کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اقدامات احتمالی ترامپ جهت محدودیت ورود ایرانیان به آمریکا
به نظر شخصی من این حکم دومی حداکثر ۱،۲ روز پس از اجرا با این وضع دادگاه ها دوباره لغو میشه.
پس دوباره وفت ها از ۱۶ مارس به بعد باز میشه ، من میخوام دوباره برم واسه مصاحبه اگر برنامه کسی بهم خورده ولی mrv را پرداخت کرده ولی وقتی برای مصاحبه نگرفته بنده مشتاق به خرید آن اکانت هستم. با سفارت صحبت کردم گفت به خاطر بنده ۲۱۴ حتی چند روز بعد ریجیکت شدن می تونی دوباره وقت بگیری و مصاحبه کنی! به نظرتون اگر دوباره رد شوم بار سوم برایم سخت تر خواهد شد یا شرایطم تغییری نخواهد کرد؟
پاسخ
تشکر کنندگان: محبوبه. 68 ، battosai
(2017-03-10 ساعت 16:03)vanima نوشته:  
(2017-03-10 ساعت 13:40)محبوبه. 68 نوشته:  
(2017-03-07 ساعت 22:51)yami نوشته:  ما سه ساله باهمیم
من در تأييد صحبت و البته درد و دل خانم محبوبه كه ميگن دوري سخته بايد بگم من و نامزدم يه سال و خورده اي هست كه هم و ميشناسيم و الان ٨ ماهه اقدام كرديم و تو اين مدت ايشون زياد اومدن ايران  اما هربار كه مياد و ميره دلتنگي ازاردهنده تَر ميشه. حالا خيلي از دوستان و ميدونم كه حتي ازدواج كردن يا نامزدن و شايد يه بار هم و ديده باشن به هر دليلي. ميخوام بگم مني كه از بقيه كمتر دوري و حس كردم سخته برام چه برسه به دوستان ي كه ٢ يا ٣ ساله نديدن. هرچقدر هم كه به پايبندي و علاقه طرفت مطمئن باشي اما فكر و خيال و نگراني قابل كنترل نيست و برأي رابطه افت هستش. برأي همين نميشه به راحتي گفت حالا صبر كن و استرس نداشته باش. عمر عزيزه كه داره ميره و دو سال يا سه سال يا حتي يه سال زمان كمي نيست . عمره كه به انتظار ميره . به انتظار تشكيل خانواده و زندگي نو . انتظار برأي مهاجرات و تشكيل زندگي جديد شيرينه اما انتظار برأي بأهم بودن و كنار عزيزت بودن نه .. روحت آزار ميبينه.  ببخشيد كه پر حرفي كردم .
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2017-03-10 ساعت 18:59)minaz00 نوشته:  
(2017-03-10 ساعت 18:39)farzadmohajer نوشته:  دوستان یه سوال :

نامه دوم رو باید از کجا دید ؟؟

باید بریم همون سایت اعلام نتیجه ؟؟ همونی که دیدیم برنده شدیم ...

مرسی

گویا نامه دوم به ایمیل ارسال میشه و صرفا توش گفته که وضعیت شما اپدیت شده و شما میتونید نامه اصلی رو با کانفرمیشن کد که موقع ثبت نام گرفتید و نتیجه برنده شدن رو دیدید به همون سایت برید و نامه جدید جایگزین نامه قبلی که گفته بود شما برنده شدید رو ببینید.
اما گویا برنامه ای برای ارسال نامه دوم برای کسایی که شامل محدودیت فرمان شدن ندارند و فقط برای ایرانی های دو ملیتی که پاسپورت یه کشور دیگه رو دارند و شامل محدودیت نشدند ارسال میشه.
هنوز من نشنیدم کارنتی های دوره قبل کسی نامه ش جایگزین شده باشه.

اوکی ... ممنون ...

دلیل نیومدن نامه دوم رو هم که قبلا خدمت شما عرض کردم

سفارت به یکی از دوستان ایمیل زده بود که به دلیل ازدحام زیاد ایرانی ها در
چند روز اخیر ، فعلا وقتی برای مصاحبه کیس های جدید ندارند ...

از دو هفته بعد احتمالا ارسال نامه دوم شروع میشه به گفته خودشون ...

شاید هم زودتر ...
کیس نامبر: ‎62XX‎

مشخصات:  یک نفر / ۲۳ ساله / فارغ التحصیل ۳ ماه قبل از مصاحبه

بدون کار دولتی و خصوصی

ارائه مدارک به صورت کامل در روز مصاحبه

تاریخ مشاهده قبولی:4MAY
تاریخ ارسال فرم: ‎24MAY‎

محل مصاحبه در نامه اول : آنکارا

دریافت نامه دوم:  28 March

تاریخ و محل جدید مصاحبه : ایروان 30 May

نتیجه : یکضرب

دریافت ویزا  May 31

هر اتفاقی در جریان زندگیه شما ، داستان زندگیه شماست ...
پس خودتان را دست سرنوشت بسپارید و نه زور و اجبار ...

هر کار خوبی کنید ، همان انرژی مثبت به شما خواهد برگشت ...
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2017-03-10 ساعت 18:59)minaz00 نوشته:  
(2017-03-10 ساعت 18:39)farzadmohajer نوشته:  دوستان یه سوال :

نامه دوم رو باید از کجا دید ؟؟

باید بریم همون سایت اعلام نتیجه ؟؟ همونی که دیدیم برنده شدیم ...

مرسی

گویا نامه دوم به ایمیل ارسال میشه و صرفا توش گفته که وضعیت شما اپدیت شده و شما میتونید نامه اصلی رو با کانفرمیشن کد که موقع ثبت نام گرفتید و نتیجه برنده شدن رو دیدید به همون سایت برید و نامه جدید جایگزین نامه قبلی که گفته بود شما برنده شدید رو ببینید.
اما گویا برنامه ای برای ارسال نامه دوم برای کسایی که شامل محدودیت فرمان شدن ندارند و فقط برای ایرانی های دو ملیتی که پاسپورت یه کشور دیگه رو دارند و شامل محدودیت نشدند ارسال میشه.
هنوز من نشنیدم کارنتی های دوره قبل کسی نامه ش جایگزین شده باشه.

اوکی ... ممنون ...

دلیل نیومدن نامه دوم رو هم که قبلا خدمت شما عرض کردم :

سفارت به یکی از دوستان ایمیل زده بود که به دلیل ازدحام زیاد ایرانی ها در
چند روز اخیر ، فعلا وقتی برای مصاحبه کیس های جدید ندارند ...

از دو هفته بعد احتمالا ارسال نامه دوم شروع میشه به گفته خودشون ...

شاید هم زودتر ...
کیس نامبر: ‎62XX‎

مشخصات:  یک نفر / ۲۳ ساله / فارغ التحصیل ۳ ماه قبل از مصاحبه

بدون کار دولتی و خصوصی

ارائه مدارک به صورت کامل در روز مصاحبه

تاریخ مشاهده قبولی:4MAY
تاریخ ارسال فرم: ‎24MAY‎

محل مصاحبه در نامه اول : آنکارا

دریافت نامه دوم:  28 March

تاریخ و محل جدید مصاحبه : ایروان 30 May

نتیجه : یکضرب

دریافت ویزا  May 31

هر اتفاقی در جریان زندگیه شما ، داستان زندگیه شماست ...
پس خودتان را دست سرنوشت بسپارید و نه زور و اجبار ...

هر کار خوبی کنید ، همان انرژی مثبت به شما خواهد برگشت ...
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2017-03-10 ساعت 19:17)yami نوشته:  
(2017-03-10 ساعت 16:03)vanima نوشته:  من در تأييد صحبت و البته درد و دل خانم محبوبه كه ميگن دوري سخته بايد بگم من و نامزدم يه سال و خورده اي هست كه هم و ميشناسيم و الان ٨ ماهه اقدام كرديم و تو اين مدت ايشون زياد اومدن ايران  اما هربار كه مياد و ميره دلتنگي ازاردهنده تَر ميشه. حالا خيلي از دوستان و ميدونم كه حتي ازدواج كردن يا نامزدن و شايد يه بار هم و ديده باشن به هر دليلي. ميخوام بگم مني كه از بقيه كمتر دوري و حس كردم سخته برام چه برسه به دوستان ي كه ٢ يا ٣ ساله نديدن. هرچقدر هم كه به پايبندي و علاقه طرفت مطمئن باشي اما فكر و خيال و نگراني قابل كنترل نيست و برأي رابطه افت هستش. برأي همين نميشه به راحتي گفت حالا صبر كن و استرس نداشته باش. عمر عزيزه كه داره ميره و دو سال يا سه سال يا حتي يه سال زمان كمي نيست . عمره كه به انتظار ميره . به انتظار تشكيل خانواده و زندگي نو . انتظار برأي مهاجرات و تشكيل زندگي جديد شيرينه اما انتظار برأي بأهم بودن و كنار عزيزت بودن نه .. روحت آزار ميبينه.  ببخشيد كه پر حرفي كردم .

این رو کاملا جدی میگم... اگر خانم هستید و نامزدتان در آمریکا طبیعتا یک آقا، بهیچ وجه من الوجوه نگران افت و این چیزها نباشید.
(در واقع این اقایان هستن که بعد از اوردن خانمشان به آمریکا درگیر این افکار میشن بخاطر درصد بسیار بسیار بالای طلاق که در طی شش ماه تا دو سه سال اول از طرف خانم رخ میده. بقول یک دوستی جان بدر بردن از رولت روسی خیلی محتمل تر از حفظ همسر از خارج آورده شده است!!! منظورم شما نیستین هااا جسارتا. وضعیت کلی جامعه رو دارم میگم)
اینجا برای اقایان، مخصوصا اگر پولشان از پارو بالا نرود، از عربستان سعودی هم خشک تر و لم یزرع تر است!!
چاره ای جز انتظار فعلا ندارید ولی خواستم خیالتان را ازین بابت تخت راحت کنم که در این قضیه ریش و قیچی دست شماست نه ایشون.

خيليمم درست گفتين ،،،، حق با شماست درصد بالآي خانم هاي إيراني جو گير ميشن و به قول فيلم دائي جان ناپلئون نُون تافتون به دهن اقاشون مزه نميكنه. خوبه كه تَو اين اوضاع و احوال دوستاي دلسوز و همدرد مهاجرسرايي و داريم
نوع ویزا: k1
ارسال مدارک: 2016-Jun-28
Nov-16-2016: Approve
Case Number: 09-Dec-2016
تاریخ دریافت ایمیل از سفارت : 2017-jan-09
سفارت ارمنستان-ایروان
وقت سفارت: 2-feb.2017
Status: وقت مصاحبه كنسل شد
وقت مصاحبه دوم : 09-Feb-2017
به علت نقص در فرم Ds-160 مصاحبه نهائي در تاريخ 10 فبريه انجام شد.
نتيجه مصاحبه :  AP
تاریخ های اپدیت در سایت سیس:  14 , 15 , 17 ,23 فبريه، 2 مارچ، 10 مي
تاريخ كلير:
تاريخ صدور ويزا:
ورود با امريكا:
پاسخ
تشکر کنندگان: yami
(2017-03-10 ساعت 21:28)vanima نوشته:  
(2017-03-10 ساعت 19:17)yami نوشته:  
(2017-03-10 ساعت 16:03)vanima نوشته:  من در تأييد صحبت و البته درد و دل خانم محبوبه كه ميگن دوري سخته بايد بگم من و نامزدم يه سال و خورده اي هست كه هم و ميشناسيم و الان ٨ ماهه اقدام كرديم و تو اين مدت ايشون زياد اومدن ايران  اما هربار كه مياد و ميره دلتنگي ازاردهنده تَر ميشه. حالا خيلي از دوستان و ميدونم كه حتي ازدواج كردن يا نامزدن و شايد يه بار هم و ديده باشن به هر دليلي. ميخوام بگم مني كه از بقيه كمتر دوري و حس كردم سخته برام چه برسه به دوستان ي كه ٢ يا ٣ ساله نديدن. هرچقدر هم كه به پايبندي و علاقه طرفت مطمئن باشي اما فكر و خيال و نگراني قابل كنترل نيست و برأي رابطه افت هستش. برأي همين نميشه به راحتي گفت حالا صبر كن و استرس نداشته باش. عمر عزيزه كه داره ميره و دو سال يا سه سال يا حتي يه سال زمان كمي نيست . عمره كه به انتظار ميره . به انتظار تشكيل خانواده و زندگي نو . انتظار برأي مهاجرات و تشكيل زندگي جديد شيرينه اما انتظار برأي بأهم بودن و كنار عزيزت بودن نه .. روحت آزار ميبينه.  ببخشيد كه پر حرفي كردم .

این رو کاملا جدی میگم... اگر خانم هستید و نامزدتان در آمریکا طبیعتا یک آقا، بهیچ وجه من الوجوه نگران افت و این چیزها نباشید.
(در واقع این اقایان هستن که بعد از اوردن خانمشان به آمریکا درگیر این افکار میشن بخاطر درصد بسیار بسیار بالای طلاق که در طی شش ماه تا دو سه سال اول از طرف خانم رخ میده. بقول یک دوستی جان بدر بردن از رولت روسی خیلی محتمل تر از حفظ همسر از خارج آورده شده است!!! منظورم شما نیستین هااا جسارتا. وضعیت کلی جامعه رو دارم میگم)
اینجا برای اقایان، مخصوصا اگر پولشان از پارو بالا نرود، از عربستان سعودی هم خشک تر و لم یزرع تر است!!
چاره ای جز انتظار فعلا ندارید ولی خواستم خیالتان را ازین بابت تخت راحت کنم که در این قضیه ریش و قیچی دست شماست نه ایشون.

خيليمم درست گفتين ،،،، حق با شماست درصد بالآي خانم هاي إيراني جو گير ميشن و به قول فيلم دائي جان ناپلئون نُون تافتون به دهن اقاشون مزه نميكنه. خوبه كه تَو اين اوضاع و احوال دوستاي دلسوز و همدرد مهاجرسرايي و داريم

الان شما حرف ایشون رو تایید کردید یا کنایه انداختید یا چیز دیگری؟؟ Big Grin
خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
پاسخ
تشکر کنندگان: yami
(2017-03-10 ساعت 22:47)Hadi_20 نوشته:  
(2017-03-10 ساعت 21:28)vanima نوشته:  
(2017-03-10 ساعت 19:17)yami نوشته:  این رو کاملا جدی میگم... اگر خانم هستید و نامزدتان در آمریکا طبیعتا یک آقا، بهیچ وجه من الوجوه نگران افت و این چیزها نباشید.

الان شما حرف ایشون رو تایید کردید یا کنایه انداختید یا چیز دیگری؟؟ Big Grin
هاهااا ?? نه بابا تأييد كردم،
پاسخ
تشکر کنندگان: Hadi_20 ، yami
مریلند هم یه جمع شاکیان پیوست
http://wtop.com/maryland/2017/03/marylan...ravel-ban/
پاسخ
تشکر کنندگان: vanima ، zamini1975 ، mulan1979
(2017-03-10 ساعت 23:38)minaz00 نوشته:  مریلند هم یه جمع شاکیان پیوست

برای من سوال شده چرا کالیفرنیا با اون همه ایرانی ساکن در ایالتش و معروف بودنش به ایالت دمکرات و دادستان دمکتراتش ، هیچ اعتراضی نمیکنه . نصف ایرانی های امریکا تو کالیفرنیان و هیچ شکایتی ثبت نشده گویا از طرف ایالت
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2017-03-10 ساعت 15:03)bah90 نوشته:  اين دكتر كاملي جوري توضيح ميده كه انگار حكم پذيرفته شده هست.... خود امريكاييا دارن اعتراض ميكنن اونوقت اين مردك...
طبق توضيحاتيم كه داره ميده هيچ معافيتي تو كار نيست همش الكيه .... ميگه معافيت فقط براي اقدام درخواست ويزاست

اين اون سريم ميگفت همه چي ارمه
كتگوري : f2a
تاريخ اپرو مدارك : دسامبر ٢٠١٥
ايميل درخواست حاملي مالي: ؟؟؟؟
ا
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2017-03-10 ساعت 23:58)minaz00 نوشته:  

برای من سوال شده چرا کالیفرنیا با اون همه ایرانی ساکن در ایالتش و معروف بودنش به ایالت دمکرات و دادستان دمکتراتش ، هیچ اعتراضی نمیکنه . نصف ایرانی های آمریکا تو کالیفرنیان و هیچ شکایتی ثبت نشده گویا از طرف ایالت

دفعه قبل هم شكايت نكرد؟
كتگوري : f2a
تاريخ اپرو مدارك : دسامبر ٢٠١٥
ايميل درخواست حاملي مالي: ؟؟؟؟
ا
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2017-03-11 ساعت 00:17)sepehr7763 نوشته:  
(2017-03-10 ساعت 23:58)minaz00 نوشته:  

برای من سوال شده چرا کالیفرنیا با اون همه ایرانی ساکن در ایالتش و معروف بودنش به ایالت دمکرات و دادستان دمکتراتش ، هیچ اعتراضی نمیکنه . نصف ایرانی های آمریکا تو کالیفرنیان و هیچ شکایتی ثبت نشده گویا از طرف ایالت

دفعه قبل هم شكايت نكرد؟

نه..دفعه پیش واشینگتن و مینسوتا بودن ، ویرجینیا هم یه کارایی کرد.
ایالت های دیگه ای هم بودن که فقط در حمایت از شکایت واشینگتن و مینسوتا در دادگاه شهادت دادن یا یه همچین چیزی.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2017-03-11 ساعت 00:25)minaz00 نوشته:  
(2017-03-11 ساعت 00:17)sepehr7763 نوشته:  
(2017-03-10 ساعت 23:58)minaz00 نوشته:  برای من سوال شده چرا کالیفرنیا با اون همه ایرانی ساکن در ایالتش و معروف بودنش به ایالت دمکرات و دادستان دمکتراتش ، هیچ اعتراضی نمیکنه . نصف ایرانی های آمریکا تو کالیفرنیان و هیچ شکایتی ثبت نشده گویا از طرف ایالت

دفعه قبل هم شكايت نكرد؟

نه..دفعه پیش واشینگتن و مینسوتا بودن ، ویرجینیا هم یه کارایی کرد.
ایالت های دیگه ای هم بودن که فقط در حمایت از شکایت واشینگتن و مینسوتا در دادگاه شهادت دادن یا یه همچین چیزی.
دادگاه سانفرانسیسکو بود که حکم اول ترامپ را لغو کرد. شکایت کردن کالیفرنیا که میزبان دادگاه است شاید بحث ها و بهانه هایی را ایجاد کند.
پاسخ
تشکر کنندگان: gbtm
ترامپ به دادستان همه ایالات ها دستور استعفا داد. جنگ تمام عیاره.
گویا رییس جمهور این قدرتو داره که دادستان ایالات رو اخراج کنه حتی. اینجوری شکایات ایالت هارو میخواد کنترل کنه.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2017-03-11 ساعت 02:18)minaz00 نوشته:  ترامپ به دادستان همه ایالات ها دستور استعفا داد. جنگ تمام عیاره.
گویا رییس جمهور این قدرتو داره که دادستان ایالات رو اخراج کنه حتی. اینجوری شکایات ایالت هارو میخواد کنترل کنه.

حتي اينكارم بكنه بقيه ساكت نمينشينند
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان