کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اقدامات احتمالی ترامپ جهت محدودیت ورود ایرانیان به آمریکا
(2017-03-08 ساعت 20:21)Sudeh نوشته:  
(2017-03-08 ساعت 13:34)saba rad نوشته:  اگر بگه نقص مدرکتو ایمیل کن منتظر ایمیل باش چی ؟ بعدش ایمل بزنن که اطلاعات گرفتیم بزودی تماس میگیریم ولی همچنان تو سایت سفارت تا تاریخ 7ام زده  pending for missing document اینو باید چکار کرد؟پاسپورت رو هم بهم پس داده

به شما هم یک برگه سفید داد که ناقصی ها رو تیک زده باشه؟

بله فرم ۲۲۱g ولی فقط تو غیره برام علامت زد نوشت رزومه بعد. ایمیل نوشت گفت ایمیل کن منتطًظر ایمیل باش شما هم همینطور بودین ؟
Cr1
مصاحبه ۲۳ feb
Ankara
نقص مدرک رزومه ??برای ویزای ازدواج
اپدیت سایت سیس ۲۳ ۲۸ ۱ ۲ ۱۶ ۲۰ ۲۲ ۲۴
استتوس ceac ready در ۲۴ مارچ
هنوز ایمیل انکارا نیومده ایشالا تو هفته اینده ویزا ☺️ به امید خوشحال شدن همه کسایی که سایت ceac چک میکنن
پاسخ
تشکر کنندگان:
چرا دولت ترامپ همه چیزو زوری می خواد؟ از بحث مهاجرت و بیمه اوباما تا اخراج سریع و بدون اطلاع وکلا ... اصلا معلوم نیست چه خبره هر روز یه جنجال راه میوفته... واقعا تو این ۵۰ روز که ت ر ا م پ اومده یه روزش بدون سرو صدا نگذشته.

روز پنج شنبه هم رئیس فیفا اعلام کرده که ممنوعیت مهاجرتی ترامپ ممکنه شانس آمریکا را برای میزبانی جام جهانی ۲۰۲۶ از بین ببره.
Category: F1 Family Based
Apply: july 2007
Interview: June 2016
Result: AP
update: 21 June
Second update: 15 August
Clear: 16 August
پاسخ
تشکر کنندگان: tamoko89 ، bhb32
(2017-03-12 ساعت 00:59)Sasa-t نوشته:  چرا دولت ترامپ همه چیزو زوری می خواد؟ از بحث مهاجرت و بیمه اوباما تا اخراج سریع و بدون اطلاع وکلا ... اصلا معلوم نیست چه خبره هر روز یه جنجال راه میوفته... واقعا تو این ۵۰ روز که ت ر ا م پ اومده یه روزش بدون سرو صدا نگذشته.

روز پنج شنبه هم رئیس فیفا اعلام کرده که ممنوعیت مهاجرتی ترامپ ممکنه شانس آمریکا را برای میزبانی جام جهانی ۲۰۲۶ از بین ببره.

کجاشو دیدی رفیق ... تازه جنجال های بزرگ در راهه ....

هنوز تو کاخ سفید گرم نشده ... از ۲ سال دیگه بترسید ...
کیس نامبر: ‎62XX‎

مشخصات:  یک نفر / ۲۳ ساله / فارغ التحصیل ۳ ماه قبل از مصاحبه

بدون کار دولتی و خصوصی

ارائه مدارک به صورت کامل در روز مصاحبه

تاریخ مشاهده قبولی:4MAY
تاریخ ارسال فرم: ‎24MAY‎

محل مصاحبه در نامه اول : آنکارا

دریافت نامه دوم:  28 March

تاریخ و محل جدید مصاحبه : ایروان 30 May

نتیجه : یکضرب

دریافت ویزا  May 31

هر اتفاقی در جریان زندگیه شما ، داستان زندگیه شماست ...
پس خودتان را دست سرنوشت بسپارید و نه زور و اجبار ...

هر کار خوبی کنید ، همان انرژی مثبت به شما خواهد برگشت ...
پاسخ
تشکر کنندگان:
دادستان فدرال منهتن از برکناری خود از سوی ترامپ خبر داد

پریت بارارا، دادستان فدرال معروف منهتن در نیویورک، اعلام کرد که دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا او را از سمت خود برکنار کرده است.

