کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اقدامات احتمالی ترامپ جهت محدودیت ورود ایرانیان به آمریکا
Trump's revised travel ban dealt first court setback

منبع: رويترز
پاسخ
تشکر کنندگان: mulan1979
(2017-03-11 ساعت 13:04)bah90 نوشته:  Trump's revised travel ban dealt first court setback

منبع: رويترز

کی انشالله قراره بکشوننش دادگاه؟؟
این حکمشم کنسل شه خیال چن تا جماعت راحت شه
F3
تعداد نفرات: 4 نفر
محل مصاحبه: آنکارا
اقدام اولیه: اکتبر 2001
تشکیل پرونده: آگوست 2008
مصاحبه: دسامبر 2016 (کنسل به دلیل برف سنگین!)
مصاحبه اصلی: 8 مارس 2017
نتیجه: ناقصی مدارک و پروسه اداری(AP)
صدور ویزا: 16 مارچ برای متقاضی اصلی و یک نفر از اعضای کیس(ورود به امریکا 7 می)
دو نفر دیگر: AP
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2017-03-11 ساعت 04:07)Plus نوشته:  وقتی وقت مصاحبه رو کنسل میکنند ، برای پیگیری باید با سفارت تماس گرفت یا nvc ؟

اگر از سفارت جوابی نگرفتین با usvisa تماس بگیرین. بعد از اینکه وقت مصاحبتون مشخص میشه nvc دیگه کاری با شما نداره و همه مدارکی که بهشون دادین رو برای کنسولگری میفرسته.
F3
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2017-03-11 ساعت 08:13)rahbar نوشته:  
(2017-03-07 ساعت 01:50)banafsh14 نوشته:  من با اجازه مدیران سایت و بدلیل اینکه برام خیلی مهم هست دوستان زیادی این رو بخونن تو بخشهای دیگری از سایت هم پست می کنم.

سلام می کنم به همه عزیزان

این اولین پست من بعد از خداحافظی دو سال پیش هست و امیدوارم مفید باشه.
شغل من در ایران: هیات علمی دانشگاه، مهارت زبان قبل از مهاجرت در حدود ۹۰ تافل

مطلب جالب و متفاوتی بود ولی زمانبندی پست نامناسب بود در نتیجه توجه چندانی جلب نکرد.
فقط خواستم بگم با اینکه بودن تو محیط آکادمیک بهتر از تحمل خیلی محیطهای کاری ناجور آمریکاست و حس درس خوندنم با روحیه بیشتر ایرانیها خوب میسازه اما مواظب باشید الکی تو خرج و زیر بار وام برای هر مدرک و هر رشته ای نرید. مدرک و نمره گرفتن تو خیلی دانشگاههای آمریکا بسیار راحت تر از ایرانه ..اصلا یگجورایی الکیه و به آسونی همه نمرات را A میشید بشرطی که فقط تکلیفها را انجام بدی و در کلاسها حضور داشته باشی...تو ایران که لامصب هرچقدر زور میزدیم و بجای خوندن کتاب را میخوردیم تازه به زور فقط مرز مشروطی را رد میکردیم البته ناگفته نماند واقعا یاد میگرفتیما. اما اینها شما را اغفال نکنه چشم بسته دنبال مدرک برید... به راحتی زیر قرض سنگینی میرید در حالی که شاید اون مدرکم بیفایده باشه. زمانیکه تو فروشگاه کار میکردم بسیاری از همکارام همینجا یک لیسانسکی گرفته بودن و کاری پیدا نشده بود اخر سر برگشتن فروشگاه و بازم کار ده دلاری. بعضی سرتفکت و مدارک هم سر دوسال اکسپیر میشن و مجبورید برای تمدیدش دوباره هزینه کنید و دور باطل ادامه دارد... اینچا کمتر دیدم مدرک بخان. من که فکر میکنم سیستم محیطهای کاری طوریه که عملا 90% کارها مرزبندی شده  و سیکل تکراریه. دانش خاصی در سطح عملی میخان و باکمی آموزش و تجریه داخل شرکت مسئله حله. 7-8% پستها فقط سرپرستهای متخصص نیازمند مدرک میشن که تعداد زیادی را در برنمیگیره. 1-2% باقیمانده هم که سرمایه دارهای صاحب بیزنس خودشونند. البته اگر بشه با تخصص  کاری پیدا کرد که خوبه ولی مستلزم صرف عمر و پول فراوونیه. تعداد و تنوع کالجها و دانشگاهها و رقابت سخت بینشون ماهیت پول ساز بیزنس شان را تائید میکنه. لطفا با آگاهی بیشتری دنبال درس و رشته برید.

ببخشید این تاپیک نامرتبط بود ولی چون پست تو این فروم بود جواب دادم.
بچه ها جونم
متن كامل اين پست تَو كدوم صفحه هست پيدا نكردم
نوع ویزا: k1
ارسال مدارک: 2016-Jun-28
Nov-16-2016: Approve
Case Number: 09-Dec-2016
تاریخ دریافت ایمیل از سفارت : 2017-jan-09
سفارت ارمنستان-ایروان
وقت سفارت: 2-feb.2017
Status: وقت مصاحبه كنسل شد
وقت مصاحبه دوم : 09-Feb-2017
به علت نقص در فرم Ds-160 مصاحبه نهائي در تاريخ 10 فبريه انجام شد.
نتيجه مصاحبه :  AP
تاریخ های اپدیت در سایت سیس:  14 , 15 , 17 ,23 فبريه، 2 مارچ، 10 مي
تاريخ كلير:
تاريخ صدور ويزا:
ورود با امريكا:
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2017-03-11 ساعت 13:21)vanima نوشته:  
(2017-03-11 ساعت 08:13)rahbar نوشته:  
(2017-03-07 ساعت 01:50)banafsh14 نوشته:  من با اجازه مدیران سایت و بدلیل اینکه برام خیلی مهم هست دوستان زیادی این رو بخونن تو بخشهای دیگری از سایت هم پست می کنم.

سلام می کنم به همه عزیزان

این اولین پست من بعد از خداحافظی دو سال پیش هست و امیدوارم مفید باشه.
شغل من در ایران: هیات علمی دانشگاه، مهارت زبان قبل از مهاجرت در حدود ۹۰ تافل

مطلب جالب و متفاوتی بود ولی زمانبندی پست نامناسب بود در نتیجه توجه چندانی جلب نکرد.
فقط خواستم بگم با اینکه بودن تو محیط آکادمیک بهتر از تحمل خیلی محیطهای کاری ناجور آمریکاست و حس درس خوندنم با روحیه بیشتر ایرانیها خوب میسازه اما مواظب باشید الکی تو خرج و زیر بار وام برای هر مدرک و هر رشته ای نرید. مدرک و نمره گرفتن تو خیلی دانشگاههای آمریکا بسیار راحت تر از ایرانه ..اصلا یگجورایی الکیه و به آسونی همه نمرات را A میشید بشرطی که فقط تکلیفها را انجام بدی و در کلاسها حضور داشته باشی...تو ایران که لامصب هرچقدر زور میزدیم و بجای خوندن کتاب را میخوردیم تازه به زور فقط مرز مشروطی را رد میکردیم البته ناگفته نماند واقعا یاد میگرفتیما. اما اینها شما را اغفال نکنه چشم بسته دنبال مدرک برید... به راحتی زیر قرض سنگینی میرید در حالی که شاید اون مدرکم بیفایده باشه. زمانیکه تو فروشگاه کار میکردم بسیاری از همکارام همینجا یک لیسانسکی گرفته بودن و کاری پیدا نشده بود اخر سر برگشتن فروشگاه و بازم کار ده دلاری. بعضی سرتفکت و مدارک هم سر دوسال اکسپیر میشن و مجبورید برای تمدیدش دوباره هزینه کنید و دور باطل ادامه دارد... اینچا کمتر دیدم مدرک بخان. من که فکر میکنم سیستم محیطهای کاری طوریه که عملا 90% کارها مرزبندی شده  و سیکل تکراریه. دانش خاصی در سطح عملی میخان و باکمی آموزش و تجریه داخل شرکت مسئله حله. 7-8% پستها فقط سرپرستهای متخصص نیازمند مدرک میشن که تعداد زیادی را در برنمیگیره. 1-2% باقیمانده هم که سرمایه دارهای صاحب بیزنس خودشونند. البته اگر بشه با تخصص  کاری پیدا کرد که خوبه ولی مستلزم صرف عمر و پول فراوونیه. تعداد و تنوع کالجها و دانشگاهها و رقابت سخت بینشون ماهیت پول ساز بیزنس شان را تائید میکنه. لطفا با آگاهی بیشتری دنبال درس و رشته برید.

