موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2017-03-10 ساعت 13:06)Tilda نوشته: برای من شخصا جالب بودن که در پی دستورمهاجرتی جدید صدایی از ایرانیان ساکن آمریکا در نیومد و ناخواسته یاد امضای یکی از دوستان افتادم که نوشته بود "خر ما که از پل گذشت نشیمنگاه متزلزل دیگران"! یعنی فقط اعتراض به حکمی که ممکنه موقعیت من رو به خطر بندازه! از اونجا که ظاهرا موقعیت برندگان لاتری و دانشجویان به هم ریخته و اون عزیزان مشمول دستور جدید نیستن پس بیخیال بابا! عجب مردم باحالی هستیم!
می دونم (چون ایمیل هاش رو دریافت کردم) که سازمان هایی چون پایا ، نایاک و OFA به این حکم جدید اعتراض کردند.
Category: F1 Family Based
Apply: july 2007
Interview: June 2016
Result: AP
update: 21 June
Second update: 15 August
Clear: 16 August
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
اعتراضها در آمریکا علیه فرمان مهاجرتی جدید رئيس جمهوری این کشور بالا میگیرد. پس از هاوایی پنج ایالت دیگر، نیویورک، واشنگتن، اورگن، مینهسوتا و ماساچوست نیز اعلام کردهاند که علیه فرمان مهاجراتی جدید رئیس جمهور آمریکا دست به اقدام قضایی خواهند زد.
منبع : dw.com
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2017-03-10 ساعت 15:03
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-03-10 ساعت 15:10 توسط bah90.)
اين دكتر كاملي جوري توضيح ميده كه انگار حكم پذيرفته شده هست.... خود امريكاييا دارن اعتراض ميكنن اونوقت اين مردك...
طبق توضيحاتيم كه داره ميده هيچ معافيتي تو كار نيست همش الكيه .... ميگه معافيت فقط براي اقدام درخواست ويزاست
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
چرا برخلاف دفعه قبل اعتراض مردمي وجود نداره؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بی بی سی فارسی کانال تلگرام داره
کیس نامبر: 2017AS60**
تاریخ رویت قبولی: هفته اول MAY
تعداد اعضای کیس: 2
مصاحبه 18 می ایروان
وضعیت ap
آپدیت (همسر):19،23 ، 25 ،30 ,31می، 1، 2 ،5 و 6.,12 و 20 جون
آپدیت خودم : 19،23 و 25 می،5و 6و 20 جون
رتبه:
-1
0 تشکر در 0 ارسال
(2017-03-10 ساعت 13:40)محبوبه. 68 نوشته: (2017-03-07 ساعت 22:51)yami نوشته: (2017-03-07 ساعت 20:55)محبوبه. 68 نوشته: (2017-03-07 ساعت 20:42)fb2016 نوشته: من هم اميدوارم حرف شما درست باشه واقعا فقط خدا ميدونه داريم چه فشاريو تو اين مدت تحمل ميكنيم
خیلی متاسفم ...
مطمئن باشید که اگر نامزدتون پای حرفش و قولش و عشقش باشه، دیر یا زود بالاخره کارتون درست میشه و میرید.
کیسهای خانواده درجه اول آخرین کیسهایی هستن که میتون ازین قوانین آسیب ببینند.
اما اگر فکر میکنید که نامزدتون ممکنه قضیه رو کان لم یکن تلقی کنه، مسئله کاملا چیز دیگریست.
ولی منصفانه قضاوت کنین... در درد دلتان بیشتر از نرسیدن به آمریکا شکوه کرده اید تا نرسیدن به نامزدتان.
کمی بیشتر روی رابطه تان و با هم بودن فارغ از مکان و زمان تمرکز کنید... بازخورد مثبتش بسیار بیشتر خواهد بود.
ما سه ساله باهمیم . نامزدم تو متعهد بودن به من هیجا چیزی کم نذاشته .و الانم گاهی من استرس میگیرم میگه همه چی درس میشه نگران چیزی نباش . من از بابت این چیزا اصن مشکل ندارم فقد بعد سه سال ادم دیگه دوس داره به نتیجه برسه شرایط سخته .من اینجا باید مواردی که برام پیش میاد رو رد کنم و ممولا بابتش حرفم میشنوم بهرحال همه میدونن تو ایران الان وضیت ازدواج برای دختر چجوری هس خصوصا سن من . ..........آمریکا رفتنم بخاطر آمریکاش نمیگم بخاطر این میگم این همه صبر کنیم و تهش نشه عمری هست که از هردوی ما رفته و برنامه هایی که مریزیم برای اینده . به اندازه کافی تو خیلی چیزای دیگ سختی کشیدم و میکشم تو کارو درس . نامزد من ایران نمیتونه بیاد و هنوز کمی مونده تا سیتیزن بشه واسه همین بابت خیلی چیزای دیگم استرس و فشار روم هست . بهرحال اگر این قوانین بخواد تا 4 سال دیگ م بمونه ما راهه دیگه ای رو باید پیش بیگیریم وگرنه الان همه میدونن مدینه فاضله هیجا نیست . خصوصا آمریکای اخیر . کسی که الان مهاجرت میکنه آمریکا با کسی که ده سال قبل رفته خیلی شرایط براش سخت تره. و متفاوت تر . قطعا منم تو این سه سال لاقل خوب فهمیدم اونجام مشکلات خودشو داره
من در تأييد صحبت و البته درد و دل خانم محبوبه كه ميگن دوري سخته بايد بگم من و نامزدم يه سال و خورده اي هست كه هم و ميشناسيم و الان ٨ ماهه اقدام كرديم و تو اين مدت ايشون زياد اومدن ايران اما هربار كه مياد و ميره دلتنگي ازاردهنده تَر ميشه. حالا خيلي از دوستان و ميدونم كه حتي ازدواج كردن يا نامزدن و شايد يه بار هم و ديده باشن به هر دليلي. ميخوام بگم مني كه از بقيه كمتر دوري و حس كردم سخته برام چه برسه به دوستان ي كه ٢ يا ٣ ساله نديدن. هرچقدر هم كه به پايبندي و علاقه طرفت مطمئن باشي اما فكر و خيال و نگراني قابل كنترل نيست و برأي رابطه افت هستش. برأي همين نميشه به راحتي گفت حالا صبر كن و استرس نداشته باش. عمر عزيزه كه داره ميره و دو سال يا سه سال يا حتي يه سال زمان كمي نيست . عمره كه به انتظار ميره . به انتظار تشكيل خانواده و زندگي نو . انتظار برأي مهاجرات و تشكيل زندگي جديد شيرينه اما انتظار برأي بأهم بودن و كنار عزيزت بودن نه .. روحت آزار ميبينه. ببخشيد كه پر حرفي كردم .
نوع ویزا: k1
ارسال مدارک: 2016-Jun-28
Nov-16-2016: Approve
Case Number: 09-Dec-2016
تاریخ دریافت ایمیل از سفارت : 2017-jan-09
سفارت ارمنستان-ایروان
وقت سفارت: 2-feb.2017
Status: وقت مصاحبه كنسل شد
وقت مصاحبه دوم : 09-Feb-2017
به علت نقص در فرم Ds-160 مصاحبه نهائي در تاريخ 10 فبريه انجام شد.
نتيجه مصاحبه : AP
تاریخ های اپدیت در سایت سیس: 14 , 15 , 17 ,23 فبريه، 2 مارچ، 10 مي
تاريخ كلير:
تاريخ صدور ويزا:
ورود با امريكا:
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2017-03-10 ساعت 01:29)rainyday نوشته: (2017-03-10 ساعت 01:25)minaz00 نوشته: (2017-03-10 ساعت 01:17)Kami R نوشته: درود
می تونه یه علت داشته باشه، به نظر من البته، تو کل دنیا قبول شده های کمی ، اون مدارک بعد قبولی رو پر کردن و فرستادن یا اینکه بعد انتخاب مو قشنگ، تمایلی به رفت واسه مصاحبه نداشتند. یه سالی هم(خیال کنم 2012) نامه قبولی به خیلی ها نرسیده بوده که کل دنیا رو کارنت کردن.