آقای بارارا، کمتر از یک ساعت قبل در حساب توییتر خود نوشت: "من استعفا ندادم. دقایقی پیش برکنار شدم."

دادستان منهتن یکی از ۴۶ دادستان منصوب باراک اوباما رئیس جمهور قبلی ایالات متحده بود که دولت آقای ترامپ به تازگی از آنها خواسته بود استعفا بدهند.

با وجود این درخواست، پریت بارارا حاضر به استعفا نشد و در واقع، رئیس جمهور را وادار کرد که مسئولیت برکناریش را به عهده بگیرد.

آقای بارارا در توییت دیگری دادستانی منهتن را "بزرگترین افتخار زندگی حرفه ای" خود دانسته است.

روسای جمهور آمریکا معمولا از منصوبان رئیس جمهورهای قبل از خود می‌خواهند استعفا بدهند. اما اینکه در یک مرحله، از ۴۶ دادستان فدرال سابق خواسته شود کناره گیری کنند، غیرمنتظره بوده است.

قرار گرفتن نام پریت بارارا در فهرست دادستان هایی که وزارت دادگستری خواستار استعفایشان شده بود، شگفتی ناظران را به دنبال داشت.

دادستان فدرال منهتن نوامبر (آبان) گذشته به رسانه ها خبر داده بود که دونالد ترامپ خواستار ابقای وی شده و او هم قبول کرده است.

آقای بارارا در آمریکا شهرت زیادی دارد که عمدتا به خاطر نقش وی در پیگیری پرونده های خبرساز علیه وال استریت و بانکداران نیویورک بوده است.
پاسخ
تشکر کنندگان: nikniknik ، copol ، Alirezania ، mulan1979 ، zamini1975
(2017-03-12 ساعت 02:58)marco250 نوشته:  دادستان فدرال منهتن از برکناری خود از سوی ترامپ خبر داد

پریت بارارا، دادستان فدرال معروف منهتن در نیویورک، اعلام کرد که دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا او را از سمت خود برکنار کرده است.

آقای بارارا، کمتر از یک ساعت قبل در حساب توییتر خود نوشت: "من استعفا ندادم. دقایقی پیش برکنار شدم."

دادستان منهتن یکی از ۴۶ دادستان منصوب باراک اوباما رئیس جمهور قبلی ایالات متحده بود که دولت آقای ترامپ به تازگی از آنها خواسته بود استعفا بدهند.

با وجود این درخواست، پریت بارارا حاضر به استعفا نشد و در واقع، رئیس جمهور را وادار کرد که مسئولیت برکناریش را به عهده بگیرد.

آقای بارارا در توییت دیگری دادستانی منهتن را "بزرگترین افتخار زندگی حرفه ای" خود دانسته است.

روسای جمهور آمریکا معمولا از منصوبان رئیس جمهورهای قبل از خود می‌خواهند استعفا بدهند. اما اینکه در یک مرحله، از ۴۶ دادستان فدرال سابق خواسته شود کناره گیری کنند، غیرمنتظره بوده است.

قرار گرفتن نام پریت بارارا در فهرست دادستان هایی که وزارت دادگستری خواستار استعفایشان شده بود، شگفتی ناظران را به دنبال داشت.

دادستان فدرال منهتن نوامبر (آبان) گذشته به رسانه ها خبر داده بود که دونالد ترامپ خواستار ابقای وی شده و او هم قبول کرده است.

آقای بارارا در آمریکا شهرت زیادی دارد که عمدتا به خاطر نقش وی در پیگیری پرونده های خبرساز علیه وال استریت و بانکداران نیویورک بوده است.

اوضاع خرابه وقتی یه سوشیو پث وارد کاخ سفید بشه همینه دیگه!!
از سال ۲۰۰۱ آمریکا هستم، داروساز و در کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان:
https://actionnetwork.org/letters/tell-c...muslim-ban
من نمیدونم این چقدر میتونه تاثیر داشته باشه ولی پر کردنش ضرر نداره مخصوصا از طرف کسانیکه که الان آمریکا هستن.
پاسخ
تشکر کنندگان:
لطفا اگر کسی میتونه راهنماییم کنه که دارم دق میکنم
من از جولای ‎2016‎ که تو قبرس مصاحبه کردم تا الان تو پروسه اداری هستم و البته تو سایت ‎ceac‎ هم بعد از روز مصاحبه اپدیتی نداشتم چند بارم پرسو جو کردم گفتن پروسه کلیرنس همینجوریه و چون از شانست خورده به این داستانای ریاست جمهوری یکم طولانی شده حالا موندم با این قانون جدید تکلیف امسال من که تو پروسه مراحل اداری هستیم چی میشه ؟اصلا امیدی هست ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
در پی تداوم درخواست‌ها برای جلوگیری از اجرای فرمان مهاجرتی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، قاضی مسئول رسیدگی به این درخواست‌ها حاضر به صدور حکم در این باره نشده است.
قاضی جیمز روبارت در سیاتل گفته که لازم است وکلای پیگیر این موضوع، مدارک جامع‌تری به دادگاه عرضه کنند.
آقای روبارت همان کسی است که نزدیک به یک ماه پیش، با صدور حکم قضایی، فرمان مهاجرتی پیشین رئیس‌جمهور آمریکا را معلق کرد.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2017-03-11 ساعت 22:12)saba rad نوشته:  
(2017-03-08 ساعت 20:21)Sudeh نوشته:  
(2017-03-08 ساعت 13:34)saba rad نوشته:  اگر بگه نقص مدرکتو ایمیل کن منتظر ایمیل باش چی ؟ بعدش ایمل بزنن که اطلاعات گرفتیم بزودی تماس میگیریم ولی همچنان تو سایت سفارت تا تاریخ 7ام زده  pending for missing document اینو باید چکار کرد؟پاسپورت رو هم بهم پس داده

به شما هم یک برگه سفید داد که ناقصی ها رو تیک زده باشه؟

بله فرم ۲۲۱g ولی فقط تو غیره برام علامت زد نوشت رزومه بعد. ایمیل نوشت گفت ایمیل کن منتطًظر ایمیل باش شما هم همینطور بودین ؟

مال ما هم همینطور بود تقریبا فقط گفت پست کنین با پاسپورت. بعد ایمیل زدم دقیقن چی میخواین گفت اینارو پست کنین با پاسپورت دو نفرتون. دو نفر بقیه داره کیسشون بررسی میشه.
ما جمعه پست کردیم از همین آنکارا. منتظریم فردا چی میگن.
پاسپورت شمارو گرفتن ازتون؟
F3
تعداد نفرات: 4 نفر
محل مصاحبه: آنکارا
اقدام اولیه: اکتبر 2001
تشکیل پرونده: آگوست 2008
مصاحبه: دسامبر 2016 (کنسل به دلیل برف سنگین!)
مصاحبه اصلی: 8 مارس 2017
نتیجه: ناقصی مدارک و پروسه اداری(AP)
صدور ویزا: 16 مارچ برای متقاضی اصلی و یک نفر از اعضای کیس(ورود به امریکا 7 می)
دو نفر دیگر: AP
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2017-03-12 ساعت 12:07)Sudeh نوشته:  
(2017-03-11 ساعت 22:12)saba rad نوشته:  
(2017-03-08 ساعت 20:21)Sudeh نوشته:  به شما هم یک برگه سفید داد که ناقصی ها رو تیک زده باشه؟

مال ما هم همینطور بود تقریبا فقط گفت پست کنین با پاسپورت. بعد ایمیل زدم دقیقن چی میخواین گفت اینارو پست کنین با پاسپورت دو نفرتون. دو نفر بقیه داره کیسشون بررسی میشه.
نه پاسپورتمو پس دادن فقط گفت ایمیل کن منتظر ایمیل باش تو سایت سفارت زده نقص مدرک اخرین تاریخ اپدیتیشم 10 ام بوده ولی سایت سیس زده ap و اخرین اپدیت 6 ام بوده هنوز ایمیلی ندادن بعد از اخرین ایمیل که گفتن بزودی تماس میگیریم وتقریبا 13 روز گذشته دوتا ایمیل زنگ زدن به سفارت هم کمکی نمیکنه چون اونا هم اطلاعی ندارن حالا نمیدونم اینکه سایت سفارت اپدیت شده تاریخش نشونه خوبیه یا نه؟
Cr1
مصاحبه ۲۳ feb
Ankara
نقص مدرک رزومه ??برای ویزای ازدواج
اپدیت سایت سیس ۲۳ ۲۸ ۱ ۲ ۱۶ ۲۰ ۲۲ ۲۴
استتوس ceac ready در ۲۴ مارچ
هنوز ایمیل انکارا نیومده ایشالا تو هفته اینده ویزا ☺️ به امید خوشحال شدن همه کسایی که سایت ceac چک میکنن
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2017-03-12 ساعت 12:37)saba rad نوشته:  
(2017-03-12 ساعت 12:07)Sudeh نوشته:  
(2017-03-11 ساعت 22:12)saba rad نوشته:  بله فرم ۲۲۱g ولی فقط تو غیره برام علامت زد نوشت رزومه بعد. ایمیل نوشت گفت ایمیل کن منتطًظر ایمیل باش شما هم همینطور بودین ؟

نه پاسپورتمو پس دادن فقط گفت ایمیل کن منتظر ایمیل باش تو سایت سفارت زده نقص مدرک اخرین تاریخ اپدیتیشم 10 ام بوده ولی سایت سیس زده ap و اخرین اپدیت 6 ام بوده هنوز ایمیلی ندادن بعد از اخرین ایمیل که گفتن بزودی تماس میگیریم وتقریبا 13 روز گذشته دوتا ایمیل زنگ زدن به سفارت هم کمکی نمیکنه چون اونا هم اطلاعی ندارن حالا نمیدونم  اینکه سایت سفارت اپدیت شده تاریخش  نشونه خوبیه یا نه؟

با سلام
زماني كه آفيسر به شما گفتند نقص مدرك را تكميل كنيد و ايميل كنيد يعني هنوز پروسه اداري شما به پايان نرسيده و براي ادامه پروسه اداري بايد مدارك نقصي را ايميل كنيد ، ولي زماني كه گفتند مدارك از طريق پست و همراه با پاسپورت ارسال كنيد پروسه اداري شما به پايان رسيده و صدور ويزاي شما منوط به ارسال مدارك خواسته شده است.
موفق باشيد.
پاسخ
تشکر کنندگان: Sudeh
با عرض سلام خدمت دوستان گرامی
حالا که رفتن به آمریکا با شرایط بوجود اومده سخت شده من به فکر مهاجرت به اروپا افتادم
اگه کسی اطلاعاتی در مورد مهاجرت به لهستان داره به خصوص در زمینه ثبت شرکت و راه اندازی بیزینس
بنده رو راهنمایی بفرمایید
با تشکر
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2017-03-12 ساعت 17:00)امیر007 نوشته:  با عرض سلام خدمت دوستان گرامی
حالا که رفتن به آمریکا  با شرایط بوجود اومده سخت شده  من به فکر  مهاجرت به اروپا افتادم
اگه کسی اطلاعاتی در مورد مهاجرت به لهستان داره به خصوص در زمینه  ثبت شرکت و راه اندازی بیزینس
با تشکر

عزيزم.... بد نيست ادم دركي هم از حال مخاطب يا مخاطبينش داشته باشه قبل از مطرح كردن چيزي كه توي ذهنشه!

دوست عزيزم اگه يك صفحه از اين فروم رو خونده باشي متوجه حال افراد اين فروم ميشي و بيشتر حتي ميتوني بفهمي كه شايد كسي توان و انگيزه اي واسه صحبت راحب ثبت شركتتون توي اروپا نداره (( حالا كه رفتن به امريكا سخت شده!!!!!)
انشالا كه حال هممون بهتر شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: Pooya ، fb2016 ، mostafa2017 ، eblis_67 ، saba rad ، victor2017
(2017-03-12 ساعت 17:00)امیر007 نوشته:  با عرض سلام خدمت دوستان گرامی
حالا که رفتن به آمریکا  با شرایط بوجود اومده سخت شده  من به فکر  مهاجرت به اروپا افتادم
اگه کسی اطلاعاتی در مورد مهاجرت به لهستان داره به خصوص در زمینه  ثبت شرکت و راه اندازی بیزینس
با تشکر
فروم رو اشتباه اومدید .
پاسخ
تشکر کنندگان: victor2017
سلام
دوستان سایت سفارت ابوظبی دو سه روزه باز نمیشه، کسی می دونه جریان چیه؟
گروه F1
تاریخ اپلای June 2009
تاریخ مصاحبه: october 2016 ابوظبی
وضعیت: AP
معافیت کفالت و شغل غیردولتی
آپدیت: 5 دسامبر ۲۰۱۶و ۱۶ مارچ و ۲۸جون
پاسخ
تشکر کنندگان: amir1344

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان