کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اقدامات احتمالی ترامپ جهت محدودیت ورود ایرانیان به آمریکا
(2017-03-16 ساعت 01:30)fb2016 نوشته:  دادگاه هاوايي الان تموم شد
به نظرم وكيل ترامپ خيلي منطقي دفاع كرد از حكم متاسفانه
راي دادگاه٦عصر به وقت هاوايي ارائه ميشه

حکمی که محتوای آن از ریشه غیر منطقی هست ، دفاع کردن منطقی از اون ارزشی نداره ...
کیس نامبر: ‎62XX‎

مشخصات:  یک نفر / ۲۳ ساله / فارغ التحصیل ۳ ماه قبل از مصاحبه

بدون کار دولتی و خصوصی

ارائه مدارک به صورت کامل در روز مصاحبه

تاریخ مشاهده قبولی:4MAY
تاریخ ارسال فرم: ‎24MAY‎

محل مصاحبه در نامه اول : آنکارا

دریافت نامه دوم:  28 March

تاریخ و محل جدید مصاحبه : ایروان 30 May

نتیجه : یکضرب

دریافت ویزا  May 31

هر اتفاقی در جریان زندگیه شما ، داستان زندگیه شماست ...
پس خودتان را دست سرنوشت بسپارید و نه زور و اجبار ...

هر کار خوبی کنید ، همان انرژی مثبت به شما خواهد برگشت ...
پاسخ
تشکر کنندگان:
از دوستان كسي اطلاع داره اگر مثلا يكي به نفع ما و دو تا به ضرر ما راي بده يا بالعكس، چي ميشه؟؟!!
سيستم قضايي-اداريشون در اين حالت چطور برخورد ميكنه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2017-03-16 ساعت 01:59)arezoo dream نوشته:  از دوستان كسي اطلاع داره اگر مثلا يكي به نفع ما و دو تا به ضرر ما راي بده يا بالعكس، چي ميشه؟؟!!

حتی اگر یک قاضی به نفع ما رای بده ، حکم لغو خواهد شد .

بدون کار دولتی و خصوصی

دریافت ویزا  May 31

پاسخ
تشکر کنندگان: arezoo dream
(2017-03-16 ساعت 02:03)farzadmohajer نوشته:  
(2017-03-16 ساعت 01:59)arezoo dream نوشته:  از دوستان كسي اطلاع داره اگر مثلا يكي به نفع ما و دو تا به ضرر ما راي بده يا بالعكس، چي ميشه؟؟!!

فرزاد خان این درصد های شما هم ثانیه به ثانیه بالا پایین میره با هر خبر.
به فرض هم اگه حکم به لغو بدن که به نظر من این سری حکم لغو سراسری نمیدن و کیس بای کیس اگه ضرری متوجه کسی شه اونو رفع و رجوع میکنن. حالا اگه حکم لغو دادن امشب دندون لق کنده نمیشه..دوباره میره دادگاه تجدید نظر و سه قاضی و اونجا یه استرس اگه باز دادگاه تجدید نظر به نفع ما حکم داد دولت اعتراض میکنه و دادگاه تجدید نظر با تمام اعضاش باید رای بده و استرس دوباره ،باز اگه به نفع ما شد دولت اعتراض میکنه به دادگاه عالی و اونجا باز یه استرس اگه اون هم به نفع ما شد ترامپ میره سراغ یه راه حل دیگه برای اجرای حکمش به یه روش دیگه..
پاسخ
تشکر کنندگان: fb2016
از دوستان كسي متن سوال و جواب دادگاه ها رو نداره يا اگر لينكي هست ممنون ميشم????
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2017-03-16 ساعت 02:06)minaz00 نوشته:  

به فرض هم اگه حکم به لغو بدن که به نظر من این سری حکم لغو سراسری نمیدن و کیس بای کیس اگه ضرری متوجه کسی شه اونو رفع و رجوع میکنن. حالا اگه حکم لغو دادن امشب دندون لق کنده نمیشه..دوباره میره دادگاه تجدید نظر و سه قاضی و اونجا یه استرس اگه باز دادگاه تجدید نظر به نفع ما حکم داد دولت اعتراض میکنه و دادگاه تجدید نظر با تمام اعضاش باید رای بده و استرس دوباره ،باز اگه به نفع ما شد دولت اعتراض میکنه به دادگاه عالی و اونجا باز یه استرس اگه اون هم به نفع ما شد ترامپ میره سراغ یه راه حل دیگه برای اجرای حکمش به یه روش دیگه..

دیگه نا امیدی تا این حد هم خوب نیست عزیز ... بخش وسیعی از ذهنیات شما کاملا تاریکه ...

همین حکم اول از تمام این داستان ها مهم تره ... چون همین اول کار مشخص میشه که یک قاضی

چه دیدی نسبت به این حکم داره . بقیه راه هم دوباره به قاضی ها مربوط میشه و همون نظر اول ...

این حکم رو با یک نگاه سریع آنالیز کنید ، مضحک بودن بسیار شدید آن ، ذهن شخص رو میزنه ....

امکان نداره در آمریکا ، یه دیوانه ی تمام عیار کاری کنه و قانون بشینه عین ماست نگاهش کنه ...

اگه ایران بود ، نظرم عکس این جمله بود . اما ما داریم از آمریکا حرف میزنیم ...

حکم اول و دوم ، هیچ تفاوتی با هم ندارند جز حذف عراق ... پس قطعا اینبار هم لغو ... شاد باشید

بدون کار دولتی و خصوصی

دریافت ویزا  May 31

پاسخ
تشکر کنندگان:

دوست من، شما با تمامی احتمالاتی که در نظر گرفتی، تقریبا هیچ راه امیدی برای خودت (و احیانا مخاطبین خودت) باقی نذاشتی... یک سوال ازتون دارم برای اینکه متوجه بشیم حدسیات شما بدبینانه است یا واقع بینانه... اگه شما یک گرین کارتی بودی و شامل حکم اول ترامپ، یک ماه و نیم پیش چقدر احتمال میدادی که این قانون به نفعت تغییر کنه... مسئله دوم اینکه اگر اینقدر برای شما مسجل شده که ترامپ هیچ راهی برایتان باقی نمیذاره، پس به چه امیدی وقت میذارین و اخبار رو پیگیری میکنین؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
همگی با امید و دل روشن بخوابیم و قبل از خواب دعا کنیم فردا صبح که بیدار شدیم، خبر لغو فرمان توسط قاضی دادگاه هاوایی رو بشنویم... شاید دعاهای ما در این لحظات بتونه در صدور حکم قاضی (که همین الان مشغول پرداختن به اونه) به نفع ما تاثیر بذاره...
پاسخ
تشکر کنندگان: farzadmohajer ، arezoo dream
(2017-03-16 ساعت 02:13)arezoo dream نوشته:  از دوستان كسي متن سوال و جواب دادگاه ها رو نداره يا اگر لينكي هست ممنون ميشم????

https://mobile.twitter.com/michellebvd
من از اينجا خوندم
پاسخ
تشکر کنندگان: arezoo dream ، alo
(2017-03-16 ساعت 02:22)alo نوشته:  
(2017-03-16 ساعت 02:03)farzadmohajer نوشته:  حتی اگر یک قاضی به نفع ما رای بده ، حکم لغو خواهد شد .

دوست من، شما با تمامی احتمالاتی که در نظر گرفتی، تقریبا هیچ راه امیدی برای خودت (و احیانا مخاطبین خودت) باقی نذاشتی... یک سوال ازتون دارم برای اینکه متوجه بشیم حدسیات شما بدبینانه است یا واقع بینانه... اگه شما یک گرین کارتی بودی و شامل حکم اول ترامپ، یک ماه و نیم پیش چقدر احتمال میدادی که این قانون به نفعت تغییر کنه... مسئله دوم اینکه اگر اینقدر برای شما مسجل شده که  ترامپ هیچ راهی برایتان باقی نمیذاره، پس به چه امیدی وقت میذارین و اخبار رو پیگیری میکنین؟

حکم قبل رو من زیاد احتمال میدادم لغو شه..چون خیلی کور داده شده بود.. گرین کارتی ها ویزا دارها کسایی که پاسپورت یه کشور دیگه دارن و تولد ایرانی دارن همه تحت تاثیر بودن از هزار طرف میشد شاکی دارای حق از قانون اساسی امریکا پیدا کرد..کشورهایی که تفافقنامه سفر بدون ویزا داشتن دیگه به شهروندای با ملیت ایرانیشون حق سفر داده نمیشد و روابطشون داشت بهم میریخت با امریکا یکی یکی امریکا استثنا قایل میشد. اینکه قانونت هی اب بره یعنی فکری نکردی براش دادگاه هم به اینکه دولت چیرو مستثنی میکنه شفاهی کار نداشت و به متن استناد میکرد متن میگفت کسی که شغلش امریکاست درسش اونجاست مالیات میده و ... منع ورود داره این رو سخت نبود دادگاه لغو کنه ..ولی الان خیلی سخت شده ..هر بهانه ای بیاری یه بند براش میارن ..شدنی هست ولی اینکه مسلسل وار تو همه دادگاههای تجدیدنظر به نفع ما بشه احتمالش کمه.
من میگم بهترین شانس ما اینه که قانون از سرمون بگذره و سه ماهش تموم شه و تو این سه ماه همه چیز به روال عادی طی شه فقط ویزا ندن ..مصاحبه ها انجام شه بررسی ها انجام شه و بعد سه ماه ویزا دادن شروع بشه و به نظرم حکم دایمی نمیشه و فقط یه شواپ هست که ترامپ باید اجراش کنه.. لج و لجبازی وقت مارو میکشه فقط.
پاسخ
تشکر کنندگان: farzadmohajer ، bhb32
(2017-03-16 ساعت 02:27)alo نوشته:  همگی با امید و دل روشن بخوابیم و قبل از خواب دعا کنیم فردا صبح که بیدار شدیم، خبر لغو فرمان توسط قاضی دادگاه هاوایی رو بشنویم... شاید دعاهای ما در این لحظات بتونه در صدور حکم قاضی (که همین الان مشغول پرداختن به اونه) به نفع ما تاثیر بذاره...

کاملا درسته ... اما فقط دعا کردن ساده نیست . اینی که میگم همیشه برام معجزه کرده :

یک حمد ، ۳ بار توحید ، ۳ صلوات ... البته بازم میگم فقط خوندنش نیست ...

باید کاملا این دعا رو با تمام کلماتش درک و احساس کنید ... نه فقط برای این مساله ...

کلا هر شب قبل از خواب این دعا رو فقط برای ستایش خداوند بخونید و قصدی ازش نداشته باشید .

اون وقت خداوند همیشه پشت و پناه شما در هر تایم از زندگی شما هست و کمک حال شماست ...

دعا کردن به زبان عربی یا فارسی فرقی نداره ... با زبان قلبتون دعا کنید ...

همیشه یادتون باشه : دعایی کنید که درونش از رسیدن به چیزی نباشه ... فقط برای ستایش خداوند باشه

ما کلی نعمت در کنار خود داریم . اما از روی ناشکری ، به چشم ما به وضوح نمیاد تا وقتی که از دستش بدیم ...

خالق خود را هر شب ستایش کنید ... بگید هر طور که صلاح میدونی من رو به اون راه هدایت کن ...

کسی از آینده خودش خبر نداره ... هر اتفاقی که از دید ما خوبه ، در آینده ممکنه برامون وحشتناک باشه ...

خداوندا .. همه ی مارا عاقبت به خیر بفرما ..هر طور خودت صلاح میدونی .. همه ی ما مخلوقات تو هستیم

بدون کار دولتی و خصوصی

دریافت ویزا  May 31

پاسخ
تشکر کنندگان: Pooya ، alo ، bhb32
(2017-03-16 ساعت 02:41)farzadmohajer نوشته:  
(2017-03-16 ساعت 02:27)alo نوشته:  همگی با امید و دل روشن بخوابیم و قبل از خواب دعا کنیم فردا صبح که بیدار شدیم، خبر لغو فرمان توسط قاضی دادگاه هاوایی رو بشنویم... شاید دعاهای ما در این لحظات بتونه در صدور حکم قاضی (که همین الان مشغول پرداختن به اونه) به نفع ما تاثیر بذاره...

کاملا درسته ... اما فقط دعا کردن ساده نیست . اینی که میگم همیشه برام معجزه کرده :

یک حمد ، ۳ بار توحید ، ۳ صلوات ... البته بازم میگم فقط خوندنش نیست ...

باید کاملا این دعا رو با تمام کلماتش درک و احساس کنید ... نه فقط برای این مساله ...

کلا هر شب قبل از خواب این دعا رو فقط  برای ستایش خداوند بخونید و قصدی ازش نداشته باشید .

اون وقت خداوند همیشه پشت و پناه شما در هر تایم از زندگی شما هست و کمک حال شماست ...

دعا کردن به زبان عربی یا فارسی فرقی نداره ... با زبان قلبتون دعا کنید ...

همیشه یادتون باشه : دعایی کنید که درونش از رسیدن به چیزی نباشه ... فقط برای ستایش خداوند باشه

ما کلی نعمت در کنار خود داریم . اما از روی ناشکری ، به چشم ما به وضوح نمیاد تا وقتی که از دستش بدیم ...

خالق خود را هر شب ستایش کنید ... بگید هر طور که صلاح میدونی من رو به اون راه هدایت کن ...

کسی از آینده خودش خبر نداره ... هر اتفاقی که از دید ما خوبه ، در آینده ممکنه برامون وحشتناک باشه ...

خداوندا .. همه ی مارا عاقبت به خیر بفرما ..هر طور خودت صلاح میدونی .. همه ی ما مخلوقات تو هستیم

این رو هستم .. خوب بود
پاسخ
تشکر کنندگان: farzadmohajer ، bhb32
واقعا نميدونم چي بگم!
قسم ميخورم كه چيزي كه گاهي بيشتر از حكم ترامپ حال من رو خراب ميكنه بعضي پست هاي اينجاس!

Minaz منطقي حرف ميزنه و جز معدود افراديه كه بر اساس يه اصول منطقي حرف ميزنه كه يه نظم بخشيدن به ذهن من خواننده هم كمك ميكنه كه من واقعا ممنونم ازش.
فرزاد عزيزم اي كاش من ميتونستم چشمم رو به روي حرفاي شما ببندم. كاش من كور بشم دوست عزيزم.
من گاهي به حالت تهوع ميرسم از سادگي پست هاي تو!
من متنفرم از اين درصد هايي كه ميدي! متنفرم از اينكه مجبورم پست هاي ساده لوحانه تورو ببينم!
من متنفرم كه هم سوار قطاريم كه توام هستي فرزاد عزيزم.

تو منو ببخش اينجا جاي توست منم كه مشكل دارم. اين دنيا جاي ادم هاييه كه با حمد و صلوات به ارامش ميرسن چه توي امريكاش چه توي ايرانش.

فرزاد من التماست رو ميكنم... اينقدر نصيحت نكن ادما رو.... فرزاد ساده ميگم... من ازت خواهش ميكنم گاهي فقط گاهي ساكت باش و حرف نزن... به خدا اتفاقي رخ نميده...

من واقعا به يه جنون ميرسم از اينكه تو اينقدر احمقانه فكر ميكني كه اينقدر ميفهمي!
پاسخ
تشکر کنندگان: fb2016 ، sce ، yami ، Mrcivil ، tmn1991 ، herminka
Judge Robart says he will issue an order on #travelban but not from the bench. Gave no indication of timeline. Court in recess.
اين هم دادگاه سوم
فعلا تنفس
پاسخ
تشکر کنندگان: HamidHu ، mulan1979 ، شهرادلیلا
Farzad jan inja jaei hast ke modiraye mohtaram site ejazeye bayan kardane nazarato dadan. Shoma ham mesle baghiye mituni nazarateto begi. Kasiam inja na ghaziye na kasi ke az kolle majera be soorate daghigh khabar dashte bashe. Merc ke vasat mohemme va har moghe khabari dari inja be eshterak mizari.
پاسخ
تشکر کنندگان: funnybluesolea ، sce ، vanima ، Pooya

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان