2017-03-16 ساعت 14:43
حالا با این وضع که اینقدر مخالفت میشه با ورود ایرانیها فکر کنم وضعیت زندگی در انجا برای مهاجرها بلاخص ما ایرانیها خیلی سخت تر بشه
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
اقدامات احتمالی ترامپ جهت محدودیت ورود ایرانیان به آمریکا
|
2017-03-16 ساعت 14:43
حالا با این وضع که اینقدر مخالفت میشه با ورود ایرانیها فکر کنم وضعیت زندگی در انجا برای مهاجرها بلاخص ما ایرانیها خیلی سخت تر بشه
2017-03-16 ساعت 15:05
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-03-16 ساعت 15:14 توسط farzadmohajer.)
یه مساله ای چند وقتی هست که برام سوال شده :
در آمریکا مثل ایران ، هیئت تشخیص صلاحیت وجود داره ؟؟ مثل مجلس خبرگان یا شورای نگهبان ... آخه اگر داشت که الان ترامپ تو بخش قرنطینه تیمارستان فوق پیشرفته بستری بود ... چطوری نامزد ریاست جمهوری شده که چندین روانشناس مشهور ، اونو یک بیمار خطرناک روانی خطاب کردند. احتمالا در آینده توسط روانپزشک ها دادگاهی تشکیل میشه که درصورت پیروزی ، ترامپ به بخش ویژه ی تیمارستان منتقل خواهد شد و تحت مراقبت ۲۴ ساعته قرار میگیره ... کافیه یک شخص عادی ، به حالت چشمانش نگاه کنه ... یک مریضی بسیار خطرناکی درونش موج میزنه ... یا مثلا هیلاری کلینتون که بیماری جسمی نبود که نداشته باشه ... اما خیلی بهتر از بیمار روحیه ... در کل یکم این مسائل منو به شک انداخته که قراره چنین کشوری مهاجرت کنم ؟؟ کشوری که هیچ حساب کتاب خاصی برای انتخاب چنین مسائل مهمی رو نداره .... اشخاصی مانند ترامپ که از یک بیماری حاد روانی زجر میکشند ، هر چی بیشتر باهاشون بحث کنی ، یکار بدتر و خطرناک ترش رو انجام میده ... دقیقا مثل بچه های چهار پنج ساله ... ایران هم که کلا از ریشه تعطیل ... یجورایی نه راه پس داریم ، نه پیش ... فقط خدارو صد هزار بار شکر که اونجا سایه ای بلند تر از دولت وجود داره ... نمیدونم راستش ... خدا خودش بخیر کنه ...
کیس نامبر: 62XX
مشخصات: یک نفر / ۲۳ ساله / فارغ التحصیل ۳ ماه قبل از مصاحبه بدون کار دولتی و خصوصی ارائه مدارک به صورت کامل در روز مصاحبه تاریخ مشاهده قبولی:4MAY تاریخ ارسال فرم: 24MAY محل مصاحبه در نامه اول : آنکارا دریافت نامه دوم: 28 March تاریخ و محل جدید مصاحبه : ایروان 30 May نتیجه : یکضرب دریافت ویزا May 31 هر اتفاقی در جریان زندگیه شما ، داستان زندگیه شماست ... پس خودتان را دست سرنوشت بسپارید و نه زور و اجبار ... هر کار خوبی کنید ، همان انرژی مثبت به شما خواهد برگشت ...
2017-03-16 ساعت 15:20
امروز احتمالا دولت درخواست تجدید نظر فوری از دادگاه تجدید نظر میکنه..دادگاه تجدید نظر یا با درخواست فوری موافقت میکنه و قانون رو برمیگردونه سر جاش یا رد میکنه و از طرفین درخواست دلیل و مدرک برای توضیح میخواد و چند روز دیگه حکم میده..5 تا قاضی از دادگاه ناحیه نهم که مسوول پرونده هاوایی هست علنا حمایت کردن از ترامپ. ( بعیده قاضی قبل از شکایت بردن از یه طرف حمایت کنه) به هر حال قاضی های ناحیه نهم 24 نفر هستند که 18 نفر لیبرال هستند و 6 نفر جمهوری خواه.. اون 5 نفر هم از همین جمهوری خواهها بودن. روندی که دفعه پیش انجام شد انتخاب رندوم سه قاضی برای بررسی بود اگه ایندفعه هم رندوم باشه باید دید شانس چی پیش میاره و کدوم قاضی ها انتخاب میشن اگه از اون 5 تا باشن که اوج بدشانسیه..ممکنه امروز رای دادگاه تجدبد نظرفوری اعلام شه ممکن هست چند روزی از طرفین درخواست مدرک بکنن.
2017-03-16 ساعت 15:25
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-03-16 ساعت 15:25 توسط farzadmohajer.)
من اصلا در طول مناظره هاش یادم نمیاد که اصرار شدیدی بر منع صدور ویزا داشته باشه ...
فقط دو سه بار گفت از مسلمانان متنفرم و حق ندارند بیان آمریکا ... ۳ مناظره ی چند ساعته کلی حرفای مختلف زد ... چرا گیر سه پیچ داده به این حکم بی اساس خدا میدونه ...
مشخصات: یک نفر / ۲۳ ساله / فارغ التحصیل ۳ ماه قبل از مصاحبه بدون کار دولتی و خصوصی ارائه مدارک به صورت کامل در روز مصاحبه تاریخ مشاهده قبولی:4MAY تاریخ ارسال فرم: 24MAY محل مصاحبه در نامه اول : آنکارا دریافت نامه دوم: 28 March تاریخ و محل جدید مصاحبه : ایروان 30 May نتیجه : یکضرب دریافت ویزا May 31 هر اتفاقی در جریان زندگیه شما ، داستان زندگیه شماست ... پس خودتان را دست سرنوشت بسپارید و نه زور و اجبار ... هر کار خوبی کنید ، همان انرژی مثبت به شما خواهد برگشت ... تشکر کنندگان: امیر007
(2017-03-16 ساعت 13:47)bhb32 نوشته: به قول يكي از بچه ها اين كارشون از كاري كه با اعدامي ها مي كنن بدتره درود هم قطار گرامی، سیستم قضایی باید صفر و یک برخورد کنه والا سنگ رو سنگ بند نمیشه، بگذریم از کشورهای در حال توسعه! اگر ولش کنن تا اجرا بشه(با فرض مخالف قانون بودن) شک نکنید که تا ته 4 سالش تمدیدش میکنه یا دست کم، سنگ اندازی میکنه که تمدید شه NOW OR NEVER
F2A
جامانده2015 ارسال پانزدهم Feb2016 تایید دریافت هجدهم Feb2016 آپروو بعد از 895 روز تشکر کنندگان: farzadmohajer ، محبوبه. 68 ، bah90 ، bhb32
(2017-03-16 ساعت 15:25)farzadmohajer نوشته: من اصلا در طول مناظره هاش یادم نمیاد که اصرار شدیدی بر منع صدور ویزا داشته باشه ... الان اصلا منع صدور ویزا و این حرفا مهم نیست .. الان بحث آبروی از دست رفته ست. تشکر کنندگان: farzadmohajer
2017-03-16 ساعت 15:33
(2017-03-16 ساعت 15:31)minaz00 نوشته:(2017-03-16 ساعت 15:25)farzadmohajer نوشته: من اصلا در طول مناظره هاش یادم نمیاد که اصرار شدیدی بر منع صدور ویزا داشته باشه ... پس بهتره تسلیم بشه و دیگه بیشتر از این آبروی دولت رو خرد نکنه ... مردک قد یک دنده ...
مشخصات: یک نفر / ۲۳ ساله / فارغ التحصیل ۳ ماه قبل از مصاحبه بدون کار دولتی و خصوصی ارائه مدارک به صورت کامل در روز مصاحبه تاریخ مشاهده قبولی:4MAY تاریخ ارسال فرم: 24MAY محل مصاحبه در نامه اول : آنکارا دریافت نامه دوم: 28 March تاریخ و محل جدید مصاحبه : ایروان 30 May نتیجه : یکضرب دریافت ویزا May 31 هر اتفاقی در جریان زندگیه شما ، داستان زندگیه شماست ... پس خودتان را دست سرنوشت بسپارید و نه زور و اجبار ... هر کار خوبی کنید ، همان انرژی مثبت به شما خواهد برگشت ...
2017-03-16 ساعت 15:39
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-03-16 ساعت 15:45 توسط farzadmohajer.)
بدون شک ، یک ۱۱ سپتامبر دیگه در آینده داریم ...
یک عملیات تروریستی ساختگی توسط دولت که ترامپ ثابت کنه : دیدید من راست میگفتم !!! ترامپی که من از خیلی سال های پیش میشناسم ، به این راحتی ها کنار نمیکشه .... یا باید پیروز بشه ... یا باید عقده ی شکست خودش رو جایی خالی کنه ... این تاکتیک ترامپه .... در طول زندگیش ، هیچ امتیاز مثبتی نداشته ... فقط خود نمایی با زندگی پر زرق و برقش و منم منم ... اتفاقا پرونده هایی از قبل در رابطه با تجاوز و کشتار غیر قانونی حیوانات و بدهی های شدید ... معلوم نیست چطور این سوابق رو مخفی کرده ... به هیچ عنوان آدم سالمی نیست ... به هیچ عنوان ...
مشخصات: یک نفر / ۲۳ ساله / فارغ التحصیل ۳ ماه قبل از مصاحبه بدون کار دولتی و خصوصی ارائه مدارک به صورت کامل در روز مصاحبه تاریخ مشاهده قبولی:4MAY تاریخ ارسال فرم: 24MAY محل مصاحبه در نامه اول : آنکارا دریافت نامه دوم: 28 March تاریخ و محل جدید مصاحبه : ایروان 30 May نتیجه : یکضرب دریافت ویزا May 31 هر اتفاقی در جریان زندگیه شما ، داستان زندگیه شماست ... پس خودتان را دست سرنوشت بسپارید و نه زور و اجبار ... هر کار خوبی کنید ، همان انرژی مثبت به شما خواهد برگشت ... تشکر کنندگان: sayhoon
2017-03-16 ساعت 15:57
(CNN)A federal judge in Maryland Thursday morning temporarily blocked the 90-day ban on immigration for citizens of six countries in President Donald Trump's executive order, dealing another blow to the President's revised travel ban.
تشکر کنندگان: mulan1979
2017-03-16 ساعت 17:43
دوستان عزیزم
امروز وضعیت ویزای مادر و خواهرم به ایشود تغییر کرد و نامه دادن ویزا صادر شده. البته هنوز شماره پیگیری نداریم بریم پست بگیریم :| امیدوارم ازین به بعد مجبور نباشیم پیگیر این روند باشیم و با خیال راحت کارای مهاجرتمون رو انجام بدیم.
F3
تعداد نفرات: 4 نفر محل مصاحبه: آنکارا اقدام اولیه: اکتبر 2001 تشکیل پرونده: آگوست 2008 مصاحبه: دسامبر 2016 (کنسل به دلیل برف سنگین!) مصاحبه اصلی: 8 مارس 2017 نتیجه: ناقصی مدارک و پروسه اداری(AP) صدور ویزا: 16 مارچ برای متقاضی اصلی و یک نفر از اعضای کیس(ورود به امریکا 7 می) دو نفر دیگر: AP تشکر کنندگان: Pooya ، farzadmohajer ، امیر007 ، mostafa2017 ، محبوبه. 68 ، شهرادلیلا ، bhb32 ، copol
2017-03-16 ساعت 18:01
اینجوری که بندهای حکم ترامپ داره لغو میشه، فکر کنم آخرش میگن همه بیان بجز خوش لحن
شما نگران نباشید منظورشون از اول فقط من بودم تشکر کنندگان: محبوبه. 68 ، mulan1979 ، tmn1991 ، bah90 ، علیا
2017-03-16 ساعت 18:04
(2017-03-16 ساعت 15:39)farzadmohajer نوشته: بدون شک ، یک ۱۱ سپتامبر دیگه در آینده داریم ... فرزاد این ها رو یکبار مرتبت بنویس بذار تو امضات و روزی پنج بار پست درصدی یا من میدونم نذار. آقا تو دانشمند عالم محقق مشاور اساتید دانشگاه جامعه شناس فیله سوف! خوشبین درصد دهنده فقط جان هر کی دوست داری رحم کن! ملت اخرش از دست تو سر به بیابون میذارن. صد بار این حرفا رو تکرار کردی. عین این خواننده ها فقط مطلب و متن جدید نداری عمان عمااااان سر میدی! خدایا ما را از ایرانیان شاخ و شاخهای ایرانی محافظت بفرما. آمین
2017-03-16 ساعت 18:13
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-03-16 ساعت 18:16 توسط farzadmohajer.)
(2017-03-16 ساعت 18:04)yami نوشته:(2017-03-16 ساعت 15:39)farzadmohajer نوشته: بدون شک ، یک ۱۱ سپتامبر دیگه در آینده داریم ... اتفاقا کامنت من حرف تکراری نیست و کاملا جدیده ... چون بعد از لغو حکمش به این فکر کردم که امکان نداره این هیولای مو قشنگ کنار بکشه ... از الان داره برای بعد یه نقشه های شومی میکشه ... پدر دونالد ترامپ یک نژادپرست تمام عیار بوده . پس شکی نیست که راه پدرش رو با قدرت تمام پیش ببره حالا ببینید کی گفتم که یه ۱۱ سپتامبر دیگه در راه داریم ... این خط ، این نشون ... در ضمن برای هزارمین بار من هیچ ادعایی از سواد و دانایی نمیکنم ... والا هر اتفاقی افتاده ، من اولین نفر بودم که اینجا منتشر کردم ... فقط آینده جلوم مثل آینه روشن قرار گرفته . همونطور که هزار بار کارهای ترامپو به درستی پیش بینی کردم
2017-03-16 ساعت 18:18
(2017-03-16 ساعت 02:58)Moh.Bahrami1989 نوشته: واقعا نميدونم چي بگم! هرچند در کل با نظر شما موافقم ولی اعتقاد دارم که چه خوبه که یاد بگیرم که به اعتقادات دیگران وقتی مخالف نظر ماست احنرام بذاریم و نظر خودمون رو وحی منزل ندونیم و از توهین کردن به همدیگر اجتناب کنیم
کیس نامبر:##2017AS38
تعداد افراد کیس:۳ نفر(برنده اصلی خانم) نامه دوم: دسامبر 2017 تاریخ مصاحبه:28 فوریه،تغییر توسط سفارت به 23 فوریه محل مصاحبه: ایروان نتیجه مصاحبه:برنده اصلی و فرزند ویزای یکضرب،شوهر ap تشکر کنندگان: funnybluesolea ، محبوبه. 68 ، farzadmohajer ، bhb32 ، Kami R ، mohajer20176 ، mina_s1 ، Bboys_s
2017-03-16 ساعت 18:49
(2017-03-16 ساعت 18:18)lr_rleri نوشته:(2017-03-16 ساعت 02:58)Moh.Bahrami1989 نوشته: واقعا نميدونم چي بگم! خوب بود سه چهار تا "که" دیگه هم توی همین دو خط نوشته جا میدادم
کیس نامبر:##2017AS38
تعداد افراد کیس:۳ نفر(برنده اصلی خانم) نامه دوم: دسامبر 2017 تاریخ مصاحبه:28 فوریه،تغییر توسط سفارت به 23 فوریه محل مصاحبه: ایروان نتیجه مصاحبه:برنده اصلی و فرزند ویزای یکضرب،شوهر ap تشکر کنندگان: farzadmohajer
|