موضوعها: 0
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز ... همه ما ساعتها و روزها و سالهای زیادی رو منتظر موندیم . دور از خانواده هامون و در شرایط سختی که شاید هر گز فکرشم نمی کردیم . خود من پدرمو از دست دادم در حالیکه مادرم آمریکا بود ، شرایط سختی رو تحمل کردیم و کلی طعنه از دوست و آشنا شنیدیم بابت اینکه مادرم بعد از فوت پدرم برگشت آمریکا تا بتونه سیتیزن بشه و برای برادر و خواهرم اقدام کنه ... داستان خودمو می گم که بدونید همه همدردیم منتها توی شرایط سخت اولین اقداممون زیر سوال بردن همدیگه هست توی ماجرای قبلی به محض اعلام حکم هشتگ های Muslimban و ... راه افتاد و خیلی ها با ملیت و مذهب های مختلف از ما حمایت کردن تقریبا همه دنیا جز " خودمون ! " دنیای امروز دنیای رسانه است و قدرت رسانه رو نمی شه دست کم گرفت . دیدین که دفعات قبل با همین فشار رسانه ها و هماهنگی مردم چقدر تجمعات مختلف راه افتاد و آخرش هم نتیجه گرفتیم . شاید خیلیا تو دلشون بگن " اوووه تو که هنوز مونده تا نوبتت بشه ! " عیب نداره ... مصداق ضرب المثل خر من که از پل گذشت ... نباشیم ! این نیز بگذرد اما نه اولیش خواهد بو و نه آخری ! کمک کنیم که آسون بگذره ...
Catagory :F2B
Priority Date : 26APR2012
Case No : Yrv2013......
پس کی روزای خوب میاد؟ اصلا میاد عایا؟!!!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
اگه دعوا بین ریس جمهور و مجلس بود اونجا غیر قابل پیش بینی بود که دادگاه و قوه قضاییه به نفع مجلس رای میده یا رییس جمهور !؟! ولی چون الان دعوا بین ریس جمهور و قوه قضاییه هست و مرجع رسیدگی قوه قًضاییه و دادگاه هست و پیش فرض اینه که دستور اجرایی خلاف قانون هست بار اثبات دعوا و ثابت کردن اینکه دستور مطابق قانون هست با رییس جمهوره این کارو برای قوه قضاییه راحت میکنه خیلی راحت میگه بندها و تبصره ها دور زدن قانون هست و نفس دستور اجرایی ماهیت یکسانی با دستور قبلی داره با همون استدلال قبلی حکم به تعلیق دستور میدن و اعلام میکنن دفاعیات شما مورد قبول نیست خوبیش اینه یکی از طرفین خود قضات و دادگاه ها هستن برا همین حتی اندازه سر سوزن هم نگران نباشین
رتبه:
0
2 تشکر در 0 ارسال
2017-03-08 ساعت 18:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-03-08 ساعت 18:31 توسط farzadmohajer.)
من با چند دوست و فامیل از آمریکا صحبت کردم که چندین ساله آمریکا هستن ...
همشون یک حرف رو زدن ... گفتن از زمانی که ما آمریکا اومدیم ، امکان نداشته که
یه حکم غیر منطقی و من درآوردی از رییس جمهور ، تایید و اجرا بشه ...
همشون میگفتن که ۹۹٪ لغو میشه این حکم ... بنظر من این حکم جدید اتفاقا به نفع ما شده
چون حکم قبلی رو پس از دادگاه تجدید نظر میشد ببرن به دیوان عالی و اونجا ممکن بود شکست بخوریم
اما اگر این حکم جدید مجدد لغو بشه ، کلا پرونده ی همچین فرمانی تا سال های سال بسته میشه ...
حالا به نظر شما کدوم بهتره ؟؟؟
من که میگم اتفاقات خیلی خیلی خوبی تا قبل از فروردین در راه هست ... عید و پر از اتفاقات شیرین
فردا هم کارنتی داریم و هم ماه بعد مصاحبه برای ایرانی های عزیز و با شخصیت ...
برن شهروندان آمریکایی خودشون رو جمع کنن که هر ماه با تفنگ و گلوله همو میکشن ...
در ضمن اینم فراموش نکنید که پیش بینی های من از یک ماه پیش تمامش درست دراومده ?
البته شوخی میکنم .. شاید شانسی بوده ...
ولی خودمونیم :
سال به سال چقدر تغییر میکنه دنیا . اوباما همین موقع پارسال داشت برامون حافظ میخوند ، امسال .. بیخیال
کیس نامبر: 62XX
مشخصات: یک نفر / ۲۳ ساله / فارغ التحصیل ۳ ماه قبل از مصاحبه
بدون کار دولتی و خصوصی
ارائه مدارک به صورت کامل در روز مصاحبه
تاریخ مشاهده قبولی:4MAY
تاریخ ارسال فرم: 24MAY
محل مصاحبه در نامه اول : آنکارا
دریافت نامه دوم: 28 March
تاریخ و محل جدید مصاحبه : ایروان 30 May
نتیجه : یکضرب
دریافت ویزا May 31
هر اتفاقی در جریان زندگیه شما ، داستان زندگیه شماست ...
پس خودتان را دست سرنوشت بسپارید و نه زور و اجبار ...
هر کار خوبی کنید ، همان انرژی مثبت به شما خواهد برگشت ...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
کسی درباره بند 214 (b) اطلاعی دارد ؟
دلیل رد شدن بنده را نوشتند : شما نتوانستید فرض ما دال بر اینکه به ایالات متحده آمریکا مهاجرت میکنند را رد نمایید. شما برای اثبات و تایید موقت بودن اقامتتان در آمریکا مدارکی ارایه نکردید!
این مدارک چیه؟ من ۱۸ سالمه و واسه کنفرانس میخواستم برم و یک ایرانی در سفارت کار میکرد (فکر کنم ایرانی بود چون بدون لحجه حرف می زد) گفت احتمالا به خاطر سن کمت هست که رد شده!
الان من برای درخواست مجدد کی میتوانم اقدام کنم و چه مدارکی باید ارایه کنم؟
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2017-03-08 ساعت 18:17)farzadmohajer نوشته: من با چند دوست و فامیل از آمریکا صحبت کردم که چندین ساله آمریکا هستن ...
همشون میگفتن که ۹۹٪ لغو میشه این حکم ... بنظر من این حکم جدید اتفاقا به نفع ما شده
چون حکم قبلی رو پس از دادگاه تجدید نظر میشد ببرن به دیوان عالی و اونجا ممکن بود شکست بخوریم
اما اگر این حکم جدید مجدد لغو بشه ، کلا پرونده ی همچین فرمانی تا سال های سال بسته میشه ...
من که میگم اتفاقات خیلی خیلی خوبی تا قبل از فروردین در راه هست ... عید و پر از اتفاقات شیرین
ولی خودمونیم :
سال به سال چقدر تغییر میکنه دنیا . اوباما همین موقع پارسال داشت برامون حافظ میخوند ، امسال .. بیخیال
یه زحمت میکشی از فامیلاتون بپرسی اون قانونی که که اگه بار دوم هم دستور اجرایی در دادگاه رد بشه دیگه نمیشه در اون مورد دستور جدیدی رو صادر کنه کجاست؟ چون نه من تونستم جایی پیدا کنم و نه دوستانی که امریکا بودند اطلاع داشتند. اتفاقن میگفتن میتونه باز هم دستور رو عوض کنه و دستور جدیدی رو بده.
در هر صورت ممنون میشم منبع خبری که میگی رو هم از آشنایانتون بپرسی و اینجا به اشتراک بذاری تا خیالمون راحت بشه.
انرژی مثبت یادتون نره
شماره کیس: 2017AS*5**
تعداد نفرات: یک نفر
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2017-03-08 ساعت 18:40)15964 نوشته: کسی درباره بند 214 (b) اطلاعی دارد ؟
دلیل رد شدن بنده را نوشتند : شما نتوانستید فرض ما دال بر اینکه به ایالات متحده آمریکا مهاجرت میکنند را رد نمایید. شما برای اثبات و تایید موقت بودن اقامتتان در آمریکا مدارکی ارایه نکردید!
این مدارک چیه؟ من ۱۸ سالمه و واسه کنفرانس میخواستم برم و یک ایرانی در سفارت کار میکرد (فکر کنم ایرانی بود چون بدون لحجه حرف می زد) گفت احتمالا به خاطر سن کمت هست که رد شده!
الان من برای درخواست مجدد کی میتوانم اقدام کنم و چه مدارکی باید ارایه کنم؟
۶ماه باید صبر کنی
و اینکه شما با این سن کم چه کنفرانسی می خواستی شرکت کنی؟
از سال ۲۰۰۱ آمریکا هستم، داروساز و در کالیفرنیا
رتبه:
0
2 تشکر در 0 ارسال
(2017-03-08 ساعت 19:00)mostafa2017 نوشته: (2017-03-08 ساعت 18:17)farzadmohajer نوشته: من با چند دوست و فامیل از آمریکا صحبت کردم که چندین ساله آمریکا هستن ...
ولی خودمونیم :
یه زحمت میکشی از فامیلاتون بپرسی اون قانونی که که اگه بار دوم هم دستور اجرایی در دادگاه رد بشه دیگه نمیشه در اون مورد دستور جدیدی رو صادر کنه کجاست؟ چون نه من تونستم جایی پیدا کنم و نه دوستانی که آمریکا بودند اطلاع داشتند. اتفاقن میگفتن میتونه باز هم دستور رو عوض کنه و دستور جدیدی رو بده.
در هر صورت ممنون میشم منبع خبری که میگی رو هم از آشنایانتون بپرسی و اینجا به اشتراک بذاری تا خیالمون راحت بشه.
انرژی مثبت یادتون نره
این یه فرآیند تخصصی و نادر هست . تو اینترنت فکر نمیکنم باشه ... باید وکالت خونده باشی
گفته ی من ، حرف چند وکیل مشهور هست ...
درضمن خیلی واضحه .. با قانون که نمیشه درگیر شد هر بار .. همین بار دوم هم ترامپ شانس آورده که
گذاشتن یه قانون مجدد در همون حوزه امضا کنه ... رییس جمهور ، آنچنان قدرتی هم نداره که فکر میکنید
چارش فقط ، یه دستور لغو توسط یه قاضی هست ... به همین راحتی ...
کیس نامبر: 62XX
مشخصات: یک نفر / ۲۳ ساله / فارغ التحصیل ۳ ماه قبل از مصاحبه
بدون کار دولتی و خصوصی
ارائه مدارک به صورت کامل در روز مصاحبه
تاریخ مشاهده قبولی:4MAY
تاریخ ارسال فرم: 24MAY
محل مصاحبه در نامه اول : آنکارا
دریافت نامه دوم: 28 March
تاریخ و محل جدید مصاحبه : ایروان 30 May
نتیجه : یکضرب
دریافت ویزا May 31
هر اتفاقی در جریان زندگیه شما ، داستان زندگیه شماست ...
پس خودتان را دست سرنوشت بسپارید و نه زور و اجبار ...
هر کار خوبی کنید ، همان انرژی مثبت به شما خواهد برگشت ...
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2017-03-08 ساعت 19:06)farzadmohajer نوشته: (2017-03-08 ساعت 19:00)mostafa2017 نوشته: (2017-03-08 ساعت 18:17)farzadmohajer نوشته: من با چند دوست و فامیل از آمریکا صحبت کردم که چندین ساله آمریکا هستن ...
ولی خودمونیم :
یه زحمت میکشی از فامیلاتون بپرسی اون قانونی که که اگه بار دوم هم دستور اجرایی در دادگاه رد بشه دیگه نمیشه در اون مورد دستور جدیدی رو صادر کنه کجاست؟ چون نه من تونستم جایی پیدا کنم و نه دوستانی که آمریکا بودند اطلاع داشتند. اتفاقن میگفتن میتونه باز هم دستور رو عوض کنه و دستور جدیدی رو بده.
انرژی مثبت یادتون نره
این یه فرآیند تخصصی و نادر هست . تو اینترنت فکر نمیکنم باشه ... باید وکالت خونده باشی
گفته ی من ، حرف چند وکیل مشهور هست ...
درضمن خیلی واضحه .. با قانون که نمیشه درگیر شد هر بار .. همین بار دوم هم ترامپ شانس آورده که
گذاشتن یه قانون مجدد در همون حوزه امضا کنه ... رییس جمهور ، آنچنان قدرتی هم نداره که فکر میکنید
چارش فقط ، یه دستور لغو توسط یه قاضی هست ... به همین راحتی ...
خیر دوست عزیز. همچین چیزی نیست. قضیه محرمانه ای نیست که نشه تو اینترنت پیداش کرد. مورد حقوقی هست و اگه واقعن وجود داشته باشه تا الان بارها درباره اش تو مطبوعات و .... صحبت شده بود. ممنون میشم از همان وکلای معروف لینک و یا منبع خبر برای ما اینجا بیارید. نمیشه که همین طوری یک حرفی رو زد و گفت که تخصصی و نادره و تو اینترنت نمیشه پیدا کرد که!!!! در هر صورت وقتی شما نقل قول از همان وکلا میارین "باید" منبع خبرتونو هم مشخص کنین و اینجا اعلام کنین. در هر صورت ممنون میشم و منتظر منبع خبر شما هستم.
انرژی مثبت یادتون نره
شماره کیس: 2017AS*5**
تعداد نفرات: یک نفر
رتبه:
-1
0 تشکر در 0 ارسال
(2017-03-08 ساعت 15:06)shahin41 نوشته: (2017-03-08 ساعت 14:59)minaz00 نوشته: (2017-03-08 ساعت 14:43)shahin41 نوشته: اینطور که گفته میشه دادستان ایالت واشنگتن که دفعه قبل شکایت را برد به دادگاه، مشغول بررسی هستند تا بتونن موضوع را دوباره در دادگاه مطرح کنند.
این بار خیلی بعیده که حکم متوقف بشه. چون هیچ سازمان و شخصی داخل آمریکا با وجود بندهایی که گذاشتن حداقل به صورت تئوری متضرر نمیشه.(اما در عمل حتما میشوند) .. هر شکایتی صورت بگیره دولت میتونه نشون بده برای این حالت ما پیش بینی های لازم رو انجام دادیم ..از دیدارهای خانوادگی بگیرید تا کاری و غیره..
فقط یه حالت ممکنه اون هم باید نشست و اجرایی شدن فرمان رو دید و افرادی که تحت پوشش اون بندها قرار میگیرند اما کاری براشون انجام نمیشه شکایت خودشون رو از طرف یه نهاد یا شهروند آمریکایی ببرن دادگاه.. تازه در اون حالت هم دولت میگه ایراد از حکم نیست و اون شخص یا افیسر سفارت که قانون رو درست اجرا نکرده جریمه میشه و کار اون شخص ممکنه راه بیوفته. حکم به صورت سراسری لغو نخواهد شد این امید رو اصلا نداشته باشید.
سلام و خسته نباشید و تشکر از نظریات شما.
خواستم بدونم شما در رشته حقوق تحصیلات عالیه دارین یا نظر شخصی شماست؟
راستش برأي من هم اين سؤال مطرح شده كه اين همه اطمينان از كجا مياد
نوع ویزا: k1
ارسال مدارک: 2016-Jun-28
Nov-16-2016: Approve
Case Number: 09-Dec-2016
تاریخ دریافت ایمیل از سفارت : 2017-jan-09
سفارت ارمنستان-ایروان
وقت سفارت: 2-feb.2017
Status: وقت مصاحبه كنسل شد
وقت مصاحبه دوم : 09-Feb-2017
به علت نقص در فرم Ds-160 مصاحبه نهائي در تاريخ 10 فبريه انجام شد.
نتيجه مصاحبه : AP
تاریخ های اپدیت در سایت سیس: 14 , 15 , 17 ,23 فبريه، 2 مارچ، 10 مي
تاريخ كلير:
تاريخ صدور ويزا:
ورود با امريكا:
رتبه:
-1
0 تشکر در 0 ارسال
(2017-03-08 ساعت 19:22)Hadi_20 نوشته: (2017-03-08 ساعت 18:17)farzadmohajer نوشته: من با چند دوست و فامیل از آمریکا صحبت کردم که چندین ساله آمریکا هستن ...
ولی خودمونیم :
طرف حساب شما دولت آمریکا هست.چه کار به شهروندان آمریکایی دارید؟یعنی چی که هرماه همدیگرو میکشند؟؟؟؟؟مگه همین شهروندان نبودند که اومدن تظاهرات کردند به حکم ترامپ.نشد شما یه حرفی بزنید توش توهین به کسی نشه.ایرانی ها هم عزیزند هم باشخصیت اگر امثال شما بزارند.
من توهيني تؤي صحبت هاي ايشون نديدم. اين همه ادم تو اين فروم دارن با انرژي بد و منفي با اطمينان حرف ميزنن انگار كه نفعي ميبرن. حالا ايشون دوتا حرف مثبت ميزنه تو اين پيج كه خوبه كه . بعدشم بازم ميگم من توهين تو حرفاي ايشون نديدم
نوع ویزا: k1
ارسال مدارک: 2016-Jun-28
Nov-16-2016: Approve
Case Number: 09-Dec-2016
تاریخ دریافت ایمیل از سفارت : 2017-jan-09
سفارت ارمنستان-ایروان
وقت سفارت: 2-feb.2017
Status: وقت مصاحبه كنسل شد
وقت مصاحبه دوم : 09-Feb-2017
به علت نقص در فرم Ds-160 مصاحبه نهائي در تاريخ 10 فبريه انجام شد.
نتيجه مصاحبه : AP
تاریخ های اپدیت در سایت سیس: 14 , 15 , 17 ,23 فبريه، 2 مارچ، 10 مي
تاريخ كلير:
تاريخ صدور ويزا:
ورود با امريكا: