موضوعها: 0
رتبه:
-1
0 تشکر در 0 ارسال
(2017-03-17 ساعت 01:02)gozargah نوشته: (2017-03-16 ساعت 22:31)vanima نوشته: (2017-03-16 ساعت 22:27)fb2016 نوشته: الان ترامپ شكايت ميكنه ميره تجديد نظر ازونجام هر كدوم از طرفين ميتونن ببرن راي به دادگاه عالي
اونجا دادگاه هر حكمي بده ميشه راي نهايي در نتيجه الان فقط يك تعليق موقته
اينكه دوباره ميتونه يه اگزكيوتيو اردر مجدد بده يا نه نميدونم اما شخصا فكر ميكنم ديگه اينكارو نميكنه چون ديگه بيشتر ازين كه نميتونه حكمو بچلونه ?
به هرحال اين حكم سر دراز داره و به همينجا ختم نميشه
الان اخبار شبكه خبر خودمون گفت ترامپ گفته اين حكم و به ديوان عالي ميبره... منبع خبر صوتي بود .... كانال خبر
دوست عزیز خبرها را از خبرگزاری های معتبر و راستگو دنبال کنید و توصیه من اینکه هیچ وقت خبرگزاری های داخل ایران و صدا سیما را ملاک منبع خبر قرار ندهید چون هیج خبر گزاری در داخل ایران صادق و راستگو نیستند.
اتفاقي شنيدم .... يعني الان اين خبر و اشتباه گفت تلويزيون؟؟؟
نوع ویزا: k1
ارسال مدارک: 2016-Jun-28
Nov-16-2016: Approve
Case Number: 09-Dec-2016
تاریخ دریافت ایمیل از سفارت : 2017-jan-09
سفارت ارمنستان-ایروان
وقت سفارت: 2-feb.2017
Status: وقت مصاحبه كنسل شد
وقت مصاحبه دوم : 09-Feb-2017
به علت نقص در فرم Ds-160 مصاحبه نهائي در تاريخ 10 فبريه انجام شد.
نتيجه مصاحبه : AP
تاریخ های اپدیت در سایت سیس: 14 , 15 , 17 ,23 فبريه، 2 مارچ، 10 مي
تاريخ كلير:
تاريخ صدور ويزا:
ورود با امريكا:
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان گرامي مهاجرسرايي
مدت كوتاهي ست در جمع شما حضور دارم و همگي شرايط سختيو پشت سر ميزاريم، ميشه گفت اينجا محرم درد دل ها و نگراني هاي هم شديم. حرفهايي با هم در ميون گذاشتيم كه همگي ميدونيم به استناد به كدوم دلايل منطقي به خانواده هامون هم نگفتيم فكر ميكنم اخلاقاً به حرفهايي كه به هم ميزنيم و احساساتي كه در دل دوستان نگرانمون ايجاد ميكنيم متعهديم. بزرگترها و با تجربه تر ها در برابر كوچكترها مسئولند و لازمه با آرامش و درايت بيشتري برخورد كنند...
اينجا مشتي از خرواره و با نظر دوست محترممون كه مثال فيلم سازيو زدن مخالفم چراكه همگي با انتخاب خودمون در اين گروه عضو شديم و ميتونيم مخالف باشيم يا از نظري عبور كنيم اما حق سركوب و تخريب رو نداريم، به هيچ وجه... اون هم در شرايطي كه سطح دلهره و دلشوره ي همه بالاست
و اما آقا فرزاد عزيز نيازي هست همه رو راضي و خوشحال نگه داري چون حتا اگر بيشترين تلاشتو انجام بدي و به زعم خودت بخواي روحيه بدي باز هم خيلي ها ناراضي هستن، و يه توصيه ي خواهرانه براي اينكه شروع كني و به قول خودت ضعيف نباشي نيازي نيست از صحبت دوستاني كه ناراحتت كردن تشكر كني و به زحمت توجيه و اثبات كني كه منظوري نداري....
يه مكانيسم دفاي هست به اسم displacement يا جابجايي و اون به اين صورت هست كه ما وقتي زورمون به آدم قوي تر نميرسه دادمون رو روي سر فرد ضعيف تر ميزنيم، بيايم چند لحظه چشمامونو ببنديم و روراست باشيم و صادقانه بگيم چقدر در اين فروم از اين مكانيسم دفاعي استفاده ميشه؟؟؟!!!
صحبتم طولاني شد اما دوستان ما پنجاه روز دلهره آورو پشت سر گذاشتيم و چه ماجراهاي پس و پيشي كه اتفاق نيفتاد.... با هم مهربان تر باشيم
???????
رتبه:
10
3 تشکر در 3 ارسال
2017-03-17 ساعت 01:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-03-17 ساعت 01:41 توسط marco250.)
اطلاعیه
۱۶ مارس ۲۰۱۷
اطلاعیه مهم
فرمان اجرایی در مورد ویزاها
در ۱۵ مارس ۲۰۱۷ دادگاه فدرال ناحیه ای ایالت هاوایی دستوری صادر کرد که طبق آن وزارت امور خارجه را از اجرای بندهای ۲ و ۶ فرمان اجرایی ۱۳۷۸۰، که صدور ویزا و ورود به آمریکا را تعلیق می کرد، منع می کند. در ۱۶ مارس ۲۰۱۷ یک دادگاه فدرال ناحیه ای در مریلند نیز به طور جداگانه دستوری صادر کرد که به موجب آن وزارت امور خارجه را از اجرای بخش © بند ۲ همان فرمان اجرایی منع می کند. هر دو دستور فورا اجرایی هستند.
از آنجا که فرمان اجرایی هنوز به مرحله اجرا در نیامده بود، سفارتها و کنسولگریهای آمریکا همچنان به رسیدگی به درخواستهای ویزای شهروندان شش کشور[تعیین شده در فرمان اجرایی] همانند قبل ادامه می دهند. وزارت امور خارجه اعمال بندهای فرمان اجرایی را بر اساس دستورهای مربوطه دادگاهها تعلیق می کند.
منبع ir.usembassy.gov
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام مجدد
اگر ما در دادگاه استيناف برنده نشديم در اونصورت تا شكايت به دادگاه عالي همچنان فرمان معلق ميمونه يا به حالت دستور اجرايي بر ميگرده
با تشكر از پاسخگويي دوستان مطلع????
كيس**٦٤
تعداد اعضاي كيس:٣ نفر
برنده ي اصلي:همسر
تاريخ كارنت:١١ آپريل
نامه ي دوم:٢٤ آپريل
تارخ مصاحبه: ٧ جون
رتبه:
0
4 تشکر در 3 ارسال
(2017-03-17 ساعت 01:47)arezoo dream نوشته: با سلام مجدد
اگر ما در دادگاه استيناف برنده نشديم در اونصورت تا شكايت به دادگاه عالي همچنان فرمان معلق ميمونه يا به حالت دستور اجرايي بر ميگرده
با تشكر از پاسخگويي دوستان مطلع????
اگر دادگاه استیناف دولت را برنده اعلام کنه, دستور اجرایی بر می گرده و صدور ویزا متوقف می شه تا زمان اعلام نظر دیوان عالی.
ANK2010XXXXXX
نوع ویزا: F4
اولین اقدام: APR 2004
محل مصاحبه: آنکارا
تاریخ دریافت JAN 2016 :NVC Welcome letter
تاریخ تکمیل فرم AUG 2016 : DS-260
نامه کامپلیت: DEC 2016
تاریخ کارنت شدن: MAR 2017
تاریخ مصاحبه: MAY 2017
فرم 5535: OCT 2018
ایمیل ویور: OCT 2018
شغل: غیردولتی
سربازی: نیروی انتظامی ، درجه سرباز
تحصیلات: فوق لیسانس
نتیجه: AP
تاریخ کلیرینس : - ... ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2017-03-16 ساعت 18:51)Moh.Bahrami1989 نوشته: من زیاد دوست ندارم این قضیه ادامه پیدا کنه و راجبش بحث بشه و کش دار...
این پستم صرفا در جواب دوستان عزیزی هست که در ارتباط با (( احترام به عقاید دیگران)) صحبت کردن.
ببینید...
فرض کنید من یک فیلم ساز هستم...
من یک فیلمی میسازم و توی خونه ام نگه میدارم. بعد همسایه من روزی سه بار از من میخواد که فیلم من رو ببینه و من بلخره رضایت میدم و کارم رو بهش میدم. بعد اون شروع میکنه به نقد و توهین و ارزیابی فیلم من! من حق ندارم ازش ناراحت بشم؟ فکر میکنم دارم و اگر شما هم باشید ناراحت و بهم ریخته میشید! ( اینجا در درجه اول نه من خواستم که کارم رو این شخص ببینه و در درجه دوم اصلا نظر این شخص رو نخواستم!)
اما فرض بعدی که مصداق فردی از این فروم هست...
من یک فیلم سازم و در بیست و چهار ساعت شبانه روز وایسادم توی کوچه ام و همسایه ای نیست که از مقابل من رد بشه و من به انواع و اقسام روش های (( مطبوع )) و (( غیر مطبوع )) سعی دارم که بهش بگم کار منو عقیده من رو باید ببینی! باید باور کنی!
جان کلام:
عقیده من تا زمانی که در قلب منه قضاوت نمیشه! ولی وقتی مدام دارم فریادش میرنم بر سره مردم دیگه خب گاهی ممکنه طرف یه مشت هم بزنه زیره صورت من!
همه مون فکر میکنم تا حدودی با دوستان عزیز گشت ارشادی که فکر میکنن بهتر از ما صلاحمون رو میدونن برخورد داشتیم!
شما رو نمیدونم ولی من که نمیتونم به عقیده کسی که احساس میکنه (( چیزی رو در مورد من بهتر از من میدونه )) احترام بذارم!
لطف کنیم و پشت جمله های کلیشه ای و شعار های تکراری جامعه و این جمله (( احترام به عقاید دیگران)) زیر باره هر چیزی نریم!
گفته شما بجز اونجایی که میگین، اگه کسی خودش میل نداشت فیلمش رو نشون بده درست نیست نقدش کنیم، از نظر من کاملا درسته ولی نقد کردن یک نفر و حتی قضاوت درباره یک نفر یه چیزه و اینکه کسی که هم عقیده ما نیست یا حتی از نظر ما عقاید سخیفی داره، ازش انتظار داشته باشیم ساکت باشه یه چیز دیگه.
به هر حال منم مثل شما ترجیح میدم یک چنین موضوعی رو در این مکان که دغدغههای همه مون چیزهای دیگری هست و اطلاعات کم و یا زیاد تک تک مون یاریدهنده بقیه میتونه باشه، ادامه ندم
کیس نامبر:##2017AS38
تعداد افراد کیس:۳ نفر(برنده اصلی خانم)
نامه دوم: دسامبر 2017
تاریخ مصاحبه:28 فوریه،تغییر توسط سفارت به 23 فوریه
محل مصاحبه: ایروان
نتیجه مصاحبه:برنده اصلی و فرزند ویزای یکضرب،شوهر ap
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. از دادگاه سوم چرا خبری نیست؟؟؟ کسی چیزی پیدا کرده؟؟؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2017-03-17 ساعت 12:15
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-03-17 ساعت 12:16 توسط Sasa-t.)
(2017-03-17 ساعت 10:14)mohajer20176 نوشته: سلام. از دادگاه سوم چرا خبری نیست؟؟؟ کسی چیزی پیدا کرده؟؟؟
U.S. District Judge James Robart in Seattle, who last month blocked Trump's first travel ban, ruled that the second travel ban was different enough from the first that he would not simply apply a preliminary injunction he issued against the first ban to the second one. He said he was weighing a request for a temporary restraining order on the new travel ban.
http://www.reuters.com/article/us-usa-im...SKBN16N0YS
Category: F1 Family Based
Apply: july 2007
Interview: June 2016
Result: AP
update: 21 June
Second update: 15 August
Clear: 16 August
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2017-03-17 ساعت 12:19
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-03-17 ساعت 12:20 توسط Sasa-t.)
بچه ها این خبر هم جالبه... ترامپ تو رالی نشویل گفته که قضیه ممنوعیت مهاجرتی را در دادگاه عالی پیگیری میکنه اما با حکم اولش.. یعنی می خواد حکم اولیه را دوباره راه بندازه و تو دادگاه پیش ببره.....
At a rally in Nashville, the president called the new version “a watered down version of the first order,” and proclaimed, “I think we ought to go back to the first one and go all the way, which is what I wanted to do in the first place!”
http://www.vox.com/policy-and-politics/2...plishments
Category: F1 Family Based
Apply: july 2007
Interview: June 2016
Result: AP
update: 21 June
Second update: 15 August
Clear: 16 August
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
جالبه كه جيمز روبارت بر خلاف بقيه كه فرمان دوم رو تبعيض اميز و unconstitutional دونستن، گفته دوميه با اوليه متفاوته!!! اميدوارم قضات استيناف چنين تفكري نداشته باشن!!!
كيس**٦٤
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
قاضي نيل گورساچ يه قاضي محافظه كار ٤٩ ساله ست كه يه confirmation hearing هفته ي آينده داره و محتمل هست كه نظرش در كميته ي ژوري سنا در هفته ي آينده در مورد travel ban پرسيده بشه. جمهوري خواه ها اميدوارن كه نيمه ي آپريل در سنا بعنوان قاضي نهم قسم بخوره كه در اين صورت محتمل هست كه براي بررسي فوري در دادگاه عالي دير باشه
منبع: رويترز
كيس**٦٤