بچه ها جونم

صفحه 51 عزیزم
شماره پست رو جستجو کنی میاره
https://www.mohajersara.org/forum/thread...ght=745898
F3
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2017-03-11 ساعت 13:40)Sudeh نوشته:  
(2017-03-11 ساعت 13:21)vanima نوشته:  
(2017-03-11 ساعت 08:13)rahbar نوشته:  مطلب جالب و متفاوتی بود ولی زمانبندی پست نامناسب بود در نتیجه توجه چندانی جلب نکرد.

بچه ها جونم

صفحه 51 عزیزم
شماره پست رو جستجو کنی میاره
https://www.mohajersara.org/forum/thread...ght=745898

ممنونم ❤️
أ
سفارت ارمنستان-ایروان
تاريخ كلير:
تاريخ صدور ويزا:
ورود با امريكا:
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2017-03-11 ساعت 09:28)maymary1220 نوشته:  
(2017-03-11 ساعت 04:07)Plus نوشته:  وقتی وقت مصاحبه رو کنسل میکنند ، برای پیگیری باید با سفارت تماس گرفت یا nvc ؟

به احتمال زیاد باید با سفارت تماس بگیرین ....مگه وقتتون کنسل شده ؟

بله متاسفانه من برای ۲۱ فوریه وقت مصاحبه داشتم که کنسل شد. چند روز بعدش هم برای nvc و هم برای سفارت نامه زدم و درباره وقت جدید پرسیدم که سفارت جواب داد الان نمیتونیم بگیم وقتتون کی هست هر موقع تعیین شد بهتون خبر میدیم ، nvc هم جوابی نداده.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2017-03-11 ساعت 15:38)Plus نوشته:  
(2017-03-11 ساعت 09:28)maymary1220 نوشته:  

به احتمال زیاد باید با سفارت تماس بگیرین ....مگه وقتتون کنسل شده ؟

بله متاسفانه من برای ۲۱ فوریه وقت مصاحبه داشتم که کنسل شد. چند روز بعدش هم برای nvc و هم برای سفارت نامه زدم و درباره وقت جدید پرسیدم که سفارت جواب داد الان نمیتونیم بگیم وقتتون کی هست هر موقع تعیین شد بهتون خبر میدیم ، nvc هم جوابی نداده.

دوست عزيز به منم از اين حرفا ميزد سفارت كه نميشه و نميتونيم ، من اينقدر سمج شدم كه كفت فلان روز بيا.
من مصاحبه أولم ٣ فبريه بود كه مصادف بود با دستور اول ترامپ . دوميشم ١٠ فبريه. فقط چرا مال شمارو كنسل كردن اخه ؟!! عجبا
سفارت ارمنستان-ایروان
تاريخ كلير:
تاريخ صدور ويزا:
ورود با امريكا:
پاسخ
تشکر کنندگان: Plus
?دستگاه قضایی آمریکا فعلا دستور مهاجرتی جدید ترامپ را متوقف نمی‌کند
?در پی تداوم درخواست‌ها برای جلوگیری از اجرای فرمان مهاجرتی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، قاضی مسئول رسیدگی به این درخواست‌ها حاضر به صدور حکم در این باره نشده است.
?قاضی جیمز روبارت در سیاتل گفته که لازم است وکلای پیگیر این موضوع، مدارک جامع‌تری به دادگاه عرضه کنند.
?آقای روبارت همان کسی است که نزدیک به یک ماه پیش، با صدور حکم قضایی، فرمان مهاجرتی پیشین رئیس‌جمهور آمریکا را معلق کرد.
@bbcpersian
پاسخ
تشکر کنندگان: Alirezania
با سلام
از اونجايي كه ايالت هاي زيادي شكايت كردن آيا تنها نظر اين قاضي ملاكه يا اينكه ايالت هاي ديگه هم ميتونن اين دستورو معلق كنن؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2017-03-11 ساعت 18:28)arezoo dream نوشته:  با سلام
از اونجايي كه ايالت هاي زيادي شكايت كردن آيا تنها نظر اين قاضي ملاكه يا اينكه ايالت هاي ديگه هم ميتونن اين دستورو معلق كنن؟

شکایت ها دو دسته ان ..بعضی ایالت ها به هم پیوستن و با هم در یک دادگاه شکایت ارائه کردن مثل واشینگتن نیویورک مینسوتا و.. اینها همه با نظر این قاضی سر و کار دارند..بعضی ایالت هام جدا شکایت کردن مثل هاوایی و فکر کنم مریلند. اونها هر کدوم قاضی مجزا دارند و مستقل میتونند حکم بگیرند.
پاسخ
تشکر کنندگان:
BBCPersianNews:
?دستگاه قضایی آمریکا فعلا دستور مهاجرتی جدید ترامپ را متوقف نمی‌کند
?در پی تداوم درخواست‌ها برای جلوگیری از اجرای فرمان مهاجرتی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، قاضی مسئول رسیدگی به این درخواست‌ها حاضر به صدور حکم در این باره نشده است.
?قاضی جیمز روبارت در سیاتل گفته که لازم است وکلای پیگیر این موضوع، مدارک جامع‌تری به دادگاه عرضه کنند.
?آقای روبارت همان کسی است که نزدیک به یک ماه پیش، با صدور حکم قضایی، فرمان مهاجرتی پیشین رئیس‌جمهور آمریکا را معلق کرد.
@bbcprsiannews
پاسخ
تشکر کنندگان:
یعنی چی ؟ رفتیم هوا دوباره ؟ بخدا خسته شدیم !!!!!!!!
پاسخ
تشکر کنندگان:
یعنی تا هفته ی بعد لغو نمیشه ؟؟؟؟؟

دیگه شکایت ها خیلی اوج گرفته ....

چه مدرکی لازم هست بیارند ؟؟ نژاد پرستی و تبعیض ، واضح تر از این !!!!!
کیس نامبر: ‎62XX‎

مشخصات:  یک نفر / ۲۳ ساله / فارغ التحصیل ۳ ماه قبل از مصاحبه

بدون کار دولتی و خصوصی

ارائه مدارک به صورت کامل در روز مصاحبه

تاریخ مشاهده قبولی:4MAY
تاریخ ارسال فرم: ‎24MAY‎

محل مصاحبه در نامه اول : آنکارا

دریافت نامه دوم:  28 March

تاریخ و محل جدید مصاحبه : ایروان 30 May

نتیجه : یکضرب

دریافت ویزا  May 31

هر اتفاقی در جریان زندگیه شما ، داستان زندگیه شماست ...
پس خودتان را دست سرنوشت بسپارید و نه زور و اجبار ...

هر کار خوبی کنید ، همان انرژی مثبت به شما خواهد برگشت ...
پاسخ
تشکر کنندگان:
قاضي روبارت گفته ادله ارائه شده كافي نيستن چون باب فرگوسن صرفا خواسته دستور معلق بشه چون مثل قبليه
اما قاضي گفته دستور قبلي نقض شده و براي دستور جديد بايد ادله ي جديد بياريد و قاضي طبق قانون اساسي نميتونه بدون شواهد و مدارك شاكي حكم بده
پس شايد اگر اين ايالتها سريعتر خودشونو جمع و جور كنن و مثل هاوايي يه شكوائيه ي چهل صفحه اي بنويسن احتمالا بشه كاري كرد
در هر صورت دادگاه ١٥ مارچ هاوايي سر جاش بايد باشه
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان