موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ميشه يكي منو براي پر كردن بخش نظامي راهنمايي كنه
Branch of service ؟
Rank
Military specialty
اينا جلوشو چيا بنويسيم
ممنون ميشم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من فرمو پر کردم ولی submit نمیشه خطا میده کیس نامبر شما با کیس نامبری که sign in کردی یکی نیست با چهارتا صفر بدون چهار تا صفر امتحان کردم هردو این پیام خطا رو میده من محل مصاحبم آنکارا بود به ارمنستان تغییر دادم و به kcc هم میل نزدم باید میل میزدم الان چیکار کنم کیس نامبرم زیر 200ته ککککمک
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام،ترجمه مدارک با مهر دارالترجمه کافیه یا وزارت امور خارجه باید تایید کنه؟ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام، ترجمه حکم کارگزینی برای اثبات محل کار و مدرک تحصیلی کفایت می کنه؟چون دانشجوی کتری مدرک فوق لیسانسش. دست دانشگاهه؟ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
امکان دادن ویزا یک ضرب به اعضا یک زیر مجموعه وجود داره؟ و آیا ممکنه به برنده اصلی یک ضرب ویزا ندن و به همسر و فرزندش،ویزا یک ضرب داده بشه؟
موضوعها: 3
رتبه:
11
40 تشکر در 21 ارسال
(2017-06-04 ساعت 01:26)alemohamad نوشته: امکان دادن ویزا یک ضرب به اعضا یک زیر مجموعه وجود داره؟ و آیا ممکنه به برنده اصلی یک ضرب ویزا ندن و به همسر و فرزندش،ویزا یک ضرب داده بشه؟
بله امکانش هست
2017 , 2018 ,2019,2020
می رود راه پیوسته تا آن سو *** از دری کو شد رهش آغاز
می رود او تا کجا تا کو *** من روان با او کنم آواز
می روم من همره و همپو *** تا به دیدار کلان راهی
ره همه این مقصد اما کو *** چه بگویم جز نه و آهی؟
* شعری از بیلبو بگینز - از آثار JRR TOLKIEN
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2017-06-05 ساعت 11:52
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-06-12 ساعت 22:43 توسط Samin1234//.)
سلام - فوري
در قسمتي كه پرسيده آيا اين فرزند بعدا براي مهاجرت به شما مي پيوندد؟ بهتر است بله بزنيم يا خير؟
با توجه به اينكه فرزند مجرد بالاي ٢١ سال در ايران زندگي ميكند(اين فرزند مجرد جداگانه در لاتاري شركت كرده كه قبول نشده).
ممنون ميشوم كمك كنيد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و خسته نباشید
ممنون میشم که راهنمائی کنید
من موقع شرکت در لاتاری امسال اسم همسر و فرزندم رو هم زیر مجموع خودم زدم الان که برنده شدم به دلایل کاری همسرم نمیتونه همراهمون باشه و میگه من و فرزندمون اقدام کنیم بعدها به ما ملحق میشه ،حالا سوال من اینه که آیا امکانش هست که از زیرمجموعه که موقع ثبت نام داشتیم کسی حذف بشه برای برنده و بقیه زیرمجموعه مشکلی پیش نمیاد فقط میشه فرم ۲۶۰ رو برای خودم و فرزندم پر کنم .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان یه سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنین من ارشد شیمی دارم جواب سوالی که می پرسه ایا شما هرگونه مهارت های تخصصی و اموزشی مانند سلاح گرم مواد منفجره هسته ای بیولوژیکی و یا تجربه مواد شیمیایی دارید رو نه زدم درسته؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
من شغلم خانهدار هست در حال حاضر ، در قسمت شغل فعلی خانهدار باید بزنم ولی سوالی که دارم این هست شغل آینده در آمریکا که سوال میشه چی بزنم همون خانهدار ؟؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بعد از سابميت فرم بايد چيكارا كنيم براي امسال هم لطفا مثل سالهاي قبل راهنمايي كنيد يه بخشي بود اين اطلاعات هست ولي خيلي قديمين ماله سال ٢٠١١ هستن