البته نمی خوام فاز منفی بدم، ولی اگر دستور لغو نشده(که امیدوارم بشه)، این مساله تو کل دنیا دودش میره تو چشم بچه های ایران و ظرفیت زودتر از موعد پر میشه شاید اول سبتامبر
2014 این طور شد
بعید میدونم ظرفیت پر شه..هر کشوری ظرفیت جدای خودشو داره و از یه حدی بیشتر نمیشه پذیرش شه ..ظرفیت ایران رو خود ایرانی ها فقط میتونن پر کنند. مثلا تراکم شماره های پایین ایرانی زیاد باشه و همه ویزا بگیرن و به شماره بالایی ها نرسه ..وگرنه احتمالش کمه بقیه کشور ها ظرفیت ایران رو بگیرن چون فکر میکنم سهمیه هر کشور مشخصه حدودا و اگه سهمیه ایران به ایران نرسه اون سهمیه خالی میمونه یا یه حد کمی به کشورهای دیگه برسه.
لاتاری بر مبنای تنوع درست شده و سهمیه بندی هم یه تعداد مشخص داره و فک نکنم سهمیه مثلا ایرانو به کشور دیگه بدن
ولی تا اونجایی که من متوجه میشم سهمیه بندی دقیقی نداره که حتما از این کشور باید این تعداد بیان و تنها شروطی که داره اینه که از هر کشور نمیتونه بیشتر از ۷ درصد باشه و با توجه به اینکه کل قبولیهای یک سال مشخصه و بیشتر از ۵۰ هزار نیست پس کلا ممکنه که پزیرفتهشدگان یه کشور خاص کم یا زیاد بشن. چرا که اگه قرار باشه همه کشورها سهمیه ۷ درصدی رو پر کنن فقط به ۱۴ کشور سهمیه کامل تعلق میگیره
کیس نامبر:##2017AS38
تعداد افراد کیس:۳ نفر(برنده اصلی خانم)
نامه دوم: دسامبر 2017
تاریخ مصاحبه:28 فوریه،تغییر توسط سفارت به 23 فوریه
محل مصاحبه: ایروان
نتیجه مصاحبه:برنده اصلی و فرزند ویزای یکضرب،شوهر ap
رتبه:
0
2 تشکر در 0 ارسال
دوستان یه سوال :
نامه دوم رو باید از کجا دید ؟؟
باید بریم همون سایت اعلام نتیجه ؟؟ همونی که دیدیم برنده شدیم ...
مرسی
کیس نامبر: 62XX
مشخصات: یک نفر / ۲۳ ساله / فارغ التحصیل ۳ ماه قبل از مصاحبه
بدون کار دولتی و خصوصی
ارائه مدارک به صورت کامل در روز مصاحبه
تاریخ مشاهده قبولی:4MAY
تاریخ ارسال فرم: 24MAY
محل مصاحبه در نامه اول : آنکارا
دریافت نامه دوم: 28 March
تاریخ و محل جدید مصاحبه : ایروان 30 May
نتیجه : یکضرب
دریافت ویزا May 31
هر اتفاقی در جریان زندگیه شما ، داستان زندگیه شماست ...
پس خودتان را دست سرنوشت بسپارید و نه زور و اجبار ...
هر کار خوبی کنید ، همان انرژی مثبت به شما خواهد برگشت ...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
چهار ایالت آمریکا از دادگاه فدرال خواستار لغو فرمان جدید ترامپ برای ممنوعیت ورود شهروندان شش کشور مسلمان شده اند. به گزارش پولتیکو، ایالت های واشنگتن، نیویورک و اورگن به ایالت هاوایی برای درخواست لغو فرمان اجرایی ترامپ پیوستند.
VOA News