. July, 2016 - AP
سربازي: معافيت كفالت. شغل: خصوصي 
دوخطي: 15 دسامبر 2017 
او آر:‌ 18 دسامبر 2017 
دريافت ايميل ويور: 19 دسامبر 2017 
درخواست اطلاعات مسافرت ها: 6 فوريه 2018 
تبديل از اوآر به اسلش: 8 فوريه 2018
پاسخ
تشکر کنندگان: mulan1979
بعد از اینکه ازمون قسم رو گرفت گفت همه مدارکتون خوب و کامله ولی ی برگه سفید داد که  لیست مدارک توش بود و جلوی مدرک دامیسیل مادبزرگم به همراه اظهارنامه ای که امضا کنه چرا در سال 2015 مالیات نداده تیک زده بود. گفت اینارو هم براشون بفرستیم.
الان این میشه AP؟

اگه تا هفته دیگه ویزا چاپ شده داخل پاسپورت نباشه میره تا سه ماه دیگه. اگه بتونید همین یکی دوروز مدارک رو برسونید که قبل یک هفته ویزا صادر شده باشه جای امید هست.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2017-03-08 ساعت 12:45)Sasa-t نوشته:  
الان این میشه AP؟

بله اگه نقص مدرک خوردین فعلا تو سایت ceac میزنه AP تا سریع نقص مدرک را رفع کنید و براشون بفرستید. بعد خودشون بهتون خبر می دن

مرسی دوست عزیز
نمیدونین معمولا چقدر بعد جواب میدن؟
F3
تعداد نفرات: 4 نفر
محل مصاحبه: آنکارا
اقدام اولیه: اکتبر 2001
تشکیل پرونده: آگوست 2008
مصاحبه: دسامبر 2016 (کنسل به دلیل برف سنگین!)
مصاحبه اصلی: 8 مارس 2017
نتیجه: ناقصی مدارک و پروسه اداری(AP)
صدور ویزا: 16 مارچ برای متقاضی اصلی و یک نفر از اعضای کیس(ورود به امریکا 7 می)
دو نفر دیگر: AP
پاسخ
تشکر کنندگان:
اگر بگه نقص مدرکتو ایمیل کن منتظر ایمیل باش چی ؟ بعدش ایمل بزنن که اطلاعات گرفتیم بزودی تماس میگیریم ولی همچنان تو سایت سفارت تا تاریخ 7ام زده pending for missing document اینو باید چکار کرد؟پاسپورت رو هم بهم پس داده
Cr1
مصاحبه ۲۳ feb
Ankara
نقص مدرک رزومه ??برای ویزای ازدواج
اپدیت سایت سیس ۲۳ ۲۸ ۱ ۲ ۱۶ ۲۰ ۲۲ ۲۴
استتوس ceac ready در ۲۴ مارچ
هنوز ایمیل انکارا نیومده ایشالا تو هفته اینده ویزا ☺️ به امید خوشحال شدن همه کسایی که سایت ceac چک میکنن
پاسخ
تشکر کنندگان:
من ایمیل زدم سفارت گفتم جریان چجوری میشه این جوابو دادن
The new Executive Order’s effective date is March 16, 2017. Until then, our office will continue to process visa applications while applying all appropriate screening measures and in accordance with any court orders.

We will keep the public informed about changes affecting travelers to the United States, as we receive operational guidance and instruction. Therefore, we encourage you to monitor www.travel.state.gov frequently for further updates.

Sincerely,

Immigrant Visa Unit

U.S. Embassy, Ankara
پاسخ
تشکر کنندگان: farzadmohajer
(2017-03-08 ساعت 13:34)tabangigs نوشته:  من ایمیل زدم سفارت گفتم جریان چجوری میشه این جوابو دادن
The new Executive Order’s effective date is March 16, 2017. Until then, our office will continue to process visa applications while applying all appropriate screening measures and in accordance with any court orders.

We will keep the public informed about changes affecting travelers to the United States, as we receive operational guidance and instruction. Therefore, we encourage you to monitor www.travel.state.gov frequently for further updates.  

Sincerely,

Immigrant Visa Unit

U.S. Embassy, Ankara

سلام عزیز ... ممنون از اطلاع رسانی ...

فقط خواهش میکنم لطفا یه ایمیل بزنید که آیا بعد از ۱۶ مارچ ، مصاحبه کردن بر قراره ؟؟

فکرم خیلی خیلی خیلی به هم ریخته و خرابه ...
کیس نامبر: ‎62XX‎

مشخصات:  یک نفر / ۲۳ ساله / فارغ التحصیل ۳ ماه قبل از مصاحبه

بدون کار دولتی و خصوصی

ارائه مدارک به صورت کامل در روز مصاحبه

تاریخ مشاهده قبولی:4MAY
تاریخ ارسال فرم: ‎24MAY‎

محل مصاحبه در نامه اول : آنکارا

دریافت نامه دوم:  28 March

تاریخ و محل جدید مصاحبه : ایروان 30 May

نتیجه : یکضرب

دریافت ویزا  May 31

هر اتفاقی در جریان زندگیه شما ، داستان زندگیه شماست ...
پس خودتان را دست سرنوشت بسپارید و نه زور و اجبار ...

هر کار خوبی کنید ، همان انرژی مثبت به شما خواهد برگشت ...
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان عزیز

توجه داشته باشید که در دستور اجرایی جدید هم برخی استثنائات وجود داره که اجازه میده افراد دوملیتی که یک ملیت اونها هم از این شش کشور هست دچار این محدودیت نمیشن. همچنین، برخی ویزاهای خانوادگی هم همان طور که مطلع هستین، دچار این محدودیت نمیشن. در هر دو مورد هم افراد برای اینکه به مصاحبه بروند نیاز هست که شماره آنها اول کارنت بشه و بعد نامه دوم برای مصاحبه رو دریافت کنند.

در نتیجه:
من فکر میکنم، خللی در کارنت شدن از این شش کشور پیش نیاد. ولی، فقط افرادی نامه دوم برای مصاحبه رو دریافت خواهند کرد که شامل این محدودیت ویزایی نیستند (پاراگراف اول). مگر اینکه آنها، روش دیگری رو برای دعوت کردن به مصاحبه انتخاب کرده باشند غیر از کارنت کردن که بعید میدونم اینطور باشه.

همچنین، در این دستور جدید هم گفته شده افرادی که AP شامل حال اونها شده همچنان پروسه آنها در دست بررسی خواهد بود. فقط اگه به مرحله صدور ویزا برسند، صدور ویزا برای آنها متوقف میشه و ویزایی صادر نمیشه تا دستور جدید بعدی صادر بشه. پس دوستانی هم که الان در مرحله AP هستند زیاد نگران نباشند. حداقل کیس آنها همچنان بررسی میشه ، ولی تا دستور جدید ویزایی صادر نخواهد شد.

اما اینکه همه افراد از این شش کشور همچنان کارنت شده و به مصاحبه دعوت بشوند ولی ویزایی صادر نشه بعید میدونم که رخ بده. مگه اینکه "لطف" کنند و اینکار رو کنند تا پس از 3 ماه دچار انباشت شدید مصاحبه های عقب افتاده نشوند. شخصن امیدوارم اینطور باشه، هرچند کمی بعید میدونم رخ بده. ولی باز هم سعی میکنم مثبت فکر کنم.

این حدس من برای بدترین سناریوی ممکن هست. ولی به شخصه اعتقاد دارم این حکم هم به سرنوشت حکم اول دچار میشه.

در هر صورت ظرف 1-2 روز آینده وضعیت کارنت شدن مشخص میشه...

انرژی مثبت یادتون نره
شماره کیس:         2017AS*5**
تعداد نفرات:           یک نفر
پاسخ
تشکر کنندگان: gbtm ، mulan1979 ، Ali--usa ، m_baghaei ، جواد حبيبي ، شهرادلیلا
(2017-03-08 ساعت 14:13)mostafa2017 نوشته:  دوستان عزیز

توجه داشته باشید که در دستور اجرایی جدید هم برخی استثنائات وجود داره که اجازه میده افراد دوملیتی که یک ملیت اونها هم از این شش کشور هست دچار این محدودیت نمیشن. همچنین، برخی ویزاهای خانوادگی هم همان طور که مطلع هستین، دچار این محدودیت نمیشن. در هر دو مورد هم افراد برای اینکه به مصاحبه بروند نیاز هست که شماره آنها اول کارنت بشه و بعد نامه دوم برای مصاحبه رو دریافت کنند.

در نتیجه:
من فکر میکنم، خللی در کارنت شدن از این شش کشور پیش نیاد. ولی، فقط افرادی نامه دوم برای مصاحبه رو دریافت خواهند کرد که شامل این محدودیت ویزایی نیستند (پاراگراف اول). مگر اینکه آنها، روش دیگری رو برای دعوت کردن به مصاحبه انتخاب کرده باشند غیر از کارنت کردن که بعید میدونم اینطور باشه.

همچنین، در این دستور جدید هم گفته شده افرادی که AP شامل حال اونها شده همچنان پروسه آنها در دست بررسی خواهد بود. فقط اگه به مرحله صدور ویزا برسند، صدور ویزا برای آنها متوقف میشه و ویزایی صادر نمیشه تا دستور جدید بعدی صادر بشه. پس دوستانی هم که الان در مرحله AP هستند زیاد نگران نباشند. حداقل کیس آنها همچنان بررسی میشه ، ولی تا دستور جدید ویزایی صادر نخواهد شد.

اما اینکه همه افراد از این شش کشور همچنان کارنت شده و به مصاحبه دعوت بشوند ولی ویزایی صادر نشه بعید میدونم که رخ بده. مگه اینکه "لطف" کنند و اینکار رو کنند تا پس از 3 ماه دچار انباشت شدید مصاحبه های عقب افتاده نشوند. شخصن امیدوارم اینطور باشه، هرچند کمی بعید میدونم رخ بده. ولی باز هم سعی میکنم مثبت فکر کنم.

این حدس من برای بدترین سناریوی ممکن هست. ولی به شخصه اعتقاد دارم این حکم هم به سرنوشت حکم اول دچار میشه.

انرژی مثبت یادتون نره

ببخشيد خبري نيست كه اون قاضي كه حكم رو لغو كرده بود الان نظرش راجع به اين حكم چيه
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2017-03-08 ساعت 14:26)fb2016 نوشته:  

در نتیجه:

انرژی مثبت یادتون نره

ببخشيد خبري نيست كه اون قاضي كه حكم رو لغو كرده بود الان نظرش راجع به اين حكم چيه

نه دوست عزیز. همچنین نمیتونن نظری بدن تا وقتی وارد دادگاه نشه وگرنه اصل بی طرفی رو نقض کردند.
شماره کیس:         2017AS*5**
تعداد نفرات:           یک نفر
پاسخ
تشکر کنندگان: fb2016
(2017-03-08 ساعت 14:26)fb2016 نوشته:  

در نتیجه:

انرژی مثبت یادتون نره

قاضی نباید پیگیر باشه ..کار قاضی رسیدگی به شکایت هستش تا وقتی شکایتی نشه قضاوتی هم اتفاق نمیوفته. دادستان باید شکایت تنظیم کنه از طرف شخص یا نهادی مثل دانشگاه یا شرکتی جایی که فعلا اتفاقی نیوفتاده تا شکایت کنند..دفعه پیش صدها نفر مستقیما تحت تاثیر بودن مثل دانشجوهای در حال تحصیل ، افراد شاغل در امریکا، کسایی که زندگیشون اونجاست و گرین کارت دارند اما این دفعه خبری از اون شکایات نیست چون فرمان تحت تاثیر قرار نمیگیرند.
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان